Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Basaari / Kaupankäynti / O: PS4 : 01.10.2017 18:08
Nyt on sopiva aika... Ostin uuden konsolin viimeks v. 2009, joten nyt ois vissiin hyvä aika astua nykyaikaan.
Etsinnässä siis Sony PlayStation 4. Mallilla ei vissiin väliä, kunhan se toimii moitteetta. Asun Hesas, nouto onnistuu lähiseudulta + Lahti + Kotka.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: AVATAR WARS! -ketju. : 21.02.2017 11:54
Edellinen avatarini (Ellen Ripley) on kadonnut imageshackin kautta bittiavaruuteen, joten tilalle uutta pitkästä aikaa. Tämä lurkkaaja on otettu elokuvasta Teorema.

3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Witcher : 12.02.2012 22:43
Osaako kukaan kertoa miten ton Enhanced Editionin cd-key - tunnistus toimii käytetyn pelin kohdalla?  Luin että siinä on ollut häikkää uusienkin kohdalla... Ois nimittäin tämä käytettynä kirpparilla 6e tai 10e, en muista. Eli voinko ostaa huoletta?
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan paras topic? : 05.02.2012 19:26
Everwood-topic. Sarjaa seurattiin aika tiiviisti aikoinaan ja siitä syntyi mukavasti keskustelua. Tarpeeks arkinen aihe topicille (tv-sarja) ja tarpeeksi arkinen tv-sarja. Hyvää talvirakkausfiilistelyä.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 01.02.2012 20:37
Suomihan tunnetusti on niin kiehtova kieli..


Star Wars: Masters of Teräs Käsi
Ostitko ton? Ostan ton sulta!
Samoin ostan myös Bushido Bladen jos jollain on myydä sellanen.

Muistan ku "pienenä" pelasin molempia vanhempien sukulaisten kanssa, mahtavaaaaa! Parhaimmat tappelupelit meikälle, vaikkakin aika on varmasti kullannut muistot.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 28.01.2012 18:04
Death Smiles (dlux edit.) shmup gamestopissa 9.90. Kaikissa liikkeissä kai samat hinnat.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 24.01.2012 12:08
Kimi näytti ja kuulosti niin innostuneelta, että melkein tulee itsellekin jännät housuun! Hui!
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 22.01.2012 19:47
Mua pelottaa joka päivä. Mietin omistamisen ja ostamisen järkevyyttä. Odotan vaan sitä hetkeä kun minun täytyy hankkiutua eroon kaikesta materiaalista mitä olen vuosien varrella haalinut. Joku päivä saatan tehdä sen ratkaisun, että myyn omaisuuteni pois ja lähden Nepaliin.  Mihin levyt, kirjat, vaatteet ja pelit? Mitä tärkeitä artikkeleitä haluan säilyttää ja miten? Ja miksi ylipäätänsä ostaa nyt kun en tietenkään halua raahata näitä juttuja mukanani. Nytkin tekisi mieli karsia kaikkea turhaa pois. Mut ku mietin et mitä heittää bois ni "ei tota, ei tota". Ehkä en ole valmis vielä. Ehkä kun luopumisen aika tulee, olen hyväksynyt sen, että tavarat ovat palvelleet minua oman aikansa ja näin on hyvä.
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 22.01.2012 19:16
Karismaattinen ei tarkoita samaa kuin ulkonäkö ja eivät nämä mitkään missikisat ole. Eiköhän me kaikki olla rupisammakoita kuuskymppisinä.
No ei todellakaan, mutta se mikä näkyy, myös kuuluu.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 22.01.2012 18:27
Jep. Itse äänestin Pekka Haavistoa, koska hän on Arhinmäen ohella ainoa ehdokas, jolla tuntuu olevan yhä tallella jotain rehellistä idealismia eikä ole pelkkää kassakoneen kilinää koko tyyppi.
Yhteiskunnassamme tulisi keskittyä BTK:n ja jatkuvan talouskasvun sijaan ihmisten elämänlaadun parantamiseen.

Ja Väyrynen karismaattinen? C'moooon, jäbähän on pelkästään valuvaa kanannahkaa, jolla on sammakon silmät...
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Presidentinvaalit 2012 : 22.01.2012 16:58
Miks Väyrynen? Miks Niinistö?
Kiinnostais kuulla vähän, että millä perusteella kanssaäänestäjät ääntänsä käyttävät.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: TK:n taktinen pelikisavisa : 22.01.2012 14:41
Crash Team Racing
Final Fantasy VIII
Grandia 2
R-Type Delta
Final Fight 3
Half-Life
Ninja Gaiden
Final Fantasy IX
Wizard and Warriors
Streets of Rage 3
Cheetah Men
Turok
Bioshock 2
Alicia Dragoon
Resident Evil

niinpä   :lol:

EDIT: Naurattaa lisää   :lol:
EDIT2: En muokannu mitää missää vaihees, lisäsin vaan että naurattaa. Lähinnä Freijon ja finngamerin ansiosta.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Resident Evil 6 : 22.01.2012 14:27
Paskaa tulee, mutta varmaan jossain vaiheessa silti menee hankintaan.
Tätä en mitenkää ymmärrä?  :lol:
14  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Musiikki : 21.01.2012 17:21
Kuuntelen just levyhyllyn mahdollisia surkeuksia läpi ja löysin Shape of Despairin Illusion's Play -albumin. Tän tokan biisin keskellä elävä ambient-fiilistely toi ihan mieleen Oblivionin musat! Vai onko tää jostain muusta pelistä ja sekotan vaan ihan tyystin Oblariin  :lol: Ei muuten hullumman kuulonen levy, enpä myy tätä sittenkään. Ei vaan ole ikinä tullut kuunneltua vaik on hyllyssä varmaan yli vuoden päivät ollut.

15  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 20.01.2012 00:28
Meikällä on Motorolan Defy. Se on suunniteltu ns. kovaan käyttöön ja sen pitäis kestää pakkanen, vesi, muta, pöly, iskut yms. Gorillalasit löytyy ja kaikkee. Tähän mennessä toiminu mulla ihan näppärästi ekana androidina. Joskus puhelin jäätyilee ja on pikkasen hidas mut ei kriittisesti. Alun puhelunkatkeilujenkin jälkeen kaikki puheluongelmat ovat hävinneet.
Oon kerran pessy puhelimen kraanan alla ja pari kertaa säätäny jotain vesisateessa ja hyvin pelittää. Gorillalasi tosin petti luottamukseni ottaessaan juuri (onneksi) näytön ulkopuolelle pienen vekin asfaltille putoamisesta. 24 kk takuu tulee hyödynnettyä jossain vaiheessa ja sit varmaan lasi vaihtuu.
Voin kyllä suositella tätä puhelinta ihmiselle, joka hakee älypuhelinajan perusluuria, mut ei jaksa kokoajan kattoa mihin puhelimen jättää tai miten sitä käsittelee. 270e tais olla tavallinen hinta, mutta omani lähti Elisan kaupasta "käytettynä" (kuulemma vain ladattu, ei muuta) hintaan 170e, jolloin hinta-laatu -suhde nousee aika hyväksi.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet : 19.01.2012 18:19
Jaa... höh. En oo ehkä sisäistäny vielä et ne on eri laitteita. Se, että 3d-efektin saa pois päältä, hämää..

EDIT: Okei, sanotaanko että "se, että 3d-efektin saa pois päältä, herätti pienen toiveenkipinän siitä, että ei tarvitsisi ostaa uutta konsolia vain Paper Marion takia".
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet : 19.01.2012 17:40
3DS:lle ainakin Paper Mario, Resident Evil ja Luigi's Mansion lähtee heti julkaisussa mukaan.

taisin johonkin jo tästä kirjoittaa, mutta omalla kohdalla: What TK just said. Odottavan aika on piktä
Mua kiinnostaa uusi Paper Mario -seikkailu, mutta herää kysymys; toimiiko 3DS-peli esimerkiksi DS Litessä ihan vaan ilman 3d-efektiä?
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 19.01.2012 17:36
Näyttäisi siltä että ensi kuun alussa on edessä vkl-reissu pietariin DJ-keikalle. Veli venäläinen maksaa viulut ja vähän taskurahaakin. Jännittää aika tavattoman paljon. Hyvällä ja vähän huonollakin tavalla  :lol:
Huhhuh! Onnea, Koo! Tuntuu siistiltä, että tyyppi, jota on hiljaa vierestä seurannut, alkaa vähä vähältä nousemaan kohti tähtiä! Vilkuta mulle ku oot huipulla! ;)
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lauta Awards 2011 : 19.01.2012 17:34
Onnea Lautawardseissa voittaneille. Meikälle muutto Pelaajaboardilta Pelaajalaudalle oli tappava. Jotenkin en vaan enää ollut yhtä innolla mukana. Kannan yhä kaunaa Pelaajan nettitoimitusta kohtaan... ja siis aargh onhan niiden nettisivut ja nykyinen Pelaajaboard ihan täyttä paskaa.

PS. Olin missannut vuosi sitten tapahtuneen sami_k2-jutun kokonaan ja kävin heittämässä Doinkin blogikirjoitukseen kommenttia. tania kaivataan!
20  Blogit / Sekoanalyysi / Vs: Tapaus "sami_k2" : 19.01.2012 17:30
Tää blogikirjoitus on mennyt multa ihan ohi  :lol:

Muistan tapahtuman. Jotain linkkejä se sami_k2 postaili Pelaajaboardeille, ilmeisesti jotain kuvalinkkejä jostain kuvanhostauspalvelusta (avatareja, jotain Nintendo-juttuja, Samusta tms), ja meikä kävi niitä sen profiilista kurkkimassa. Yht'äkkiä verkkokalvoni olivat täynnä lihaa polygonien sijaan! Postasin dikkikuvat (2kpl muistaakseni) ne boardille ja heti alko irkissä sitten toruminen. En enää siin vaiheessa kerennyt niitä ottaa alas kun poru oli jo syntynyt. Noh, hyvä niin! Emmmäää mitenkään itsekäs tahdo olla mut muistan hyvin ku ne postasin ja irkissä huutelin sit heti perään. Mut kaipa tähänkin vahvistuksen saa jos tan jaksaa vielä noita irkkilogeja katsella?

Löytyyks tan sieltä sun logeista selkeyttä, että kuka teki mitä?  Taisin ite irkkailla iva-nimellä siihenkin aikaan.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi : 11.01.2012 00:21
Mitäs tälle lisätattialustalle kävi, tuliko se ikinä ulos?
Miltä näyttää 3DS:n tulevaisuus noin muuten? Oon ollut uutispimennossa jonkun aikaa.

Henk. koht ei 3DS kiinnosta. Löysin kesällä kadottamani DS Liten vihdoin ja oon nyt ihan mehuissani Inazuma Elevenistä, Aliens: Infectationsista, Laytoneista ynnä muista mahtavista uusista julkaisuista. Olin ihan siinä käsityksessä että olin jättänyt sen bussin penkille ja se oli mennyttä kalua. Olin suunnitellut ostavani tilalle uuden DS Liten, sillä se on optimaalisen kokoinen, näkönen ja tuntunen eikä mikään muu oikeestaan kiinnosta ku hyvin toimivat DS-pelit, ei kamerat, 3d:t, nettilataukset yms.
Vielä ois hyllyssä vaik kuinka monta peliä korkkaamatta mm. Phantom Hourglass, Pokemon Pearl etc. että sen suhteen mun DS-tulevaisuus on aika kirkas ihan ilman 3d:täkin.  :)
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo DS : 24.12.2011 00:16
Itse hävitin oman valkoisen DS Liteni pari kuukautta sitten ja nyt himottaisi hommata uusi DS tilalle. Oikeestaan en kaipaa juurikaan mitään muuta kuin itse konsolin, eli Lite taas kerran riittää vallan mainiosti. En kaipaa DSin kameroita tai nettiominaisuuksia tai 3DS:n kolmedeetä. Vain peli ja minä riittävät  8)
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: DVD/Blu-ray/HD-DVD-ostokset : 18.12.2010 04:42
Onko kellään uutta Alien Blu-ray -boksia? Olisi kiva kuulla lautalaisten kommentteja!
24  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Conan (uusi show alkaa jenkeissä 8.11) : 10.11.2010 17:29
Eka jakso oli ihan hauska. Varovaisesti aloittivat selkeesti. Alussa hyvää läppää menneisyydestä ja sen jälkeen tosi peruskauraa, mutta ei mitään säväyttäviä sketsejä tms. Oli ihan kiva katsoa pitkästä aikaa kuitenkin.
25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Conan (uusi show alkaa jenkeissä 8.11) : 08.11.2010 20:12
Voisit Epi laittaa tänne vaikka jonkun suositun linkin, josta vois tuon HD-riipauksen ladata, jos kohdalles siis osuu sopiva :)
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 07.11.2010 11:57
2. kierros

Metroid
Zelda

Oddworld
Resident Evil

Super Mario
Mechwarrior

Metal Gear Solid
Call of Duty

Halo
Elite

Pokémon
Castlevania

Professor Layton
Fallout

Grand Theft Auto
Mega Man
27  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 04.11.2010 14:03
Parin viikon sisään tullu käytyä Stadissa Playgoundis psytrance-keikalla (Hyperion Saksasta ja paljon muita, mm. bitpoppiakin), dubstepit Sörkän Helmessä (vola pakotti lähtee pois, keskiäänet iski korvaa ihan älyttömän kovasti), Club Mega Therionin avaruushimmailua kuuntelemassa, Nokturnal Mortum Dante'sissa ja eilen Jex Thoth Kuudennella linjalla.

Jex ja NM veivät kyl voiton ihan kirkkaasti, mut mikää ei kyl kuulostanu huonolt. Aattelin et vois kirjotella enemmänki näistä, mut en kyl jaksa ellei ketää erityisesti kiinnosta..
28  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mixtapet : 04.11.2010 11:49
the fuukkk.. who is this guy? Koo linkkailee vissii ihan timanttisia juttuja :D Just kuuntelen Zombyy ja toi WWYI92 on ihan prrrkeleen hyvä levy! Parin päivän päästä aattelin mennä kattelee Top Billinkiä (heh) Kotkassa. Ja Joker on yks mun lemppareista elektronisen musan saralla. Noita kyseisiä teippejä en o kuullu mut pitää ladata ku pääsee sopivalle koneelle.

Mixtapet on kyl hienoi juttui, latailen paljon random kamaa esim. stealthunit.comist poimituist linkeist, siel noit pyörii ihan mukavasti. Tykkään laittaa jonkun vaa pyörii taustalle tietämättä mitä milloinkin soi ja sit vaan havahtua sen hyvyyteen tai huonoutee.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 04.11.2010 09:35
Round 1

F-Zero
Castlevania

Metal Slug
Halo

FIFA
Grand Theft Auto

Pokémon
Mario Kart

Resident Evil
God of War

Call of Duty
Gran Turismo

Gradius
Fallout

Mega Man
Final Fantasy

Metroid
Street Fighter

Civilization
Super Mario

Heroes of Might & Magic
Zelda

Devil May Cry
Metal Gear Solid

Professor Layton
Dragon Quest
30  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Big Brother 2010 : 03.11.2010 10:22
Aattelin vaan tulla sanomaan et tänä vuonna BB on ollu aika näkymättömissä kaikis mediois. Vai johtuuko se vaan musta? En nääs oo hirveemmin kattonu telkkaria tai lukenu iltapäivälehtia. Anyway, kiitti kaikille et oon saanu ollu rauhas!
Sivuja: [1] 2 3
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines