Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Street Fighter IV -julkaisu: 20.02.2009
  • King of Fighters XII -julkaisu: 28.07.2009
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 20
Tulostusversio
Aihe: Se pakollinen mättöpeliketju.  (Luettu 175177 kertaa)
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #330 : 10.01.2009 13:31 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Aggresiivislta shotoilta tunnun ottavan kaikkein pahiten turpaan. Hurricane kickit on inhottavia. Kailleran nettipeliä en vielä kokeillutkaan, jotain pientä prakaamista oli siinä serverilistassa joten siirryin helppouden takia GGPO:seen. Eilen illalla tuli taas pelattua (enimmäkseen brittejä vastaan) ja pari matsia taisin voittaakkin. Metallic sphere spämmäilyllä ja EX tackleilla tosin ;D Jotain Gouki-pelaajaa vastaan otin kaikkein pahiten lättyyn. Pitää alkaa harjoittelemaan nyt vain, että saisi ne Aegikset edes siellä nurkassa hyödyllisesti käytettyä. Treeniä treeniä.
Jos joku sattuu joskus GGPO:seen pelaamaan, niin nimellä onstak olen siellä. Onkos tuolla Kaillerassa jotain hyvää, 3rd strikelle pyhitettyä servua? Jos on, niin pistäkääpäs IP.
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #331 : 10.01.2009 14:03 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili
Aggresiivislta shotoilta tunnun ottavan kaikkein pahiten turpaan. Hurricane kickit on inhottavia. Kailleran nettipeliä en vielä kokeillutkaan, jotain pientä prakaamista oli siinä serverilistassa joten siirryin helppouden takia GGPO:seen. Eilen illalla tuli taas pelattua (enimmäkseen brittejä vastaan) ja pari matsia taisin voittaakkin. Metallic sphere spämmäilyllä ja EX tackleilla tosin ;D Jotain Gouki-pelaajaa vastaan otin kaikkein pahiten lättyyn. Pitää alkaa harjoittelemaan nyt vain, että saisi ne Aegikset edes siellä nurkassa hyödyllisesti käytettyä. Treeniä treeniä.
Jos joku sattuu joskus GGPO:seen pelaamaan, niin nimellä onstak olen siellä. Onkos tuolla Kaillerassa jotain hyvää, 3rd strikelle pyhitettyä servua? Jos on, niin pistäkääpäs IP.

Joopa, Kailleran serverilista on toiminut viime aikoina vähän miten sattuu. Itsellänikin se pingaa servereitä, joihin en sitten kuitenkaan saa yhteyttä. MUTTA, kuten sivulauseessa mainitsin niin MAMEn kanssa on mahdollista käyttää ns. P2P-clienttia (en nyt muista mistä löytyy) jolloin mitään servereitä ei pingata tahi valita vaan yhteysikkunassa syötetään suoraan vastustajan IP. Homma toimii niin, että imutettaan se P2P-clientti (joka on siis nimeltään sama kailleraclient.dll) ja pistetään se MAMEn oman clientin tilalle. Voi kuullostaa säätämiseltä mutta on oikeasti aika simppeliä. Itselläni on tallessa molemmat clientit ja vaihdan niitä sen mukaan pelaanko serverillä random-tyyppejä vastaan vai sovinko pelistä kaverin kanssa etukäteen.

Shotoilla on ikävän helppoja hit confirmeja ja kova prioriteetti (jopa sysipaska Sean pystyy c.MK XX superi -settiin). Kenin tatsumaki, jos sen tekee maasta ilman EX:ää on itse asiassa yksi pelin paskimmista speciaaleista... se ei kaada ja on miinuksella OSUMALLA, mikä tarkoittaa sitä, että moni hahmo saa siihen superin taattuna reversalin vaikka syökin sen tatsun (Gouki SA1, Ken SA3...), ainoa turhempi speciaali lienee Dudleyn EX punch + cross, joka on sellainen, että sillä ei ole edes mahdollisuutta mennä läpi (paitsi teoriassa, jos vastus parryy sen lyönnin ja on sen verta tyhmä ettei Ex-flashista tajua, että sieltä tulee Cross Counter perään ja lyö siihen... ja se lyönti on tosiaan pakko parryta, jotta edes ehtisi lyömään siihen Dudleyn cross counteriin...), se lienee jokin aivopieru alunperinkin...

Mikäli pelit kiinnostaa niin voi ottaa erää vaikka heti, vaatimuksena on tosin MAME32 ++ (0.117) ja Kaillera kun se GGPO ei tosiaan meikäläisellä enää jostain syystä toimi (koska se on kaikesta mainostamisesta huolimatta silti vaan beta ja aika paska...) Helpoin tapa saada minut kiinni on IRCnetin ja #taistelupelit -kanava jossa olen aika lailla 24/7 (tai ainakin mun tietokone on, välillä joutuu töissä käymään ja kaikkee muuta). Tämä olisikin ihan jees tapa sopia peleistä, kanavalta löytyy pelaajia ja kun pitää se dll-filu sitten kuitenkin vaihtaa jos halutaan P2P-yhteys. "Kailleranetissä" käytän yleensä nimimerkkiä Shinta[FIN], jos nyt satunnaisesti joskus törmätään.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #332 : 10.01.2009 18:07 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Samaa ongelmaa ollut kuin Shintalla GGPO:n kanssa, porttien avaaminen ei ole tuntunut liittyvän asiaan. Olenkin enimmäkseen kanssa mennyt linjalla Kaillera/2DFighter, vaikka jälkimmäisestä ihmiset ovat narisseet input lagia.  P2P-klientti löytyy täältä ja tulee hengailtua sigun kanavilla. Ja ehkä välillä #taistelupelit-kanavallakin.

Oma peluu keskittyy lähinnä Elena/Chun-akseliin. Mitään sen syvällisempää en oikein osaa heittää.


« Viimeksi muokattu: 10.01.2009 18:49 kirjoittanut Fraeon »
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #333 : 11.01.2009 02:49 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili 2DFighteriin vaan kaikki, itsekin olen siellä pyörinyt viime kesästä asti, kun se pystytettiin. Kaikki muu on paskaa tuohon verrattuna. Tasokin on siinä mielessä hyvä, että kaikki hyvät pelaajat löytyvät 2DF:stä, mutta noboja onkin sitten se 95 sadasta, jonka verran pelaajia yleensä on linjoilla.

« Viimeksi muokattu: 11.01.2009 02:54 kirjoittanut Scarf »
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #334 : 11.01.2009 05:05 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili
2DFighteriin vaan kaikki, itsekin olen siellä pyörinyt viime kesästä asti, kun se pystytettiin. Kaikki muu on paskaa tuohon verrattuna. Tasokin on siinä mielessä hyvä, että kaikki hyvät pelaajat löytyvät 2DF:stä, mutta noboja onkin sitten se 95 sadasta, jonka verran pelaajia yleensä on linjoilla.

Täytynee kattella tuota 2DFighteria sitten kun päivä tästä vähän valkenee. Ja jos 95% on noboja niin kyllähän sinne sitten yksi tämmönen, jonka mielestä Goukin tatsu, srk, SA1 -combon inputtaaminen on kova saavutus, sekaan mahtuu! Ja korjaus, ei kaikki ei ole paskaa tuohon verrattuna, kyllä se kaks jätkää samalla sohvalla on edelleen paras. Ainakin jos toimivuudesta puhutaan, pelin taso sitten on eri asia...
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #335 : 11.01.2009 15:06 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili 2Dfighterin asensin ja en varmasti muilla softilla enää pelaa. Kahta eurooppalaista vastaan kokeilin, lähestulkoon täysin lagitonta. Viddu en osaa pelata shotoja vastaan Urienilla.  :(
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #336 : 12.01.2009 20:20 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Nyt on 2DF täälläkin ja koska mulla on intternet ja ATK niin olen sen verran guru, että hanskaan reitittimeni asetukset (suurin osa maailmassa ilmeisesti ei...) niin pystyn hostaamaankin pelejä, yay! Toimiihan tuo ja on valikkoineen selkeämpi kuin MAME, jossa aikaan tappelin jopa niinkin yksinkertaisen asian kuin näppäinconfigien tallentumisen kanssa... Ihan jees kun tuo GGPO nyt on mun koneella mennyttä kalua, ei vaan lähde niin ei lähde (ja se on siis toiminut mulla aikaisemmin).
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #337 : 15.02.2009 02:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Soul Calibur IV:ä on tullut nyt viime aikoina pelattua yllättävän paljonkin, niin kavereiden kanssa kuin myös Livessä. Ei siinä mitään, kavereiden kanssa ihan kivaa hakkausta, kunhan ei kukaan ota peliä liian tosissaan. Livessä onkin sitten aivan toinen juttu.

En ymmärrä miten peli voi vituttaa näin paljon vaikka voittaisikin koko ajan. Oikeasti, häviän tai voitan, vituttaa. Latency mittari koostuu viidestä palikasta, mutta viiven ollessa siellä paremmassa ääripäässä, eli vitosessa, on vain mahdollista pelata. 4/5 ei riitä. 8 way run ei onnistu niin kuin pitää, jotkin iskut pitää todellakin ennakoida/arvata että ne ehtii torjua. Ärsyttävä lagi pilaa koko pelin.

Ei se lagi kuitenkaan ehkä se pahin ongelma ole. Vaikka kaikki matsit olisivat viiveettömiä ja kaikki toimisi niin kuin unelma, jäljelle jäisi tuo helvetin paska pelaajakunta. Oikeasti nyt näkee kuinka paljon ne Ivyn turpoavat tissit ja Yodat sun muut Star Warsit vaikuttavat ostajiin. Suurin osa vastustajista on niin paskoja, että oikein vituttaa. Ei tätä ainakaan taistuelupelien ystävät ole ostaneet. Surullista on, että monillä näistä pelleistä on yli 50% voittoprosentti, mikä taas kertoo vielä enemmän siitä paskuudesta. Ehkä 8/10 matseista on sellaisia tyyppejä vastaan, jotka huoraavat kahta eri liikettä. Näiden voittamisessa ei ole mitään ongelmaa (eikä myöskään iloa) paitsi jos lagi päättää iskeä mukaan. Sitten siitä taistelusta tulee tuskaa. Suorastaan raivostuttava katsella kun siellä Cervantes tulee vastaan ja äijä ei osaa tehdä muuta kuin hakata B:tä. Sen jälkeen <- B+K ja yrittää syöksyä taivaasta niskaan. Joka erässä yrittää vielä samaa paskaa, vaikka kuinka pahasti tulisi edellisessä turpaan. Suurin osa näistä pelleistä pelaa kuitenkin Mitsurugilla ja huoraavaat sen Low-iskuja. Ovat sen verran nopeita, että lagissa niitä on tosi paha ehtiä torjumaan sekä ground gamessa saa arvailla ihan tosissaan mitä sieltä tulee.

Näiden ongelmien lisäksi vituttaa vielä tuo Namcon DLC huorailu. Boxin versioon voi ostaa Darth Vaderin 5 eurolla tjsp., tosin itseasiassa se Vader löytyykin jo pelilevyltä ja asiakas ostaakin vain keyn jolla hahmo avautuu. Sama on tietty PS3:lla, mutta hahmona paskaakin paskempi Yoda. Onneksi sentään kukaan ei pelaa Yodalla Livessä.

Huhhuh, että on paska peli. Pitää se silti omistaa. Vielä kun jaksaisi hankkia SF4:n ja Tekken 6, kunhan tulevat, olisi kaikki vähänkään nimekkäämmät next-gen mätöt hyllyssä. Paskaa kylläkin, mutta olisipahan nyt kuitenkin hyllyssä. Ai niin VF5 pitäisi myös hankkia takaisin. Ei kenelläkään olisi myydä halvalla?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #338 : 15.02.2009 14:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tervetuloa mättöpelin nettimättöön. Tekken 5DR näytti jo sen, että siellä se ihmisen pahuus ja paskuus tiivistyy. Niitä pellejä tosiaan on mukava nöyryyttää niin kauan kunnes lagi iskee ja verisuonet päässä räjähtävät. Mikään ei ole kauheampaa kuin hävitä paskalle pelaajalle.

Ei näitä pelejä missään netissä pelata.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #339 : 15.02.2009 16:10 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tervetuloa mättöpelin nettimättöön. Tekken 5DR näytti jo sen, että siellä se ihmisen pahuus ja paskuus tiivistyy. Niitä pellejä tosiaan on mukava nöyryyttää niin kauan kunnes lagi iskee ja verisuonet päässä räjähtävät. Mikään ei ole kauheampaa kuin hävitä paskalle pelaajalle.

Ei näitä pelejä missään netissä pelata.

Eipä kyllä. Suomessa asuvien kavereiden kanssa pystyy vielä pelailemaan, mutta silloinkin sitä pelaa mielummin samalta sohvalta. Paitsi jos kyseessä on TK... haisee pahalle se poika. :(
Play-Asia
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #340 : 19.02.2009 10:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili SFIV on tietenkin samaa kauraa. Kiva lukea ihmisten vitutusta kun 99% nettivastuksista pelaa Ryulla tai Kenillä ja spämmää hadokenia ja dragonpunchia...

Kyllähän nuo voittaa, mutta ketä kiinnostaa?

EDIT: Statsihuoria tietenkin, sori.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #341 : 20.02.2009 22:21 »
Anders Helevete Jäsen Viestejä: 116 Basaaripisteet: 1 Profiili Aijai kun Street Fighter IV maistuukin hyvälle, Street Fighter II:n suurena ystävänä on kiva nähdä vanhoja naamoja mukana poppoossa ja nykyään vanha kunnon Zangiefikin on enemmän kuin vaan pelkkä liikkuva maalitaulu  :lol:. Kymmentä tuntia näyttää jo pelikello ja meno on vasta alussa! SHORYUKEN!!!
Pika Pikaa
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #342 : 20.02.2009 22:37 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili TheHut petti ja peli ei tullutkaan n. kahdessa päivässä. Noh, toivo elää, että maanantaina pääsee purkamaan tentinjälkeistä masennusta Ryu- ja Ken-huoriin. Tai vastapainoisesti ottamaan turpaan, kun ei kuitenkaan osaa mitään.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #343 : 21.02.2009 01:14 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsehän "pelasin varman päälle/otin riskin" riippuen näkökulmasta... julkaisupäivänä paikalliseen alan liikkeeseen ja tiskiltä uunituore SF4 Collector's Edition. Ilman mitään varauksia. Nyt on vähän testattu ja kyllähän se maistuu. Syvällisempi analyysi vuoden - parin sisällä kun pelistä on jo jotain tutkittukin.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #344 : 21.02.2009 16:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Miksi CE? Varsin kuonainen paketti.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #345 : 21.02.2009 18:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kylläpä vituttaa kun Madcatzi kusi ohjaimensa toimituksen kanssa. Eurooppaan ei tullut sitten juuri ollenkaan tuota SF4 Fightpadia, eli sitä analogitikutonta padia. Jonkun verran niitä kai tuli kun kaveri sai omansa tilattua, mutta minun valitsemaa mallia ei löytynytkään. Saa nyt nähdä kuinka kauon sitä pitää odotella. Tosin ei sillä niin kiire kyllä ole kun en kuitenkaan tuota SF4:ä ole pitkään aikaan hankkimassa. Sitten kun saa alta 20 euron niin ehkä voi harkitakin. Mutta olisi kuitenkin mukava pelailla sillä padilla muita parempia mättöjä ja XBLA-pelejä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #346 : 22.02.2009 02:26 »
Shinta Playing to win Jäsen Viestejä: 67 Basaaripisteet: 0 Profiili
Miksi CE? Varsin kuonainen paketti.

Siksi koska mulla on rahaa enemmän ku monilla muilla ja vituttaa, jos ne setelit jää pyörimään lompakkoon.
Ajanhukkaa ajatuksella - Shintan blogi
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #347 : 22.02.2009 14:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Miksi CE? Varsin kuonainen paketti.

Siksi koska mulla on rahaa enemmän ku monilla muilla ja vituttaa, jos ne setelit jää pyörimään lompakkoon.

I've been there.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #348 : 22.02.2009 18:50 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili The madness begins...
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #349 : 26.02.2009 10:22 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Hei mättömiehet tekeekö tällä Horin Arcade Fighting Stickillä mitään? Street Fighterissa esimerkiksi? Miten laadukas ja kestääkö käyttöä, ei viittis rueta ite vaihttaan osia.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #350 : 26.02.2009 10:57 »
Koo Jäsen Viestejä: 995 Basaaripisteet: 5 Profiili Ostin ton saman tikun pc:lle 3rd Strikeä varten ja hyvinhän se pelittää. Nyt ollut sen about puoltoista kuukautta? Emmä tiiä, mutta tukevan tuntuinen on.

En näe mitään valittamisen aihetta kapistuksessa, hintakin on niin huokea, että kyllähän tuota kehtaa suositella.
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #351 : 26.02.2009 11:06 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jea Amazonista lähtis hintaan 42.3495 EUR kuluineen. Olishan se halvempi ku Dualshockki. Mietintämyssyyn...

EDIT: Vitun Play.com, en ikinä enää tilaa sieltä mitään.


« Viimeksi muokattu: 26.02.2009 15:45 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #352 : 26.02.2009 16:11 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hei mättömiehet tekeekö tällä Horin Arcade Fighting Stickillä mitään? Street Fighterissa esimerkiksi? Miten laadukas ja kestääkö käyttöä, ei viittis rueta ite vaihttaan osia.



Eipä kestä kulutusta kauhean kauaa tuo tikku. Toimii kyllä jonkun aikaa tosi hyvin mutta napit ei kestä kovaa pitkäaikaista käyttöä.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #353 : 26.02.2009 16:27 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin ehkä näiden härpäkkeiden hankkiminen ei muutenkaan enää ole kovin järkevää. Sisäinen keräilijä vielä vähän heräili tuossa. Dualshock on varmasti parempi vaihtoehto kun Ressakin on jo nurkan takana.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #354 : 26.02.2009 20:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Uuteen Street Fighteriin on muuten tullut jo pari costume packia DLC:na. Sanoinko DLC? Ei kun tarkoitin siis 108 kilotavun kokoista "avainta", joka avaa puvut pelaajan käyttöön. Eli siis puvut löytyvät jo levyltä, mutta niiden käytöstä pitää maksaa extraa. Vituttaa kyllä suunnattomasti kun pelitalot tekevät tätä. Vaikka nuo puvut eivät edes olisi levyllä, vituttaisi tämä silti. Muutama päivä julkaisun jälkeen uutta matskua peliin? Ei voi selvemmin sanoa, että "Kyllä, panttaamme näitä levyltä, jotta voimme myydä ne erikseen"

Pakko myöntää, rane61 oli kerrankin oikeassa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #355 : 26.02.2009 20:45 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uuteen Street Fighteriin on muuten tullut jo pari costume packia DLC:na. Sanoinko DLC? Ei kun tarkoitin siis 108 kilotavun kokoista "avainta", joka avaa puvut pelaajan käyttöön. Eli siis puvut löytyvät jo levyltä, mutta niiden käytöstä pitää maksaa extraa. Vituttaa kyllä suunnattomasti kun pelitalot tekevät tätä. Vaikka nuo puvut eivät edes olisi levyllä, vituttaisi tämä silti. Muutama päivä julkaisun jälkeen uutta matskua peliin? Ei voi selvemmin sanoa, että "Kyllä, panttaamme näitä levyltä, jotta voimme myydä ne erikseen"

Pakko myöntää, rane61 oli kerrankin oikeassa.
Perseestä. Ei noissa voi kun äänestää lompakolla ja olla lataamatta moisia.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #356 : 26.02.2009 21:23 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuommoista avainkikkailua vastaan on muuten vaikea äänestää. Se sisältö on nimittäin jo olemassa ja tehtynä, joten käytännössä firma ei ota yhtään takkiin, vaikka kukaan ei ostaisi avaimia heidän luomaansa sisältöön, jonka joku graafikko väsäsi kahvitauollansa huvikseen, kun TODO–lista oli tyhjänpuoleinen. En usko, että budjetista on siivutettu mitään ”ekstrasisällön” luomiseen. Pelin hinta ei myöskään ole yhtään alempi vaikka puolet sisällöstä olisi lukossa. Avaimien myyminen on siis bisnestä, joka ei voi koskaan tuottaa miinusta (palvelu- ja ylläpitokuluja lukuunottamatta). Vain plussaa.

« Viimeksi muokattu: 26.02.2009 21:28 kirjoittanut Joel-san »
tallennettu
Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #357 : 26.02.2009 21:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Menee kyllä vielä lisää offtopicin puolelle, mutta menkööt.

Yksi lisäsyy noiden avaimien käyttämiseen on varmasti jokin sopimus Microsoftin ja ehkä Sonynkin kanssa. Tietääkseni Microsoft ei halua paljoa ilmaista kamaa Marketplacelle, koska tiedonsiirto maksaa. Joten on halvempaa siirrellä 108 kilotavun tiedostoja kuin vaikkapa 20 megan paketteja. Kaiken lisäksi saa helpommin rahat vielä niiltäkin boxaajilta, joilla ei ole kiintolevyä!

Tänään huomasin vielä, että Castle Crashersin King-hahmopakettikin piti olla alunperin ilmainen. Kehittäjät ainakin väittivät boardillaan, että halusivat antaa sen ilmaiseksi. Siksipä jakoivatkin siellä ilmaiseksi koodeja joilla voi ladata sen packin.

Paskintahan tässä on juuri se, mitä Joel sanoikin. Kuluttaja ei voi tähän paljo vaikuttaa. Varsinkin kun aina löytyy niitä idiootteja jotka noita packeja ostaa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #358 : 26.02.2009 21:56 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili
Yksi lisäsyy noiden avaimien käyttämiseen on varmasti jokin sopimus Microsoftin ja ehkä Sonynkin kanssa. Tietääkseni Microsoft ei halua paljoa ilmaista kamaa Marketplacelle, koska tiedonsiirto maksaa. Joten on halvempaa siirrellä 108 kilotavun tiedostoja kuin vaikkapa 20 megan paketteja. Kaiken lisäksi saa helpommin rahat vielä niiltäkin boxaajilta, joilla ei ole kiintolevyä!

Tänään huomasin vielä, että Castle Crashersin King-hahmopakettikin piti olla alunperin ilmainen. Kehittäjät ainakin väittivät boardillaan, että halusivat antaa sen ilmaiseksi. Siksipä jakoivatkin siellä ilmaiseksi koodeja joilla voi ladata sen packin.
Hyviä pointteja etenkin liittyen tuohon tiedonsiirtokulujen minimoimiseen. Castle Crashers –esimerkistäsi tuli mieleen ihan vastaava tapaus XO:n alkutaipaleelta, kun Bizarre Creations ilmoitti tekevänsä täysin ilmaista lisäsisältöä Project Gotham Racing 3:sta varten (uusia autoja). Kyseistä ilmoitusta kävi sitten myöhemmin kommentoimassa Bizarren foorumin moderaattorien lisäksi ihan firman edustajatkin, että sisältö tulee olemaan ilmaista. Mutta miten kävikään? Mikkis ei suostunutkaan tähän ja siellä se on vielä tänäkin päivänä myytävänä 400 MS–pisteellä (Style Pack). Digitaalinen sisältö ei vie hyllytilaa. Siitä ei tarvitse päästä eroon eikä se lopu koskaan. Näin ollen: ei alennuksia, ei tarjouksia, ei kampanjoita. Monopoly is forever. Mikrotransaktiot ovat nykyajan rahasampo.
tallennettu
Vs: Re: Se pakollinen mättöpeliketju. « Vastaus #359 : 01.03.2009 12:59 »
Manjimaru Jäsen Viestejä: 33 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uuteen Street Fighteriin on muuten tullut jo pari costume packia DLC:na. Sanoinko DLC? Ei kun tarkoitin siis 108 kilotavun kokoista "avainta", joka avaa puvut pelaajan käyttöön. Eli siis puvut löytyvät jo levyltä, mutta niiden käytöstä pitää maksaa extraa. Vituttaa kyllä suunnattomasti kun pelitalot tekevät tätä. Vaikka nuo puvut eivät edes olisi levyllä, vituttaisi tämä silti. Muutama päivä julkaisun jälkeen uutta matskua peliin? Ei voi selvemmin sanoa, että "Kyllä, panttaamme näitä levyltä, jotta voimme myydä ne erikseen"

Pakko myöntää, rane61 oli kerrankin oikeassa.


Tismalleen samalla tavoin oli toteutettu 360n Virtua fighter 5:n ns. downloadable content, sikäli kun joku ei sitä tiennyt. Siitä on jo aikaa, mutta näkyy sama meno jatkuvan XBL:ssä.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 20
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines