Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 34
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.07.2009 12:47
Niin joo, sekinhän on tulossa. En olekaan aikaisemmin perehtynyt sen enempää siihen, mutta nyt kun etsin tietoa siitä, niin kyllähän se on pakko-ostos. Tässäpä on esimerkiksi hieman ESRB:n juttua siitä.

Lainaus
This is a puzzle game in which players navigate a series of traps, puzzles, and enemies to collect stars scattered throughout the colorful levels. Players have the ability to summon different objects by writing/typing in the word (e.g., bike, spaceship, lion) and watching it come to life. If multiple words are entered in a sequence, different whimsical scenarios can be triggered: a bicycle can be used to jump over a baby; a bulldozer can clear away a shark; and cabbage can be fed to dinosaurs. Players can elect to summon "cartoony" versions of bats, bombs, guns, and flamethrowers. These types of items can be used to destroy objects or even other summoned items (e.g., a club can be used to hit an animal; steak can be attached to a baby to attract lions; rockets can be lobbed at a man). These triggered animations are minimally depicted and are usually accompanied by popping, musical sound effects; bright, star-shaped flashes; or small puffs of smoke. If players wish to, they may type in the word vomit, which causes a beige-colored lump to appear on the screen.
:lol:
152  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 10.07.2009 02:44
Oho, pitkästä aikaa tuoreelta vaikuttava DS-peli. Tasohyppelymusiikkipeli. Tästähän vois jopa hypettyä.

http://www.youtube.com/watch?v=K3mRAg_f9LI

Videon alkupään kentät näyttävät turhan helpoilta, mutta lopussa tulee jo vastaan kinkkisempääkin sohimista. Musiikki on varmaan lisensointisyistä klassista kamaa, mutta ihan hyvin sekin toisaalta toimi näinkin erikoisessa ympäristössä. Tietty olis ollut parempi, jos olisivat säveltäneet omat tarttuvat melodiat noihin, mutta aina ei voi voittaa.


Edit: Oho, GTA: Chinatown Warsista oli ainakin jossain vaiheessa tulossa melkoista paskaa, onneksi muuttivat  lopulta vanhempien julkaisujen kaltaiseksi eivätkä enää yrittäneet saada GTA3:sta raiskattua DS:llä pyöriväksi oksennukseksi

http://www.youtube.com/watch?v=8CIQHCsCHKw&NR=1
153  Yleinen / Pelikeskustelu / Osoitteluseikkailut (point-n-click) : 09.07.2009 17:46
PC-puolelta kannattaa ehdottomasti kokea Grim Fandango ja Day of the Tentacle.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Osoitteluseikkailut (point-n-click) : 09.07.2009 17:14
Jossain mielessä pidin kyllä enemmän Another Codesta, mutta kokonaisuutena Hotel Dusk vie kuitenkin voiton. Another Coden huonoihin puoliin lukeutuu myös sen pituus. Riippuen älynlahjoista, tuon voi mennä läpi ehkä jossain 3-5 tunnissa. Jos löydät halvalla, niin suosittelisin tutustumaan.

Muita HYVIÄ DS:lle varta vasten kehitettyjä seikkailupelejä ei taida edes olla olemassa. Sitten on tietty jotain PC -> DS -porttauksia, jos ne kiinnostavat. Broken Sword 1 on käsittääkseni ihan pelattava.

E: IGN:stä löytyi tosin tällainen, nyt kun tarkemmin tutkin asiaa, ehkä se on ihan katsastamisen arvoinen:

http://ds.ign.com/articles/995/995461p1.html

En ole itse pelannut, mutta näyttää hieman AA:n kaltaiselta visual novellilta.
155  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 08.07.2009 22:30
Ostin Run Lola Runin Bluray-painoksen Play.comista 12€:lla. Oon jonkin aikaa etsiskellyt jotain kiinnostavan kuuloista leffaa, jota en olisi vielä nähnyt ja jonka juonta en ole (puoli)vahingossa jo spoilannut vuosien varrella nettijutusteluja seuratessa. Tuota tunnuttiin kehuttavan kaikkialla, joten päädyin sitten siihen.

Olisin ollut myös kiinnostunut Eternal Sunshine of the Spotless Mindista, koska sen olisi saanut suurin piirtein samaan hintaan, mutta se on julkaistu vain Kanadassa (lukittu Region A:lle) ja Japanissa (region free, mutta ei haluais japsijulkaisua), joten sen hankkimista ja näkemistä pitää vielä lykätä jonkin aikaa.
156  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 08.07.2009 21:00
157  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 08.07.2009 20:49
Kelpaisko kenellekkää Rock Band 1 (JuuEsEi-versio) PS3:lle? Lojuu turhaa nurkissa. 20€:lla (sis. pkt) lähtis heti varmasti huomenna postiin, halvemmalla joudun harkitsemaan myynkö vai en, mutta ei sekään ois pois suljettu vaihtoehto.
158  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 07.07.2009 11:17
Tällä hetkellä vituttaa: ihmiset, jotka päättävät ihan vapaaehtoisesti alkaa vetämään hommaa, jossa on paljon vastuuta ja joka vaatii hyvää organisaatiokykyä, ja hoitavat sitten asiat ihan päin helevettiä.
159  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 06.07.2009 23:40
Paras kevyt ilmainen virustentorjunta ja/tai palomuuri ja/tai spywarenpoisto-ohjelma on mikä? Miniläppärin Norttonin ilmaisaika meni umpeen ja ny tarvis uuden ohjelman tai ohjelmia, jotka hoitais sen työt.
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.07.2009 10:35
Ellei spritejä tehdä alusta loppuun uusiksi, enpä näe HD-versiossa mitään järisyttävää.
Muuten hyvä huomio, mutta sekä Muramasan että Odin Spheren kaikki spritet yms. on alusta asti piirretty HD-laatusena ja siitä sitten skaalattu Wii/PS2-tasoiseksi. Ei siis pitäis olla turhan vaikeaa portata HD-konsoleille.

Lähtettä?
Yritin löytää, mutta en enää muista mistä tuon luin. Jos googlettaa Muramasa ja laittaa mitään mainintaakaan HD:sta, niin tulee vain jotain foorumikeskusteluita siitä kuinka upea peli olisi HD:nä:


In other news, ohmagaadshitzmothafuckaz! Ogre Battle: The March of the Black Queen ladattavissa Virtual Consolessa! Hintaakin normaalia N64-pläjäystä vähemmän (900pts). Oon vaan päässyt pelailemaan tuota emulaattorilla, mikä ei oo mun suosikkihommaa (pelit jää jostain syystä helpommin kesken kuin normaalisti konsolilla pelatessa), mutta koukutti silloinkin normiemulaattorivääntöä pahemmin.


EDIT: Ei mitään, sekoitin Ogre Battle 64:n ja SNES:n Ogre Battlen nimet. N64:n OB:han oli Person of Lordly Caliber. Duh. Ei siinä, on MOTBQ:kin hyvä peli.
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 03.07.2009 09:02
*phew* Preorder shipped! Jotkut jo pelottelivat, että BlazBlue myöhästyisi Khänädässä vielä VÄHINTÄÄN viikolla, koska olivat muka menneet kuseksimaan ranskalaiset ohjekirjat. Ehkä tuossa on jotain perää, en tiedä, mutta VG+:n tilaukseeni se ei onneksi vaikuttanut.
162  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 02.07.2009 19:45
Lainaus
Täällä tehdyn ladattavan sisällön käyttöoikeuksien siirron jälkeen ilmeisesti pystyy pelaamaan myös offlinessa, mutta en ole itse testannut, kun kone on aina liitettynä nettiin.
Tattista, onnistui vissiin tuolla. Jännänä huomautuksena tuota käyttöoikeuksien siirtotyökalua voi näköjään käyttää vain kerran vuodessa. Eli ei aivan sovi siihen, että siirtelee käyttöoikeuttaan kavereiden konsoleille yksittäisiä peli-iltoja varten tms.

Tällä hetkellä demoista on jäänyt Unlock Full Game käskyä odottelemaan Castle Crashers, Peggle, Braid ja Space Invaders Extreme. Muita demoja en olekaan vielä ehtinyt testailla, pitäis varmaan pelailla tässä illan ratoksi.
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.07.2009 18:41
Ellei spritejä tehdä alusta loppuun uusiksi, enpä näe HD-versiossa mitään järisyttävää.
Muuten hyvä huomio, mutta sekä Muramasan että Odin Spheren kaikki spritet yms. on alusta asti piirretty HD-laatusena ja siitä sitten skaalattu Wii/PS2-tasoiseksi. Ei siis pitäis olla turhan vaikeaa portata HD-konsoleille.
164  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 02.07.2009 15:18
Mua häiritsi tuossa eniten se selostajaääni.  Vaikutti muuten kyllä niin hupaisalta ÖÖÖ-luokan leffalta, että onhan tuo pakko katsoa joku perjantai-ilta kaveriseurassa.
165  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.07.2009 15:14
Oho, yksi toivepeleistäni näyttäisi ehkä jopa toteutuvan (ei ZoE3). Marvelous miettii ilmeisesti joidenkin Wii-pelien tuomista tehokonsoleille, tai on jo päättänyt tekevänsä niin.


-> Muramasa: The Demon Blade HD





166  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 02.07.2009 12:34
TENGU MILK!
167  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 02.07.2009 12:30
Hetken olin jo innoissani. Sitten tajusin, että PowerStone Collection ja MM: Powered Up! ovat mitä luultavimmin vain PSP-pelejä ladattavassa muodossa.
168  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 01.07.2009 17:49
Onko noita Live Arcade latauksia mahdollista siirtää mitenkään toiselle Boksille? Oon tosiaan ladannut Rez HD:n ja N+:n jo joskus aikoinaan pikkuveljen konsolille. Pitäiskö noista maksaa uudestaan, jos haluan ne eri koneelle vai mitähäh?
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 01.07.2009 17:21
Mieluiten tosiaan sellasia, jotka saa vain Bökälle. Bionic Commandot, Mega Man 9:t ja monet muut onkin jo ladattuna Pleikalle.
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.07.2009 17:09
20Gt:n Xbox 360 + Smackdown vs Raw 2007 160€, GameParadisesta. I jumped in. :(
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 01.07.2009 17:06
Suositelkaapas kaikkia mahdollisia lataamisen arvoisia Live Arcade -pelejä (ei Geometry Warseja, niitä olen pelannut jo ihan tarpeeksi yhden eliniän tarpeisiin). Kaikki genret käy.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 30.06.2009 22:31
Gaad dämit, julkaisijan osaamattomuuden vuoksi BlazBluen julkaisu viivästyy parilla päivällä. Melkein jo ehdin toivoa, että vois VG+:n toimitusten nopeuden tuntien tipahtaa postiluukusta jo perjantaina, jos se oltaisiin lähetetty jo tänään, mutta kun eih. Vuoden tähän mennessä odotetuin peli ja se stna myöhästyy.  >:(
173  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 26.06.2009 22:21
Kannattaa tietysti pelata Time Trialeita ja Speed Runeja, niissähän se pelin suola on, kun yrittää löytää nopeimmat reitit ja onnistua suorituksessa liki täydellisesti.
174  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.06.2009 08:34
Oh. My. God. He's back:

http://www.gametrailers.com/player/51818.html
175  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 26.06.2009 02:02
Jos omistaa PS3:n eikä ole jostain kumman syystä vielä tukenut suomalaista peliteollisuutta, nyt voi lahjoittaa vähiä pennosiaan Housemarquelle ja ostaa Super Stardust HD:n 2€:lla PS Storesta pelin 2-vuotis synttäreiden kunniaksi.
176  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sarjakuvat : 23.06.2009 09:39
Koska Tessu-rahat vapautuivat näköjään tältäkin kuulta muuhun käyttöön minusta riippumattomista syistä, päätinpä sitten tuossa tilailla kokoelmistani vielä puuttuvat Buffy Season Eight -sarjikset, #11-25, eli yhteensä 15 kipaletta. Suurin osa oli 30%:n alennuksessa 2,09$:a, joten kokonaishinta ei periaatteessa tullut hirveän kalliiksi, vaikka korkeat 20$:n postikulut nostivat ikävästi lopullisen hinnan vajaaseen 38 euroon. Eipä tuo kappalehinta ole siltikään mikään hirvittävän suuri (n. 2,5€/kpl).

Odotettavissa lisää Whedon-parhautta. Osan olenkin noista jo lukenut... *köh* ... vähemmän laillisten keinojen avustuksella, joten tiedän hieman mitä odottaa. Loistavaa viihdettä, vaikka parit juonenkäänteet olivat ehkä vähän turhankin Whedonmaisia.

Seuraavaksi vois ehkä ostaa Angelin kova- tai pehmeäkantiset After The Fall -kokoelmat.
177  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 21.06.2009 16:29
Uuh, beib. Wilco esiintyy 17.8 Helsingissä juhlaviikon kunniaksi. Lipun hinta melko suolanen 47€(/49€, jos haluaa rahoittaa Itämeren suojelua tms.). Vois tuon kuitenki pulittaa, ku on kuitenkin ekaa (ja varmaan viimeistä) kertaa esiintymässä Suomessa. Kattoo ny, vieläkö on jäljellä lippuja heinäkuussa ja kuinka ruhtinaallisen suurella toimeentulotuella mua siunataan.
178  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 21.06.2009 11:51
4min45s Bayonetan komboja jonkin sortin tutoriaali/harjoittelu-tilassa tehtyinä:

http://www.gametrailers.com/video/combo-megaton-bayonetta/51765?ref=playerfeat
.
179  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.06.2009 11:39
Nintendon peli, joten tuskin tuota saa paljoa halvemmalla mistään. Jenkkipainoksetkin on myyty loppuun jo aikaa sitten ja Nintendo öv Ameerika on varmistanut ettei aio enää tuottaa uutta erää ikinä koskaan milloinkaan, joten jenkkilässä siitä saattaa joutua maksamaan käytettynäkin enemmän. Tuo on aikalailla halvin hinta, jolla sitä saa uutena TheHutin tyylisistä nettikaupoista. Amazonista tai eBaystä voi varmaan saada halvemmallakin.
180  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.06.2009 01:02

Tetris DS pitäisi jostain löytää, mutta lienee jo nykyään kiven alla?
http://www.thehut.com/hut/8543470.product
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines