Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 35
1  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.05.2014 14:24
Mä en oikein lämmennyt Grand Budapestille, tuli jotenkin kauhea ähky siitä kaikesta itsetietoisuudesta, hassuttelusta ja tyylittelystä. Ihan hauska leffa, mutta ei sillä tavalla sytyttänyt kuten esimerkiksi Rushmore ja The Royal Tenenbaums. Alkaa kyllä vähän tuntua siltä, että Wes on jo vähän sen oman tyylinsä vanki, kun nuo leffat tuppaa olemaan niin samanhenkisiä. Tai sitten en vain näe metsää puilta. Mutta mikäs siinä jos tykkää tommosia tehdä ja fanit diggaa.

Her oli muuten aikas hyvä ja tykkäsin kanssa Inside Llewyn Davisistä.

Mun ykkössuositus uusista leffoista on Le grande bellezza joka pyörii finnkinoissa atm. Todella kaunis 2,5 tuntinen, joka hurahti hetkessä vaikkei elokuvassa varsinaisesti niin kovin paljon tapahdukkaan. Mielettömän upeasti kuvattu leffa. Tää tais voittaa aika paljon kaikennäköisiä pystejäkin. Käykää tsekkaamassssa!



2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 13.02.2014 00:18
Onneksi tulee tuo jatko-osa, niin löytyy jotain pelattavaa tällekkin vuodelle. Dark Souls herätti minussa kyllä sellaista pelaamisen riemua jota ei ole hetkeen kokenut minkään pelin parissa. Ei joku uusi CoD tai bätmänpeli hetkauta kun vertaa siihen kuinka totaalisen koukuttava ja kiehtova peli Dark Souls oli. Huhtikuussa sopivasti vielä lomaa niin voi hukkua DS II:n maailmaan. Elleivät ne sitten ole onnistuneet jotenkin ryssimään peliä.

Onkos kukaan muu muuten kokeillut lvl-1 runia? Pääsin läpi ja newgame +:ssakin vielä Four Kingsiin, mutta sitten tuli seinä vastaan. Voin lämpimästi suositella, oli aika kiehtovaa hommaa.
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.11.2013 19:50
Eihän se aina haittaa, että kässäri on diipadaapaa. Ja ei se tässäkään varsinaisesti haitannut. Ehkä tässä tökkii se, että elokuva on olevinaan jotenkin vakava ja koskettava, ja silleen. Vaikka se oli lähinnä semmosta epämäärästä äheltämistä ja pyöriskelyä. Mut se on ihan ok, kunhan tätä ei tarvitse väittää jotenkin merkittäväksi elokuvaksi (muuten kuin teknisesti ehkä  :???:).

Ja mistään aukoista tai epäjohdonmukaisuuksista nyt en jaksa/osaa marmattaa, kun en ole astronautti enkä tiedä näistä avaruusjutuista mitään. Se ei ole ongelma itsessään.

Ehkä tää gravity voitas laittaa pyörimään repeatilla sinne linnanmäen leffateatteriin jossa penkit tärisee ja heiluu. Siellä muistaakseni näytettiin jotain semmosia 3d-vuoristorata rymistelyjä jotka oli hienon näkösiä. Tämäkin oli hienon näköinen.

4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.11.2013 01:00
Gravity oli ihan hieno tekiikkademo, ja aika yhdentekevä elokuva. Ei oikeastaan herättänyt tunteita juuri suuntaan tai toiseen. Juustoisuus meni vähän överiksi välillä, mutta ei se mitään. Toivottavasti Gravityssä ei kuitenkaan ole elokuvien tulevaisuus, ei tätä 3d-höttöä kovin suurissa annoksissa jaksa. Tahatonta komiikkaa oli siunaantunut sen jatkuvan ähisemisen, pyörimisen ja puhisimisen muodossa ihan kiitettävästi, meinasi ruveta paikoitellen naurattamaan ihan tosissaan.  :lol:
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 11.11.2013 16:40
 :(
6  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 11.11.2013 15:13
Gravity pitää mennä katsomaan vaikka jonkinsortin kusetukseltahan se vaikuttaa kun näitä juttuja lukee. Tuntuu kyllä, että johonkin imdb scoreihin tahi rottentomatoes prosentteihin ei voi kyllä luottaa yhtään, niin monta kertaa on joutunut pettymään. Katsoin just pari päivää sitten Avengersin kun tajusin, että sitä on hehkutettu melko paljon ja kriitikotkin tykänneet, mutta ihan helvetin kuiva ja puinen leffahan se oli. Ehkä maailman ankein pahis se Loki jota Thorista oli kierrätetty. Huh huh. Tuntu ettei elokuva päässyt ensimmäiseen puoleentoista tuntiin oikeastaan käyntiin ollenkaan, ja loppurymistelykin oli sitä perinteisintä romutusta, avaruusmöröt ampuu autoja katolleen new yorkissa, hohhoijaa ketä kiinnostaa. Ei pitäisi ikinä kyllä uskoa hypeen.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Apple : 11.11.2013 15:03
Haluaisin ostaa käytetyn macbook pron, budjettina n. 500-600 euroa. Miten edetä? Mitä pitää ottaa huomioon konetta ostaessa? Hopeinenomena tuntuu tarjoavan  lähinnä syyhkyhintoja ja heti jos joku sattuukin myymään jotain järkihintaan niin tarjouskilpailun myötä hinta nousee pilviin. En mitään kovin kummosia tehoja tarvitse, 4gb ramia varmaan riittäisi ja niinpoispäin. Osaako joku auttaa?
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 03.06.2013 19:06
En kyllä ymmärrä mikä noissa itselle nyt tökkii, mutta tuntunut niin pakkopullalta ettei varmaan saa edes koko kautta katsottua. Aiemmat kaudet kuitenkin olivat erittäin viihdyttäviä. Kai se on toi uusi jaksorakenne.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 03.06.2013 19:00
Tapahtui lauantaina: Yo-juhlat ja virallinen valmistuminen vihdoin, huh. Vaikea tuota ylioppilaaksi pääsemistä on minään maailmaa suurempana meriittinä pitää, mutta tuntuihan se hyvältä valmistua, ja vielä melko hyvillä papereilla (L-E-E-C). Varsinkin kun ei pahemmin tullut luettua.  ;D Juhlatkin sujuivat täydellisesti, ensin sukulaisia ja muita puoltuttuja kahvitellessa ja loppuilta sitten rennosti kaljotellessa takapihalla hyvällä porukalla. Seuraavaksi sitten sivariin.
10  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 03.06.2013 18:58
Mitäs kirjoja lukemattomat kelasivat uudesta GoT jaksosta?

Spoileri (osoita katsoaksesi)
11  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 30.05.2013 00:20
Ei oikein uppoa nuo Arrested Developmentin uudet jaksot.  Muutamia neronleimauksia ollut seassa (8 jaksoa nyt takana), mutta yleisesti ottaen tuntuneet vähän tylsähköiltä. Mites muilla?

 
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii U, Xbox One, PS4) : 30.05.2013 00:17


 :lol:

Mahtava tuo tiivistelmä
13  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 16.04.2013 00:43
Haha tarttu toi simple man itellekkin sen kummemmin asiaa miettimättä  :lol:
14  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.04.2013 21:11
Joo pitää ottaa noi kaikki muutkin Andersonin leffat työn alle. Ja Coenit on tosiaan onnistunut pitämään ihan käsittämättömän kovaa laatua yllä leffoissaan, vaikka tyylillisestikin on ollut melko erilaisia kokeiluja (vrt. No Country... - O Brother...).

Ainoo Coen leffa josta en oikeasti tykännyt, en sitten yhtään, oli Simple Man. Meni koko leffa täysin ohi. Ehkä sille voisi vielä toisen mahiksen antaa. Barton Fink ja pari muuta on tosin edelleen näkemättäkin.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 15.04.2013 21:07
Tämän päivän parhauden vinkki.
NBA: Oklahoma vs Sacramento - kerroin 17.5

Unibetillä kerroin enää 14.5. Silti aika törkee. Miten se voi olla noin hyvä?
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 15.04.2013 16:02
Fantastic Mr Foxin katsoin, eka Wes Andersonin ohjaama leffa minkä oon nähnyt. Aluksi stop-motion animaatio ja tunnelma vaikutti vähän turhan nyrjähtäneeltä, mutta epäilykset hävisivät ekan puolen tunnin aikana. Hyvällä tavalla positiivinen ja naiivi elokuva, muttei kuitenkaan lässy tai hampaaton. Absurdissa huumorissakaan ei säästellä. George Clooney ja muukin voice-casting toimi mainiosti. 5 tähtee!
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 21.03.2013 23:43
Hitto kun ei tiedä yhtään, että mihin hakisi. Yliopistoon pitää varmaan hakea kun itsenäinen opiskelu on kyllä juttu jota pidän kovassa arvossa ja en kestä enää vuoden syrjähypyn jälkeen ammattikoulussa + lukion jälkeen mitään diipadaapa perseilyä, kyllä tässä vois jo vähitellen opiskella jotain ihan tosissaan. Noista AMK:sta on jotenkin paha mennä sanomaan, mistä sitä voi etukäteen tietää onko opetuksen taso millaista?

Alasta ei ole vielä mitään hajua, biologia voisi olla yks, tai yhteiskuntatieteet. Monet jutut kiinnostaa, eli sitä ongelmaa ei ole ettei mikään kiinnostaisi. Kauppiskin alkanut kuulostamaan viime aikoina ihan hyvältä. Toisaalta sitä en jaksaisi jos pitäisi useampana vuonna peräkkäin yrittää ennenkuin pääsee sisään.

Sitten on myös paljon noita kulttuurialan opintoja jotka kiinnostaisi, musiikintutkimus ja mitä vielä, mutta noissa on sitten se riski että menee ihan diipadaaksi ja työllistymismahdollisuudet on mitä on. Vaikeaa.
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 21.03.2013 23:22
Napsuiskohan jos pelais ''varmojen'' lappujen peilikuvia  ;)

20e meni sileäksi, ilman voiton voittoa. Ei tätä ehkä jaksa, kun tulee seurattua niin vähän urheilua. Kai sitä vois joskus huvikseen jotain roposia johonkin mielenkiintoiseen fussemätsiin heittää, kyllähän se tietty jännitystä tuo siihen hommaan.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 19.03.2013 17:09
Laitoin Heinzin lapulle 10€. Lähtenyt tää gämbläys kahdessa päivässä jo aika lapasesta.

täällä samat, tulee varmaan tätä menoa hassattua kaikki rahat ''varmoihin'' vetoihin joista ei tiedä oikein mitään  :lol:
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 18.03.2013 17:03
Hienoa, että tästä tuli yhteinen asia. Oli muuten itsellekkin elämäni ensimmäinen vedonlyönti. Hemmetti, unohdin nuo liittymisbonukset muuten kokonaan. Laitoin 20 euroa unibet-tilille. Pystyyks niitä bonuksia näätäämään jotenkin vielä jälkikäteen?
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 18.03.2013 16:30
Laitoin vitosen tolle rahanhimon huumaamana. jännää hommaa.


edit: Hartaana toiveena olisi vielä saada gba:lta syväluotaavat analyysit jokaisen matsin odotetusta kulusta.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 13.03.2013 22:10
EA:n NHLt ja FIFAthan on tosiaan pirun hyviä nykyisin, pelimekaniikaltaan ja toimivuudeltaan. Valikot täynnä kaikkea turhaa sontaa ja muuta pikkuvikaa löytyy, mutta niissähän pystyy asetuksetkin säätämään todella yksityiskohtaisesti halutessaan. Toisaalta myös täysin kasuaali pelaaminenkin luonnistuu kun veivaa vaikeusastetta vaan hieman alemmas. Paljon tulee paskoja ja tylsiä pelejä nykyisin, mutta EA:n urheilupelejä on kyllä paha laittaa syntipukiksi.

Toki olisi kiva nähdä myös vähän innovatiivisempaakin suunnittelua, mutta kyllä hyvin toteutetuille urheilupeleillekkin löytyy paikka tästä maailmasta.
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 08.03.2013 18:41
Oishan siellä myös Beyoncen superihku sisko Solange




tänä vuonna tulee kyllä todennäköisesti passattua flow ja mentyä kuudenteen aistiin vaihtelun vuoksi.. todennäköisesti tulee kyllä vielä jotain artistikiinnityksiä jotka pistää harkitsemaan uudelleen.
24  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 05.03.2013 22:04
jos hupailu, jerrytys ja ammuskelu kiinnostaa niin Navaronen Haukat kannattaa varmasti katsoa. Erittäin kevyttä sotafantasiaa, mutta ajaa asiansa, viihdyttää. ja onhan tässä kuitenkin Carl Weathers ja Harrison Ford!

25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki, Part II : 04.03.2013 23:18
Streets Of Rage 2 - Stage 1-1


pää lyö ihan tyhjää. ei oo varmaan tullut pelattua tarpeeksi viimeaikoina...
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ruotsi, Suomen toinen virallinen kieli : 04.03.2013 21:45
Allekirjotin, vaikka tässä lukion vikana vuotena pahimmat antipatiat pakkoruotsia kohtaan hävisivätkin ja keskiarvo nousi neljästä seitsemään.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 03.03.2013 23:35
Olisihan se kivaa kun olisi rajattomasti aikaa treenata, rajattomasti parasta ruokaa saatavilla, parhaat valmentajat ja sitä rataa  :)

oliskohan kuitenkaan rajattomasti aikaa  :???:
28  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 20.02.2013 13:59
Bones Brigade oli törkeen hyvä, rockylle kiitokset suosituksesta. Ei olis kyllä uskonut, että noin värikkäitä persoonia löytyy tuolta parhaiden skeittareiden joukosta..

Indie Game Movie tuli kanssa tsekattua, hyvä dokkari sekin. Onks kukaan muuten pelannut Feziä?
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 17.02.2013 13:54
Kesällä tuli luettua ihan hullun lailla noita suomenkielisinä versioina, mutta neljännessä kirjassa oli jotenkin niin juustonen meininki, että jäi kesken. Pitäsköhän sitä vielä yrittää.. Tohon neljänteen kirjaan saakka taso oli toki ihan mielettömän kova.

Ja sarjakin on parhautta  :)
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Opiskelu ja opiskelijaelämä : 16.02.2013 15:58
Ala-asteella hillumisessakaan ei olisi mitään ongelmaa mut se olis vähän turhan tylsä ja turvallinen valinta. Mut siis joo, paikka itseasiassa löytyy jo, teatterin äänipuolelle pääsen eli ihan hyvin on pullat uunissa. Kiasma oli kanssa yks mitä itekki mietin.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 35
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines