Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 84
Tulostusversio
Aihe: Mitä tapahtui tänään?  (Luettu 668842 kertaa)
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1980 : 19.01.2012 17:36 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili
Näyttäisi siltä että ensi kuun alussa on edessä vkl-reissu pietariin DJ-keikalle. Veli venäläinen maksaa viulut ja vähän taskurahaakin. Jännittää aika tavattoman paljon. Hyvällä ja vähän huonollakin tavalla  :lol:
Huhhuh! Onnea, Koo! Tuntuu siistiltä, että tyyppi, jota on hiljaa vierestä seurannut, alkaa vähä vähältä nousemaan kohti tähtiä! Vilkuta mulle ku oot huipulla! ;)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1981 : 19.01.2012 22:52 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kiitos!  :)

Tuntuu kyllä hyvältä kun kerrankin hommat rullaa eteenpäin ihan mukavasti miltei omalla painollaan. Toissapäivänä tuli yhteydenottoa yhdeltä tuoreelta berliiniläiseltä levylafkaltakin, melko pienimuotoista toimintaa, mutta mukavaa että alkaa löytyä kontakteja.

Huipulle varmaan on vielä matkaa  :P
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1982 : 20.01.2012 07:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Huipulle on matkaa vain sen yhden hittibiisin verran. Erästä pokerinpelaajaa vapaasti lainaten "ensimmäinen miljoona potkii vastaan kaikkein eniten"  ;)

Laitahan matskua boardeillekin.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1983 : 20.01.2012 14:40 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Nooo tämänhetkiset mielenkiinnon kohteet on sen verran nicheä ettei hittibiiseistä ehkä tarvitse huolehtia. No kuka tietää. Unelmana olisi että saisi vinyylijulkaisun vielä joskus ulos jollain arvostamallani levylabelilla. Saa nähdä, tyyli poukkoilee vielä aika paljon eikä oikein jaksa jumiutua yhteen juttuun.



http://soundcloud.com/byrslf_division/keiska-tearjerk-forthcoming


http://soundcloud.com/keiska/watch-your-step


tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1984 : 20.01.2012 20:18 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili On muuten aika kovaa materiaalia, etenkin Tearjerk kolahti. Onko syna samplattu jostain vai omaa kamaa? Ei sillä sinänsä merkitystä, mutta kiinnostaisi toki. :p Muuten sellaista musaa kyllä väsäät, etten etenkään tämänhetkisten musiikkimieltymysteni pohjalta voi muuta tehdä kuin nauttia; jatka samalla linjalla...
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1985 : 22.01.2012 13:00 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Kiva kuulla :) Taitaapi itseasiassa molemmat biisit olla 100%:sti sampleista duunattuja.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1986 : 22.01.2012 14:20 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Jees, tykkäsin itsekin. Mitään valaisevampaa en kyllä osaa sanoa.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1987 : 22.01.2012 14:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 938 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mun flashplayerissä taitaa olla jotain vikaa...
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1988 : 22.01.2012 19:47 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Mua pelottaa joka päivä. Mietin omistamisen ja ostamisen järkevyyttä. Odotan vaan sitä hetkeä kun minun täytyy hankkiutua eroon kaikesta materiaalista mitä olen vuosien varrella haalinut. Joku päivä saatan tehdä sen ratkaisun, että myyn omaisuuteni pois ja lähden Nepaliin.  Mihin levyt, kirjat, vaatteet ja pelit? Mitä tärkeitä artikkeleitä haluan säilyttää ja miten? Ja miksi ylipäätänsä ostaa nyt kun en tietenkään halua raahata näitä juttuja mukanani. Nytkin tekisi mieli karsia kaikkea turhaa pois. Mut ku mietin et mitä heittää bois ni "ei tota, ei tota". Ehkä en ole valmis vielä. Ehkä kun luopumisen aika tulee, olen hyväksynyt sen, että tavarat ovat palvelleet minua oman aikansa ja näin on hyvä.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1989 : 25.01.2012 19:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Iva, et tule kyllä itkemään rojujen perään jos päätät ne myydä. Tsemppiä vaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1990 : 29.01.2012 12:13 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Ei tänään, mutta perjantaina selvisi että sain harjoittelupaikan ensi kesäksi. Helvetin hyvä homma, niin ei tarvitse enään stressata tuostakaan. Paikkakin on paras mahdollinen, eli Viikin koetila joka on lähellä ja ei siinä mielessä poikkea kouluun menemisestä ollenkaan. Neljä kuukautta eli koko kesä menee, mutta tuloksena vaivaiset 3 opintopistettä. Palkkaa sentään maksetaan, niin ei ihan köyhdy.

Meikän kesä menee sitten tosiaan lehmiä hoitaessa, jonkinmoisissa kylvöpuuhissa, koneiden ja rakennusten korjailussa ja tutkijoiden avustamisessa. Hyviä ulkohommia luvassa siis, toivottavasti tulee lämmin kesä :)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1991 : 29.01.2012 12:46 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mua pelottaa joka päivä. Mietin omistamisen ja ostamisen järkevyyttä. Odotan vaan sitä hetkeä kun minun täytyy hankkiutua eroon kaikesta materiaalista mitä olen vuosien varrella haalinut. Joku päivä saatan tehdä sen ratkaisun, että myyn omaisuuteni pois ja lähden Nepaliin.  Mihin levyt, kirjat, vaatteet ja pelit? Mitä tärkeitä artikkeleitä haluan säilyttää ja miten? Ja miksi ylipäätänsä ostaa nyt kun en tietenkään halua raahata näitä juttuja mukanani. Nytkin tekisi mieli karsia kaikkea turhaa pois. Mut ku mietin et mitä heittää bois ni "ei tota, ei tota". Ehkä en ole valmis vielä. Ehkä kun luopumisen aika tulee, olen hyväksynyt sen, että tavarat ovat palvelleet minua oman aikansa ja näin on hyvä.

Jos on noin kiintynyt materiaaliin, niin myy samantien pois. Aika sairasta jos ei pysty luopumaan jostain tuotteesta. Kaveri just myi kaiken ja muutti ulkomaille. Itselle ei tekisi myöskään kipeää shipata koko omaisuutta kaatopaikalle ja lähteä kiertämään maailmaa.

Toisaalta jos roju tekee onnelliseksi, niin miksi niistä pitäisi luopua, senkun hamstraa hamsterin tavoin kaiken varastoon ja antaa pölyttyä siellä. Varastoja voi myös vuokrata Nepalin matkaa varten, jos ei kykene tai halua niistä romuistaan luopua.

Neloselta tuli joku 4D-dokkari noista hamstraajista, jotka eivät edes roskistaan pystyneet päästämään irti. Sairasta.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1992 : 29.01.2012 12:48 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Tavara ei tuo onnea, vaikka sitä kuinka itselleen uskottelisi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1993 : 31.01.2012 11:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Itkemisestä ja telleistä

Vaikka pokeri ei kiinnostaisi, niin lukekaa tuota tarina hevosesta.  :/
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1994 : 08.02.2012 19:18 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Jänniä tapahtunut.

Olin menossa kouluun ja kävelin yliopiston parkkipaikalla kasvipatologian professorin ohi. Moikattiin, kuten yleensäkin, mutta sitten kuulin huudahduksen perästä. Proffa kysyi, että onko mulla jotain alan töitä kesäksi. Vastasin, että harjoittelu on luvassa Viikin koetilalla. Proffalla olisi ilmeisesti ollut jotain hommia luvassa, mutta asia ei selvinnyt. Koko tilanne tuli ihan puun takaa ja olin vähän pihalla koko tilanteesta. Proffa vaan sanoi jotain tyyliin, että seuraavana kesänä sitten ja sanoi että koulun ohella jos haluan tehdä jotain, niin kysy vaan.

Myöhemmin kun olin vähän sulatellut tilannetta, pistin proffalle mailia ja kyselin vähän tarkemmin. Vastauskin tuli jo onneksi. Hänellä oli ollut tarkoituksena kysyä jo jonkin aikaa, että kiinnostaisiko minua ruveta koulun ohella auttelemaan jossain projekteissa. No totta vitussa kiinnostaa. Mikäs sen parempaa, kuin päästä yliopistolle tutkimusassariksi, vaikka ihan hirveästi ei näin 2. vuoden opiskelijana pystykään tekemään. Tuosta ne hyvät hommat kuitenkin sitten lähtee etenemään, jos/kun vaan pääsee taloon sisään. Jos hommia on vähän, pitää katsoa että ehtii nykyisten töiden ja koulun ohella tehdä, mutta jos paljon olisi tarjolla töitä niin hyvällä tsäkällä voisi jossain vaiheessa noi Verkkiksen paskaduunitkin lopettaa.

Ensi viikolla menen juttelemaan hommelista, saa nähdä mitä käy ja tuleeko tästä mitään  :)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1995 : 10.02.2012 13:27 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili No niin. Xbox 360 sanoi finito eikä näytä enää kuvaa. Takuu on mennyt jo pari vuotta sitten. Tuli katseltua jotain vinkkejä korjaukseen, mutta ei jaksa alkaa säätämään. Eivät ne muutenkaan takaa boksin toimivuutta. Monia pelejä tuli kahlattua läpi. En viime aikoina pelannut ehkä niin paljoa boksilla kuin PS3:lla, mutta olisi ollut kiva pelata se Mass Effect 3 vielä 1:n ja 2:n seiveillä. Ehkä sitä jaksaisi lainata kaverin boksia.

Sleep well, sweet prince.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1996 : 10.02.2012 13:41 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
No niin. Xbox 360 sanoi finito eikä näytä enää kuvaa. Takuu on mennyt jo pari vuotta sitten. Tuli katseltua jotain vinkkejä korjaukseen, mutta ei jaksa alkaa säätämään. Eivät ne muutenkaan takaa boksin toimivuutta. Monia pelejä tuli kahlattua läpi. En viime aikoina pelannut ehkä niin paljoa boksilla kuin PS3:lla, mutta olisi ollut kiva pelata se Mass Effect 3 vielä 1:n ja 2:n seiveillä. Ehkä sitä jaksaisi lainata kaverin boksia.

Sleep well, sweet prince.
Kannattaa silti kokeilla huollattamista valmistajan virhevastuuseen vedoten. Oletan takuun olleen 1v, joten n. 3 vuotias kone on vähän turhan nuori kaatopaikalle.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1997 : 10.02.2012 14:08 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo takuu kesti 2 vuotta ja Microsoftin mukaan takuun ulkopuolinen korjaus maksaisi, eikä löydy hilloa siihen.

Jos vaikka laittaisi kickstarterin pystyyn.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1998 : 10.02.2012 14:23 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuo takuu kesti 2 vuotta ja Microsoftin mukaan takuun ulkopuolinen korjaus maksaisi, eikä löydy hilloa siihen.

Jos vaikka laittaisi kickstarterin pystyyn.
Kauppiailla ja maahantuojilla on hyvin vähän mielenkiintoa opastaa kuluttajaa Suomen kuluttajansuojalaista, saatika oma-aloitteisesti noudattaa sitä. Vaikka MS väittää jotakin, niin laki on kuitenkin laki.

Mutta, jos se yli neljä vuotta vanha jo on niin en tiedä meneekö se vielä valmistajan virhevastuuseen. Ottaa aspaan yhteyttä ja kysyy niiden mielipidettä. Se ei maksa mitään.

Ephram esimerkiksi sai tehdashuolletun PS3:n reilu kolme (vai oliko se melkein neljä?) vuotta vanhan laitteen tilalle.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #1999 : 10.02.2012 21:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Tuo takuu kesti 2 vuotta ja Microsoftin mukaan takuun ulkopuolinen korjaus maksaisi, eikä löydy hilloa siihen.

Jos vaikka laittaisi kickstarterin pystyyn.
Kauppiailla ja maahantuojilla on hyvin vähän mielenkiintoa opastaa kuluttajaa Suomen kuluttajansuojalaista, saatika oma-aloitteisesti noudattaa sitä. Vaikka MS väittää jotakin, niin laki on kuitenkin laki.

Mutta, jos se yli neljä vuotta vanha jo on niin en tiedä meneekö se vielä valmistajan virhevastuuseen. Ottaa aspaan yhteyttä ja kysyy niiden mielipidettä. Se ei maksa mitään.

Ephram esimerkiksi sai tehdashuolletun PS3:n reilu kolme (vai oliko se melkein neljä?) vuotta vanhan laitteen tilalle.

Muistaakseni yleinen virhevastuu on sen about kaksi vuotta, eli noin vanhaa laitetta ei varmaan lainkaan puitteissa ole pakko huollattaa. Silti kannattaa toki kysyä, kuten Epinkin tapaus näyttää. Jo pelkkä virhevastuun mainitseminen saattaa saada liikettä aikaan, who knows.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2000 : 10.02.2012 22:10 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Muistaakseni yleinen virhevastuu on sen about kaksi vuotta, eli noin vanhaa laitetta ei varmaan lainkaan puitteissa ole pakko huollattaa. Silti kannattaa toki kysyä, kuten Epinkin tapaus näyttää. Jo pelkkä virhevastuun mainitseminen saattaa saada liikettä aikaan, who knows.
Virhevastuun kestoa ei ole tarkasti määritelty. Suomen lakiin ei ole kirjoitettu mitään kahden vuoden rajaa, vaan laissa puhutaan ainoastaan odotettavissa olevasta kestoiästä. Suurella kodinkoneella (pesukone, jääkaappi, ym.) oletettava kestoikä on pidempi kuin vaikka kannettavalla MP3-soittimella.

Suuri kysymys tässä siis on, että kuinka kauan kuluttaja voi olettaa pelikonsolin kestävän. Pelikonsolilla kun on muutenkin tietty elinikä, eli siinä vaiheessa kun uusi konsolisukupolvi tulee niin vanhat koneet päätyy kaappiin pölyä keräämään. Mutta, jos kone ei kestä uuden sukupolven tuloon asti, niin kuluttaja joutuu ostamaan uuden samanlaisen koneen pelatakseen jo ostamiaan pelejä seuraavan sukupolven tuloon asti. Ei varsinaisesti reilu tilanne kuluttajan kannalta. Varsinkaan kun noilla nykykoneilla tuntuu olevan ongelmia selvitä yli neljää vuotta.


Mutta niin, kannattaa kysästä Microsoftilta niiden mielipidettä asiasta. Ja jos Microsoftin vastaus ei miellytä, niin kuluttaja-asiamieheltä voi kysästä niiden mielipidettä asiasta. Mutta, kun tuo Nopan kone on jo yli neljä vuotta vanha, niin voi olla aika heikoilla, että MS sen huoltoa ainakaan kokonaan korvaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2001 : 14.02.2012 17:08 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Uskomatonta. Sain 360:n toimimaan - tai no, se on koko ajan toiminutkin, vika olikin HDMI-kaapelissa. Oli ilmeisesti vain vähän liikahtanut, koska kuva ei näy PS3:llakaan jos kaapeli on tietyssä asennossa.
Ihmettelen kyllä miksen viimeksi saanut kuvaa näkymään viimeksi, kun liikuttelin sitä kaapelia ja silloinkin kokeilin kahdella eri näytöllä.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin... pääsen sittenkin pelaamaan Mass Effect 3:sta :)
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2002 : 14.02.2012 18:38 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili 37,35 kuumetta ja karmee flunssa. Ei ole ollu meinaan vuosiin näin paljon kuumetta ;D Mutta yllättävän tukkonen ja voimaton olo pikku kuumeesta ja flunssasta. No, takasin makaamaan -->
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2003 : 14.02.2012 20:04 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Mullakin menny makaamisen merkeissä tämä ja eilinen päivä. Pahimmillaan oli jossain 38,9, mut nyt onneks helpottaa. Hajottaa vaan tämä neljän seinän sisällä oleskelu. Ei oikein jaksa pelatakkaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2004 : 16.02.2012 17:35 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Leikin taas osakesijoittajaa. Talvivaara droppasi mukavasti 12 pinnaa ja pistin suurimman toimeksiantoni lyhyen sijoittajanurani aikana. Samaa katastrofiyritystä tuli ostettua myös sen kurssin ollessa all time low. Siitä vaan lautalaisille sopiva riskiosake, jos haluaa tulevaisuudessa nauttia hyvistä tuotoista tai konkurssista.  ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2005 : 16.02.2012 17:55 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Yliopistolle duuniin, nice!

  ;D
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2006 : 16.02.2012 20:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuli testattua ensimmäistä kertaa netticasinoa. Kohteeksi valitsin Mr. Green saitin. Kaikki näytti olevan päällisin puolin ok. Eli lisenssi, laaja maksukorttien yhteensopivuus jne. Joten sijoitin tähän 30€ jolloin sain bonuksineen 60€ pelitilille. Homma alkoi ihan mukavasti. Voitin puolivahingossa 300€ (iso panos huomaamatta). Ajattelin että hitto otan rahat heti ulos. Heti tuli pieni yllätys. Saankin ulos vain 199€ koska ensitalletuksen bonus vaatii tietyn verran pelejä että voin ottaa kaiken ulos. Mutta ymmärsin sinänsä tämän. Ilmaisia bonuksia ei kuitenkaan ole ja kuitenkin oli tuo 199€ mahdollista saada. Tämä jälkeen tuli toinen yllätys. Kun lunastin tuon 199€ hävisi tililtäni koko 300€ koska tämä kuului bonukseen ja pelkkää bonusta ei voi tilillä olla. Ei tämäkään internet maailmassa mitään ihmeellistä ole, joten olin vähän valmistautunutkin tälläisiin tilanteisiin. Ja kuitenkin, 199€ tulisi omalle tilille. Laitoin siis rahat siirtoon omalle tilille ja jäin odottelemaan 5-7 päivän maksuajan vuoksi.

Tämän jälkeen tuli vielä kolmas yllätys. Mr Green halusi varmentaa henkilöllisyyteni. joten he pyysivät lähettämään tositteita, jotka varmistavat henkilöllisyyteni. Tositteet olivat kopio henkilöllisyystodistuksesta (henkilötunnuksesta voi peittää 4 viimeistä numeroa) ja kopio tunnutun yrityksen laskusta tai tiliote viimeisen kuuden kuukauden ajalta. Ja nämä siis piti lähettää sähköpostilla.

Ensimmäisenä tuli mieleen että tämä on joku huijaus. Joten lähetin viestiä Mr Greeniin että onko tämä huijausviesti. Hiukan yllätyin kun viestin kerrottiinkin olevan aivan aito. Penäsin vielä että miten on mahdollista että tälläistä pyydetään lähettämään sähköpostilla, joka on aivan turvaton viestintäväline. Sain vastauksena seuraavaa:

"Sinulta ei ole missään vaiheessa pyydetty tili- tai pankkitietoja.

Olemme pyytäneet ainoastaan kopiota henkilöllisyystodistuksesta ja osoitettositteesta.

Noston voi tehdä vain pankkitilille, mutta me emme tarvitse sinun tilitietojasi, koska käytät turvattua maksupalveluamme.

Tilitietoja ei siis tarvitse lähetää ja muut dokumentit säilyvät suojatulla serverillä, johon ainoastaan Mr Greenillä on sisäänpääsy.

Koska olemme internet pohjainen yhtiö meidän tulee oman ja asiakkaan turvallisuudeksi tarkistaa, että rahat menevät oikeaan paikkaan.
"

Ensinnäkin, he pyysivät tilitietoja: "Tunnetun yrityksen lasku tai tiliote (siitä pankkitilistä, jolle olet tehnyt nostopyynnön) viimeisen 6 kuukauden ajalta, mistä kotiosoitteesi ilmenee." Idea tässä siis oli että tärkeiden tietojen lähettäminen sähköpostitse salaamattomana on kaukana turvallisesta. Toiseksi he vielä säilyttävät kopiot henkilöllisyystodistuksestani ja laskusta tai tiliotteesta palvelimella (Maltalla). Ja nostoa ei hyväksytä ennen kuin he ovat vastaanottaneet dokumentit.

Ei saatana :o!! Ja ihmiset oikeasti lähettävät sähköpostilla kopion henkilöllisyystodistuksestaan!!! .........Ei jumalauta :o !! Ei ihme että identiteetti varkaudet yleistyy. Tuntuu jotenkin aivan uskomattomalta että tälläisiä käytäntöjä on olemassa.


Joten tulos oli se että rahat jäivät nostamatta. 199€ ei ole tuon riskin arvoinen. Peruutin siis siirron (jolloin muuten sain koko summan, eli 300€, tilille), pelasin rahat (hävisin) ja suljin tilin. Miljoonasta olisi riskin voinut ehkä jo ottaa :) Onneksi en tallettanut kuin muutaman kympin.

Tästä olisi voinut tietysti alkaa tappelemaan (sähköpostilla välittämisestä tai näiden tietojen tallentamisesta ei mainittu sopimusehdoista, vaikkakin tietojen pyytämisestä kyllä), mutta päätin että ehkä se ei maksa vaivaa. Varsinkin kun itse firma on Maltalla. Vaikka asiakaspalvelu oli siis ihan Suomessa. Mietin että voisi rekisteröityä Pafiin ja katsoa onko sielä sama juttu. Täytyy vain kahlata sopimusehdot läpi. Mutta siis ei välttämättä kannata näihin rekisteröityä. Riski voi olla kovempi kuin pelkkä raha mitä sinne laitat.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2007 : 16.02.2012 20:47 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Paskaltahan tuo kuulostaa. Itse suosittelisin Unibetia, jonka kanssa mulla ei ole ollut mitään ongelmaa. NordicBet on myös kova, siellä pääsee veikkaamaan sarjoista kovinta eli jääkiekon Suomi-Sarjaa!
N
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2008 : 16.02.2012 20:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 910 Basaaripisteet: 0 Profiili Täysin superstandardi toimenpide. Voit mustata henkkaristasi sosiaaliturvatunnuksen, sitä he eivät kaipaa. Miljoonat ihmiset ovat tuon tehneet. Itse olen tehnyt varmaan yli 10 kertaa.

Ensi kerralla älä tosin pelaa tuollaisella pienellä sivulla. Luotettavia isoja ja verovapaita saitteja:

www.unibet.fi

www.pokerihuone.fi

www.24hpoker.com


Itsellä on tilit varmaan yli kahdessakymmenessä nettikasinossa. Liikevaihto kymmeniä tuhansia euroja, ikinä ei ole kusetettu euroakaan.


edit: Mitä te kuvittelette varkaan tekevät teidän sähkölaskulla ja syntymäajalla. Huutonaurua. Foliohatut pois päästä :lol:


« Viimeksi muokattu: 16.02.2012 20:57 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Mitä tapahtui tänään? « Vastaus #2009 : 16.02.2012 20:53 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Todella hämärää ettei tuossa kohtaa tosiaan tarjottu yhtään modernimpia tunnistautumistapoja, vaikka syntymäaika ja muutamat rivit tiliotteesta eivät ehkä sieltä kriittisimmästä päästä olekkaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Sivuja: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 84
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines