Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 34
91  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.09.2009 00:36
Youtubesta jo hävinneessä 15 First Minutes of Bayonetta videossa oli kyllä niin mahtavat muzakit, että DMC4 kalpenee niiden rinnalla täysin. Jos tuosta 5CD:n pakkauksesta vain yksikin levy olisi täynnä yhtä laadukasta settiä, niin tuon ostoa voisi harkita. Jos koko OST on täynnä samanlaista parhautta, niin pitää jo melkeinpä harkita sen ennakkotilausta.
92  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Yleinen iPhone-keskustelu : 16.09.2009 02:16
Aijjaa :(. Pitää lähteä shoppaamaan joku satasen kapula Nokialta, tällä kertaa vaikka hieman ennen kuin vanha hajoaa käsiin.
Gigantista taitaa tällä hetkellä saada jotain ihan semi-päteviä malleja alle satasella, kun on synttärit ja kaikkeeeeeee.
93  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 16.09.2009 02:10
Kaverin läksärit tänään... Hieman pettynyt siihen, kuinka aikaisin porukka meni kotia. Toisaalta, ehkä se oli ihan järkevää. Itellä tulee tod. näk. olemaan melko hyvä olo muutaman tunnin päästä... Pitäis mennä nukkumaan, mutta on toisaalta niin hyvä meno päällä, ettei millään tahtoisi päättää iltaa tähän (Pelaajalaudalle kirjoittamiseen). Muut eivät oikein näin keskellä viikkoa jaksaneet tehdä mitään näin myöhään.

On kyllä tullut avauduttua ihan kohtuudella tämän illan aikana lapsuudesta ja sen jälkeisestä elämästä, mikä on aina edes jossain määrin positiivista(/terapeuttista). Elämä jatkuu ja silleen~
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 12.09.2009 04:14
Monen monituisen pelitunnin perusteella Dissidia on käytännössä melkein kuin Zone of the Enders (eli me likes, a lot), mutta sillä erotuksella, että siinä pelataan mechojen sijaan FF:n ilma-akrobatiaan kykenevillä superihmisillä eikä siinä ole vähän Shadow of the Colossuksen tyyliin muuta kuin pienempiä tai isompia loppareita. Välillä heittävät yllättävänkin ylivoimaisia vastuksia päin.  Hahmoista on myös tehty todella erilaisia, niin vastustajina kuin pelattavina hahmoinakin. Liikevalikoimasta löytyy niin erilaista settiä, että pitää tietää miten niitä kannattaa käyttää itse kuin myös sen miten niitä väistetään.

On tää kyllä selkeesti PSP:n kirkkaimpia helmiä. Vielä kun tekemistäkin riittää ihan pirusti, niin 36€:n hintalappu ei jää häiritsemään - etenkin kun kyseessä oli Limited Edition, joka tulee mageessa kotelossa ja mini-CD:n kera.

Eipä tuo silti aivan täydellinen ole. Hahmojen liian hidas putoaminen on lopulta ainut hieman häiritsevä seikka itse pelin pelaamisessa. Nyt ne jää vähän liiaksikin aikaa leijailemaan etenkin heti iskujen jälkeen. Vois tipahtaa vähän ripeämmin maahan. Tuohonkin on kuitenkin jo tottunut. Varsinaisesti huonoa pelissä ei ole mikään muu kuin kökkö juoni, mutta välivideot voi kyllä skipata, jos niin haluaa.
95  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 09.09.2009 00:45
Gba:lle vois suositella How I Met Your Motheria ihan vain siitäkin syystä, koska sieltä voi näköjään aika ajoin bongailla Freaks and Geeks -sarjan tähtiä. Sen lisäksi, siis, että yksi HIMYM:n päähahmoista oli suht tärkeässä roolissa myös Friikeissä.

Ja tosiaan, olihan tuo F&G hyvä. Harmi kun loppui niin lyhyeen.



Olen tässä katsellut HIMYM:n lisäksi myös Scrubsin alusta loppuun (tai noh, "loppuun", näköjään tuo jatkuu nyt syksyllä, joskin hieman erilaisena). Sekin on kyllä parhautta. Vaihtelee niin uskomattoman hyvin komedian ja draaman välillä. Yhtenä hetkenä saa tosiaan nauraa, toisena vetää hyvinkin surulliseksi. Scrubs on kyllä sellainen sarja, että ymmärrän kyllä,  jos se ei miellytä kaikkia. Jos ei esimerkiksi pidä Braffin esittämästä JD:stä, niin on varmasti vaikea pitää koko sarjasta. Omalla kohdalla ei ollut onneksi tuota ongelmaa, vaan koko hahmokavalkadi on mielestäni erinomainen aina sivuhahmoista lähtien. Se välttää myös monia komedioiden ja ihan yleisesti TV-sarjojen pahimpia kliseitä, vaikkakaan ei ole niistä täysin vapaa. Joskus niitä käytetään toisaalta ihan tarkoituksella.
96  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 07.09.2009 00:20
kun killbillit ja muut oli sellasta paskaa että huhhuhh...
97  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 06.09.2009 09:56
Myynnissä God of War II ja Rez PS2:lle. PS3:n tulevan GoW Collectionin myötä voi luopua GoW2:sta ja Rez löytyy tätä nykyä Bökän kovolta HD:na. Molemmat originaaleja ja hyvässä kunnossa. Levyjen pohjassa jonkin verran hiusnaarmua, mutta eipä se ole vaikuttanut toimivuuteen. Hp. 15e/kpl (sis. pk)
98  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suhtautumisesi alkoholiin : 04.09.2009 17:41
Saattaahan absolutisteista isompi osa olla masentuneita, sitä en kiellä, mutta on yksinkertaisesti vain typerää vetää siitä johtopäätös, että masentuneisuus johtuisi nimen omaan siitä, ettei veressä ole alkoholia joka päivä. Todennäköisesti taustalla on aivan muita ongelmia. Ehkä absolutistien vanhemmat ovat olleet keskimääräistä useammin pahoja alkoholisteja, joiden retuperäinen kasvatus/mahdollinen väkivaltaisuus/riidat ovat jättäneet lapseen jälkensä masennuksen muodossa myös aikuisemmalla iällä kuin myös vaikuttanut valintaan ryhtyä absolutistiksi. Ehkä absolutisti on ennen ollut (melkein) alkoholisti, joka kusi jollain tavoin elämänsä viinan takia (menetti työpaikan/vaimon), masentui ja on näin jälkeen päin päättänyt ryhtyä absolutistiksi. Pelkkien numeroiden katseleminen ja niiden pohjalta päätelmien tekeminen ilman tarkkaa tietoa ihmisten taustoista, etenkin kun on kyse niinkin monimutkaisesta ja vaikeaselkoisesta asiasta kuin masennus, ei vain ole erityisen tosissaan odettavaa tiedettä.

Ja jos ajatellaan toisin päin, niin eihän se viina tai olut sitä masennusta mihinkään poista (pahimmillaan vain lisää sitä). Ongelman juuret ovat syvemmällä.
99  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suhtautumisesi alkoholiin : 04.09.2009 16:31

Absolutistit muita masentuneempia
http://tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=3867
Eniten masennusta esiintyi kuitenkin niillä, jotka ilmoittautuivat täysin absolutisteiksi.

:lol:

Naiivi positivismi, you've gotta love it.
100  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 29.08.2009 16:05
ja suppeampi liikevalikoima?
Paitsi ettei ole.

Lainaus
ja vähemmän frameja animaatioissa.

Paitsi ettei ole.
101  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.08.2009 18:06
En menis vielä menettämään toivoa PS3-version suhteen. Tuon on sanonut joku mitätön Segan edustaja, joka vain puhuu paskaa. Virallisestihan periaatteessa aikalailla kaikki Bluray-leffatkin ovat aluekoodattuja, mutta todellisuudessa niistä suurin osa on vapaita lukituksista.

Emmää ees tiedä mitään aluelukittua PS3-peliä. Jotenkin outoa, jos Bayonetasta tulisi ensimmäinen.
102  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Gran Turismo 5 : 25.08.2009 16:14
Yamauchi sanoi myös, että vauriomallinnus oli ilmeisesti Gamescomissa vielä täysin vaiheessa. Toivottavasti lopullisessa pelissä on jotain paljon parempaa, videoiden perusteella se on tällä hetkellä vielä aivan paska.
103  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.08.2009 16:11
Vissiin Rabbits Go Homen ja Tintti-pelin takia tuo on nyt jonkin aikaa tauolla. Eikä sen kehitys ole ilmeisesti missään vaiheessa edes alkanut kunnolla. Ollut kai suunnitteluvaiheessa jo pidemmän aikaa, muttei mitään sen kummoisempaa.
104  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Miten asut? : 21.08.2009 13:55
Solukämppäasumisen mielekkyyshän riippuu tietysti vain ja ainoastaan siitä, minkälaisia kämppiksiä joutuu sietämään. Parhaimmillaan solussa asuminen voi olla tosi jees, mikäli saat sellaisia kämppiksiä, joista voi tulla hyviäkin kavereita, mutta pahimmillaan saatat asua samassa solussa psykopaatin kanssa (kaverin kämppis oli se yks tyttö, joka meni riehumaan Kelalle Oulussa tässä joku aika sitten).
105  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.08.2009 09:11




3D-pikseleitä, cool.  8)

Nimi on siis 3D Dot Heroes, perinteikästä (NES:n) Zeldamaista toimintaropettelua. Julkaistaan PS3:lle marraskuussa Japanissa.  From Softwarelta, joten laatu ei ole taattu.

http://www.3d-heroes.net/
106  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 20.08.2009 08:58
Oliko tuota It Might Get Loudia kattomassa isokin yleisö? Ihan vaan mietin, että kannattaisko käydä ihan etukäteen vaikka jo tänään ostamassa liput huomiseen näytökseen...
107  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.08.2009 07:56
Vois kuvitella, että jostain Gigantista tai Verkkokauppa.comista tuota saisi - jos ei nyt ihan heti syyskuun alussa, niin syksyn aikana kuitenkin - ilman hirveää Suomi-lisää jollain 299-319€:lla. Tai ainakin pistävät jonkun pelin mukaan jossain vaiheessa, vaikka hinta pysyisikin tuolla 350€:n tuntumassa.



E: gran-turismo.comin japanilaiselta osastolta repäistyä ja käännettyä Gran Turismo 5 infoa, eli pitäisi olla ilmeisesti ihan virallista tietoa Sonyltä itseltään


Lainaus
■ models included
1,000 vehicles [I called it - 1,000+ vehicles!]
170 Premium new models (full interior modeling, interior corresponds to damage)
830 kinds of standard model (some are from Gran Turismo 4 that have been carried over) [Read: Cars we have seen in GT4 before]

■ Courses
60 courses confirmed with 20 or more to be revealed

■ physical simulation of vehicles
Physics system simulation is brand new
Represented is full fall in vehicles [possibly rollover!]
Damage representation (reproduced in full by real-time collision deformation)
faithfully reproducing the behavior of electric cars, i.e. Prius, Insight, hybrid cars and the latest Tesla

■ arcade mode
Single Race
2 player battle

■ GT Mode
World Map
My Garage
Car Dealer
Tuning Shop (parts, tires)
Car Washes/Oil Change
Race Championship (Series system, point system)
License Test

■ Online
Open Lobby
Text / Voice Chat
Private rooms
Online Photo Album
ONRAINRIPUREIARUBAMU
YouTube replay output

■ Photo Mode
Photo Drive (Circuit)
Photo stage (Stage Photo mode only)

■ Gran Turismo TV
Video output to a PSP or PSP Go®
PUROGURESSHIBUDAUNRODO
Improved user interface
Continuous Play

■ Museums
The Gran Turismo 5 Prologue version, + more information at TGS

■ Sound
Custom soundtracks (PS3 hard-drive .Mp3 usage of songs)

■ User Interface
The Gran Turismo 5 Prologue, and the same design concept. The icons change color
Able to track the movement of KOKUPITTOKAMERA interface (confirmed in three dimensions can be furnished)
Tiivistettynä siis: 1000+ autoa, 80 rataa (onkohan kaikista vielä peilikuvat yms.?), täysin uudet ajo- ja fysiikkamallinnukset (autot voivat pyörähtää ympäri? täys vauriomallinnus? sähköautot, lol), teksti- ja voice chatti moninpelissä, avoimet ja privaattilobbyt, online-kisojensa youtubeointi, custom soundtrackit jne. jne. Ilmeisesti PSEyen omistajat voivat myös mahdollistaa "head-trackingin" cockpit-näkymässä, jolloin peli kääntää kameraa pelaajan pään asennon mukaan.
108  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2009 20:38
PS3 slim syyskuun ekalla viikolla 299€
109  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2009 15:11
Mieluummin näin


kuin näin


Siisti jättiläisalieni >>>>>> tylsän harmaa robottivastus. Ei tuossa sinänsä  mitään vikaa ois, jos vihollissuunnittelu olisi vaihtelevampaa. Käsittääkseni tuo on kuitenkin hyvin pitkälti perussolttuja ja jotain persoonattomia robotteja vastaan taistelemista.

Mut hei, jos sinä haluat mieluummin pelata mielikuvituksellisen pelin sijaan harmaan geneeristä paskaa, go for it.
110  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 18.08.2009 08:01
En tiennytkään, että Shadow Complex on niin suora Super Metroid rip-off kuin se on. Tiesin kyllä, että se on rakenteeltaan samankaltainen, vähän niin kuin Metroidvaniat, mutta tuossa on kopioitu niin monia muitakin juttuja (se supernopea juoksu, jolla hajoitetaan seiniä, grappling hook = grappling beam). Ei sillä, että tuo olisi täysin huono juttu, parasta on aina hyvä kopioida. Ja kun Nintendo on päättänyt olla kuuntelematta fanejaan (*köhmetroiddreadköh*), joten on hyvä että edes joku muu tarjoaa vanhoille 2D-Metroidien faneille jotain pelattavaa. Vaikuttais ainakin ensimmäisten arvosteluiden perusteella ihan laatupeliltä. Harmi, että kenttis imee loput rahat tältä kuulta, joten pitää odottaa syyskuuhun ennen kuin tuota pääsee pelailemaan. Ainut "huono" puoli lienee pelin persoonattomuus, ainakin esikuvaansa verrattuna. Just tuollasta Epicmäistä perus scifiä.
111  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 17.08.2009 01:17
Näin
Lainaus
There are no plans to release the series on DVD.
Wikipedia tietää sanoa (Stressed Eric).

Leikkaamaton UK-versio (molemmat kaudet) näytti kuitenkin löytyvän heti ensimmäiseltä torrentti-sivustolta, jolta minä etsin, joten näillä näkymin sen voi ladata ihan hyvillä mielin, kun ei raha näytä kelpaavan jollekin.
112  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 17.08.2009 01:11
Pääsittekö te jatkoon? Eikö se sanota heti siinä paikan päällä? Vai onko teillä jotain NDA-juttuja, jotka kieltää puhumasta asiasta?
113  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 16.08.2009 12:11
suurinosa noista nykyisistä on vain niin hölmöjä ja typeriä.
Parhaita ne on. BlazBlue on muutenkin ehkäpä paras tässä sukupolvessa julkaistu taistelupeli.
114  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 15.08.2009 06:25
Nojoo, emmää vielä tällä hetkellä aivan jaksa liittyä mukaan joukkohysteriaan. Eihän tuo ole tappanut kuin ehkä muutamia tuhansia ihmisiä maailmalla (niistäkään osa ei välttämättä edes ole ollut sikainfluenssan aiheuttamia kuolemia), joista suurin osa maissa, joissa on paljon mitättömämmät terveydenhuollot ja yleiset olot kuin Suomessa. Normi-influenssakin tappaa moninkymmen/satakertaisen määrän vuodessa, joten vielä ei olla aivan samalla tasolla sikainfluenssan suhteen.

Arvellaan tietysti, että tuo saattaa kehittyä tulevaisuudessa pahemmaksi, mutta sitä ennen en jaksa suhtautua siihen aivan yhtä suurella kauhulla kuin median peloittelema kansa.
115  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 14.08.2009 23:33
You're going to DIIIIIIIEEEEEEEEE!
116  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 14.08.2009 17:18
BlazBlue on ihan virallisesti tätä nykyä tulossa Eurooppaankin. Mukana pitäis (ainakin aluksi?) tulla samat lisukkeet kuin Pohjois-Amerikassakin ensimmäisen painoksen mukana (OST, strategy guide DVD) ja ilmeisesti jopa jotain uusia hahmoja (huhuttu, että jotain Guilty Gear tyyppejä pelattavaksi) ja muutakin sisältöä.

Paras uutinen? Julkaisuajankohdaksi kerrotaan se neljännes, jolloin KAIKKI muutkin pelit, joiden nimi ei ole Modern Warfare 2, julkaistaan (= Q1 2010).
117  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.08.2009 17:09
Ei. Ainakin olettaen, etteivät ole laittaneet vahingossa jonkun ennakkotilauksen hinnaksi vaikkapa 3,99£ 39,90£ sijaan.
118  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: iPhone, iPod Touch ja iPad pelikeskustelu : 14.08.2009 13:48
Onko kukaan testannut Metal Gear Solid Touchia? Sen sais ilmeisesti rajoitetun ajan (13-15. elokuuta) alennettuun hintaan 3€:lla. Kiinnostais tietää, onko tuo mistään kotoisin, vaikkei minkäänlaista iPod-vermettä olekaan, jolla sitä voisi pelata (tulevaisuudessa ehkä).
119  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 14.08.2009 03:23
Olisiko mitään ehdotuksia jostain Gilmore Girlsin ja Everwoodin kaltaisista TV-sarjoista? Siis sellaisia, joissa on hyvin kirjoitettua vakavaa draamaa sekä vahvoja hahmoja, mutta myös kevyempää läpänheittoa kaiken itkun keskellä? Just katoin Twin Peaksin, joten seuraavaksi tekisi mieli katsoa taas jotain jossain määrin "helpompaa" sarjaa. Mietin Six Feet Underia, mutta kaipailisin ehkä jotain vähän valoisampaa/optimistisempaa viihdettä tähän väliin.
120  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 12.08.2009 16:16
Ei oo omaa kokemusta, mutta tuolla ei taida mitkään ilmaispalvelut toimia, jos kerta ei Hotmaili kelpaa? Jos sulla on opiskelupaikasta joku tai sitten oot vaikka saanu netintarjoajaltas sähköpostitilin, niin niitä kannattaa yrittää.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines