Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23
Tulostusversio
Aihe: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja  (Luettu 169370 kertaa)
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #540 : 17.05.2015 16:31 »
migge Jäsen Viestejä: 3 146 Basaaripisteet: 0 Profiili
Tuskin sitä on 3D:nä kuvattu, kun ei melkein mitään nykyään ole. Kaikki on tehty jälkikäteen.
Piti ihan tutustua aiheeseen, kun rupesi kiinnostamaan. Tuli vastaan kätevä check-list: http://www.realorfake3d.com/ Näemmä jälkituotetut 3D -leffat ovat tosiaan tekniikan kehityksen myötä nostaneet suosiota. Aito 3D on kuitenkin edelleen se parempi vaihtoehto. Jälkituotetuissa sitä usein huomaakin kuinka itse objektit ovat litteitä. Itse kuitenkin pidän kolmiulotteisuudesta elokuvissa, niin teatterissa kuin kotona. Ehkä jatkossa tulee kuitenkin vain käytyä tsiigaamassa ja ostettua leffa 3D:nä mikäli se on näin myös kuvattu tai jos lisäulottuvuus sopii elokuvaan (esim Gravity).

Edit: SW: The Force Awakens vähän yllättäen 2D:nä kuvattu.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #541 : 17.05.2015 16:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili No en tiedä mitä yllättävää siinä on. Tavalliset ihmiset eivät älyä mikä on 3D'nä ja 2D'nä kuvatun ero kun lopputuotteess kuitenkin vain lukee se 3D. Parempihan se leffa on aina perinteisellä kuvalla ilman mitään rahastuskikkailua. Lopputuote on paras mahdollinen näin ja firma saa silti nyhdettyä rahat pois ihmisiltä lisäämällä satunnaista skeidaa lentämään kohti kameraa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #542 : 17.05.2015 20:46 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili http://twitchfilm.com/2015/05/cannes-2015-news-george-miller-on-mad-max---id-see-it-in-3d.html

Mitä mieltä Miller on oikeasti tästä 2D/3D-jupakasta. Mielestäni 3D oli oikein pätevästi toteutettu, kunhan silmät tottuivat hieman pimeään kuvaan. Täytyy vielä ylistää Mad Maxiä, leffa pyörii edelleen mielessä, enkä malta odottaa että pääsen katsomaan tämän uudelleen.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #543 : 18.05.2015 00:35 »
Kubs Jäsen Viestejä: 489 Basaaripisteet: 1 Profiili Mad Max nähty ja olihan se huikeaa katseltavaa. Visuaalisesti hieno, komeita stuntteja, paljon räjähdyksiä, kitaramies.. hullua menoa. Parituntinen kului kuin siivillä ja muikean hymyn siivittämänä. Näin tehdään toimintaelokuva. Pitää kyllä toistamiseen nähdä, viimeistään sitten blu-rayltä.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #544 : 10.07.2015 17:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili

Varmaan hauskin ComicCon-paneeli minkä olen ikinä nähnyt. Conan juontajana oli nappivalinta.


Täytyy sanoa, että hype tätä elokuvaa kohtaa on aivan järkyttävää. Nämä kuukaudet ennen marraskuun loppua tulevat olemaan hienoja ja odotuksen täyteisiä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #545 : 17.07.2015 17:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Kaksi todella kovan luokan leffaa tulossa vuoden viimeisinä päivinä. Suomeenkin? Toivon todella niin, mutta epäilen näiden lipuvan selvästi ensi vuoden puolelle täälläpäin.

Joyta odotan pikkuriikkisesti enemmän.www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #546 : 17.07.2015 21:15 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili Tuo The Revenant täytyy ehdottomasti käytä katsomassa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #547 : 16.12.2015 23:27 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Terminator 2 3D tulossa teattereihin 25-vuotisjuhlavuotenaan.

Ei haittaa edes tuo 3D gimmick, jos tosiaan pääsee katsomaan Terminator vittu 2:sen elokuvateatterissa! Tämä on se leffa, jonka olen aina halunnut nähdä isolta kankaalta. Edelleen ehkäpä se kaikkien aikojen kovin toimintaleffa - Die Hardin, Aliensin ja uuden Mad Maxin ohella, jos ei muuta.

Loppuun vielä kaikkien aikojen paras teaseri:EDIT: Tämä tarkoittaa toivon mukaan myös sitä, että saadaan vihdoin remasteroitu T2 blu-raylle.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #548 : 31.12.2015 16:19 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Mad Max oli ylivoimainen ykkönen tämän vuoden CriticsTop10-listalla, kuten kuuluukin. Innolla odotan helmikuista Oscar-gaalaa, jossa leffa tulee häviämään parhaan elokuvan pystin jollekin Oscar bait -jöötille, jos se nyt saa edes ehdokkuutta. Onneksi Millerillä pitäisi sentään olla ihan hyvät saumat parhaan ohjaajan Oscariin. Ihan uskomaton ohjaus mieheltä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #549 : 21.05.2017 17:18 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili It's happening again.

Huomenna se vihdoin jatkuu, Twin Peaks nimittäin. David Lynchin viimeiseksi ohjaustyöksi jäävä sarjan päätöskausi, jonka jokaisen jakson on Lynch itse ohjannut. Näyttelijäkaarti on päätä huimaava ja kaikki merkit viittaavat siihen, että tämä tulee olemaan kaikkien aikojen TV-tapaus - ainakin niille, jotka sarjaa tai Lynchin elokuvia fanittavat.

HBO Nordicista pystyy sarjaa seuraamaan ja neljä ensimmäistä jaksoa ilmestyy huomenna.

Tämä kertausvideo kannattaa katsoa, jos sarjan tapahtumat ovat päässeet unohtumaan:

The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #550 : 26.05.2017 17:24 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Neljä ensimmäistä jaksoa katsottu ja täyttä timanttia ollut joka jakso. Sitä tuttua Twin Peaks -fiilistä ei sarjassa hirveästi enää ole, vaan fiilis on enemmänkin Eraserheadin, Lost Highwayn ja Mulholland Driven sekoitus. Tämä ei itseäni haittaa pätkääkään, pääasia että saa katsella Lynchin luomusta 18 jakson verran.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #551 : 08.06.2017 13:46 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
Sitä tuttua Twin Peaks -fiilistä ei sarjassa hirveästi enää ole, vaan fiilis on enemmänkin Eraserheadin, Lost Highwayn ja Mulholland Driven sekoitus.

Ja Fire Walk With Me vielä tuohon mukaan!
Sain neljän ensimmäisen jakson jälkeen aikaiseksi vihdoinkin korkata Entire Mystery-boksista Fire Walk With Me'n (jonka olen viimeksi nähnyt vuosia ja vuosia sitten) sekä Missing Piecesin. En tiedä miksi, mutta leffan Teresa Banks-osuus nousi minulle kaikesta Twin Peaks-materiaalista suosikikseni ja tähän asti ainakin uusien jaksojen FBI-osuuksissa on ollut samaa tunnelmaa, josta olen tykännyt suuresti. Vaikka jättimäisesti näytttelijäkaartista Chris Isaak ja Kiefer taisivat puuttuakin, niin silti elättelen toivoa että herrat voisivat näyttäytyä uusissa jaksoissa!

Mutta joo, parhaalla tavalla "best of-Lynch"-tavaralta tämä sarja tuntuu, joka sopii minulle mainiosti. Neogaffissa muistaakseni joku mainitsi, että Lynch olisi pistänyt näihin uusiin jaksoisin pieniä aineksia elokuvista jotka ovat jääneet tekemättä, kuten Ronnie Rocketista tai Lynchin ja Frostin sarjasta Saliva Bubblesta joka miehet suunnittelivat ennen Twin Peaksista. Ronnie Rocket varsinkin on jotain josta Lynch on aina tuntunut olevan kovin kiintynyt, joten hienoa että projekti saa edes jollain tavalla vihdoinkin mahdollisuuden päästä eloon.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #552 : 07.11.2017 05:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Kysykää toinen toisiltanne, pienissä mielissänne: miksi Amazonin videopalvelun pitäisi kiinnostaa juuri sinua? Tällä hetkellä siellä kun ei ole mitään, joka saisi minut painamaan tilaa-nappia, vaikka palvelun saakin ensimmäiset 6 kk hintaan 2,99€ (jonka jälkeen 5,99€).

Mutta...

https://tvweb.com/lord-of-the-rings-tv-series-amazon/

Hyvä luoja...

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #553 : 07.11.2017 12:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 525 Basaaripisteet: 2 Profiili Fox on ilmeisesti myynnissä ja Amazon on yksi ostaja ehdokkaista. Tämä diili jos tapahtuu, Amazonin streampalvelu saa aika kovan valikoiman kamaa. Ei sillä että LOTR-sarja yksinään ei riittäisi....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #554 : 14.11.2017 06:08 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili https://movieweb.com/lord-of-rings-amazon-series-new-stories-prequel/

Se on nyt virallista: Amazon tuottaa juonilinjoiltaan ennennäkemätöntä LOTRia, joka kuitenkin yhä pohjaa Tolkienin alkuperäisiin kirjoituksiin. Jätetäänkö elokuvissa nähdyt hahmot sivuosiin tai jopa kokonaan pois?

Amazonilla on LOTR, Netflixillä Witcher, HBO valmistelee GoT-sivusarjojaan; fantasian fanit piehtaroivat sokerissa lähivuosina.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #555 : 08.12.2017 18:15 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 508 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Jurassic World: Fallen Kingdom ei ainakaan trailerin perusteella vakuuta. Edellinen Jurassic World menestyi muistaakseni ihan hyvin, joten sitä tehdään, mikä myy. En tiedä, jaksanko edes vaivautua teatteriin katsomaan. Ensimmäinen elokuva oli ja on edelleenkin niin hyvä, että sen tasolle tuskin ikinä ylletään. Kilpailijoitakaan ei ole oikeastaan näkynyt. Jos näkyisi, olisi niiden vaikeaa syrjäyttää se kuva dinosauruksista, jonka Jurassic Park omaan mieleen on syövyttänyt. T-Rexin "kuuluu" näyttää ja kuulostaa siltä kuin se Jurassic Parkeissa esitetään.  :)
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #556 : 11.12.2017 01:11 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jurassic World: Fallen Kingdom ei ainakaan trailerin perusteella vakuuta. Edellinen Jurassic World menestyi muistaakseni ihan hyvin, joten sitä tehdään, mikä myy. En tiedä, jaksanko edes vaivautua teatteriin katsomaan. Ensimmäinen elokuva oli ja on edelleenkin niin hyvä, että sen tasolle tuskin ikinä ylletään. Kilpailijoitakaan ei ole oikeastaan näkynyt. Jos näkyisi, olisi niiden vaikeaa syrjäyttää se kuva dinosauruksista, jonka Jurassic Park omaan mieleen on syövyttänyt. T-Rexin "kuuluu" näyttää ja kuulostaa siltä kuin se Jurassic Parkeissa esitetään.  :)

Muhun kyllä iskee noi uudemmatkin Jurassic Parkit. En sitten tiedä johtuuko se nostalgiasta (hyvin todennäköistä) vai elokuvien laadusta. Edellisen näin Manilassa IMAX -teatterissa ja viihdyin koko elokuvan ajan. Ykkösen tasolle nyt ei tietenkään päästä millään, jo ihan senkin takia että nyt ollaan kyynisiä aikuisia ja kaikkeen tottuneita. Lapsena leffat olivat "harvinaista" herkkua kun käytiin R-kioskilta vuokraamassa paskaalaatuinen (sen laadun tajusi jo lapsena) VHS, joka väpätti oikein kunnolla TV:ssä. Teatteriin menen ton uudenkin katsomaan ja täytyy toivoa, että Itäkeskukseen ehtivät saamaan sen IMAX:n kunnon kalliilla premium lipuilla, jotta eivät jonnet ja muut äänekkäät pellet pilaa elokuvaa. Kävin viime viikolla leffassa ja piti oikein pyytää nuorta kyldduuri pariskuntaa olemaan hiljaa kun niin kovaan ääneen keskustelivat.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #557 : 30.01.2018 10:27 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 508 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW HBO:n Handmaid's Talen yhdeksän ensimmäistä jaksoa katsottu, illalla sitten ensimmäisen kauden viimeinen jakso. Huhtikuussa alkaa toinen kausi.

Sarja sijoittuu johonkin lähitulevaisuuden Yhdysvaltoihin, jonka uskonnolliset hörhöt ovat ottaneet haltuun. Maailmaa vaivaa syntyvyysongelma, ja tämä Jaakobin pojat -ryhmittymä ottaa ohjat omiin käsiin. Presidentti ja hallitus kumoon, kansalle tiukka kuri, perinteiset arvot ja naisilta kaikki oikeudet pois. Ne harvat hedelmälliset naiset valjastetaan synnytyskoneiksi.

Parhaimpia sarjoja vähään aikaan. Hyvä tunnelma ja mielenkiintoinen dystopinen tarina. Tapahtumat etenevät rauhallisesti, ja katsojalle paljastetaan sopivin väliajoin, mitä on tapahtunut. Näyttelijävalinnatkin onnistuneita. Vahva suositus.

Jostain syystä nämä dystopiset tarinat kiinnostavat meikäläistä. Onko heittää hyviä leffa-, sarja- tai kirjasuosituksia?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #558 : 30.01.2018 14:58 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Onko heittää hyviä kirjasuosituksia?
Handmaid's tale.

1984, vaikka loppu onkin jo vähän happoinen.

Eikös leffapuolelta se Equilibrium (Cubic) ollut ainakin toiminnallisesti ihan tuore 2000-luvun alkupuolella ennen kuin Christian Balesta tuli megatähti?
N
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #559 : 30.01.2018 18:10 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili Children of Men (2006) ja Gattaca (1997) nyt ainakin ovat erinomaisia dystopisia leffoja, joita kaikki eivät ole nähneet. Robocop (1987) kuuluu yleissivistykseen. Akira (1988) on visuaalisesti hienoimpia elokuvia ikinä, mutta sen juonessa ei ole päätä eikä häntää. Brazil (1985) ja 12 Monkeys (1995) kannattaa katsoa, jos Terry Gilliamin tyyli uppoaa. Joidenkin mielestä Dark City (1998) on parempi kuin The Matrix (1999), mutta itse en ole leffaa nähnyt.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #560 : 30.01.2018 22:12 »
Vin Susirajan vahvistus Jäsen Viestejä: 1 316 Basaaripisteet: 1 Profiili Vahva suositus Children of Men leffalle täältäkin. Yksi parhaista elokuvista joista kukaan ei tunnu tietävän mitään.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta--> Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #561 : 12.03.2018 07:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Tomb Raider ensi-illassa perjantaina, ennakkonäytöksiä torstaina.

Imdb:n kävijäarvostelut (!) kertovat, että kyseessä on poikkeuksellisen hyvä videopelielokuva. Siispä tämä tulee olemaankin poikkeuksellisen huono videopelielokuva.

Tiedä häntä, mutta tämä kiinnostaa kyllä, vaikka uudet Tomb Raiderit ovat jääneet toistaiseksi pelaamatta, enkä niitä vanhojakaan jaksanut läpi asti setviä. Ne kun sisälsivät liian paljon pulmanratkontaa silloiselle pelaajaegolleni.

Kuka menee viikonloppuna katsomaan?

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #562 : 23.03.2018 22:48 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 467 Basaaripisteet: 4 Profiili https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/30-888

Teeman elokuvafestivaalin päätähtenä on David Lynch. Siellä on mm. Eraserhead, Fire Walk with Me ja The Art Life -dokkari katsottavissa.

Kulttuuriteko.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #563 : 12.04.2018 10:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 525 Basaaripisteet: 2 Profiili Laitetaan vaikka tänne. Sisäinen itseironiani repesi kun katsoin Simpsoneiden pätkän jossa julkistetaan Tunnelcraft movie  :lol:

Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #564 : 22.04.2018 00:19 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Westworldin kakkoskausi pamahtaa eetteriin 23.4.2018 Suomen HBO:lla!

Varmasti GOT:n jälkeen odotetuin sarja itselleni. Ihmettelen vain miten vähän tästä on ollut hypeä vai olenko vain itse elänyt tynnyrissä. Ainoa mainos mikä tulee heti mieleen on naamakirjan mainoshelvetin seasta bongattu HBO Nordicin suomenkielinen mainos.

Traileri
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #565 : 16.05.2018 07:06 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili http://mesta.net/everwood-sarja-saattaa-tehda-paluun/

Tämä olisi jotakin.

Chris "Starlord" Pratt toki kirjoitettaisiin sarjasta jonnekin hiiteen, koska miehestä on kasvanut aivan liian suuri tähti pienen ruudun vakirooliin – ehkä pieni cameo olisi kuitenkin mahdollinen? Ellei tämä sitten todella rakasta Brightin hahmoa, ja halua takaisin intohimosyistä.

Povasin aikoinaan tietenkin Gregory Smithistä ja Emily VanCampista suuria filmitähtiä, enkä nähnyt Prattin uran lähtevän lentoon. Olin siis jälleen melkein täysin oikeassa tulevaisuuden povaamisessa.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #566 : 01.09.2018 16:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Cobra Kai

Karate Kid -leffasarjalle jatko-osa Youtuben Premiumissa - Cobra Kai. Katsoin ekan kauden suoraan putkeen. Kaksi ekaa jaksoa näkee ilmaiseksi ja loput Premiumin kautta. Täynnä nostalgiaa. Ei varmaan uppoa jos ei Karate Kidit ole katsottuna ja lapsuuden ykkösleffoina, tai ehkä uppoaakin. Rotten Tomatoes 100% ja audience score 95%. Välillä kohtaukset on teinielokuville tyypillisen kiusallisia, mutta ei onneksi kokonaisuutta pilaamaan. Suosittelen kylllä kaikille 80-luvulla syntyneille.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #567 : 04.09.2018 17:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Henry Cavill on Geralt Rivialainen aka Noituri

Liputin itse enemmän Josh Hollowayn puolesta, mutta eiköhän Superman myös handlaa roolin – huomattavasti isompi nimenäkin, kun Josh niitti maineensa periaatteessa LOSTilla.

Louhivatko tekijät kunnioittaen koko hienon kirjasarjan potentiaalin? Oikeita sanoja on sanottu, oikeita miehiä ja naisia pestattu ja kultaisia lupauksia annettu. Ensimmäisen kauden näkemiseen voi kuitenkin mennä vielä parikin vuotta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #568 : 04.09.2018 17:46 »
despo Jäsen Viestejä: 5 282 Basaaripisteet: 9 Profiili
Henry Cavill on Geralt Rivialainen aka Noituri

Liputin itse enemmän Josh Hollowayn puolesta, mutta eiköhän Superman myös handlaa roolin – huomattavasti isompi nimenäkin, kun Josh niitti maineensa periaatteessa LOSTilla.

Louhivatko tekijät kunnioittaen koko hienon kirjasarjan potentiaalin? Oikeita sanoja on sanottu, oikeita miehiä ja naisia pestattu ja kultaisia lupauksia annettu. Ensimmäisen kauden näkemiseen voi kuitenkin mennä vielä parikin vuotta.Hmm aika erikoinen valinta, mutta voi toki toimia hyvinkin. Ei näistä koskaan tiedä etukäteen. Lisää vähän ryppyjä ja harmaa tukka, vaikka kasvonmuodot eivät aivan samanlaiset olekaan. Ainakin Cavill on ilmeisesti sarjan fani.

Mutta aika ison nimen ovat tosiaan saaneet tähän. Ilmeisesti budjetissa ei säästellä. Tai sitten kaikki budjetti menee Cavillin liksaan  :P

Tässä olisi kyllä kova sauma Netflixille saada GoT:in veroinen sarja itselleen. Kirjoja lukeneet tietävät, miten rikas tarina kaiken takana on ja siitä kyllä riittää vaikka miten loistavaan sarjaan, jos se vain tehdään kunnolla.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #569 : 04.09.2018 17:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 649 Basaaripisteet: 0 Profiili Nörtit tulevat läpsyttelemään toisiaan tissiposkilleen nettikahviloissa puolustaessaan omaa suosikkiaan lähitulevaisuuden sarjoista; HBO:n GOT-Prequel! Netflixin Witcher! Amazonin Lord of the Rings!

Sitten sisään tulee mystinen muukalainen, joka tilaa tiskiltä maidon sijasta Lapin kullan, ja häipyy varjoihin.

"Häntä sanotaan Samoojaksi."
"Miksi?"
"Koska... koska hän katsoo niitä kaikkia kolmea sarjaa."
Hiljaisuus.
HBO:n GOT-Prequel! Netflixin Witcher! Amazonin Lord of the Rings!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines