Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -julkaisu: 12.06.2008
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19
Tulostusversio
Aihe: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots  (Luettu 127598 kertaa)
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #450 : 12.06.2008 13:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Noniin Pelitalon käärö saapui ja sisältä kuului tuomion kalina :o

Onneksi Blue Ray levyjen korkea naarmuuntumisen sietokyky ei ollut vain paskapuhetta. Mintti levy. Ehdin juuri pelailla sellaisen tunteroisen ja tässä vähän fiilareita.

Pelimekaniikka oli yllättävän lähellä Snake Eateria. Pelkäsin aivan turhaan "Splinter Celliintymistä", sillä tämä on todellakin vielä MGS ohjauksenkin osalta. Aloitin Solid Normalilla mikä vaikuttaa todella hyvältä tasolta. Viholliset saavat Snaken tapettua nopeasti ja kerran ehdin kuollakin kun kokeilin, että miten hyvin Snake pärjää soltuille puukko kädessä... ei pärjää.

Codecillakin tuli säädettyä varmaan puoli tuntia ja läppä on edellisten osien veroista nippelinvääntöä. Nauratti oikeastaan Otaconin jutut kaikennäköisistä elukoista kun Snake istuu keskellä taistelukenttää. Kenttien rakenne on myös muuten ennallaan, eli samoissa ahtaissa käytävä plus huone, komplekseissa sitä mennään ainakin alun perusteella. Ei mitään Snake Eateria suurempaa. "Oudot videot" kyllä ihmetyttivät alussa ja peli on täynnä hieman surullistakin tuotesijoittelua. Ihan kuin joku Bond leffa, jossa jokainen esine on aito brandattu tuote :/ No massia Kojimalle suotakoon.

Muutama välidemo saikin jo sitten tunnelman kattoon. Hankala sitä on selittää miksi ne niin vetävät puoleensa, mutta MGS:issä on aina ollut sitä jotain ja se jokin on mukana tälläkin reissulla. Haikeaa melodiaa ja vanha Snake muitelemassa menneitä. On siitä ensimmäisestä pelistä jo aikaa...

 
NIIN JA MUKANA ON SNAKE EATERISTA TUTTU INVENTAARIO MUAHAHAHAAHAHAH HAJOTKAA PASKAT SIIHEN  :lol:

(Scarf varsinkin)
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #451 : 12.06.2008 13:56 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Perkeleen perkele, tämän pelaaminen jää nyt auttamatta hamaan tulevaisuuteen, ellen sitten heti ensi viikolla pääse muuttamaan pariksi päiväksi PS3-kaverin luokse. Viikonloppu kun kerta menee reissatessa. Huoh. Tuli jotenkin kumma tarve kompensoida tätä surua pelaamalla jotain aikaisempaa MGS:ää läpi.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #452 : 12.06.2008 14:05 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ei helvetin helvetti... kun se ensimmäinen kahakka alkoi niin huomasi miksi äänimaailmaa on hehkutettu. Räjähdykset, lasin pirstoutuminen ja huudot sekoittuvat kyllä sellaiseksi kakofoniaksi, että paskat oli lähellä tulla housuun. Ja nyt kokeilin ensimmäistä kertaa tuota ipodia ja itken juuri parhauden kyyneliä.... vehje on heti valmiina täynnä vanhoja legenda MG biisejä joka pelistä ja kaikki on orkesteroitu MITÄ VITTUA!!! Istun siellä rebelien bunkkerissa missä on haavoittuneita ja heikko valitus sekoittuu noihin legendaarisiin biiseihin.... ihan tajutonta. Se musan laatukin on täydellistä.

Kokonaiskuva jeesuksen paluusta alkaa hahmottua. Ihan sama mitä tämä maksaa... hommatkaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #453 : 12.06.2008 14:29 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili perkele ei olisi kantsinut katsoa gametrailersin arvostelua.
tähän asti en pahemmin välittänyt pelistä eikä ollut kiire ostaa, mutta tuon arvostelun jälkeen se on pakko saada.
ainoa ongelma että ei ole rahaa, tarviiko tässä sortua johonkin netanttilaan taas ja ostaa kalliilla kun muuten osto menisi vasta elokuulle.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #454 : 12.06.2008 15:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili
perkele ei olisi kantsinut katsoa gametrailersin arvostelua.

Itsekin olin juuri katsomassa kyseistä arvostelua, mutta pistin kiinni kun rupesi kuulostamaan siltä, että seuraavaksi tulossa olisi spoileria. Tosin tiedän jo että peli on aivan jumalaisen hyvä, niin ei tarvitse paljon arvosteluja katella  ;D
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #455 : 12.06.2008 15:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Onkos tätä näkynyt jo tänään kivijalkakauppojen hyllyillä?  :)

EDIT: eikun tänään jo olikin julkaisupäivä... Kyse lienee siitä, ehtiikö ostaa ennenkuin loppuu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #456 : 12.06.2008 16:08 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No ei varmasti lopu. Ei MGS ole niin iso juttu kuin GTA, varsinkaan Suomessa.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #457 : 12.06.2008 16:35 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jees sitten ne huonot puolet. Eli viholliset ovat ihan yhtä tyhmiä kuin ennenkin ja vaikka aseita on jo kymmeniä, niin niillä leikkiminen ei ole houkuttelevaa. Peli muuttuu nimittäin välillä aivan salakavalasti 3rd person shooteriksi, jossa huomaat kylmääväsi kymmeniä ja kymmeniä solttuja ilman mitään ongelmia. Minusta pelin rakenne rohkaisee aivan liikaa räiskimään ja ne kapinallisparat ovat niin säälittäviä, että eihän niitä kehtaa jättää oman onnensa nojaan :b

Välidemotkaan eivät ole ihan vielä päässeet edeltäjiensä tasolla näyttävyydessään. Nyt niissä yritetään minusta vähän liikaa imitoida elokuvia ja kaikki "yliluonnollinen" on karsittu pois. No eiköhän sitä ole luvassa.

Bannit tuli GAFfista kun sanoin, että ymmärrän Edgen kritiikin grafiikoista, sillä ei tämä ole teknisesti mitään leikkaavaa kulmaa. Hienolta meno näyttää, mutta textuurit ovat melkoista suttua ajoittain ja ruudunpäivitys on siinä 30 hujakoilla jatkuvasti. Äänet ovat edelleen huippukamaa ja vähänkin isommat tykit sattuvat oikeasti jo korviin jos seisoo lähellä.


Eli jos odotit tästä jonkinlaista tekoälyn ja avoimen ympäristön juhlaa niin pyyhi pois ostoslistalta. Tämä on MGS, jossa on mahdollista vetää rambona ja sitä oikeastaan kannustetaankin noilla järjettömillä ase/kustomaatio määrillä. Itse vedän kyllä nyt rauhallisemman vaihteen silmään ja alan hiippailla ihan urakalla. Body count on nyt jo varmasti yli sata vaikka takana on vain kolmisen tuntia...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #458 : 12.06.2008 17:10 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei hitto, ei olisi kyllä pitänyt arvostelua mennä kattomaan, ei spoilereita ollut mutta lisäsi vain odotuksen tuskaa :( Täytyy kyllä tässä tänään tai huomenna laittaa se PS3 tulemaan sieltä capista niin pääsee tätäkin ihmettelemään.

Onkos muuten pelin musiikit samat kuin MGS3:ssa? Arvostelussa kuului lähes koko ajan Snake Eaterista tuttuja kappaleita eli onko itse pelissäkin? Ja vielä tuosta räiskimisestä, että itse olen jo kauan pelannut MGS:iä sillä periaattella, että ruumiita ei saa tulla yhtään ja ainoat oikeat aseet ovat mk 22 (en tiedä mitä Snake käyttää MGS4:ssä) ja CQC. Toivottavasti uusi peli mahdollistaa tuollaisen pelitavan, eikä joissakin kohdissa pakota turvautumaan todellisen tulivoimaan.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #459 : 12.06.2008 17:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Eipä ole ipodia lukuunottamatta mitään tuttuja melodioita vastaan tullut. Ja nukutus onnistuu kyllä edelleen, mutta esimerkiksi yhdessä kohtaa pitää siistiä noin 20-40 sotilasta, että pääsee etenemään joten hankalaa tulee olemaan. Itse vedin perusrynkyllä tuon kohdan ja meni ammuksia ihan mukavasti.

Sekin on vähän mälsää tässä, että ammuksia on käytännössä loputtomasti joka aseelle...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #460 : 12.06.2008 18:58 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ennakkotilaukset ovat yliarvostettuja tuppaan sanomaan ja sanon jälleen. Tänään heti kymmeneltä VPD:hen ja siellä oli hyllytolkulla MGS:ää. Vielä kun kanta-asiakas kortti oli täynnä leimoja, niin hintaa reissulle tuli mukavat 44.90.

Mutta kyllä tästä olisi kevyesti voinut maksaa sen täyden hinnan. Peliä takana päälle viisi tuntia ja hauskaa on ollut, vaikkakin yhdessä vaiheessa alkoi peräti hieman nakertaa kohdat, joissa hiivittiin kesken alueella olevan taistelun. Yksinkertaisesti läpi pääseminen on liian helppoa, joten "haasteen" vuoksi olen auttanut paikallisia sotimisessa. Aluksi se olikin ihan siistiä, mutta lopulta taisteluita tuntui olevan vähän liiankin tiuhaan, ja varsinainen hiiviskely jäi altavastaajaksi. Toivottavasti tämä muuttuu pelin edestessä.

Se hiipiminen onkin ollut pelin ehdottomasti parasta antia. Etenemismahdollisuuksia on kiva määrä ja OctoCamolla on kumman hauskaa leikkiä. Kaikenlaisen krääsän etsiminenkin maittaa kummasti, mutta yksi juttukin tässä hieman on haitannut ja se on helppous. Pari kertaa olen hälyytyksen tyhmyyttäni aikaan saanut, mutta siinä se. Vartijat voi kiertää helposti useimmiten, mutta jos näin ei jostain kumman syystä ole mahdollista, löytyy muita keinoja vaikka millä mitalla.

Mutta mitä tässä turhia jaarittelemaan. Pitäisi varmaan vielä pelailla.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #461 : 12.06.2008 19:40 »
Masi Jäsen Viestejä: 43 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselläni on takana pari tuntia peliä ja fiilikset on postiiviset.Graafinen ilme välinäytöksissä on ollut hienoa,mutta itse pelatessa ei se grafiikka nyt niin hienoa ole jos saa näin vähäsen nipottaa.Juoni ei ole parissa tunnissa lähtenyt vielä kunnolla käyntiin,mutta eiköhän sekin imaise sitten mukaansa. Hyvä lisäys pelattavuuteen on ehdottomasti kuollutta leikkiminen,tuo helpotusta tuohon hiippailuun.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #462 : 12.06.2008 20:26 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sniikaten se pitää mennä zoukka eikä räiskien. :p Kyllä tosin mäkin välillä just siksi räiskin, kun on pakko auttaa niitä säälittäviä kapinallisia. :lol:
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #463 : 12.06.2008 21:43 »
tiong tng @ QuakeNet, IRCNet, NetGamers Jäsen Viestejä: 321 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Huh huh mikä sessio tuli äsken vedettyä. About 9 tuntia putkeen lähes nonstoppina - tosin kaveri pelasi välillä myöskin. Act 3 läpi ja tähän mennessä cutscenejä on ollut reilusti itse pelaamista enemmän.
:: tiong ~ Xbox One, PS4, PS3, Wii, Xbox 360, Xbox, PS2, GC, PC, PSX, DS Lite ::
:: Gamertag: tiong fi ::
:: PSN: tiong_fi ::
:: i5 3570K, 16GB DDR3 1600MHz, HD7950 3GB ::

:: http://twitter.com/tiong_fi
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #464 : 12.06.2008 22:06 »
PetriP-TNT Jäsen Viestejä: 129 Basaaripisteet: 0 Profiili Eikö Suomeen ole tulossa MGS4-bundlea ollenkaan  :???: :???:
Kokoelma
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #465 : 12.06.2008 22:21 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Chapter 2 pamahti juuri läpi. Aikaa meni melkein huimat 5 tuntia, vaikka en edes säheltänyt mitään  :lol:

Loistava setti kuitenkin jatkuu  ;D
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #466 : 12.06.2008 22:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Act kakkosta pelailin Drebinille asti ja helvetin sekavat fiilarit pelistä. Vamp oli todella siisti ja Octopus myös vaikutti melkoisen sairaalta kaverilta, mutta itse pelaaminen on kyllä todella yksinkertaista. Tuntuu melkein jopa yksinkertaisemmalta kuin Snake Eaterissa ja tasoissa ei pahemmin vaihtelua ole. Eka kentässä jytisi jatkuvasti joku perseessä ja sama näyttäisi jatkuvan joka paikassa. Ei hyvä. Minä haluaisin rauhassa sneakkaillakin välillä...

No ehkä hommaan tottuu jossain vaiheessa. Tosin jos sama meno jatkuu loppuun asti niin pelimekaniikan osalta selvä pettymys on kyseessä. Ihan hyvä, että on Neogaffista vain pienet bannit, sillä jos tässä vaiheessa menisin peliä kritisoimaan niin permikset olisi varma juttu.


Ja en ole vielä päättänyt onko pelin umpihulluus hyvä vai huono juttu, sillä
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Saa nähdä. Jatko näyttää onko Kojima seonnut vai tuleeko tästä edeltäjien veroinen tekele. Sota-aspekti ei ainakaan tähän mennessä ole minuun iskenyt pätkääkään.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #467 : 12.06.2008 22:33 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Pelasin irakin läpi ja onhan tämä ihan jees.

Tuotantoarvot ovat ensinnäkin aivan naurettavat. Yksityiskohtaisuus niin äänissä kuin graffassa on jotain ennennäkemätöntä ja- kuulumatonta. Ainoa marina tulee niistä hermojaraastavista rääkymisistä, joita viholliset pitävät.

Itse pelaaminen on tosin tähän asti ollut melkoista pakkopullaa. Betonihelvetti oli käsittämättömän ankea peliympäristö, jossa pitää vain löytää se yksi rööri jostain sieltä nurkasta, jotta päästään kartassa näkyvään kohteeseen, minkä jälkeen paukahtaa seuraava välidemo. Niiden frogien räiskiminen oli kanssa helvetin yksitoikkoista hommaa - edes Hardilla ei tarvinnut pahemmin suojautua, ellei sitten ole aivan tumpelo tähtääjä.

Valikkonysväämisestä ei tarvitse onneksi pahemmin välittää, kun aseita ei kerran tarvitse vaihdella, koska ne ovat kaikki samallaisia. Kunhan ammut nuppiin, niin yksi ja sama.

Ihmetystä herätti typerä Mission Briefing -systeemi, joka vie immersion aika äkäiseen. Kiitosta tulee tosin siitä, että tehtävät statsataan perinpohjaisesti, joten niiden pariin tulee varmaan helpommin palattua.

Kunhan typerälle sotatantereelle ei tarvitse enää mennä räiskimään loputtomiin respaavia vihuja, niin eiköhän tästä vielä kunnon MGS-peli kehkeydy.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #468 : 12.06.2008 22:41 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No arvaa mitä seuraavassa actissa tehdään :rollaus:

Minua lineaarisuus ei haittaa pätkääkään, mutta jonkinlainen rauhallinen kompleksi olisi pikkuhiljaa ihan tervetullutta vaihtelua noihin tylsiin ampumaratoihin. Ja tuo hitonmoinen määrä aseita ja roinaa pitäisi mieluummin olla MGO:ssa kuin yksinpelissä. Enpä ole vielä muita aseita edes käyttänyt kuin tranq-pistoolia ja Mosin Nagantia. Tuskin tulen käyttämäänkään.

EDIT: Niin ja mikä tätä geniä vaivaa :???:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #469 : 12.06.2008 22:48 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Bannit tuli GAFfista kun sanoin, että ymmärrän Edgen kritiikin grafiikoista, sillä ei tämä ole teknisesti mitään leikkaavaa kulmaa.
Ihan hyvä, että on Neogaffista vain pienet bannit, sillä jos tässä vaiheessa menisin peliä kritisoimaan niin permikset olisi varma juttu.
Vaikuttaa rennolta foorumilta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #470 : 12.06.2008 22:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili No siellä paapotaan niitä vitun Sony fanaatikkoja jostain syystä. Viestini eivät edes olleet mitenkään negatiivisia joten tämä uusin bänni oli suuri yllätys. Vituttaa kieltämättä, etten pääse avautumaan pelin vioista sinne. Mahtava paskamyrskyhän siitä seuraisi :P

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #471 : 12.06.2008 22:55 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Limited Edition plakkarissa, mukana siis making of-BluRay ja soundtrack CD, sekä tietty Old Snake-figuuri. Ihan siisti setti, ei vain vielä parane tuota making offia katsella.


Paljoa en ole ehtinyt pelailla, itseasiassa vasta alkutekstit läpi ja sitten seivaus. :lol:

Tosin viihdyin alkupätkien parissa vähän aikaa, siis niiden TV-ohjelmien. Kanavanvaihto on vähän sekavaa, mutta tein niin että katsoin jokaisen viidestä pätkästä kerran läpi. Kaikissahan on aluksi ohjelmaa ja sitten mainos. Pieni spoilerivaroitus, mutta nyt siis hieman analysointia näistä.

Eli jokaisessa ohjelmassa on aika hyvää insideläppää pelistä, siis joidenkin mustekaladokumenttien lisäksi siellä on käärmeenkokkausohjelma jossa kokki julistaa tämän olevan käärmeen viimeinen hetki, sekä David Hayterin haastattelu jossa hänet esitellään mm. voice of a generation. :)

Parhaita ovat kuitenkin lopun mainokset, jotka siis ovat sitä paljon puhuttua sodan bisnestä. Mainokset ovat viideltä eri firmalta, jotka muuten näkyvät vastausvaihtoehtoina tietokilpailuohjelmassa. Ja mikä mielenkiintoisinta, firmojen nimet liittyvät MGS1:n/MGS4:n pomoihin... Werewolf, Praying Mantis, Ravensword, Ochenotovaya (Ocelot?) Khvatka ja Pievure Armamentin logo on mustekala (eli octopus).

Katsokaa kaikki. Huomatkaa, että save-valikosta pääset takaisin alkuvalikkoon, ettei tarvitse aina mennä ulos pelistä jotta saa aloitettua uuden pelin.
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #472 : 12.06.2008 22:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Heh itse kans tsekkasin sen käärmekokkauksen ja Hayter haastattelun. Mahtavia juttuja kyllä, vaikka alussa tulikin täydelliset wtf! fiilikset  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #473 : 13.06.2008 09:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo hardilla lähtee uudestaan alusta. Ja nyt sniikaten ja huolella pelaten. Act ykkösen lopussa kill count oli yli sata kuten pelkäsin ja ei se ole mitään MGS pelaamista se.

"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #474 : 13.06.2008 09:34 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Joo hardilla lähtee uudestaan alusta. Ja nyt sniikaten ja huolella pelaten. Act ykkösen lopussa kill count oli yli sata kuten pelkäsin ja ei se ole mitään MGS pelaamista se.

Turpa kii, mulla oli MGS3:ssa kill count pelin jälkeen lähes 400.  :lol:
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #475 : 13.06.2008 09:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Special commando onkin eri asia.

Ja asentamaanhan se peli rupesi kun uudelleen aloitti.........

Spoileri (osoita katsoaksesi)


PS1 kauden latarit alkaa tuntua jo juhlalta tähän paskaan verrattuna.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #476 : 13.06.2008 11:14 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Spämmi jatkukoon eli puolitoista tuntia meni Act ykkösessä ilman välidemoja. 37 tappoa tuli ja niistä 35 varmaan niitä vitun Frogeja vastaan. Yritin kyllä tainnuttamalla mennä tuonkin kohdan, mutta sitten Rotat ottivat liikaa osumaa ja siitä näköjään heilahtaa game over. Snice. Tuokin kohta olisi pitänyt tehdä niin, että Snake olisi voinut vaikka ryömiä Frogien selustaan ilman huomaamista ja auttaa näin Rottia jos siltä tuntuu. Tai pelkkä bail out olisi pitänyt olla vaihtoehtona. Tai sitten vain mahdollisuus seurata kuinka osapuolet sotivat kahakkansa loppuun.

Pelaaminen on huomattavasti mukavampaa kun vain nukuttelee PMC miehiä piilosta. Siltikin focus on selvästi ammuskelussa enemmän kuin hiiviskelyssä. Kaikki scriptatut kohdat vaativat porukan lakoamista, että saat niistä hyödyt irti. Ja vaikka piilokamaa on paljon, niin ei niitä edes oikein jaksa kerätä, kun kaikki menee kuitenkin Drebinille rahaksi.

Peliin olisi todellakin pitänyt laittaa Snake Eaterin enkkusysteemi, eli energiaa ei saisi mistään vitun rationeista. Helpottaa peliä äärettömästi jopa Hardilla. Snake Eaterissa tuo tasapaino oli täydellinen varsinkin pomomatseissa, mutta nythän ne voi huorata täysin jollain nuudeleilla... voi voi Kojima minkä teit.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #477 : 13.06.2008 11:41 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis mitä!? Onko uusi MGS nyt pelkästään päätöntä räiskimistä eikä mahdollisuutta hiiviskelyyn ja tappojen minimointiin anneta? :???: Jos peliä ei pääse läpi siten, että Body Count näyttää nollaa on jossain kohdassa menty pahasti metsään. Eikö tämän piti olla MGS eikä mikään vitun Call of Duty?! Saatana.

Ja tuo rationi pelleily on kyllä myös ihan käteen, Snake Eaterissa oli todellakin täydellinen tasapaino healthin saannissa ja menetyksessä. Eli toimivatko rationitkin nyt samalla tavalla kuin esim. MGS2:ssa?
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #478 : 13.06.2008 11:49 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Uskon, että pelin voi mennä läpi nollalla tapolla, mutta on se paljon vaikeampaa kuin ennen. Ja rationit toimivat kuten ennenkin. Mukana on myös liuta muitakin parannus esineitä kuten noodelit, juomat ja muu mättö. Oudointa on se, että Snake kuitenkin regeneroituu kuten Snake Eaterissakin  :???:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots « Vastaus #479 : 13.06.2008 14:41 »
Andy-O "Good morning" Jäsen Viestejä: 97 Basaaripisteet: 0 Profiili Onkos kukaan päässyt jo
Spoileri (osoita katsoaksesi)
asti? Miten helvetissä saan sen kylmäksi? Nousee vaan ylös heti kun kuolee.
"You must never hesitate!"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines