Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 34
31  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.11.2009 17:54
Eihän Natalia varten tarvitse muuta kuin semi-hyvälaatuisen webbikameran, jonka hinta voisi aivan hyvinkin olla vain 30£. PS Eyellä olisi mahdollista käyttää Natalia eikä sekään maksa tuota enempää.
32  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 11.11.2009 00:34
PC:llä ei taida päästä Aquariaa lähemmäs (huippulaadukasta) Metroidvania-kokemusta (ilman emulaattoreita). Tai ainakaan itselle ei heti tule mieleen... Tietty nyt tulee joku ja lätkäisee miljoona linkkiä/esimerkkiä, mutta aevan sama. :p On ehkäpä jopa jossain määrin parempi kuin viime vuosien Metroidvaniat, etenkin tunnelmaltaan.
33  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.11.2009 00:30
Eipä mikään muu julkistus olisi "historiallinen" kuin samanaikaisen Jenkki- ja Euro-julkaisun ilmoittaminen. Sitähän ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin. Ja Wadan puheiden perusteella peli saatetaan ehkä julkaista jo maaliskuussa 2010 eikä vasta tilivuoden 2010 (eli maaliskuun 2010) jälkeen, kuten SE on aikaisemmin uumoillut. Eipä olisi ensimmäinen kerta, kun FF:n länsimainen julkaisupäivä siirtyisi alunperin ilmoitetusta kuukautta tai paria aikaisemmaksi.
34  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 11.11.2009 00:22
Overboard
ODT

Eikait ODT oo parhaimmillaankin kuin keskinkertainen tuotos, mitä nyt muistaisin itse pelanneeni. On Overboard selkeästi parempi.

Duke Nukem: A Time to Kill
Ghost in the Shell

Oiskohan tää ollut eka mecha-rämistely, jota pelasin. Ja pidin kyllä heti alusta alkaen. Duke Nukemit ei oo ikinä oikeen napanneet, ei edes huumorimielessä.

Tony Hawk's Pro Skater 2
Spyro the Dragon

Vaikken yhdykään Ephramin mielipiteeseen, että Spyro olisi vain surkea Mario-klooni (onhan ne samaa genreä, mutta kyllä Spyrossa, etenkin jatko-osissa, on tarpeeksi omia juttuja erottamaan sen selkeästi omaksi pelikseen, laadukkaaksi sellaiseksi), niin onhan tuo Tony Hawk's Pro Skater 2 ihan omaa luokkaansa PS1-pelien joukossa eikä eka Spyro ole aivan niin hyvä kuin sitä seuranneet julkaisut. THPS2:sta tuli pelattua aivan liikaa lapsena.

Vib-ribbon
Wip3out

Vib Ribbon on tosiaan omaperäinen, edelleen tänä päivänäkin, mutta se ei ole mielestäni kuitenkaan musiikkipeliksi tarpeeksi addiktoiva tai pitkäikäinen. Wip3out sen sijaan... sitä pelaisi varmaan vieläkin, ellei Wipeout HD:ta oltaisi julkaistu

V-Rally 2
Grandia

Vaikka V-Rallyä tuli väännettyä jonkin verran, ei se oikein ikinä tuntunut mitenkään hirveän erikoiselta tekeleeltä. Grandia on ilahduttavan lämminhenkinen seikkailu.

Hercules
ISS Pro Evolution

En pidä urheilupeleistä erityisemmin, vaikka Pro Evoja on tullut pelailtua jonkin verran. Hercules saa nostalgia-äänen. Taisi olla muuten ensimmäinen peli, jonka pikkuveli osti täysin omilla rahoillaan. Ja oli kyllä ihan innoissaan. :p

Actua Ice Hockey
Oddworld: Abe's Odyssee

Ei tarvitse perusteluja.

Suikoden II
Medal of Honor

Suikoden II on JRPG-klassikko, joka menettelee nykyäänkin. Medal of Honorin PS1-versio... :lol:
35  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 09.11.2009 18:04
No en tiedä mikä poikkeustapaus se teidän Lidl on, mutta olen kuullut niiltä kavereilta ja tutuilta, jotka ovat olleet Lidlillä töissä, että se on ihan järkyttävä työpaikka. En sitten tiedä mitenkä paljon tuosta johtuu työporukasta, mutta enpä ole juurikaan hirveästi kuullut sanottavan hyvää Lidlistä työpaikkana. Hyvä jos teillä homma toimii, monessa muussa Lidlissä ei toimi.
36  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 09.11.2009 02:20
Älä nyt Citymarketia disauta, hyvää ruokaa huokealla hinnalla  :???:

Huokealla? Ostin joskus öbaut neljälläkympillä safkaa sieltä ja säästin kuitin vertailua varten. LIDL oli vertailun halvin (ylläri) reilulla kymmenen euron erolla. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tuotteet olivat samoja. Kaikki kuitenkin suomalaisia.
Se on sitten eri asia haluaako tukea Lidlin kaltaisia ketjuja, jotka kusevat työntekijöidensä silmiin joka vaiheessa. Eipä minkään kaupan kassalla työskenteleminen tee rikkaaksi, mutta Lidleissä työehdot ja -olot ovat järkyttävän paskat. Puhelinmyyjän lisäksi ainut työ, jota en ikinä ottaisi vastaan, vaikka joku tulisi kotiovelle tarjoamaan paikkaa. Mieluummin sitten maksaa hieman enemmän jonkun Citymarketin ostoksista, kun tietää, että tukee sentään kauppaketjua, jonka takaa löytyy rahanteon lisäksi edes jossain määrin inhimilliset periaatteet työntekijöitä kohtaan.

Ja kaiken maailman Citymarketeissa ja Prismoissa on usein ihan hyviä yksittäisiä lyhytaikaisia tarjouksia, joita kannattaa käyttää hyödyksi. Nykyään kaupoilla on myös yhä enemmän ja enemmän käytäntönä laittaa seuraavana päivänä vanhentuvia tuotteita 30-50%:n alennuksella myyntiin. Niiden avulla saa kyllä pudotettua kertakäynnin hintaa selvästi.
37  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NOSTALGIAA!!! : 08.11.2009 18:17
VHS:t, iso osa leluista ja jotain muutakin krääsää on edelleen vanhempien luona varastossa. Turtles-autot ja -hahmot sekä se joku viemärirakennelmakin on otettu esiin, kun ne tuntuvat olevan kummipojan ja tämän pikkuveljen mieleen. Ollaan myös annettu tavaraa pois jonkin verran sukulaisille, joilla on tällä hetkellä leikki-ikäisiä lapsia. Saattaa olla, että ne päätyvät takaisin alkuperäisille omistajilleen joskus tulevaisuudessa, kun tulee omia lapsia.
38  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Ratchet & Clank: A Crack in Time : 08.11.2009 14:08
Ostan joskus. Tähän tarkoitetut rahat menivät Bayonettan importtaamiseen
Täh? Eikö sulla ollutkaan vielä boxia vai oliko vain niin pakko päästä pelaamaan aikaisemmin, mutta puolella frameratella?
Boksi on puolet ajasta lainassa hölmöllä pikkuveljellä, joka meni myymään omansa, ja kyllä, oli pakko päästä pelaamaan peliä jo nyt, kun on demoakin tullut pelattua jo niin hirveästi (melkein päivittäin vähintään sen 1-2 kertaa läpi siitä asti kun se julkaistiin). Mua tuo PS3-version ruudunpäivityksen heilahtelut eivät haitanneet demossa, joten pystyn kyllä nauttimaan koko pelistäkin varmasti saman verran kuin demokin on tarjonnut jo viihdykettä niin hirveästi. Toisekseen, DualShock > Boksin ohjain näissä peleissä.

EDIT: Jos hinta on kohdillaan, niin saatan double-dipata ja hankkia aikanaan myös tämän:
39  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ratchet & Clank: A Crack in Time : 08.11.2009 13:58
Joo-ei. Ainakaan kummassakaan demossa en nähnyt tasoloikkaa
Sitten kannattais tarkastuttaa näkö tai jotain. Clank demossa sitä ainakin oli. Ja Ratchet-demossa pääsi pelleilemään vähän niiden rakettikenkien kanssa, joilla on todella iso osuus myöhemmässä vaiheessa peliä, myös tasoloikkaosuuksissa.

Lainaus
pelin liiallista helppoutta.
Pelissähän on vielä kaksi vaikeampaa vaikeustasoa (tai kolme, jos demo oli Easyllä), joista aukeaa vielä vanha tuttu, vielä haastavampi Challenge Mode pelin läpi pelaamalla. Ja Insomniac on sanonut, että vasta vapaaehtoisista sivutehtävistä löytyy vaikeimmat puzzlet, räiskintäosuudet, tasoloikinta yms. Demossa kuitenkin pelattiin tyyliin ekat kentät molemmilta hahmoilta, joten ei niiden pohjalta kannata vetää hirveästi johtopäätöksiä myöhemmästä tarjonnasta.
40  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ratchet & Clank: A Crack in Time : 08.11.2009 13:23
Ostan joskus. Tähän tarkoitetut rahat menivät Bayonettan importtaamiseen, joten en sitten ihan heti ole tätä saamassa. Minuun demot jättivät kyllä kaikin puolin hyvän kuvan. Clank-demon puzzlet olivat rakenteeltaan ihan hyviä ja Clankin ohjattavuutta oltiin muutenkin parannettu huimasti, parasta Clankia mitä on sarjan peleissä tullut vastaan. Ratchet-demo oli myös erittäin hauska, kiitos rakettikenkien. Toki se ei oikein tuntunut etenevän mihinkään, kun pyörittiin koko ajan samalla alueella, mutta eipä se niin haitannut, kun toiminta oli niin viihdyttävää.
41  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NOSTALGIAA!!! : 08.11.2009 09:27

42  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 07.11.2009 11:39
Heh, eipä mennyt kauaa, että kaikki yliopistouudistuksen kannattajien vakuuttelut sen vähäisistä vaikutuksista vähemmän tuotteliaisiin aloihin osoittautuivat täydeksi paskanjauhannaksi. "Vahvistaa sivistysyliopiston asemaa" hyvinkin. :rollaus:
43  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M(/V): Pelejä GC:lle, PSP:lle, PS2:lle ja DS:lle : 06.11.2009 15:40
Tarvitten rahhaa, ostakkaa poies. Kaikki alla olevat pelit kaikin puolin hyvässä kunnossa ja hinnat sisältävät pk:t:

-Assassin's Creed (PS3) 13€
-Ninja Gaiden Sigma (PS3) 15€
-Mad World 15€ (Wii)
-Mercury Meltdown Revolution (Wii) 13€
-Breath of Fire (V): Dragon Quarter (PS2) 15€


44  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 06.11.2009 06:40
Johan on bändissä Hommeja vaikka muille jakaa. Grohl potkittiin?
Kyllä se on mun tietääkseni edelleen mukana. En sitten tiedä miksei Doinkki maininnu sitä, on se sen verran erinomainen rumpali.
45  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 05.11.2009 20:11
Gyakuten Saibanistahan on myös PC-versio, joten kaikki siinä käytetty taide taitaa löytyä jo valmiiksi korkearesoluutiosempina versioina kuin mitä GBA/DS-versioissa käytetään. Sen ei siis ainakaan pitäisi olla pulmana PW:n tuomiselle WiiWareen. Ja pelattavuushan nyt sinänsä sopisi Wiille kuin nakutettu, en näe senkään suhteen mitään ongelmaa.

En ole aivan varma mitä Gyakuten Saiban 5:lle kuuluu, eipä siitä olla oikein puhuttu hirveästi mitään sen jälkeen kun sen sanottiin olevan työn alla joskus keväällä 2007, mutta Gyakuten Saibaneiden luoja tekee tosiaan tällä hetkellä (GS-tiimin kanssa, ehkä?) Ghost Trickiä, joka näyttää kyllä sekin aivan loistavalta:

http://www.youtube.com/watch?v=8iGwz9ogcos

Ehkä GS5 paljastetaan sitten kunhan Ace Attorney Investigations ollaan julkaistu länsimaissa.


Edit:
I'd hit it...

46  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ace Attorney (Phoenix Wright, Apollo Justice ja Miles Edgeworth) : 05.11.2009 04:23
Fiinix Rait Wiille jossain muodossa?

http://www.gamerbytes.com/2009/11/phoenix_wright_ace_attourney_c.php
47  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 2: Among Thieves : 05.11.2009 04:09
Haha toi loparihan oli ihan heittopussi. Shoot the glowing blue orbs. Kuolin kahdesti.
Millä vaikeustasolla?

Ja lollero, onhan tää kaikin puolin Dead Spacea parempi.
48  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.11.2009 20:04
My god Borderlands on koukuttava. Tarkoituksena oli vain testata sitä tunnin tai pari, mutta sen parissa vierähti 8 tuntia todella nopeasti. Kuvittelin pelanneeni peliä vain muutaman tunnin, mutta kello olikin jo melkein kahdeksan...  :lol:
49  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 01.11.2009 22:24
Mää en oikeesti ymmärrä sitä pullukan hehkuttamista. Siitä oikeen tekemällä yritetään tehdä Suomen Susan Boyleä, vaikkei osaa laulaa läheskään yhtä hyvin. Helvetin epäpuhtaasti veti välillä ja kappalevalintakin oli heikko (karsinnoissa sillä oli parempi laulu9. Samaten se illan "huumoriesitys" oli jäätävän huono, ainoana hyvänä kohtana se kun se potkas sen kissan melkeen tuomareitten päälle. "Kantri"laulaja oli myös todella keskinkertainen, en käsitä miten se pääsi edes semifinaaleihin asti. Ihan OK laulaja, mutta ei todellakaan niin loistava esiintyjä, että se kuuluis mihinkään Suomen Talenttiin.

Mielestäni Natural Hype ja se napatanssija olivat kevyesti parhaimmat oman alansa osaajat, sitten se kaksosveljet + tyttö -trio ja hyvinä nelosina/vitosina tuli se tummaihoinen tanssija ja pallonvatkaaja (muuten kyllä ihan erinomainen esitys, mutta kämmäili loppupuolella jonkin verran). Mutta tosiaan, vaikken itse välitä tanssimisesta, niin hyviä tanssiesityksiä on aina ilo katsoa. Kiva että joku osaa. :) Ihan pisti ihmetyttämään, kun NH pääsi jatkoon vasta tuomareiden päätöksellä.


Eikö Sharkie ollut se äänessä ollut? Jos nyt Kalevan taannoisesta jutusta oikein päättelen.
50  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 01.11.2009 13:57
Jos olet jo jollekin omalle tilille käyttäny latauskoodin, niin et sää saa käytettyä sitä samaa koodia enää toisella käyttäjätilillä. Muttamutta, jos sulla ois toinenkin koodi, niin sun pitäis tosiaan aluksi luoda se toinen käyttäjätili ja ladatuttaa demo (ainakin aloittaa lataus) sillä käyttäjätilillä, jotta se ilmestyisi muidenkin ladattavaksi "download list" osastolle.

Jos sulla ei oo toista koodia, niin ainut silloin ainut jäljelle jäävä tapa ois jakaa muille sun oman tilin tiedot. Vaihda vaikka tilapäisesti salasanaa, kunnes halukkaat on saaneet demon, ja sitten vaihda takaisin vanhaan.
51  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 2: Among Thieves : 01.11.2009 08:47
Crushingilla läpi! Loppari aiheutti taas vitutusta, kun kuolin oman häsläämisen takia sen viimeisessä vaiheessa pariinkin otteeseen. Mutta kyllähän se meni lopulta läpi, kun oli tarpeeksi vikkelä jaloistaan, hoksasin käyttää omia kranaatteja vasta loppupuolella taistelua enkä kämmäillyt reittivalintojen suhteen.

Vielä olisi parikymmentä aarretta löytämättä. Voisi alkaa metsästelemään niitä.

E: Huzzaah! Platina!
52  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 31.10.2009 12:49
Eikat sitä voi jaella muuten kuin antamalla salasanaa ja käyttäjätunnusta muille, jonka avulla he voivat sitten käydä PS Storen Download List -osaston (oikea ylälaita) kautta lataamassa demon. Max 5 immeistä.
53  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo DS : 29.10.2009 22:07
There's this thing called upscaling...
54  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.10.2009 09:01
Olen joo senkin nähnyt, unohtuikin että se on siinäkin.

Ja pidin kyllä itsekin Sunshinestä todella paljon. Mielestäni loppuratkaisu vain vesittää kokonaisuutta melkoisesti. Tuosta olisi ihan hyvin voinut tulla yksi minun lempielokuvistani, jos loppu oltaisiin hoidettu paremmin. Nykyisellään suurin osa lopusta jäi lähinnä vituttamaan. Ei vain voi käsittää, miksi juoneen piti yhtäkkiä lisätä joku
Spoileri (osoita katsoaksesi)
55  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 29.10.2009 05:21
Koska Helsingin reissu ei imassutkaan tiliä niin tyhjäksi kuin olin kuvitellut, niin tilasinpa sitten Borderlandsin PS3:lle TheHutista reilulla 30€:lla.
56  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 29.10.2009 04:09
Sunshine

Haluaisin kyllä tietää, mitä leffantekijöiden päässä on liikkunut, kun aluksi erinomaisesti toteutettu ihmisvetoinen draama muuttuu viimeisen 20-30 minuutin aikana typeräksi ja kliseiseksi hömppätrilleriksi. Ei näin. :(


Bongasin muuten tästä leffasta tuon Cillian Murphyn, joka on kyllä tätä menoa kasvamassa yhdeksi mun nykyajan lempinäyttelijöistä. Onkos se ollut sen kummemmin osallisena muissa katsomisen arvoisissa leffoissa kuin Sunshine ja uudemmat Batmanit?
57  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Digiexpo 2009 : 27.10.2009 20:51
Heh, muutama matka junalla ei maksa läheskään yhtä paljoa kuin ympärivuotinen auton pitäminen (vakuutukset, huollot ynnä muut kulut). Ja muuten kuljetaan pyörällä.

Autoilua ei tueta.  :/
58  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 26.10.2009 10:11
Muse osoitti taas torstaina olevansa yksi maailman parhaista live-esiintyjistä. Veti vielä paremmin kuin 2007 BH&R kiertueella, minkä en kuvitellut edes olevan mahdollista. Settilista oli kyllä pelkkää timangia, vaikka olisin mieluusti kuullut vielä uudelta levyltä Mk Ultran sekä vähän vanhempaa tuotantoa Absolutionin ja Sunburninkin muodossa, en tosin muiden nyt soitettujen kappaleiden kustannuksella.



Ja tällä kertaa ei ollut paska Manboy lämppäämässä! \o/ Ei itseasiassa ollut ketään lämmittelemässä yleisöä, mutta se taisi mahdollistaa pidemmän keikan vain ja ainoastaan Musea, mistä en kyllä valita yhtään. Eikä mitään lämmittelijöitä tarvittu kun aloitettiin niin vahvalla nelikolla (mm. New Born ja Map of Problematique). Yleisö lähti kyllä messiin heti. Mielummin näin kuin että tällä kertaa olis ollu jotain gaameaa gaggaa, kuten Sunrise Avenue tmsp., lämppäämässä.
59  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 2: Among Thieves : 21.10.2009 14:17
Coop oli kyllä hauskaa mättöä Hardilla, kun koko ajan jompi kumpi semi-kuoli ja toisen piti juosta luotisateeseen pelastamaan kuolemassa ollut tyyppi, mikä johti aika jänniin läheltä piti -tilanteisiin. Sekin oli varsin mukava huomata, että Hardilla viholliset oikeasti rynnivät kohti, ne kestävät Shotgun-pirulaiset mukaan luettuna. Iskee paniikkia kun ne eivät enää löntystäneetkään hitaasti päin, vaan juoksevat suoraan kohti kämäistä suojaasi.

Harmi vain, että noita cooppitehtäviä ei ole kuin kolme kappaletta. Ne jaksaa kyllä pelata useampaankin kertaan läpi, koska ne tulee pelattua joka kerta hieman eri tavalla läpi (vihollisia kun tulee aina vähän mistä sattuu, niin ei tule aina oleskeltua samoissa piiloissa), mutta ois Naughty Dog voinut tehdä noita vielä muutaman lisää.
60  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.10.2009 15:45
Ei kait sitä lopulta muuta voinut odottaakaan, kun Platinum Games antoi lähes valmiin Xbox 360 -koodin Segalle työstettäväksi PS3-porttausta varten vain jokunen kuukausi sitten. Ilman Segaa, Bayonettaa tuskin nähtäisiin edes PS3:lla, koska Platinum Gamesilla ei ollut mitään aikomusta tehdä porttausta. Toivon mukaan jutut siitä, että PS3-versiota rukataan Segan toimesta vielä parempaan suuntaan länsimaista julkaisua varten, ovat totta.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 34
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines