Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Laudan kadonneet : 20.01.2012 18:17
Kait sitä pitäis jotain alkaa taas pitkästä aikaa kirjottelemaan kun toi Fraeon jaksaa vieläkin huudella perään.

....wazzup around here?
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat : 17.04.2011 01:17
Tampereella tietenkin Pizza & Kebab 14 Kalevassa ja Pizzeria Napoli keskustassa. Molemmat pitkäaikaisia ei-ketju-ravintolosuosikkeja, pysyvät aina kunnon roskaruuan ystävien sydämissä ja verisuonien seinämissä.

Turussa on kyllä kanssa Pizzeria Napoli. Että lieköhän ketju?

Turussa on paljon hyviä ruokamestojamestoja. Tääl kannattaa käydä ulkona syömäs.

Smileys: Tosi siisti hiukan 60-luvun jenkkityyliinen ruokapaikka. Tosi hyvät jenkkiburgerit.

Orikedon Taverna: Eeppisen kokoset ja makuset kebut. Paras kebupaikka mis oon ikinä syöny. Jos keskustassa haluaa käydä Kebulla niin sillon suosittelen Arazia tai City Kebabia.

Hyviä normaalimpia ravintolamestoja on ainakin Koulu ja Bremer.

Ja parhaat pizzat tarjoo Pizza-Line.

Jos Turus hillutte ni käykää näis mestois. Ei pitäs kenekään pettyä.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP) [julkaisu 17.6.2010] : 24.07.2010 14:38
V*ttu mitä sontaa nää tankkitehtävät on.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

EDIT: k thx
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 27.07.2009 19:55
Metallica soitti toissapäivänä Porissa. Ja meikäläinen oli viikonlopun kiinni. Vituttaa.

Muuten on ihan ok mennyt. Tetsari päällä on nyt yhteensä käveltyä jotain ~20 kilometriä ja selkää kolottaa mukavasti. Mikään muu ei ole kyllä hajottanut. Jos vielä lomille pääsis lomille ni ois kivaa.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Millä ohjaimella pelaat taistelupelejä? : 10.05.2009 20:47
Noita tikkujen osia (joystickejä, nappeja) ei varmaan Suomesta löydä?

Ei löydä suomesta mutta esim täältä Löytyy halvalla eikä ton kokosista osista tule paljoa postitusmaksua.

Joo itellä toi Hrapsi3 missä napit on vaihdettu sanwaan. Ei sen parempaa tikkua ole kuhan tottuu.

EDIT:
Tekken tuntuu muutenkin olevan melko anteeksiantava peli peruspadille, kun netissäkin tuli vastaan wavedashaavia ja molempiin suuntiin väpättäviä hahmoja joita ohjastettiin padilla. Boxin ja Nintendon paskapadeista ei tämän genren kohdalla puhuta.

Mistä sä tiedät että millä vekottimella se kaveri siellä langan toisessa päässä pelaa?
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Street Fighter IV : 05.05.2009 05:22
*Latausajoista saat syyttää itseäsi, jos olet PS3-version mennyt hankkimaan.

Niin sen pelinhän voi myös instata kovalevylle. Vaikka tämä mahdollisuus olikin piilotettu jonnekkin valikkohelvetin syövereihin.

Lainaus
*Grafiikoista en jaksa valittaa, kun ne ei mättöpelissä niin paljoa merkkaa. Taustat kyllä sukkaa.

"Niinhän se pitää olla. Kunhan graffassa ei mitään ylitsepääsemättömän häiritsevää ole, se riittää. Joillakin on vain rima korkeammalla ja joillakin sitten vähän matalammalla.
Hyppyheikkien sumopaini on grafiikastaan huolimatta paras kamppailupeli."


Lainaus
*Hahmokaartissa on melkein kaikki perinteiset hahmot mukana, eikä mitään 3rd Striken ihmepellejä. Hyvä vain.

IMO ainakin Qssa ja Hugossa on helvetin paljon enemmän sielua kuin missään SF4n hahmossa.

Lainaus
*Ultra ei kyllä hirveästi monimutkaista peliä. Focus Attackia voi käyttää parryn sijaan. Mitähän tuo muu kikkailu sitten tarkoittaakaan?

Haha. Focus Attack ei nyt ihan ole verrattavissa parryyn noin yleisen käytettävyyden osalta.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 5 : 16.03.2009 01:47
Phuuh joitain tunteja takana ja hyvin on maistunut. Selvästi ainesta  parhaaksi tämän genin peliksi sou faar. RE4n muotittamana suurin osa pelimekaanisista puolista toimii tosi hyvin ja Afrikka teemanakin on ihan mukavaa vaihtelua mutta...

Kyllä tässä saatana hermo silti menee.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Taisteleminen ja ampuminen on tekniikaltaan toimivaa. Miljööt missä sitä harrastetaan taas usein eivät. Panokset on helvetin usein loppu mikä tekee matsaamisesta päämäärätöntä juoksentelua sinne tänne muutaman kudin toivossa. AI Sheva on oikeasti juuri niin hyödyllinen kuin se anus olkapäässä. Täysin turha ämmä.

Vihollisten suunnittelussa on pari aika mielenkiintoista seikkaa. RE4ssä vain erikoisemmat örmelit pystyivät hyppäämään tasanteelta toiselle käyttämättä tikkaita. Vitosen tekijät ovat ilmeisesti ajatelleet että se teki korokkeilla kykkimisestä liian helppoa ja nyt kaikki random jampatkin osaavat loikkia ihan minne vaan. Pelaajan ja vihollisten korkeuserot ei siis tuo enää minkäänlaista strategista etua.

Taisteluiden sekasortoisuuskin on välillä aika perseestä. Kourallinen tavallisia kyläläisiä huitoo keihäillä ympäriinsä aivan vieressä. Suunnilleen saman verran varsijosuilla varustettuja pallinaamoja rätkyttelee taisteluun ulkopuolelta räjähtäviä nuolia, ja kirsikkana sitten kaapin kokoinen shamaanimies(tai kaksi) hutkii saatananmoisella nuijalla sinne sählinkiin mukaan. Kaikkien erilaisten vihollistyyppien hyökkäykset pystyy myös kombottamaan kivasti. Ettei pelaaja varmasti saa minkäänlaista otetta tilanteesta. Eli pähkinänkuoressa taistelun kaava on harmittavan usein pelkästään etäisyyden ulkopuolelle juoksemista ja porukkaan ulkopuolelta rätkyttelyä jota toistetaan kunnes panokset loppuvat. Sitten etsitään panoksia ja sitten jatketaan. Kuoleman ja elämän välinen kysymys on melkein aina loppuuko viholliset vai panokset ensin.

Mutjoo olen mä tästä oikeesti siis nauttinutkin. Meneillään oleva kohtaus vaan nostaa ne paskat fiilikset pinnalle. Eikun takas louhimaan->

EDIT: Tottakai vihaisen postauksen jälkeen ensimmäisellä yrityksellä tuo ongelmallinen kohta läpi. Eikä niitä yrityksiäkään loppujen lopuksi ollut kuin 17.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.02.2009 16:11
Hei mättömiehet tekeekö tällä Horin Arcade Fighting Stickillä mitään? Street Fighterissa esimerkiksi? Miten laadukas ja kestääkö käyttöä, ei viittis rueta ite vaihttaan osia.Eipä kestä kulutusta kauhean kauaa tuo tikku. Toimii kyllä jonkun aikaa tosi hyvin mutta napit ei kestä kovaa pitkäaikaista käyttöä.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 01.02.2009 10:03
Machinae Supremacy suomeen.

ke 8.4 45 Special, Oulu
to 9.4 Pub Katse, Jyväskylä
pe 10.4 Hellä, Tampere
la 11.4 S-Osis, Turku
su 12.4 Dante's Highlight

Itse olen menossa ainakin Turun keikalle. Tätä on odotettu.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. : 26.12.2008 16:59
Onneks Capcom varmisti ettei synnynnäistä lahjakkuutta tai kovaa treeniä tarvita.


Läski oli tänä vuonna top tier teema.
11  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 14.12.2008 11:17
Ostin joku aika sitten Benq E2400HD näytön pleikkarikäyttöön. Huomasin tuossa joku päivä että näytön kautta tulevissa äänissä on pieni ongelma. Jos joku peli tai leffa on jonkin aikaa täysin hiljaa (~5 sec) niin seuraavaksi tulevista äänistä jää alusta sekunti pois. Tämän ongelman huomaa helpoiten valikoissa ja pelien latausaikojen jälkeen.

Onko tää ihan ominaisuus vai onko näyttö vaan fubar? Pleikka on näytössä ihan HDMI kaapelilla kiinni.
12  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 26.08.2008 18:00
*

En kuullut ensimmäistä kertaa arvostelua Hetfieldin laulusta mutta se että hetfieldin paska laulutaito on "yleisesti tunnettu fakta" oli mulle ihan uutta. Jos moni ihminen ei pidä siitä ei siitä kuitenkaan tule mitään vitun absoluuttista totuutta. Koska helvetin moni ihminen kuitenkin myös pitää siitä.

Load/Reload ajan "rekkahevi" meiningeissähän hetfield laulaa teknisesti parhaiten ikinä. Ja on yksi niistä asioista joka tekee ne albumit edes kuunneltaviksi. En tiedä mihin oikeen perustat omat kriteerisi.

. tarkotti että en jaksa enempää jauhaa tätä samaa paskaa joka on kaikilla musiikkifoorumeilla käyty läpi miljoona kertaa. "Metallica on paskaa"->"Eikä ole"->"No ne on niin vanhojakin jo"->"Eikä ole". Joopajoo.
13  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 26.08.2008 00:12
Ei yksi onnistunut kamomillajumalat lahjomalla saatu suoritus kuule riitä mihkään. Laulajan on laulettava vaikka ois henki pois. Ei tuo Hetfield niin kamalan paska levyillä ole kun valitaan niistä miljoonista otoista juuri se paras - kuten tekevät tasan kaikki muutkin bändit. Bläkillä on kovaa matskua, mutta opit unohdettiin ja ruvettiin punaniskahuutelointiin tyyliin YESSAH! ALRIGHTTAH! On niitä paskempiakin huutajia maailma täys, että eipä sillä. Hetfieldin kyvyttömyys on kuitenkin ihan yleisesti tiedostettu asia. Samoin kuin Larssin touhut. Jotkut puhuvat varmasti sen takia että muutkin, mutta ei savua ilman tulta jne.

Yleisesti tiedostettu asia? Jossain sun bändipiireissäs?

Jos kuuntelet Mitä vaan Black Albumin edellistä albumia ja vertaat jälkeiseen niin kyllä se ero on hieman muutakin kun "YESSAH! ALRIGHTTAH!" -huudahduksia.

.
14  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 25.08.2008 19:39
Erona on myös se, että Mustaine osaa oikeasti laulaa. Hetfielddihän ei ole laulaja ja pisti kampoihin tälle aika kovasti muinoin, mutta tällä oli pojista vähiten paskin ääni - vaikka ekoja keikkoja tulikin laulettua selkä yleisöön päin :)

Jos nyt ruetaan vääntämään nippelitietoa niin hetukkahan mursi äänensä Black Albumia nauhoitellessa, ja joutui ottamaan laulutunteja. Kyllä sen jo viimeistään Loadilla ja Reloadilla huomaa että äijä osaa laulaa. Ilmeisesti jätit myös linkittämäni videon huomiotta.

Mustainen teknisestä puolesta en kyllä tiedä kuinka hyvä laulaja on. Omituinen ääni. En pidä mutten dispidäkkään.
15  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 24.08.2008 20:08
ei James ole koskaan osannut laulaa

?

Ai ei vai...
16  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 22.08.2008 16:33
Harmi ettei miestä voi oikein mettäänkään jättää kun se on ollut aina 100% Metallican PR-koneisto.

Ja ehkä tärkein henkilö Metallican musiikillisten suuntausten ja luovuuden kannalta. Lisäksi bändin tyypeillä on lähes 30 vuotta yhteistä historiaa takana. Tuskin ne sitä pelkän PRn takia mukana raahaa.

Itse pidin tosta uudesta biisistä aika perkeleesti. Paranee joka kuuntelukerralla. Pidin kyllä kolmesta edellisestä albumistakin mutta silti vielä parempaan suuntaan mennään taas.
17  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 13.08.2008 00:05
Lapsuuden TMNT-sarjikset olivatkin vähän hämärämpää kamaa mitä muistelin.

Jep, Tulevaisuuden Raphael vetää menneisyydessä hitleriä turpaan. Aika hilpeetä settiä :D
18  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 08.08.2008 15:23
Toista kertaa elämässäni päissään ajoin moottoripyörällä ja nurin :( vittu että syö miestä


Ääliö
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 29.07.2008 16:21
Saa. VR:n junalipuista lähtee puolet pois, kun matkustaa opiskelijana. Kaupungista riippuen saattaa sitten olla eri menetelmät bussien opiskelija-alennusten kanssa.

Joo. Lähössä tässä iltapäivällä Turkuun kavereita kattomaan (+ Batman), ja aloin vaan miettimään, että saakohan kesällä lipuista alennusta. Junalla ajattelin mennä, kun matka kestää puolet vähemmän ja on saman hintainen kuin bussikin.

Kiitän.

Onko sulla se VRn oma opiskelijakortti? Ne ei hyväksy mitään muuta opiskelijatodistusta kun sen niiden oman.
20  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 25.07.2008 04:11
Sen jälkeen, kun löysin netistä Reijo T. Lipposen paskansyöntijutut, mikään ei enää yllätä.

Hei mä olen missannut jotain nyt kyllä. Siis tämä sama Reijo joka spämmi boardeille?

Kyllä.
21  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kesäpäivitys 2008 : 07.07.2008 15:30
God damn että näyttää siistiltä. Joel Sanille kyllä respectiä taas palautteen ja ehdotusten kuuntelusta ihan helvetisti!
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 13.06.2008 14:41
Onkos kukaan päässyt jo
Spoileri (osoita katsoaksesi)
asti? Miten helvetissä saan sen kylmäksi? Nousee vaan ylös heti kun kuolee.
23  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä asioita vihaat? : 08.05.2008 16:26
fanipoikia jotka ovat häviöllä (Cube-fanit, PS3-fanit etc)

Onneksi sä olet aina voitolla.

EDIT: Ainiin, vihaan pelaajia, jotka väittävät jotain peliä parhaaksi vain siksi, koska kukaan muu ei satu sitä pelamaan. Ja voivat näin ollen turvallisesti pitää itseään ylivertaisena siinä pelissä.

BUSTED!

?

Ihan rehellisesti en tajunnu.
24  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä asioita vihaat? : 06.05.2008 18:44
fanipoikia jotka ovat häviöllä (Cube-fanit, PS3-fanit etc)

Onneksi sä olet aina voitolla.

EDIT: Ainiin, vihaan pelaajia, jotka väittävät jotain peliä parhaaksi vain siksi, koska kukaan muu ei satu sitä pelamaan. Ja voivat näin ollen turvallisesti pitää itseään ylivertaisena siinä pelissä.
25  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 05.05.2008 23:11
http://www.offspring.com/

Offspringiltä ladattavissa uusi biisi ilmaiseksi.

En oikeen tiedä mitä tohon sanoa. Ihan hyvältä kuulostaa. Perus offspring biisi mielestäni.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 19.04.2008 00:22
Nintendovuodatus

Selvennänpä nyt sen verran että en viitannut juurikaan itse Nintendoon vaan näihin muihin pelikehittäjiin jotka survovat paskaa koneelle minkä kerkiävät. Mahdollisimman pienellä budjetilla ja ajatuksella. Myy silti luultavasti ainakin kustannuskuluihinsa nähden enemmän kuin pelit jotka sen ansaitsisivat. Miksi? "Koska se on vaan niin kiva kone ku se on niinq oikeest elämäst ku sil voi heiluu ja kaikkee".

Itsekkin olen jonkun verran Wiin Mariota ja Zeldaa pelannut. Niistä ei ole valittamista. Toivon vain että joku muukin kuin Nintendo itse yrittäisi tehdä Wiille pelin joka ansaitsisi sen että sitä pelataan.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 18.04.2008 21:04
Noh, Xbox360 ei maksa nykyään paljon paskaakaan enempää, joten syy ei varmasti ole hinnassa. Nintendo vain on onnistunut markkinoimaan laitteensa aivan täydellisesti alusta saakka. Se on oikeasti saavuttanut kokonaan uusia käyttäjäkuntia., jotka ostavat laitetta vanhojen pelaajien lisäksi.

Paljos boksi nykyään maksaa? Karvalakkimallia ei lasketa. Eihän kukaan semmosta halua.

Puhumattakaan sitten sellaisten mielestä, joita pelit eivät ole aikaisemmin kiinnostaneet. Sellaisia ei paljon kiinnosta pelata jotain pirun Tekkeneitä tuhansia tunteja, kuten eräät nimeltä mainitsemattomat. Niiden mielestä WiiSports ja muut pikkupelit ovat täydellisiä.

Fiksattu. Ellei tämä piikki sitten ollut osoitettu minulle.

Aika surullista että suurella budjetilla ja/tai ennen kaikkea suurella sydämellä tehtyjä pelejä joihin on oikeasti käytetty aikaa ja panostusta saavutetaan vähemmän menestystä kuin pinnallisilla urheilunimitointipeleillä. Onhan Wiille ne marjot ja tseldat joo. Mutta yksikään kehittäjä ei oikeasti vaivaudu tekemään Wiille peliä. Ja silti se kannattaa.

Massassa tyhmyys tiivistyy?


Nintendo osui aikamoiseen kultasuoneen ja mikä parasta... On mukavaa lukea, kun tosipelaajat itkevät asiasta joka paikassa.  :lol:

:(

Alkaahan se vituttaa kun mennään siitä mistä aita on matalin ja se vielä kannattaa.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Konsolien ja pelien myyntilistat & tilastot : 18.04.2008 20:27
Wii kyllä myy aivan naurettavan hyvin kilpailijoihinsa nähden. Laadukkaalla pelitarjonnalla se ei ainakaan myy joten syyn on pakko olla hinnassa.

En ymmärrä sitä miksi Wii nähdään jotenkin niin helkkarin halpana konsolina? Jos haluaa pelata edes sitä wii sportsia "the way it is ment to be played" eli kavereiden kanssa. Menee jo satoja euroja pelkkiin ohjaimiin.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.04.2008 11:34
Kaivoin tuossa viikko pari sitten vanhan Blood Omen 2n naftaliinista ja pistin tulille. Ihan hyvin maittaa vaikka ajan hammas on jo hieman päässyt puremaankin. Juoni ja välipätkät on kyllä tämänkin pelin se juttu. Vaikkei se sisarsarjansa eeppiselle aikamatkailuhärpäkälle pärjääkkään. Kaikkien Legacy of Kain sarjan pelien tapahtumat sijoittuvat kuitenkin samaan aikajatkumoon, ja kaikkien pelien tapahtumat liittyvät tiiviisti toisiinsa vaikkei siltä vaikuttaisi.

Gameplay ja graffat on sitä täysin peruskamaa. Taistelusysteemissä on hiukan "menty siitä mistä aita on matalin" -fiilinkiä, mutta viihdyttää kyllä yksinkertaisuudessaan sen parikytä tuntia ihan hyvin. Synkkä ja pimeä vamppyyriteema toimii hyvin ja äänipuoli on peruslaadukasta,  hahmojen ääninäyttely vetää lähes vertoja jopa MGSille.
Oikeastaan ainoa asia joka pelissä kiinnostaa todella on päähenkilö Kain. Blood Omenissa kaverin luonteeseen pääsee tutustumaan hyvin. Kun taas Soul reavereissä ja Defiancissa käsitellään Kainin ja Razielin paikkaa maailmassa(ei muuten ole ihan pieni rooli).

Kain on aika tyly kaveri joka tekee kaiken mahdollisimman tehokkaasti pistämättä tunteita peliin (lähes) ikinä. Oikeastaan pähkinänkuoressa Kain on ylimielinen mulkvisti joka sopii peliin paremmin kuin hyvin.

Vielä on pari chapteria jäljellä ja saas kattoa jos jaksaa taas nuo muutkin Legacy of Kain -sarjan pelit jyystää läpi.

Ensimmäinen Blood Omen on muuten tulossa jossain vaiheessa PSN storeen. Ainoa sarjan peli josta en ole päässyt missään muodossa vielä nauttimaan. Toivottavasti peli on parempi kuin kansitaiteensa:


Onko täällä muuten edes muita jotka olisivat sarjan pelejä pelanneet tai niistä kiinnostunut?
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 13.03.2008 21:06
Lainaus
Vihollisten design oli aivan mahtavaa aina neloseen asti.

Oletko varma, että olet pelannut DMC3:sta?

Olen.

DMC3n vihut eivät ole ehkä visuaaliselta designiltaan mitenkään näyttäviä. Ne ovat kuitenkin parhaiten toimivia nyrkkeilysäkkejä missään action pelissä.
Sivuja: [1] 2 3 4
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines