Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 34
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Laitteistojen takuut - ongelmat, mielipiteet, etc. : 04.12.2009 15:16
No LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Onhan joillain jääkaapeilla joo joku sadan vuoden takuu , mutta harvemmin joillain mp3-soittimilla, tietokoneilla yms. on yli 12-24kk takuuta, joten Sony ei sinänsä toimi tässä yhtään poikkeuksellisesti. Eiköhän nuo PS3:t ja Wiit oo kuitenkin pysyneet keskimäärin paljon paremmin hengissä yli 24 kuukautta kuin Suxbox, joten harvemmin ne edes hajoavat takuuajan sisällä.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ratchet & Clank: A Crack in Time : 04.12.2009 15:03
Kylläpäs sieltä näppäimistöistä sinkoaa paskaa ruudulle. Ratchet & Clankit huonoja? Lol, you wish.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wipeout HD : 04.12.2009 15:01
Kyllähän sitä vauhtia tulee enemmän, kun siirtyy nopeampiin nopeusluokkiin, duh. Ei se koskaan miksikään F-Zeroksi muutu, mutta eipä noita ratoja voisi sellaisilla nopeuksilla edes ajaakaan.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu : 04.12.2009 11:27
Onhan tuo eka osa jo DS:llä, PC:llä, GBA:lla, mobiilipuhelimilla ja kohta Wiilläkin. Eipä tuo enää monille muille alustoille voi siirtyäkään, kun eivät varmastikaan lähde kuitenkaan mitään HD-versioita tekemään (ja Wii-versiokin on SUORA porttaus ilman minkäänlaisia parannuksia...).
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 04.12.2009 03:21
Gran Turismo 5:n demo saapuu GT Academy 2010 time trialeiden muodossa Euro-storeen 17.12. Tuo on siis se kisa, jossa 20 maan parasta aikaa ajanutta pääsee kisamaan maansa mestaruudesta (myös Suomessa) ja maansa parhaat pääsevät sitten GT Academyyn testeihin ja siitä vielä pari parasta pääsee kisaamaan ihan oikeissa kisoissa. Demon autona on Nissan 370Z, jos se sanoo kenellekään mitään (kuvia linkin takaa). :p

http://blog.eu.playstation.com/2009/12/03/gt-academy-2010-launches-december-17th-with-downloadable-time-trial/
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.12.2009 05:31
Heh, ilmeisesti Bayonettan PS3-porttauksen laatu on Sonyn mielestä haitallinen jo koko PS3:n imagolle, jos Destructoidin juttu siitä on totta, että SONY hoitaa Bayonettan PS3-version kuntoon (ainakin japsi-versiota parempaan) länsimaista julkaisua varten.

Lainaus
According to Gamekyo (translated by Wearetheinternetz), Sega and Platinum Games have "taken responsibility" for the slapdash port and have charged an engineering team from Sony itself with the task of bringing it up to par before the North American release. The team hopes to "guarantee" a version of Bayonetta that is equal to the PS3's considerable power.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 01.12.2009 19:14
Tuli tehtyä ensimmäinen steam -ostos. Oli meinaan tarjous josta ei vain pystynyt kieltäytymään:

The Secret of Monkey Island: Special Edition, hintaan 2,24€

Ööhhh.. Mistä nää tuon ostit? Ite ajattelin nyt ostaa tuon Steamista, niin se oli 8,99€. Onko tarjous jo loppunut vai enkö mää vain osaa vai...?
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 01.12.2009 19:11
Mää oon kans 180cm ja mulle menee L:t, vaikka onkin muutama liikakilo. Jos on normaalipainoinen, niin vois kuvitella että ehkä M:tkin menee. Kannattaa tietty testata ekalla kerralla, osta yks M- ja yks L-kokoa. Ne ei kuitenkaan ole hirveän kalliita, joten anna vaikka toinen lahjaksi jollekin, jos tuntuu liian pieneltä tai isolta.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 30.11.2009 17:18
Jos pitää loottihuorauspeleistä ala Diablo/Baldur's Gate: Dark Alliance eikä karsasta ajatusta FPS:stä, niin ehdottomasti kannattaa hankkia. Pääjuoni ei ole erityisen vahva ja muutamat bugit saattavat aiheuttaa ajoittain harmitusta, mutta pelattavuus on täyttä kultaa.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 30.11.2009 02:42

Oletin vaan että tuollaisen laitteen valmistajalla olisi edes vähän luottamusta omaan kojeeseensa, mutta eivät näköjään itsekään kuvittele sen toimivan vuotta pidempää.
Eikö tuo mene juuri toisin päin? Jos on luottamusta siihen, että koneet pysyy kunnossa pitkänkin aikaa, niin eipä sen takuuajankaan tarvitse olla pitkä, koska ei ole pelkoa siitä, että sitten vuoden päästä tulee hirveä valitusaalto, kun laitteita alkaisi hajoilla. Vuoden takuu on muutenkin täysin normaali kaikenlaisille elektronisille vempeleille (ainakin mun läppärillä, puhelimilla ja mp3-soittimilla on ollut vain 12kk takuu). Onko tuo takuuaika yhtään pidempi Wiillä tai Boksillakaan (pois lukien RROD-tapausten 3 vuotta)?
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 26.11.2009 23:13

Parasite Eve
Silent Hill

Valitaan nyt se, jonka olen jopa uskaltanut pelata läpi.  :lol:

Tekken 3
Crash Team Racing

Show Naughty Gods some love.

Final Fantasy VII
Metal Gear Solid

Nostalgiaa, Uematsun viimeinen loistava FF OST (through 'n through) jne.

Castlevania: Symphony of the Night
Resident Evil 2

Ugh, vaikea. Annan kolikon valita. Jos kruuna, niin SOTN, jos klaava, niin RE2.
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 26.11.2009 23:05
Lolz. Kandintyön palautus huomiseen klo 16 mennessä (ensimmäisen 15 sivun, siis). Vajaa puolet kirjoitettuna.



Lolz.



oikeestihan tässä on vitsit vähissä...
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 25.11.2009 23:07
Ne on kato hei muotii just ny.  8)
14  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 24.11.2009 06:58
Band of Brothers Bluray-setti 23,50€ Play.comissa. Himmottaisko? No himottais.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 24.11.2009 03:43
Ja toisaaltaan vaikka onkin ihan älytöntä että on kaatopaikalle pelit kipannut, niin hiukan ymmärrystäkin löytyy. On meinaan varmaan vuoden sisään itsellä samat päätökset edessä, kun niiden nykyinen säilytys paikka ei todennäköisesti ole enää käytettävissä.
Dyyd, anna vaikka ilmaiseksi jollekin, joka ne haluaa, äläkä heitä kaatopaikalle. Laita jonnekin retroilufoorumille ilmoitus, että voi käydä hakemassa. Hölmöä heittää tavaraa roskiin, etenkin toimivaa sellaista. Kaverikin oli dyykannut kerrostalonsa roskiksesta tallentavan digiboksin, jonka sai toimimaan parin minuutin kolvaustyöllä. Ihan järjetöntä miten porukka heittää nykyään kaiken pois ilman minkäänlaista ajatuksen häivääkään.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 22.11.2009 22:10
Songs for the Deaf ja Era Vulgaris on mun lempparit QOTSA:lta, niistä on mun mielestä hyvä aloittaa. Rated R ei oo oikeen auennut ja Lullabies To Paralyze on hiukka liian samankaltainen SFTD:in verrattuna, muttei läheskään yhtä hyvin tehtynä. On myös vähän tasapaksu, harvoin jaksan enää kuunnella sen kokonaan alusta loppuun.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 21.11.2009 14:02

Round 2

Silent Hill
Medal of Honor

Edelleen, PS1 + FPS =  :lol:

Resident Evil 2
Tombi

Vaikka pelin ympäristö ei ehkä ole yhtä hyvä kuin ekan ahdistava kartano, niin Kamiyan kultainen kosketus näkyy tässä muuten todella vahvana. Jos REmakea ei oltaisi koskaan julkaistu, niin tämä olisi ehkä lemppari pre-RE4 ressoista.

Crash Team Racing
Final Fantasy IX

FF-nörttien on tehtävä tehtävänsä.

Final Fantasy VIII
Parasite Eve

FFVIII taitaa olla ainut FF, jota en ole pelannut itse läpi. Muutamaan otteeseen olen kyllä aloittanut sen ja alku on kyllä mielestäni huippu, mutta jotenkin tuo ei vain kanna loppuun asti.

Final Fantasy VII
Resident Evil 3

FF-nörtit FTW.

Castlevania: Symphony of the Night
Dino Crisis

Edelleen se paras Metroidvania kokonaisuudeltaan, vaikka uudemmissa onkin jotain pieniä parannuksia

Soul Blade/Edge
Metal Gear Solid

Ape Escape
Tekken 3

Ugh, paha. En tiedä onko Tekken 6 jotenkin tahrinut mielikuvaa koko pelisarjasta, mutta ääni menee tällä kertaa Ape Escapelle.
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 19.11.2009 23:16
Liittyy varmaan tapaan, jolla se usein leviää, eli ilman kautta pisaratartuntana. Joku aivastelee, niin viruksia "lentelee" ilmassa. Jonkinlainen perverssi väännös "lentävästä flunssasta" tjtn.?
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 19.11.2009 12:49
Todih, piti sitten mennä sairastumaan pahimmalla mahdollisella hetkellä. Kaverilla olisi ollut esitys tänään, viikonloppuna olisi ollut tiedossa mökkeilyä hyvässä seurassa ja kaikenlaisia työ- ja kouluhommiakin olisi pitänyt tehdä. Mutta yritäppä tuossa sitten tehdä mitään, kun nenä vuotaa niin saatanasti, silmiä kirvelee ja aivastuttaa koko ajan, päätäkin alkaa särkeä tää jatkuva niistäminen & niiskuttaminen.  Ei tää ainakaan vielä tunnu hirveästi miltään nöfnöf-taudilta, ihan normaali lentsu varmaankin. Mutta kuitenkin. :|
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.11.2009 21:43
Juuh, tuo on eka No More Heroes + uusi pelimuoto, jossa naishahmoilla on ilmeisesti paljastavampi vaatetus, ja trophyt/achievementsit. Tietty graffojakin rukataan hieman parempaan suuntaan. Julkaistaan jo helmikuussa 2010 Japanissa, joten ei varmaankaan tule tukemaan PSWandia saatika sitten Natalia.

Ehkä näin tällä kertaa, koska eka osa oli jo silloin valmis, kun tämä porttauspäätös tehtiin. Ehkä se on helpompi portata kuin keskeneräinen ja oletettavasti hieman paremmin Wiin tehoja hyödykseen käyttävä NMH2.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 18.11.2009 21:18
Koko Phoenix Wright TRILOGIA tulossa Wiiwareen (Japanissa, näin ensalkuun). Eka osa jo joulukuussa, toka tammikuussa ja kolmas helmikuussa. Hinnoittelu on käytännössä kaikille sama, eli 1200 pistettä. Eka osa on periaatteessa vain 900 pistettä, mutta siitä puuttuu DS-versioon lisätty tapaus, jonka saa kyllä senkin itselleen 300 pisteellä.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.11.2009 06:49
No More Heroes PS360.


Seuraavaksi sitten Muramasa. 8) Make it happen!
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 16.11.2009 21:34


KO: ROUND ONE!

Vagrant Story
Silent Hill

Matsunon ajaton PS1-klassikko #1

Star Ocean: The Second Story
Medal of Honor

Edelleen, PS1 + FPS = :lol: Eipä SO2:kaan ole mikään mestariteos, mutta ihan ok seikkailu, jossa riitti kyllä tekemistä.

Final Fantasy Tactics
Tombi

Matsunon ajaton PS1-klassikko #2. Ja mitä ihmettä eka Tombi tekee äänestyksessä? Tombi 2 on NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN paljon parempi, että sehän tähän ois pitänyt ottaa. Eipä se ois edelleenkään voittanut FFT:a, mutta eipä ole PS1:llä montaa peliä, jotka sen voittaisivat.

Syphon Filter
Resident Evil 3

En oikein ikinä tottunut Syphon Filtereiden ohjaukseen. Ja Nemesis oli melko bäädääs.

Resident Evil 2
Oddworld: Abe's Exoddus

Oisko tää ehkä vaikein. Toisaalta RE2 tuli mentyä läpi niin monta kertaa, että voisin melkein edelleenkin kirjoittaa täydellisen läpimeno-oppaan siihen, toisaalta ei ole oikein mitään Oddworldin kaltaista...

Parasite Eve
Tales of Destiny

Resident Evil + RPG = toimii. Tales-pelit nousivat hyväksi mielestäni vasta Tales of Symphonian myötä. Phantasia, Eternia ja Destiny oli lopulta melko keskinkertaisia kaikin puolin,

Parasite Eve II
Ape Escape

Erittäin hauska idea ja vieläpä ihan hyvin toteutettu.

Final Fantasy VIII
Formula 1 97

Castlevania: Symphony of the Night
Gran Turismo

2D-toiminta-RPG-täydellisyyttä.

Fifa 98: Road to World Cup
Soul Blade/Edge



Dino Crisis
Driver 2

Jos vastassa olisi ollut eka Driver, päätös olisi tehnyt tiukkaa. Mutta mun mielestä Driver 2:n tekninen toteutus vain kusee niin täydellisesti, ettei se ansaitse ääntä. Dino Crisis on kyllä ihan loistava.

Crash Team Racing
Colin Mcrae Rally 2.0

Naughty Godin erinomainen Mario Kart 64:n päihittäjä.

Tekken 3
Front Mission 3

Onko tää edelleen ainut Front Mission, joka on julkaistu Euroopassa? Noh, en sinänsä valita, koska on ehkäpä kuitenkin se paras niistä (FM5 on edelleen pelaamatta, fanisubbeja odotellessa).

Tony Hawk's Pro Skater 2
Final Fantasy IX

Tää oli jotenkin vaan täydellinen THPS. Kenttäsuunnittelu rockaa ja muutenkin tämä hipoo täydellistä temppuilupeliä. Oikeastaan ainoastaan SSX3 on parempi kuin THPS2. Myöhempiin osiin on kyllä lisätty kaikkia hauskoja jippoja, joita kyllä kaipailee, jos palaa nykyään THPS2:n pariin, mutta ei ne jotenkin vaan yllä samalle tasolle 2:n täydellisyyden kanssa.

Metal Gear Solid
The Adventures of Alundra

Upea Zelda-klooni. Pistän Alundran ihan vain pelattavuutensa takia MGS:n yläpuolelle, vaikka MGS piekseekin sen muuten, vaikka Alundrassakin on yllättävänkin synkkä juoni. Pidän enemmän puzzleilla höystetystä seikkailusta kuin MGS:n tyylisistä hiiviskely/toiminta-peleistä. Vaikka ei niissäkään tietty mitään vikaa ole.

Spider-Man
Final Fantasy VII

Aeris Theme <3
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.11.2009 12:34
It's here:



25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 16.11.2009 10:51
Joulukuu 2011 The Hobbit 1, joulukuu 2012 The Hobbit 2. :|
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 14.11.2009 16:34
Wip3out
27  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Re: TV hankinta ja tekniikka : 13.11.2009 23:32
Posti on sählännyt jotain, tuovatkin paketin vasta maanantaina minulle! Eiiiiiii
http://www.youtube.com/watch?v=R4pN50yYI5k&feature=related
On tainnut kuski juoda pullollisen sitä, mitä noista hyllyistä löytyy (tietääkseni tuo oli joku vodka-varasto Venäjällä?)
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.11.2009 17:43
FFXIII 9.3.2010.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 13.11.2009 08:36
Ace Attorney Investigations demo, jonka voit pelata läpi PC:llä.

http://www.gamespot.com/ds/adventure/gyakutenkenji/news.html?sid=6239686&mode=previews&om_act=convert&om_clk=previews&tag=previews;title;2

Samanlainen demohan julkaistiin ainakin Apollo Justicesta aikoinaan. Mutmut, loistava demo. 2010 alkuvuosi on aivan järkyttävän täyteenahdettu.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.11.2009 15:43
Hotel Dusk: Room 215 saa jonkin sortin jatkoa, joka kulkee Japanissa nimellä Last Window.  Ja joskus aikoja sitten jossain Nintendon "tulevia pelejä" videossa näkynyt Dynamic Slash on saanut uuden nimen Zangeki no Reginleiv ja se saa ensimmäisenä Nintendon julkaisemana pelinä Cero D -ikärajan (17+ -vuotiaille).

( http://www.youtube.com/watch?v=kSu7rDmJME0&NR=1 )
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines