Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23]
Tulostusversio
Aihe: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja  (Luettu 153845 kertaa)
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #660 : 05.03.2021 20:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 777 Basaaripisteet: 0 Profiili Exit sarjan eka kausi oli täyttä timanttia alusta loppuun. Jos et ole katsonut ekaa kautta, olet missannut yhden parhaista norjalaisista sarjoista ikinä. Erinomainen musta komedia.

Kausi 2 tuli noin tunti sitten Areenaan: https://areena.yle.fi/1-50328145
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #661 : 17.03.2021 18:44 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 561 Basaaripisteet: 0 Profiili Office!

Olin nähnyt tästä vuosien varrella vaikka miten monta legendaarista meemikuvaa, mutta en ollut ennen tätä vuotta nähnyt yhtään jaksoa sarjasta. Aloitin katsomisen heti, kun se lisättiin Netflixiin ja nyt olen katsonut viimeistä kautta lukuunottamatta sen kokonaan.

Todella viihdyttävä sarja, jota on kiva katsoa ennen nukkumaanmenoa jakso tai kaksi. 22 minuuttiset menevät kuin siivillä ja koko cast alkaa nopeasti tuntumaan kuin vanhoilta ystäviltä. Tämä on yksi harvoja sarjoja, joiden parissa olen monet kerrat röhönauranut holtittomasti ääneen, eikä siihen todellakaan tarvita mitään taustanauruakaan.

Jokainen toimistossa työskennellyt kykenee varmaan tunnistamaan shown arkkityypit ja läskiksi lyödyt tilanteet. Mitä tutumpaa se maailma on, sitä huvittavampana Officen potentiaalisesti näkee.

Creed on varmaan yksi TV-historian oudoimmista ja samalla hulvattomimmista hahmoista. Miehestä ei ota mitään selvää ja jokainen lyhyt kohtaus tämän ympärillä onkin oikea kultahippu omituisuutta ja veret seisauttavaa kummallisuutta.

Steve Carrell on tietenkin itseoikeutetusti Pomo, tai Maailman Paras Pomo, kuten hänen mukissaan lukee. Hahmo muuttuu kuitenkin paljon kausien edetessä. 1. kaudella Michael Scott on enemmän suora rivityöntekijöiden "vihollinen", pelkkä piikki lihassa ilman yhtään pehmentävää ominaisuutta. Myöhemmillä kausilla tähän löydettiin parempi tasapaino. Scott on mielestäni hulvattomillaan kausilla 2,3 ja 4.


Arvatkaa mitä tämän jälkeen luvassa? No Parks and Recreation tietenkin!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #662 : 21.03.2021 12:49 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 777 Basaaripisteet: 0 Profiili Selviytyjät SuomiRealityohjelmat on käytännössä katsomatta paskaa. Poikkeuksen tekee Selviytyjät. Alkuperäistä sarjaa on tehty jo 40 tuotantokautta vuodesta 2000 alkaen. Suomen castaus on onnistunut suhteellisen hyvin tällä kaudella. Alunperin nimilista vaikutti "meh" -tier sekoitukselta elämänkalluja ja b-listalaisia. Joalin ainoana kansainvälisen tason tähtenä. Silti tästä kaudesta on tullut yksi parhaista, varsinkin suomen mittapuulla. Erityisesti betamies Aki Turbo Mannisen itkupotku-ulinat on olleet erinomaista viihdettä. Yllättävän kovaa menee monelle tv-ammattilaiselle tunteisiin kisat ja juonittelut, viihteen kannalta hyvä juttu. Oli pakko hommata Ruutu+, jotta pääsee katsomaan jaksot etukäteen ja Selviytyjät Extra jälkilätinät. Suplasta on myös kuunneltu 1h mittaiset Selviytyjät -podcastit. Eli koukussa ollaan.

Suosittelen!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #663 : 22.03.2021 09:55 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 490 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei siellä oikeasti ole poikkeuksia, kaikki on paskaa ;) ;D Järjetöntä draaman ja tirkistelyn hakuisuutta ilman oikeaa järkeä. Mutta kyllä meillä jokaisella syntisiä heikkouksia saa olla. Meikällä se(ne) on Vain Elämää ja The Voice of Finland. No okei TVoF on vähän "katotaan jos nyt on aikaa", mutta Vain Elämää jaksot tuli katottua Ruudusta eukon kanssa jos (kun) ei sattunut pääsemään lähetyksen aikaa TV:n ääreen.

Vain Elämää on siitä mielenkiintoinen, että siinä kuulee paljon biisien taustoja, keikkatarinoita ja kohtaamisista muiden artistien kanssa. Tosin monet taustat laskee biisin hienoutta eikä nosta sitä. Lisäksi siinä on paljon vanhoja kappaleita, joten nostalgiastakin on kyse. Ja myönnän senkin että joskus siinä tulee hyviä versiointeja jotka päätyy omalle soittolistalle (niistä synneistä joskus toiste). Tietty jotkut artistit saa korvat vuotamaan verta ja jotka osaa pilata parhaimmatkin biisit. Esim. Antti Tuiskun vedot on jäänyt radiota lukuunottamatta katsomatta. Saa siitä tykätä, minä en. Ja jotkut on niin sekasin ja rikki että ihmettelee miten noi selviää yhteiskunnassa. Esim. Mikael Gabriel on sellainen. En ole kaveria seurannut ikinä, mutta sen jutut oli paikoitellen valkotakki kamaa. Kaveri tarvitsisi terapiaa enemmän kuin kerran kuussa. Eli paljon artisteista kiinni. Ja joskus menon järkevyys on perusTosiTV tasoa, eli joskus on otsa punaisena facepalmeista.

TVoF omaa ihan hyviä vetoja silloin tällöin, niin sitä tulee katsottua sen takia. Ja saan jotain kieroa huumoria valamentajien keskenäisestä naljailusta. Osa on selvästi käsikirjotettua tai jotenkin suunniteltua, mutta välillä tulee hyviä spontaaneja heittoja. Mutta tässä on paljon sitä amerikan tyylistä läpinäkyvää diipadaapa ylistystä. Voisi sanoa että alkuaikoijen Idolsin vastakohta, jossa sanottiin aika suoraan että "toi oli ihan hirveää", niin tässähän harvoin sanotaan mitään oikeasti suoraan.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #664 : 23.03.2021 09:12 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 301 Basaaripisteet: 1 Profiili Tunnustan katsoneeni Vain Elämää viime kauden ja Big Brotherin kaksi edellistä kautta. Ja saatan vilkuilla Bb:n tulevaisuudessakin. Temppareiden yms rinnalla Bb vaikuttaa järkiohjelmalta.

Selviytyjissä en ole koskaan pitänyt siitä juonitteluaspektista, enkä sen takia jaksa sitä katsoa. Jos se olisi oikeaa "selviytymistä" josta putoaisi aina heikoin pois se voisi kiinnostaa enemmän.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #665 : 23.03.2021 09:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 802 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW En edes muista milloin olisin viimeksi katsonut mitään ns. normikanavilta. Varmaan joskus vuosi sitten mummolassa.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #666 : 23.03.2021 17:06 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 071 Basaaripisteet: 0 Profiili
En edes muista milloin olisin viimeksi katsonut mitään ns. normikanavilta. Varmaan joskus vuosi sitten mummolassa.

Meitsi nyppäsi antennijohdon irti seinästä joskus 5-6 vuotta sitten kovalla ukkosella enkä ole sen jälkeen sitä takaisin laittanut.
Jouluna kuitenkin yleensä tulee altistuttua perus kanavien "viihteelle" joko broidin tai vanhempien luona ja ihan samaa paskaa sieltä aina tuntuu tulevan.
Mulle riittää netflix varsin hyvin ja viimeksi sieltä tuli katsottua the queen's gambit kun sitä niin kovin io techin puolella kehuttiin.

Sarja kertoo orvoksi jääneestä tytöstä josta tulee shakin ammattilainen joka kuulostaa tylsältä, mutta koko sarja tuli katsottua parissa illassa ja on kyllä kaikki kehunsa ansainnut.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #667 : 24.03.2021 19:26 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 777 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuskinpa kukaan meidän ikäluokasta enää katsoo perinteistä TV:tä sen lähetysten aikataulujen mukaan. Itse lopetin joskus teininäa kokonaan television katsomisen ja jatkossa on striimipalveluista katsottu kaikki. Heinzin Vain Elämäät on toki katsottu kaikki kaudet, mutta muuten suomalaisen tv:n tuntemus on todella heikkoa. Elisan tuottama Downshiftaajat oli erinomainen ekat kaksi kautta, mutta sitten lässähti. Kimmoa on myös katseltu jonkun verran.

Areenasta noita katsoo, kun katsoo. Nyt sinne on ilmestynyt kohuttu huumedokumentti Lost Boys. Ensimmäinen osa Reindeerspotting oli erinomainen huumevalistus siitä mihin homma voi pahimmillaan johtaa. Jatko-osa on toki vieläkin surullisempi, mutta dokumenttielokuvana heikompi. Kyllä nää on silti kulttuuritekoja ja sitä parasta kontenttia mitä nuorille pitää näyttää, mihin se homma voi pahimmillaan johtaa. Nykypäivänä huumeita vedetään moninkertaisesti verrattuna johonkin 1990 -lukuun. Varsinkin essoja ja amfetamiinia 5-6 kertaa enemmän kuin ysärillä. Toki suurimmalla osalla se pysyy viihdekäytössä, mutta kyllä noita rappionistejä on aivan jäätävä määrä suomessa.Kannabista tai muita aineita joskus elämänsä aikana kokeilleiden tai käyttäneiden osuudet 15–69-vuotiaassa suomalaisessa väestössä vuosina 1992–2018, %. THL

Lähde: https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/paihteet-ja-riippuvuudet/huumeet/suomalaisten-huumeiden-kaytto-ja-huumeasenteet
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #668 : 15.09.2021 21:01 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 445 Basaaripisteet: 4 Profiili Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #669 : 17.09.2021 07:17 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 561 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.gematsu.com/2021/09/castlevania-advance-collection-rated-for-ps4-xbox-one-switch-and-pc-in-taiwan

Tätä trilogiaa odotan, olen pelannut näistä vain GBA:n ensimmäisen Castlevanian, ja se oli mainio, melkein SOTN:n tasoa. Julkistus lienee lähellä ja julkaisu ehkä jo tänä syksynä? Jos Nintendo saa Directin ulos tässä kuussa, niin ehkä sisältyy siihen. Switch-yleisö tulee ainakin ottamaan lämpimästi tämän vastaan.

EDIT: Väärä ketju! Jos joku mode jaksaa, niin voi siirtää tämän viestin ja Doinkin vastauksen pelihypeketjuun.  :)


« Viimeksi muokattu: 17.09.2021 11:41 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #670 : 17.09.2021 10:19 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 577 Basaaripisteet: 0 Profiili Laitan ehdottomasti hankintaan.

Vieläkin kyrsii kun joskus vuonna 2005 tjsp. tilasin Puolenkuunpeleistä Castlevania Double Packin GBA:lle (sisälsi Harmony of Dissonancen ja Aria of Sorrowin). Ei koskaan tullut perille, tosin en kylläkään aktiivisesti tiedustellut homman suhteen kun muistaakseni postiennakolla tilasin. Enpä sen koommin ostanutkaan mitään kyseisestä puljusta.
Voice of The World.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #671 : 18.09.2021 09:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 502 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

Kiitos suosituksesta. Tuli katsottua. Hienosti toteutettu, miten pääsi seuraamaan presidentin mukana tuon päivän kulkua.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #672 : 18.09.2021 21:48 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 777 Basaaripisteet: 0 Profiili
Applen TV+-palvelussa on pääosin pelkkää roskaa, mutta nyt sinne oli ilmestynyt ”9/11: Inside the President’s War Room” -dokkari WTC-iskuista. Haastateltavana Yhdysvaltain silloisen hallinnon porukkaa aina Dick Cheneystä ja Condoleezza Ricesta George W. Bushiin. Sisältää myös paljon ennennäkemätöntä materiaalia iskuista.

Pelkkiä kylmiä väreitä dokkarin alusta loppuun. On edelleen vaikea uskoa, että jotain tuollaista on oikeasti tapahtunut. Never forget.

Kiitos suosituksesta. Tuli katsottua. Hienosti toteutettu, miten pääsi seuraamaan presidentin mukana tuon päivän kulkua.

+1

Tuli katsottua myös. Enpä muista milloin olisi viimeksi dokumentti aiheuttanut kylmiä väreitä, tuskin koskaan. Toisaalta nauroin myös ääneen yliannostus kohtauksessa. Muuten oli pala kurkussa ja viha pinnassa usein. Tuntui kuin olisi itse ollut Bushin paikalla.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #673 : 19.09.2021 19:05 »
migge Jäsen Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 0 Profiili Jos aihepiiri kiinnostaa niin myös Netflixistä löytyy pätevä 9/11-sarja: Käännekohta 9/11 ja sota terrorismia vastaan. https://www.netflix.com/fi/title/81315804 Toimii ihan hyvin myös recappina Afganistanin nykytilanteeseen asti.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #674 : 26.10.2021 12:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 445 Basaaripisteet: 4 Profiili HBO Max -kuukausitilaus saatavilla marraskuun loppuun asti puoleen hintaan 4,49€/kk.

https://www.hbomax.com/subscribe
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #675 : 26.10.2021 13:01 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 126 Basaaripisteet: 5 Profiili Onko tästä dataa, että toimiiko vain uusille tunnareille, vai wörkkiikö myös, jos on ennestään Nordic-tunnarit olemassa?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #676 : 26.10.2021 13:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 445 Basaaripisteet: 4 Profiili *Tarjous on voimassa 26.10.2021 alkaen aina 30.11.2021 saakka ("Tarjousaika"). Tarjous koskee ainoastaan uusia HBO Max -tilaajia. Tarjous soveltuu yksinomaan kuukausittain automaattisesti uusiutuvaan HBO Max -tilauspakettiin. Tarjous on saatavilla osoitteessa hbomax.com, Google Playssä, LG:ssä sekä Xbox- ja PlayStation -alustoilla. Tarjous on voimassa vain Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Andorrassa ja Espanjassa. HBO Maxin voi tilata ainoastaan vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden kerran per henkilö ja ainoastaan Tarjousaikana. Tarjousta ei voi yhdistää muihin HBO Maxin tarjouksiin. Kelpoisuusedellytykset täyttävät asiakkaat, jotka hyödyntävät tarjouksen, saavat viidenkymmenen prosentin (50%) alennuksen silloin voimassa olevasta paketin kuukausimaksusta (mukaan lukien soveltuvat verot) tarjouksen kattamalla alueella. Alennus soveltuu ainoastaan niin kauan kuin asiakas ylläpitää kuukausittaista tilauspakettia voimassa olevalla maksutavalla ja toimii muutoinkin HBO Maxin käyttöön liittyvien ehtojen ja käytäntöjen mukaisesti. Tilaukset eivät ole siirrettävissä. JOS MISSÄÄN VAIHEESSA PERUT TILAUKSEN, MUUTAT TILAUSTA TAI JOS ET YLLÄPIDÄ VOIMASSA OLEVAA MAKSUTAPAA, MENETÄT TÄMÄN TARJOUSEDUN.

Tuota tarkempia ehtoja en löytänyt.

Kuulemma uusi Dyyni näkyy tuolla jenkki-VPN:llä, pitää kokeilla.

EDIT:

Lainaus
Kiitos vinkistä, tilasin tämän. On ollut tavan HBO Nordic joskus aikaisemmin, silti sai tarjouksen linkistä tilattua samalla spostilla + maksutiedoilla tämän maxin 4,49€/kk.

Noin sanoi joku io-Techin foorumilla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #677 : 26.10.2021 15:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 126 Basaaripisteet: 5 Profiili Check. Tuo ehtojen "koskee ainoastaan uusia HBO Max -tilaajia" olisi aika suoraviivainen RIP, ellei harmaa alue olisi juuri siinä, että lasketaanko vuosia kuolleena olleen Nordic-tilin omistaja uudeksi vai vanhaksi asiakkaaksi Maxin puolella. FB:ssä tuli kans nyt mainos vastaan ja siellä kommenttikenttä oli täynnä valmiita Nordic-asiakkaita harmistumassa, että uusille asiakkaille tarjoillaan tässä puoleen hintaan -kuukausimaksua iäksi samalla, kun vanhoille asiakkaille tarjottiin vain kalliimpi tarjoustilaus, joka piti maksaa koko vuodeksi kerralla. Eli yleisesti tämä on nähtävästi ymmärretty niin, että toimii vain aidosti uusille HBO-asiakkaille (eli maileille), minkäänlaisen aiemman tilin omaavat pitäkööt tunkkinsa.


However. Alunperin ajattelin, että tähän voisi tarttua ensi kuun puolella, sillä seuraavan viikon tai parin aikana ei näillä näkymin kauheasti ehdi katsella. Mutta, kiinnosti sen verran teknisesti, että testasin nyt suosiolla itse - ja läpihän se näyttää menneen vanhalla Nordic-tiliin liitetyllä maililla. Eli ainakin, jos ei ole koskaan Maxin puolelle kirjautunut / tilaustaan siirtänyt, niin homma futaa myös vanhoilla Nordic-käyttäjillä. Olettaisin, että tilaus ei kestä olla aktiivisena valmiiksi, mutta mistä näistä tietää.

Summa summarum, tattis tipsistä! Voi viimein katsella Snyder Cutin, Frendien reunionin ja pari rikosdokkaria ainakin pois alta. Mutta varmasti tilaus kyllä silti katkeaa jossain vaiheessa, vaikka olisikin nyt puoleen hintaan forever, sillä ei näille yksinkertaisesti riitä joka kuukausi aikaa kaikille kilkkeille.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2021 15:09 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #678 : 26.10.2021 17:33 »
migge Jäsen Viestejä: 3 140 Basaaripisteet: 0 Profiili
HBO Max -kuukausitilaus saatavilla marraskuun loppuun asti puoleen hintaan 4,49€/kk.

https://www.hbomax.com/subscribe
Mahtavaa. Kiitos vinkistä. Pysyvä 50% ale napsahti sähköpostilla, jolla on ollut joskus Nordic -tilaus.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #679 : 26.10.2021 20:43 »
saska Jäsen Viestejä: 638 Basaaripisteet: 2 Profiili Olipa näppärä tipsi, olisin tilannut kalliimmalla jos ei olisi vinkattu.

Dune kannattaa katsoa teatterissa mikäli mahdollista. Juonellisesti ei mitenkään erikoinen mutta tajunnanräjäyttävän upea visuaalinen elämys. Eli teatterikamaa.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #680 : 26.10.2021 20:48 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 126 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, ehdottomasti teatteriin, ainakin kerran. Sit voi katsoa muut kerrat jostain muualta. Dune on tosiaan erittäin upea ja onnistunut sovitus, jolle soisi nyt kaiken mahdollisen tuen, jotta projektin loputkin pätkät saadaan maaliin.

Itse katsoin ekan kerran filkan paikallisessa teatterissa, mutta voipi olla, että joutuu pyörähtämään vielä IMAXissa toisen kierroksen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #681 : 27.10.2021 08:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 490 Basaaripisteet: 2 Profiili Meinasin jo että jää tilaamatta tuo HBO Max jopa tuohon hintaan, mutta huomasin että sillä on Matrix -leffat on 4K HDR laadulla. Pakko varmaan tuon takia ottaa tilaukseen :lol: Poltellu jo fyysiset versiot hetken. Ja kyllä, tehosteet on osin vanhentuneet todella huonosti, mutta sarjalla on hetkensä.

Kokonaisuudessaan tuo 4K HDR lista on aika pieni. Ja en ymmärrä miksi tuossa ei ole sarjoja. Onko tosiaan niin että esim. GoTia ei 4K HDR laadulla saa? Todella erikoista. On todella hämmentävää että vain Netflix tuntuu tajuavan teknisen laadun merkityksen ja oikein korostaa 4K tukea.

Nyt täytyisi varmaan lopettaa joku noista muista streamaus palveluista. Apple TV+ on aika turha, mutta Ewan McGragorin Long Way -dokkarit on vielä osin katsomatta ja kiinnostaisi. No, Formulat loppuu taas kohta ja siitä saa suurimman ryöstön kuitattua hetkeksi pois.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #682 : 27.10.2021 08:51 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 802 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Nyt täytyisi varmaan lopettaa joku noista muista streamaus palveluista. Apple TV+ on aika turha, mutta Ewan McGragorin Long Way -dokkarit on vielä osin katsomatta ja kiinnostaisi. No, Formulat loppuu taas kohta ja siitä saa suurimman ryöstön kuitattua hetkeksi pois.

Alkaa olemaan jo tässä tilanteessa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #683 : 28.10.2021 12:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 126 Basaaripisteet: 5 Profiili Vielä en ole mitään oikeita sisältöjä ehtinyt katsoa, mutta täytyypä heti sanoa, että Maxin myötä HBO:n käyttökokemus ainakin loikkasi kilometrin eteenpäin. Vieläkin ihmetyttää, miten Nordicista ei saatu edes miljoonasta hyvästä esimerkistä matkimalla toimivaa oikein ikinä, vaikka ne kaikkein eniten Geneven sopimusta rikkoneet synnit jossain vaiheessa saatiinkin kitkettyä. Ja siis ei toki Maxikaan täydellinen ole, mutta on sujuvuus ja kamppeiden asettelu silti aika paljon mainiompaa. Kehtasin jopa tablettiin asentaa.

Ja mitä tulee tuohon tarjonnan pirstaloitumiseen, niin eipä se tosiaan uusi "ongelma" ole. Onneksi aika ei kellään meistä riittäisi kuin murto-osaan kaikesta kiinnostavasta, vaikka kuinka olisivat yhden ikonin takana, joten hyvin helppo pitää 1-2 tilausta voimassa kerrallaan ja vaihtaa laivaa aina, kun parhauden vaaka keikahtaa toisen lafkan suuntaan.

Pitipä muuten taas pari anime-kilkettä, joita ei rahalla päässyt katsomaan mistään, yrittää nauttia ns. ihan vaan netistä, ja yh, mitä hommaa. Virallinen ja maksullinen palvelu/taltiointi ennemmin kuin tuo säätö, any day. Oikeasti hyvät, ja jopa ihan vaan kohtalaiset, käyttökokemukset ovat näemmä hemmotelleet miehen pilalle.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 18 19 20 21 22 [23]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines