Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtui tänään?  (Luettu 683545 kertaa)
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2370 : 10.08.2015 21:57 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Osin totta. Peruslääkärin tarkastukset, hammastarkastukset rokotukset jne. kunta kustantaa ja tietty tulee lapsilisät, vanhempainvapaa tuet jne. Mutta ei niistä mitään mielettömiä summia tule. Toki jos koulutuksen ottaa mukaan, niin sitten summa nousee satoihin tuhansiin. Kerhot ja päiväkoditkin useimmiten maksaa. Päiväkoditkin vielä aika helvetisti.
Lisäksi meilläkin kakaroilla on vielä vakuutukset joista tulee useampi satanen vuodessa. On niin paljon helpompaa mennä sinne yksityiselle kun ei tarvi jonotella ja useimmiten saa asiantuntevaa palvelua aina. Ja kun se terveyskeskuksessakaan käynti ei ole kuitenkaan ilmaista, niin hyötysuhde yksityisen kanssa sen korvatulehduksen sattuessa on aika nobrainer, kun kakara on oikeasti kipeä. Varsinkin jos on se toinen kakru siinä kainalossa mukana.

Terveydenhuolto on toki yksi suurimpia kuluja mihin verotulot menee, se on selvä, mutta siitä ei nauti vain lapsiperheet.

EDIT: Ups. Pitikin ihan varmistaa kun ei muistanut ;D Mutta joo, kakaroiden terveydenhuollosta ei tarvitse maksaa mitään. Tosin tämä on ollut sama kaikille, joten en tiedä onko tämä nyt "lapsiperheiden etu".


« Viimeksi muokattu: 11.08.2015 01:32 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2371 : 17.12.2015 12:52 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä myös allekirjoittaneesta tuli perheellinen. Vieressä tuhisee nyt viisi päivää vanha tyttövauva. Fiilis on hieno ja elämälle tuli kyllä kertaheitolla ihan erilaista sisältöä ja vastuuntuntoa.

En malta odottaa kun päästään laittamaan Mario-pelit yhdessä tulille.  :P
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2372 : 17.12.2015 12:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Onneksi olkoon!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2373 : 18.12.2015 23:46 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Hieno homma, onnittelut! Lapsiperheessäkin ehtii tehdä yhtä jos toista kun asioita vähän suunnittelee ja järjestelee.
N
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2374 : 19.12.2015 16:30 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Oikein paljon onnea perheenlisäyksen johdosta!!
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2375 : 19.12.2015 19:16 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitos vaan onnitteluista.  :)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2376 : 26.12.2015 20:27 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvä peli U20 Suomelta. Selostajat vinkuivat ettei Suomi käytä maalipaikkoja hyväksi. No kerrankin niitä maalipaikkoja sentään oli. Suomi hallitsi peliä täysin 100%:sti. Valko-Venäjällä ei ollut mitään saumaa, olikohan edes paria paikkaa mistä olisi realistisesti voinut saada kavennuksen. Puolustus parempaa kuin missään aikaisemmassa nuorten pelissä. Hyökkäys myöskin helvetin kova luomaan niitä paikkoja. Superjonnelta vieläpä hemmetin kovalla itseluottamuksella tilanteita. Jatkuvasti ajoi tilanteisiin rohkeasti ja uskalsi muutakin kuin laukoa silmät kiinni.

Ainoa mitä jo ennen peliä ihmettelin miksi Pulju - Aho - Laine on kakkosketjuna, vaikka taitoa on enemmän kuin ykkösellä. Sit joku Kasperi Kapanen ykkösessä? Öö ketä vittua.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2377 : 26.12.2015 22:26 »
Sakaali Jäsen Viestejä: 94 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Hyvä peli U20 Suomelta. Selostajat vinkuivat ettei Suomi käytä maalipaikkoja hyväksi. No kerrankin niitä maalipaikkoja sentään oli. Suomi hallitsi peliä täysin 100%:sti. Valko-Venäjällä ei ollut mitään saumaa, olikohan edes paria paikkaa mistä olisi realistisesti voinut saada kavennuksen. Puolustus parempaa kuin missään aikaisemmassa nuorten pelissä. Hyökkäys myöskin helvetin kova luomaan niitä paikkoja. Superjonnelta vieläpä hemmetin kovalla itseluottamuksella tilanteita. Jatkuvasti ajoi tilanteisiin rohkeasti ja uskalsi muutakin kuin laukoa silmät kiinni.

Ainoa mitä jo ennen peliä ihmettelin miksi Pulju - Aho - Laine on kakkosketjuna, vaikka taitoa on enemmän kuin ykkösellä. Sit joku Kasperi Kapanen ykkösessä? Öö ketä vittua.

Juuri näin, ja jos tekee 6 maalia yhessä pelissä niin se on kyllä yleensä ihan tarpeeks.

Oisko tossa ketjujärjestyksessä jotain semmosta että on jostain syystä pakko laittaa NHL-statuksen pojat ykköskenttään. Vois olla esim. Kasperille kova paikka jos 17-vuotiaat olis ylempänä hierarkiassa, tiedä häntä...
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2378 : 27.12.2015 10:07 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Noh, hetken näytti jo, että jälleen kerran Suomen maajoukkue saa tehtyä keskinkertaisesta itäeurooppalaisesta maalivahdista supertähden.
Pelien kovetessa tollaset maalipaikat kuten alussa oli vähenevät todella paljon (ainakin pitäisi), joten kyllä niistä pitää sisään laittaa mikäli meinaa voitosta tapella.
Tästä pelistä nyt ei johtopäätöksiä voi oikein tehdä kun vastus oli todella heikko. Hyvä alku kuitenkin.

Tuosta ketjuasiasta niin jääkiekon ammattipiireissä ei ole mitään väliä noilla ketjun numeroilla eikä niitä varsinaisesti ajatella, että parhaat ykkösessä.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2379 : 27.12.2015 17:30 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili


Tuosta ketjuasiasta niin jääkiekon ammattipiireissä ei ole mitään väliä noilla ketjun numeroilla eikä niitä varsinaisesti ajatella, että parhaat ykkösessä.


Ööö what? Kyllähän se lähtökohtaisesti on juurikin niin, että painetaan ykköseen parhaat ja nelonen on duunari/jarrukenttä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2380 : 27.12.2015 19:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei ole. Tavanomaisesti kaksi ekaa kenttää ovat "tulosyksiköitä". Tässä saattaa nyt olla kyse siitäkin että Hintz on fysiikaltaan ennemmin "ykkössentteri" kuin pääasiassa laidalla pelaava Aho.

Suomellahan on tällä kertaa poikkeuksellisesti kolmekin hyökkäysvoimaista ketjua. Itse olisin heittänyt vielä Repon kolmanteen ketjuun mutta kaipa häntä halutaan peluuttaa yhdessä Vartiaisen kanssa.
N
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2381 : 27.12.2015 19:16 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Neloskenttä on yleisesti vakiintunut juurikin ns. jarrukentäksi, mutta kun puhutaan etenkin ketjuista 1-2 niin tuo luokittelu on täysin turha eikä niitä ajatella tuollatavoin joukkueissa. Kyseessä on pikemmin peluuttamisjärjestys. Näkisin, että tuo ajatus paras kenttä on ykköskenttä niin on aika vanhoillinen.
Ihan sama missä järjestyksessä kentät on kokoopanossa niin itse peli ratkaisee ja miten porukka pelaa. Voisi siis pikemmin sanoa, että se kenttä on ykköskenttä joka pelaa parhaiten ja saa tulosta/maalipaikkoja.
En löytäny pelaajien peliaikoja tuosta Suomi-VV matsista.

Esimerkiksi Kai Suikkanen ei erottele kenttiä numeroilla vaan väreillä juurikin kun ei halua joukkueen sisällä luokitella jotain "ykköseksi".

Puhun nyt enimmäkseen Suomesta, en ole seurannut tarpeeksi ulkomaita.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2382 : 28.12.2015 19:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Kääntyipä nopeasti Suomen peli väärinpäin. Ensin kovalla itseluottamuksella Suomen oikea ykköskenttä alusti kolme ja teki itse kaksi maalia. Sen jälkeen alkoi selvä ylimielisyys paistaa otteista ja se kostautui. Toki ei auttanut että maalissa on heikosti ottelun pelannut Vehviläinen. Miten valmennusjohto ei voi vaihtaa Blegin Kaapo Kähköstä maaliin, kun Vehviläinen imaisee neljästä vedosta neljä sisään. Ei itseluottamus voi enää olla tuossa vaiheessa korkealla.

Kapaselta edelleen paskoja laukauksia, mutta yllättäen väläytteli hyvin puolustuspäässä. Vika erä jäljellä. Nyt pitäisi maalivahti vaihtaa heti erän alkuun ja kakkoskentälle antaa eniten vastuuta.

edit: Äsken pamahti Hintzin ja Kapasen tilastot pelistä. Hienot -2 molemmilla, eikä edes aloituksia saa kaavittua itselleen. Hienoa toimintaa tulosyksiköltä. No on tässä aikaa, täytyy toivoa, että heräävät pelamaan.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2383 : 04.02.2016 10:12 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Vedän hiukan "kotiin päin" ja heitän tännekin linkin: http://challenge.nixu.com/

Nixun uusi rekrykamppanja kesätyöntekijöille ja muillekin. Harvemmin tulee noin komeeta rekryä kamppanjaa vastaan, vaikka myönnänkin, että saatan ehkä katsoa tätä vähän subjektiivisesti. Mutta komeaksi silti uskallan sanoa :)


Niin ja hakekaa ihmeessä jos siltä tuntuu ja aihe kiinnostaa. Pääsette oikeasti tekemään ja oppimaan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2384 : 04.02.2016 10:48 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Mitä jos ei osaa koodata?
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2385 : 04.02.2016 11:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mitä jos ei osaa koodata?
En mäkään osaa ;) Koodaamisesta on totta kai hyötyä, mutta kun puhutaan teknisestä työstä Nixussa, kyse on aika monessa tapauksessa järjestelmien konffaamisesta ja tarkastuksesta, sekä tietoliikenteen analysoinnista. Kun menet tuolta apply now kuvakkeesta niin sieltä tulee pieni harjoitustehtävä. Sen jos ratkasee kannattaa ehdotomasti hakea. Ja siinä ei tarvi koodata riviäkään.

Koodaus on kyllä sinänsä hyvä taito, että se antaa näkemystä hommaan. Mutta loppujen lopuksi homma on aika vähän koodaamista. Riippuen tietty siitäkin mihin meinaisi suuntautua. "Intruder" vaatii varmasti jotain koodaustaitoja, vähintäänkin scriptausta ja ehkä "Mad scientist". Mutta Nixu ei tee omaa softaa, vain konfiguroi tai tarkastaa toisten softaa. Ja sekin on vain yksiosa-alue koko valikoimasta joka kattaa pitkälti kaiken kyberturvasta (joo, aika rohkea väite).
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2386 : 06.07.2016 10:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt kun ollu kesällä maalla vähän enemmän kun on saatu siivottua ja muutenkin asumiskuntoon appivanhempien vieressä olevan vanhan talon, niin huomaa kuinka erilainen fiilis sielä tulee kuin kaupungissa. Aluksi sitä ei tajunnut, mutta nyt oli hetkeen taas kotona ja meni normaalisti töihin, kävi kaupassa kotimatkalla jne. Ja jumalauta kun oli eri fiilis. Oli niin perkeleen väsynyt, tukossa ja äkänen kotio tullessa, kun oli ensin jonottanut melkein tunnin tiellä ja sitten pyöriny kaupassa melkein toisen tunnin. Melkein 2h matkoihin joka päivä + se kaupassa käynti. Maalla teet työt etänä, katselet maalaismaisemia kun otat silmät pois ruudulta ja töistä pois tulo tarkottaa sitä että laitat koneen kiinni. Sitten vaikka lähtisitkin siitä heti kauppaan, sielä on suht väljää, ei tarvi jonotella ruuhkassa, eikä katella liikennevaloja.

Olen aina ollut enemmän "maalaisihminen" kuin mitenkään kaupunki-ihminen (leffateatterit ja sote-palvelut ainoa plussa), mutta hitto että tuntuu kärjistyvän vielä enemmän tämä vastakkainasettelu kun muutos tapahtuu päivässä toisesta toiseen. En ole ennen edes ajatellut asiaa näin paljon, mutta kaupungissa eläminen oikeasti alkaa vituttaa pidemmän päälle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2387 : 06.07.2016 11:47 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Sehän on vaan hyvä juttu, koska asunnot ovat puolta halvempia maaseudulla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2388 : 12.09.2016 14:01 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei nyt tapahtunut tänään ja olisi kyllä voinut mennä tonne vitutusketjuunkin, mutta menköön nyt tähän. Enpä viime torstaina aamulla herätessä osannut kuvitella millainen syksy on edessä. Hieman toisenlaista olin kuvitellut.. Kaaduin kotona ihan harmittomasti ja nyt on nilkka murtunut ja kipsi jalassa 6 viikkoa.. Tuli sitten töistä kerralla pitempi stoppi, kun muutoin olen hyvin hyvin harvoin pois. Hieman haasteellista keppien kanssa liikkua kun kämpässä on rappuja ihan mukavasti. On vaatinut pientä taktiikan harjoittelua, mutta toistaiseksi selvinnyt hyvin.

Positiivista tässä on se, että nyt on ainakin pelaamiseen aikaa yllin kyllin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2389 : 12.09.2016 21:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Vanha pesukone leipoi kiinni niin ostin ensimmäistä kertaa elämässäni kunnon pyykinpesukoneen. Joku tämän vuoden testivoittaja Samsung se oli, vanha pesi noin 3 tuntia sitä pyykkiä  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2390 : 09.10.2016 11:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Reilu vuosi sitten tuli Mikrobitissä ohjeet kuinka tekee Raspberry Pi:llä oman pilvipalvelimen. Alkuvuodesta sain jo ostettua Raspberry Pi2:n, mutta nyt tällä viikolla sain vihdoin homman pakettiin. Oma pilvipalvelin on pystyssä. Huutoa ja tapahtumaakin kämpässä oli useammankin henkilön toimesta, kun teki vähän muulloinkin kuin vain iltaisin, joten tuskin tulee ihan heti tehtyä mitään vastaavaa (jos nyt ei nälkä tule liian kovaksi).
Mutta hitto että se on pystyssä! :) Pohjalla on siis Raspberry Pi2 ja sen päällä OwnCloud softa. Tästä saa vajaalla eurolla puhelimeenkin softan jolla voi siirtää omaan pilveen tavaraa puhelimesta suoraan. Heti kun saa ostettua isomman USB kovon täytyy tämäkin testata.

Hieno fiilis sinänsä, kun ei tarvi enää miettiä pitäisi alkaa käyttämään dropboxeja tms. vihdoinkin. Ei tarvi, mulla on oma :) Toki onhan tässä omat juttunsa, esim. yhteysnopeus. Se on pilvestä ulos sen mitä nettiyhteys antaa, eli max 1MBit/s. Täytyy nyt katsoa jos vaikka tämänkin päivittäisi jossain vaiheessa kovempaan...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2391 : 28.12.2016 11:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Onhan ollu taas lomat. Sinänsä rauhallista. Kakaroita ei ole tarvinnut raahata mihinkään kuin kerran appivanhemmille jossa oltiinkin koko joulu. Mutta syy miksi ei tarvinnut raahata mihinkään on se, että pojassa on vesirokko. Ja flunssa. Eli kutiavia ja kirveleviä näppylöitä pitkin kroppaa ja öisin pelkkää yskimistä, niiskutusta ja reilusti kuumetta. Voi sanoa että muutaman tälläisen yön jälkeen on aika väsynyt. Ja välipäivät pitäisi olla töissä. Ja tekemistä riittää töissäkin useammallekin päivälle. Ja tämähän menee niin, että kun poika alkaa kohta (toivottavasti) olemaan terve, niin likka saa saman taudin. Ja kun se ei vielä ole alkanut, pojalla tämä alkoi perjantaina, tässä on yhteensä vielä sellaset 7-11 päivää samaa mahtavuutta jäljellä. Voikin olla rankin vuoden alku vähään aikaan...

Ja muuten, kun täälläkin alkaa porukalla olemaan jo vähän kakaroita, niin suosittelen sitä vesirokkorokotusta. Tuntuuhan se sinänsä vähän "turhalta", mutta kun kakru pyörii, raapii ja kitisee puolet yöstä kun rakkulat kutiaa ja lopulta kirvelee koko ajan, niin se rokotus alkaa tuntumaan fiksulta. Täytyy mennä kyselemään tänään apteekista jotain siihen kutinaan. Netistä löytyi yllätäen neuvona kaikkea veteen sekoitetusta perunajauhosta lääkäriin määräämiin hermotoon vaikuttaviin suunkautta otettaviin lääkkeisiin. Jos siltä väliltä jotain toimivaa löytyisi, niin olisi aika luksusta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2392 : 28.12.2016 15:01 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Pelaajalauta -> Pakkotoistolauta -> Persulauta -> Vanhemmuuslauta ??


tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2393 : 29.12.2016 09:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Formulalauta unohtu välistä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2394 : 31.12.2016 01:02 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Tapahtui oikeastaan eilen; muistin salasanani n. 1,5 vuoden hiljaiselon jälkeen, vanha mailiosoite oli jotenkin haihtunut kai pieruna ilmaan? Nyt voin jatkaa lurkkimista onnellisena entiseen malliin.  ;D
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2395 : 01.01.2017 21:11 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsellä on kanssa lurkkausvaihe menossa. Se alkoi useampi kuukausi sitten kun läppäri sanoi itsensä irti. Toki dataamiseen addiktoituneena lähdin ensimmäisellä dösällä hakemaan Gigantista uutta konetta, mutta palvelun ollessa Gigantin tyylille sysipaskaa, kuten valikoimankin kyseisessä liikkeessä jätin koneen oston myöhempään ajakohtaan. No ei tuo päivä ole vieläkään koittanut.

Miten koneettomuus on vaikuttanut elämääni? Aluksi tietenkin oli kovat nitkut ja räpläsi puhelinta vielä tavallistakin enemmän. Myös foorumikirjoittelu eri foorumeille lakkasi kuin seinään. Edelleen tulee kyllä luettua viestiketjuja, mutta huomattavasti vähemmän.

Konsolipelaaminen on kokenut uuden renesanssin koneella idlaamisen sijaan. On tullut pelailtua useampikin peli läpi. Kirjoja tulee luettua melkein yksi per viikko. Suositten Google Playta ja Elisan Kirja -palvelua. Pilkkahintaan paljon hyviä kirjoja. Itse luen puhelimesta.

Kaiken kaikkiaan noin 3kk kestänyt elämä ilman konetta on tuonut enemmän positiivista kuin negatiivista. Edelleen kyllä töissä saa istua 8h joka päivä siinä PC:n edessä, mutta samaa ei nykyään tapahdu kotona.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2396 : 21.11.2017 09:59 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Black Friday lähestyy! Harrastin nyt pitkästä aikaa ihan moderointia ja siirsin kuitenkin HeinZin aloituksen aiheesta telkkutopikkiin, kun muuta keskustelua aiheesta ei herännyt. Siellä voi siis jatkaa viikon TV-tarjousten väijymistä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2397 : 28.12.2017 14:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt täytyy pistää kehuja vakuutusyhtiölle oikein kunnolla. Eli Lähitapiola. Sattui nimittäin niin että ilo Sonysta jäi ennen aikaiseksi, kun tulin viime viikolla kotio ja parin viikon vanhan Sonyn ruutu oli pistetty paskaksi alkavan joululoman kunniaksi. Kukaan ei tunnu oikeasti tietävän kuka sen teki ja kuinka (vaikka vahvoja viitteitä toki on) mutta näin oli käynyt.

Laitoin siis eilen illalla vakuutushakemuksen Lähitapiolalle kun vihdoin sain mahdollisuuden ottaa kuvat ja aikaa tehdä hakemuksen. Se tekee about 3500€:n edestä (1400€+1111€+959€) vakuutushakemuksia televisioista 1,5 vuoden sisään. Ja kuten aiemmillakin kerroilla, tänään tuli tekstiviesti että on laitettu maksuun. Ilman lisäkysymyksiä. En tiedä onko tässä joku juju ja seuraava kotivakuutusmaksu on noussu 100% tms. mutta nyt on Lähitapiolaan hyvin tyyväinen fiilis. Vaikka jos tulisikin 100% korotus maksuihin, senkään jälkeen ei oikein voi valittaa. Näiden maksamiseen menee silti vuosia vaikka tuplaisivat vakuutusmaksut. Vaikka ei sillä, onhan Lähitapiolalle laitettu rahaa jo kakaroiden vakuutusmaksujen muodossa reippaasti enemmän. Plus muut vielä.

Kokonaispointti oli, jos pikkasenkin epäilyttää, Lähitapiola ainakin hoitaa hommansa vakuutusyhtiönä.


Ja mitä muuta tästä seuraa niin... eiköhän TV-harrastelu ollut tässä. Turhaan sitä parhauden kyyneltä TV:llä metsästää kun lopputuloksena saa itkeä ihan muista syistä. Voisi pistää rahat PC:n päivitykseen ja kunnon näyttöön (paremmin suojassa ja suojattavissa kuin TV) ja katsoa mitä sillä saisi aikaiseksi. Sitten jossain vaiheessa joku 40" perusmalli (tai vaikka 32") missä on pieni inputlag, joka ei ihan nyt silmiä kirvele. Kakarat ja eukko voi katsoa Netflixiä ja itse pääsee satunnaisesti katsomaan jotain sarjoja tai leffoja ja pelata satunnaiset pelit jos alkaa poltteleen tai jos näyttö alkaa tuntumaan pieneltä. Toivon että 40" kestää iskujakin hiukan paremmin. Vanha maalla oleva 40":n on kestänyt ainakin.

Että sillälailla. Hyvät joulut oli ja sillee.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2398 : 28.12.2017 14:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Vakuutusyhtiöt tekee niin saatanasti rahaa, ettei Heinzin Sonyt siinä paljoa paina.

Osta joku pienempi ja halvempi Sony, niissä on kans suht OK input lagit niin voit pelailla sitä Bloodbornea. ;)
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2399 : 28.12.2017 22:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Bloodborne jäi kyllä vähän polttelemaan :) Tosin oli tarkoitus ostaa Nier vihdoin itselle "joululahjaksi", mutta se nyt jää toistaiseksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines