Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4]
91  Yleinen / Vapaa sana / Re: Bugeja ja parannusehdotuksia : 24.06.2007 16:45
The following errors occurred when trying to save your profile:
The avatar you have selected is too large, or not an avatar.


Mitäs tämä nyt on? Koitin vaihtaa avaani toiseen, mutta tuli tuo yllä oleva errori.
Sitten koitin vaihtaa takaisin vanhaan, mutta tuli samaa erroria.

Avefinille pukkasi kuulemma samaa erroria vaikka avatar oli kaikkien kokorajoitteiden sisällä. Vielä monella eri kuvalla.
92  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 23.06.2007 16:47
Ilmeisesti Tekken DR online ei ole tulossa edes Japaniin vielä 30. päivä. Asiaa pidettiin totena japanilaisen DENGEKI PLAYSTATION -lehden antaman julkaisuaikataulun mukaan. Jonka he myöhemmin ilmoittivat painovirheeksi. Juttua löytyy vaikka tuolta Sdtekken -nettisivuilta.

Vaikka julkaisupäivää ei olekkaan ilmoitettu niin hinnoittelu on seuraava:

JAPAN - 2,800Y(1,000Y for upgrade).
USA - $29.99($9.99 for upgrade).
EUROPE - TBA


Euroopan hinnat varmaan vedetään suoraan dollareista euroiksi. Eli siis koko paketista 29,99€ ja updatesta 9,99€.
93  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 22.06.2007 03:22
Kuinkas moni on menossa katsomaan Helsinkiin Metallicaa? Itse en saanut lippuja ja harmittaa kovasti...

Helsinkiin ollaan isolla porukalla lähdössä bändiä katsomaan. Jos meiniki on puoliakaan siitä mitä viime kesän Tallinnan keikalla niin hyvää on luvassa. MoP albumin synttärikeikkaa on varmaan mahdoton ainakaan tunnelmassa ylittää \m/

E: Karmaiseva kirjotusvirhe.
94  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 16:19
Ämgeeässää. Yksin.

MGS3:n The Fury on kyllä rasittava. Nuolistahan menettää ihan sikana energiaa, ja sitä saa olla koko ajan menussa niitä haavoja sitomassa. Saisin varmaankin suht helpolla tapettua, mutta kun haluan sen esineen staminataposta, ja stealthcamokaveria ei ole kovin hauskaa tähtäillä nukutuspistoolilla. Mitään vinkkejä olisiko?
Nuolilla ja stealthilla tarkoitat varmaan The Fearia. Mk22:lla tähtäilemisen lisäksi staminatappoon on muitakin helppoja tapoja, joista luultavasti helpoin on seuraava: Heti kun tappalu alkaa, syö FDP elikkä Fake Death Pill. Hetken päästä Fear tulee ihmettelemään mitä tapahtui, jolloin odotat kunnes Fear sanoo sanottavansa ja kääntyy selkä Snakeen päin. Otat revival pillin (L2 "game over" ruudussa) ja välittömästi equippaat Stun Grenaden ja heität sen Fearin jalkojen juureen. Odotat kunnes kranaatti räjähtää ja vaihdat aseeksi nopeimman ja tehookkaimman konekiväärin joka Item Menusta löytyy ja ammut Fearia kunnes vihollinen kuolee ja staminakillin palkinto on sinun. Yhteensä aikaa pitäisi kulua noin 15s.

Tätä voi vielä jalostaa esim. tekemällä tempun ansan lähellä ja käyttämällä ansaa Fearin teilaamiseen aseen sijasta. Tämä tosin vaatii huomattavasti enemmän taitoa ja tuuria, mutta Fear kuolee tällöin yhdestä ja aikaa kuluu vähemmän.

Staminakilliä haeskellessa kannattaa myös pyydystää maasta niitä poison dart frogeja ja heitellä niitä pitkin poikin. Kun fearin stamina menee alle puolen se lähtee hakemaan sapuskaa sieltä sun täältä, ja menee tietysti ensin helpon ruuan kimppuun. Poison dart frogeista fear menettää vain lisää staminaa. Näitä sammakoita on tosi paljon siellä sun täällä joten fearin saa jo hengiltä pelkästään tällä taktiikalla.
95  Yleinen / Pelikeskustelu / Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 02:19
Taas näitä välttämättömiä triidejä. Kerro mitä peliä pelasit viimeksi Mutta älä vaivaudu ilmoittamaan siitä jos mitään erityisempää ei tapahtunut. Ketään ei kiinnosta "Pelasin CSSÄÄ netis ja OWNAGETINZ kaikki siel" -tyyliset viestit.

Listailua teen koska nykyään ei tule kauheasti pelailtua parempien pelien puutteessa näin kesällä.

Tekken DR. Parin kaverin kanssa ollaan otettu suht vakava linja ja lähdetty hakemaan sitä kovatasoista pelaamista. Pelien taso varmasti nousee uusiin sfääreihin jos tuo DR online tulee toimimaan edes puoliksi niin hyvin kuin toivotaan. Parisen kertaa viikossa sitä tulee nykyään pelailtua ja voittocountti on pysynyt vielä jotenkuten meikäläisen käsissä. Yritän myös päästä helsinkiin kesän aikana kokeilemaan suomen parhaimmistoa vastaan.

Splinter Cell: Chaos theory(Versus): Helvetin hauskaa on kaverin kanssa ollut pelailla. Dmää on tullut kiskottua jo paljonkin, mutta storyssa saadaan vielä turpaan pahasti. Peliä pelaavilla sakemanneilla tuntuu muuten olevan joku omituinen syndrooma, "Only noobs" tms nimitetyille servoille on pakko tunkea vaikka olisi peliä pelannut julkaisupäivästä asti. Tai sitten tahvot eivät vain ymmärrä englantia.

Shadow of the colossuksen jaksoin vääntää viimein läpi. Viimeisessä bossissa olin junkannut puolisen vuotta. Jostain syytä ei ollut napannut pelata tuota läpi vaikka peli oli hyllyssä jököttänytkin koko ajan. Läpipeluun jälkeen voin sanoa että eipä ollut edes vaivan arvoista. Viimeinen bossi pääsi nostamaan vitutuskäyrän korkealle toimimalla ärsyttävästi, ja jo oikeastaan pelkän ulkonäkönsä takia. Juonen loppu oli vähintäänkin epätyydyttävä. Ennen viimeistä bossia peli oli silti lähes täydellinen, joten pahalla en enää muistele.

Lisää juttua tulee sitten viimeistään the darknessin myötä.
96  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foourmit aukeavat tänään klo 18 : 20.06.2007 18:40
Helvetin hyvältä näyttää. Ulkoasu miellyttää silmää ja muutenkin paikka tuntuu mukavan yksinkertaiselta. Voidaan vihdoin keskittyä siihen olennaiseen eli peleihin.
97  Yleinen / Pelikeskustelu / Se pakollinen mättöpeliketju. : 20.06.2007 18:36
Eli siis boardilaisille tuttuun tapaan ketju, jossa ko. peleistä voidaan löristä.

Tungen tähän ekaan viestiin nyt random bullshittiä ettei aivan tyngäksi tämä aloitusviesti jäisi. Itse olen lähinnä Tekkeniä suht vakavastikin pelaillut joten paria sivustoa suosittelen:

http://www.tekkenzaibatsu.com/

Pelisivusto josta Tekken pelaaja, aloittelija tai ammattilainen, löytää kaiken tarvitsemansa.

http://www.arctic-charge.com/

Suomalainen tappelupeliyhteisö. Joka keskittyy suurelta osin Tekkeniin mutta muutkin pelit ovat hyvin edustettuna.

http://sdtekken.com/

Toinen Tekkeniin keskittyvä pelisivusto. Jonka etusivulla muuten mainitaan että DR online on tulossa(ainakin jollekkin mantereelle). Kuluvan kuukauden 30. päivä. Sdtekkenistä löytyy myös paljon matsivideoita.

2D mätöistä en paljon tiedä, mutta tämä sivu on tullut Scarffin kautta tutuksi: http://www.shoryuken.com/

Eipä tässä enempää liirum laarumia. Tekken DR onlinea odotellessa.

Sivuja: 1 2 3 [4]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines