Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 206060 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #150 : 17.01.2017 15:40 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Siis itsellähän on ollut tuo vehje ennakkotilauksessa jo kuukausia ja sain Verkkokaupasta mailia tänään, että laitteen lopullinen hinta on nyt paljastunut. Eli voi siis olla, että hinta todellakin on tuo 379€. Vaikka Apple saakin joka vuosi myytyä ylihintaisia marginaalipäivityksiään, niin ehkä Nintendon ei kannata Wii U:n jälkeen lähteä kokeilemaan samaa omilla tuotteillaan.

Muutenkin jurppii niin suunnattomasti, että taas esittely meni kikkailuksi, eikä konsolin ominaisuuksista kerrottu juuri mitään. Muutama viikko julkaisuun, eikä mitään tarkempaa tietoa nettiominaisuuksista, käyttöliittymästä, virtual consolesta, account-systeemistä jne.


« Viimeksi muokattu: 17.01.2017 15:49 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #151 : 17.01.2017 16:24 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Se vielä puuttuisikin, että luotava account ei ole tekemisissä WII:llä tai WII U:lla nähtyjen kanssa. Taas saa maksaa samoista retropelien virtuaaliversioista uudestaan. En yllättyisi.

Tai sitten voit siirtää aikaisemman tilin pelit uudelle tilille, mutta kunhan maksat jotain olemattomia kuluja siitäkin.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #152 : 17.01.2017 16:57 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Eli hinta konsolilla + Pro Controllerilla on enemmän kuin PS4:llä tai Xbonella niiden julkaisussa. Konsolilla, jolla pyörii hikiset Wii U -porttaukset. Nintendolla ollaan lopullisesti seottu.

Hinnasta olisi varmaan saatu höylättyä iso osa pois, jos noi typerät JoyCon-kapulat olisi toteutettu toisin. Mutta kun oli pakko saada se gimmick väkisin mukaan!

Toi puhelimen kautta tapahtuva voice chat on myös typerintä ja epäkäytännöllisintä mitä olen nähnyt pelimaailmassa vuosiin. Vain Nintendo pystyy tällaisiin ratkaisuihin vielä vuonna 2017.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #153 : 17.01.2017 19:07 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Super Mario Odyssey - Fiksattu traileri

No nyt näyttää jo lupaavammalta!
Pelikokoelmani
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #154 : 17.01.2017 19:11 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Super Mario Odyssey - Fiksattu traileri

No nyt näyttää jo lupaavammalta!

Eipä tarvi ostaa Switchiäkään enää  :lol:
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #155 : 17.01.2017 19:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili :lol:

CrowbCat on kyllä parhaimpia tubettajia, kannattaa katsella muitakin videoita.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #156 : 17.01.2017 19:29 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili http://www.discshop.fi/search.php?q=Nintendo+Switch

Discshop myy ainakin Verkkistä halvemmalla.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #157 : 17.01.2017 20:39 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Mielenkiintoista pohdintaa Epiltä vajaa vuosi sitten aloitusviestissä:

Havahduin äsken siihen, että todennäköisesti noin kolmen kuukauden päästä tiedämme Nintendon uudesta pelilaitteesta kaiken oleellisen: hinnan, julkaisupäivän, ensimmäiset videot julkaisupeleistä. Ja myös sen, millainen vempain se loppujen lopuksi on.

.....

Omia toiveita konsolin suhteen:

Haluaisin, että se olisi lähempänä Gamecubea kuin kahta edellistä, W:llä alkavaa laitetta. Tehoiltaan vähintään Xbox Onen tasoinen. Jos hintaa miettii, niin kilpailu Sonyn ja Microsoftin puristuksessa on niin kovaa, ettei uusi Nintendon kotikonsoli voi maksaa 400 euroa, ellei laite ole selkeästi tehokkaampi kuin PS4. En usko, että Nintendo lähtee tehokilpailuun siinä määrin mukaan.

Perinteinen ohjain, ei väkisin väännettyä houkutteluominaisuutta, julkaisuun Legend of Zelda NX (jossa kenties 1080p 60fps + pari lisäjippoa Wii U versioon nähden) ja uusi 64/Galaxy-tyylinen Super Mario -seikkailu. Se olisi jo paljon.

Miten sitten kävikään:

- Nintendo pimittikin tietoja aina tammikuulle 2017
- Konsoli muistuttaa enemmän kahta W:llä alkavaa laitetta kuin Gamecubea
- Tehoiltaan vähintään Wii U:n tasoinen
- Nintendon uusi kotikonsoli maksaa lähes 400 euroa, Pro Controllerin kanssa enemmänkin
- Väkisin väännetty houkutteluominaisuus
- Uusi Legend of Zelda 900p / 30fps

Veikkaus/toivelistalta toteutuivat:

- Nintendo ei lähde tehokilpailuun mukaan
- Uusi 64-tyylinen Super Mario -seikkailu

Hienoa, miten hyvin Nintendo on perillä siitä, mitä fanit haluavat!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #158 : 17.01.2017 21:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Se vielä puuttuisikin, että luotava account ei ole tekemisissä WII:llä tai WII U:lla nähtyjen kanssa. Taas saa maksaa samoista retropelien virtuaaliversioista uudestaan. En yllättyisi.

Tai sitten voit siirtää aikaisemman tilin pelit uudelle tilille, mutta kunhan maksat jotain olemattomia kuluja siitäkin.
No sehän on aivan varma että Nintendo kerää taas maksut samoista peleistä. Muuten olisivat julkaisseet Classic NESin täydellä VC tuella. Nintendolla voisi oikeasti olla siinä ihan jees bisnes jos julkaisisivat kaikista aikaisemmista konsoleista Classic versiot VC -yhteensopivuudella, mutta eihän tätä tule tapahtumaan kun pelit pitää myydä uudestaan ja uudestaan näille faneille.

Hienoa, miten hyvin Nintendo on perillä siitä, mitä fanit haluavat!

Luulen että Nintendo ei oikeasti ajattele faneja kuin ohimennen ajatellen "Fanit ostaa joka tapauksessa, miten saataisi muutkin ostamaan." Sinänsä ihan totta, mutta raja se fanillakin tulee jossain vaiheessa vastaan. Puheissa fanit on totta kai aina läsnä, mutta puhe on helppoa ja halpaa.
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mitkä oli Nintendon alkuperäiset suunnitelmat. NS kun ei voi olla alkuperäinen tavoite. Kallis, ei pelejä, ei 3rd partyja,... juuri samat asiat joita Nintendo itse on peräänkuuluttanut kun on kyselty WiiU:n virheistä. Ja oliko suunnitelmien muutoksiin tai kariutumisiin syynä mikä. Iwatan kuolema, WiiU:n totaalinen epäonnistuminen, jonkun perseily, raudan haasteellisuus,... vaihtoehtoja on, niin kai niistä joku sitten toteutui. Vaikka ei sillä että Nintendo ei voisi tästä toipua. Kunnon bundlet ja alennus ensi jouluksi, niin NS löytyy ainakin meikäläisen kuusen alta. Ja niitä pelejä tarvitsee saada muiltakin kuin Nintendolta itseltään. 3rd party tuki on sitä myöten selvä jos konsoli ei lennä hyllyistä ensimmäisen puolen vuoden aikana joten niihin Nintendo ei voi luottaa. Lisää diilejä PlatinumGamesin (come on Bayonetta 3!!) jne. kanssa niin kyllä se kaupaksi menee. Tosin ne diilit olisi pitäny realisoitua jo viimeviikkoisessa esityksessä... Jotenkin tuntuu että konsolin kehitystiimi ja pelien kehitystiimit käyvät ihan eri syklillä.


EDIT: Pyytävät muuten ylimääräisestä telakastakin 90$ :lol: Konsoleita on myyty halvemmalla mitä se telakka tulee maksamaan Suomessa...


« Viimeksi muokattu: 17.01.2017 21:41 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #159 : 17.01.2017 23:59 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 171 Basaaripisteet: 0 Profiili Reggien kootut selitykset: http://www.wired.com/2017/01/reggie-fils-aime-nintendo-interview/

"Nintendo’s online service for Switch will charge a monthly fee and one of the incentives is one free classic game “per month.” Does that mean you lose access to that game after a month?

Reggie Fils-Aime: Correct. It means that essentially you’ve got access to that game for a period of time, and then after the month there’s a new selection. You’ll have the opportunity to buy it, but [after] that month we’ve moved on to another game.

I think it would be helpful maybe to step back. Because I think it’s important there’s an understanding of the bigger vision. The bigger vision is that we are going to provide an overall online service, subscription-based, that not only will capture the multiplayer opportunity, but also the voice chat capability that we’re going to provide through a global app. We think that that’s just as important as access to Virtual Console content.

The reason for that is, it continues to reinforce our commitment to online, and do so in a way that will enable the consumer to enjoy their Nintendo Switch and to still be able to play those connected experiences—like Splatoon, like Kart, like fill in the blank—while they’re on the go. Instead of having some sort of bulky gamer headset, you’ll be able to do it right off your smartphone, put in your earbuds that you use for your standard mobile device. We think that’s a pretty sweet solution. That’s part of the overall opportunity that we see in a subscription service."


Se ei ilmeisesti tullut Reggien tai muun nintendon väen mieleen, että tuollaista kännykän handsfreen tyylistä settiä voisi käyttää suoraan switchin kanssa.
Toki fiksumpaa laittaa koko chat erillisen sovelluksen taakse. Yrittäisivät edes noiden selitystensä kanssa.

Tuli muuten mieleen, että jos kerran chatin äänet tulee luurin kuulokkeista niin mistäs ne pelin äänet sitten tulee? Switchin omista kajareistako niitä kuunnellaan samalla kun ne luurin kuulokkeet vaimentaa äänet varsin tehokkaasti.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #160 : 18.01.2017 00:04 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No eipä laitteelle koskaan tule yhtään vakavasti otettavaa nettipeliä eli se hyvä puoli asiassa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #161 : 18.01.2017 00:16 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili On kyllä tosiaan paljon helpompaa pitää puhelinta vierellä kuulokejohdon päässä ja samalla latauksessa, kuin pitää päässä jotain järkyttävää peliheadsettiä tai mikrofoninappikuulokkeita, jotka menisivät suoraan kiinni laitteeseen ja joista kuulusi samalla myös peliäänet, kuten kaikissa muissa laitteissa. Tai, auta Armias, jos kaverin äänet kuuluisivat suoraan kajareista ja ohjaimessa/laitteessa olisi mikrofoni.

Kiitos, Nintendo, että keksit pyörän uudelleen!
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #162 : 18.01.2017 07:59 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Veikkaan että tässä on taustalla se, että NS:ssä ei ole muuta mahdollisuutta liittyä verkkoon kuin wifi. Ihmettelen tosin että sitä eivät sano... Ja onko se sitten helpompaa jakaa netti puhelimesta vai laittaa se voice chat sitä kautta on oma kysymyksensä.

Mutta sinänsä en olisi yllättynyt vaikka vain pitäisivät sitä hienona juttuna. Nintendon laitekehittäjillä on ihme lahja ajatella aivan eri tavalla kuin ns. normaalikuluttaja. En tiedä johtuuko se siitä että porukka on ilmeisesti japanilaisia vai siitä että porukka on insinöörejä. Veikkaisin syyksi sitä insinöörimäisyyttä. En nimittäin ole ikinä pitänyt erityisemmin Wiin tai WiiU:n käyttöliittymistä. Itse softan käynnistys ja selaus on ihan ok, mutta jos haluat katsoa asetuksia, periaatteessa meikä on joutunut menemään joka valikon joka kerta läpi, ennen kuin löydän mitä haen. Eshop taas on aivan perseestä. Sen kanssa en ole päässyt ikinä sinuiksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #163 : 18.01.2017 08:44 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Veikkaan että tässä on taustalla se, että NS:ssä ei ole muuta mahdollisuutta liittyä verkkoon kuin wifi. Ihmettelen tosin että sitä eivät sano...

Eikös tälle(kin) ollut erillinen Ethernet-dongle tulossa?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #164 : 18.01.2017 09:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Millähän tavalla wifi vaikuttaa yhtään mitenkään siihen, ettei laitteessa ole muka normaalia voice chat -mahdollisuutta? Eiköhän tässä ole kyse vain ja ainoastaan Nintendon totaalisesta idioottimaisesta, niin kuin aina ennenkin. Maksaisin kyllä mitä tahansa, että pääsisin joskus mukaan Nintendon palavereihin mukaan kuuntelemaan niiden ajatuksia.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #165 : 18.01.2017 09:42 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Voice chat vaatii verkon. Että siitä saisi all-around ratkaisun, puhelin pitää olla joka tapauksessa mukana. Nintendon insinöörit ovat päätelleet että on helpompi heittää koko voice chat puhelimeen, kuin implementoida sitä NS:ään ja opastaa käyttäjille wifi verkon jakamisen puhelimesta. Sinänsä varsin insinöörimäinen ja kustannustehokas ratkaisu, mutta tuskin ihan sitä mitä pelaaja toivoisi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #166 : 18.01.2017 09:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Millähän tavalla wifi vaikuttaa yhtään mitenkään siihen, ettei laitteessa ole muka normaalia voice chat -mahdollisuutta? Eiköhän tässä ole kyse vain ja ainoastaan Nintendon totaalisesta idioottimaisesta, niin kuin aina ennenkin. Maksaisin kyllä mitä tahansa, että pääsisin joskus mukaan Nintendon palavereihin mukaan kuuntelemaan niiden ajatuksia.

Ei wifilla pitäisi olla kyllä mitään merkitystä. Tietty se mahdollinen puhelin app varmaan löytää laitteen kotiverkosta wifin kautta (tyyliin chromecast), mutta NS voi silti olla millä tahansa yhteydellä kiinni kotiverkossa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #167 : 18.01.2017 10:23 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Voice chat vaatii verkon.

No shit. Tuolla logiikalla voi jättää kaikki ominaisuudet pois. Miksi edes olla nettiominaisuuksia ollenkaan, kun ne vaatii verkon.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #168 : 18.01.2017 10:36 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Öööö... siis. Jos voice chat oli toteutettu ongelmitta Xbox 360:lla jo ennen kuin mitään iPhoneja oli olemassakaan, miksi NS vaatisi mitään puhelinratkaisuja muuten kuin että Nintendolla ei vaan olla ees mietitty asioita?

Jos haluan NS:n ratkaisu on tarjota joku yleinen chattihässäkkä niin vaihtoehtoja riittää (vaikka se Skype). Ei tässä ole oikeasti mitään järkeä.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #169 : 18.01.2017 10:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Koska kaikki verkko-ominaisuudet ei välttämättä tarvitse olla käytössä koko ajan. Huomaahan sen Nintendon markkinoinnista ja asenteesta muutenkin. Verkko-ominaisuudet vieläkin pimennossa, esillä enemmän lokaali multiplayer kuin online multiplayer, voice chat... Niitä ei turhan paljoa pidetä esillä, kun ne eivät toimi "out-of-the-box" joka paikassa, kuten pelaaminen toimii markkinoinnin mukaan.

Ei sillä että tässä mitään järkeä olisi, mutta itse en oikein mitään muuta selitystä tälle keksi. Joku tarkan jenin vartija on saanut sillä perusteltua että softaa ei tarvi heittää itse laitteeseen. Ei vie tilaakaan sitä muutamaa megaa kovolta. Toki tämän voi kuitata silläkin että Nintendo on vain tyhmä tai päättää ominaisuuksilla ampumalla haulikolla seinään jossa on palveluvalikoima.


EDIT: Ja ei nyt sillä että mitenkään luulisin tietäväni missä se todellinen syy on :) Tämä nyt oli yksi heitto missä vika voisi olla. Toki voidaan sulkea keissi sillä että syy on joku muu, jos tämä heitto jotain kovasti ahdistaa :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #170 : 18.01.2017 10:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Ei sillä että tässä mitään järkeä olisi, mutta itse en oikein mitään muuta selitystä tälle keksi. Joku tarkan jenin vartija on saanut sillä perusteltua että softaa ei tarvi heittää itse laitteeseen. Ei vie tilaakaan sitä muutamaa megaa kovolta. Toki tämän voi kuitata silläkin että Nintendo on vain tyhmä tai päättää ominaisuuksilla ampumalla haulikolla seinään jossa on palveluvalikoima.

Erillisen mobiilisovelluksen kehitys tulee varmaankin kalliimmaksi kuin voicechatin sisällyttäminen käyttikseen.

Kyllä tämä on vain Nintendon tyhmyyttä/laiskuutta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #171 : 18.01.2017 11:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tuo on onneksi asia joka voidaan jälkikäteen päivittää laitteeseen jos Nipa herää tähän katastrofiin jonakin aamuna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #172 : 18.01.2017 11:56 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tuo on onneksi asia joka voidaan jälkikäteen päivittää laitteeseen jos Nipa herää tähän katastrofiin jonakin aamuna.

Olettaisin, että siinä tabletissa on paikka kuulokkeille, mutta onkohan erikseen mikrofonille?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #173 : 18.01.2017 12:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Tuo on onneksi asia joka voidaan jälkikäteen päivittää laitteeseen jos Nipa herää tähän katastrofiin jonakin aamuna.

Olettaisin, että siinä tabletissa on paikka kuulokkeille, mutta onkohan erikseen mikrofonille?

No perkele eipä varmasti ole. Onhan siinä säästetty puoli dollaria taas.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #174 : 18.01.2017 12:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 951 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
No perkele eipä varmasti ole. Onhan siinä säästetty puoli dollaria taas.

Pro Controllerissa ei kuulemma ole mitään portteja kuulokkeille eli mitään PS4/Xbone systeemiä ei varmasti ole luvassa. Tuo oli oikeasti yksi paras uusi ominaisuus PS4:llä, joten harmi etteivät ole älynneet sitä kopioida. Sinänsä mulle mitään väliä ole, mutta kuitenkin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #175 : 18.01.2017 12:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jep kuulokkeet on kyllä ollu ohjaimessa kiinni siitä asti kun se ominaisuus tuli. Myös Wii U:lla  :o :lol: :/ :( :rollaus:


Okei GAF:issa joku sanoi, että siinä laitteessa on valmiina mikki (kuten Wii U:ssakin) ja myös kuulokeliitäntä. Eli Nintendo voi tosiaan päivittää siitä voice chatistä paremman jos paine kasvaa tarpeeksi.


« Viimeksi muokattu: 18.01.2017 13:11 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #176 : 18.01.2017 13:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Mielenkiintoista pohdintaa Epiltä vajaa vuosi sitten aloitusviestissä:

Ei ole muuten Epistä kuulunut mitään julkistuksen jälkeen. Lieköhän mies kunnossa? Pitäisikö jonkun käydä tsekkaamassa  :P
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #177 : 18.01.2017 13:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Ei ole muuten Epistä kuulunut mitään julkistuksen jälkeen. Lieköhän mies kunnossa? Pitäisikö jonkun käydä tsekkaamassa  :P

Suljetulla osastolla jakaa sellin Finngamerin kanssa.

Käyn aina välillä polvillani sellin oven edessä vierailulla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #178 : 18.01.2017 14:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW
Suljetulla osastolla jakaa sellin Finngamerin kanssa.

No mitäs tässä, olin ehkä henkisesti vaan valmis siihen "vähän tehoton kone ilman kikkoja, mutta HALVALLA". Kyllä mukana tuleva rauta voi hyvinkin olla hintansa arvoista, mutta vähän pahaa pelkään ettei jaksa tehdä kauppansa suurelle yleisölle. Nettipalvelusta en tosin aio maksaa mitään enkä käyttää mitään voice chattia, eli henk.koht. ei haittaa huonosti hoidettunakaan.

Silti, yhdeksän kuukauden sisällä tulee Zelda ja Mario, ei tässä mitään valittamista ole.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #179 : 18.01.2017 14:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onhan se kallis, eikä kannettavan ja kotikonsolin hybridi tarjoa itselleni juurikaan etuja, koska en sitä kuitenkaan ottaisi lähes koskaan mukaan mihinkään. Kauas jäi fiilis, että tällä Nintendo nousisi myynneissä Wii U:n katastrofin jälkeen, vaikka tällä kertaa konsepti onkin selitetty paremmin ja houkuttelevammin.

Zelda hotsittaa, ja kun Wii U:ta en omista, harkitsin/harkitsen jopa laitteen hankkimista heti julkaisussa, ainakin sivuajatuksena. Yli neljänsadan lovi lompakkoon tuntuu kuitenkin kovalta. Tämän vuoden peleistä Zeldan lisäksi Mario Kart Deluxe kiinnostaa, koska kasi jäi pelaamatta kokonaan. Ja Mario Odyssey tietysti, mutta eiköhän se julkaista vasta keväällä 2019.  :P

Pitäisiköhän kuitenkin odottaa loppuvuoteen mahdollista hankintaa? Silloin voi ehkä saada viisikymppiä halvemmalla konsolin ja yhden hyvän pelin sisältävän bundlen. Saapa nähdä, tällä hetkellä vaakakuppi kallistuu odottelun suuntaan.Scarfin esiin nostama aloitusviesti oli hauska ja kaamea yhtäaikaa; maalaisjärjellä rustatut toivomukset jätettiin hotdogiensyönti- ja utareidenlypsypelien varjoon. On ne vaan aikas velikultia.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines