Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää)  (Luettu 228979 kertaa)
Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) « : 29.07.2007 19:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mitkä ja miksi? Miksi juuri minä satuin rakastumaan esim. 24:ään tai Everwoodiin? Mistä sarjoista te diggaatte yli muiden?

Rakastin tätä sarjaa heti ensimmäisestä jaksosta alkaen. Ydinjuoni on loistava, sarja ihanan lämmin sekä tunteellinen ja henkilöhahmot erittäin uskottavia. Sarjan ensimmäinen kausi on tasoltaan ylivoimainen, toinen kausi yhä loistavaa draamaa. Kaksi myöhäisempää kautta eivät kiivenneet samalle tasolle, mutta Everwood onneksi lopetettiin silmiä kostuttavan tyylikkäästi ja eheästi. Finaalin Amy & Ephram -montaasi George is Jonesin esittämän Ruinsin soidessa taustalla on yksi hienoimpia tv-hetkiäni koskaan...

Last of Summer, Home, We Hold These Truths, Till Death Do Us Part, Forverwood... Tälläisiä jaksoja ja vain yksi kausi on julkaistu DVD:llä, sekin Amerikassa. Muita ei todennäköisesti olekaan tulossa levyllä. 

Sarja on käsittämättömän loistava ja elämänmakuinen, en voisi henkilökohtaisesti kehua sitä tarpeeksi.  Everwoodin ollessa sarjana terävimmillään koin itse samanlaisia mullistuksia ja asioita elämässäni kuin sarjan päähenkilöt. Se on antanut minulle poikkeuksellisen paljon, niin paljon enemmän kuin muut tv-sarjat.

Tästä minä puhun: http://koti.welho.com/mijas12/miitti/EphramyRetrospectiveMQ.wmv


24 on tuotannollisesti huikea sarja. Split screen -esitystapa ei ollut niin uutta ja mullistavaa TV-sarjojen puolella vuonna 2001 mitä hype antoi meille uskotella, mutta 24 oli silti ensimmäinen sarja joka sitä käytti hyväkseen tyylikkäästi ja itseoikeutetusti. Siitä tuli suuri osa sarjan fiilistä ja yleisilmettä. Ihailen juurikin näiden seikkojen takia tämän tv-sarjan tekijöitä. He ovat tehneet erittäin hienoa työtä luomuksensa kanssa.  Ja se todella on luomus; asia, jonka kanssa he ovat valmiita tekemään valtavasti töitä ja ylittämään aiemmat jaksot/kaudet.

24 on Jack Bauerin showta, alusta loppuun.  Leffapuolella kehäraakiksi moutoutunut Kiefer Sutherland omaksui Jackin roolin suurinpiirtein täydellisesti ja nauttii nyt tv-sarjamaailman suurinta palkkaa.

Kun 24 on parhaimmillaan, se on todella, todella hyvä. Yhtäaikaa hirveän vauhdikas - jopa maaninen, kuvauksellisen kaunis ja hieman koskettavakin.

On pimeää ja taskulampun kiilat valaisevat maisemaa. Jossain takavasemmalla on agenttikaksikon Ford Taurus. Mulderille ja Scullylle on taas töitä...

90-luvun hypetetyin ja kohutuin tv-sarja ei ole puhetta tyhjästä. Viiden kauden ajan sen taso oli huikea ja laskiessaankin sitä katsoi myöhemmin varsin mielellään. Vaikka toki on myönnettävä, että viimeisen kauden supersotilas-teemat olivat erittäin epäonnistunut suunta sarjan käsikirjoittajilta.

Sarjassa on niin paljon törkeän hyviä ja klassisia jaksoja, että mille tahansa TV-sarjalle tekee todella tiukkaa haastaa se. Lisäksi Scifi on aina ollut muodossa jos toisessa lähelläni sydäntäni, samoin kuin ulkoavaruuden elämästä kertovat elokuvat (esim. Signs on mielestäni todella hyvä).
« Viimeksi muokattu: 21.11.2008 09:18 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #1 : 29.07.2007 20:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili The Fresh Prince of Bel Air.

Paras sitcom koskaan. Tyylilleen uskollinen alusta loppuun, ja kaiken kukkuraksi kasarimeininki uppoaa allekirjoittaneeseen kuin häkä. Suurimman osan Smithin vaatekaapista sarjassa omisin hetkessä, mikäli mahdollista. Läppä on yksinkertaisesti hervotonta, ja kestää niin aikaa kuin katselukertoja. Monissa tapauksissa huulet on vielä kiinnitetty silloiseen julkkis- tai politiikkarintamaan, ja näiden jekkujen löytäminen on erityisen palkitsevaa. Castingikin hipoo täydellisyyttä, ainoastaan Vivianin näyttelijän vaihtuminen sarjan puolivälissä voitaneen laskea tyylirikoksi, oli syy mikä tahansa.

Puhdas klassikko.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #2 : 29.07.2007 21:10 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili HAH HAH HAH.
Jengi tunkee tänne vakavalla naamalla jotain Everwoodia, 24:ää ja Kummelia kun aiheena on MAAILMAN PARHAAT TV-SARJAT. Loppuun vielä kuva jostain hel-vetin Jackpotista, anna mun kaikki kestää.

Mitä vielä? Lost? Alias? Ehkäpä Pulkkinen?  Vai peräti Stargate, tai ehkä sittenkin Kaikki rakastavat Raymondia?

En pysty vielä oikaisemaan teitä, mun täytyy ensin mennä suihkuun nauramaan ja hakea pitsa.

HAH HAH HAH.
N
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #3 : 29.07.2007 21:28 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Seinfeld.

Oli päässyt Sharkielle pieni typo, niin piti korjailla.

Mutta tosiaan, ei Seinfeldiä paremmaksi pääse. Jokainen jakso jokaiselta kaudelta katsottu miljardi kertaa ja tällä hetkellä sitä pystyy melkein muistamaan jokaisen dialoginpätkän sitä mukaan kun jaksoa katsoo. Silti yksikään sekunti tai hetki missään jaksossa ei kyllästytä ja kun tätä nyt kirjoittaa, niin tekisi mieli katsoa pari jaksoa. Ja vaikka jokainen hetki ja vitsi on muistissa, niin silti jotain jaksoa katsoessa on vähintäänkin hymy päällä.

"But I don't wanna be a pirate!"

"I'm speechless! I am without speech!"

"Moors!" "Moops!"

"Yeah? Well... I had sex with your wife!"

Ja niin edelleen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #4 : 29.07.2007 21:32 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW 4 parasta komediasarjaa. Tästä ei voi edes kiistellä.
Spaced

Brittiläinen komediasarja samoilta tyypeiltä, jotka tekivät Shaun of the Deadin ja The Hot Fuzzin.

The Office (BBC)
Lienee tuttu melkein kaikille. Onhan tämä tullut YLEn kanavilta pariinkin otteeseen.
Youtube pätkä

Extras
The Officen luojilta, Ricky Gervaisin ja Stephen Merchantin uusin sarja, jota on tullut nyt kaksi kautta. Kertoo leffoissa ja sarjoissa extrana toimivan Andy Millmanin taipaleesta oikeaksi näyttelijäksi.

Sleepy, Seinfeldiä paremmaksi pistetään, ei pelkästään jo yllä olevilla, mutta myös LArry Davidin omalla sarjalla.
Curb your Enthusiasm
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #5 : 29.07.2007 21:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
HAH HAH HAH.
Jengi tunkee tänne vakavalla naamalla jotain Everwoodia, 24:ää ja Kummelia kun aiheena on MAAILMAN PARHAAT TV-SARJAT. Loppuun vielä kuva jostain hel-vetin Jackpotista, anna mun kaikki kestää.

Mitä vielä? Lost? Alias? Ehkäpä Pulkkinen?  Vai peräti Stargate, tai ehkä sittenkin Kaikki rakastavat Raymondia?

En pysty vielä oikaisemaan teitä, mun täytyy ensin mennä suihkuun nauramaan ja hakea pitsa.

HAH HAH HAH.
Käsite on hei täysin henkilökohtainen.  Tule itse kertomaan Twin Peaksista jos haluat.


Jollekin maailman paras TV-sarja saattaa olla Salatut Elämät.  Ja se on OK, vaikken ITSE k.o sarjaa niin paljoa arvostakaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #6 : 29.07.2007 21:50 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Sleepy, Seinfeldiä paremmaksi pistetään, ei pelkästään jo yllä olevilla, mutta myös LArry Davidin omalla sarjalla.

Hmm. . . jos Michael Richards olisi vielä tehnyt cameon Curbissa, niin ehkä sitten.

Onhan toki kaikki "floor shitit" ja "I'm a survivor"-jutut aivan loistavia, mutta. . . tosin kun Seinfeldissä, en vain oikein osaa enää katsoa Curbin jaksoja kovin montaa kertaa. Tulee enemmänkin tökittyä kokoajan pause-nappua ja ajateltua, että ei jeesus nyt se Larry tekee noin. Tulee kovin kiusallinen olo, kun sarjaa katsoo. Ei se nyt mikään huono juttu ole ja vaatii aika taitoa tehdä tuollainen vaikutus. Ja no. . . Curbissa tosin on Richard Lewis, joka on aivan loistava mies.

Ja kun Spacedin mainitsit, niin on ihan pakko listata Black Books. Black Books on likainen ja sekainen kirjakauppa, jota juuri ja juuri ylläpitää vihainen irlantilainen mies nimeltä Bernard Black, joka toimii alkoholilla hyvin samalla tavalla kuin auto toimii bensalla. Mukana on oudon karvainen ja sekava apulainen Manny ja yhtälailla alkoholista pitävä, vieressä kauppaa pitävä Fran.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #7 : 29.07.2007 21:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Melfice on sitte vaan kova jätkä. Pistää lyttyyn muiden mielipiteet noinkin vahvalla argumentoinnilla.

Tulis nyt suihkusta ni saadaa kuulla se oikee totuus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #8 : 29.07.2007 22:09 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Melficen lemppari on varmasti Das Boot? Kenties Oz?

Mutta pikaisen mietinnän jälkeen Willy Fogin seikkailut olivat tv:n parasta silloin ennen.


« Viimeksi muokattu: 30.07.2007 12:08 kirjoittanut TseiTsei »
Nice beaver!
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #9 : 29.07.2007 22:11 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Mä tulin jo, mutta eihän pitsaa voi päästää jäähtymään.
Aloitetaan vaikkapa siitä että maailmanparhauskisoissa ei ole kyse mielipiteistä.

Enkä ole mikään mustasydäminen hater, täällä on mainittu oikeasti älyttömän hyviä sarjojakin kuten Fresh Prince of Bel Air, Seinfeld ja The Office.

Mutta odotin jo ensimmäisen viiden viestin joukkoon sarjaa Monty Python's Flying Circus.
Pythonesque. Hyvin intellektuaalia komiikkaa. Monitasoista. Komiikan uudistaja. Kopioitu. Rakastettu. Kadehdittu. GROUP DYNAMICS. Miksi roskapostia kutsutaan spamiksi? En kommentoi elokuvia. Ne ovat äärimmäisen hyviä. Ja jos niitä parhaita sketsejä on pakko mainita niin pistetään vaikka The Spanish Inquisition, Nudge nudge, Ministry of silly walks ja Lumberjack song. Tekisi mieli kehua myös Pitkän Jussin Majataloa mutta niitä mä en ole kuitenkaan nähnyt niin paljoa.

Ne tietää jotka tietää. Muut hävetköön.

Kakkosvalintani olisi tietysti iki-ihana Frasier, mutta ei sekään ole riittävän hyvä tullakseen perustelluksi samassa yhteydessä Monty Pythonin kanssa.


« Viimeksi muokattu: 29.07.2007 22:47 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #10 : 29.07.2007 22:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Aloitetaan vaikkapa siitä että maailmanparhauskisoissa ei ole kyse mielipiteistä.
Millä muulla tavoin arvottaisit TV-sarjoja? Siis niin, ettei se menisi mielipideasiaksi?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #11 : 29.07.2007 22:33 »
Sarkoni Jäsen Viestejä: 435 Basaaripisteet: 0 Profiili Melficen mielipide > muiden mielipiteet

/thread

Ja tässä ei ole kyse mielipiteistä.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #12 : 29.07.2007 22:54 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis se mistä kaikki tuntuvat nyt keskustelevan on "parhaat TV-sarjat." Mutta keskustelun otsikossa on ensimmäisenä sana "Maailman." Totta kai silloinkin mennään myös mielipiteisiin, koska typeräkin ihminen ymmärtää ettei televisio-ohjelman hyvyydelle ole olemassa objektiivista mittaria.

Mutta jos perkele puhuttaisiin maailman parhaista elokuvista ja minä ehdottaisin sinne Toy Storya*, niin tottakai muiden tulisi oikaista minua ja sanoa että olen ääliö ja turhan henkilökohtaisissa kriteereissä arviossani. Heti perään lienee paras mainita, ettei maailman parhaita tule tietystikään valita sen perusteella mitä muut pitävät hyvänä välittämättä omista suosikeista. Rautalangasta väännettynä paskan väittäminen maailman parhaaksi ilman yleistä tunnustusta, meriittejä tai historiallista statusta vaatii aika perkeleen hyviä perusteluja. Niitä odotellessa.*= Toy Story on hyvä elokuva ja uranuurtaja tietokoneanimaatiossa. Ei se silti ole maailman parhaiden elokuvien joukossa.

EDIT:
Melficen mielipide > muiden mielipiteet
Got that right.

Melfice on sitte vaan kova jätkä.
Melfice on rento ja seksikäs. Se lukee tuossa avatarin alla.


« Viimeksi muokattu: 29.07.2007 23:00 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #13 : 29.07.2007 23:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sana "Maailman" aiheen nimen alussa ei muuta sitä, että tv-sarjojen arvostus on silti täysin mielipiteistä kiinni.


Olen esimerkiksi katsonut jokaisen julkaistun 24 DVD-setin ekstrat ja kommenttiraidat läpi. Se on tehnyt minut hyvin vakuuttuneeksi sarjan tuotantokoneistoa kohtaan. 24 ei ole juoneltaan niin kilpailukykyinen kuin vaikkapa Twin Peaks (hölmö vertailukohta), mutta tuotantotiimin panostus ja lahjakkuus korvaa paljon. Monenkaan sarjan kuvaajat eivät ole niin hyviä mitä 24:ssä.

Everwood taas siksi, että puhtaasti tunnetasolla se on minulle tärkeä sarja. Siirappinen perusdraama, voisivat muut sanoa. Ja sen ymmärrän etteivät kaikki saa siitä samoja viboja mitä minä.Itseasiassa jos sanoisit Toy Storya maailman parhaimmaksi leffaksi en todellakaan katsoisi vinoon. TV-sarjojen ja leffojen arvostuksessa katsotaan toki tarinan lisäksi miten laadukkaasti sarja on tehty/kuvattu/valaistu/lavastettu, mutta siltikin suurin palan mielipiteestä muodostuu siitä miten paljon tykkää juonesta, henkilöhahmoista ja tapahtumista. Tämä rakentuu omassa päässä ja on täysin kiisteltävissä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #14 : 29.07.2007 23:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Rautalangasta väännettynä paskan väittäminen maailman parhaaksi ilman yleistä tunnustusta, meriittejä tai historiallista statusta vaatii aika perkeleen hyviä perusteluja.
Hienoa. Heitänkin sitten tähän sarjan nimeltä: West Wing
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #15 : 29.07.2007 23:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Maailman paras sarja? Buffy. Hahmot, siinä perustelut. :p Yksinkertasesti helposti maailman paras sarja. Ei ole yleensä tullut tavallaan edes mieleen, että katsoisi sarjoja joskus uudelleen, mutta Buffyssä aloitin uusintakierroksen lähes heti, kun olin sarjan saanut kokonaisuudessaan katsottua.

Hyvänä kakkosena tulee X-files, jossa hahmot oli legendaarista kamaa ja pääjuoni oli vähintään loistava sinne seiskakaudelle asti. Tästä eteenpäin juoni meni alaspäin, mutta muuten sarjan laatu mielestäni jatkui. Tämä on myös sarja, joka tulee varmasti katseltua muutaman kerran kokonaisuutena uudelleen.

Lisäksi Simpsonit ja Seinfeld ovat niin kovaa kamaa, että ovat sekä uskomattoman hyviä sarjoja, että kestävät uusintakatseluita. Seinfeld siitä erikoinen, että alun perin pitkään ihmettelin sen suosiota. Katselin sitä 10 minuuttia silloin tällöin eikä se koskaan aiheuttanut muuta kuin lähes inhoa, kun ajattelin kuinka yliarvostettu se on. Jotenkin sitten vaan jossain vaiheessa klikkasi ja yhtäkkiä Kramerin heiluva letti tämän pompsahtaessa kuvaan olikin maailman paras läppä kerta toisensa jälkeen.

Erikoismaininta vielä Firefly+Serenity -combolle. Vituttaa aika pahasti, että sarja jäi niin lyhyeksi.


« Viimeksi muokattu: 29.07.2007 23:31 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #16 : 29.07.2007 23:39 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Monty Python onkin jo mainittu, ja se onkin ehdottomasti yksi parhaista sarjoista ikinä...

Mutta listaan pitää ehdottomasti lisätä Carnivale. Uskomaton sarja...tunnelma, tarina, hahmot, kaikki on niin viimeisen päälle timanttia, että...harmillista, että menivät senkin lopettamaan toisen kauden jälkeen, juuri kun tarina olisi kunnolla lähtenyt käyntiin, mutta molemmat kaudet ovat liimanneet töllön ääreen varsin tehokkaasti. Jopa huonoimmat jaksot pitivät tehokkaasti otteessaan... ja taitaisi nelonen vihdoinkin esittää Carnivalesta sen toisen kauden...kauan tuota on saanut odottaakin.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #17 : 29.07.2007 23:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Maailman paras sarja? Buffy. Hahmot, siinä perustelut. :p Yksinkertasesti helposti maailman paras sarja. Ei ole yleensä tullut tavallaan edes mieleen, että katsoisi sarjoja joskus uudelleen, mutta Buffyssä aloitin uusintakierroksen lähes heti, kun olin sarjan saanut kokonaisuudessaan katsottua.

Erikoismaininta vielä Firefly+Serenity -combolle. Vituttaa aika pahasti, että sarja jäi niin lyhyeksi.
Jep. Buffyn parhuus on piilotettu salakavalasti tökeröiden monstereiden ja vampyyreiden taakse. Jos pääsee yli Buffyn monsteriteemasta, paljastuu sen alta yksi parhaimmista sarjoista ever.

Firefly+Serenity combo on myös aivan uskomatonta parhautta. Varsinkin itse leffa. Sarjan jälkeen on ehtinyt kiintyä sarjan hahmoihin, pistää leffa sellaisen tunnepommin kehiin ettei vastaavaa tule mieleen.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #18 : 30.07.2007 11:50 »
~Sidekick~ Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse en jaksa vakavalla naamalla katsoa näitä kaksnelosia ja suurinta osaa näistä amerikkalaisista draamasarjoista. Vielä ei ole tullut kovin monta vastaan missä sarjan tarina kiinnostaisi itseä tarpeeksi. Sen takia keskityn lähinnä komedian katsomiseen. Toki Matlock on asia erikseen. Siinä oli semmoinen sarja mitä jaksoi katsoa. Yle tosin teki oikeusmurhan, kun ei pistäny uusintoja tulemaan tänä kesänä. TV- maailman sympaattisin näyttelijä Andy Griffith on edelleen täyttä rautaa.Mutta itse asiaan eli kaksi maailmanparasta tv- sarjaa on Family Guy ja Simpsonit. Siinä vaiheessa kun Simpsoneista alkoi heikkenemään tuo huumorin paras terä, hyökkäsi Family Guy tilalle. MTV3 esitti muistaakseni kaksi ensimmäistä kautta, jonka jälkeen sitä ei ole enään suomessa näytetty. Kuudes kausi taitaa pyöriä Amerikassa ja meno on edelleen hauskinta mitä televisiosta löytyy.Sarjahan lopetettiin kahteen otteeseen Yhdysvalloissa, mutta huikeiden DVD- myyntien takia sarja tuotiin  kerta toisensa jälkeen uudestaan ruutuun. Youtubesta löytyy satoja hauskoja videopätkiä sarjasta, jos jotain kiinnostaa.

Simpsoneista ei varmaan sen enempää tarvi selostaa. Kaikki epäilemättä tietävät kaiken tarvittavan sarjasta. Riittää kun sanon, että maailmassa ei taida olla yhtään sarjaa joka kestäisi uusintakatseluja niin paljon kuin Simpsonit. Ja joka kerta sarja jaksaa naurattaa. Erityisesti vanhemmat tuotantokaudet.  :)
http://www.last.fm/user/Sidekick_87/
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #19 : 30.07.2007 12:47 »
Crono Vieras


Heroes kertoo eri puolilla maailmaa asuvista ihmisistä, jotka vähitellen huomaavat omaavansa erikoisia kykyjä. Heidän tarkoituksensa on pelastaa maailma tuholta. Intialaista alkuperää oleva opettaja jatkaa edesmenneen isänsä työtä ja koittaa selvittää sankareiden olinpaikan. Heitä uhkaa kuitenkin vaara erään kykyjä omaavan muodossa.

Heroes tuli omalle kohdalle ihan puun takaa. Canalilta loppui juuri ensimmäienen tuotantokausi ja jokaisen jakson jälkeen kaipasi lisää. Harva sarja pystyy pitämään koukussa näin paljon.

MTV3 kanavalta Heroes alkaa lokakuussa, suosittelen katsomaan.


Sylar ROKS!

tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #20 : 30.07.2007 13:25 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Erikoismaininta vielä Firefly+Serenity -combolle. Vituttaa aika pahasti, että sarja jäi niin lyhyeksi.
Firefly+Serenity combo on myös aivan uskomatonta parhautta. Varsinkin itse leffa. Sarjan jälkeen on ehtinyt kiintyä sarjan hahmoihin, pistää leffa sellaisen tunnepommin kehiin ettei vastaavaa tule mieleen.

Firefly + Serenity on mielestäni vielä enemmän kuin uskomatonta parhautta.

...The man they call Jayne~...
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #21 : 30.07.2007 13:55 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Firefly + Serenity on mielestäni vielä enemmän kuin uskomatonta parhautta.

...The man they call Jayne~...

Parhauden parhautta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #22 : 30.07.2007 14:04 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heroes oli tosiaan ehkä kauden 06/07 paras sarja. Paikka paikoin lähes elokuvamaiseen tyylikkyyteen päässyt sarja oli teknisesti huikea ja käsikirjoitukseltaan mielenkiintoinen.  Viiden tähden jaksoja toinen toisensa perään. 

Venaankin Heroesin toista kautta fanaattisella innolla. En odota, että se pääsee samalle tasolle kuin ensimmäinen, mutta jos se on vaikka vain vähän huonompi, olisi taso silti taivaissa.


Sylar.. uusi cool, äärimmäisen mielenkiintoinen pahis. Tätä kannattaa todella seurata syksymmällä!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #23 : 30.07.2007 17:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Lentävän Sirkuksen minäkin varmaankin valitsisin jos henkilökohtaiset vammaisuudet heitetään romukoppaan. Jokainen Monty-jäsen on uudestisyntynyt Da Vinci ja kyllähän herrojen nerous elää varmasti vaikka vuoteen 3000.

Omia lempparisarjojani ovat OZ, Alfred J, Kwak, X-Files, The Simpsons, Smith & Jones jne... eli melko mainstreamia. OZ:in missaaminen intin takia vituttaa asepalveluksessa melkeinpä kaikista eniten. Ja viikko pari sitten siinä oli kuulemma joku musikaali-jakso... :(

OZ:in tunnari myös soi aina sillointällöin mulla päässä kun seison ruokala-jonossa armeijan vihreissä.
Tapan ne alikessut ja kokelaat vielä joku ilta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #24 : 30.07.2007 21:58 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuotantoyhtiö HBO:n sarjat ovat lähes poikkeuksetta kaikki rautaa. Omaan makuuni kolahtaa erityisesti Sopranos ja Big Love. Jälkimmäinen huomattavasti tuoreempana löytönä.

Muita mainitsemisen arvoisia sarjoja ovat mm. South Park, The Simpsons, L-Word sekä loistava kymmenosainen Band of Brothers.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #25 : 31.07.2007 00:39 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili
sekä loistava kymmenosainen Band of Brothers.

Äh...unohdinkin koko sarjan...vaikka kyseessä on kyllä laatukamaa, varsinkin omalla aihealueellaan. Voisivat kyllä uusia tämänkin sarjan, varsinkin näin kesäisin, kun on tuo katsomisen arvoinen ohjelma varsin vähissä.

Niin ja täytynee yhtyä Heroesin ylistäjiin. Muutama jakso jäi kyllä sieltä välistä näkemättä, mutta siitä huolimatta erittäin koukuttava sarja on kyllä kyseessä. Eka osan jälkeen ei enää ollut paluuta.
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #26 : 31.07.2007 18:22 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Munkin sydäntä lähellä on monet HBO:n sarjat. Oikeastaan poikkeuksetta suosikkisarjani ovat HBO:n tuotantoa. Suurin osa niistä vieläpä on sellaisia, jotka olisi tarkoitus ennemmin tai myöhemmin hommata dvd-bokseinakin.

Oz on ehdottomasti paras kaikista. Ensimmäisiä tuotantokausia pääsin vahtaamaan vasta nyt uusintakierroksen myötä. Monet ajattelevat tästä sarjasta, että se on vaan sitä väkivaltaa ja huumeidenkäyttöä, mutta kun tää on oikeasti helvetin hyvin käsikirjoitettua draamaa. Jopa mun äitikin alkoi seuraamaan sarjaa, kun tajusi, että Oz on paljon enemmän kuin kusipaskaverioksennus-coctaileja ja toisten naamalle paskantamista.

Mullan Alla eli Six Feet Under on myös yksi mieleenpainuvimmista tv-sarjoista. Tässä sarjassa osattiin kyllä manipuloida katsojien tunteita ja pakko myöntää, että sarjan viimeinen jakso ja viimeinen kohtaus laittoivat tipan linssiin. Sitten oli ne jaksot, joissa David erehtyi ottamaan liftarin kyytiin. Missään kauhuelokuvissakaan ei ole ollut yhtä ahdistavia kohtauksia kuin mitä oli noissa liftarijaksoissa.

Noiden sarjojen perässä tulee sitten Deadwood, Carnivale (Nelonen perkele!), Entourage, Rooma, Band of Brothers ym. Todennäköisesti unohdin jonkun hyvän sarjan tuosta listasta, mutta eiköhän tuossa ole tärkeimmät. Jep ja nämä kaikki olisi tarkoitus hommata dvd:inäkin. Ihan hyvää vauhtia on kokoelma karttunut.

Muok: Mainitaanpa myös vielä joitain erinomaisen laadukkaita brittisarjoja. Huonosti käyttäytyvät miehet on tietenkin legendaarinen. Lisäksi omia suosikkejani ovat Paritellen, joka on eräänlainen brittien Frendit, mutta roisimmalla huumorilla, Rimakauhua ja rakkautta sekä kaikkien aikojen paras sketsisarja, The Fast Show eli Ruuvit löysällä.


« Viimeksi muokattu: 31.07.2007 18:29 kirjoittanut Turilas »
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #27 : 31.07.2007 22:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Äh. Miten saatoinkaan unohtaa House MD:n. Kertakaikkisen nerokas sarja. Niin kylmän tieteellinen, mutta samalla niin lämmin ja ihmisläheinen.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #28 : 02.08.2007 00:42 »
Networx Jäsen Viestejä: 41 Basaaripisteet: 0 Profiili Mielestäni hyviä sarjoja on monia,mutta ylitsemuiden olevat sarjat on helppo nostaa esille.

The SHIELD

Aivan mielettömän hyvin kirjoitettu sarja.Koska heti kun näin ensimmäisen jakson niin ei kestänyt montaakaan minuuttia kunnes tykästyin Michael Chiklis/Vic Mackey:n hahmoon ja hänen ryhmäänsä.
Onhan ryhmässä tietenkin yksi petturi,mutta muuten kaikki henkilöt ovat jollain tavalla kiinnostavia.

Vaikken poliiseista pidäkkään niin kyseisessä sarjassa on asennetta eikä meininki ole kuin Turun kauppatorilla Perjantai iltaisin.Jossa ulkomaalaiset otetaan maijan kyytin tappelun jälkeen ajellaan hetki, mutta päästetään pois aleksi 13 edessä.

 Oz-Kylmärinki

Vaikka sarja on pyörinyt jo vuosia Suomessakin ja jaksot nähty niin jaksaa sarja viehättää vieläkin.
Sarja on kausi kaudelta parempi(2 viimeistä jaksoa oli paskaa) ja sitä jaksoi seurata.Oli vain tyhmää lopettaa menestynyt sarja noin tyhmästi.

Wanted

Muistaakseni tuon niminen sarja alkoi pari viikkoa sitten neloselta ja vaikutti mielenkiintoiselta.
Harmi vain kun jäi muutama jakso näkemättä alusta.

The simpsons

Ikuinen kestosuosikki ei esittelyjä kaipaa
tallennettu
Re: Maailman parhaat TV-sarjat « Vastaus #29 : 02.08.2007 01:12 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
The SHIELD

Aivan mielettömän hyvin kirjoitettu sarja.Koska heti kun näin ensimmäisen jakson niin ei kestänyt montaakaan minuuttia kunnes tykästyin Michael Chiklis/Vic Mackey:n hahmoon ja hänen ryhmäänsä.
Onhan ryhmässä tietenkin yksi petturi,mutta muuten kaikki henkilöt ovat jollain tavalla kiinnostavia.
No tämän unohdin. Erittäin laadukas sarja. Mieleenpainuvin jakso on ollut, missä oli tämä Acevedan "suukku auki" -kohtaus. Hmm, jättiköhän Nolonen tämänkin sarjan keväällä kesken? Sen verran lyhyen aikaa tuntui pyörivän tuo neljäs(?) tuotantokausi. Ja mä tykkään muuten eniten Lemistä ja sen haulikosta.

Samaan syssyyn mainitsen vielä kaksi sarjaa joita katson silmä kovana. Battlestar Galactica on toinen. Tää on ihan ok scifiä, mutta parasta tässä on mun mielestä se psykologinen ja jopa yhteiskuntatieteellinen puoli, mikä tuossa epätoivoisessa tilanteessa, jossa ihmislajia uhkaa sukupuutto, tulee ilmi.

Toinen on Greyn Anatomia. Loistavat ja kehittyvät hahmot, joihin on helppo samaistua. Tämäkään ei niinkään ole mielestäni hyvä sairaalasarja, vaan hyvää ihmissuhdedraamaa.

Nyt syksyllä tulee taas tiukat paikat, kun monet huippusarjat jatkuvat tai alkavat. Hemmetti, kun kiroan joskus tosi-tv:tä ja joskus tosi-tv -buumin loppumista. Eipähän tarvinnut silloin telkkarin ääreen monesti vaivautua.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines