Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 24
Tulostusversio
Aihe: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju  (Luettu 166750 kertaa)
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #90 : 13.01.2017 06:43 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Xenoblade chronicles 2. Nehän tykittelee yhtäkkiä. Varmaan 10 vuoden päästä julkaisu, kuten suurimmalla osalla näistä peleistä.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #91 : 13.01.2017 06:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili Nyt saisivat tiputtaa kunnon pommin. Retro Studiosin uusi Metroid kelpaisi.

Jaa, se oli siinä. :lol: Eli ekana vuonna ei ole muuta pelattava kuin Zelda, parin vuoden päästä uusi Mario. Eli sama meininki kuin aina ennenkin.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 06:55 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #92 : 13.01.2017 06:53 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Edelleen kiinnostaa tietää, että mitä helkkaria tulossa julkaisuun, jos edes vanhojen pelien portit ei ole tulossa julkaisuun? Joku Splatoon 2, jota en kyllä ottaisi ilmaiseksikaan, tulossa vasta kesällä. Hienosti selvästi kuunneltu aiempia kritiikkejä, että liian vähän pelejä julkaisussa. Ei yhtään mitään. Esittelivät pari minipeliä. Mariokin näytti Mario 3d Worldin pelimoottorin päälle rakennetulta uudelta peliltä, joka tulossa joskus ikuisuuden päästä.

EDIT: jos tuo oli tuossa, niin nähdään lauteilla.  Nintendoa ei pysty tajuta. Onneksi ei ole kuin 7 viikkoa julkaisuun.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 06:59 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #93 : 13.01.2017 07:05 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili Zelda ulos julkaisussa. Tulihan se pommi. Ostoon menee.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #94 : 13.01.2017 07:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Olihan taas... Xenoblade 2 oli mielenkiintoinen, mutta ei itselle mikään system seller. Salaa toivoin Bayonetta 3:a, mutta arvasihan sen jo että sitä ei tule. Mutta koko lähetys oli enemmän turhaa löpinää kuin itseasiaa, eli pelejä. Mikä on varsin yllättävää. Veikkaan että Nintendo on kiirehtinyt julkaisuaikaa vähän turhan paljon.

Ja ne julkaisupelit? Wtf? Nyt piti kertoa kaikki! Mutta pelit mitä sillä oikeasti pelataan julkaisussa jätetään pimentään :lol: Oikeasti tästä tilaisuudestaa enemmän trollaus fiiliksen kuin mitään innostusta. Tämä "kaikki-kerrotaan-lähetys" ei oikeasti kertonut juuri mitään. Hinta tuli, joka sekin on niin paljon että hyllyyn jää. Zelda on tietty kova, mutta eihän NS:ää sen takia kannata hommata jos ei tule jotain erityistä WiiU versioon verrattuna.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #95 : 13.01.2017 07:10 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Kiirehtinyt julkaisuaikaa? Nintendo ei ole tehnyt juuri mitään vuosikausiin. Luulis olleen enemmän kuin tarpeeksi aikaa vaikka mihin. Veikkaan että monet kehittäjät saaneet dev kitit eilen, ettei Nintendon hienot gimmickit paljastu kilpailijoille. Zelda on varmasti kova, mutta ei mitään muuta näköpiirisissä ikuisuuksiin. Varmaan saadaan korkeintaan Wii U -pelien portteja vuoden varrella.

Kerrottiin että paid online, mutta ei mitään ominaisuuksista, onko umpipaskoista systeemeistä päästy viimeistään eroon, vai onko muiden pelaajien kanssa kommunikointi edelleen mahdotonta jne. Käyttöliittymästä ei lähes mitään, eikä mistään muustakaan. Helkkarin Joyconin paskoista vaan tuttuun tapaan, kuten Wiillä ja Wii U:llakin. Motion-kikkareet ne tässä eniten kiinnostaakin.

Noh, kohta pääsee pelaamaan ainakin uutta Zeldaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #96 : 13.01.2017 07:17 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili
Kiirehtinyt julkaisuaikaa? Nintendo ei ole tehnyt juuri mitään vuosikausiin. Luulis olleen enemmän kuin tarpeeksi aikaa vaikka mihin.
No sehän on ihan sama mitä Nintendo on tehnyt, mutta jos pelitarjonta on tätä luokkaa jopa julkistusten osalta kolme kuukautta ennen konsolin julkaisua, julkaisu on liian aikaisin. Nintendolta itseltäänkin taisi tulla pelejä vain neljä vai viisi kpl, jos en väärin muista... Siellä oli aivan varmasti jossain vaiheessa mietitty siirretäänkö julkaisua kesään. Ja jos Zelda ei olisi ollut valmis, niin varmasti olisi siirrettykin. Presentaation loppukin oli huvittavaa tahatonta ironiaa tilanteesta: Pelin (zeldan) tuottaja (vai ohjaaja) kysyy firman toimitusjohtajalta koska peli julkaistaan  :lol:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #97 : 13.01.2017 07:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Vaikka ois kesään julkaisu siirretty, niin varmaan siltikään olisi saaneet mitään sen enempää aikaiseksi. Onhan tuo nyt ihan selvää, että puljussa, tai niiden ajattelutavoissa on jotain pahemman kerran sekaisin.

Mario Kart 8:n päivitetty porttikin huhtikuussa. Varmaan oli liian vaikeaa ehtiä saada julkaisuun monta vuotta vanha peli muutamalla uudella ominaisuudella.

Japanin julkaisulista:

- Zelda Breath of the Wild
- 1 2 Switch
- Dragon Quest Heroes 1+2
- Nobunaga no Yabou Power Kit thingy
- I am Setsuna
- Puyo Puyo Tetris S
- Disgaea 5
- Super Bomberman R

 :lol:

Zelda ainoa järkevä ja sekin venytetty Switchille, kun muuten ois varmaan tullut jo ajat sitten Wii U:lle.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 07:43 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #98 : 13.01.2017 07:48 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Oi lol Nintendo sun kanssa.

Ei siinä, ne omat nimikkeet ovat aina viihdyttäviä, mutta taas on jäämässä konsoliksi jolle on alle 10 itseä kiinnostavaa peliä. Näin pelkään.

EDIT:

Skyrim tulossa Switchille sittenkin? :lol:
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #99 : 13.01.2017 08:15 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 644 Basaaripisteet: 3 Profiili Mitä vittua, Capcom?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #100 : 13.01.2017 08:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Nyt kun mietin asioita vielä tarkemmin ja lueskelin lisää, niin eipä olisi voitu enää paljoa huonommin tehdä asioita.

- Hinta Suomessa varmaan sen 350 euroa, eikä pelejä mukana.
- Jotta saa normaalin pelikapulan, joutuu ostamaan suoraan 60-70 euron hintaisen pro controllerin.
- Laitteelle ei olisi yhtään ainoaa peliä, ellei Wii U:n Zeldaa olisi portattu sille.
- Nettiominaisuudet ei vissiin toimi ollenkaan alussa? Miten edes mahdollista vuonna 2017? Mitä hemmetti tuo juttu siitä, että voice chattikin hoidetaan kännykän kautta?
- Maksullinen netti, joka ei sinällään olisi ongelma, paitsi kun kyse on Nintendosta.
- Laite näyttää uskomattoman rumalta ja on kotikonsoliksi aivan tehoton.
- Vaivainen 32gb muistikortti taas kerran vain mukana.
- Ei juuri mitään tiedossa olevaa pelattavaa Zeldan lisäksi.

En odottanut lähes mitään ja sain silti nyrkkiä perseeseen.  "Planned for fall 2017: Online lobby and voice chat" Näin se homma etenee.
tallennettu
Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju, « Vastaus #101 : 13.01.2017 09:14 »
despo Jäsen Viestejä: 5 301 Basaaripisteet: 9 Profiili Joo jääpi kauppaan kyllä. Kattoo jos parin vuoden päästä olisi tarpeeksi pelejä ja hinta järkevä (~200€). Jos tuo maksaa enemmän kuin PS4, niin ei mitään jakoa. Ilman tuota gimmickkitouhua hinta olisikin varmaan paljon alempi. Pleikkaria ja boxia saa sentään alle 300€ hintaan tarjouksessa säännöllisesti.

Jos ei tapahdu jotain Wiin kaltaista ihmettä, niin en ihmettelisi vaikka myisi vähemmän kuin Wii U. Julkaisussa ei yhtään pelejä/liian kallis -> porukka jää venailemaan -> ei momentumia -> 3rd partyä ei kiinnosta -> pelaajia ei kiinnosta« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 11:31 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #102 : 13.01.2017 09:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili Sekin muuten kertoo aika paljon 3rd partyjen tilanteesta, että Ubisohftilta ei tainnut olla pikaisen Rayman vilauksen lisäksi yhtäkään peliä koko presentaatiossa. Siis Ubisoftilta, joka oli niitä harvoja joka oikeasti tuki WiiU:ta julkaisussa ja ymmärtääkseni oli tulokseen suht tyytyväinen. Tiedä sitten.

Mutta täytyy ihmetellä mitä Nintendolla mietitään. Koko laite julkistuksesta lähtien tuntuu olevan niin juosten kustu, että ihmettelen jos paketti pysyy kasassa. Tekikö Iwatan kuolema oikeasti näin paljon? Koko presentaation toteutus oli jotenkin kuiva, kompelö ja sisällyksetön. Onhan Nintendolla ollut ennenkin vähän... sanoisiko outoja presentaatioita, mutta kauas on tultu siitä, kun Iwata ja Reggie taisteli keskenään Smash tyyliin. Nyt porukka seisoi seiväs selässä, koko puhe dubattiin selkeästi lennosta (WTF?!?!) ja puheiden "hauskat jutut" oli vain noloja. Ja puhe koski enemmän ohjaimen toimintoja kuin pelejä. En tajua miten Nintendo toimii näin skitsofreenisesti. "Pelit on se juttu. Tehoja ei tarvita. Ilman pelejä ei ole mitään. Tässä meidän uusi ohjain ja tälläsiä nappeja siinä on." Riiiight..... :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #103 : 13.01.2017 09:57 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili


RIP Nintendo.

Zelda ulos julkaisussa. Tulihan se pommi. Ostoon menee.

Wii U porttaus julkaisuun on pommi?


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 10:44 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #104 : 13.01.2017 11:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 769 Basaaripisteet: 6 Profiili Jos Wii U -versio Zeldasta ei ole huomattavasti huonompi, niin saattaa olla että ekan kerran jätän Nintendon konsolin ostamatta julkaisussa, ellei lähiaikoina paljasteta jotain erityistä. Eihän tuossa laitteessa ole mitään järkeä.

Onko tuo nyt edes juuri yhtään tehokkaampi kuin Wii U? Vai onko vaan uudelleen nimetty Wii U, johon isketty irroitettavat palikat kylkeen ja mahdollista raahata mukana?


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 11:14 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #105 : 13.01.2017 11:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Muistaakseni se oli jossain Wii U ----- Switch ----------------------------------------- Xbone skaalassa tehojen osalta.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #106 : 13.01.2017 11:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Millään muulla ei ole väliä, mutta jos julkaisussa ei ole pelejä -> no deal. Eli kuten TK:lla, jää kyllä varmaan itsellänikin ostamatta julkaisussa - sitten SNES:in.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #107 : 13.01.2017 13:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Itse ostan vaan ostamisen ilosta, mutta onhan tuo paska launchi.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #108 : 13.01.2017 15:02 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Super Mario ei siis olekkaan ihminen? Mikä tämä sitten oikein on?

Anyway, saatoin naurahtaa uudelle SMB:lle.
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #109 : 13.01.2017 16:32 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili


RIP Nintendo.

Zelda ulos julkaisussa. Tulihan se pommi. Ostoon menee.

Wii U porttaus julkaisuun on pommi?

Mulle joo, odotin peliä kesäksi. Eiköhän tuo GOTY-kamaa ole, joten se on se ja sama onko kyseessä porttaus.

EDIT: Jaa, Pro Controller on 70 dollaria. :lol: Ehkä tässä pitää itsekin alkaa miettimään konsolin skippaamista launchissa, vaikka ei yhtään napostelisi Wii U:hun enää koskea. Kalliiksi tulee pelkän Zeldan pelaaminen...


« Viimeksi muokattu: 13.01.2017 16:45 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #110 : 13.01.2017 16:42 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili No se on sentään totta, että hieno peli varmasti luvassa. Mariokin vaikuttaa reilusti paremmalta kuin 3D World, joka oli ihan ok, mutta tylsänhelppo ennen viimeistä bonusmaailmaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #111 : 14.01.2017 01:26 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 551 Basaaripisteet: 4 Profiili Nintendon maksullisessa nettipalvelussa saa joka kuukausi ILMAISIA pelejä!

Eiku hetkinen...

Lainaus
A single 25 year old game that I get to play for a whole month? Wow Nintendo you've really gone above and beyond to make that subscription cost worth it!!

Oh you, Nintendo.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #112 : 14.01.2017 09:26 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 8 Profiili Oli kyllä ihmeellistä miten erilainen fiilis presentaatiosta jäi, verrattuna siihen muutaman kuukauden takaiseen traileriin jossa oli varsin hyvä meininki. Itse en lannistunut niinkään pelitarjonnasta tai laitteen ominaisuuksista, ne ovat ihan välttävät tässä vaiheessa.

Koko esitystä vaivasi läpitunkeva awkward -fiilis. Aloin sitten tuumailemaan että kaikki puhujat olivat peli- ja laitekehityksen väkeä, siis täysin poissa omalta vahvuusalueeltaan. Esimerkiksi kun tuli Koizumin vuoro esiintyä, voi huomata kuinka hänen silmänsä vaelsivat hetken hämmennyksestä ympäriinsä ja hän varmaankin yritti muistaa mitä pitikään seuraavaksi tehdä. Luontevuus näiltä puhujilta puuttui täysin.

Heidän esityksensä painui vielä lopullisesti alavireeseen aneemisten tulkkaajien ansiosta. Reggiestä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta häntä on silti aina kiinnostava seurata - hän on kokenut esiintyjä ja puhuja. Hänen asiaansa alkaa vaistomaisesti uskomaan, suolsi sitten suustaan millaista paskaa tahansa.

Mitä tulee "kehnoon pelitarjontaan"... en tiedä. Xbone ja PS4 ovat olleet ulkona jo mitä... kolme vuotta?! Eikä siellä ole edelleenkään mitään mikä saisi minut moisen vekottimen hankkimaan. Ainakin Switch on kiinnostavinta mitä pariin vuoteen konsolipeleissä on tapahtunut. Oli se sitten hyvällä tai huonolla tavalla. Mark me intrigued.

tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #113 : 14.01.2017 11:40 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=Ao-3D8jmi90

Laitteena tuo on aika mielenkiintoinen. Akunkesto pieni miinus, mutta pistokkeenpäässä tuota varmasti eniten pelataan. Yksi Wii U:n parhaista ominaisuuksista oli mahdollisuus pelata koko peliä tabletin näytöltä. Toivotaan nyt että tulisi pian lisää pelattavaa.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #114 : 14.01.2017 12:07 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mitä tulee "kehnoon pelitarjontaan"... en tiedä. Xbone ja PS4 ovat olleet ulkona jo mitä... kolme vuotta?! Eikä siellä ole edelleenkään mitään mikä saisi minut moisen vekottimen hankkimaan. Ainakin Switch on kiinnostavinta mitä pariin vuoteen konsolipeleissä on tapahtunut. Oli se sitten hyvällä tai huonolla tavalla. Mark me intrigued.
Pelien kiinnostavuus on mielipidekysymys, joten näissä asioissahan mennään ns. yleisellä laadulla ja määrällä. Laatu voi olla ihan ok NS:llä, mutta määrä on lähes vitsi. Valikoima surkeampi mitä WiiU:lla, niin kuinka ihmeessä NS menestyisi sen paremmin. Määrä itsessään ei tietysti ole se ratkaiseva asia, mutta kun pelien paremmuus ja kiinnostavuus on mielipideasia, niin määrällä saadaan sitä skaalaa ja sitä myöten todennäköisesti ostajia.

On huvittavaa kuinka Nintendolta tuli lausuntoja kuinka WiiU:sta on opittu ja aina sanotaan "It's all about the games". NS:n julkistuksen perusteella joku ei ole saanut Nintendon sisällä tätä viestiä.


Kävi muuten jo mielessä, että Nintendo ei edes yritä saada tästä mitään mieletöntä menestyjää. Vanhaa tegra rautaa josta päivitettyä tegra rautaa myydään jo nyt 199$:lla (Shield TV), niin NS:n kasaus kustannukset eivät voi nousta kovin korkeaksi, vaikka siinä on näyttö ja kaikki. Päälle vielä helvetin kalliita lisäohjaimia, joita käytännössä ostaa kaikki. Pelaajat ostavat Pro Controllerin ja ns. kasuaalit toiset Joy-Conit. Voisiko olla että Nintendo pääsee omilleen jo sillä 10-20milj. myydyllä laitteella? 10milj. laitetta kun myydään jo niillä Nintendon peleillä, WiiU todisti sen. Siihen vielä "muutama" markkinoinnin uhri, niin se on siinä.
Tosin mielenkiinnolla odotan Japanin myyntejä. Siellä on aina pidetty ns. "compacteista" laitteista ja siellä on kannettava pelaaminen huipussaan mobiilin ja 3DS:n perusteella. Lisäksi WiiU myi Japanissa ihan hyvin. Siellä NS:stä voi tullakin kova menestys.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #115 : 14.01.2017 13:59 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 8 Profiili
Laatu voi olla ihan ok NS:llä, mutta määrä on lähes vitsi. Valikoima surkeampi mitä WiiU:lla, niin kuinka ihmeessä NS menestyisi sen paremmin. Määrä itsessään ei tietysti ole se ratkaiseva asia, mutta kun pelien paremmuus ja kiinnostavuus on mielipideasia, niin määrällä saadaan sitä skaalaa ja sitä myöten todennäköisesti ostajia.

On huvittavaa kuinka Nintendolta tuli lausuntoja kuinka WiiU:sta on opittu ja aina sanotaan "It's all about the games". NS:n julkistuksen perusteella joku ei ole saanut Nintendon sisällä tätä viestiä.
Mihin perustat väitteen "valikoima on surkeampi kuin WiiU:lla"? Sekä 3DS:n että Wii U:n pelien laatu on ollut kyllä erinomaista Nintendolta, mutta harmillisesti niitä on satanut vuosittain vain toiselle laitteelle, sen toisen julkaisukalenterin jäädessä kuivaksi. Jos Switchin pointti oli tämän kahtiajaon poistaminen, niin kuinka se voisi määrällisesti Wii U:n alle jäädä? Wii U:n epäonnistumisesta jäi ainakin käsitys, että vaikka laite ei menestykään niin silti sille voi odottaa laadukkaita Nintendo-pelejä. Se on se lupaus jolle mahdollisen ostoaikeeni Switchissä perustaisin. Muiden julkaisijoiden pelit ovat vain tervetullutta bonusta.

Nämä launchit näyttävät aina ihan yhtä paskoilta oli asialla kuka tahansa kolmesta. Pakko kuitenkin kiinnostua Breath of the Wildista, joka näyttää todella kiinnostavalta. Tuleehan siitä versio Wii U:lle joo, joten halvemmalla kai pääsee kun ostaa alennuksesta tai käytettynä Wii U:n ja pelin sille. Itse en varmaan tekisi niin.

Akun kesto on minulle konkreettisin huolenaihe. Tosin eipä tuota vapaa-aikaakaan ole ollut vuosiin, joten kolme tuntia pelin äärellä kuulostaisi jo luksukselta.

Ja lopuksi, siirtykää ihmiset sinne missä oikeasti hyvät ja mielenkiintoiset pelit tänä päivänä ilmestyvät, eli lautapeleihin :)
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #116 : 14.01.2017 16:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 047 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo kyllä itse Switch laitteena on todella houkutteleva. Wii U lähestyi sitä tilannetta missä pelejä pystyisi pelaamaan missä tahansa, mutta kusi sen kantaman takia ja laitteessa oli muutenkin ihan kamala ja hidas käyttöliittymä. Toivottavasti Nintendo on nyt lopullisesti jättämässä ne lelumaiset käyttöliittymät ja laite-designin.

Nintendo-konsoli mikä toimii telkkarin kanssa ja kannettavana, pelivalikoima mukana SD-kortilla ja nopealla käyttöliittymällä on hyvä paketti. Toki Nipa laittaa köyhät kyykkyyn tuolla hinnoittelulla, mutta se ei ketään yllätä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #117 : 14.01.2017 16:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili On se liha heikko, etenkin kun Nintendosta puhutaan. Konsoli ja Zelda Special Edition ennakkotilattu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #118 : 14.01.2017 17:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 660 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mihin perustat väitteen "valikoima on surkeampi kuin WiiU:lla"? Sekä 3DS:n että Wii U:n pelien laatu on ollut kyllä erinomaista Nintendolta, mutta harmillisesti niitä on satanut vuosittain vain toiselle laitteelle, sen toisen julkaisukalenterin jäädessä kuivaksi. Jos Switchin pointti oli tämän kahtiajaon poistaminen, niin kuinka se voisi määrällisesti Wii U:n alle jäädä? Wii U:n epäonnistumisesta jäi ainakin käsitys, että vaikka laite ei menestykään niin silti sille voi odottaa laadukkaita Nintendo-pelejä. Se on se lupaus jolle mahdollisen ostoaikeeni Switchissä perustaisin. Muiden julkaisijoiden pelit ovat vain tervetullutta bonusta.
WiiU:n jenkkien julkaisupelit:
Assassin’s Creed III
Batman: Arkham City Armored Edition
Call of Duty: Black Ops II
Darksiders II
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
EA Sports FIFA  Soccer 13
Chasing Aurora
ESPN Sports Connection
Game Party Champions
Just Dance 4
Little Inferno
Madden NFL 13
Mass Effect 3
Mighty Switch Force! Hyper Drive Edition
Nano Assault Neo
NBA 2K13
New Super Mario Bros. U
Ninja Gaiden 3: Razor's Edge   
Nintendo Land
Rabbids Land
Scribblenauts Unlimited
Sing Party
Skylanders Giants
Sonic and All-Stars Racing Transformed
Wiki   Review   SEGA
Tank! Tank! Tank!
Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition
Transformers Prime
Trine 2: Director's Cut   
Your Shape: Fitness Evolved 2013
Warriors Orochi 3 Hyper
Wipeout: The Game 3
ZombiU

Vaikkakin Zelda hakkaa todennäköisesti kaikki nämä, bisneksen näkökulmasta WiiU:n julkaisuvalikoima hakkaa NS:n mennen tullen. Ja ns. "julkaisuikkunassa" tuli vielä lisää pelejä. Tällä hetkellä näyttää että NS:llä ei ole pelejä edes jouluna vielä tätä määrää. Ja totta, laatu totta kai merkitsee, mutta Nintendo itse sanoi että oppii WiiU:n virheistä, mm. pelien julkaisumäärän osalta, että laite menestyisi paremmin, ja tämä on hyvin oleellinen pointti koska kaikki ei pidä Nintendon peleistä, kuten WiiU:lla nähtiin. Mutta ei siellä nyt paljoa ole opittu. Vai miltä tämä kuva näyttää:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Xenobladekin myöhästyy aivan varmasti ensi vuoden puolelle.

Ja siis en väitä etteikö NS:ssä olisi potentiaalia. 3DS:n ja WiiU:n valikoima yhdessä laitteessa kuulostaa aika mielettömältä. Mutta kuinka hyvin tämä oikeasti toteutuu, kun NS:llä pitäisi olla Nintendolta itseltää huima kehitys armeija takana, mutta julkaisuun saadaan vain kaksi peliä joista toinen on kehitetty edelliselle sukupolvelle. Toinen on 1-2-switch, joka olisi kaiken maailmassa olevan järjen mukaan iskeä konsoliin mukaan. Järjetön veto, kun juuri peleillä perustellaan omaa paremmuutta, eikä muilla ominaisuuksilla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju « Vastaus #119 : 14.01.2017 17:59 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 195 Basaaripisteet: 8 Profiili
WiiU:n jenkkien julkaisupelit:
[noin puolet Wii U:n pelivalikoimasta tähän]
Niin aivan! Ymmärsin pointtisi väärin. Eli puhuit vielä julkaisupeleistä vaikka lainasitkin sitä "Xbone/PS4 = kolme vuotta ja mitä jäänyt käteen" -kommenttiani ;) Kieltämättä Wii U:lla ollut aika laaja pelivalikoima julkaisussa. Liekö sitten niin moni taho polttanut näppinsä noiden pelien kanssa, vaikka olivatkin enimmäkseen porttauksia, ettei vain uskalla Switchille lähteä tykittelemään ennen kuin näkee miten homma lähtee käyntiin. Nintendo on ollut varmaan myös aika hys-hys ominaisuuksista.

Odotan Nintendolta vähän tasaisempaa julkaisutahtia, kun kaikki tiimit kehittävät pelejä samalle alustalle. En yhtään ihmettelisi vaikka niitä tulisi yksi kuukaudessa sen sijaan että neljä vuodessa. Sikäli julkaisun Nintendo-pelivalikoima ei itseäni jännitä, koska odotan huhti-toukokuulle lisää uutuuksia. Aika näyttää olinko liian optimistinen.

Eli siis joo, laitoin Switchin ennakkotilaukseen minäkin :) Ainoa edellinen ennakkovarattu konsolini on ollut Wii.

Kyllä olin vähän toivonut että viimeisin Deus Ex -peli olisi saanut porttauksen. Varmasti olisin sen nypännyt mukaan Switchille kun en ole ihan raaskinut vielä Xbonea/PS4:a sen takia hankkia.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 24
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines