Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 79 80 81 82 83 [84]
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtui tänään?  (Luettu 670329 kertaa)
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2490 : 18.10.2023 14:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Etätöiden ruokatunti on muuten sellanen oikea "oman ajan hetki" päivän aikana. Olen pitänyt Crunchyrollin tilausta melkein tämän takia :) Anime jaksot kun on aina sen about 20min, niin se on aika täydellistä katsottavaa siihen. Onhan muillakin stream palveluilla animea, mutta valikoima on kuitenkin luonnollisesti Cruncylla parempi. Tosin viimeisen parin kuukauden aika ruokatuntikin on menny useammin töihin liittyvien luentojen tms. opetuspätkien katsomiseen. Joskus on miettinyt että voisi venyttää ruokatunnin vakituisesti 1,5h asti niin saisi mukavan tauon joka päivälle, mutta palaverit ja kiireet usein estää sen. Vaikka joskus se menee väkisin siihen jos tekee ruuan ja ottaa ne 15-30min torkut.

Alle kouluikäisten kakaroiden kanssa eläminen on kyllä aina haasteellista. Ainakin jos puhutaan monikossa. Se on sellasta jatkuvaa flown ylläpitämistä. Meillä kakarat nukku suht hyvin ja pitkiä unia vielä silloin joten vuorotellen tehdyt nukutukset oikeasti toi lisää aikaa päivään, niin siitä selvisi ilman suurempaa psykoosia. Vaikka myönnän senkin että onhan viimeinen 10 vuotta aika sumeaa kun taakse päin muistelee. Poika on siis 11v. ja likka 9v. Päälle vielä ne sairastelut kun saa ne kakarat päiväkotiin. Varsinkin monikossa. Koska silloin yksi flunssa kestää taloudessa yhteensä 2-4vko kun kaikki on siinä vuorotellen ja sen jälkeen alkaa uusi flunssa. Yllättävän harva työnantajakaan tajuaa tätä todellisuutta. Kuulopuheen mukaan. Tuntuu että kun mennään välijohtoon kaikilla on ollu joko puoliso aina kotona hoitamassa kakaroita tai isovanhemmat. Ja ymmärrys ei riitä kun on 1-2-kk välein ensin viikon kakaran takia poissa ja sen jälkeen itsensä takia 3-5pv. Mutta niin se menee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2491 : 22.11.2023 18:08 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili 3 vuotta odoteltu  :(

A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2492 : 01.01.2024 10:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Se on vuosi vaihtunut taas. Päälimmäisenä asiana viime vuodesta on mielessä väsymys. Eikä fiilistä auta se että viimeinen vajaa viikko on oltu influenssassa ja sen jälkiväsymyksessä. Ei tarvi kuin hakea klapillinen puita liiteristä, niin tuntuu että pitää istua. Ja päälle vielä kakarat yskii ympäri vuorokauden ja kuumeilee. Sanalla sanoen loppu loma meni "vituiksi". Pelaaminenkin jäi nolliin, koska ei vaan jaksanut iltaisin, vaikka Mario Wonder oli välipäiviä varten hommattu. Mutta, sentään joulu saatiin olla terveenä, eli ei koko loma ihan "vituiksi" mennyt. Joulun aika ei vaan nykyään tunnu kummoiselta lomalta.

Pelien osaltahan vuosi tuntui olevan laadukas. Vaikka itsellä jäi luonnollsesti suurin osa pelaamatta. Mutta sentään FFXVI tuli käsiteltyä, samoin MPRemastered, Gears5 ja Wonderkin korkattua, vaikka suurempi pelaaminen jäikin vähiin. Käytännössä siis tuli pelattua vajaa kourallinen pelejä. Useampi tietty korkattua enkä muista millään mitä pelasin alkuvuoden :lol: Olikohan Bayonetta 3 vielä tulilla silloin...
Vuosi 2024 tuntuu olevan vielä kiireisempi, kun sai uutta PC rautaa juuri, niin sieltä tulee backlogia vielä lisää. FFVII Rebirth tulee myös vajaan 3kk päästä. Ja loppu vuonna olisi suurella todennäköisyydellä PS5 Pro ja Switch 2. Mutta tärkeintähän on että on pelattavaa ;D

Osakesijoitukset meni Nordnetin laskelmien mukaan ihan hyvin: n. +37%. Päälle vielä ARM joka myös kääntyi plussalle loppu vuodesta. Käytännössä tuli "pelailtua" paljon Remedyn ja OmaSP:n osakkeilla ja lisäksi osui muutama muu aika hyvin ajoitettu myynti. Ironisesti Remedy ottaa eniten päään, koska myin sitä syksyllä vähän turhan aikaisin. Voitto olisi voinut olla jopa parempikin. Mutta niin hyvin tuli muuten joitettua vuoden aikana myyntejä ja ostoja Remedyn osalta, että en nyt kovin pettynyt ole kokonaisuudesta.
Suurin ärsytys on AMD. Tiesin että se nousee, tiesin että sitä olisi pitänyt ostaa kun hinta laski 90$ tuntumaan, mutta sillä hetkellä ei vain ollut käteistä tilillä. Ja nyt osake on 147$ -_- En panikoinut tämän kanssa kun ajattelin että ennen CESiä ei suuria tapahdu. Muistaakseni AMD:llä oli silloin (tai joskus alkuvuodensta) tarkoitus julkistaa teköaly kamaa. Mutta osake nousikin tyhjästä ja nyt AMD:n P/E huitelee 1400 yläpuolella. Eli kasvua on leivottu jo niin pirusti sisään, että oston paikka taisi mennä jo.

Vuonna 2024 voisi (yrittää) nukkua enemmän. Tosin mitä maailman tilannetta seuraa, se ei välttämättä unia paranna. Trump, Venäjä, Kiina, Taiwan, taantuman suunta, rautaa rajalle, jne. Kaikkien perään voi laittaa kysymysmerkin ja jos kaikki menee vinoon, maailma voi olla 2025 aika erilainen paikka...

EDIT: Ja viime vuoden suurin mysteeri on edelleen mysteeri. Mihin Epi hävisi? Mä veikkaan, että Epli luki sen hesarin jutun tyypistä joka ei käyttäny digitaalisia laitteita ollenkaan ja sai siitä inspiraation. Epi kun on aina menny ääripäihin suhteellisen pienellä kynnyksellä :lol:


« Viimeksi muokattu: 01.01.2024 10:10 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2493 : 02.01.2024 15:38 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jep vuosi vaihtui. Ensimmäisenä päivänä kunnon maanjäristys ja nyt toisena päivänä Airbus törmäsi toiseen koneeseen Vaikuttaa mielenkiintoiselta vuodelta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2494 : 07.01.2024 07:06 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Koko vuosi on oltu itsekin joulukuun alussa alkaneessa flunssassa, varmaan 6 viikkoa jatkunut yskä. Ei kumminkaan kuumetta tai mitään heikkoa oloa, ei vaan lähde kuiva yskä irti. Sama tauti melkein kaikilla kenet tunnen. Varmaan joku uusi meme -variantti lepakkotaudista. Vittumainen tauti siinä mielessä, että saikulla et voi olla, koska et ole oikeasti kipeä, etänä et voi olla koska suuri korporaatio vaatii konttorityötä ja jos taas konttorilla olet niin jengi katsoo kieroon kun yskit. Damned if you do and damned if you don't.

Muuten viime vuosi oli ihan ok. Pelattua tuli about 800h, mikä on omalla mittarilla ihan vitusti. Musiikkia kuuntelin noin 80 000 minuuttia (2921 eri artistia Spotifyn mukaan). Kirjoja luin vaivaiset 10 kpl (varmaan all time low, tähän saa antaa suosituksia). Matkusteltua tuli NHL -matkalla Ruotsissa, Espanjassa vähän viiniä, vuoriajelua Andorrassa ja Ranskassa etanat aamupalaksi. Suosittelen road trippiä autolla Espanja - Andorra - Ranska, näkee paljon hyvin edullisesti. Festareilla tuli vietettyä 10 päivää kesästä, mikä taitaa olla ATH lukema. Jotenkin ykänä on alkanut nuo maistua, junnuna en käynyt ikinä.  Ville Valon keikka Tuskassa nousee ehkä ylitse muiden, eka kerta itselle ja kaiken sen "HIM on paska livenä" -lässytyksen jälkeen oli positiivinen ylläri. Salkku nousi pohjamudista miltei tuplat, mutta kaukana ollaan vielä ATH lukemista. En ole jaksanut tuottolukemia ihan liikaa tuiotella, tärkeämpää on hioa prosessia, lopputulos on kyllä hyvä kunhan tekee oikeita asioita joka päivä. Vedonlyönti jatkoi sukellusta ja sillä summalla olisi voinut jonkun pikkuauton ostaa. Paskoja betsejä ja liikaa riskiä.

Vuosi 2024 on alkanut ihan hyvin. Vedot osuu, maa ei järise, Foodora Prolla saa -50% Hesburgerin menusta, joten ruokaa ei tarvitse tehdä. Edullisen määräaikaisen sähkösopimuksen myötä voi lämmittää kämppää vaikka sähköuunilla ja -18c pakkanen pitää kadut ja kaupungin puhtaana.





 





« Viimeksi muokattu: 07.01.2024 08:30 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2495 : 10.01.2024 08:59 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Tutulta kuulostaa kipeilyt. Ihmeellistä väsymystä, hengenahdistusta, fyysistä voimattomuutta jatkunut jo kuukausia. Oon aina ollut perusterve, hoikka ja suht kelvollisessa kunnossa. Varoitellaan että keski-ikään tullessa kunto lähtee tippumaan kuin lehmän häntä ellei asialle tee mitään, mutta en odottanut että 40-v täytettyä jumalauta heti seuraavana päivänä alkaisi kuoleminen.

Ehkä tässä voisi itsekin tehdä pienen tilanneraportin vallitsevasta tilanteesta:

Mulla oli tili jäässä koko vuoden enkä tiedä tarkalleen miksi. Joku salasanan tai sähköpostiosoitteen vaihto meni pieleen, kun olin aikoinaan rekisteröitynyt tänne sähköpostilla jota ei ole enää ole, ja se aiheutti kai ongelmia. Sivustolla ei ole mitään ylläpito-osoitteita jonne laitella viestejä (tai ainakaan en löytänyt), joten heitinpä jo omassa mielessäni hyvästit tälle foorumille. Satuin vain tänä aamuna huvikseni kokeilemaan kun muistin paikan olemassaolon, ja tilin aktivoiminen jostain syystä toimi tällä kertaa :???:

Vuosi takaperin päätin etten osta vuonna 2023 uusia pelejä, vaan keskityn pelaamaan vanhoja hankintoja ja kuratoimaan kokoelmasta turhaa pois. Olen myynyt vuodesta 2014 lähtien puolet silloisesta määrästä fyysisiä pelejä pois. Tänään lähti taas kirpulle pari. En näe enää järkeä omistaa muita kuin niitä aivan tärkeimpiä ja pelattavia ikivihreitä, kun koko ajan ilmestyy uuttakin kiinnostavaa. Vuoden aikana pelasin läpi seitsemän peliä, joista viisi oli minulle uusia.

Päätöksestä huolimatta poltinkin about 2000 euroa peleihin vuonna 2023, ei kuitenkaan videopeleihin vaan pöytäroolipeleihin. Käytännössä ropekirjoja, miniatyyreja ja maaleja. Päätin alkaa viettämään enemmän aikaani ihmisten kuin television kanssa ja se toteutui aika hyvin. Noin neljästi kuukaudessa oli jokin eventti jossa istuttiin isolla lössillä pöydän ääressä pelaamassa. Tänä vuonna on tarkoitus kiihdyttää vauhtia ja liityinkin jo pariin uuteen ropeporukkaan Tampereella.

Ostin tosin RetroUSB AVS:n ja Super NT -vekottimet retroiluun ja niistä on saanut vähän intoa vanhoihinkin peleihin. Ajattelin että voisin viimeinkin päivittää vuonna 2005 ostamani parikymmentä NES-pelikasettia CIBeiksi. Jos jollakulla pyörii ylimääräisiä niin voidaan hieroa kauppoja 8) Lähinnä Mariot, Zeldat, Metroid, TMNT 2 & 3, Dragon Warrior, Duck Tales 1, Castlevania 1 & 3 kiinnostaa... näitä ikivihreitä saa tarjota ehjänä mutta ei liian hyvässä ja arvokkaassa kunnossa. Eivät mene arkistoon vaan puuskittaiseen pelailuun.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2496 : 11.01.2024 00:45 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
Mulla oli tili jäässä koko vuoden enkä tiedä tarkalleen miksi. Joku salasanan tai sähköpostiosoitteen vaihto meni pieleen, kun olin aikoinaan rekisteröitynyt tänne sähköpostilla jota ei ole enää ole, ja se aiheutti kai ongelmia. Sivustolla ei ole mitään ylläpito-osoitteita jonne laitella viestejä (tai ainakaan en löytänyt), joten heitinpä jo omassa mielessäni hyvästit tälle foorumille. Satuin vain tänä aamuna huvikseni kokeilemaan kun muistin paikan olemassaolon, ja tilin aktivoiminen jostain syystä toimi tällä kertaa :???:

Muistelisin, että salasanan palautus oli ehtinyt olla hajalla jo pitkään, mutta Doinkki sitten pyyteli auttamaan ja Joel sitten ratkaisi asian. Onhan tämä laitos jo vaikka kuinka vanha - vielä 3 vuotta niin ollaan 20-vuotiaassa Pelaajalaudassa.  :lol: Näitä edes näin aktiivisia peliaiheisia lautoja taitaa olla enää Konsolfin... ja tämä. Loput ovat muuttaneet Discordin syövereihin.

Omalta osin 2022-2023 oli perhe- ja työasioiden (muutama kuukausi työttömänä esim. söi säästöt lähes totaalisesti) vuoksi kasa höyryävää sontaa. Suurin näistä asioista on vihdoin jotenkin hoidossa, vaikka pienellä hermoromahduksen portaalla käytiin. Pelattua tuli myös jokseenkin vähemmän - ei edes sen takia, että mikään ylläolevista vaikutti isommin. Vaan sen takia, että tullut oltua aktiivisesti järjestämässä muille pelitapahtumia.

Viime vuonna tuli kyllä Baldur's Gate 3:n ja Robocopin myötä todettua, että ns. "old game good". BG3 on hyvä, mutta se on hyvä juuri sen takia, ettei se ole mikään GaaS-häkkyrä tai loputon DLC-pumppaussetti. Sama Robocopin kanssa. On ollut ihan oikeasti virkistävää pelata pelejä, joiden kehitysfilosofia ei ole että pelaajat jauhavat samaa peliä loputtomiin. Tullutkin sen vuoksi kulutettua pääasiassa 2023 ysäripelien parissa.

Missäs sitä ropeporukkaa on? Katselin menoa sivusta vähän Lategamessa ja poppoo vaikutti aika nuorelta. Taverna taas tuntui vaativan jo, että porukka on valmiiks kasassa.


« Viimeksi muokattu: 11.01.2024 01:42 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2497 : 11.01.2024 15:00 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili
Muistelisin, että salasanan palautus oli ehtinyt olla hajalla jo pitkään, mutta Doinkki sitten pyyteli auttamaan ja Joel sitten ratkaisi asian. Onhan tämä laitos jo vaikka kuinka vanha - vielä 3 vuotta niin ollaan 20-vuotiaassa Pelaajalaudassa.  :lol: Näitä edes näin aktiivisia peliaiheisia lautoja taitaa olla enää Konsolfin... ja tämä. Loput ovat muuttaneet Discordin syövereihin.
Okei, no sehän selventää jo paljonkin! Ja joo, pitäisi ehkä itsekin kannatella foorumeita enemmän, kun someympäristöt on niin perseestä.

Missäs sitä ropeporukkaa on? Katselin menoa sivusta vähän Lategamessa ja poppoo vaikutti aika nuorelta. Taverna taas tuntui vaativan jo, että porukka on valmiiks kasassa.
Tämä on yksi mihin olen yrittänyt satsata pari viime vuotta, eli pelaajapiirin kasvattaminen. Aktiivisesti pelien järjestäminen ja asioista puhuminen ihan kaikille miltei random tuttavuuksillekin. Nykyiset pelipöydät on siis vuosien aikana haalittua lautapeliporukkaa ja muuta kaveripiiriä. Ja kaverin kavereita jne. Yhteen uuteen kun tutustuu niin pian käytännössä tutustuu kokonaiseen uuteen pöytään. Kaikkein viimeisin tosin on Discordin Tampere Geek Societyn kautta kasaan haalittu ryhmä. Mielenkiinnolla katselen mitä siitä tulee ja kuinka pitkälle riittää mehuja.

Late Gamessa kävin pelaamassa yhden Cthulhu oneshot-seikkailun itselleni tuntemattomassa seurassa, oli mukavaa, se sovittiin Discordissa. Tavernassa en ole pelaillut kuin pari kertaa tutussa seurassa, en oikein näe siinä paljon järkeä kun tiloja ja pelikokoelmia on saatavilla kotioloissa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2498 : 13.01.2024 12:33 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Varoitellaan että keski-ikään tullessa kunto lähtee tippumaan kuin lehmän häntä ellei asialle tee mitään, mutta en odottanut että 40-v täytettyä jumalauta heti seuraavana päivänä alkaisi kuoleminen.
Tää on niin surullisen ja pirullisen totta. Kun 30v tuli täyteen sillon huomasi että krapulat alkaa oleen vähän turhan kovia ja roskaa ei voi enää syödä samalla tavalla. Kun 40v tuli täyteen huomaa kun liikunnan määrä on käytännössä 0 arjessa, niin saatana ei pysty edes juoksemaan enää kunnolla. Tuntuu että jokainen nivel huutaa aivoille "hullu, lopeta" ja lihakset sanoo että "nyt loppuu tai pistän sut asfalttiin". Kroppa ei vaan toimi enää samalla tavalla. Ennen ei ollu väliä mikä kunto oli, aina pysty alottamaan periaatteessa minkä vaan tosta vaan, huonon kunnon vaan huomasi. Nyt ei saatana kroppa kestä mitää salama alotusta. Tuntuu että hajoaa kuin lego rakennelma.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2499 : 15.02.2024 15:19 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Hiukan tekohengitystä palstalle.

Löysin uuden tavan pelata. Sängyssä :lol: NS syliin ja ilta menee aika rattosasti. On päässyt jopa ihmisten aikaa nukkumaan, kun on hoitanut itsensä valmiiksi ennen kun siirtyy pelaamaan. Siinä saa suht hyvä asennon ja kun konsolille ja käsille saa tyynystä tai peitosta rakennettua jonkinlaisen telineen, niskatkaan ei tule kipeäksi. Links Awekening meni jo tuolla tyylillä läpi. Täytyy valkkailla vähän minkä aloittaisi seuraavaksi.

Ja kun sänkyyn tulee ajoissa, olen jopa uhrannut lukemiselle hetken, niin nukahtaa paremmin. Tuli luettua uteliaisuudesta Arskan "Ajat­te­le isos­ti". En lähtenyt mitään elämän ohjetta hakemaan tai ryhdistäytymistä tms. mutta oli miehen näyttelijän taidoista tai mistä vaan mitä mieltä vaan, niin onhan se polku aika mieletön minkä mies on käynyt läpi. Joten jos miehellä on jotain sanottavaa kuuntelen (tai luen) ihan mielenkiinnosta.
Olihan se vähän omien onnistumisten listausta esimerkkien varjolla. Sinänsä nekin ihan mielenkiintoisia, mutta "7 oppia menestykseen" katetaan aika pienellä tekstillä. Kirjana Arskasta siis ihan mukavaa luettavaa, mutta aika paljon diipa daapaa niille jotka hakee elämänohjeita. Vaikka myönnän, että olihan niissäkin pointtinsa. Siitä väitän kyllä vastaan, että onnistuminen ei kyllä ole 100% varmaa vaikka tekisi työtä niin paljon kun kroppa myöten.

Todellinen syy tälläiseen elämän muutokseen (illat sängyssä) tuli siitä että elämäni ensimmäistä kertaa mursin käteni. Vasen käsi. Kauan sitä sai odottaa. Tämäkin oli aika pieni murtuma, värttinä luu kyynärpään puolella. Lääkäri halusi jopa magneettikuvaukset kun oli vähän siinä ja siinä mitä röntrenissä näky. Mutta murtumahan se oli. Eniten tärähdys otti kyllä kyynärpäästä ranteeseen. Ja se olikin pirun kipeä ja on vähän edelleen kun on rannetta pitänyt enimmäkseen paikallaan. Tämänkin tekstin jälkeen nyt alkaa vähän tuntumaan. 6vko huomenna takana ja kivut alkaa olemaan aika häilyviä, mutta edelleen huomaa että kunnossa ei ole. Tosin tähän asti on pitänyt vältellä nostamista jne. niin senkin vuoksi puolitehoinen. Mutta huomisen jälkeen pitäisi alkaa kuntouttamaan vähän enemmän.
Ja siis tämän vuoksi ei pystynyt kunnolla pelaamaan padilla. Naksutteluja PC:llä, mutta sitten testasin NS:ää koska sivupalikat saa irti ja ranteen saa siihen asentoon mihin haluaa. Ja jotenkin palikat kiinni se tuntui paremmalta kuin peruspad. Ranne ei vääntynyt niin paljoa. Ja kun konsolin tukee se ei rasita muuten kättä tai rannetta. Toimi aika loistavasti ja jäin vähän sille tielle, enkä jatkanutkaan sitä mikä (Control) jäi kesken PC:llä.

Ja totta kai kaatuminen on hienoin juttu. Ei, se ei ollut jäällä, ei edes ulkona tai liukkaalla lattialla. Se oli keskellä kauppaa kuivalla maalla. Kaarsin hyllyvälikön takaa pois ja nainen sattui tulemaan vastaan sisäkaarteessa kärryjen kanssa. Tämä meni vielä ok, mutta kun oli tullut ohi päästikin äkillisesti kärryistä irti ja kääntyi ympäri mun eteen. Yritän väistää, sotkeudun jalkoihini ja kaadun kuin joulukuusi kylki ja käsi edellä betonilattiaan. Selkä tärähti niin pirusti että en edes huomannu kättä ensin. Hengittelin jonkun minuutin ja kun lähdin korin kanssa menemään huomasin että vasemmalla kädellä ei muuten voi pitää koria. Ja loppu oli perus vitutusta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2500 : 17.02.2024 19:11 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hiukan tekohengitystä palstalle.

Löysin uuden tavan pelata. Sängyssä :lol: NS syliin ja ilta menee aika rattosasti. On päässyt jopa ihmisten aikaa nukkumaan, kun on hoitanut itsensä valmiiksi ennen kun siirtyy pelaamaan. Siinä saa suht hyvä asennon ja kun konsolille ja käsille saa tyynystä tai peitosta rakennettua jonkinlaisen telineen, niskatkaan ei tule kipeäksi. Links Awekening meni jo tuolla tyylillä läpi. Täytyy valkkailla vähän minkä aloittaisi seuraavaksi.

Ja kun sänkyyn tulee ajoissa, olen jopa uhrannut lukemiselle hetken, niin nukahtaa paremmin. Tuli luettua uteliaisuudesta Arskan "Ajat­te­le isos­ti". En lähtenyt mitään elämän ohjetta hakemaan tai ryhdistäytymistä tms. mutta oli miehen näyttelijän taidoista tai mistä vaan mitä mieltä vaan, niin onhan se polku aika mieletön minkä mies on käynyt läpi. Joten jos miehellä on jotain sanottavaa kuuntelen (tai luen) ihan mielenkiinnosta.
Olihan se vähän omien onnistumisten listausta esimerkkien varjolla. Sinänsä nekin ihan mielenkiintoisia, mutta "7 oppia menestykseen" katetaan aika pienellä tekstillä. Kirjana Arskasta siis ihan mukavaa luettavaa, mutta aika paljon diipa daapaa niille jotka hakee elämänohjeita. Vaikka myönnän, että olihan niissäkin pointtinsa. Siitä väitän kyllä vastaan, että onnistuminen ei kyllä ole 100% varmaa vaikka tekisi työtä niin paljon kun kroppa myöten.

Todellinen syy tälläiseen elämän muutokseen (illat sängyssä) tuli siitä että elämäni ensimmäistä kertaa mursin käteni. Vasen käsi. Kauan sitä sai odottaa. Tämäkin oli aika pieni murtuma, värttinä luu kyynärpään puolella. Lääkäri halusi jopa magneettikuvaukset kun oli vähän siinä ja siinä mitä röntrenissä näky. Mutta murtumahan se oli. Eniten tärähdys otti kyllä kyynärpäästä ranteeseen. Ja se olikin pirun kipeä ja on vähän edelleen kun on rannetta pitänyt enimmäkseen paikallaan. Tämänkin tekstin jälkeen nyt alkaa vähän tuntumaan. 6vko huomenna takana ja kivut alkaa olemaan aika häilyviä, mutta edelleen huomaa että kunnossa ei ole. Tosin tähän asti on pitänyt vältellä nostamista jne. niin senkin vuoksi puolitehoinen. Mutta huomisen jälkeen pitäisi alkaa kuntouttamaan vähän enemmän.
Ja siis tämän vuoksi ei pystynyt kunnolla pelaamaan padilla. Naksutteluja PC:llä, mutta sitten testasin NS:ää koska sivupalikat saa irti ja ranteen saa siihen asentoon mihin haluaa. Ja jotenkin palikat kiinni se tuntui paremmalta kuin peruspad. Ranne ei vääntynyt niin paljoa. Ja kun konsolin tukee se ei rasita muuten kättä tai rannetta. Toimi aika loistavasti ja jäin vähän sille tielle, enkä jatkanutkaan sitä mikä (Control) jäi kesken PC:llä.

Ja totta kai kaatuminen on hienoin juttu. Ei, se ei ollut jäällä, ei edes ulkona tai liukkaalla lattialla. Se oli keskellä kauppaa kuivalla maalla. Kaarsin hyllyvälikön takaa pois ja nainen sattui tulemaan vastaan sisäkaarteessa kärryjen kanssa. Tämä meni vielä ok, mutta kun oli tullut ohi päästikin äkillisesti kärryistä irti ja kääntyi ympäri mun eteen. Yritän väistää, sotkeudun jalkoihini ja kaadun kuin joulukuusi kylki ja käsi edellä betonilattiaan. Selkä tärähti niin pirusti että en edes huomannu kättä ensin. Hengittelin jonkun minuutin ja kun lähdin korin kanssa menemään huomasin että vasemmalla kädellä ei muuten voi pitää koria. Ja loppu oli perus vitutusta.

Olen myös pitkään harkinnut Switchin tai tabletin ostamista sänkysessioihin. Luonne on mallia laiskaan taipuva hedonisti, niin kyllä tuo passaisi.

Arnoldin uuden kirjan luin myös. Ei ollut ihmeellinen. Niin mitäänsanomaton kirja, etten juuri muista siitä mitään. Annoin Bookbeatissa näemmä kumminkin 3/5. Kevyttä viihdettä. Netflixin dokumentit Arnoldista ja Syltystä sen sijaan katsoin nauttien. Veikkaan, että Arskan haamukirjoittaja kirjoitti kirjan, jotta Arska vie tämänkin erän Sylttyä vastaan mallilla dokkari + kirja vs Syltyn vain dokkari. Arnoldilta on tullut myös erinomainen Total Recall elämänkerta, jossa käydään laajemmin pettämiset sun muut läpi. Muista dokumenteista suosittelen ehdottomasti Beckhamin ja Robbie Williamsin dokumentteja.

Luin tän sun viestin torstaina ja mietin, että miten muka voi kaatua ja teloa itsensä noin pahasti, nuori mies. Eilen sitten itse vedin kolme kertaa samalla matkalla sellaiset lipat jäisellä tiellä, että vain tuurilla jäi se käsi murtumatta. Nyt on musta vasen käsi ja vasen kylki, niin kipeä ettei voi kyljellä nukkua. Suomessa katujen ylläpito on niin heikkoa ja kelit vaihtuu tunneissa, niin pitäisi varmaan oikeasti ostaa piikkikengät.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2501 : 18.02.2024 08:35 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili
Olen myös pitkään harkinnut Switchin tai tabletin ostamista sänkysessioihin. Luonne on mallia laiskaan taipuva hedonisti, niin kyllä tuo passaisi.

Arnoldin uuden kirjan luin myös. Ei ollut ihmeellinen. Niin mitäänsanomaton kirja, etten juuri muista siitä mitään. Annoin Bookbeatissa näemmä kumminkin 3/5. Kevyttä viihdettä. Netflixin dokumentit Arnoldista ja Syltystä sen sijaan katsoin nauttien. Veikkaan, että Arskan haamukirjoittaja kirjoitti kirjan, jotta Arska vie tämänkin erän Sylttyä vastaan mallilla dokkari + kirja vs Syltyn vain dokkari. Arnoldilta on tullut myös erinomainen Total Recall elämänkerta, jossa käydään laajemmin pettämiset sun muut läpi. Muista dokumenteista suosittelen ehdottomasti Beckhamin ja Robbie Williamsin dokumentteja.

Luin tän sun viestin torstaina ja mietin, että miten muka voi kaatua ja teloa itsensä noin pahasti, nuori mies. Eilen sitten itse vedin kolme kertaa samalla matkalla sellaiset lipat jäisellä tiellä, että vain tuurilla jäi se käsi murtumatta. Nyt on musta vasen käsi ja vasen kylki, niin kipeä ettei voi kyljellä nukkua. Suomessa katujen ylläpito on niin heikkoa ja kelit vaihtuu tunneissa, niin pitäisi varmaan oikeasti ostaa piikkikengät.

Luin myös Total Recallin aikanaan. Se on parempi, mutta onhan se lähtökohdiltaankin aika erilainen. Katoin noi Netflixin dokkaritkin. Arskan oli mielestäni paljon parempi kuin Syltyn, mutta tämä johtui osin pituudestakin. Ja lopulta, uskallan sanoa että Arska on vain tehnyt enemmän elämänsä aikan kuin Syltty, joten materiaali riitti pidemmälle.

Kannattaa ostaa ne piikit. Ei ole väärin ostaa alle 50 vuotiaana niitä. Tosin tämä muistilappu pitäisi kirjoittaa itsellekin :lol: Varsinkin nyt kun liikkui käsi murtuneena n. 6vko. Jännitti paikoitellen aika pirusti kävellä ulkona. Kun olisin kaatunu uudestaan, se olisi todennäköisesti ollu jo astetta pahempi juttu. Olisi varmaan joutunut leukkauspöydälle käden kanssa. Nyt kun jäi "hyvä asentoinen murtuma" tasolle. Jotain hyvää siis siinäkin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2502 : 18.02.2024 10:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kyllä hyvät talvikengät kannattaa olla. Olen saapastellut jo useamman talven ajan Icebugien kitkapohjaisilla kengillä jotka ovat suht pitävät vaikkei piikkejä olekaan. Ulkonäöltään taattua marketti/tuulipukukamaa, mutta pysyypähän paremmin tassuillaan. Ja näillä vuosilla käytännöllisyys ja mukavuus alkaa muutenkin menemään tyyliseikkojen edelle.

Nastalauta täältä tullaan!
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2503 : 19.02.2024 10:58 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tai sitten yleisesti Isäkenkälauta. Voisin itse nimittäin hieman keskustella paljasjalkakengistä! Jossain vaiheessa testasin yhtä mallia mielenkiinnosta, ja voin kertoa, että kun tuohon leveämpään lestiin kerran tottuu, niin sellaisten muotipuikkojen jalkaan laittaminen ei enää ihan kauheasti kiinnosta. Mulle ei edes ole niin justiinsa, että onko kuinka minimaalinen pohja tai että jokainen hiekanjyvä pitäisi tuntea jalkapohjassa, mutta tuo aidosti leveä lesti ja sitä kautta "luonnollinen" astento varpaille/jalkaterälle on todella kovaa kamaa.

Kääntöpuolena on sitten elämäntavan hintavuus, ei meinaan parilla kympillä tän genren kenkiä oikein mistään saa, vaikka kuinka koittais alennuksia bongailla. Ja toinen on sitten se, että aina on vähän kiven alla löytää aidosti hyvännäköiset kengät, kun suurin osa paljasjalkaromppeesta on sitä extrasporttista tai yyberhippiä ankanräpylämallia. Feelgroundsilta olen kuitenkin löytänyt perussiistit talvi- ja kesäkengät, parasta luukkia genressään tähän mennessä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2504 : 19.02.2024 14:25 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen päätynyt Sharkien kanssa samaan lopputulokseen kengän leveydestä. Kerran kun tottuu siihen että varpailla on tilaa, niin ei ole paluuta entiseen. Mulla on myös yksi pari paljasjalkakenkiä käytössä kesäaikaan, tuovat mukavasti vastapainoa raskaille työkengille mitä joutuu käyttämään. Niiden, ja Lowan vaelluskenkien myötä on tullut kiinnitettyä entistä enemmän huomiota kengän leveyteen.

Mitä popojen hintaan tulee, niin mielestäni alta 150€:n ei kannata paljoa kenkiä katsella. 150-400, niin laatu, tuntuma ja korjattavuus kasvavat kohisten. Eivätkä ne sen kalliimmaksi tule kun kestävät pidempään kierrossa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2505 : 19.02.2024 22:07 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Erilliset liukuesteet ovat kyllä aivan ehdottomat talvikeleillä. Aina käytössä, jos on yhtään pidempää kävelyä tiedossa kuin matka ulko-ovelta autolle. Ja täällä Keski-Suomessa tiet ovat sentään paljon etelää harvemmin pääkallomoodissa.

Parit kerrat koiraa ulkoiluttaessa tuli männätalvina kaaduttua ihan lumisellakin pohjalla turhaan, kun ei esteitä vielä ollut. Suosikkini oli kaatua metsässä alamäessä suoraan selälleen täydellisellä pehmeydellä, joka ei tuntunut missään. Kolme minuuttia myöhemmin metsästä poistuessa kaaduin kovettuneen aurauskasan päälle, joka iski ilmat pihalle ja aiheutti järjettömän kylkikivun loppuillaksi. Kumpaakaan ei olisi liukuesteiden kanssa tapahtunut.

Voin estoitta suositella Devisys Blue-Icejä. Toista ellei jopa kolmatta talvea jo käytössä ja ovat yhä ehjät. Kenties kiitos kengänkokoni 42, joka on kerrankin keskellä kokohaitaria eikä sen jommassa kummassa päässä. Joidenkin aiempien, halvempien liukuesteiden kanssa ongelmana oli helposti irtoavat nastat (joita alun alkaenkin oli vähemmän) ja lopulta venyvä muovi katkesi pituussuunnassa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2506 : 21.02.2024 08:54 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Täytyy kyllä varmaan noi hommata. Ollut jo suunnitelmissa vähän aikaa, mutta aina jäänyt "ei nyt ehdi etsimään hyviä" asteelle. Tuossa olisi ne nyt suoraan.
Ja siis vaikka piikit ei olisi omaa lentoa pelastanut, niin jotenkin iski tajuntaan kuinka kauan kroppa parantelee itseään. Kaatumisesta on nyt melkein 7vko ja juuri eilen makasin sohvalla ja kättä vieläkin vihlasi kun käänsin sitä vähän hassusti kun vaihdoin asentoa. Hiljakseen, siis todella hiljakseen sitä parannellaan. Ja nyt kävi "säkää" kun murtuma oli pieni murtuma ja vasen käsi. Mutta jalka, selkä, oikea käsi... tai ranne. Siinä olisi aika tiukilla...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2507 : 21.02.2024 21:44 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 914 Basaaripisteet: 0 Profiili Mikäli et JayeizH jo muuten talvisin D-vitamiinia syö, niin murtumien hoidossa D-vitamiini + kalsium pitäisi nopeuttaa paranemista. Ite vedän joka päivä 50ug D-vitamiinia purkista muun ruuan lisäksi. Nolla murtumaa koko elämän aikana. Kesällä noita ei ehkä tarvitse, jos terassilla vetää kaljaa ilman lippistä, mutta talvella hyvä.

Nuo kitkakengät voisi itekin hommata kauppareissuille / työmatkoille. Rautapiikit on niin epämukavat ja epäkäytännölliset muuten, kuin täysin ulkona käppäillessä, että omaan tarpeeseen liian överit. Hitto sitä kyllä boomeroituu vauhdilla.

Paljasjalkakengillä työkaveri juoksee töihin ja takaisin joka päivä, sanoi että polttaa mukavasti jalkapohjissa. Loogistahan tuo on, ettei ihminen mitään tukea tarvitse nilkalle tai muutenkaan askeltamiseen.

Juoksijoiden keskuudessa Deckersin omistama HOKA merkki on nyt kuulemma uusi meme. Osake on kymmenkertaistunut kuudessa vuodessa ja jatkanut tämänkin vuoden pystysuoraan ylös.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2508 : 23.02.2024 09:44 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulee vedettyä tuo sama 50ug per päivä. Vedän jopa maitohappobakteeri pillerin joka päivä, että taudeista selviäisi vähän paremmin. Tiedä sitten onko apua oikeasti, mutta yllättävän hyvin on lopulta joka flunssasta selvinnyt (joulun influenssastakin) vaikka kovasti varotellaan kun kuulun reumalääkityksen takia riskiryhmään. Itseasiassa tammikuussakin kävi yrjötauti koko porukan läpi taloudessa paitsi meikäläisen. Tässä tosin voi olla vaan sekin että osasin pitää etäisyyttä kriittisenä aikana.

Mutta joo D-vitamiinit tulee otettua. Tiedä sitten onko siitäkään mitää hyötyä oikeasti. Voisi tietty olla se kalsium lisäkin ihan hyvä murtumien aikaan, vaikka maitoa ja juustoa tuleekin juotua/syötyä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 79 80 81 82 83 [84]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines