Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Aihe: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet  (Luettu 12128 kertaa)
2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « : 17.01.2012 12:22 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili 2012 on jo pyörinyt hyvän aikaa. Joskaan vielä pelien tulva ei ole alkanut vyörymään päälle, pian se kyllä alkaa.

Tämänkin vuoden alku näyttää melko lupaavalta. Iso kasa lupaavia ja kiintoisia pelejä on tulossa markkinoilla talvella. Isoja julkaisuja ovat muun muassa SSX, Final Fantasy XIII-2, Soulcalibur V, Mass Effect 3, Ninja Gaiden 3, Silent Hill: Downpour, Max Payne 3 jne.

Vuosi 2012 on hyvin mielenkiintoinen vuosi myös konsolimarkkinoiden tulevaisuuden kannalta. On jännää nähdä miten Vita tulee menestymään. Käsikonsoleiden markkinat ovat olleet hyvin hankalat. Jopa Nintendo sai pudotella hintoja ja julkaista isoja pelejä, jotta uusi käsikonsoli kelpasi kansalle.

Uusi sukupolvi lähtee myös (toivottavasti) käyntiin kotikoneiden puolella, kun Nintendo tuo Wii U:n markkinoille. Ehkäpä tänä vuonna nähdään myös PlayStation 4- ja Xbox 720 -julkistukset, joista huhuja liikkuu jatkuvasti enemmän ja enemmän. Konsolimarkkinoiden kuolemaa on rummuteltu nyt jo muutamien asiantuntijoiden sekä nimekkäiden pelikehittäjien toimesta, joten onkin jännä nähdä miten laitteet otetaan vastaan.


Tässä ketjussa puhutaan vuoden 2012 pelimarkkinoista. Mitkä ovat ne odotetuimmat ja kiinnostavimmat pelit? Millaiselta pelimarkkinat yleensä näyttävät vuonna 2012?
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #1 : 17.01.2012 12:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Wii U:sta riippuu omalla kohdallani aika paljon. Jos Nintendo saa julkaistua sille heti kärkeen muutaman kiinnostavan pelin, niin laite tulee hankittua ja jännitys vuoden 2012 osalta nousee aivan uusiin lukemiin. Uutta Zeldaa lienee turha toivoa julkaisuun, mutta onko next gen -Mariota valmisteltu suljettujen ovien takana jo vuosia? Minulle pökertymiseen riittää yksi hienon näköinen traileri tulevasta Mariosta. Kun muistaa miten upealta Mario Galaxyt näyttävät Dolphin-emulaattorilla HD-resoluutiolla, eivät odotukset ole kovin alhaalla.

PS3-nimikkeistä kiinnostavat eritoten Tomb Raider, GTA V, Last of Us ja MGS: HD Collection.

Ja kehtaanko sanoakaan: Skyrimin DLC:tä odotetaan kuin ihmissusi nousevaa kuuta, vaikka peruspelissäkin vielä riittää tahkottavaa vaikka miten paljon!

Jos 3DS tulee hankittua tämän vuoden aikana, on kiikarissa ainakin Luigis Mansion 2. Rakastin alkuperäistä peliä ja pelasin sen aikoinaan viisi kertaa läpi. 3D tulee tähän peliin sopimaan läpinäkyvine haamuineen varmasti mainiosti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #2 : 17.01.2012 13:05 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Eniten odotan Mass Effect 3:sta, kuumottaa jo päästä siihen käsiksi. Last of Us olisi myös aika nami, vaikka epäilen että kerkeääkö se vielä tämän vuoden puolelle. Jak & Daxter Collection on must, lempisarjojani ikinä. MGS: HD Collectionilla pääsisin vihdoin takaisin Snake Eaterin pariin.

Eipä tunnu olevan minulle mitään muita järisyttäviä julkaisuja tänä vuonna. Tomb Raider kiinnostaisi ja Darksiders 2 tulee varmaan hommattua. Vitakin näyttää pätevältä lelulta, mutta jätän käsikonsolit aina varmasti pölyttymään kaappiin alkuinnostuksen jälkeen (yritän kyllä tänä vuonna hommata DS:lle pelejä). Ridge Racer Unbounded on yksi jota tulen varmasti harkitsemaan. AW's American Nightmare myös harkinnassa.
tallennettu
Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #3 : 17.01.2012 13:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Sama vastaus kuten aina ennenkin - XBLA-pelit, tosin viime aikoina sielläkin on ollut hiljaista.

Uusi Jagged Alliance ja Diablo 3 ovat varmasti kovia paukkuja. No ainakin Diablo 3 on varmuudella, Jagged Alliancesta ei voi olla vielä varma.
Play-Asia
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #4 : 17.01.2012 13:52 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Pakkohankintoja vuoden 2012 peleistä on ainakin MGS HD Collection, Catherine, The Last Story, Devil May Cry Collection, Zone of the Enders HD Collection, Pandora's Tower, Jak & Daxter Collection, Anarchy Reigns, The Last Guardian ja Metal Gear Rising: Revengeance. Monia muitakin pelejä tulee varmasti hankittua, mutta nuo ovat päällimmäisinä hankintalistalla. The Last of Us vaikuttaa myös lupaavalta, mutta en Naughty Dogilta muuta odottanutkaan.

Wii U tulee varmasti hankittua jossain vaiheessa, ellei julkaisussa niin hiukan myöhemmin. Riippuu tietysti julkaisupeleistä; esim. F-Zero tai Metroid HD:na olisi parhautta, varsinkin jos kehittäjänä olisi Retro Studios. Toivottavasti saavat myös konsolin hinnan kohdalleen, ettei käy samalla tavalla kuin 3DS:n julkaisussa. Noin 300€ olisin valmis maksamaan konsoleista yleensä ja toivon että hinta ei olisi kovin paljon tuota korkeampi. Onneksi konsolista sentään löytyy tuki Wiin peleille, varsinkin kun oma Wii meni hajoamaan juuri joulun alla, eikä huvittanut maksaa satasta korjaukseen.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #5 : 17.01.2012 14:20 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Diablo 3 PC:lle ja Witcher 2 Xboxille menee ainakin hankintaan. Myöskin Wii U kiinnostaa todella paljon ja tulee varmaan hankittua aika pian julkaisun jälkeen, riippuen tietenkin siitä mitä laitteesta paljastuu tässä vuoden aikana. 3DS:lle ainakin Paper Mario, Resident Evil ja Luigi's Mansion lähtee heti julkaisussa mukaan.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #6 : 17.01.2012 14:25 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Vuosi 2012 tulee olemaan ennen kaikkea mielenkiintoinen vuosi. Pelillisesti uskallan epäillä että se saattaa olla jopa hiljaisempi kuin muutama aikaisempaa. Tosin, tämän vuoden pelimarkkinat tulee hyvin pitkälti määrittelemään E3. WiiU on jo varma, mutta tämä tarkoittaa että Wiin puolella tulee olemaan enemmän tai vähemmän kuollutta. Jos M$ tuo uuden Xboxin, silloin nähdään myös selvää hidastumista X360:n tarjonnassa. Sony voi olla se joka panostaa eniten nykyiseen sukupolveen ja sieltä voi jotain ehkä odottaakkin.

Itsellä ei oikein ole mielenkiintoa edes herättämässä näin äkkiseltään kuin Ninja Gaiden 3 ja Diablo 3. Tosin parantumattomana JRPG hörhönä odotan edelleen että sieltä tulisi pitkästä aikaa jokin hyvä yksilö. Lost Odyssey on nyt tulilla ja tuntuu varsin hienolta pelata pitkästä aikaa suht perinteistä JRPG -peliä. Hiukan peli vaatisi vielä vetovoimaa että pelin voisi nostaa jollekkin jalusta, mutta ei näillä meriiteillä. Square Enixin ikuisuus projekti FFXIII Versus olisi myös kiva nähdä. Vaikka voisin epäillä että roskaa sieltä tulee. Joten jos ei muuta motivaatiota tähän ole niin uteliaisuutta kyllä. Vai onko tämä peruttu jo?

Tosin voi käydä niinkin että vuosi 2012 on vuosi jona minä lopetin aktiivisen peliharrastuksen. E3:n näkeminen ainakin voi olla aika tiukassa...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #7 : 17.01.2012 17:22 »
Max out Jäsen Viestejä: 421 Basaaripisteet: 0 Profiili Tämä Toukokuussa julkaistava Dirt Showdown on kyllä ainakin minun kohdalla se peli, jota odotan vuonna 2012
Peli on vähän erilainen Dirt. Pelissä keskitytään enenemmän arcade tyyliseen pelaamiseen. Rallipätkät on jätetty kokonaan pois ja peliin on lisätty ROMURALLI, mikä nostaa odotuksiani aika lailla. Trailerissa(alla) graffat näyttää melko hyvältä ja noilla graffoilla hyvin toteuteetu Romuralli, stunttihaasteet ja muut vaikuttavat todella hyviltä 8)



Tää näyttää HD:nä kyllä niin pirun hianolta, että... ;)


« Viimeksi muokattu: 17.01.2012 19:42 kirjoittanut Max out »
PSN: Max_out_ | Playstation 3  320GB |
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #8 : 17.01.2012 18:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Diablo kolmosen joko asentaa tai pelaa muita pelejä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #9 : 17.01.2012 19:59 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW The Last Story ja Catherine ovat ne nimikkeet joita odotan varmaan eniten tällä hetkellä. Naughty Dogin seuraava peli tulee myös hommattua ja Metal Gear Rising, vaikkei se mikään ns. Metal Gear pohjimmiltaan olekaan. The Last Guardianille haluan pitää edelleen peukkuja, on se kuitenkin jo niin kauan kehityshelvetissä möyrinyt että olisi sääli jättää noin upean näköinen peli julkaisematta. :/

« Viimeksi muokattu: 17.01.2012 20:27 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #10 : 17.01.2012 20:13 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili 2012 on minulle sama asia kuin Mass Effect 3. En ole mitään peliä odottanut niin paljon aikaisemmin. Sarjan kaksi ensimmäistä osaa ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, minkä takia pelejä yleensäkin pelaan. Aika monta peliä tuli viimekin vuonna, jotka ovat periaatteessa hyviä pelejä mutta eivät ne ole kummemmin innostaneet. Hyvänä esimerkkinä Uncharted 3 jota en vieläkään ole läpäissyt. Skyrimiä pelasin sen 30 tuntia ja päätarinan läpi. Lopetan hyvin nopeasti pelin pelaamisen jos se ei tarjoa erittäin kiinnostavaa tarinaa ja/tai monipuolisia pelimekaniikkoja. Uskon että Diablo 3 vakuuttaa myös sillä se on Blizzardin tekemä peli (ja saanhan minä sen ilmaiseksi :D).
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #11 : 17.01.2012 20:45 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili Kauas on tultu Gba:n HC-peliajoista, jolloin ostettiin tuhansilla euroilla pelejä ja konsoleita ja pelattiin joka kuukausi useita pelejä läpi, silloin EA oli kirosana. Nykyään odotetuimmat pelit ovat valehtelematta Fifa 2012 ja NHL 2012. Eipä tule yksinpelejä pelattua enää ollenkaan.

Silti WiiU kiinnostaa, näen siinä kaiun menneisyydestä, jos Nintendo vielä kerran nousisi ja palauttaisi pelaamisen sen ilon mikä siinä oli vielä vuosia sitten. En tuota silti aio heti julkaisussa ostaa, pakko päästä ensiksi kokeilemaan. Jos M$ julkaisee perinteisen konsolin perinteisillä peleillä, niin ostan luultavasti sen WiiU:n sijasta(jos WiiU on siis floppi).

Riittää tosin että Nintendo tekee F-Zeron WiiU:lle, niin ostan sen.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #12 : 17.01.2012 21:57 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Tällä hetkellä Journey on ainoa PS3-peli, joka kiinnostaa. Ja tietty Last Guardian, jos ehtii tälle vuodelle.
tallennettu
Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #13 : 17.01.2012 22:00 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Vuoden julkaisuista ensimmäinen kova lienee uusi SSX. Sen pidemmälle en sitten listoja olekaan katsellut, sillä viime vuoden peleistäkin on monta helmeä pelaamatta. Aivan varmasti hyvää kamaa riittää enemmän kuin ehtii pelata, eli ei silleen hätää. Last Guardian toki kiinnostaa, mutta saas nähdä milloin siitä taas kuullaan jotain konkreetttista.

3DS:n taipale tulee olemaan tänä vuonna kovasti seurauksessa. Pelivalikoiman kasvaminen ja konsolin mahdollisten paranneltujen versioiden tuleminen vaikuttaa kovasti siihen, milloin pistän rahani likoon ja hankin Liten kunnioitettavalle dynastialle seuraajan. Muutama kiinnostava peli sieltä jo löytyisi ja olenkin jo aika varma, että konsoli tulee vuoden sisään hankittua. Kannettava pelaaminen vain sopii elämänrytmiini. Lopullista kamelinselän katkaisijaa odotellaan kuitenkin vielä(köhlaytonvsaceattorneykröhhöh). Toki Vitankin menestystä/tuhoutumista on mielenkiintoista seurata, mutta sitä en varmasti tule itselleni ostamaan.


« Viimeksi muokattu: 17.01.2012 23:05 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #14 : 17.01.2012 22:30 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili
Vuoden julkaisusta ensimmäinen kova lienee uusi SSX. Sen pidemmälle en sitten listoja olekaan katsellut, sillä viime vuoden peleistäkin on monta helmeä pelaamatta. Aivan varmasti hyvää kamaa riittää enemmän kuin ehtii pelata, eli ei silleen hätää. Last Guardian toki kiinnostaa, mutta saas nähdä milloin siitä taas kuullaan jotain konkreetttista.
SSX todellakin kiinnostaa älyttömästi. Odotukset ovat korkealla.

Muistahan Sharkie, että tänä vuonna saadaan myös Tony Hawkia, eikä mitään Ride/Shred-pelleilyä, vaan vanhaa klassista meininkiä latauspalveluihin.
tallennettu
Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #15 : 17.01.2012 23:05 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Vuoden julkaisuista ensimmäinen kova lienee uusi SSX. Sen pidemmälle en sitten listoja olekaan katsellut, sillä viime vuoden peleistäkin on monta helmeä pelaamatta. Aivan varmasti hyvää kamaa riittää enemmän kuin ehtii pelata, eli ei silleen hätää. Last Guardian toki kiinnostaa, mutta saas nähdä milloin siitä taas kuullaan jotain konkreetttista.
SSX todellakin kiinnostaa älyttömästi. Odotukset ovat korkealla.

Muistahan Sharkie, että tänä vuonna saadaan myös Tony Hawkia, eikä mitään Ride/Shred-pelleilyä, vaan vanhaa klassista meininkiä latauspalveluihin.

Oh crap, tosiaan! Tämä uusinta tulee oikeasti hyvään saumaan, sillä viime pelikerroista on kulunut paljon paljon aikaa, ja nostalgiaryöppy vanhojen kenttien parissa on varmasti sen mukainen.

Pakko tosin ehkä julkaisua odotellessa painua kämpille pariksi päiväksi verestämään sormia, ettei sitten tule ihan takkiin kunhan vihdoin saadaan skabat aikaiseksi. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #16 : 17.01.2012 23:11 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pitkästä aikaa kiinnostava vuosi rautapuolellakin. Vita on ihan cool laitteena mutta ne pelit. Tällä hetkellä pelit on sellaisia, jotka pelaisin mielummin isolla telkulla ja padilla. Toivottavasti kehittäjät keksivät kaikkea kivaa uudella raudalla. 3DS:stä saadaan toivottavasti uusi malli jossa on vakiona kaksi tikkua, tuota nykyistä en ole ostamassa. Lähinnä Nipan omat pelit kiinnostaa Mario 3D Land, Mario Kart 7 ja Luigis Mansion 2. Noistakin olisin kyllä mieluusti nähnyt ainakin Luigis Mansionin isolla ruudulla... Microsoftiltakin näkisi mieluusti jo ensimmäisiä tietoja uudesta Xboxista. WiiU on kyllä aikamoinen kysymysmerkki. Katsotaan nyt ennen kuin sanotaan yhtään mitään.

Pelipuolella tuntuu jo nyt olevan pitkähkö lista kiinnostavia pelejä. Ainahan noista putoaa osa pois tai päätyy alekorihankintoihin. Uusi SSX on varmaan eka tämän vuoden ostos jos saan tuon Live-tilini siihen mennessä takaisin, seuraavana Mass Effect 3. Max Payne olisi tullut heti siihen perään mutta meni sekin myöhästymään toukokuulle. Tämän johdosta tuskin nähdään GTA femmaa toukokuussa kuten on veikkailtu. Uusi Ridge Racer näyttäisi olevan hyvissä käsissä, joten saattaa sekin päätyä heti maaliskuussa levykelkkaan. Halo 4 toki komeilee siellä syksyn odotetuimpana pelinä Nyt olisi oikeasti aika uudistaa sarjaa ja vaikka ihan rankallakin kädellä. Uusi ja helvetin kova tiimi paperilla lupaa hyvää. Katsotaan, katsotaan. Tulee sieltä sitten (toivottavasti) Bioshock, Last Guardian, Last of Us, Far Cry 3, Prey 2, lukuisia HD Collectioneita jne jne. Hulluksihan tässä taas tulee.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #17 : 18.01.2012 00:52 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Enpä oikeastaan odota mitään, varmaan uusi änäri ja Sf X tekken ovat ainoat mitkä kiinnostavat, mutta eipä tuo vähäinen odotus välttämättä poista niitä muidenkin pelihankintojen mahdollisuksia joita varmasti tulee. Nykyään vaan tulee aika laiskasti seurattua koko pelialaa ja sen tarjontaa etukäteen, niin pelihankinnat on sellaisia havahtumisia "onks tääkin jo julkaistu" tjsp. Jotkut kunnon HD remaket olisivat kyllä kivoja joistain vanhoista  PS1 ja PS2 peleistä, mutta varmaan turha toivo. Jos jotain uusia konsoleja tänä vuonna julkaistaan, niin en todellakaan ole niitä ihan heti ostamassa varsinkaan jotain nintendoa.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #18 : 18.01.2012 02:29 »
Justece Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Unohdin Bioshock Infiniten. Myös tämän sarjan aiemmissa osissa oli sitä jotain mitä jokaiselta peliltä kaipaisin.  ;)
I'm the best fuck the rest.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #19 : 18.01.2012 07:56 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Ahh, miten unohdinkaan Tony Hawk HD:n. Onko mitään hienompaa kuin ensimmäiset Haukat HD muodossa?

No ei.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #20 : 18.01.2012 11:58 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tosin voi käydä niinkin että vuosi 2012 on vuosi jona minä lopetin aktiivisen peliharrastuksen. E3:n näkeminen ainakin voi olla aika tiukassa...
Tämän uhka on omalla kohdallakin ajankohtaista. Kiinnostus peleihin on tippunut tasaista tahtia viime kesästä lähtien, vaikka olen joitan pelejä ostellutkin ja niistä pitänyt, kuten batmanista ja assassin's creedistä. Pelimaailman uutisia ei kuitenkaan enää jaksa seurailla samaan malliin kuin ennen. Pelaajan tilaus loppuu todennäköisesti ensi kevääseen.

Mutta sen mitä olen seuraillut, niin ainakin SSX, GTA V ja Max Payne 3 kiinnostaa. Katsoo nyt mitä sieltä tulee.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #21 : 18.01.2012 12:10 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Nopea lista tässä ketjussa jo puhutuista ja minua enemmän tai vähemmän kiinnostavista peleistä, ei missään erityisessä järjestyksessä:

-Mass Effect 3
-Asura's Wrath
-SSX
-Max Payne 3
-Jak & Daxter Collection
-ZoE Collection
-Tomb Raider
-Last of Us
-GTA V
-Metal Gear Rising
-Last Guardian
-Diablo 3 (konsoliversio)
-Witcher 2 (360)
-Halo 4
-Prey 2
-Far Cry 3
-BioShock Infinite

Onhan siinä aika monta näköjään, hyvä pelivuosi tulossa taas. Saa sitten nähdä, että miten monta noista tulee ostettua ja milloin. Aika monen kohdalla tulee varmaan odotettua alelaarihintoja kun on sitä pelattavaa jo nytkin enemmän kuin ehtii. E3:sia odotan innolla, koska voitaisiin saada pitkästä aikaa vähän uutta ja kiinnostavaa rautaa esittelyyn, eli PS4 ja Xbox 720.


« Viimeksi muokattu: 18.01.2012 17:31 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #22 : 18.01.2012 14:59 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Diablo III ehkäpä vuoden odotetuin itselläni. Last Guardian hypetyttää vieläkin vanhojen videoiden perusteella, mutta saa nähdä milloin ilmestyy. GTA V, katsotaan miten paljon eroaa IV'stä, mutta jo mahd. co-opin takia kiinnostaa paljon.

Sitten on WiiU, vähän sama kuin muillakin, katsotaan tuleeko mitään kiellereitä julkaisussa, mutta kyllähän tämä varmaan tulee ostettua ennemmin tai myöhemmin.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #23 : 18.01.2012 15:12 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Bioshock Infinite
Fez
Spelunky XBLA
Diablo III
Mass Effect 3

Uusimman Max Paynen kiinnostus on pohjamudissa. Kakkonen tuntui jo vähän väsyneeltä ja tarpeettomalta, isompi hupi siinä oli lähinnä modit. Diablo III:ssa pelottaa lähinnä RMT-kauppapaikka ja sen vaikutus itse peliin. HD Collectioneita en taas periaatteestakaan tue.

En jaksa hardispuolella uskoa, että saadaan suurta graafista/teknistä harppausta. Syytä kysellessä voi vaikka katsoa, mitä THQ:lle on nyt tapahtumassa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #24 : 18.01.2012 18:41 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Jees. The Last Guardian, MG Rising sekä tietysti...

Square Enixin ikuisuus projekti FFXIII Versus olisi myös kiva nähdä. Vaikka voisin epäillä että roskaa sieltä tulee. Joten jos ei muuta motivaatiota tähän ole niin uteliaisuutta kyllä. Vai onko tämä peruttu jo?

Muistaakseni Nomura sanoi tuossa syksyllä notta "Versus XIII has just entered full development" eli juuri käsittääkseni on firman tiimillä kädet täynnä tämän kanssa. Olisihan tuo hienoa kyllä saada ulos tämän vuoden puolella. Versuksen suhteen olen oikeastaan hypettyneempi kuin vuosiin minkään FF:n suhteen, sillä etenkin sen tekijäporukka on äärimmäisen lupaava. Muistetaan että Squarella on kuitenkin useita tekijätiimejä FF:ää varten, eikä Versuksen ydinporukka ollut juuri isommin tekemisissä esmes 12:n ja 13:n kanssa.

Suurin yksittäinen plussa IMO on silti Kazushige Nojiman paluu käsikirjoittajan pallille (mies kirjoitti viimeksi yksinään FF8:n ja 10:n tarinat ja oli seiskassakin mukana. FFX taitaa olla miehen viimeinen itsekirjoittama tekele). Muutenkin paljon PS1-Fantasyjen porukkaa mukana. Mainitsinko muuten jo että täysin avoin maailmankartta on luvattuna Xenoblade-hengessä, ja että vapaasti lenneltävät ilma-alukset on mukana? Roskaa...hardly.

Suosittelen katsomaan lisätietoutta pelin Wikipedia-sivulta, löytyy nimittäin paljon mielenkiintoista tavaraa (kunhan sen SOPA-protestipimento saadaan keskiyöhön mennessä pois alta...tai no, pysäyttäkää vaan sivun lataus ennen mustan ruudun ilmestymistä).

Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 18.01.2012 19:12 kirjoittanut IPlayer »
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #25 : 19.01.2012 12:07 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Saisivat nyt sen Versuksen tehtyä niin voisivat alkaa duunailla Kingdom Hearts 3:sta. Versuskin näyttää aika kivalta, kuitenkin suosittelisin "XIII" poistamista siitä nimestã, ei anna kaikille hirveän positiivista kuvaa.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #26 : 19.01.2012 12:23 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili
3DS:lle ainakin Paper Mario, Resident Evil ja Luigi's Mansion lähtee heti julkaisussa mukaan.

taisin johonkin jo tästä kirjoittaa, mutta omalla kohdalla: What TK just said. Odottavan aika on piktä
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #27 : 19.01.2012 17:40 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili
3DS:lle ainakin Paper Mario, Resident Evil ja Luigi's Mansion lähtee heti julkaisussa mukaan.

taisin johonkin jo tästä kirjoittaa, mutta omalla kohdalla: What TK just said. Odottavan aika on piktä
Mua kiinnostaa uusi Paper Mario -seikkailu, mutta herää kysymys; toimiiko 3DS-peli esimerkiksi DS Litessä ihan vaan ilman 3d-efektiä?
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #28 : 19.01.2012 18:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei. Eihän Playstation 2 -pelitkään toimi ekalla pleikkarilla.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: 2012 - Kiinnostavimmat pelit ja vehkeet « Vastaus #29 : 19.01.2012 18:19 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Jaa... höh. En oo ehkä sisäistäny vielä et ne on eri laitteita. Se, että 3d-efektin saa pois päältä, hämää..

EDIT: Okei, sanotaanko että "se, että 3d-efektin saa pois päältä, herätti pienen toiveenkipinän siitä, että ei tarvitsisi ostaa uutta konsolia vain Paper Marion takia".


« Viimeksi muokattu: 19.01.2012 19:36 kirjoittanut Iva »
tallennettu
Sivuja: [1] 2
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines