Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34]
991  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 24.02.2008 22:09
Eh eikös Soul Calibur 3 kussut kehitysaikataulun (bugien) ja epäolennaisuuksiin keskittymisen johdosta? Ja miten siitä yritettiin tehdä aloittelijaystävällisempi kuin kakkosesta??
Taisi kusta eniten siitä syystä, ettei sitä käyty testauttamassa pelihalleissa Japanin supergeek pelaajilla, jotka varmasti löytävät suurimman osan hiomista vaativista jutuista (ainakin ne pahimmat huorausliikkeet), vaan se julkaistiin uudistuksineen kaikkineen suoraan konsoleilla.

Lainaus
Kai mulla on vaan paska maku, mutta minusta tuo on yksi helvetin hieno peli.
Ei, kyllä sulla on vaan paska maku. Ei tuon teknisessä puolessa ole sinänsä mitään valitettavaa, mutta nuo hahmot nyt vaan on niin helvetin rumia, ettei mitään rajaa. Mieluummin sitten katsoo niitä Guilty Gearin transuja kuin tuollaisia lähinnä neanderdalin ihmisiä muistuttavia Downin syndroomasta kärsiviä steroidihirmuja.

Ja Guilty Gearista puheen ollen, en nyt ainakaan noissa viestin kirjoittamisen aikana näkyvissä viesteissä nähnyt mainintaa tästä. Eli (ainakin) Pleikka 3:lle (ja mistä sen tietää, ehkä myös Bökälle jossain välissä, tosin PS3-versiosta on vain ollut mainintaa tähän mennessä) on tulossa uusi 2d-taistelupeli Arc Systemsiltä nimeltään BlazBlue, joka on pitkästä aikaa täysin uusi "jatko-osa" (henkinen, jos ei muuten) Guilty Gearille. Nyt kun Street Fighter 4:kin mentiin raiskaamaan hirveillä 3d-graffoilla, niin tästä taitaa tulla ensimmäinen kunnon 2d-HD-graffoilla varustettu mättöpeli PS3:lle. Toivottavasti on yhtä hauska pelata kuin GGX2.

EDIT: Videota:

http://www.youtube.com/watch?v=QiXL6NWzVXM

Hahmojen nimet ovat ainakin säilyneet ihailtavan typerinä (Ragna=the=Bloodedge...  :rollaus: )
992  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 24.02.2008 21:41
Ubisoft - Suurimmaksi osaksi täyttä paskaa, uskokaa jo

Triidin otsikko korjattu. Ubisoftin hyvät puolet = Michel Ancel (Raymanin ja Beyond Good & Evilin luoja, eka leppoisinta tasoloikintaa Super Marioiden jälkeen ja toinen tunnelmallista toimintaseikkailuparhautta, onnistui tekemään tiiminsä kanssa King Kongistakin yhden parhaimmista lisenssipeleistä ikinä) ja eka Prince of Persia (se "uuden sukupolven" EDIT: Duh, onhan sillä kunnon nimikin, eli Sands of Time, unohtui vaan tätä viestiä kirjoittaessa).

Muuten sieltä tulee hengetöntä paskaa, vaikka joissain peleissä muutamia hyviä oivalluksia onkin. Ainut huono puoli Michel Ancelinkin tuotoksissa on se, kun herralle ja tämän tiimille ei anneta tarpeeksi aikaa viimeistellä tuotoksiaan, jolloin nekin kärsivät Ubisoftin peleille tyypillisestä pienestä bugisuudesta. Ei mitään pelilevyn kunnolle vaarallisia & pelaajan mielenterveyttä uhkaavia sellaisia (kts. Prince of Persia: Revelations pelinpysäyttäjäbugi pelin loppupuolella), mutta bugeja yhtä lailla.
993  Yleinen / Peliseura / Re: PlayStation Network-tunnukset : 24.02.2008 02:18
Azu-san
994  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 24.02.2008 02:06
kansa osaa muuttaa tottumuksiaan.
En nyt vielä alkaisi puhumaan "kansasta", kun on tuo Bluray vielä sen verran pienen piirin touhuilua. Kyllähän suosio lähtee tästä todennäköisesti vain nousuun, kun se on tätä nykyä ainut (fyysinen) uuden sukupolven formaatti ja soittimienkin hinnat alkavat pudota siedettävälle tasolle muillekin kuin vain näille "edelläkävijöille", jotka ostavat kaikkea uutta ja kiiltävää heti ensimmäisenä, maksoi mitä maksoi.

Ja PS3:n roolia Blurayn voitossa ei kannata paisutella. Ilmankin PS3:sten laskemista myydyiksi Bluray-soittimiksi, Bluray on menestynyt paremmin kuin HD-DVD. Mitä todennäköisimmin Bluray olisi voittanut joka tapauksessa, PS3 vain nopeutti prosessia jonkin verran.
995  Yleinen / Popkeskustelu / Re: "Hey, let's make a movie about Mannerheim!" : 24.02.2008 01:37
Ei nyt mikään big deal, mutta IMO syö kyllä uskottavuutta, kun näytellään monessa sopassa keitettyä marsalkkaa.
Key wörd = NÄYTELLÄÄN. Tuskinpa kovin moni fantasialeffassa näyttelevä on käynyt pienestä pitäen metsällä örkkijahdissa. Sir Ian McKellenkin on hyvin pienellä todennäköisyydellä liikkunut hirveästi velho-piireissä ennen LOTR-trilogian kuvauksia. Eipä tuolla armeijassa mitään elämää suurempaa opita, mitä ei pienellä harjoittelulla oppisi ilmankin.

Mitä itse leffaan tulee, ei kiinnosta. En ole suomalaisten elokuvien suurystävä, liikaa ah-niin-shokeeraavaa seksiä/alastomuutta ja angstia kaikissa vähänkään vakavammissa leffoissa ("komediat" erikseen). Jos haluan katsoa kiimaisia kolmekymppisiä panemassa, katson mieluummin ihan rehellisiä pornoleffoja, jotka eivät peitä mitään, kuin näitä mukataiteellisia suomalaisia leffoja. Nykyteinit sitten täyttävät tuon angsti-kiintiön (yli äyräidensäkin), olisi mukava nähdä lehvoissa jotain muutakin.
996  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 24.02.2008 00:56
Se sama wanaha Azu vaan sieltä tosi vanhoilta Pelaajaboardeilta, ei niiltä nykyisiltä. Ikää löytyy 20 ja puoli vuotta, on tullut opiskeltua biologiaa (ja siinä sivussa vähän maantiedettä) pian kaksi vuotta, tosin opiskeluala saattaa sattuneista syistä vaihtua luokanopettajaksi, sikäli mikäli olen parempi kuin ne tuhannet muut hakijat tänä keväänä (heh, I wish).

Pelitän edelleen aivan yhtä laaja-alaisesti kuin ennenkin. Tällä hetkellä on tehokäytössä DS ja PSP (vihdoin käytössä CFW 3.71 m33 ja mukana kulkevat PS1-pelit!) sekä siinä sivussa Wii ja PS3 (jolla pelailen myös PS2-pelejä) silloin kun niille harvakseeltaan julkaistaan hyviä pelejä (edelleen vähät välitän suurimmasta osasta multiplattareista, yksinoikeuksia tulee pelattua enimmäkseen). Tosin PS3 on aika ajoittain auki isompien julkaisujen välissä kiitos hyvien PSN-nimikkeiden, kuten vast ikään julkaistut Riff: Everyday Shooter ja PixelJunk Monsters, ja joidenkin iso(hko)jen pelien demojen. Wii taasen keräilee melko tehokkaasti pölyä pitkiäkin aikoja, kun edes VC-julkaisut eivät innosta (syksyllä ostin Sin & Punishmentin, en mitään muuta). Ympyrää ei löydy tämän katon alta, mutta pääsen siihen tarvittaessa käsiksi pikkuveljen luona, kun sille sattuu tulemaan jotain pelaamisen arvoista (viimeksi tuli pelailtua syksyn puolella Bioshokkia ja Massa Vaikutusta).

Muuten pidän musiikista, hyvistä TV-sarjoista (Buffy <3) ja Japanin aina yhtä häiritsevistä ja pedofiliaa täynnä olevista piirrosanimaatioista sekä sarjakuvista.
Sivuja: 1 ... 29 30 31 32 33 [34]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines