Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Tulostusversio
Aihe: Ohrapirtelöt  (Luettu 139257 kertaa)
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #180 : 10.08.2009 19:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Millers on kyllä pahinta paskaa mitä olen baarista ostanut.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #181 : 10.08.2009 22:31 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Jättäkää nuo lagerit suosiolla väliin, sillä paljon parempia makuelämyksiä saa muista oluttyyleistä. Itse suosin etenkin (imperial) stouteja sekä vahvasti humaloituja pale aleja. Lagereihin en sorru, sen verran hirveää kuraa ne ovat. Kannattaa tutkia Olutoppaan tarjontaa ja listata Alkon oluet pistejärjestykseen
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Ohrapirtelöt « Vastaus #182 : 10.08.2009 23:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Mielenkiintoinen korkki pullossa muuten, ennen en ole törmännyt kierrettävään kruunukorkkiin. Liekö sitten kovinkin yleinen jenkeissä?

Siellä valtaosassa kaljapulloista - ja muistakin, kuten spiriteistä - on tuollainen kapine. Kätevä ku perkele, ja kruunukorkin avaaminen käsin tuo myös kivan miehekkään pikkuviban. ;) Onko korkkityypillä verrattuna suomalaisiin jotain merkitystä esimerkiksi juoman säilymisen kannalta, sitä en tiedä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #183 : 11.08.2009 01:19 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili
Jättäkää nuo lagerit suosiolla väliin, sillä paljon parempia makuelämyksiä saa muista oluttyyleistä. Itse suosin etenkin (imperial) stouteja sekä vahvasti humaloituja pale aleja. Lagereihin en sorru, sen verran hirveää kuraa ne ovat. Kannattaa tutkia Olutoppaan tarjontaa ja listata Alkon oluet pistejärjestykseen
Mutta siellähän on lager heti kuudenneksi parhaana listalla. ;)

No juu, mutta kyllä vaaleissa lagereissakin joskus löytyy. Ainakin monet amerikkalaiset pienpanimot tekevät laadukasta tavaraa, mm. Brooklyn Lager ja Boston Lager ovat erittäin maittavia. Lisäksi tietenkin pilsit tarjoavat yleensä sitä parempaa, ronskisti humaloitua kultalageria, ääriesimerkkinä Panimoravintola Plevnan Petolintu.

Pitää varoittaa vasta oluiden maailmaan uppoutuneita siitä, että esimerkiksi tuon listan kärkinimi, Rochefort 10, voi olla aika kimurantti tapaus ennen kuin makuaisti alkaa kunnolla päästä sisään maltaiseen ulottuvuuteen. Itse en vieläkään oikein täysin ymmärrä vahvojen belgialejen viehätystä, mutta kai se sieltä vielä ajan kanssa tulee. Imperial stoutit ja India pale alet olivat myös alkuun hankalia, mutta nykyään ne ovat, kuten tiongillakin, suosikkityylejäni.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #184 : 11.08.2009 19:53 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Lagereista on hyvä aloittaa, mutta kannattaa toki heti ottaa maisteluun myös tummia oluita. Lagereissa tuo makujen kirjo on paljon ohuempi.

Miller on aika vettä, ei humalointia ollenkaan. Hapokkuuskin niin ja näin. Maissilla maustettua vettä kuuman kesäpäivän viilennykseen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #185 : 12.08.2009 21:07 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Maistelenpa tässä Brooklyn Lageria ja pakko sanoa että tähän mennessä juoduista oluista menee kyllä suosikiksi. Maku on mielenkiintoinen, lageriksi toki tunnistaa mutta maku on lappariin verrattuna ihan toista luokkaa, pehmeämpi ja hedelmäisempi. Maun lisäksi on pakko kehua vielä oluen upeaa väriä, jo lasiin kaataessa nousi esiin makuodotuksia jotka realisoituivat juodessa.

Raskaan päivän jälkeen ei paljoa paremmin voi itseään palkita. 8)
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #186 : 12.08.2009 21:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä hyvä. Olet oppinut tunnistamaan yhden parhaista tummista lagereista mitä alkosta saa.

Suosittelen vielä jenkkioluista Anchorin Liberty Alea. Ihan he-le-ve-tin hyvää.

http://alko.fi/tuotteet/fi/751304

Jos haluatte kaveriporukassa vielä hieman hienostella, niin ostakaa kimppaan Brooklynin Local 1, hieman haastellisempi.

http://alko.fi/tuotteet/fi/719947
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #187 : 12.08.2009 23:10 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Tästä triidistä pääsee kyllä hyvin liikkeelle, monta kiinnostavaa olutta on löytynyt testattavaksi. ;) Suositukset kuulostaa oikein hyvältä, pitääpä ehkä jotakin hakea Alkosta loppuviikosta.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #188 : 13.08.2009 16:45 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Niin, ja Karhun Korpisavukin tuli testattua. Se oli juuri sitä mitä siltä saattoi odottaa, eli savun maku oli ammattitaidolla piilotettu. Jos etiketissä ei savua mainittaisi, tuskin sitä sieltä kunnolla löytäisikään. Turhan makeaakin oli. Ei jatkoon.
Yhdyn tähän.

En maistanut aluksi minkäänlaista savua, sitten mutsi maistoi ja hihkaisi, että selvästihän tuossa maistui. Sen jälkeen olen ehkä hieman jonkinlaisia savusaunamaisia makuja aistinnut juomasta, mutta ne vähäisetkin tuntuu kyllä niin keinotekoiselta.

Mutta kyllähän tämä menettelisi jossain saunaillassa meren läheisyydessä saunan jälkeen.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #189 : 13.08.2009 16:57 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Jep. Jos kuitenkin jäit kaipaamaan kunnon savun makua niin kaappaa seuraavalla kerralla Alkosta ympäri vuoden saatavilla oleva Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen. Siinä meinaan löytyy savukinkkua ja tervasta. Jouluisin tuosta tulee yleensä myyntiin vielä ytympi versio eli Urbock. Tosin kuumille keleille en tuota Märzeniäkään suosittele, sateisena syysiltana puolestaan napakymppi.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #190 : 14.08.2009 16:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Viikonloppu!!!!

Piti käydä koulun jälkeen hakemassa Alkosta yksi Sinebrychoffin Porter. Tässä sitä juuri juon ja minun on sanottava, että on kyllä hinta-laatusuhdeltaan älyttömän hyvä. Epäilen, että vehnäoluet on enemmän mun juttu, mutta kyllä tämä toimii. Ruisleipää nesteenä, nami nami. Monelle saattaa juoman vahvuus olla pieni miinus, mutta minusta tämä on sopivan vahva. Tulee ihan sopivan rento olo jo tästä yhdestä. Alussa maku vähän pisti, mutta juoman lämmettyä hieman, minäkin lämpesin. Ihan helvetin hyvää. Hyvä Suomi.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #191 : 14.08.2009 22:14 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Tuli synttäreiden kunniaksi korkattua kaapista viimeinen Harviestoun Ola Dubh Special Reserve 16, joka on kyllä ehdottomasti Arkadian Alkon erikoisvalikoiman suurinta herkkua. Kyseinen saman panimon Old Engine Oiliin pohjautuva ale on siis kypsytetty 16-vuotiaassa viskitynnyrissä ja maussa sekä tuoksussa tuo todellakin tuntuu. Muutenkin olut on aika lähellä imperial stouteja maultaan, mutta viskimäisyys paistaa selvästi läpi. Loistava nautiskelujuoma, jota tulee kyllä jatkossakin ostettua aina kun tilaisuus tulee.

Tämä 16-vuotias versio on muuten paras Alkossa myytävistä Ola Dubheista, 12:ssa ja hiukan kummallisesti myös 30:ssä viskin maku ei tule yhtä vahvasti esille jolloin makuelämys jää vähän laimeammaksi. Ravintoloista saatavat 18 ja 40 ovat vielä testaamatta.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #192 : 15.08.2009 02:16 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili Vaatii kai vielä oluet tottuttelua, kun tänään ostin pullon old engine oilia ja ei mielestäni mitään kovin hyvää ollut..
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #193 : 15.08.2009 13:02 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Brooklyn Lageria join eilen pullon (ensimmäistä kertaa) ja hyvää oli. Korkkasin vaan pullon vähän liian lämpimänä, muttei se paljoa häirinnyt. Maku erinomainen, vaikkei millään tapaa kuitenkaan hirveän selkeästi erilainen kuin muut lagerit.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #194 : 15.08.2009 23:35 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Tämän ketjun innoittamana päätin tänään tehdä reissun alkoon ja löysinkin sieltä kaksi tässä ketjussa useaan otteeseen esille tullutta putelia. Elikkäs mukaan tarttui pullo Stallhagen Dunklesia ja pullo Sinebrychoffin portteria. Dunklesin tuossa äsken korkkasin ja täytyy sanoa, että maku on siis sata kertaa miellyttävämpi kuin perus suomikeppanoissa, mitä on tullut litkittyä aivan liikaa tässä viime aikoina (ei sillä, että niissä mitään vikaa olisi). Nautiskelen tuon nyt tässä hitahkosti ja kerron sitten myöhemmin mietteitäni tuosta portterista  :)
Edit. Nyt on portteriki korkattu ja nestemäistä ruisleipäähän tää on niinku fysse tuossa jo mainitsikin. Ruisleipäys on onneksi kirjoissani vain hyvä asia  :) Sopivan tujua mielestäni myöskin.


« Viimeksi muokattu: 16.08.2009 00:18 kirjoittanut Anders Helevete »
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #195 : 29.08.2009 18:00 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Ajokorttia piti juhlistaa eilen jollakin hienommalla oluella joten päätin tehdä visiitin Arkadian Alkoon. Hetken hyllyä tutkittuani olin rajannut vaihtoehdot Brooklyn Local 1:n ja Harviestoun Ola Dubh Special Reserve 12:n välille. Koska ei ollut kaveria mukana niin päädyin sitten Ola Dubh 12:n puolelle, ei tarvinnut yksin kaataa isoa pulloa kurkusta alas.

Vähän pelkäsin että olut on liiankin "hieno" tällaiselle aloittelijalle, hintaa on kuitenkin reippaasti joten olisi ollut sääli todeta se pettymykseksi. No, nyt olen sitä maistellut ja maku on mahtava. Viski maistuu mukavasti olematta kuitenkaan hallitseva, tammisuutta ja lakritsia olin myöskin tunnistavani. 16 -ja 30-vuotiset pitää vielä testata, on tämä sen verran hyvää. Harmi että hintaa on old engine oiliin verrattuna kaksinkertaisesti, kyseessä ei kuitenkaan ole tuplasti parempi olut.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #196 : 29.08.2009 19:00 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Koffin Porterin join tänään taas. Vähän on kurkku vielä kipeä, joten makunystyrät ei kunnolla toiminut. Vielä olisi jääkaapissa odottamassa Nokian Året Runt, tumma juoma sekin. Året Runtin ja Porterin sai juuri sopivasti neljällä eurolla. Pitää suosia suomalaisia!

 (miksei täällä ole tuoppi-hymiötä käytössä?)
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #197 : 29.08.2009 21:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili


Tässä illan mittaan väsyneenä juonut kurkku kipeänä. Mutta siitä huolimatta toimii. Vähän piristi iltaa kylmä Året Runt. Tälläiselle aloittelijalle todella helppo juoma.

Tuli mieleen, että kukas lautalainen uskaltaa järjestää sen olutpelimiitin, mistä oli aikaisemmilla sivuilla puhetta?  :P
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #198 : 30.08.2009 22:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos joltain löytyy sopivan kokoinen kämppä, niin mikä ettei. Laatuoluita ja pelejä. Kelpaa kyllä.

Alkoon on taas tullut mielenkiintoinen olut.

Flying Dogin Road Dog Porter

http://alko.fi/tuotteet/fi/725674
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #199 : 23.09.2009 18:28 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Koff Porteriin on syntynyt läheinen side. Vaikka yritänkin välttää Sinebrychoffin juomia (KARHU-boikotti!!), niin Porterista en pysty luopumaan. Hintalaatu-suhdeltaan ihan mielettömän kova. Tuli maistettua viime perjantaina myös Velvetiä, mutta se oli luonnollisesti melkoista litkua Porterin rinnalla.

Pari viikkoa sitten join myös sen Chimay Bluen. Olisi kai pitänyt säilyttää kauemmin, että maku olisi tullut paremmin esille. Nythän on Chimay Red ja Blue toistaiseksi poistumassa Alkon valikoimasta, joten voisi ehkä hakea talteen ja säilyttää vähän kauemmin.

Tämän päivän ostoksiin kuului Ayinger Bräu-Weissen light-versio ja Tsingtao (<3). Tuon vehnäoluen säästän viikonloppuun, mutta tänään on juotava kylmä Tsingtao. Citymarketin olutvalikoima on mielettömän hyvä!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #200 : 28.09.2009 21:47 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Ne tuttavuudet, jotka ovat tämän vuoden puolella jääneet mieleen:

http://olutopas.info/?olut=688
http://olutopas.info/?olut=49

En jaksa limboilla sen kummemmin adjektiivien kanssa, mutta Bad King John on rehellisen karvas setti kovuutta, ja äsken juotu Kasteelbier on aika erikoinen tuttavuus. Kuin punaviinin ja oluen hybridi. Molemmat ovat kuitenkin tosi jees.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #201 : 29.09.2009 11:48 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihan kiva, kun vanhemmatkin huomanneet tämän uuden harrastuksen. Mukavaa vielä, kun toinen on puolet vuodesta ulkomailla matkoilla.

Viikonloppuna sain Tshekistä muutaman oluen:
- Pilsner Urquell
- Budvar Budweiser
- Radegast

Tiedän - aika perusoluita, joita voi löytää maitokaupoistakin. Mutta eihän siinä mitään vikaa ole. Varmasti uppoaa, osaahan tsekit pienten kokemusteni mukaan tehdä oluita! Seuraavaksi olisi porukat menossa Kreikkaan lomailemaan, kai sieltäkin tulee jotain..

e: Nyt juon Budvaria. Tarkennetaan, että tämä on vielä tumma Budvar.« Viimeksi muokattu: 29.09.2009 20:11 kirjoittanut Fyysinen Preesens »
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #202 : 24.10.2009 22:43 »
720 Jäsen Viestejä: 165 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt olisi taas hyvä syy käydä Alkossa:

http://www.alko.fi/tuotteet/fi/781776
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #203 : 25.10.2009 10:29 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Nyt olisi taas hyvä syy käydä Alkossa:

http://www.alko.fi/tuotteet/fi/781776

Jeps, varsinkin kun saatavilla näyttäisi olevan toukokuussa 2008 pantua batchia joka on jo juomakelpoista. Ostinkin noita saman tien viisi pulloa kaappiin. Tarkoituksena olisi kypsytellä paria pulloa vielä lisää ainakin vuoden ajan mutta saas nähdä tuleeko herkuteltua nuo aiemmin...
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #204 : 25.10.2009 11:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Satasta pitää käydä muutamat pullot kaappiin, ennen kuin ne loppuvat. Hyvä että tuli lisäerä, luulin jo ettei tuota enää tulisi.

Eilen tuli taas maisteltua ihan kunnolla, mielenkiintoisin oli ehdottomasti Mikkeller Black. Double Imperial Stout, prosentteja mukavat 17.5%. Ei kolmeen pekkaan saatu yhtä pulloa juotua, vaan puolet jäi vielä jääkaappiin. Todella tuhtia kamaa. Desi tai kaksi aromilasiin ja hiljalleen nautiskellen tuo menee. Vauhtia ei voi pitää, erittäin haastava olut.

Vaikka oli 4-5 annosta alla, niin alkoholin pystyi maistamaan helposti, kaveri joka ei paljon oluita juo irvisteli melkoisesti. En suosittele juomaan ensimmäisenä oluena, muuten tulee vähän liian raakana läpi. Talven lämmittäjäksi erinomainen, mutta haastava olut.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #205 : 25.10.2009 14:50 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Kävin pari viikkoa sitten Kööpenhaminassa ja tottakai piti muutamat olut- ja panimoravintolat kiertää sekä olutta kotiin puodeista ostaa. Ostin lopulta olutta tuliaisiksi n. tuhannella kruunulla eli n. 140 eurolla, millä irtosi 30 pulloa erilaisia pienpanimo-oluita. Oli melkoinen homma raahata sitä urheilukassia kotipuoleen. Pakko laittaa kuva, jos vaikka jollekulle herahtaisi vesi kielelle:


Mm. Mikkelleriä, Raastedia, Amageria ja Djaevlebrygiä. Myös muita tanskalaisia pienpanimo-oluita, joitakin belgejä ja joitakin amerikkalaisia. Great Divide Yeti Imperial Stout, Hercule Stout ja De Dolle Extra Export Stout suurimpina aarteina.

Kunpa Suomessakin olisi olutkauppoja... Viihdyin Barleywine nimisessä puodissa puolisen tuntia oluita valkkaillen ja olo oli totisesti kuin lapsella karkkikaupassa.

Eilen tuli taas maisteltua ihan kunnolla, mielenkiintoisin oli ehdottomasti Mikkeller Black. Double Imperial Stout, prosentteja mukavat 17.5%. Ei kolmeen pekkaan saatu yhtä pulloa juotua, vaan puolet jäi vielä jääkaappiin. Todella tuhtia kamaa. Desi tai kaksi aromilasiin ja hiljalleen nautiskellen tuo menee. Vauhtia ei voi pitää, erittäin haastava olut.

Vaikka oli 4-5 annosta alla, niin alkoholin pystyi maistamaan helposti, kaveri joka ei paljon oluita juo irvisteli melkoisesti. En suosittele juomaan ensimmäisenä oluena, muuten tulee vähän liian raakana läpi. Talven lämmittäjäksi erinomainen, mutta haastava olut.
Joskus vuosi sitten maistelin tuota itse kavereiden kanssa. Itse tykkäsin, mutta yhden kaverin mielestä tämä ei enää oikein ollut olutta. Pikkuhuppelissa tästä aiheesta kyti melkein ilmiriita. :lol:
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #206 : 30.10.2009 18:34 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Iskä toi työreissulta mm. Valentins Weissbier.Tuon näköinen tölkki. Vehnäolutta.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #207 : 30.10.2009 20:35 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Tänään Gallowsiin, espoolaiset(ja muut) messiin.

http://www.kolumbus.fi/gallows/
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #208 : 31.10.2009 13:20 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Bourbon County Stout     13,0 %      Goose Island, USA


Tykeintä kamaa mitä tuli maistettua. Pikimustaa, vähäisellä vaahdolla. Tuoksussa hallitsee lakritsa, maussa Bourbon-tynnyrien tuoma viski. Hintaa 14.90e/0.35plo. Ei hintansa väärti, ellei tykkää viskeistä enemmänkin ja silloin saa halvemmalla litrahinnalla ihan oikeatakin viskiä.

Oude Geuze Mariage Parfait     8,0 %      Frank Boon, Belgia


Todella hapan, se oli ensivaikutelma. Niin sitruksinen, että se meinaa peittää alleen kaiken muun. Kesällä varmaan maistuisi paremmin terrassilla nautittuna, mutta nyt vahvojen stouttien ja Imperial Pale Alejen keskellä ehkä turhankin kevyttä.

Hair of the Dog Adam               10,0%       Hair of the Dog, USA


Tästä nyt ei nyt jäänyt ihmeellisempiä muistijälkiä. Hyvä täyteläinen old ale. Olutopas 45p.
+ pari ennen maistettua

Voin sanoo, et hieman pyöri päässä ton satsin jälkeen, kun frendille pääsi.


« Viimeksi muokattu: 31.10.2009 16:32 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Ohrapirtelöt « Vastaus #209 : 02.12.2009 20:18 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Melko vähiin on jäänyt viime aikoina ostelut. Jospa sitä tässä kuussa kävisi pitkästä aikaa vähillä rahoilla. Mitään hinta-laatusuhteeltaan hyviä jouluoluita??
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines