Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 134
331  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien ruutukuvat : 30.01.2019 09:49


~20 vuotta väliä.
332  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 26.01.2019 21:47
Ihanan monenlaista asiaa. Tuohon politiikkaan yleisesti sanon vain sen, että jos kokee henkilökohtaisena loukkauksena, että isolla näyttämöllä puidaan välillä yleistävin sanankääntein historiallisia epäkohtia, joiden vaikutukset ovat nähtävissä edelleen, niin kannattanee tosiaan suosiolla muuttaa sinne puulämmitteiselle mökille pilkkihommiin. Jänkhällä ei joudu vahingossakaan katsahtamaan sisäänpäin ja miettimään, päteekö tämä kritiikki omaan toimintaan vai ei. Tolkun Ihmisillä™ ei ole oikeasti tässä maailmassa mitään hätää, kunhan vain osaa katsoa läpi kaikkien ääriliikkeiden habatuksen. Se, että joku yksilö vetää asian överiksi, ei tee koko aiheesta naurettavaa tai tarpeetonta, ja ehdottomuus sekä ennakkoluulot ovat aina hanurista, tulivat ne mistä suunnasta tahansa.

Niin tai sitten vaan naurattaa kun keskinkertainen Marvel-leffa nostetaan jalustalle täysin poliittisista syistä. Ei mitään henkilökohtaista. Ainoastaan läpinäkyvää Oscar-pelleilyä. Ts. voit postata ton saarnaamisen jonnekin sisun forumille.

Ihan sama mikä Marvel-leffa olisi ollut Oscar ehdokkaana parhaaksi leffaksi, olisin nauranut. Nyt vain vielä valitsivat sen huonoimman 2018 Marvel-leffoista.
333  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 24.01.2019 08:47
Erityisesti se lopputaistelu oli niin tökerö CG-mättö.
334  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 23.01.2019 11:26
En ole hirveästi Ipe Parviaisesta kuullut, mutta vaikuttaa aika huipasalta tyypiltä. Kyseessä siis kovan luokan "sijoittajaguru"

https://guruexposed.blogi.net/blog/
335  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 23.01.2019 09:53
Lainaus
Black Panther (Kevin Feige, Producer)
BlacKkKlansman (Sean McKittrick, Jason Blum, Raymond Mansfield, Jordan Peele and Spike Lee, Producers)
Bohemian Rhapsody (Graham King, Producer)
The Favourite (Ceci Dempsey, Ed Guiney, Lee Magiday and Yorgos Lanthimos, Producers)
Green Book (Jim Burke, Charles B. Wessler, Brian Currie, Peter Farrelly and Nick Vallelonga, Producers)
Roma (Gabriela Rodriguez and Alfonso Cuaron, Producers)
A Star Is Born (Bill Gerber, Bradley Cooper and Lynette Howell Taylor, Producers)
Vice (Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Adam McKay and Kevin Messick, Producers)

Nauran, jos Black Panther voittaa parhaan elokuvan Oscarin. Naurattaa tosin toi pelkkä ehdolla oleminen jo. Voiko olla läpinäkyvämpää paskaa?
336  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 21.01.2019 13:22
Sinisten Maria Lohela hyppäsi tosiaan. Sampolle SHOKKI ja KAUHISTUS.
337  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 19.01.2019 19:47
Verkkokauppa.comin osake sukelsi loppuviikosta -10% tulosvaroituksen tultua julki. Käyttökate jäi rankasti ennusteista, koventunut kilpailu ja markkinointi on syönyt katetta. Kohtuu hyvin piti oma perstuntuma kutinsa (kerrankin). Kivinen on veekoon tie nykyiselläkin markkinalla, vaikka Amazon ei vielä ole astunut maahan.

Ihan ok tulosta firma silti tekee ja osinko JOS entisellää pysyy niin ihan ok. Suurin kysymys tässä lieneekin uskooko tuloksen kasvuun tässä markkinassa ja SYKLISSÄ. Jos taantuma alkaa miten käy veekoon tuloksen? Jos nousukausi jatkuu riittääkö veekoolle kakkua kiristyvässä kilpailussa? Mikä on VK:n suuri kilpailuetu muihin verrattuna? Tällä hinnalla en vielä ostaisi, alle 3 euron jos menee niin selkeä osto. Mutta nyt kaksinumeroiset p/e luvut tässä markkinassa kaupalla ei maistu. Tuloksen pitäisi joko nousta tai osakkeen halventua.

Itsellä on pieni määrä verkkokauppaa, joka on nyt kyllä reilusti tappiolla. Pitää miettiä, jos jossakin vaiheessa ostaa lisää. Seuraava sijoitus menee varmaankin Nordeaan osinkojen takia.
338  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 17.01.2019 08:14
Hauskaa kyllä, että monet heittelee Halla-ahon ehdottamia ratkaisuja, vaikka niiden piti olla pahinta pahuutta ihmisyyttä vastaan. En tosin tiedä kummat ovat naurettavampia: Siniset vai muut puolueet.
339  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 16.01.2019 08:52
Kummasti arvopohja™ alkanut muuttumaan Oulun tapahtumien ja vaalien alla.
340  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.01.2019 15:27
Sitä seurasin itsekin aika tiiviisti aikanaan, mutta sinnehän se jäi. Uuden sukupolven (edes henkinen) DD-jatkari kelpaisi kyllä.

Alkuperäisestä DD:stä vielä sen verran, että sen tarina oli jopa japanilaisittain täysin bonkers.
341  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.01.2019 13:13
Aikoinaan X360 kun pelasin, niin oli kyllä parhautta. Nyt kun vuosi sitten pelasin uudeleen PS4:n version, niin oli vähän into hiipunut. Läpi asti jaksoin pelata, mutta jotenkin puuttui se sama hauskuus, mikä oli aikaisemmin. Kuitenkin pelaamisen arvoinen, jos ei ole vielä tullut koettua.

Jep, voi tosiaan hyvin olla, että itsekään en saisi enää samoja kiksejä pelistä näiden vuosien jälkeen. Parempi ehkä kylpeä kultaisissa muistoissa - ja onneksi peliaika on sen verran tiukilla, että tuskin edes ehtisin pelailemaan tätä uudellleen.

Omana aikanaan kuitenkin todella kova tapaus, ja jos ei koskaan ole peliin koskenut, sitä kannattaa ehdottomasti tyypata. Dragon's Dogmassa on monia pelillisiä neronleimauksia, joiden väittäisin edelleen olevan aika uniikkeja.

Harmi, ettei Capcom tehnyt jatko-osaa. Deep Down oli tulossa jossakin vaiheessa, mutta sekin taisi upota kehityshelvettiin.
342  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.01.2019 09:33
Aijai, Dragon's Dogmasta on kyllä erittäin lämpimät muistot. Pelillä on puutteensa ja hupaisat buginsa, mutta sopiva haastetaso ja menemisen vapaus yhdistettynä jotenkin kumman tunnelmalliseen pelimaailmaan ja ennen kaikkea edelleen täysin ylittämättömiin taisteluihin tekevät paketista helposti pelaamisen arvoisen. Niin, ja ne oikeasti liikkumiseen ja hengissä pysymiseen vaikuttavat, pilkkopimeät yöt! Pawnien rakastettavan hyödyttömät läpät! They're masterworks all, you can't go wrong! Hemmetti, kun pukkaa parhauden kyyneltä. DD on kyllä eräs kaikkien aikojen pelisuosikkejani.

Suosittelen tosiaan vahvasti vetämään ainakin alkuun jollain lähitaistelujantterilla, sillä iholle meneminen ja valtavissa hirviöissä kiipeily on DD:n parasta antia. Tässä pelissä ei tosiaan tarvitse huitoa jättien tai lohareiden nilkkoja, mikä esim. Skyrimissä on hieman surkuhupaisaa ajoittain. (Myöhemmin tietyillä luokilla voi myös yhdistää taikoja miekan heilutukseen, ja puhdas velhoilukin on kyllä erittäin tyydyttävää, eli kokeilla kannattaa toki laajemminkin.)

Dark Arisen avaa vielä suoraan lisää kuumottelevaa luolastokampetta päätarinan jälkeen, täydentäen mukavasti pakettia. Rikollisesti laajennuksen myötä pelistä kuitenkin katosi kaikkien aikojen kovin päävalikkobiisi. Mikäli näin on myös uudelleenjulkaisussa, voit simuloida alkuperäistä kokemusta kuvittelemalla, että avaat ensi kertaa eeppisen fantasiaseikkailun, ja laittamalla raidan linkin takaa soimaan kuvitelmasi taustalle. Et tule pettymään.

Aikoinaan X360 kun pelasin, niin oli kyllä parhautta. Nyt kun vuosi sitten pelasin uudeleen PS4:n version, niin oli vähän into hiipunut. Läpi asti jaksoin pelata, mutta jotenkin puuttui se sama hauskuus, mikä oli aikaisemmin. Kuitenkin pelaamisen arvoinen, jos ei ole vielä tullut koettua.
343  Yleinen / Vapaa sana / Re: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 04.01.2019 11:29
Vaimo + lapsi niin minimalistisuus katoaa hetkessä. Tuli kyllä mieleen hyvin joululahjojen määrästä.
344  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 02.01.2019 13:21
Shadow of the Colossus. Jumalauta miten komea peli. Ja ne musiikit. Miksi en tajunnut kokea tätä jo Ps2:lla?

Mutta herää kysymys, että oliko hevosen ohjaaminen yhtä perseestä jo originaalissa? Tankillakin on helpompi kääntyä.

Jos tykkää 15fps peleistä, niin kannattaa kokea mielummin PS2:lla.
345  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.12.2018 15:18
ADOM:ia eli Ancient Domains of Mysteryä on tullut nyt pelattua ~400h tässä talvella. Kyseessä on siis 25 vuotta vanha peli, josta monet nykyiset roguelike-pelit ovat ottaneet vaikutteita. Uusi (2015) deluxe versio sisältää ASCI grafiikan lisäksi myös spritet. Muilta osin ei isompia muutoksia ole tullut. "Normi"-version saa ilmaiseksi, jos kiinostaa kokeilla.

https://www.adom.de/home/index.html
346  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Podcastit : 17.12.2018 08:58
Oon about vuoden verran kuunnellut Podcasteja aktiivisemmin, mutta aika nopeasti ne hyvät sieltä erottuu.

Joe Roganin nyt varmasti kaikki tuntee ja tyypin Podcastit on varmaan kuunnelluimpien joukossa. Pakko silti mainita tässä jos ei vielä jostain syystä kuulu vakiosubeihin. Mielenkiintoisia vieraita ja hyvää läppää
Parhaat jaksot mm. Dan Bilzerian, David Goggins (tää kannattaa googlettaa, aivan sairas jätkä), Jordan B Peterson, Jocko Willink.

https://www.youtube.com/user/PowerfulJRE

Jep tulee kuunneltua satunnaisesti, jos on mielenkiintoisia vieraita. Juuri työmatkalla kuuntelin uusinta jaksoa, jossa on Lawrence Lessig. Ihan hyvää settiä jenkkien läpimädästä politiikasta.

Aikaisemmin tuli kuunneltua paljon GiantBombin podcasteja, mutta nämä on nyt jääneet kokonaan. GiantBombistakin on alkanut paistamaan liikaa tuo SJW-meininki läpi.
347  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 10.12.2018 08:54
Yleensähän media on leimannut tuon soihtukulkueen äärioikeistolaiseksi natsikulkueeksi, josta sitten "natsien puolustelijat" alkavat valittamaan. Itselle on jäänyt sellainen kuva, että juurikaan kukaan ei ole puolustellut PVL:n kulkuetta joka on ollut oma kulkueensa.
348  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 09.11.2018 21:55
Switchin Youtube onkin melko loistava porttaus! 1080p 60 fps, ja vielä portablena! Onkohan Panic Button tehnyt tämän?  :P

Sikäli jännä että Swtichin näytön resoluutio itsessään on 720p...

Eipä tule käytettyä konsoleiden Youtube -sovelluksia. Helpointa pistää kännykästä tulille.

Yep, telkusta jos tulee katseltua niin Chromecast tai Android TV:llä. Onhan toi kuitenkin hyvä muksuille, kun tykkäävät paljon youtubea nykyään katsoa. Vieläpä portablena.
349  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 08.11.2018 12:56
Yakuza Kiwami löytyy tämän kuun PS+ peleistä. Kannattaa pelata.

Lisäksi Humble Bundlessa on THQ Nordic bundle pleikkareille. Poikkeuksellisesti tällä kertaa toimii ihan normaalisti EU-tunnareilla.

https://www.humblebundle.com/games/thq-nordic-playstation-bundle-2?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_2_layout_index_3_layout_type_twos_tile_index_2
350  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. Ultimate : 02.11.2018 09:15
E-sports ei nintendoa kiinnosta.
Aika vähän noita alle 10-vuotiaiden liigoja on näkynyt.
351  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 08.10.2018 14:24
Yakuza Kiwami tuli korkattua viime viikolla. Hyvää paskaa!

Taitaa kuulemma olla muuten ensi kuun PS+ pelinä, niin muistakaahan pelailla.
352  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien ruutukuvat : 28.09.2018 08:15
Onpa ärsyttävän näkönen tuo Lara. Ei mielestäni ollenkaan Laran näköinen + liian pienet tissit!
353  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.09.2018 08:29
God of War 3 Remastered tuli pelattua läpi. Melko keskinkertaista paskaa. Koko pelin ajan tuli mieleen, että olisipa mukava pelata Ninja Gaiden Blackia tai Devil May Cryta.
354  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.09.2018 22:56
Vois kait tuon viidennen kerran jo ostaa.
355  Yleinen / Vapaa sana / Re: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin : 10.09.2018 08:38
Vaikka SD selvästi saikin kasvua, niin silti oli vähän pettymys tuo tulos. Ehkä isompi pettymys oli kuitenkin Ruotsin vihreiden 4,2%. Olisivat voineet jo pudota pois.
356  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: PlayStation 4 : 03.09.2018 14:07
Destiny 2 ja God Of Ware III Remastered näyttäis olevan syyskuun plussapeleinä.
357  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Peliostokset : 17.08.2018 12:35
Pelin myi ihan Amazon Japan. Tein vähän kokeiluja: nyt kun pelin hinta on noussut, en enää onnistukaan ostamaan sitä samalta myyjältä, ilmoittaa vain, että tilauksessa on ongelma toimitusosoitteen takia. Sen sijaan saisin tilattua esimerkiksi Mega Man X Collectionin, jonka hinta euroissa on n. 22 euroa. Voisiko esimerkiksi olla niin, että Amazon Japan toimittaa vain tilauksia, jotka jäävät tullirajan alle tms.? Muuta veikkausta en tähän hätään keksi.

Amazon taitaa itse toimittaa Japanin ulkopuolella. Nopeasti tsekattuna vaikuttaa siltä, että Amazonilta on loppu tuo Okami ja ainoastaan muut myyjät myyvät sitä nyt. Nuo myyjät eivät yleensä toimita ulkomaille tai jos toimittaa, niin pkulut ovat enemmän kuin itse pelin hinta.
358  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 16.08.2018 13:29
Ettekö ole vielä kuulleet? Switchille pitää ostaa kaikki pelit mitkä julkaistaan. Pelasit tai et.
359  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 08.08.2018 09:06
http://www.metacritic.com/game/switch/dead-cells

Dead Cells vaikuttaa aika legitiltä shaibeliiniltä. IGN:kin vakuuttui siinä määrin, ettei arvostelija ilmeisesti ehtinyt pelin pelaamiseltaan edes kirjoittaa tekstiään, vaan plagioi sen muualta lätkäisten 9.7 arvosanan loppuun!

Fyysinen versio tulossa ensi viikon perjantaina. Onko kukaan täällä paukutellut early accesissa menemään tätä roguelike(lite?)-metroidvaniaa? Tai hankkinut diginä eilen? Btw, terminä roguelike ei ennen Enter the Gungeonia sanonut minulle juuri mitään, mutta tuon pelin jälkeen en kyllä ignooraa enää tätä hienoa aligenreä, joka varsinkin co-opatessa voi synnyttää kullanhohtoisia muistoja täpäristä selviytymisistä hermoja raastavan vaikeissa huoneissa.

Pitänee jossakin vaiheessa hommata. Switchillä on pelin kanssa kuulemma jotain framerate ongelmia, joka ehkä kannattaa ottaa huomioon peliä hankkiessa. Ilmeisesti pelintekijät ovat sanoneet, että eivät yritä korjata ellei asiasta nouse isompi meteli.
360  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 19.07.2018 14:03
Nyt kaivellaan jo tynnyrin pohjasta läpi, kun iloitaan jostain pelimoottorin päivityksistä. Hype-narkomaani lienee hyvä kuvaus tähän tilanteeseen?
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 134
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines