Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 58 59 60 61 62 [63]
Tulostusversio
Aihe: Viimeksi nähtyjä elokuvia  (Luettu 511092 kertaa)
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1860 : 25.08.2022 08:55 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili
Leffa muutenkin palautti luoton siihen, että ehkä joku muukin kuin George Miller osaa vielä ohjata kunnon toimintaelokuvia liukuhihnalla tuotettavan supersankarisonnan keskellä.
Spiderhead, on ilmeisesti aika kuraa
Netflix-kuona -kontekstissa ihan katsottava pätkä tuokin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1861 : 25.08.2022 22:51 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Maverick oli kieltämättä aivan loistavan viihdyttävä elokuva. Ja nimenomaan elokuva. Aivan käsittämätöntä kuinka ison eron oikeat käytännön tehosteet ja lentokoneet tekevät kokonaisuudelle. Tämän takia kasarielokuvatkin ovat kaikessa korniudessaan aivan ylivertaisia suurimpaan osaan nykyelokuvia verrattuna.

Maverickin innottamana pidimme kaverien kanssa pienimuotoisen Top Gun -maratonin ja katsoimme ensin alkuperäisen elokuvan kotioloissa. Tönkköhän se on kuin mikä, mutta marginaalisesti parempi ja viihdyttävämpi kuin ensimmäiseltä muutaman vuoden takaiselta katselukerralta muistin. 45 minuuttia hengähdystä ja elokuvateatteriin jatko-osan pariin.

Periaatteessa juonen perusrakenteessa on paljon samaa, mutta joka osa-alue oli vain toteutettu paremmin ja kauniimmin. Kun kaikki on toteutettu näin laadukkaasti, niin mahdolliset epäloogisuudet tai pikkuhölmöydet tuntuvat nekin vain viihdyttäviltä.

Toivottavasti elokuvastudiot ottaisivat mallia Maverickista. Kuinka kaiken ei tarvitse olla CGI:llä täytettyä (supersankari)roskaa, ja kuinka käytännön tehosteiden käyttämisen ei välttämättä tarvitse räjäyttää pankkia. Eihän 170 miljoonan budjetti millään mittarilla pieni ole, mutta ei sillä vielä mahduta esim. Wikipedia kalleinten elokuvien listoille. Ei puhtaalla rahasummalla eikä etenkään inflaation huomioimalla.

Kiinallekaan ei tarvitse olla joka välissä olla pylliselemässä enemmän tai vähemmän tärkeiden myönnytyksien muodossa. Taiwanin lipun palauttaminen Cruisen rotsiin trailerikohujen jälkeen ei selvästi ole lamaannuttanut rahantuottohanoja. Toisin kuin kalleimpien elokuvien listalle, eniten tuottaneiden listalle Maverick lennähtää heittämällä.

Toivottavasti Maverick myös jouduttaisi ihmisten väsymistä loputtomaan supersankaritauhkaan, ja elokuvateattereihin saataisiin taas enemmän omilla jaloillaan seisovia ison budjetin tapauksia. Ihan rehellisesti sanottuna en kykene yhdistämään Marvel-tuotoksia päässäni termiin elokuva samalla tavalla kuin vaikka juuri Maverickin. Ne ovat vain muuttuneet epämääräiseksi, tylsäksi ja homogeeniseksi audiovisuaalisuusmassaksi, jota joskus viihteeksikin haukutaan. Ehkä en vain ymmärrä.

Viimeisenä pitää todeta, että on se vain suoraan sanoen perseestä, kuinka Tom Cruisen tasoinen tyyppi on hurahtanut skientologiaan. Olisi paljon mukavampi ja helpompi hehkuttaa häntä ilman tuota massiivista taakkaa. Nimittäin ihan sama mitä Cruisesta on ihmisenä (vähintäänkin erikoinen) tai näyttelijänä (ei kaksinen) mieltä, niin en usko, että kukaan voisi väittää, etteikö hänessä olisi tiettyä visiönäärin vikaa ja etteikö osa hänen suorasta hulluudestaan johtaisi positiiviseen lopputulokseen. Tämä elokuva nykypäivänä EI olisi voinut syntyä ilman Cruisen kaltaista ihmistä, jos isot kihot pääsisivät vapaasti vaikuttamaan kaikkiin osa-alueisiin ja valitsemaan "turvallisimmat" ja "helpoimmat" lähestymistavat elokuvan tuottamiseen. Elämää suurempi näyttelijä hyvässä ja pahassa.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1862 : 26.08.2022 09:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Kovasti täällä tunnutaan olevan kyllästyneitä supersankari leffoihin. Vaikka onhan totta että saman kaavan uudelleen kierrätys tuntuu lähes 15v jälkeen jo tutulta. Eli uutta kaavaa kaivattaisiin. Sarjoilla Marvel vähän yrittää jotain erilaista, mutta käytännössä kokeilut ovat pitkälti epäonnistuneet.
Vaikka mielestäni se kertoo jotain että eniten elokuvia muistuttava Falcon & Winter Soldier on tylsin niistä kaikista. Tosin tähänkin suurin syy on ehkä Anthony Mackie ja Sebastian Stan. En vain löydä näistä sitä karismaa kuin muista. Mackie pilasi jo Netflixin Altered Carbon sarjankin, niin tämä oli sitten seuraava. Stanilta löytyy hiukan jotain vetovoimaa, mutta on aika ilmeetön tässä tapauksessa. On melkein surullista kuinka Disney kaavaili näistä jotain "buddycomedyaction" -sarjaa, mutta lopputulos on uskomattoman kaukana tästä. Tuntuu että kaverit vihaisivat oikeassa elämässä toisiaan. Kemiaa ei ole ja kaikki tuntuu väkinäiseltä. Mutta sekin on totta että näistä hahmoista on otettu pitkälti kaikki irti jo. Olisi ollut aika sopivaa jos nämäkin olisi teilattu Endgamessa.

Mutta vähän parempia irtiottoja kaivattaisiin sarjoissa. Yritystä kyllä on. She-Hulk vaikuttaa kahden jakson perusteella olevan Marvel sarjojen paremmalla puolella, mutta tämäkin voisi olla hiukan räväkämpi. Voi olla että meno paranee sarjan edetessä. Mutta hahmo tuntuu jo nyt paremmalta kuin Falcon tai Winter Soldier. Vaikka ei sekään takaa mitään. Moonknight on todella kiinnostava hahmo, mutta sarja vajoaa lähes Falcon & Winter Soldier tasolle.

Joten kun pienet kokeilut tehdään sarjojen puolella, elokuvilla otetaan rahat joilla se tehdään. Joissa ei suuria irtiottoja nähdä. Uusi Thor tosin meni mielestäni jopa yli. Thorista yritetään saada jotain mikä on National Lampoon ja 80-luvun toimintaleffojen välissä. Toiminta on viihdyttävää ja välillä vedetään niin huumorin puolelle, että kaikki vähänkään vakavampi näkökulma murjoutuu sen alle. Elokuvassa oli vakavia ja surullisiakin teemoja, mutta aina siellä oli joku vasara tai kommentti joka heitti vähänkään kypsemmät tunteet ikkunasta pihalle. Tämän elokuvan jälkeen olen alkanut harmittelemaan kuinka Leslie Nielsen ja Taika Waititi eivät ikinä ehtineet kohdata. Siitä olisi voinut syntyä jotain uskomattoman hienoa.

Mutta valehtelisin jos sanoisin että en joka kerta mene katsomaan naama virneessä IMAXiin kun uusi Disneyn Marvel tulee ulos. Pettymyksiä on tullu viime vuosina enemmän kuin hurraa huutoja, mutta siltikin ne vain antaa sitä mitä sieltä hakee: Täydellisen irtioton arjesta kaikesta muusta. Ja useimmiten sellaisesta kaksi tuntisesta maksaa enemmän kuin mielellään.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1863 : 26.08.2022 11:08 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Loki oli varsin mainio sarja. Marvel kaman suhteen laatu vaihtelee tosiaan liikaa. Paria viimeisintä Marvel-sarjaa en ole jaksanut enää edes alottaa, kun sitä pelkää vaan arvokkaan vapaa-ajan menevän hukkaan. Westworldin ja House of the Dragonin kaltaiset laatusarjat tarjoavat jo riittävästi viihdettä. Liipasimelle mennee seuraavaksi Sandman.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1864 : 26.08.2022 20:23 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Better Call Saul kannattaa myös laittaa liipasimelle. Ainakin parin ekan kauden perusteella Breaking Badin kaltaista laatukamaa, jossa hahmot ovat oikeasti fiksuja, eikä katsojaa aliarvioida. Kutkuttavia mindgameja hahmojen välillä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1865 : 28.08.2022 16:16 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Elvis


Olihan tämäkin visuaalisesti ja audiovisuaalisesti näyttävä, kuten Baz Luhrmannin elokuvat tuppaavat olemaan. Mitään syväluotaavaa kertomusta Elviksen elämästä on turha odottaa. Elokuva on kuin sarja musiikkivideoita, jotka on löyhästi ripoteltu Elviksen uran varrelle. Olen aina ollut tunnettuja näyttelijöitä vastaan ja tykännyt enemmän tuntemattomista kasvoista, Elviksessä ongelma on varmaan elokuvahistorian räikein. Tom Hanks ei sovi elokuvan managerin rooliin ollenkaan ja muutenkin koko rooli varastaa huomion Elvikseltä liiaksi. Memphisin mafiaa tai muuta Elviksen elämää musiikin ulkopuolella käsitellään hyvin vähän ja sekin vähä rautalangasta katsojalle syötettynä. Elokuva on myös auttamatta liian pitkä, 2h 39min. Tämä ei olisi ongelma mikäli elokuva olisi helvetin hyvä, mutta nyt perse puutuu pahasti.

On Elvis silti katsomisen arvoinen, pääosa vetää 5/5 suorituksen ja Elviksen musiikin laadusta nyt tuskin tarvitsee vääntää kättä. Annetaan 3½/5, potentiaalia olisi ollut 5/5.

Mikäli Elvis ei maistu ja musikaalit saa oksennuksen nousemaan kurkkuun, niin silloin kannattaa skipata.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1866 : 28.08.2022 20:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Loki oli varsin mainio sarja. Marvel kaman suhteen laatu vaihtelee tosiaan liikaa. Paria viimeisintä Marvel-sarjaa en ole jaksanut enää edes alottaa, kun sitä pelkää vaan arvokkaan vapaa-ajan menevän hukkaan. Westworldin ja House of the Dragonin kaltaiset laatusarjat tarjoavat jo riittävästi viihdettä. Liipasimelle mennee seuraavaksi Sandman.

Toihan se juuri on, että vaikka kaudet on lyhyitä, mieluummin katsoisi jotain oikeasti hyvää sarjaa, kuin että tuhlaisia 4-6h ihan roskaan. Ennen huonojakin sarjoka katsoi "meh" reaktiolla, mutta nykyään aika on niin rajallista että melkein hiukan vituttaa kun tuhlaa aikaansa johonkin ihan turhaan.
Ja nykyään sarjoja tosiaan on vaikka kuinka. Vieläkin katsomatta Umbrella Academyn viimeisin, Sandman, LOTR, Boys, Westworld, House of the Dragon, mitä nyt ulkomuistista muutaman muistaa.

Tosin enhän mä silti ikinä opi. Katoin perjaintaina Adam Projectin Netflixistä. Älkää katsoko.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1867 : 29.08.2022 14:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Better Call Saul kannattaa myös laittaa liipasimelle. Ainakin parin ekan kauden perusteella Breaking Badin kaltaista laatukamaa, jossa hahmot ovat oikeasti fiksuja, eikä katsojaa aliarvioida. Kutkuttavia mindgameja hahmojen välillä.

Eipä paljoa enempää voi tätä painottaa. Juuri eilen katsoin sarjan viimein loppuun, ja huhhuh, mikä matka. Ehdottomasti Breaking Badin arvoinen sarja, joka on nykytarjonnassa täysin ylivoimaista kamaa nimenomaan hahmokirjoitukseltaan ja näyttelyltään. Jos joku on vielä skipannut jollain "yh spin-off" -ajatuksella, niin ehdottomasti katselulistan kärkeen, hop hop.

Prestige-draamasarjojen / tositarinafilmatisointien kanssa on pakko nostaa esiin myös Disney+. Eritoten Jenkkien opioidiepidemian synnystä kertova Dopesick koukutti todella isosti tullessaan, ja sitä voi Michael Keatoneineen aika varauksetta suositella kaikille laaturomppeesta pitäville. Sen lisäksi Theranos-jupakasta kertova Dropout oli sekin varsin mielenkiintoinen, vaikkakaan ei ihan niin tiivis tai tunnelmallinen. Ja Pam & Tommy tietysti oli väistämättä viihdyttävä paketti, hyvin eri tyylissään.


« Viimeksi muokattu: 13.10.2022 21:23 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1868 : 13.10.2022 17:17 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kattelin Better Call Saulin alusta loppuun melkein putkeen ja oli aivan loistava. Ei tarvinnut hävetä yhtään Breaking Badille!

Uusin Hell Raiser oli kans tulilla eilen, mutta lopetin jo ennen puolta väliä katsomisen. Turhan dialogin lisäksi päähenkilöinä oli lähinnä kiintiöhomot, kiintiöaasialainen yms. koko väriskaala, sekä taisi olla transukin survottu mukaan kenobiitiksi. Hohhjoijaa.  Ihan suosiolla vaan neeext.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1869 : 18.12.2022 14:12 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili Avatar: The Way of Water tuli katsottua HFR/3D:nä. Odotin Cameronilta Aliensin ja Terminator 2:n tasoista jatko-osaa, mutta valitettavasti itse leffa oli pettymys. Ylipitkä ja tylsä pätkä, joka ensimmäisen Avatarin tavoin unohtuu heti muistista. Hahmot olivat myös edelleen pahvisia, eikä voisi vähempää kiinnostaa, mitä nille tapahtuu.

Mutta herranjumala sentään tuota teknistä toteutusta! En ikinä nähnyt ensimmäistä Avataria teatterissa, joten pelkästään 3D-toteutus oli minulle tajunnanräjäyttävää settiä. CGI ja HFR:ää tukevat kohtaukset puolestaan saivat jotain samanlaisia tuntemuksia aikaan kuin MGS2:n demo parikymmentä vuotta sitten. Mitään vertailukohtaa en edes keksi leffoista. Ihan valovuosia aikaansa edellä olevaa settiä, joka pitää omin silmin nähdä. Toki tuo HFR:n ja norminopeuden välillä vekslaaminen on vähän outo veto, mutta ei se minua kuitenkaan häirinnyt. Toivottavasti seuraava leffa olisi kokonaan HFR:ää ja Blu-ray-lätyillä pystyisi katsomaan leffat haluamallaan ruudunpäivitysnopeudella.

Tekniikkademona leffa oli siisi 11/10-settiä, kunhan vain on valmiina puuduttamaan perseensä kolmeksi tunniksi.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1870 : 08.04.2023 11:21 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kävin katsomassa Mario-leffan kakaroiden kanssa ensi-illassa ja tuli ihan puun takaa miten paljon tykkäsin. Mielestäni aivan loistava. Odotukset oli nollissa, mutta yhtäkkiä leffa olikin alusta loppuun ilo katsoa. Juonta ei ollut toki nimeksikään, mutta mielestäni juuri sellainen leffa kuin Marion pitäisi ollakin. Ei yritä edes olla mikään Pixarin persereiän perseily, vaan puhdasta Mario-tyylistä kevyttä sekoilua.

Koko leffa oli pelkkää faniservicea ihmisille, jotka ovat pelanneet Mario-pelejä koko elämänsä ja tuntevat ne läpikotaisin. Leffassa on lukemattomia pieniä viittauksia Nintendon historiaan ja koko leffan viehätys perustuu siihen. Mario Oddyssey, Mario Kart, Donkey Kongit, F-Zerot, Luigi's Mansiot, Mario 64, Super Mario 3, 3D Word yms. Ihan kaikista mukana kaikkea pientä. Siellä täällä pieniä julisteita ja piiloyksityiskohtia jostain vanhoista arcade-peleistä, sekä tuttuja ääniefektejä. Myös monet animaatiot ja hahmojen eleet oli otettu peleistä. Soundtrackissa oli myös paljon remixattuja kipaleita peleistä. Meillä tytöt pelanneet kaikki mahdolliset Mariot täysin puhki ja bongailivat kilpaa mistä pelistä oli otettu mitäkin. Seuraavana päivänä halusivat mennä kaksistaan katsomaan heti uudestaan.

Ei varmasti uppoa joillekin vanhanaikaisille Rottenin limaisille kriitikoille, jotka tuskin edes tietävät mikä on Mario, mutta ainakin vanhoille Nintendo-tyypeille osuu, kunhan ei odota mitään syvällistä.
tallennettu
Re: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1871 : 08.04.2023 21:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jep, Mario-leffa oli paljon parempi mitä odotin. Oli tosin suomeksi, niin en osaa sanoa miten Pratt ym. on siinä onnistunut.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1872 : 23.04.2023 18:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Sisu


Käykäähän katsomassa ja tukemassa suomalaista elokuvaa. Nyt voi antaa tukensa ilman sääliäkin, sen verran hyvä toimintaelokuva Sisu oli. Toiminta on oikeasti vedetty kunnolla överiksi ja mitään vastaavaa ei suomileffoissa olla nähty. Tätä on vissiin ulkomaillakin kehuttu ja ei ihme. Ainoat miinukset voisi antaa englantia puhuville natseille, mikä on nykypäivänä aika vanhentunut tyyli. Lisäksi naisnäyttelijät puhuvat kuin Kallion basic bitchit, mikä ei elokuvan muuten vuoden 1944 malliin sovi ollenkaan. Parempi olisi ollut noudattaa päähenkilön mykkäkoulua tai jättää ainakin "muthafuckat" pois. 

VIP salissa kävin katsomassa ja silti joku suuhengittäjä vastasi kesken elokuvan puhelimeen. Onneksi tappaminen on laitonta.

Suomalaiseksi toimintaelokuvaksi 4/5 ja Hollywood tekeleeksi 3/5.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia « Vastaus #1873 : 13.08.2023 23:12 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Oppenheimer

Itiksen IMAX:ssa kävin katsomassa ensi-illassa. Odotukset oli todella kovat. Liian kovat. Annan elokuvalle 7/10 ja uskon sen silti voittavan Oscarin, koska rigged raati.

Ekat 2h menettelee, audiovisuaalisuus ja Nolanin tapa rakentaa jännitystä toimii. Viimeinen tunti taas vetää maton alta ja lähinnä puuduttaa. Leffa jakaa mielipiteet tasan kahteen leiriin. Osa pitää täydellisenä teoksena ja toinen puoli taas kritisoi tylsää dialogia ja liiallista pituutta. Normaalisti olen pitänyt dialogivetoisista elokuvista, mutta tämä ei vaan uponnut, ei vaikka kaikki ympärillä hehkuttavat. No kyllä ne kärpäsetkin tykkää paskasta.

Pari erinomaista elokuvaa olen myös nähnyt:

Green Book

Jazzpianisti Don Shirleyn tositarinasta inspiraation saanut elokuva. Ei oikein mitään huonoa sanottavaa. Heikkouksia ei löydy. Hyvin kuvattu 1960 luvun Yhdysvaltojen tunnelmaa eri osavaltioissa niin valkoisten, mustien ja muiden etnisten ryhmien kautta. Rasismia voi käsitellä myös ilman rautalankaa ja äärivasemmistolaista kirkumista. Rasismi on silti vain yksi elokuvan monista teemoista, eikä millään tavalla pääteema, vaan taustalla lymyävä miljöö. Löytyy mm. viaplaylta, tässä vielä koodi Viaplay Totaliin 1kk ilmaiseksi DFNCGWSB. Toimi ainakin minulla, muista perua ennen seuraavaa veloitusta (44,90e/kk).

CODA

Child of Deaf Adults = CODA. Green Bookin varmaan useammat ovat nähneetkin, mutta CODA ei välttämättä ole kaikkien tutkaan osunut. Tarina kuuron perheen ainosta kuulevasta tyttärestä, joka toimii muun perheen tulkkina. Teemana vaikutti yhtä mielenkiintoiselta, kuin pakkoruotsin tentti, mutta onneksi luotin Rotten Tomatoesin 91% audience scoreen. Toimittelijatkin antoivat 94%, mutta siihen on harvoin luottamista. Troy Kotsur, voitti ensimmäisenä kuurona Oscarin tästä elokuvasta. Tästä on myös alkuperäinen ranskalainen versio La Famille Bélier. Samoin kuin Green Bookissa pidin erityisesti siitä, ettei kuuroja tai Green Bookin mustia esitetty vain uhrin tai toteemipaalun asemassa, kuten vasemmistolaisessa maailmankäsityksessä nämä ryhmät aina ovat. Hienovaraisesti annettiin vihje katsojalle: jokainen on oman onnensa seppä. Kymmenen miljoonan budjetilla pesi niin Oppenheimerin ja pääsi Green Bookin kanssa samalle viivalle. Ei yhtä ehyt kokonaisuus kuin Green Book, mutta elokuvana jopa himpun verran parempi. Löytyy myös Viaplaylta.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 58 59 60 61 62 [63]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines