Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 14
Tulostusversio
Aihe: PSVita/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi  (Luettu 107893 kertaa)
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #90 : 08.09.2011 16:32 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Minusta DS on aina ollut loistava konsoli, nimim. 33 peliä sille omistava eikä ole vielä läheskään kaikkea haluamaani.
Tuossa 3DS:n lisälaitteessa on kyllä jotain vauvansyöttötuolimaista.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #91 : 09.09.2011 20:01 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Toisaalta Vitan menestykseen on vaikea uskoa, koska siihen kiteytyy aika lailla nykypelikehityksen pulmat. Noh, eipä tässä ole mitään kiirettä ostaa 3DS:ää, kun ei niitä pakollisia pelejäkään ole.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #92 : 11.09.2011 17:08 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Toisaalta Vitan menestykseen on vaikea uskoa, koska siihen kiteytyy aika lailla nykypelikehityksen pulmat. Noh, eipä tässä ole mitään kiirettä ostaa 3DS:ää, kun ei niitä pakollisia pelejäkään ole.

Tämä. Katsellaan ja kuulostellaan. Jos ne siitä saa järkevän version ulos sopuhintaan, ja joku tekee sille vielä pari hyvää peliäkin - Phoenix Wright ois itelle se gamebreikkeri - niin saattaishan tuon ostaakin. Tässä vaiheessa en kuitenkaan käyttäisi konsoliin senttiäkään. Plus että DS:lle - joka on btw Nintendon paras konsoli, paras kannettava konsoli ja yksi parhaista konsoleista ylipäätänsä - on edelleen pelattavaa enemmän kun ehtii tahkota.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #93 : 19.10.2011 11:49 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW http://www.engadget.com/2011/10/18/playstation-vita-is-coming-february-22nd-start-saving-now/

Vita saapuu Jenkkeihin ja Eurooppaan helmikuun 22. Hinta on kai sitten se 249/299.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #94 : 05.01.2012 18:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vitan myynti on lähtenyt Japanissa kangerrellen käyntiin: http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-05-vita-beaten-by-psp-for-second-week-running   3DS taas on pääsemässä kunnon myyntivauhtiin. Vitalle ei taida olla vielä tarjolla Japanilaisia kiinnostavia pelejä. Mielenkiintoista nähdä, miten jenkki ja euromyyntien kanssa käy alussa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #95 : 05.01.2012 22:07 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Välillä mietityttää tuo Sonyn käsikonsolimeininki. Kumminkin tuo Uncharted Golden Abyss tulee PS3:llekin jonkun Collectionin muodossa ja se on ainoa peli joka kiinnostaa tällä hetkellä koko alustalla.

Kuinka monet teistä muuten oikeasti pelaavat käsikonsoleita liikkeessä? Game Boyta ja DS:ää olen pelaillut ihan joko kotona tai pitkillä automatkoilla (DS kyllä ollut lähinnä pölyttymässä kaapissa viime vuodet). On kyllä helpompaa bussissa ottaa se Android taskusta ja vetää pari leveliä Angry Birdsiä. Tuntuu vähän vaivalloiselta kantaa DS:ää mukana.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #96 : 05.01.2012 22:29 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili 3ds/psp go on kaikkialla mukana, minne sitten ikinä menenkään ja kotonakin tulee pelattua noilla yhtä paljon kuin pääkonsoleilla. 3ds on ollut todella kovassa käytössä viimeiset pari kuukautta ja ds:n pelivalikoima on muutenkin niin jäätävän hyvä että menee vielä vuosia että saan kaikki sen hyvät pelit pelattua läpi. Kännykköiden väkerrykset jätän suosiolla rauhaan ja käytän sen ajan oikeiden pelien pelaamiseen. Korkeintaan äärimmäisessä hätätilassa kun mitään muuta mielenkintoista ei ole tarjolla.


Jotenkin vaan tykkään nykyään kannettavista käsikonsoleista enemmän kuin normilaitteista. Just aloitin psp:n pelien keräämisen. Aikamoinen liuta sillekin ilmestynyt kaikenlaista tässä ajan saatossa. Pistin ogre battlen, ys7:n ja ff4:n tilaukseen.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #97 : 06.01.2012 13:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kuinka monet teistä muuten oikeasti pelaavat käsikonsoleita liikkeessä? Game Boyta ja DS:ää olen pelaillut ihan joko kotona tai pitkillä automatkoilla (DS kyllä ollut lähinnä pölyttymässä kaapissa viime vuodet). On kyllä helpompaa bussissa ottaa se Android taskusta ja vetää pari leveliä Angry Birdsiä. Tuntuu vähän vaivalloiselta kantaa DS:ää mukana.

Älykännykät ja tabletit ovat suuri kilpailija 3DS:lle ja Vitalle, se on päivänselvää. Nykyään valmistajilla on tapana päivittää esimerkiksi kännykkämallistoaan kerran vuodessa, jolloin ne saavat huomattavan tehonlisäyksen. Jo iPhone 4S pyörittää ongelmitta niinkin kaunista peliä kuin Infinity Blade II. Ja tänä vuonna ilmestyvä iPhone on varmasti vieläkin kykenevämpi graafiselta suorituskyvyltään. Nintendollakin on toki tapana päivittää käsikonsoliaan, mutta yleensä sisukset pysyvät samoina ja vain ulkokuori muuttuu.

Minulle iPhone on tehnyt käsikonsolit aikalailla tarpeettomiksi, vaikka kyllä joskus tekisi mieli pelata jotakin "konsolimaisempaa" pitkillä matkoilla. Se ei vaan maksa vaivaa hankkia niinkin kalliita laitteita niin vähäisen käytön takia. Vitalle taas ilmestyy pitkälti sellaisia nimikkeitä, joita on mukavampi pelata kotikonsolilla suuren ruudun ääressä.


Kyllä käsikonsolit yhä tietyille yleisöille kauppansa tekevät, mutta ne kohtaavat tässä sukupolvessa suurempaa vastarintaa kuin koskaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #98 : 06.01.2012 14:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Mäkin olen ehdottomasti tuota TK-tyyppiä. DS Lite on kuulunut laukun vakiovarustukseen lähes joka päivä jo useita vuosia, enkä oikein pärjäisi ilman. Kyllä, silloin tällöin tulee bussimatka myös surffattua tai pelattua kännykällä, mutta ei noita pikkupelejä kauaa jaksa, ja sitten on taas aika heittää jokin oikea peli tulille. PSP:lläkin ruukasin pelata paljon, mutta kyllä se viime vuosina on auttamattomasti jäänyt kätevämmän DS:n jalkoihin. Aika lailla täydellinen pelikonsoli - huikea akkukesto, kätevä kuljettaa mukana ja törkeän laaja sekä monipuolinen pelitarjonta. Useimmat laitteen pelit istuvat mainiosti lyhyihin sessioihin, mutta kantavat myös pidempiä aikoja pidemmällä matkalla taikka sohvannurkassa laiskana kotipäivänä. Sitä rakoa eivät kännykkäpelit vaan täytä.

3DS:ää ei siis todellakaan ole vielä tullut ikävä, mutta saattaahan sen jossain vaiheessa joutua halvalla ostamaan saagan jatkoksi, kunhan kiinnostavaa pelivalikoimaa on enemmän. Ennen sitä koetan kuitenkin väijyä huokean DSi:n/Liten kaappiin jemmaan tulevaisuuden varalle, nyt kun oma DS:nikin on alkanut pikkuhiljaa osoittaa lopunajan merkkejä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #99 : 11.01.2012 00:21 »
Iva Jäsen Viestejä: 71 Basaaripisteet: 0 Profiili Mitäs tälle lisätattialustalle kävi, tuliko se ikinä ulos?
Miltä näyttää 3DS:n tulevaisuus noin muuten? Oon ollut uutispimennossa jonkun aikaa.

Henk. koht ei 3DS kiinnosta. Löysin kesällä kadottamani DS Liten vihdoin ja oon nyt ihan mehuissani Inazuma Elevenistä, Aliens: Infectationsista, Laytoneista ynnä muista mahtavista uusista julkaisuista. Olin ihan siinä käsityksessä että olin jättänyt sen bussin penkille ja se oli mennyttä kalua. Olin suunnitellut ostavani tilalle uuden DS Liten, sillä se on optimaalisen kokoinen, näkönen ja tuntunen eikä mikään muu oikeestaan kiinnosta ku hyvin toimivat DS-pelit, ei kamerat, 3d:t, nettilataukset yms.
Vielä ois hyllyssä vaik kuinka monta peliä korkkaamatta mm. Phantom Hourglass, Pokemon Pearl etc. että sen suhteen mun DS-tulevaisuus on aika kirkas ihan ilman 3d:täkin.  :)
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #100 : 12.01.2012 10:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendo 3DS myi Japanissa tammikuun ensimmäisellä viikolla 240.000 kappaletta, joten myynti näyttää takkuisen alun jälkeen vihdoin lähtevän siellä kunnolla nousuun. Vita myi karvan vajaa 43.000 laitetta, joka on edelleen PSP:tä (71.000) pienempi määrä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #101 : 12.01.2012 10:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Yllättyikö joku? 3DS julkaistiin käytännössä ilman pelejä, suhteellisen korkean hintaisena, hiljaiseen kevätaikaan ja vielä keskelle Japanin katastrofia. Siltikin se möi julkaisussakin saman verran kuin ensimmäinen DS ja kaikki (lähinnä kilpailijoiden epätoivoiset fanipojat, jotka halusivat Vitan teurastan 3DS:n) voivottelivat laitteen kuolemaa. Tarvittiin muutama peli ja vähän hintaa alemmaksi, niin laite myy heti hurjia lukemia. Tänä vuonna pelejä alkaa satelemaan vielä paljon enemmän.

Taas sama vanha DS vs PSP -vitsi tuntuu toistuvan uusiksi 3DS:n ja Vitan kanssa. Tuntuu että kukaan ei muista millainen julkaisu oli ensimmäisellä DS:llä. Ihmiset ovat vaan tyhmiä ja pelaajat vielä tyhmempiä.


Oma Quote muutaman kuukauden takaa, jolloin 3DS oli mukamas tuhoontuomittu:

Kuulostaa taas ihan samalta kuin DS:n kanssa aikoinaan. Kaikkialla vaan naureskeltiin sille ja kaikenlaisia pilakuvia miten PSP teurastaa sen jne. Veikkaan että vuoden päästä taas vaihteeksi naureskellaan ja vitsaillaan asiasta, kun Mariot, Poket ja muut saavat 3DS:n myynnit nousemaan katosta läpi, sekä muiltakin pelitaloilta alkaa tulla pelejä tasaiseen tahtiin. Tällähän hetkellä 3DS on reippaasti parempi laite peleineen kuin DS oli varmaan vuoteen julkaisunsa jälkeen. Hinta olisi tosin saanut olla heti alussa sen 150e, eikä mikään 250e.


Tässä seuraavaa Popemonia odotellessa.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #102 : 12.01.2012 11:13 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili 3DS:stä kertoo aika paljon se, että kaikkien näiden vuosien jälkeen meikäläisenkin kaltainen kokenut pelaaja ensimmäistä kertaa varmaan 5:een vuoteen osasi aidosti innostua konsolista ja pelitarjonnasta. Uudet mariot (land, kart, mansion, paper...) ja Resident evil riittävät yksistään syyksi että konsolin pelitarjonta tulee räjäyttämään pankin. En ymmärrä sony fanboytten hinkua tuuppia nintendoa maan rakoon ja manata sille epäsuosiota ku eikö se oo jo muutamaan otteeseen todistettu, että sen minkä nintendo ns. peruspelikonsoleissa häviää, niin käsikonsolimarkkinoilla ottaa kymmenkertaisesti takaisin. Mielestäni lähinnä huvittavia yrityksiä muilta tekijöiltä lähteä kilpailemaan käsikonsolimarkkinoilla.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #103 : 18.01.2012 11:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Kattelin huvikseni videoita PSP Vitan peleistä ja yksi asia pomppasi silmille. Siis miten helkkarissa noissa peleissä voi olla huomattavasti pidemmät latausajat kuin PSP:llä? Siis ihan käsittämättömiä latausaikoja.

Wipeout:
http://www.youtube.com/watch?v=OV8GTfWpcvQ&t=2m39s

Modnation Racers:
http://www.youtube.com/watch?v=ibMiWCkdJ2U

Miten tällainen on käytännössä edes mahdollista?
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #104 : 18.01.2012 16:09 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Odotukset Vitaa kohtaan laski juuri nollaan. Tuntuu että ainoat puljut koko maailmassa jotka tajuaa ettei ihmisiä kiinnosta odottaa jotain systemin käynnistämistä on Nintendo ja Apple.

Onneksi sentään ihmiset tajuavat antaa niille rahaa. Oppivatpahan muutkin joskus.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #105 : 19.01.2012 22:12 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä ku nuo videot kahto läpi niin ymmärsi taas yhden hienouden niissä omissa peleissä, joiden pariin mieluusti palaa. Kenties yksi syy minkä takia esimerkiksi tuo kauan pelaamani Melee vetää helposti puoleensa on sen uskomattoman nopea startti. kone päälle ja siitä alkaen ku se cuben logo on siihen pörrännyt niin siitä saa muutamassa hassussa sekunnissa valittua hahmon, laitettua oikeat asetukset ja valittua kentän ja peli alkaa sen sileän tien. Eihän tuo latausaika kannusta tippaakaan pelaamaan >_>
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #106 : 01.02.2012 11:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 3DS:n hankkiminen on alkanut yhtä-äkkiä kuumottamaan todella paljon. Tuota Zelda-konsolipakettia saisi vähän päälle 200 euron halvimmillaan. Siihen vielä kylkeen Mario, niin olisi nastaa pelattavaa runsaasti.

Hekumoin myös sillä, että koneelle saattaa tulevaisuudessa tulla GameCube-klassikoita 3D-kuorrutuksella. Super Mario Sunshine ja Wind Waker 3D:nä ilahduttaisivat suuresti sellaista pelaajaa, joka koki harrastuksensa toistaiseksi juhlavimmat hetkensä pelikuution aikakaudella.


Pitäisi myös ns. kilpailuttaa 3DS ja Vita toisiaan vastaan. Kummasta olisi enemmän iloa juuri meikäläiselle? Luulen, että Vita jää roimasti tappiolle, sillä PS3:n omistajana ja iPad-miehenä Vitan hyödyt jäävät osittain kokematta. Ja Nintendo on kuitenkin yhä minulle jotakin erityistä. Olisi kiva palata tänä vuonna Nintendo-maailmaan 3DS ja WiiU-kombolla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #107 : 01.02.2012 12:13 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hekumoin myös sillä, että koneelle saattaa tulevaisuudessa tulla GameCube-klassikoita 3D-kuorrutuksella. Super Mario Sunshine ja Wind Waker 3D:nä ilahduttaisivat suuresti sellaista pelaajaa, joka koki harrastuksensa toistaiseksi juhlavimmat hetkensä pelikuution aikakaudella.
Sunshine ei välttämättä hirveän hyvin toimisi 3DS:llä sen kameran takia, sitä joutui koko ajan kääntelemään. Kosketusnäytöllä sen kääntely olisi tuskin hirveän mukavan tuntuista. FLUDDin käyttö kosketusominaisuuksilla olisi kyllä aika mielenkiintoinen idea.

Tietysti sitä vartenhan 3DS Slide Pad lisälaite tulisi tarpeeseen!

tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #108 : 01.02.2012 12:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
3DS:n hankkiminen on alkanut yhtä-äkkiä kuumottamaan todella paljon. Tuota Zelda-konsolipakettia saisi vähän päälle 200 euron halvimmillaan. Siihen vielä kylkeen Mario, niin olisi nastaa pelattavaa runsaasti.

Sama täällä, enemmän ja enemmän tekisi mieli napata laite pois nyt, kun hintataso alkaa olla kohdallaan. Ja nimenomaan Zeldan ja Marion kera näin alkuun. En kuitenkaan tiedä, antaako sisu periksi ostaa tätä ensimmäistä inkrementtiä, kun historia osoittaa että parempi ja näppärämpi versio on ihan lähitulevaisuudessa tosiasia.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #109 : 01.02.2012 12:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Super Mario 3D Landin ja hinnanalennuksen myötä alkaa 3DS olla ihan perusteltu hankinta. Toki ymmärrän niitä jotka odottavat sitä Lite -versiota. Uskoisin tosin että tuota saa odotella vielä ainakin 1-2 vuotta.

Sitä lisätattia välttelen ainakin itse viimeiseen asti. Ei käsikonsoliin kuulu liittää yhtään mitään ylimääräistä - kuulokkeet korkeintaan.


« Viimeksi muokattu: 01.02.2012 12:29 kirjoittanut migge »
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #110 : 01.02.2012 12:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Super Mario Land 3D:n ja hinnanalennuksen myötä alkaa 3DS olla ihan perusteltu hankinta. Toki ymmärrän niitä jotka odottavat sitä Lite -versiota. Uskoisin tosin että tuota saa odotella vielä ainakin 1-2 vuotta.

Sitä lisätattia välttelen ainakin itse viimeiseen asti. Ei käsikonsoliin kuulu liittää yhtään mitään ylimääräistä - kuulokkeet korkeintaan.

Tattipolitiikka mietityttääkin eniten. Muuten 3DS on jo designiltaan kohtalaisen viimeistelty, eikä Mörssäri-DS -> DS Lite -tyyppistä eroa varmasti tuon ja seuraavan version välille saada. Mutta jos ne heittää siihen sen toisen tatin järkevästi, on sen hommaaminen kohtalaisen pakollista, omisti ekan version tahi ei. Siinä lisätattimötikässä nyt ei ole mitään järkeä.

Still, 3D Land kyllä hotsittaisi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #111 : 01.02.2012 12:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Missään pelissä ei tosin varmaankaan voi nyt olla vaatimuksena kaksi tattia, nyt kun ensimmäisessä 3DS:ssä on ollut vain yksi tarjolla. Liten suurin valtti tuleekin varmasti olemaan parempi akunkesto.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #112 : 01.02.2012 13:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili En käsitä alkuunkaan sitä, miksi jotkut niin paljon vastustavat uusia versioita pelilaitteista. Sen vielä ymmärtää, jos jättää ostamatta konsolin julkaisussa, kun pelivalikoima ei ole vielä hirveän suuri, mutta sitä en tosiaankaan, että vuosikausia odotetaan jotain mahdollista uutta versiota tai muutaman euron hinnanalennusta. Ilmeisesti konsolin ostaminen on joillekin koko loppuelämään vaikuttava sijoitus.

Toivottavasti 3DS:stä tulee mahdollisimman monta erilaista mallia, niin että jokaiselle löytyy sopiva versio ja itkevät molopäät saavat nenilleen. Itse toivoisin eniten XL-versiota kahdella tatilla ja isommalla akulla.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #113 : 01.02.2012 13:27 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Se on eri asia, että laitteesta tehdään parempi versio, isompi näyttö jne, mutta toinen tatti vaikuttaisi jo itse peleihin - aivan varmasti olisi joitakin pelejä joita voi pelata VAIN kahdella tatilla. Varmasti ärsyttäisi joitakin kuluttajia, erityisesti jos ei seuraa peliskeneä.

Tottahan se on että monet pelit vaativat kaikenlaisia lisälaitteita mutta käsikonsolille tuo olisi ehkä liian iso muutos.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #114 : 01.02.2012 13:33 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Ei sinänsä mikään eri versioita vastaan, mutta tällä hetkellä juurikin eniten 3DS:n ostoa itsellä jarruttelee se, että Nintendo tosiaan julkaisi toisen tikun laitteeseensa lisälaitteena. On suuri mahdollisuus, että pian julkistetaan malli, jossa on molemmat tikut. Ja kun Super Mario 3D Land on kuitenkin läpäisty, ei 3DS:n omistamiseen ole varsinaisesti mitään pakottavia syitä tällä hetkellä.

E3:een asti katsellaan ja odotellaan. Tuolloin jo pelienkin määrä on sitä luokkaa, ettei laite ihan heti kerää pölyä hyllyssä. Parhaassa tapauksessa hintakin saattaa laskea / joku bundle ilmestyä.

PlayStation Vitaa tulen ostamaan tuskin moneen vuoteen. Tällä hetkellä niin turha laite itselleni. Galaxy SII hoitaa hyvin netit ja muut hömpötykset ja 3DS on kannettavana pelilaitteena mielenkiintoisempi. Eikä Vitan peleistäkään kovin moni ole saanut suuria kiljahduksia aikaan. Suurin osa kiinnostavista on pelattavissa ja paremmassa muodossa PS3:lla.
tallennettu
Re: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #115 : 01.02.2012 13:54 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Ilmeisesti konsolin ostaminen on joillekin koko loppuelämään vaikuttava sijoitus.

Joillekin ihan varmasti on. Ja vaikkei loppuelämään, niin ei kaikilla välttämättä ole rääpyä ostella esim. usean tonnin telkkareita heräteostoksena. Tai tarvetta saada kaikkea heti. It's all relative.

Itse olen täysin samoilla linjoilla Snaken kanssa. Periaatteessa voisin ostaa konsolin samoin tein, mutta parilla pelillä ei vielä pitkälle pötkitä. Mielummin siis tarkkailen tilannetta hetken, ja jos sitä selvästi parempaa - tatit ja akku ovat tosiaan polttopisteessä - versiota alkaa ilmaantua, niin odotan ehdottomasti sen ennemmin kuin ostan saman konsolin kahdesti peräjälkeen. Jos taas ei, niin tällä mennään.

Sen ensimmäisen pakollisen parannuksen jälkeen erilaiset spessuversiot eivät sitten varmasti kiinnostakaan. Olenhan pelannut Liteäkin tähän päivään asti läpi DSi:den ja XL:ien, ja se on edelleen se paras versio minulle.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #116 : 01.02.2012 14:03 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Itsekin olin aika pettynyt siihen, että tuli tuo lisäanalogi näin pian julkaisun jälkeen. Siis toivuttuani siitä harmistuksesta, että laitteessa ei alunperinkään ollut niitä kahta.

Mutta tuohan on täysin virheellisesti uutisoitu ja markkinoitu. Sehän on paljon enemmän kuin pelkkä ylimääräinen analogi: mukana tulee myös kaksi olkanappia lisää. Lisäksi laitteen alaosa paksunee pyöreäksi muotoillun lisäosan myötä melkein kolminkertaiseksi, eli käsituntuma on todella erilainen (lue: parempi).


Aivan varmasti siis kohta tulee uusi malli, mutta en yllättyisi jos joku oikeasti pitäisi enemmän Circle Pad Pron muotoilusta sen jälkeenkin.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #117 : 02.02.2012 11:57 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Odottelen itsekin ihan suosiolla uutta mallia. Ehtiipähän pelivalikoimakin kasvamaan samalla. Mario Kart, 3D Land ja Ressa kiinnostavat nykyisistä peleistä, tulevista ainakin Luigis Mansion ja MGS 3D. Toivottavasti tulisi jo jouluksi uusi malli.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #118 : 02.02.2012 12:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Pääsin eilen testailemaan tuota lisätattihökötystä. Näyttää karmealta, mutta pelittää erittäin hyvin. 3DS:ää on paljon parempi pitää kädessä ja siitä saa kunnon otteen. Tosin eipä tuota tarvitse kovinkaan monessa pelissä. Ressa voi ihan hyvin pelata ilman tuotakin ja MGS3 on varmaan ainoa lähitulevaisuudessa tuleva peli, jossa tuosta on hyötyä.
tallennettu
Vs: NGP/3DS - kannettavan pelaamisen uusi sukupolvi « Vastaus #119 : 02.02.2012 12:53 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Yllätyin positiivisesti tuosta CPP:n käytännöllisyydestä. Iso ja ruma, mutta todella hyvin toimiva. Ressassa tuota ainoastaan omalla kohdalla vain tarttee, mutta jätin senkin sitten pois. Suurimman eron pelaamiseen se toi paremman gribin myötä ja commaideista liikkuessa ampuminen oli paljon iisimpää sen kera kuin ilman sitä.

Mutta joo, tavallaan ymmärrän että moni odottelee jo sitä "uudempaa" versioita. Se, onko se parempi niin paha sanoa. Onhan tuohon jo nintendolla totuttu että pelkästä DS:stä tuli ties kuinka monta eri versiota, mutta siinä se muutos DS:stä Liteen oli kyllä erittäin tervetullut. Mutta sitten tulee näitä kaiken maailman Microja ja sun muita totaalisia turhakkeita.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 14
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines