Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset
Siirry blogiin

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 56
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.02.2024 21:37
Hitboxilla saa 360:n jopa nopeampaa kun totuttaa sormet painamaan vain kardinaalit. Pelaillut itse aika paljon Dudleytä ja Elenaa 3S:ssä hitboxilla eikä se ole ameriikantemppu. Toki tässä on itsellä se ulottuvuus, että pelannut laitteella sen pari vuotta.
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 11.01.2024 00:45
Mulla oli tili jäässä koko vuoden enkä tiedä tarkalleen miksi. Joku salasanan tai sähköpostiosoitteen vaihto meni pieleen, kun olin aikoinaan rekisteröitynyt tänne sähköpostilla jota ei ole enää ole, ja se aiheutti kai ongelmia. Sivustolla ei ole mitään ylläpito-osoitteita jonne laitella viestejä (tai ainakaan en löytänyt), joten heitinpä jo omassa mielessäni hyvästit tälle foorumille. Satuin vain tänä aamuna huvikseni kokeilemaan kun muistin paikan olemassaolon, ja tilin aktivoiminen jostain syystä toimi tällä kertaa :???:

Muistelisin, että salasanan palautus oli ehtinyt olla hajalla jo pitkään, mutta Doinkki sitten pyyteli auttamaan ja Joel sitten ratkaisi asian. Onhan tämä laitos jo vaikka kuinka vanha - vielä 3 vuotta niin ollaan 20-vuotiaassa Pelaajalaudassa.  :lol: Näitä edes näin aktiivisia peliaiheisia lautoja taitaa olla enää Konsolfin... ja tämä. Loput ovat muuttaneet Discordin syövereihin.

Omalta osin 2022-2023 oli perhe- ja työasioiden (muutama kuukausi työttömänä esim. söi säästöt lähes totaalisesti) vuoksi kasa höyryävää sontaa. Suurin näistä asioista on vihdoin jotenkin hoidossa, vaikka pienellä hermoromahduksen portaalla käytiin. Pelattua tuli myös jokseenkin vähemmän - ei edes sen takia, että mikään ylläolevista vaikutti isommin. Vaan sen takia, että tullut oltua aktiivisesti järjestämässä muille pelitapahtumia.

Viime vuonna tuli kyllä Baldur's Gate 3:n ja Robocopin myötä todettua, että ns. "old game good". BG3 on hyvä, mutta se on hyvä juuri sen takia, ettei se ole mikään GaaS-häkkyrä tai loputon DLC-pumppaussetti. Sama Robocopin kanssa. On ollut ihan oikeasti virkistävää pelata pelejä, joiden kehitysfilosofia ei ole että pelaajat jauhavat samaa peliä loputtomiin. Tullutkin sen vuoksi kulutettua pääasiassa 2023 ysäripelien parissa.

Missäs sitä ropeporukkaa on? Katselin menoa sivusta vähän Lategamessa ja poppoo vaikutti aika nuorelta. Taverna taas tuntui vaativan jo, että porukka on valmiiks kasassa.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.12.2023 19:54
E3 on virallisesti kuollut.

Tervemenoa.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 09.12.2023 18:49
Please wrap it up.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ilmoituksia, bugeja ja parannusehdotuksia : 27.11.2023 14:49
Onkohan mitään syytä miksi välilyönneillä varustettujen nickien profiilit tuuttaa ulos 403:sta?  :???:
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Vuoden parhaat pelit 2023 : 22.11.2023 18:54
Vuoden peli: Baldur's Gate 3

Eipä tälle oikeastaan mikään muu tämän vuoden peli mahda. Ainoata miinusta tulee loppupuolen tylsähköistä tarinakäänteistä, mutta timanttista pelattavaa riittää varsinkin tactician-vaikeustasolla, missä maaston hyödyntäminen on erittäin tärkeää. Enpä muista nauttineeni tietokoneropesta näin paljon sitten Arcanumin - ja siitä on hetki.

Vuoden vanha: Street Fighter III: 3rd Strike / Cleopatra Fortune

Jos koskaan tulee mieleen "mitäs nyt pelattais?" niin muutaman hetken kuluttua päätyy joko pelaamaan ensimmäistä Fightcadeen tai jälkimmäistä palikkapeliä rentoutumisen vuoksi. Eihän jälkimmäinen mekaanisesti mikään erikoinen ole, mutta musiikit ja yleinen tunnelma auttaa paljon.

Vuoden yllätys: Robocop: Rogue City

Paskan Rambon devanneelta puolalaiselta lafkalta totaalinen yllätys. Vähän Deus Exiä totaalisen uskollisesa kasarihengessä. Munille ammutaan, lankapuhelimilla soitetaan ja kaikki pyörii kuvaputkilla.

Ylemmän ansaitsisi myös ehkä Starfield. En muista milloin pelatessa olisi ollut niinkin tylsää kuin sen kanssa. Bethesda tarvitsee uuden kaavan.

Vuoden indiepeli: Void Stranger

Puzzleilu joka alkaa sokobanina, mutta lähtee täysin käsistä loppua myöten. Kannattaa myös ihan senkin vuoksi tukea, sillä devaajana on lautalaisia. Mutta pääasiassa siksi, koska peli on loistava.

Vuoden pettymys: Alan Wake II

Tavallaan kovin vaikuttavaa, että Remedy on onnistunut luomaan kojimamaisen täysin omaleimaisen tavan kertoa tarinaa. Huono puoli on se, ettei tätä ole oikein hauskaa pelata. Vain marginaalisesti hauskempaa kuin ensimmäinen peli, mikä oli myös julkaisuvuotensa kovimpia pettymyksiä.
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 22.11.2023 18:08
3 vuotta odoteltu  :(

8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 04.10.2023 11:32
Pelaajaboard sulkeutuu.

https://pelaaja.fi/foorumin-aihe/pelaajaboard-sulkeutuu

Jännä fiilis sikäli, vaikken moneen moneen moneen vuoteen ollut edes käynyt katsomassa, millainen meno siellä ihmisillä on. Vaan elääkö tämä saitti Pelaajaboardia pidempään? Sen näemme ensi jaksossa.

Ainakin se on tullut huomattua, että Discordin kaltaiset palvelut ovat korvanneet aivan kaiken keskustelun jopa semmoisissa asioissa, jotka ei ole optimeja. Miettikää jonkun Discord-keskustelun arkistoimista, aivan kamalaa puuhaa.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.05.2023 11:39
Street Fighterin tuplaneljännesliikkeet ovat täysin luonnottomia tehdä dpadilla, eivätkä ne kyllä edes tikulla ole minusta koskaan tuntuneet hyvältä. Sataprosenttisen tarkkuuden toki saisi hitbox-tyyppisellä nappiratkaisulla, mutta nyt voit tehdä ne superit painamalla vain kahta face buttonia samaan aikaan. Klassinen kuuden eri painikkeen näppäinasettelu on myös jöötiä, etenkin DualSensellä, jonka olkapäänappien liikerata on pidempi, jolloin painellusten ajoittaminen face buttonien kanssa on yhtä helvettiä. Tätäkään ongelmaa ei ole modern-asetuksella, koska viides ja kuudes nappi tarvitaan vain Drive Parryyn/Impactiin. Face buttoneilla onnistuu (toivottavasti) kaikki muut liikkeet.

Tuossahan on muuten vielä bonarina se, että sen sijaan että itse varmistaisit osuiko nappi blokkiin, normisti vai counterhitinä, peli ikään kuin valkkaa puolestasi optimimman vaihtoehdon käyttämällä autocomboja. Mm. Daigot ja muut kovan luokan pelaajat jo miettivät, että tämä olikin se paras tapa pelata. Modernit kontrollit kun on varmistettu sallituiksi Capcomin omissa turnauksissa.

Onhan se 20% lämästä pois tyyristä, mutta kovatkin ovat valmiita vaihtamaan sen ihan suoraan konsistenssiin.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.01.2023 19:53
Warzone 2

Tuli pelattua jonkun verran neljän hengen köörissä kunnes kaksi meidän porukasta käytännössä spammattiin shadowbanneihin. Nyt matseja ei löydy sen porukan kanssa ja peli mennyt käytännössä roskiin. Muina hienoina fiitsöreinä todettakoon, että vaikka on tullut naureskeltua erinäisten moninpelien toimivuudelle, en ole kyllä hetkeen pelannut peliä, jonka toimivuus olisi näin huonoa. Kaatuilua, jatkuvaa mikrostutteria, mikropäivityksiä, graafisia bugeja, ihan suoraan pelin pissiviä bugeja kuten Gulagissa kuolemista ennen kuin 2v2 edes alkaa. Paras taisi olla, että dronen käyttämisellä on suhteellisen suuri mahdollisuus jumauttaa pelaaja, joten ainoa mahku on vain lähteä pelistä helvettiin. Ei jatkoon. Ehkä se on sitten sen Apexin paikka.

Grim Dawn

En muista koska viimeksi olen pelannut ihan suoraa hack & slashiä ala Diablo (ehkä Diablo 3 ennen kuin RMAH poistettiin oli edellinen). Kolmen köörillä peli on kyllä maittanut, vaikka onhan tämä nyt aika itseään toistavaa touhua. Hardcorella peli tosin olisi vain tympeämpi, sillä pelillä on paha tapa olla älyttömän helppo ja sitten bosseilla on kerrasta tappavia iskuja. Voisi periaatteessa kai pelata Diablo 2:sta, mutta se tuli koluttua lukioikäisenä kaluttua niin läpikohtaisesti ettei uudelleenlämmittelyä jaksa. Eikä viitsisi tukea Activisionia muutenkaan näillä hetkillä.

Cleopatra Fortune, Vampire Survivor

Ajantappopelejä. Vampire Survivor vaatii about 0% ajattelua ja ehkä 5% refleksejä. Cleopatra Fortunessa on hauska scorettaa, ihan hauska puyopuyo-henkinen puzzleilu.

Third Strike

Snackbox Micron kun ostin, on joutunut vähän hiomaan eri peleissä taas miten homma menee. Tämä ja King of Fightersit vaatii sen verran tarkkaa inputtia, että kestää vielä hetken ennen kuin on taas terässä.



11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: 10 vuotta Pelaajalautaa : 03.08.2022 00:04
Vittu me ollaan vanhoja.

Miltäs jengistä nyt tuntuu, kun Lauta on jo 15 vuotta? Sitten viime näkemän: HeinZ osti viimein Switchin, Scarf nousi retroemuloinnin minmaxauksessa astraalitasolle ja Partajeesus omistaa nyt virallisesti finngameriakin enemmän PS2-pelejä. Itse pelaan vuodessa keskimäärin yhden pelin (ja kolme kertaa neljästä sekin on vaan Destiny 2:n lisäri) samalla kun Epi läpäisee joka viikko uuden kaikkien aikojen aikojen lempipelinsä - tietysti gyrolla. Onko lautalaisilla enää mitään saavutettavaa, vai onko kaikki jo nähty?

No joo, tulikuuma näyttö vs. TV -taisto on onneksi vielä ratkaisematta, niin on ainakin jotain seurattavaa 20v-bileitä odotellessa.

Mitäs tässä, selostanu Yle Areenassa tappelupelejä aina joskus välistä ja nyt on ollut itselläkin retrovaihde päällä, missä on ollut Quake (+ lisärit + Arcane Dimensions + Malice-modi) ja sitten mietin vanhojen Falloutien pelaamista uudelleen. Siis ne ekat pari, niitä Bethesdan ei kyllä kykene.  Kesälomaksi tuli otettua Dreamcast esiin, että pääsee pelaamaan Grandia 2:sta, mutta se jäi pariin ensimmäiseen tuntiin.  :lol:

Valitettavasti lomat loppuu tällä viikolla, niin joutuu taas pelaamaan inasen vähemmän, mutta kyllä sitä kuitenkin lähes joka päivä jotain pelattua silti.

12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo Infinite | Haloa Livessä : 25.11.2021 22:06
Haluuks joku tulla boostaan mut kullasta jonnekin oikealle rankille?  ;)
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 04.09.2021 21:05
Quake

Pitihän sitä "remasteria" testata hetki kunnes tuli palattua Quakespasmin pariin moottorin osalta. Ei hirveästi mitään tyhjentävää osaa sanoa kun on tullut peli pelattua valehtelematta sen kymmeniä kertoja läpi niin että lähes joka vihun paikka on syöpynyt muistiin. Plussaa toki uudesta lisäristä, missä on semmosta avoimen maailman tuntua. Tosi jees, vaikkei pääkampanjalle pärjääkään.


Naraka Bladepoint

Pelissä on paljon vikaa: sen valikoissa on tuhottomasti rampattavaa, peli rahastaa oikein kunnolla vaikka maksaa sen 20e ja palvelimien toimivuus on välillä kyseenalaista. Mutta silloin kun se toimii... Ah, en ole mistään battle royalesta innostunut tähän asti, mutta lähitaisteluun painottuva oikeasti taktikointia vaativa mättöjärjestelmä kolahti ja kovaa. Aivan varma en ole, pystynkö varauksetta suosittelemaan, mutta viikossa hurahtanut se vajaa 40h.

The Great Ace Attorney

Ässäjuristia 1900-luvun taitteen Lontoossa! Tässä on paljon mikä toimii: uusi hahmo kaarti on kovaa kakkaa ja taustalla on sitä samaa tuttua Phoenix Wrightia kuin aiemmin. Ongelmana on vain se, että pulmat on vähän liiankin valmiiksi purettuja pitkän aikaa ja dialogia on vähän jo liiaksikin. Ensimmäisen pelin tutoriaaliksi tarkoitettu osuus oli yhtä pitkä kuin ensimmäisen trilogian vikat keissit käänteineen ja homma lähtee vain kovempaa lapasesta sen osalta. Silti tätä nauttii ihan tarinan vuoksi, kunhan vetää vain keissin kerrallaan. Muuten tulee pikavauhtia ähky.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.08.2021 02:41
Tulipa tehtyä elämäni ensimmäinen rahanpalautus Steamissä.  :lol:

Pelinä siis oli Zool Redimensioned, joka siis oli Amigalla kova juttu aikanaan. Remake on muuten ihan pelattava, semmoista 6 tai 7/10 -osastoa, mutta pelattavaa oli sen tunnin edestä senkin jälkeen, kun kolusi kaiken joka kentästä ja pelasi vaikeammalla asetuksella ilman tuplahyppyjä ynnä muita helpotuksia.  Kuolemia tuli vasta vikassa maailmassa, jossa peli mulkuttaa piikeillä suoraan, mutta vika pomo taisi myös mennä ykkösellä. :lol:
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 15.07.2021 23:54
Tulihan se Switch Pro sieltä.  ;)
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2021 : 15.06.2021 18:47
Ikävä faktahan on että vaikka sieltä tulisikin se Switch 2 ja julkistettaisi BOTW2 ja Metroid Prime 4 julkaisupeleiksi tälle joululle niin niitä on aivan turha kuvitella saavansakaan ennen ensi vuoden joulua... jos silloinkaan.   :lol:

Kun siis miettii mitä sekoilua pc-osien ja uusien konsoleiden saaminen tällä hetkellä muutenkin on niin se yhdistettynä Nintendon muutenkin kitsaaseen tapaan valmistaa asioita.

No, enpä oikeastaan ole edes paljoa jaksanut E3-menoja katsella. Sinetöityy kyllä itselle kuinka turha show on nykyään, kun kaikki on jo esitellyt omat tulevat settinsä. No sentään saatiin parit hauskat meemit.

17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 25.04.2021 21:51
Kierros II

Snatcher - One Night in Neo Kobe City
Tekken 6 - Electric Fountain

Tekee pahaa tiputtaa uudempien Tekkenien yksi parhaimmista veisuista, mutta Snatcher tempaa kyllä mukaansa kovaa

Ori and the Will of the Wisps - Now Use the Light, We Want to See!
Ultima 6 - Intro

Vanhana amigistina ei voi kuin huutaa "AMIGAAAA" kun tätä kuulee.

Final Fantasy VIII - Blue Fields
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater

Eihän tämä ole mitenkään reilu kisa.

Guardian Heroes - Rough and Ready
Katamari Damacy - Lonely Rolling Star

Mennään legendaarisemmalla.

Mega Man ZX - Green Grass Gradation
FAST Racing NEO - Chuoko City

Kumpikaan ei kyllä erityisemmin toimi pelin ulkopuolella, mutta mennään härömmällä.

FFVII Remake - Jenova Phase 3
Bully - Walking Theme

Sama kuin ylempänä.

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest - Hot Head Bop
Halo 2 - Ghosts of Reach

Eihän tämä mikään Stickerbrush Symphony ole, mutta...

Xenosaga Episode III - Abel's Ark
Loop Hero - Enter the dungeon

Kyllähän tälle vapisuttaa jalkaa.

Shin Megami Tensei - Ginza
One Must Fall 2097 - Main Menu

Selvää pässinlihaa tämä.

Metroid Prime - Underwater Frigate
Super Smah Bros. Melee - Mother 2

Chilliä, chilliä

Street Fighter V - G Theme
Ōkamiden - Southern Ryoshima Coast

Vaikea vastus, mutta torvensoitolla mennään.

Cyberpunk 2077 - The Rebel Path
ZeroRanger - Unstopping

Ryminää.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 11.04.2021 04:25
Laitan omat vielä tähän.

Tarkistakaa vielä varmuuden vuoksi lista ja lihavoikaa omat valintanne viestissänne.

Shin Megami Tensei - Ginza
Super Mario Maker 2 - Title

Rokahtavaa 16-bittistä settiä vs hissimusakkia.

Wind Waker - Outset Island
Super Smash Bros. Melee - Mother 2

Samanhenkistä biisiä, mutta jälkimmäinen toimii kyllä paremmin.

Everhood - Why Oh You Are LOVE
Ori and the Will of the Wisps - Now Use the Light, We Want to See!

Tää kompressointi, ei kyllä toimi

Mega Man ZX - Green Grass Gradation
Castlevania II: Belmont's Revenge - New Messiah

Sekiro: Shadows Die Twice - Divine Dragon
Loop Hero - Enter the dungeon

Hades - Good Riddance (Eurydice Solo feat. Ashley Barrett)
Final Fantasy VIII - Blue Fields

Vokaalit ei oikein toimi

Ultima 6 - Intro
Ice Ice Baby vs Straight Up - Vanilla Ice vs Paula Abdul

Tökerösti remixattu kahta hyvää biisiä.

Mega Man 8 - Grenade Man
ZeroRanger - Unstopping

Samanhenkistä menoa, pistetään eebron tuneseille pisteet.

Gravity Rush - Old Town
FFVII Remake - Jenova Phase 3

Konteksti auttaa kyllä lopulta paljon näissä.

Jet Set Radio Future - The Concept of Love
Guardian Heroes - Rough and Ready

Äh, eihän tämmöstä vastaan voi äänestää vastaan.

Xenosaga Episode III - Abel's Ark
Kingdom Hearts II - Passion

Kingdom Heartsin kontekstia tietämättä Xenosaga svengaa paremmin.

Metroid Prime - Underwater Frigate
Hotel Dusk - Midnight

Sama, konteksti auttaa näissä paljon.

One Must Fall 2097 - Main Menu
The Last of Us Part II - Beyond Desolation

OMF2097 voittaa kyllä svengeillään.

Halo 2 - Ghosts of Reach
Heavenly Sword - Nariko's Theme

Snatcher - One Night in Neo Kobe City
Zero Time Dilemma - Ustulate Pathos

Bully - Walking Theme
Kirby: Planet Robobot - Mind in a PROGRAM

En ole Bullyä pelannut, mutta tämä kyllä svengaa.

Tekken 6 - Electric Fountain
Axelay - Unkai

Tuntuu pahalta pistää Electric Fountain bussin alle. Biisi on about parasta mitä Tekkenillä on tarjota. Axelay on vaan kontekstin huomioon ottaen eeppisempää.
 
Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest - Hot Head Bop
Grim Dawn - Dreaded

Ei tässä ole edes mitään kisaa.

Ōkamiden - Southern Ryoshima Coast
Muse Dash - Best One

Katsokaa ylempää.

Katamari Damacy - Lonely Rolling Star
BioShock Infinite - Elizabeth's Theme

Katsokaa ylempää.

FAST Racing NEO - Chuoko City
Metal Slug X - Living on the Deck

Street Fighter V - G Theme
Super Smash Bros. Ultimate - Galaga medley

Cyberpunk 2077 - The Rebel Path
Paper Mario: The Origami King - Autumn Mountain Battle

Loop Hero - Loop Blues
Metal Gear Solid 3 - Snake Eater
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 03.02.2021 21:44
Enpä muistanut, että oltiin kirjaimellisesti millien päässä, että oltaisiin saatu Goldeneye 360:lle

https://youtu.be/aIwWLCcY1bw

Peli on ilmeisesti 100% toimiva, toki nykyään ongelmana on se että se pitäisi emuloida.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Sijoittaminen - how to get rich fast and easy? : 28.01.2021 00:04
Mania on siirtyny myös Nokiaan.  :lol:

Kyllähän tätä popkornin kanssa seuraa.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 18.01.2021 08:17
Axelay - Unkai
Cyberpunk 2077 - The Rebel Path
Street Fighter V - G Theme
Ultima 6 - Intro

Jotain uutta, jotain vanhaa
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 07.12.2020 21:08
Haluan tässä vain kiittää postilaitosta siitä, että lähettivät paketin about toiselle puolelle Tamperetta sen sijaan, että laittaisivat paketin lähimpään K-marketiin.
23  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: SNES-pelejä CIBuleina : 25.11.2020 16:43
Otetaan 50e ml. donkkari.
24  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: SNES-pelejä CIBuleina : 21.11.2020 14:34
Jos se SNES lähtee tolla 40e:llä itessään niin enköhän voi sen vaikka poistaa, ellei ole jo mennyt.

T: 2020, uusi sukupolvi alkaa ja sen sijaan ostankin vanhaa rautaa.
25  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: SNES-pelejä CIBuleina : 13.11.2020 19:00
Hinnat olisi kiva tietää. :lol:
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 17.09.2020 10:28
Kiire kyllä next geniin on taas se pyöreä nolla.  :lol:

Deathloop ja uusi Horizon kiinnostaa jossain määrin ehkä, Oddworld taas näyttää puhtaalta multiplattarilta.

Noh, Spelunky 2 tuli tuossa juuri että eiköhän sen voimin ainakin hetken selviä.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 14.09.2020 18:40
Ja listaan on ilmestynyt Yllätys-Kasmir...  :lol:
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 02.08.2020 18:49
Enköhän osallistu.
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Finngamerin pelimiitti 29: The Third Place : 02.08.2020 12:58
Tullaan!

Hyi
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Paras pelimusiikki, part IV : 22.07.2020 13:43
Tää ketjun tulos on kuin USA:n pressanvaalit.

Valinnanvaraa vaikka miten paljon, mutta jotenkin onnistuttiin päätymään tuollaisiin.

Oudon nälvivää heittoa äänestykseen, johon toisin kuin jenkkien vaaleissa, olisi itsekin voinut vaikuttaa biisivalintojen sekä äänestystulosten osalta. Kuten zoukkakin tuolla yllä jo totesi, ei voi valittaa jos ei osallistukaan.

Itse näen äänestyksen lähinnä hauskana sivutoimintana sille, että pääsee juuri kuuntelemaan niitä itselle nevahööd-kipaleita ja lisäämään niitä soittolistoihin. Ei tää niin vakavaa ole.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 56
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines