Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 210034 kertaa)
Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « : 07.03.2016 12:23 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Havahduin äsken siihen, että todennäköisesti noin kolmen kuukauden päästä tiedämme Nintendon uudesta pelilaitteesta kaiken oleellisen: hinnan, julkaisupäivän, ensimmäiset videot julkaisupeleistä. Ja myös sen, millainen vempain se loppujen lopuksi on.

Huhuja on liikkeellä, mutta todellisia, uskottavia vuotoja tuskin lainkaan. Jossain kohdin väitettiin, että laite yhdistäisi samaan pakettiin Nintendon kannettavat ja kotikonsolin, ollen näin jonkinlainen Hybridi-laite. Miten uskottavaa tämä sitten on? Heikkoina Wii U -aikoina juuri 3DS on ollut yksi niistä pilareista, joka on kannatellut Nintendoa ja tuonut pätäkkää holviin.

Toisaalta, älypuhelimien ja tabletien puolelta tulee sellaista painostusta, joka väistämättä vaikuttaa 3DS:n tapaisten laitteiden myynteihin.

Jokin aika sitten liikkeellä oli huhu, ettei laite sisältäisi laisinkaan optista levyasemaa. Olisiko Nintendo todellakin ensimmäinen, joka tekisi tämän tempun?

Ohjaimesta on sanottu, että se sisältäisi padin muotoja mukailevan näytön, eli se siis periaatteessa leviäisi katkeamattomasti ohjaimen koko alueelle. Näin ollen siitä saisi huomattavasti virtaviivaisemman ja pienemmän kuin WiiU:n tablettiohjaimesta. On tosin hieman vaikea uskoa, että Nintendo tekisi mitään samankaltaista tällä kertaa.


Omia toiveita konsolin suhteen:

Haluaisin, että se olisi lähempänä Gamecubea kuin kahta edellistä, W:llä alkavaa laitetta. Tehoiltaan vähintään Xbox Onen tasoinen. Jos hintaa miettii, niin kilpailu Sonyn ja Microsoftin puristuksessa on niin kovaa, ettei uusi Nintendon kotikonsoli voi maksaa 400 euroa, ellei laite ole selkeästi tehokkaampi kuin PS4. En usko, että Nintendo lähtee tehokilpailuun siinä määrin mukaan.

Perinteinen ohjain, ei väkisin väännettyä houkutteluominaisuutta, julkaisuun Legend of Zelda NX (jossa kenties 1080p 60fps + pari lisäjippoa Wii U versioon nähden) ja uusi 64/Galaxy-tyylinen Super Mario -seikkailu. Se olisi jo paljon.


« Viimeksi muokattu: 21.10.2016 11:23 kirjoittanut Sharkie »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #1 : 07.03.2016 12:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä on aika varma että hybridilaite tulee. Nintendo on julkaissut noita yhteisiä pelejä jo 3DS:lle ja WiiU:lle, ja samalla kommentoinut, että samanaikaista julkaisua ei pysty tekemään, kun alustat ovat niin erilaisia. Se minkälainen näiden myyntipaketti olisi, onkin mielenkiintoinen kysymys.

Yksi vaihtoehto olisi, että tulisi samassa paketissa NX olisi telakka ja käsikonsoli. Telakan sisältäen hiukan kovempaa rautaa, jolloin saataisiin 1080p/60fps ruudulle.

Sitten on tietysti tämä, että nämä olisivat kaksi erillistä laitetta ja näitä myytäisiin erikseen ja yhdessä. Käsikonsolia voitaisiin käyttää kotikonsolin ohjaimena jne.

Vielä mielenkiintoisempi kysymys on, kuinka pelien jakelu ja kehitys hoituisi. Mobiili olisi aivan varmasti yhteensopiva molempien kanssa, mutta kuinka kannettavan ja kotikonsolin pelien kehitys ja yhteensopivuus menisi. Hienoin innovaatiohan olisi, jos arkkitehtuuri olisi täysin samaa, kotikonsolissa vain suuremmalla muistilla, CPU-yksiköillä jne. ja koodin saisi helposti sellaiseksi, että laite osaisi skaalata pelin sen mukaan mitä rautaa on. Eli kannettavalla pelatessa esim. tarkkuus, piirtoetäisyys, objektit jne. vähenisi, kun taas kotikonsolilla pelatessa homma toimisi toisin päin. Eli käytännössä voit pelata yhdellä ostolla peliä kummallakin alustalla.

Mitä verkkojakeluun tulee, niin eiköhän sieltä ainakin Only Network -versio tule. Tosin onhan Nintendo ennenkin käyttänyt näitä "eksoottisempia" medioita, niin en yllättyisi vaikka menisi ensimmäisenä Only from Network -jakeluunkin. Nintendohan on panostanut viime vuosina verkkopalveluihin koko ajan enemmän ja taitaa pelitkin tulla aina verkkoon nykyään.Nintendo kyllä saisi alkaa raottamaan verhoja pikkuhiljaa. Niin paljon liikkuu huhuja tällä hetkellä, että se iskee vielä Nintendo omaan nilkkaan. Odotukset nousee ja sitten sieltä tulee jotain ihan muuta. Hype katkeaa ennen kuin se on oikeasti edes alkanut. Olisin voinut kuvitella, että NX esitellään hyvissä ajoin ennen E3:a, että saadaan kaikki media huomio, mutta alkaa tulemaan kohta jo kiire. Toukokuussa alkaa tulemaan jo E3 huhuja siihen malliin, että paras aika olisi huhtikuun alku (olenhan asiantuntija, ja Nintendo ei tunnetusti tiedä mitään), joten Direct päivämääriä pitäisi alkaa kohta kuulumaan...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #2 : 07.03.2016 12:57 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Eiköhän siinä nimessä taas ole "Wii" alussa ja hinta on jonkun turhan gimmickin takia sama kuin PS4/X1:llä, tehojen jäädessä selvästi alle. Jotenkin en usko Nipan tulleen järkiinsä, ennenkuin näen.

Jos nyt vakavasti puhutaan, tuollainen käsikonsoli/kotikonsoli-ratkaisu olisi ihan mielenkiintoinen, jos samalla loppuu erillisen käsikonsolin valmistus. Eli tyyliin siitä lähtien Nintendolla olisi yksi konsoli, joka olisi sekä käsikonsoli että perinteinen konsoli. Jotenkin just noin, että kuin täälläkin spekuloitiin. Eli johonkin telakkaan kytkemällä saataisiin lisää tehoa ja pelit skaalautuisi sen mukaan.

Tuskin tulisi juurikaan käytettyä käsikonsolina, mutta kyllähän Nipan käsikonsoleille on aina tullut kiinnostavia pelejä joita olisi kiva pelata isolta ruudulta. Eli jos yhden konsolin ostamalla pääsisi pelaamaan sekä uutta Zeldaa että Pokemonia, niin voisi olla aika jännä juttu.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #3 : 07.03.2016 13:22 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili

Huhuja pyörii kaikenlaisia. Nintendo kun on tunnetusti jo vuosia käynyt märkänä alhaiselle virrankulutukselle tehojen kustannuksella, niin toivon että konsoli sisältäisi AMD:n Polaris ja Zen-arkkitehtuureihin perustuvan APU-prosessorin. Polariksen väitetyt teho/watti-lukemat kävisivät yksiin Nintendon virrankulutusfetissin kanssa, kuitenkaan suorituskyvyn kauheasti kärsimättä. Olisi jonkinsortin win-win sekä Nintendolle, pelinkehittäjille että pelaajille.
http://www.anandtech.com/show/9886/amd-reveals-polaris-gpu-architecture
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #4 : 07.03.2016 14:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Huhuja pyörii kaikenlaisia. Nintendo kun on tunnetusti jo vuosia käynyt märkänä alhaiselle virrankulutukselle tehojen kustannuksella, niin toivon että konsoli sisältäisi AMD:n Polaris ja Zen-arkkitehtuureihin perustuvan APU-prosessorin.
Hiukan jaksan epäillä tuota Polariksen tuloa. Suurimpana syynä se, että se esiteltiin vasta tammikuussa ja markkinoille on tulossa vuoden puolivälissä. Jos kyseessä olisi Sony tai M$, voisin uskoa, mutta että Nintendo ottaisi suunnitelmiin viimeisintä ja vielä julkaisematonta rautateknologiaa niin... hiukan epäilen. Lisäksi raudan optimointi, sovitus, testaus jne. kuitenkin vie aikansa, joten aika ei vain riitä sen iskemiseen NX:ään, kun GPU ei ole edes AMD:n kirjoissa valmis.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #5 : 07.03.2016 22:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kahden edellisen generaation perusteella ei Nintendolta varmasti voi odottaa nytkään tehokonsolia. Juuri siksi hybridi-konsoli olisi hyvä vaihtoehto ja oikeasti erilainen. Itse veikkaan että kyse on ensisijaisesti käsikonsolista. Ehkä mukana tulee jonkinlainen hubi, jolla laite kytketään televisioon, mutta tuskin niin että tästä tulisi mitään lisätehoja konsoliin. Mobiiliprosessorit, GPU:t ja näyttötekniikka on kehittynyt jo siihen pisteeseen että Nintendolle riittävää tehoa saadaan pienempään tilaan puristettuna ja vähävirtaisena.

Voi siis olla että Wii U jää Nintendon viimeiseksi kotikonsoliksi.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #6 : 07.03.2016 23:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Yhdessä huhussahan oli että NX tukisi langatonta HDMI tekniikkaa. Tämä tukisi osaltaan kannettavaa laitetta, jonka saisi langattomalla HDMI:llä TV:hen tarvittaessa. Mutta siltikään en jaksa uskoa että Nintendo hylkäisi kotikonsoli markkinat noin selvästi. Kannettavalle pelilaitteelle tulee kuitenkin niin kovaa kilpailua mobiilin puolelta, että tuntuisi vähän oudolta panostaa pääasiassa laitteeseen joka on ennen kaikkea kannettava, mutta ei kuitenkaan niin monipuolinen mitä jokaisella on jo taskussa. Jotenkin sen pitäisi kuitenkin erottua älypuhelimista. Siis muutenkin kuin harvemmilla käyttömahdollisuuksilla.

Jotenkin kyllä muistelenkin että Nintendo olisi kertonut itsekkin, että kotikonsolikonsepti tulee olemaan läsnä myös NX:ssä. Voin toki muistella väärinkin tai jotain huhua...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #7 : 07.03.2016 23:39 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ideana hybridikonsoli on mielenkiintoinen, mutta se jäisi vahvasti taas Nintendon omaksi hiekkalaatikoksi. Täysi digitaalisuus sen päälle karsisi kaikki 3rd party pelikäännökset. Kaksikerroksinen bluray on kapasiteetiltaan 50GB. 500GB SSD käsikonsolin sisuksiin tulisi kalliiksi, ja perinteinen HDD imee liikkuvien osien takia liikaa virtaa.

Olen aika varma että sekä GPU että CPU on kehitetty AMD:n kanssa yhteistyössä viimeisen parin vuoden aikana. AMD julkaisi juuri ensimmäiset ARM-arkkitehtuurin Opteron-piirinsä, ilmoitettuaan ARM-markkinoille mukaantulemisesta jo 2013. Joten CPU voi olla perinteisen x86-64 arkkitehtuurin sijaan myös ARM-pohjainen. APU-piiri olisi tietysti ekonomisin ratkaisu. Jos tuotanto vielä onnistuisi 16/14 nanometrin prosessilla, niin edut alhaisemmassa virrankulutuksessa ja valmistuskustannuksissa olisivat huomattavat. 22nm on tosin paljon todennäköisempi 16/14nm prosessin tuoreuden takia. Polaris on GCN-arkkitehtuurin neljäs sukupolvi, jota edeltäneet kolmannen sukupolven Volcanic Islands-näytönohjaimet tulivat markkinoille 2014 syksyllä. NX:n näytönohjaimen voisi hyvin kuvitella olevan forkattu tästä kolmannesta GCN-sukupolvesta omaksi kehityslinjakseen. Miksei näitä Polarikseen suunniteltuja parannuksia olisi voitu ainakin osittain lisätä NX:n sisuksiin lopulta päätyvään näytönohjainpiiriin?

https://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_Core_Next#GCN_4th_Generation_.22GCN_1.3.2F2.0.22_.28Arctic_Islands.2FPolaris.29
http://www.extremetech.com/gaming/220302-amds-next-generation-polaris-gpu-architecture-unveiled
http://www.extremetech.com/extreme/221282-amds-first-arm-based-processor-the-opteron-a1100-is-finally-here

Kaikki edeltävä on tietysti vain omaa mutuilua. :)
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #8 : 08.03.2016 10:39 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendon kohdalla logiikka voidaan varmaan heittää kaivoon, mutta loogisesti ajatellen Wii U:n heikon menestyksen huomioon ottaen voisi luulla että Nintendo tajuaa panostaa tällä kertaa myös jossain määrin tehoihin. Muutamat huhut siihen suuntaan myös viittaavat. Siis todellisuudessahan PS4/X1 eivät edes ole kovin tehokkaita ja jo muutaman vuoden vanhoja tässä vaiheessa. Tässä sukupolvessa ollaan jääty konsolipuolella entistä enemmän tehokamppailussa jälkeen tietokoneisiin verrattuna. Minusta joko X1 tai PS4 tasoinen laite on ihan suht realistinen Nintendolta. Ei ole mitään järkeä julkaista uutta Wii U:ta suoraan kuolemaan. Sitä paitsi eihän Nintendo ennen Wii:tä ole mitään tehottomia konsoleita edes julkaissut. Wii oli hyvin poikkeuksellinen konsoli ja Wii U on vain Wiin äpärälapsi muutenkin. Itse veikkaan vähintään X1 tasoista konetta jollain kikoilla. Jos PS4 tehoista mennään yli niin tuskin paljoa. Nintendo ei lähde hakemaan seuraavaa konsolisukupolvea jo kustannustenkaan takia. PS4/X1 taso sopii hyvin Nintendon logiikkaan julkaista vähän halvempaa rautaa, koska tämän vuoden lopulla puhutaan jo kolme vuotta vanhoista nykysukupolven konsoleista, jotka eivät alun alkaenkaan olleet niin tehokkaita.

Patenteista löytyy kaikkea mielenkiintoista kuten free form displaytä ja rullattavia olkanappeja jne. Free form display saattaa tarkoittaa mitä vain. Iso näyttö ohjaimessa tyyliin Wii U tai yhdessä spekulaatiossa puhuttiin jopa analogien ympärillä olevasta ympyrän tai donitsin muotoisesta pienestä näytöstä. Tuo donitsin muotoinen näyttö on muuten mainittu jo aikaa sitten jossain huhuissa vai oliko peräti patentissa, mutta käyttötarkoitusta ei oltu manittu. Ainoastaan muoto. Jotkut spekulaatiot sivuuttivat tuon Nintendon ilmeisesti tällä hetkellä jäissä olevaan QOL-alustaan liittyvänä. Vihjailuja on ollut myös analogitateista force feedbackillä, joka olis varmasti siisti juttu. Myös paluu "pelikasetteihin" vaikuttaisi olevan hyvin todennäköinen erään patentin mukaan. Joka tietty voisi viitata myös siihen että samat pelit voisivat toimia sekä kotikoneessa että kannettavassa. Tai sitten kyse on vain kustannussäästöistä jos molemmilla alustoilla on sama formaatti.

Itse en usko suoranaiseen hybridikonsoliin ja Nintendo on tainnut sen jollain omalla tulkinnanvaraisella tavallaan kieltääkin. Ovat myös puhuneet erikseen kannettavasta ja kotikonsolista. Nintendo on puhunut myös pelikehitysympäristöstään ja siitä kuinka hankalaa on kehittää pelejä kun 3ds ja Wii U ovat niin erilaisia laitteita. Siis omat mutuilut kaiken tiedon ja spekuloinnin perusteella on että Nintendo julkaisee sekä koti- että käsikonsolin, joissa vähintään on samanlainen arkkitehtuuri, jotta samat pelit olisi helppo kääntää molemmille ja pelien assetit toimisivat molemmissa laitteissa joten niitä voisi hyödyntää laajemmin monissa peleissä. Tämä siis helpottaisi pelikehitystä molemmille alustoille samaan aikaan. Mutta tämä saattaa hyvinkin mennä myös askelta pidemmälle ja onkin hyvin mahdollista että samat pelit samoilta kaseteilta toimisivat molemmilla koneilla ja se miten ne toimisivat olisi skaalautuminen. Aivan kuin PC-peleissä minimi ja maksimi grafiikat. Pelkkä resoluution pudotus käsikonsolitasolle kuitenkin vähentää jo paljon tehovaatimuksia ja alustat olisi voitu rakentaa siten että tietynlaiset asiat skaalautuisivat helposti melko suoraan alemmille tehoille, joten kehityskään ei olisi niin vaikeaa. Tämä taas muuttaisi Nintendon pelitilanteen paljon paremmaksi, sillä jos kaikki pelit heiltä tulisivat molemmille alustoille, se tarkoittaisi tuplasti Nintendon pelejä alustalle jolla pelaat. Vaikka muut pelivalmistajat eivät lähtisi kelkkaan mukaan niin silti Nintendolla olisi tuplasti pelejä tarjolla yhdelle alustalle. Tästä on tietysti lukuisia mahdollisia variaatioita kuten se, että osa peleistä olisi silti vain kannettavalle tai konsolille, mutta se vaikuttaisi vähän sekavalta.

Tässä mutuilussa ei niin ole otettu huomioon tuota teknistä puolta koska en sitä niin tarkkaan ymmärrä. En tiedä miten tuo kahden konsolin samankaltaisuus olisi toteutettavissa noin teknisesti. Varsinkin tehokas käsikonsoli on aina ongelmallinen jo virrankäytön suhteen. Toinen asia mistä en osaa tarkkaan sanoa on nuo kustannuskysymykset. Nintendohan ei mielellään julkaise kallista konsolia ihan ymmärrettävistä syistä. Tietenkin PS4 tason rautakin on suht halpaa varmaan nykyään, mutta jos ottaa huomioon myös Nintendon omat mahdolliset innovaatiot niin tiedä sitten tuleeko niistä lisäkustannuksia. Wii U ohjainhan oli kallis ja nosti Wii U:n hintaa.

Tässä siis minusta loogista ajattelua, mutta tuota ensimmäistä lausettani ei voi liikaa korostaa.


« Viimeksi muokattu: 08.03.2016 10:47 kirjoittanut Discokuningas »
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #9 : 08.03.2016 11:59 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Oli kyllä hajo, kun Nintendo ylpeänä esitteli miten vähän heidän konsolinsa kuluttaa virtaa. Ihmisiä taatusti kiinnostaa.  :lol:

Siis jos missään Nipan touhussa olisi mitään järkeä, niin NX:n pitäisi olla minimissään PS4:n tehoinen laite, sillä sekin on niin tehoton pumppu, ettei laitteen hinnaksi siltikään tulisi juuri mitään. Todennäköisesti saadaan taas joku ihmeen kikkailu, jota Nintendo salaa viimeiseen saakka. Sitten kun laite julkaistaan, niin suurin osa ihmisistä ei tiedä edes sen olemassa olosta.

Tai sitten Nintendo paljastaa E3:lla selvästi Ps4:sta tehokkaamman laitteen, samalla kun Retro Studiosin uusi Metroid pamahtaa ruudulle ja julkaisu jouluksi. Perään vielä uudesta Zeldasta uutta videota ja NX:n version julkistus paremmilla grafiikoilla, sekä heti julkaisusta lähtien kaikki koskaan Wii:llä ja Wii u:lla julkaistut virtual console -pelit heti ladattavana cross buy -ominasuuksilla. Lopuksi joku Pokemon MMO.


« Viimeksi muokattu: 08.03.2016 12:05 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #10 : 08.03.2016 12:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Tai sitten Nintendo paljastaa E3:lla selvästi Ps4:sta tehokkaamman laitteen, samalla kun Retro Studiosin uusi Metroid pamahtaa ruudulle ja julkaisu jouluksi. Perään vielä uudesta Zeldasta uutta videota ja NX:n version julkistus paremmilla grafiikoilla, sekä heti julkaisusta lähtien kaikki koskaan Wii:llä ja Wii u:lla julkaistut virtual console -pelit heti ladattavana cross buy -ominasuuksilla. Lopuksi joku Pokemon MMO.
Ja kaiken tämän E3:ssa esittelee haudasta noussut Iwata.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #11 : 08.03.2016 13:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Tai sitten Nintendo paljastaa E3:lla selvästi Ps4:sta tehokkaamman laitteen, samalla kun Retro Studiosin uusi Metroid pamahtaa ruudulle ja julkaisu jouluksi. Perään vielä uudesta Zeldasta uutta videota ja NX:n version julkistus paremmilla grafiikoilla, sekä heti julkaisusta lähtien kaikki koskaan Wii:llä ja Wii u:lla julkaistut virtual console -pelit heti ladattavana cross buy -ominasuuksilla. Lopuksi joku Pokemon MMO.
Ja kaiken tämän E3:ssa esittelee haudasta noussut Iwata.


tallennettu
Vs: Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #12 : 08.03.2016 13:27 »
Discokuningas Jäsen Viestejä: 60 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tai sitten Nintendo paljastaa E3:lla selvästi Ps4:sta tehokkaamman laitteen, samalla kun Retro Studiosin uusi Metroid pamahtaa ruudulle ja julkaisu jouluksi. Perään vielä uudesta Zeldasta uutta videota ja NX:n version julkistus paremmilla grafiikoilla, sekä heti julkaisusta lähtien kaikki koskaan Wii:llä ja Wii u:lla julkaistut virtual console -pelit heti ladattavana cross buy -ominasuuksilla. Lopuksi joku Pokemon MMO.
Ja kaiken tämän E3:ssa esittelee haudasta noussut Iwata.
Hauska miten tämän vanhan giffin merkitys on muuttunut :D Vaikka ehkä vähän karmivammaksi.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #13 : 08.03.2016 13:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili NX pyörittää mobiilipelejä ja uusi metroid on match-3 free-to-play puzzle peli. TK tilaa ennakkoon kolme.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #14 : 26.09.2016 19:33 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Taas väitetysti vuodettua kuvaa konsolin ulkoasua koskien. Melkoiselta lelulta näyttää, epäilen aitoutta.

http://www.gamereactor.fi/uutiset/361873/Hurja+huhu+Onko+tassa+kuva+Nintendon+uudesta+pelikonsolista/
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #15 : 26.09.2016 19:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Shoppaukselta näyttää.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #16 : 20.10.2016 07:07 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Julkistus tänään: https://www.nintendo.co.uk/News/2016/October/First-glimpse-of-NX-coming-today-at-3pm-UK-time-1148672.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=nx&utm_content=announcement

Oisko toi nyt sitte klo 17 Suomen aikaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #17 : 20.10.2016 07:42 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili No, olihan se jo aikakin.

*Elä ole gimmick-paskaa, elä ole gimmick paskaa....*
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #18 : 20.10.2016 08:05 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
No, olihan se jo aikakin.

*Elä ole gimmick-paskaa, elä ole gimmick paskaa....*

Lisäyksenä voisi toivoa,  että nimi ei ala sanalla "Wii".

Tosin Nintendon tuntien se nimi on varmaan "Wii U Too" tjsp..
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #19 : 20.10.2016 09:24 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä "Wii" nimi on Wii U'n myötä kuollut ja kuopattu 100% varmasti.

Jos huhut pitävät paikkansa, niin kyseessä on kannettava laite. Tämä tietenkin tarkoittaa, että tehoja tuskin on edes Xbox Onen vertaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #20 : 20.10.2016 09:31 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, voi hyvin olla ettei sieltä tule mitään omaan käyttöön sopivaa, mutta onhan tämä kiistatta samalla yksi mielenkiintoisimpia konsoliesittelyjä aikoihin. Nintendosta kun ei ikinä tiedä, mitä ne keksii. :b

Tosin, kun viime vuodet on tullut N-puolella rokattua nimenomaan kannettavia, niin uutta verta sinne jollain erikoisemmalla otteella / kotipelaamista yhdistelemällä saattaisi jopa napostella.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #21 : 20.10.2016 10:09 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili VOI NYT VITTU!!. Pääsen aina kotio viiden aikaan kakaroiden kanssa ja haetaan eukko samaan aikaan juna-asemalta. Mutta ei vittu TÄNÄÄN! Kun sillä menee töissä myöhään! Eli en näe tuota mitenkään kun ensin annetaan kakaroille sapuskaa. Ja tälläistä että eukko on myöhempään töissä tapahtuu nyt toista kertaa about 2kk sisään. Ei nyt vittu voi olla taas saatana näin vaikeeta osua edes niiden pienien arjen piristysten kanssa sopivasti. Tai no, totta vittu kai se on niin saatanan vaikeeta. Vittu....


EDIT: Kyllä despokin sen oppii jos/kun niitä kakaroita tulee, että se ei ole ihan niin yksinkertaista.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #22 : 20.10.2016 10:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kyllä ne kakarat pärjää ilman ruokaa sen pari minuuttia.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #23 : 20.10.2016 10:15 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kai sulla on älypuhelin mistä vahdata sitä paljastusta?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #24 : 20.10.2016 10:56 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jos huhut pitävät paikkansa, niin kyseessä on kannettava laite. Tämä tietenkin tarkoittaa, että tehoja tuskin on edes Xbox Onen vertaa.
Nämä voitaneen jollain tasolla nyt kuopata, kun ihan nintendo.com:issa lukee että kyseessä on kotikonsolin julkistus. http://www.nintendo.com/

Itse uskon vielä hybridikonsoliin mobiiliprossuilla. Jonkinlainen Wii U padin evoluutio.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #25 : 20.10.2016 12:13 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Edellinen Nintendon kotikonsoli ostettu v. 1997. Näyttää hyvinkin siltä, että 20 vuotta tulee helposti täyteen.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #26 : 20.10.2016 12:52 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jos huhut pitävät paikkansa, niin kyseessä on kannettava laite. Tämä tietenkin tarkoittaa, että tehoja tuskin on edes Xbox Onen vertaa.
Nämä voitaneen jollain tasolla nyt kuopata, kun ihan nintendo.com:issa lukee että kyseessä on kotikonsolin julkistus. http://www.nintendo.com/

Itse uskon vielä hybridikonsoliin mobiiliprossuilla. Jonkinlainen Wii U padin evoluutio.

Juu tarkoitin siis konsolia joka on kannettava ja joka kotona asetetaan johonkin "dokkiin" ja pelaillaan telkkarin kautta. Eli juurikin hybridi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #27 : 20.10.2016 14:00 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Jotain idioottimaista sieltä joka tapauksessa tulee. Monimutkainen härpäke, jolla pelaaminen on mahdolllisimman epäkäytännöllistä. Käyttöliittymä on edelleen viime vuosituhannelta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #28 : 20.10.2016 14:22 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuskin annetaan mitään hirveää tietopläjäystä, kun käsittääkseni video on 3min pitkä. Puolet ajasta menee varmaan siihen, kun Reggie kertoo miksi koneen nimi on mikä se on. Sitten nopsaan kuva koneesta ja Zeldan pelikuvaa.
tallennettu
Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju « Vastaus #29 : 20.10.2016 14:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Hybridiominaisuus on aika varma juttu jo. Se on ollut jutuissa varmaan lähes vuoden verran, niin ihmettelen jos sieltä tulisikin jotain aivan muuta. Ja kun kyseessä on hybridi, mobiiliprossu on aika välttämättömyys. En tiedä voisiko olla jokin täysin custom piiri, mutta melkein kallistun huhuissa oleviin Tegra piireihin. Todennäköisesti X1 (ilmeisesti reilu WiiU/PS3:n flops vääntö), mutta paremmassa tapauksessa X2 (about Xbone flops). Mutta akkukeston ja hinnan vuoksi X1 on todennäköisempi. Ja jos huhut pitää paikkansa, että resoluutio olisi kannettavana 900p joka sitten skaalataan TV-ruudulle, niin X1 on entistä todennäköisempi. Kannettavaan laitteeseen tuo olisikin aika huimaa vääntöä. Tuolla resolla ja X1 piirillä, olisi 60fps joka pelissä vähintäänkin todennäköinen, ellei varma juttu. Tehokeskustelu tosin jatkuu aivan varmasti täysin spekulointina tämänkin päivän jälkeenkin. Todennäköisesti niin kauan kunnes joku ostaja aukasee koneen ja katsoo sisälle.

Katsoin tuossa WiiU:n ja Wiin julkistusvideot ja esim. Wiin pätkässä ei näkynyt pelejä ollenkaan. Toki se oli ohjaustavankin takia. Ja kun miettii että julkaisu on 5kk päässä, kansan silmille valmista pelikuvaa luulisi löytyvän sen verran, että sitäkin pätkässä näkyisi. Paitsi jos videon lopussa on 2017 Q2/Q3. Konseptin muuten täytyy olla aika selkeä, kun meinaavat vain iskeä muutaman minuutin trailerin ja sitten lähetys poikki. Kovin paljoa ei voi jäädä kysymyksiä leijumaan itse konseptista. Tosin Nintendo on aina Nintendo.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines