Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 35
61  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 01.08.2012 14:55
Vice duunaa dokkaria Snoopin muodonmuutoksesta, traileri oli ainakin ihan hellyyttävä. Tuleva reggaelevyhän on kokonaan Diplon tuottama, tiedä sitten onko tämä hyvä vai huono asia.

Eipä se Snoop kyllä hirveästi ole ainakaan viimeaikoina mitään kovin mielenkiintoista tehnyt, eka albumikin imo hieman yliarvostettu...






Tämä tosin on parasta.
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 30.07.2012 21:36
Kuulostaa kaiken maailman +/-1-systeemit kyllä niin Pelaajaboard/Facebook-meiningiltä, joka ei mun mielestä keskustelupalstoille kuulu.

Jos tykkäysnappula löytyisi tykkäisin tästä viestistä.

eikun...
63  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 29.07.2012 20:25
Tulen ja Jään Laulun ykkösosa tuli luettua ja kakkososankin sain kirjastosta jo haettua. Paskaa kun joutuu suomeksi lukemaan mutta ei voi mitään. Eka osa oli turhan samankaltainen kuin tv-sarjan ykköskausi (hämmästyttävää tosin sarjan kannalta miten hyvin oltiin saatu teksti puristettua kymmeneen jaksoon). Välillä vähän tympi kun tiesi ennalta mitä tulee tapahtumaan, mutta kyllähän tuo silti tuli aika nopsaaan luettua. Hyvät fantasiakirjat on kyllä mainiota eskapismia.
64  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 22.07.2012 15:07
Fiilikset:

Bane oli ankea ja Batman sai aivan liian vähän ruutuaikaa. Elokuvassa ei jotenkin ollut myös samanlainen jännite päällä kuin TDK:ssa, jotenkin se koko juonikuvio oli niin överi, ettei samanlaista kuumottelufiilistä saatu luotua kuin edellisessä. Karismaattista pahista olisi tarvittu.

Eli aikamoinen pannukakkuhan tämä oli, ihan hyvää perusrymistelyä, muttei kyllä läheskään yhtä hyvä kuin TDK (joka ei sekään kyllä täydellinen ole) . Blake ja Kissanainen oli ihan jees, vaikka Kissanainen oli hahmona vähän turhan kevyt muuhun elokuvaan nähden.
65  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 13.07.2012 01:21
FP ihan hakoteillä, kaikkihan nyt tietää et Pyrkiny Vähentää on Cheekin paras biisi.


Hyviä biisejä tullut tänne!



Spoileri (osoita katsoaksesi)
66  Yleinen / Popkeskustelu / Pelaajalaudan viralliset kesäbiisit 2012 : 05.07.2012 01:43
Ei väliä onko vanha tai uusi biisi. Mitä lautalaiset kuuntelee näin kesäisin?






Dreamin mahtava Prince-pastissi vuodelta 2010. Jotenkin mennyt aiemmin ohi vaikka tullut noita Dreamin levyjä kuunneltua. Nyt ei pysty mitään muuta kuuntelemaan kuin tätä biisiä. Dreamhan on paatunut hittimaakari (Baby, Single Ladies ja Umbrella ovat kokonaan tai osittain Dreamin kirjoittamia) ja se kuuluu tässäkin. Helvetin tarttuva biisi, muttei kuitenkaan ärsyttävä tai paska.


GO!
67  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PS1-nostalgiaketju! : 05.07.2012 01:33
Kulaworld on aika jees, useamman tunnin pelaamisen jälkeen tuppaa tosin olemaan fyysisesti vähän huono olo kaikesta siitä pyörimisestä.
Paljon mielenkiintoisia pelejä mainittu tässä topikissa, Tombia ois mahtava päästä joskus pelaamaan, muttei toisaalta jaksais kyllä alkaa PS1-pelejä hoardaamaan kun ei ole oikeen mitään fiksaatiota nykyisin noihin fyysisiin peleihin.
68  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 02.07.2012 00:39
Siis ihan kaatopaikalta, ei edes mistään kierrätyskeskuksesta? Mitenköhän ihmisillä ei tule edes mieleen Huuto.netin tai eBayn katselu, kun tavaran nimikin vielä lukee siinä päällä. Sen ymmärtäisin jos joku viskaa jonkun arvokkaan lautasen pois kun ei edes tiedä miten etsiä sille arvoa, mutta ei pelien kohdalla ole sellaista ongelmaa.

Joo ihan oikealta kaatopaikalta. On se kieltämättä vähän kummaa hommaa, muutama syntetisaattori on löytänyt kanssa uuden kodin meiltä samalla tavalla, niidenkin arvo per kpl noin 300 euroa, kyllä kelpaa. Toisesta oli joku RAMin patteri loppu (laite toimi silti) ja toinen oli täysin ehjä. Harmi kun ei itsellä ole ajokorttia, tulisi varmaan muuten käytyä kyttäilemässä joka päivä noita mestoja  :lol:


Ja kiitos Loharille ja finskille avusta. Saa nähdä raaskiiko tota myydä kun ihan kelvollinen peli kuitenkin. Jos olisi ollut jenkki samson niin ei olisi kyllä tarvinnut kahta kertaa miettiä että myykö vai ei...
69  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 30.06.2012 18:19



Faija toi kaatopaikalta, NES kahdella ohjaimella oli kanssa samassa lootassa. Toisen aarre on toisenkin aarre tai jotain? Ihmiset on hölmöjä. Yritin vähän googlata, että onko tolla Little Samsonilla kovakin arvo, mutta nähtävästi ei koska PAL versio. Osaako finngamer tai joku muu antaa jotain hyvää hinta-arviota tuolle?

70  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jalkapallon EM-kilpailut 8.6.-1.7.2012 : 29.06.2012 00:08
Olipas viihdyttävä matsi, vaikkei olekkaan hirveän aktiivisesti tullut seurattua näitä kisoja. Balotelli on kyllä mainio kaveri.
71  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Työnteko, loma ja kaikki siihen liittyvä : 27.06.2012 12:14
Kesätöitä ei tälle kesälle löytynyt, syynä tosin varmaankin oma saamattomuus enemmän kuin työpaikkojen puute. Ja se etten kyllä esim asiakaspalvelutöissä pystyisi olemaan... Töiden hakeminen tuntuu jostain syystä aina ihan helvetin hankalalta ja jotenkin tulee aina ylistressattua kaikkea työpaikkoihin liittyvää. Opiskelun saralla ei mene paljoa paremmin.

Peruskoulun jälkeen kävin vuoden ammattikoulua jossa ala oli mielenkiintoinen (cnc-koneistusta ja sen sellaista), mutta opetus täyttä kuraa. Nyt näyttää sitten siltä etten pääse lukiosta pois kun ruotsin kurssit ei mene läpi, syksyllä alkaa siis kolmas vuosi lukiota. Tuntuu helvetin vaikealta lukea tota ruotsia kun ei ole mitään pohjaa enkä ole tottunut pänttäämään ja opettelemaan ulkoa, kun ei yleensä ole ollut tarvetta. Hirveetä paskaa ja en tiedä mitä helvettiä teen jos nyt lukion päättötodistus jää saamatta, varsinkin kun hinku päästä opiskelemaan olisi kova. Jotain masennuksen kaltaista ja satunnaisia paniikkikohtauksiakin on ollut liikkeellä välillä, mutta tuntuu, että näiden suhteen pahin on jo takana . Jollain terapeutilla olisi ehkä kiva joskus käydä rupattelemassa, kun ei näistä jutuista oikein voi ystäville tai perheelle alkaa puhumaan.

Tää on muuten aika puhdasta offtopiccia mutten viitsi erikseen sinne opiskelutopikkiin kirjotella..


Mode-EDIT. Gba:n vastaus ja siitä jatkunut kielikeskustelu siirretty Ruotsi-topikkiin. -Sharkie
72  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Suomen oikeusjärjestelmä, vankeustuomiot yms. : 04.06.2012 20:20
Tulee huono olo aina näistä pelaajalaudan politiikkadebaateista
73  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 31.05.2012 13:04
Katsoitteko jo viime jakson Game of Thronesista (s02e09)?  Ihan tajuttoman kova jakso. Kauden paras. Eeppinen. Veti vertoja Lotreille. Tyrion Lannister se on vaan ihan helvetin kova sälli. Paras henkilö koko sarjassa.

Ihan mieletön jakso kieltämättä, harmi että nämä HBO:n sarjojen tuotantokaudet on näin lyhyitä  :(

Tyrionista on tullut kyllä sarjan kantava voima. Varys ja Jaime on molemmat kanssa mahtavia hahmoja, harmillisen vähän ollut Jaimella ruutuaikaa tällä tuotantokaudella. Pitää varmaan kesällä alkaa lukemaan noita kirjoja, kun iskee vieroitusoireet  ;D
74  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 31.05.2012 00:48
Noista ominaisuuksista ei kannata olla huonona, kun ei niistä tarvitse erityisemmin välittää. Mitään halpaa hihnavetoista 70/80-luvun laitetta ei kannata ostaa siitä syystä, että sopivia uusia neuloja on yleensä aika vaikea löytää. Ja niissä on sitten just noita automaattilukuja ja muita typeryyksiä.

Technics SL-II:set löytyy, tuo Audio-Technica näyttäisi olevan 1:1 kopio teknarista (joita ei enää taideta valmistaa ollenkaan). Teknarit nyt ainakin on helvetin kestäviä ja yksinkertaisia käyttää, laitetta ei tarvitse paljoa paapoa kun löytyy jykevä teräsrunko. En kyllä osaa ton AT:n laadusta sanoa mitään, mutta veikkaisin, että ennemmin kannattaisi metsästää käytetty teknari kuin ostaa tuo. Käytetyt teknarit taitaa nykyisin mennä reiluun 350 euroon noin suurinpiirtein.

Jos dj-hommelit ja sen sellaiset ei kiinnostele niin toi Pro-Ject III on varmaan oman hintaluokkansa kärkeä. Hyvännäköinen ainakin. Se hihnan venkslaaminen voi kyllä käydä pidemmän päälle ärsyttäväksi. Ala keräämään pelkkiä 45 singlejä ja osta toi  :P


Edit: Niin ja joskus tosiaan tein jotain tutkimustyötä noista hihnakäyttöisistä niin Pro-Ject III:sta kyllä kovasti kehuttiin.
75  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 29.05.2012 23:47
Onko ilmaista, toimivaa ja yksinkertaista videoeditoria olemassa?

Olen hakenut ja hakenut ja hakenut mutta ihan mahdotonta kyllä löytää mitään järkevää ratkaisua. Ihan perus leikkaa liimaa operaatioita pitäis saada tehtyä, videon hidastaminen ja nopeutus olisi kanssa kivoja ominaisuuksia.
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 03.05.2012 23:48
Mikäs se paikallinen legendaproggis nyt oli, joku viper7:nin scifi peli?
77  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 03.05.2012 23:44
Eikö Flow ala olemaan liian mainstream tosihipstereille?

Tämä viesti antoi huimasti sisältöä keskusteluun, kiitos.


Joo Kuudenteen Aistiin tuli kanssa hommattua kolmen päivän lippu. Sielläkin aika must-see kamaa, kuten Kim Gordon, Kurt Vile, Shabazz Palaces ja Ty Segall. Rento kesä tiedossa festareiden osalta.

Näinpä, Kurt Vile & Shabazz Palaces ois kaks sellasta jotka ois kyllä tosi kiva nähdä.

Kuudennessa Aistissa esiintyvä Shackleton on myös aivan mahtava, kannattaa pistää kuunteluun. Synkkää pseudotribaalirumpumusaa

Edit: Niin ja sen verran vielä että Kuudes Aisti festareilla ois hirmuisesti artisteja joista ei ole kuullukkaan, ja sehän on tietysti aina plussaa. Festareiden takapiruina on kuitenkin oletettavasti asiansa tietäviä heppuja.


Voitin liput ens lauantaina tokaa kertaa järjestettävään Nokian rahoittamaan ''Club Lumiaan'', joka on jossain Kuudennen Linjan vieressä. Tila kai käytössä myös noilla festareilla.

Esiintyjinä Mosca & Julio Bashmore, maksaisin maltaita nähdäkseni nuo muutenkin, mutta eipähän tarvitse tällä kertaa.. Lippuja koko tapahtumaan ei edes myydä, eli Nokia ottaa rehdisti persnettoa, heh heh.
78  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 03.05.2012 22:53
Kuudes Aisti festari kiinnostais kanssa, vittu kun ei oo rahaa  :( Flowhun pitää kyllä yrittää huslata kolmen päivän lippu, viime vuosi oli kyllä jotenkin vähän vaisu vaikka artistirosteri näyttikin kovalta. Sitä edeltävinä 2 vuotena on kyllä ollut ihan törkeen kivaa.
79  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelimusiikki : 28.04.2012 22:35
Tämä ois kans pitäny saada mukaan  :(

80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 28.04.2012 12:04
Kierros 1

Diablo 1 & 2: Tristram Village
Deus Ex - Main Theme

Olin unohtanut, että toi Diablon biisi on noin mainio. Deus Exen tunnari kuulosti ihan kamalalta.

Final Fantasy IX - Assault of the Silver Dragons
Giana Sisters Theme

Ikaruga - The Stone-Like
Phoenix Wright: Ace Attorney - End

Legend of Zelda: A Link to the Past - Dark World Theme
Halo 2 - Unforgotten

Molemmat helvetin hyviä

Trine - Throne of the Lost Kings
Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 - Brahman

Chrono Trigger - To Far Away Times
Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony

Chrono Triggerkään ei ollut hassumpi

Super Meat Boy - The Hospital
Wizball - Title

Castlevania SOTN - Lost Painting
Contra - Jungle Theme

Contran biisillä on nostalgia-arvoa, mutta Lost Painting vie voiton muuten

Final Fantasy VI - Terra's Theme (Overworld Theme)
The Legend of Zelda: Wind Waker - Dragon Roost Island

Sonic Adventure 2 - City Escape
Donkey Kong Country - Gang-Plank Galleon

Hirveetä kuraa toi toinen

Ja sanokaahan saako tämän laittaa kisaan vai onko liika imba (MORTAL KOMBAAAAT!!!!)
Metal Gear Solid - The Best Is Yet To Come (End Theme)

Lost Odyssey - Main Theme
VVVVVV - Pushing Onwards

Driver San Francisco - Official Main Theme
Okami - Reset

Castlevania 2: Simon's Quest - Bloody Tears
Portal 2 - Cara Mia Addio

Duck Tales - Moon Theme
Tetris - Tetris theme

Assassins Creed 2 - Venice Rooftops
Final Fantasy IX - Quina's Theme

Grand Prix 2 - Menu music
Quake II - Descent Into Cerberon

ChoRenSha 68k - Pleasure Trip Kimi o nosete
Shadow of the Colossus: The Farthest Land

Final Fantasy VII - Still More Fighting
Sonic 3 - Ice Cap Zone 1

Xenosaga II - Old Militia (Submerged City)
Castlevania III: Dracula's Curse - Beginning

Dragon Quest VIII - Heavenly Flight
Metroid Prime 2: Echoes - Hunters

Ridge Racer Type 4 - Move Me
Metal Gear Solid 2: Main Theme

Sonic 1 - Green Hill Zone
FFIV: Boss Battle Theme

Panzer Dragoon - End credits
Doom - Level 1

Double Dragon 2 - Final Boss
Street Fighter II - Guile's Theme

Homeworld - Turanic Raiders
Monty on the Run theme

Halo 3: ODST - Deference for Darkness
Duke Nukem 3D - Main Theme

Radiant Historia - The Garden Where the Celestite Lies
Pokemon Red/Blue - Oak Research Lab

Mega Man 2 - Dr. Wily's Castle
NieR - The wretched automatons

Metroid Prime - Menu Select
Final Fantasy VIII Balamb Garden Theme

Xenoblade Chronicles - One Who Gets in Our Way
Portal - Still Alive

Star Wars: Republic Commando - Vode An (Brothers All)
Legend of Zelda: Oracle Of Ages/Seasons - Intro



Edit: päivitettyd
81  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelimusiikki : 27.04.2012 15:05
Hyvä topik.



Donkey Kong Country 2 - Sticker Brush Symphony


Xenosaga II - Old Militia (Submerged City)


Xenosagaa en ole koskaan edes pelannut  :P

82  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 25.04.2012 22:59
ASAP:n mixtapella mukana ollut tuottaja/mc Spaceghostpurrp tekee myös mainiota musaa.






83  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 25.04.2012 12:55
Office Space oli ihan hauska, kiitti vinkistä. Loppua kohden leffa kyllä alkoi vähän leviämään käsiin.

Soundtrackille eksynyt melkoisia helmiä


84  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 30.03.2012 17:01
Game of Thrones
85  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 30.03.2012 12:08
Nyt kun kuitenkin puhuttiin elokuvista, niin kyllähän ainakin niissä ihan selkeästi huomaa eron. Toki julkaisun yleisellä äänenlaadulla voidaan sössiä koko juttu, kuten aiemmin mainitsin. Ei kuitenkaan kannata ihan mututuntumalla lytätä pakkaamattomia Dolby TrueHD:ta tai DTS-HD Master Audio -formaatteja. Aivan tarkkoja teknisiä speksejä en tiedä, mutta kyllä noilla paperillakin pitäisi olla selkeä ero kun Dolby Digital signaali on melko raskaastikkin pakattua.

Nykyvahvistimet tukevat näitä formaatteja ihan entry -luokan muutaman sadan euron vahvareista lähtien, joten mistään kovin suuresta investoinnistakaan ei tarvitse enää puhua.

Niin ja puhuttiin vaan eri resoluutioisista waveista, eikös tuo Dolby Digital ole jotain 192kbps ämpeekolmosta tyyliin.


Ja ei tosiaan vielä parinsadan euron vahvareilla aleta mitään 16 vs 24 bittisiä waveja erottelemaan, oli elokuva tai ei... Oli sen äänen nimi sitten TrueHD tai mitä vaan niin ihan jargonia koko homma. Ei siinä, kokeilkaa ottaa niitä sokkotestejä ja jos joku tosiaan pystyy näitä erottelemaan niin sitten on varmaan myönnettävä, että mulla sattuu olemaan kaikkia muita huonompi kuulo.

Äänen laatua nyt ei vaan harmillisesti enää voida nostaa samalla tavalla kuin kuvan laatua, cd-levyssä/vinyylissä saavutettiin jo niin korkea taso. Akustiikka, vahvistin ja kaiutinsetuppi tottakai vaikuttaa, muta noi kaikenmaailman Master Audiot on vaan sitä perinteistä myyntipuhetta.
86  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 29.03.2012 17:33
Voisko joku muuten selittää mitä ''HD-äänellä'' tarkoitetaan...? Perus cd-levy -tasoinen 16-bit wav?
HD-äänellä tarkoitetaan parempaa kuin CD-laatua, joka on on siis 44,1kHz/16bit. Ja vaikka esimerkiksi 44,1kHz/24bit on parempi kuin CD-laatu niin yleensä HD-laaduksi kuitenkin mielletään 88,2kHz/24bit ja sitä korkeammat resoluutiot.

Haluaisin kyllä todistaa sitä, kun joku pystyy erottamaan korkearesoluutioisemman wavin matalemmasta...


Tiedä sitten jos pääsisi johonkin miljoonien eurojen äänentoistojärjestelmän äärelle. En kyllä usko, että eroa siltikään kuulisi. Ei sillä etteikö mahdollisimman ''täydellisille'' äänitiedostoille olisi käyttöä. Musiikin/äänien arkistoinnin kannalta on tietysti tärkeää, että äänet ovat tallessa kompressoimattomina ja mahdollisiman korkealaatuisina. Audiota manipuloitaessa (esimerkiksi ääntä hidastaessa) kompressoidut tiedostot alkavat tavallaan hajoamaan (ylimääräisiä ääniartifakteja alkaa ilmaantumaan jne), toisinkuin pakkaamaton audio. Kuuntelussa eroa ei kuitenkaan ole olemassa, väittäisin.
87  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 28.03.2012 19:54
Eiköhän tuossakin suhteessa tulevina vuosina vielä petrata, ei se pakkaamaton ääni niin paljoa tilaa kuitenkaan vie.

Wat. Sehän vie aivan molosti. Jos joudut joskus videoita editoimaan ja pitää saada koko paska mahtumaan tiettyyn kokoon, niin äänien kanssa tulee aina ongelmia. Toki jos elokuvia katselee Ipadilta ja äänet tulee sen kajareista, niin asia ei liene ongelma vaikka laatu olisi kompressoitu minimiin.

Niin tosiaan kyllähän se 7.1 ääniraita varmaan aika hulppeasti jo sitä tilaa alkaa viemään, vedän sanani takaisin  ;D

320 kbps mp3 VS wav sokkotestiä suosittelen kyllä kaikille jotka tuskailee noitten äänenlaatujen kanssa. Se ero ei ainakaan omilla genelecin monitoreilla ole niin huomattava että pystyisin tunnistamaan kumpi on kumpi.

Edit: Voisko joku muuten selittää mitä ''HD-äänellä'' tarkoitetaan...? Perus cd-levy -tasoinen 16-bit wav?
88  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: KO: Paras TV-sarja : 27.03.2012 16:34
Salatut elämät – C.S.I
89  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: HD DVD ja Blu-ray: missä mennään? : 27.03.2012 16:33
Eiköhän tuossakin suhteessa tulevina vuosina vielä petrata, ei se pakkaamaton ääni niin paljoa tilaa kuitenkaan vie.
90  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Taas on se aika: uusia moderaattoreja Pelaajalaudalle : 23.03.2012 17:42
Kabanossi tahi Sharkie saa ääneni.

+ 1
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 35
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines