Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33
Tulostusversio
Aihe: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin?  (Luettu 251434 kertaa)
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #870 : 20.09.2013 23:44 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Huomenna olisi edessä elämäni ensimmäinen puolimaraton Joutsenossa. 8 viikkoa olen tähän projektiin nyt aikaa uhrannut ja huomenna nähdään kuinka miehen käy. Pari kuukautta sitten en edes ajatellut mitään tavoiteaikaa, mutta nyt kutkuttelisi tuo kahden tunnin alitus. Treenilenkkien perusteella ei pitäisi olla mikään mahdoton proggis mutta tsiigataan nyt.


edit: Ja maaliin päästyäni tiedossahan onkin sitten useamman tunnin automatka Jyväskylään &  toivottavasti kevyet -ryyppäjäiset. Sellaista terveysintoilua siis huomenna.  ;D

edit: No eihän se ihan niin mennyt kuin strömsössä. 2:11:54 oli loppuaika. Ketuttaa hiukan kun n. 17-18 kilsan kohdalla tapahtui totaalihyytyminen ja jalat muuttuivat lyijynraskaaksi. Tuossa hävisi jokusen minuutin. Palautuminen hoidettiinkin sitten ei-niin-järkevästi naulaamalla pelti oikein kunnolla kiinni.


« Viimeksi muokattu: 22.09.2013 23:54 kirjoittanut Doinkki »
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #871 : 04.10.2013 13:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tein vähän uusia hankintoja. Kamat ovat vasta tilauksessa ja saapuvat varmaan ensi viikon aikana.

Ensinnäkin, napsaisin kunnon kengät bootcampiin (Insanity, Asylum, T25). Reebokin treenikengät nousivat usein esille kun katsoin suosituksia tämän tapaiseen kuntoiluun ja itse Shaun T:kin liputtaa niiden puolesta.

Päädyin uusiin One Trainer 1.0 -kenkiin.   http://shop.reebok.com/us/product/men-reebok-one-trainer-1.0-shoes/ER646

Toinen vaihtoehto oli CrossFit Nano 3.0, mutta tuon ratkaisi hinta. Ensiksi mainitut sattuivat olemaan Sportamoressa tarjouksessa ja maksoivat 69 euroa kun Nano 3.0 olisi tullut puolet tyyriimmäksi (127 €).
Toinen hankinta kohdistui GorillaSports-verkkokauppaan.

Nykyiset maksimissaan 22 kiloon venyvät käsipainot laattoineen tuntuvat jo hieman liian kevyiltä tiettyjä liikkeitä tehdessä (esim. yhden käden kulmasoutu). Niinpä laitoin tilaukseen:

http://gorillasports.fi/levytangot/10000087-kasipainotanko-kierrelukoilla-42cm.htmlHieman tavallista pidempi käsipainotanko, johon voi ladata siis vähän enemmän painoa samalla. Näitä tilasin toki kaksi kappaletta. Tämän ansiosta pystyn kasaamaan nyt kolmet eri käsipainoparit, joka helpottaa entisestään elämää.

Sitten vielä tilaukseen:

http://gorillasports.fi/levypainot/10000016-valurautainen-levypaino-10kg.htmlNäitä x4.

Jos olen laskenut oikein, niin pystyn näiden saapumisen jälkeen kasaamaan max. jopa 37,5 kilon käsipainoparin tai yhden yli 50 kiloisen käsipainon.


Nyt pitäisi riittää joksikin aikaa! Eihän se ole kivaa sahata kokoajan samoilla painoilla jos tuntuu, että enemmänkin voisi lisätä.

Seuraavina hankintoina olisi Barbell-tanko ja taitettava penkki. Hienoa on se, että pystyn käyttämään näitä nykyisiä painolevyjä sitten kun hankin Barbell-tangon.  Hyvän hintaista rautaa kyllä tuolla Gorillasportsissa. Oli selvästi halvin kauppa ostaa tankoja ja painoja, kun kävin eri vaihtoehtoja läpi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #872 : 04.10.2013 23:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili Voisi ihan läpällä kirjoitella, että mitä sitä on tullut viime aikoina salilla kuunneltua. Pitää heti aluksi tunnustaa, että en ole mikään dubstepin ystävä, mutta Knife Partyllä on kyllä varsin sopivia treenibiisejä. Ja kelpaa näitä joitain kuunnella ihan muutenkin.

Muun muassa:
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #873 : 08.11.2013 19:09 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Takaisin leuanvetojen maailmaan. Ostin nyt ihan oikean vetotangon, jonka sai asianmukaisesti kiinnitettyä oviaukkoon. Peruskuntoa tullut pidettyä yllä, joten leukoja jaksaa edelleen sarjoina tehdä. Vanhaa leuanvetohäkkyrää käytän syviin punnerruksiin. Syvät punnerrukset tuntuu aivan eri tavalla tisseissä asti kuin normaalit 90 asteen punnerrukset.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #874 : 08.11.2013 21:50 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 336 Basaaripisteet: 1 Profiili Vapaa-ajan liikunta on viime aikoina ollut suht vähäistä, kun työmatkoja tulee fillaroitua se 24km päivässä. Ihan kohtuullisesti tuokin pitää kuntoa yllä. Viikonloppuisin on tullut tehtyä jonkinlaisia päiväpatikointeja vuoristossa, kun ei tuonne ole kuin tunnin ajomatka.

Pari viikkoa sitten tuli kyllä tehtyä kunnon marssi, eikä mikään kevyt patikkaretki  :lol: Lähtö 300 metristä, nousu Mt Oxfordille 1360 metriin, ja piiitkää looppia myöten takaisin autolle. Huippu oli nippa nappa lumirajalla, ja alastullessa käveltiin ikivanhan aarniometsän läpi laakson pohjalle Ryde Falls-vesiputoukselle, josta sitten vielä viimeiset 6-7 km autolle, millon puroja ylitellen, milloin rinteitä siksakkia kiiveten. Aikaa meni 4 tuntia ylös, ja 6 tuntia alas, matkaa tuli joku 20km.

Ylösmeno ei tuntunut kovinkaan pahalta, mutta alastuleminen rupesi jo vituttamaan. Se kävi ainakin mulla paljon enemmän jalkoihin. Kämppis taas jäi nousun aikana jälkeen, mutta tuli tuon alastulon paljon mua helpommin alas. Oli kyllä mukava tehdä tuontapainen, vähän rankempi reissu pitkästä aikaa, viimeeksi jotain vastaavaa on kokenut armeijassa.

Eniveis, patikointi ja retkeilykärpänen on ehtinyt jo puraisemaan. Täällä on onneksi reittejä ja polkuja vaikka muille jakaa, joten harrastusmahdollisuudet ovat varsin mahtavat, maisemista puhumattakaan.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #875 : 30.12.2013 13:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Nyt alkaa olla Dumbbell-kamat aika hyvässä kuosissa. Tilasin vielä ennen joulua vähän kamaa GorillaSportsista. Tilaukseen sisältyi muun muassa 0,5 kg:n painolevyjä, jonka kokoisia en ole monessa paikassa nähnyt. Hommasin eritoten siksi, että ne mahdollistavat helpot 1 kilon hyppäykset.

Nyt on siis:

6 x käsipainotanko
4 x 10 kg
4 x 5 kg
16 x 2,5 kg
8 x 1,5 kg
4 x 1,25 kg
4 x 0,5 kg

= 119 kiloa rautaa.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #876 : 30.12.2013 13:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tilaukseen sisältyi muun muassa 0,5 kg:n painolevyjä, jonka kokoisia en ole monessa paikassa nähnyt. Hommasin eritoten siksi, että ne mahdollistavat helpot 1 kilon hyppäykset.

Vähän harvassa on juu. Itse olen tilannut Ebaysta, kun saa suht edullisesti noihin levytankoihinkin sopivia. Löytyy 4 x 0,5 kg sekä 2 x 0,25kg levyt, eli pystytään tyttöystävän kanssa tekemään jopa puolen kilon lisäyksiä jos tarve vaatii  :)
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #877 : 12.03.2014 15:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Viittä vaille olen heittämässä tälläistä tilaukseen: https://www.beurer.com/web/en/products/weight/diagnostic_scales.php?pid=3860https://www.youtube.com/watch?v=Jc73SV1iUTc


130 euron luokkaa hinta.

Kiinnostaisi saada säännöllistä infoa miten keho muuttuu. Tekisi vaikka kerran viikossa mittauksen, esimerkiksi sunnuntaiaamuisin. Kyseessä ei ole tarkin mahdollinen keino, mutta kun mittaa aina samalla laitteella, niin kyllähän siinä näkee mihin suuntaan ollaan menossa. Vaaka käyttää sitä neljän raajan mittausta mitä kalliimmatkin laitteet kuntosaleilla tekee.

Lähinnä harmittaa aina odottaa näitä ilmaisia kehonkoostumusmittauksia kun jano saada tietoa olisi suurempi.


Tonhan saa synkattua tietokoneenkin kanssa niin, että tulokset synkronoituu automaattisesti softaan, joten muutosten seurailu on helppoa.


http://www.conrad.de/medias/global/ce/8000_8999/8600/8600/8601/860191_LB_00_FB.EPS_1000.jpg
http://rehashop.de/media/image/thumbnail/rehashop-beurer-bf100-2_1200x1050.jpg
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #878 : 12.03.2014 15:53 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili Periaatteessa ehkä, niin kauan kuin mahassa/suolessa on about sama määrä sapuskaa ja nestetasapaino on sama. Tai en tiedä tuosta laitteesta, mutta näissähän (ainakin halvemmissa) on isoin ongelma juuri se että eivät aina oikein tajua mikä on rasvaa tai lihasta. Voivat esim. luulla että ruoka mahassasi on lihasmassaa käsittääkseni. Ehkä tuo vähän auttaa, kun on tuo kädessä pidettävä vempele.

Odottelen sitä päivää, kun tuovat markkinoille tuollaisen oikeasti tarkan masiinan järkevään hintaan. Tiedä sitten montako vuotta sellaista saa odottaa, kun eivät tunnu olevan kovin tarkkoja edes ne tuhansien eurojen laitteet joita joissain saleilla ym. näkee. Halvimmalla pääsee, kun ostat sellaiset rasvapihdit ja opettelet mittaamaan niillä. Vaatii tosin aika paljon harjaannusta, että saa tarkkoja lukemia. Itse olen toistaiseksi tyytynyt vain mittanauhaan ja peiliin..

Mutta siis kuulostaahan tuo sinänsä ihan hyvältä, jos se toimii. Nopeasti tiedot koneelle taulukkoon ja muuta kivaa. Testaa nyt meidän muiden puolesta  ;D

Edit:
Arvostelujen mukaan toimii vain Windowsissa tuo softa näköjään:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/52195/crcsv/Beurer-BF100-kehoanalyysivaaka#product-reviews

Aika moni valittaa myös näköjään (VK:ssa ja Amazonilla), että vaa'an antama paino saattaa heittää parikin kiloa vaikka mittaisi peräkkäin.


« Viimeksi muokattu: 12.03.2014 16:00 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #879 : 12.03.2014 15:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tottahan tuo on. Yritin etsiä tuosta vaa-asta kokemuksia, mutta aika vähänlaisesti niitä tuntui pikaisella katselulla löytyvän. Pitää vielä funtsia asiaa hieman.

Peili ja oman kehon käpälöinti kyllä kertoo aika paljon rasvaprosentista. Olisi siistiä päästä mittaamaan nyt keväällä samalla laitteella millä mittasin syksymmällä. Silloin aamupaino oli n. 73 kiloa kun se viime aikoina on ollut säännöllisesti 76 kilon kieppeillä. Peilin ja yleistuntuman perusteella rasvaa ei ole tullut juurikaan lisää.

Ne sembalot on taas kohta, toivottavasti Elixia taas järjestää perinteisen ilmaisen mittauksen.  :)


EDIT: Hyvä huomio tuo Windows-only tuki.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #880 : 12.03.2014 16:26 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tottahan tuo on. Yritin etsiä tuosta vaa-asta kokemuksia, mutta aika vähänlaisesti niitä tuntui pikaisella katselulla löytyvän. Pitää vielä funtsia asiaa hieman.

Peili ja oman kehon käpälöinti kyllä kertoo aika paljon rasvaprosentista. Olisi siistiä päästä mittaamaan nyt keväällä samalla laitteella millä mittasin syksymmällä. Silloin aamupaino oli n. 73 kiloa kun se viime aikoina on ollut säännöllisesti 76 kilon kieppeillä. Peilin ja yleistuntuman perusteella rasvaa ei ole tullut juurikaan lisää.

Ne sembalot on taas kohta, toivottavasti Elixia taas järjestää perinteisen ilmaisen mittauksen.  :)


EDIT: Hyvä huomio tuo Windows-only tuki.
Nappaa voitto jostain Ässä-arvasta ja käy DXA-mittauksessa. Virhemarginaali 2-3% ja kertoo kehosi koostumuksesta aivan kaiken.  ;D Hinta vaivaiset 210/290€ per 45min.
http://www.siluettispa.fi/scripts/DBMNet.dll?Page?NAME=ASKELEET
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #881 : 17.03.2014 10:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Itsellä nyt kolmas viikko menossa ihan raivona armotonta dieettiä/treeniä. 5,5kg on jotain paskaa irronnut, eikä vaaka ei ole ollut näin alhaalla aamuisin moneen vuoteen. Tottakai nesteitä osa, mutta kyllä selvästi huomaa että sitä läskiäkin on lähtenyt lätkimään. Välillä meinaa pyörtyä salille, kun ei saa syödä hirveästi, mutta seuraavana päivänä on ihan super hyvä olo aamupalan jälkeen. Laihduttaminen oikeastaan ihan helppoa puuhaa, varsinkin alun jälkeen. Naurattaa kyllä miten siitä tehdään aina niin vaikea asia.

Tavoitteena on saada paino sinne 85kg tuntumaan ja vajaan 15% rasvoilla. Hitaasti mutta varmasti kohti tavoitetta. Välillä pakko karisuttaa paskaa pois, ettei ole sitten lopulta kerralla liikaa dietattavaa. Kuun lopussa taas kehon mittaus, niin näkee tarkemmin tuloksia.tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #882 : 17.03.2014 10:57 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Aikoinaan luulin että työelämän ohella ei ikuna oo aikaa tarpeeksi kuntoilla ja että opiskellessa otan kaiken ilon irti. Nyt ei voi kuin todeta että paskan marjat. Koulunkäynnin aikana ei ikuna ollu aikaa mihinkään ylimääräiseen kuntokuuriin, mutta nyt tammikuusta alkaen ku koulu päätty ja täyspäiväisesti pystyy tekemään töitä niin on jäänyt rutosti aikaa fysiikan kehittämiseen. Tartuin siihen metodiin, mikä itselleni on kaikista tehokkainta eli uintiin ja vielä kun opiskelijahinnoilla pääsee niin 2€ maksu uinnista on ihanan halpaa. Käytännössä tulee viikossa käytyä noin 5 kertaa uimassa. Käytännössä uin matkaa 1-2km riippuen onko radalla paljon muita uimareita. Vastaavasti uin usein myös aikaa vastaan, eli määritän uintiajan (yleensä 45min) ja katson kuinka pitkän matkan jaksan uida ilman että menee ylisykkimiseksi.

Ajan salliessa käyn välillä salilla kun tuohon uinnin kylkeen samalla saa sen tai sitten heiluttelen kotosalla kahvakuulaa, jonka täysi hyvödyntämispotentiaali on itselleni vielä hakusessa. Kuiten, kesää ja tenniskautta odotellessa uinti on oikein hyvä kuntoilumuoto, kun tarkoituksena ei ole lihasmassan kasvattaminen vaan hyvän yleiskunnon kehittäminen.

Tyäelämän hienoja etuja on muuten sekin, että jos työvuorot sattuu hyvin (ma - to - la) niin pääsee töistä kanssa salille noin tunniksi. Eipä siellä pahemmin mitään superkuntoilua saa mutta hyvän alkulämmön, josta on töiden loppumisen kunniaksi hyvä siirtyä uimahallille.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #883 : 17.03.2014 11:34 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Uinti on kyllä jees. Viime vuonna tuli parhaimmillaan uitua 3000 metriä tuntiin, mikä oli ihan äärirajoille vedetty suoritus. Sen jälkeen jotenkin suurin into lopahti ja harrastus jäi siihen. Nyt kun Kajaaniin tuli uusi uimahalli niin into uintiin on taas noussut. Muutan tässä parin viikon päästä keskustaan, ei olis matkakaan hallille enää pitkä. Jos taas pikkuhiljaa rupeis sitä kolmeatonnia uimaan kiinni. Tuolla on silloin tällöin 50 metrin altaatkin auki, ei tartteis niin paljoa kääntyillä mikä ainakin omaa aikaa vähän syö kun en osaa sitä kääntymistä oikeaoppisesti tehdä. Koko kesän pitäisi olla hallin olla auki, entinen oli aina heinäkuut kiinni.

« Viimeksi muokattu: 17.03.2014 13:20 kirjoittanut tetsuo »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #884 : 17.03.2014 12:45 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 336 Basaaripisteet: 1 Profiili Mä olen uinut viimeeksi 2008, armeijassa. Pitäisi koettaa taas pitkästä aikaa, että miltä se tuntuisi.

Salin aloittelin minäkin, tuossa viime kuun lopulla. Tavoitteena on korjata ryhtiä ja voimistaa kroppaa jonkin verran. On kyllä toiminut nopeammin kuin kuvittelin, selkä ja niska oikenivat silminnähden jo muutaman viikon jälkeen, ja hartiat ovat hyvää vauhtia asettumassa takaisin paikoilleen. Selkä tuntuu ylipäätäänkin paremmalta kuin ennen, ja ryhdin pitäminen on entistä helpompaa.

Yötyö, liika istuminen ja sitä myöten retuperällä olevat syömistottumukset tosin hidastavat hiukan prosessia. Yövuorosta koetan vaihtaa takaisin päivään niin nopeasti kuin mahdollista muutenkin, se ei ole oikein mun juttu enää, ja jos aikaa myöten saisi ruokailutottumuksiakin käännettyä oikeaan suuntaan.

Mitä muuten suomessa maksaa Personal Trainer-tunnit? Itse olen tehnyt yhden treenin per viikko PT:n opastuksella, koska olen salilla täysi aloittelija ja halusin apua tuon selän kuntoutukseen. Hintaa tuolle lystille tulee 40 taalaa viikossa (25e), joka on toki paljon puolesta tunnista, mutta mielestäni vähän valmiista ohjelmasta ja nopeammasta alkuunpääsystä. Eikä ole tosiaan kaduttanut, kun treeni on ruennut toimimaan hyvin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #885 : 17.03.2014 12:54 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Uinnissa olen omalla kohdalla huomannut myös vahvasti sen ilmiön, mitä pienen tauon jälkeen paluu altaille tekee. Itselläni oli 4kk tauko kiireiden takia, kun en ehtinyt uimaan ja tuntuu että jo 700m uinti tuntui saavutukselta, usealla tauolla varustettuna. Pari kertaa lisää siihen päälle, niin kohta uin pidempiä pätkiä, pitäen vain yhden pidemmän juomatauon. Yleensä kilometrin välein. Koitan myös tuosta määrästä harjoitella tekniikoita ja uin 100-200m selkäuintia.

Toki tuo tauon pitäminen on täysin yksilöllistä ja ilmenee muussakin urheilumuodossa, mutta itse olen kokenut sen uinnissa kaikista vahviten. Siksi ensimmäset kerrat altaalla voivat tuntua tauonkin jälkeen aika tuskaisilta, mutta kun tasaisesti rupeaa käymään, niin kilometrin kauhoo suhteellisen helposti 20-25 minuuttiin. Tehokasta treeniä eikä aikaakaan tarvitse koko iltapäivää tuhlata.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #886 : 17.03.2014 17:04 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 879 Basaaripisteet: 0 Profiili


Mitä muuten suomessa maksaa Personal Trainer-tunnit? Itse olen tehnyt yhden treenin per viikko PT:n opastuksella, koska olen salilla täysi aloittelija ja halusin apua tuon selän kuntoutukseen. Hintaa tuolle lystille tulee 40 taalaa viikossa (25e), joka on toki paljon puolesta tunnista, mutta mielestäni vähän valmiista ohjelmasta ja nopeammasta alkuunpääsystä. Eikä ole tosiaan kaduttanut, kun treeni on ruennut toimimaan hyvin.

Todella halpa jos tuohon hintaan saat. Esim. Elixia laskuttaa kahdesta kerrasta 160e ja toki sitten saa halvemmalla jos ottaa enempi, mutta ihan jäätäviä kusetushintoja noi vetää täällä suomessa ihan luokattomasta opastuksesta(suuria vaihteluita, osa on todella hyviä). Itse en ole koskaan ottanut enkä ota noilla hinnoilla. Tolla hinnalla toki kannattaa ottaa. Hyviä ohjelmia löydät netistäkin, mutta itse suosittelisin, että pyydät raineria opettaa sulle kaikki isojen liikkeiden tekniikat, eli bench, deadlift ja squat, noi kun on hallussa, niin eipä sitä muuta enää tarvitse.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #887 : 21.03.2014 20:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili
Itsellä nyt kolmas viikko menossa ihan raivona armotonta dieettiä/treeniä. 5,5kg on jotain paskaa irronnut, eikä vaaka ei ole ollut näin alhaalla aamuisin moneen vuoteen. Tottakai nesteitä osa, mutta kyllä selvästi huomaa että sitä läskiäkin on lähtenyt lätkimään. Välillä meinaa pyörtyä salille, kun ei saa syödä hirveästi, mutta seuraavana päivänä on ihan super hyvä olo aamupalan jälkeen. Laihduttaminen oikeastaan ihan helppoa puuhaa, varsinkin alun jälkeen. Naurattaa kyllä miten siitä tehdään aina niin vaikea asia.

Tavoitteena on saada paino sinne 85kg tuntumaan ja vajaan 15% rasvoilla. Hitaasti mutta varmasti kohti tavoitetta. Välillä pakko karisuttaa paskaa pois, ettei ole sitten lopulta kerralla liikaa dietattavaa. Kuun lopussa taas kehon mittaus, niin näkee tarkemmin tuloksia.


Neljä viikkoa vähän samaa touhua nyt takana ja 6,5kg lähti. Tuosta ehkä 1-1,5kg vettä ekan viikon mittailujen perusteella. 7cm vyötäröltä, mahtuu housut taas jalkaan. Vielä pitäisi pudottaa jotain, mutta ei ehkä enään ihan noin aggressiivisella tahdilla.
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #888 : 21.03.2014 20:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mulla on toiminut tosi hyvin se tyyli, että syö säännöllisesti n. 500 kilokaloria kulutuksen yli. Painoa on tullut keskimäärin 250-300 grammaa kuukaudessa lisää ja tästä lukemasta parhaan päättelykykyni mukaisesti ei ole läskiä kovinkaan paljon.

Kovimpina treenipäivinä tuo tarkoittaa yli 4000 kilokalorin settiä. Peruskulutukseni on tällä haavaa hieman yli 2000 ja jos teen esimerkiksi Insanity Asylumin Gamedayn tapaisen tunnin treenin, se polttaa yleensä noin 800 kilokaloria. Siihen lisätään jälkipoltto, joka on 350-400 kilokalorin luokkaa. Tällöin on jo kasassa n. 3200 kilokalorin päiväkulutus, johon ei ole laskettu normaalista liikkumisesta kertyvää kulutusta.

Kerran kuukaudessa pidän "all in" mättöpäivän, jolloin syön tasan mitä huvittaa ja niin paljon kuin huvittaa. Yritän kuitenkin aina ajoittaa kyseiselle päivälle erityisen rankan ja kuluttavan treenin, joka jo itsessään eliminoi aika paljon tuota hiilarikuormaa. Jännää onkin, että yleensä tuon sikailupäivän jälkeisenä aamuna kroppa näyttää erityisen hyvältä!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #889 : 27.03.2014 11:35 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kerran kuukaudessa pidän "all in" mättöpäivän, jolloin syön tasan mitä huvittaa ja niin paljon kuin huvittaa. Yritän kuitenkin aina ajoittaa kyseiselle päivälle erityisen rankan ja kuluttavan treenin, joka jo itsessään eliminoi aika paljon tuota hiilarikuormaa. Jännää onkin, että yleensä tuon sikailupäivän jälkeisenä aamuna kroppa näyttää erityisen hyvältä!  :)

Tuli tämä pätkä vielä mieleen näin jälkikäteen, kun nykyinen treeniohjelma/ruokavalio enemmän tai vähemmän perustuu samalle ilmiölle.

Periaatteessa silloin kun lihakset on enemmän tai vähemmän tyhjentyneet glykogeenistä, niin kropalla on prioriteetti täyttää ne varastot uudestaan. Tuo menee oikeastaan kaiken muun edelle. En sitten tiedä, että miten paljon tuota glykogeenia kuluu tuon "erityisen rankan" treenisi aikana, mutta varmaan jonkun verran kuitenkin. Sitten kun rupeat mässyttämään, niin kroppa tosiaan haluaa täyttää ne varastot ensiksi ja tuolloin yleensä polttaa vielä rasvaa energiaksi, koska kaikki se sapuska menee lihaksiin kirjaimellisesti – ainakin niin kauan kun syödyn rasvan määrä pysyy suht matalalla.

Eli jos nyt ei pelkkää pitsaa ja sipsiä syö koko päivää, niin noin tuon pitäisi toimia. Seuraavana päivänä lihakset on täynnä sokeria ja vettä (=näyttää tavallistakin isommalta) ja olet mahdollisesti polttanut rasvaa koko edellisen päivän mässyttämistä huolimatta. Tuo vaikutus toki loppuu samantein kun lihasten varastot on taas täynnä. Ihan jees homma siis.


Itse tein eilen ja toissapäivänä ihan hirveät 2h pituiset treenit glykogeenin polttamiseksi. Lisäksi lenkkiä päälle myös tänään ja huomenna. Perjantaina vähän normaalimpi treeni, jossa tarkoituksena tarkoitus polttaa loputkin pois. Perjantai-illasta lauantai-iltaan hirveä mässytys (pastaa, leipää yms.). Sunnuntaina sitten kunnon treeni kovilla painoilla levänneenä ja tankanneena. Toimi ainakin viimeksi pirun hyvin, koskaan en ole tuntenut itseä niin vahvaksi kuin tuon sunnuntaitreenin aikana.


« Viimeksi muokattu: 27.03.2014 12:59 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #890 : 27.03.2014 13:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mietin itsekin, että taitaa olla glykogeenin aikaansaama vaikutus.  :)

Yleensä mun treeni tuollaisena päivänä on jokin Insanity: Asylumin seteissä, joissa käytetään käsipainoja ja sotketaan hieman aerobista nostelun sekaan. Tunnin Upper Elite pitää sykkeen keskimäärin 140 lyönnissä ja kuluttaa n. 650-700 kilokaloria. Lopussa on aina "takki auki"! 

Ei oo kuin pari kuukautta enää kesään! Ei muuta kuin lisää concentration curleja tankkiin ja profitteja napsimaan hietsuun!  8)www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #891 : 27.03.2014 15:32 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili En tajua juuri lainkaan mistä puhutte.  :)

Itse käyn nykyään kaksi kertaa viikossa salilla sekalaisen urheilun lisäksi. Eilen pelasin pitkästä aikaa sulkkista ja toissapäivänä koripalloa. Mukavaa, rentoa liikuntaa.  :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #892 : 27.03.2014 15:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
En tajua juuri lainkaan mistä puhutte.  :)

Itse käyn nykyään kaksi kertaa viikossa salilla sekalaisen urheilun lisäksi. Eilen pelasin pitkästä aikaa sulkkista ja toissapäivänä koripalloa. Mukavaa, rentoa liikuntaa.  :)

BRO, DO YOU EVEN... UNDERSTAND?!     ;D


Liikunta on parhaimmillaan silloin kun se on hauskaa! Itseäni kiinnostaisi aloittaa tenniksen peluu aina akselilla kevät-syksy. En tunne ketään joka pelaa säännöllisesti. Eihän se ongelma ole, kyllä pelaamaan pääsee kun vaan niin haluaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #893 : 27.03.2014 17:26 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Olen siinä käsityksessä, että glykogeenivarastot saa tyhjäksi parin tunnin kovalla treenillä. Ja elimistö haluaa aina täyttää ensin glykogeenivarastot, jos siellä on yhtään vajausta.
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #894 : 27.03.2014 18:04 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili
Olen siinä käsityksessä, että glykogeenivarastot saa tyhjäksi parin tunnin kovalla treenillä. Ja elimistö haluaa aina täyttää ensin glykogeenivarastot, jos siellä on yhtään vajausta.

UD 2.0 -kirjasta:
Lainaus
Recent research into glycogen depletion rates during weight training can let us be a bit
more specific in determining how much work to do. Assuming each of your sets lasts about 45-60
seconds (which is 15-20 reps at a fairly quick tempo or 10-12 reps at a slower tempo), you'll need
about 10-12 sets per bodypart to deplete glycogen to about the right level.


You should be using a weight that is roughly 60% of 1 rep max, tough to complete the set
but without causing failure. That will generally allow about 15-20 reps or so. Take about a
minute or a minute and a half between sets. This gives you enough rest to avoid puking, but still
lets you elevate lactate/growth hormone levels. Be warned, if you're not used to this type of
training, be prepared for some serious discomfort. Nausea, intense muscular burning and fatigue
are going to be your new friends on these workouts.

In fact, if you don't feel all those sensations and more, you're not working hard enough.
More concretely, if you're not feeling a burning sensation in the muscle you're trying to train,
you're not depleting muscle glycogen.


Nippelitietona mainittakoon, että maratoonarit saattavat joskus paskoa housuihinsa jos/kun keho käyttää aivan kaiken glykogeenin suorituksen aikana. Ilmeisesti pidättely on aivan mahdotonta siinä vaiheessa.


« Viimeksi muokattu: 27.03.2014 18:13 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #895 : 29.03.2014 21:27 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli juteltua pari tuntia erään entisen bodaajan ja kuntosalivalmentajan kanssa, joka kertoi minulle suoraan kaikenlaisia mielenkiintoisia juttuja erilaisten aineiden käytöstä, joita hän oli vetänyt aiemmin.

Aihe on aina ollut vähän myyttinen ja kaikenlaista huhua kuullut, mutta en ole koskaan tavannut tai kukaan ei ole tunnustanut minulle käyttäneensä mitään. Kysyin hepulta ihan suoraan että paljonko ja kuinka nopeasti ne oikeasti vaikuttaa, vai boostaako ne vain jonkin verran sitä lihasten kasvua verrattuna normaaliin. Vastasi suoraan, että ne vaikuttavat ihan molosti ja supervauhdilla. Nauroi vielä miten jotkut käyttäjät yrittävät vähätellä niiden vaikutuksia ja selitellä miten ihan normaalilla treenillä pääsee lähes samanlaisiin tuloksiin, jotta heidän tuloksiaan ei väheksyttäisi.

Kuulema viikottain sai nostaa maksimipainoja reilusti ylöspäin, kun tuntui että mikään ei riitä ja äärimmäisen lyhyessä ajassa paidat eivät enää mahtuneet päälle, eikä saanut niskan takaa tyynyä enää nostettua, kun niska- ja selkälihat paisuivat sellaista tahtia, ettei kättä saanut enää taivutettua selän taakse. Penkkitulos tuplaantui muutamassa kuukaudessa ja massa kasvoi 80kg --> 125kg:n hetkessä. Lopetti siinä vaiheessa kun koitti nostaa muutamaa sataa penkistä ja käsivarren luu pamahtaa poikki, vaikka muuten olisi jaksanutkin. Oli vieläkin ihan karmea jälki kädessä, hyi hittolainen.

On se hurjaa touhua.

tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #896 : 30.03.2014 02:02 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 336 Basaaripisteet: 1 Profiili Kuulostaa terveeltä touhulta. Itsehän vierastan vähän lisäravinteitakin.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #897 : 30.03.2014 13:41 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili Sitten kun vetää liikaa (niinkuin nykyään tehdään), niin voi olla aika varma että sydän poksahtaa ennen viittäkymppiä. Vähän väliä joku bodaaja kuolee sydänkohtaukseen ~45 vuotiaana. Arskan sukupolvi on sentään vielä pääosin hengissä ja hyvässä kunnossa. Ottivat kuitenkin sen verran vähemmän ja turvallisempaa kamaa, kuin nykyään.

Hesarissa oli myös vastikään juttua vähän aikaa sitten, kuinka on kaman vetäminen yleistynyt tosi paljon ihan normaalien kuntoilijoiden keskuudessa. Kesäkuntoon pääsemiseksikin pitää popsia nappeja. Hullua touhua..

http://www.hs.fi/elama/a1305773732955
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #898 : 30.03.2014 14:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Tyhmyys on yleisin alkuaine universumissa.

Josta saadaankin aasinsilta omaan kuntoiluuni, joka loppui vuosi sitten muuttoon ja uuteen jobiin. No nyt on työpaikalle tulossa liikuntasetelit, joten kohta alkaa taas raskas nousu hurjasta 69 kilosta ylöspäin, kun kaikki muut työntekijät yrittävät tulla alaspäin :D
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? « Vastaus #899 : 07.04.2014 18:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Eka sali takana ja voittajafiilis. Paska treenikin on parhautta.

Heittäkääpä miehelle joku hyvä treeni, paino on tosiaan helvetin alhaalla eli massaa lisää kesäksi. Elintarvikevaakakin löytyy jopa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines