Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25
Tulostusversio
Aihe: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja  (Luettu 241479 kertaa)
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #630 : 22.05.2019 12:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt kun GoT on loppu, voikin katseet siirtää Netflixin Witcheriin, jonka pitäisi tulla palveluun vielä tänä vuonna. Ehkä ensimmäinen traileri julkaistaan nyt E3:n aikaan?

Tekijät ovat onneksi luvanneet olla hyvin uskollisia romaaneille. Jos osaavat sovittaa lähdemateriaalin oikein, sarjalla on mahdollisuus olla samaa kaliiperia, mitä Thrones kausilla 1-4.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #631 : 22.05.2019 14:30 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Nyt kun GoT on loppu, voikin katseet siirtää Netflixin Witcheriin, jonka pitäisi tulla palveluun vielä tänä vuonna. Ehkä ensimmäinen traileri julkaistaan nyt E3:n aikaan?

Tekijät ovat onneksi luvanneet olla hyvin uskollisia romaaneille. Jos osaavat sovittaa lähdemateriaalin oikein, sarjalla on mahdollisuus olla samaa kaliiperia, mitä Thrones kausilla 1-4.

Alkuunhan Cirin rooliin kaipailtiin "värikkyyttä", joten olen vielä hieman skeptinen lähdemateriaalin kunnioittamisen kanssa. Toki tekijät voivat olla, mutta viimeinen sanahan on Netflixillä, jossa yksi pomo potkittiin pois, koska sanoi väärän sanan.

Lainaus
Friedland apparently used the word in front of groups of employees, including some black employees, during two discussions about sensitive words. That's more than a little ironic, but it also shows the tone deafness.

Hastings does a pretty good job of describing succinctly the history and current use of the word. Bottom line, if black people or black artists want to use the word, that's their prerogative. But people who look like me (I'm white) just shouldn't use it. If you're white and absolutely have to refer to the word for some unusual reason--if you're writing an article like this one, for example--just call it the N-word. We all know what word you mean.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #632 : 30.05.2019 13:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Fissioreaktori blogissa suomalaiset teknologian tutkimuskeskuksen (VTT) tutkijat kommentoivat Chernobyl TV -sarjaa. Huikean mielenkiintoinen blogi ja iso kiitos kirjoittajille. Suosittelen kaikille sarjan faneille, ja niille jotka eivät vielä ole sarjaa katsoneet, niin samantien HBO päälle. Tämän vuoden paras sarja ylivoimaisesti.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #633 : 04.06.2019 17:45 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Chernobyl katsottu ja oli aikalailla täyttä tavaraa alusta loppuun. Todella mielenkiintoinen ja niin hyvin kerrottu kaikki, että uppoaa vaikka aihe ei jostain syystä kiinnostaisikaan.

« Viimeksi muokattu: 04.06.2019 17:51 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #634 : 05.06.2019 00:34 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Viimenen jakso oli hajottavaa kamaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #635 : 05.06.2019 08:36 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Chernobyl oli kyllä alusta loppuun 5/5.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #636 : 20.07.2019 10:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Seuraava GoT on melkein täällä:Tätä myydään mahtipontisuudella, mutta romaanien tyylin kanssa tämä jonkin verran särähtää. Witcher-sarja perustuu nimenomaan kirjoihin, eikä peleihin, joita Sapkowski avoimesti ylenkatsoo. Toivottavasti kirjojen hienovarainen huumori on onnistuttu säilyttämään sarjassakin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #637 : 05.11.2019 17:28 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Applen suoratoistopalvelu Apple TV+ aukesi kuluttajille viime perjantaina hyvin rajallisella valikoimalla. Hintaa tuolla on 5,99€/kk, mutta lähes minkä tahansa uuden Apple-laitteen ostajat saavat TV+ -jäsenyyden vuodeksi veloituksetta. Apple Music -opiskelijatilaajat saavat kaupan päälle TV+ -tilauksen, eli musiikki ja videopalvelu yhteensä 4,99€/kk. Jos ei näistä kumpikaan osu omalle kohdalle, voi kuka vain kokeilla palvelua viikon verran maksutta.

Noin teknisesti palvelu toimii todella hyvin. Toisto alkaa nopeasti, ei ole katkeillut, kelaaminen on nopeaa ja kuvanlaatu on hyvä. Käyttöliittymä kaipaa kyllä viilaamista. HBO Nordicin kaltaista kuraa ei onneksi ole tarjolla. Applen laitteiden lisäksi palvelu on tullut/tulossa LG:n, Samsungin ja Sonyn telkkareihin sekä selainversiona, eikä tuo varmaan siihen jää. Huhujen mukaan todella laajaa tukea tavoitellaan, ihan kuin Netflix.

Entäs se valikoima? No, tarjolla ei ole oikeasti juuri mitään. Muutama TV-sarja ja olisiko yksi dokumenttielokuva. Osa sarjoista tarjoaa alkuun vain kolme jaksoa ja loput lisätään palveluun viikottain. Ennen palvelun julkistamista keväällä pidettiin aika varmana, että Apple lisensoisi palveluunsa sisältöä muiltakin toimijoilta, mikä näin alkuun olisi tietysti ollut kiva. Niin ei käynytkään, vaan Apple todellakin uskalsi lanseerata palvelunsa suorastaan säälittävällä valikoimalla. Näin osakkeenomistajan näkökulmasta Applen ratkaisu luottaa ainoastaan omaan/ostettuun tuotantoon herättää kyllä luottamusta. Jo nyt on tiedossa, että palveluun on tasaisesti tulossa uusia elokuvia ja sarjoja, ja uutiset/huhut vain kiihtyvät. Muun muassa Band of Brothersin tyylistä sarjaa ilmataistelusta on huhuiltu. Villeimmät huhut kertovat jonkin kokonaisen studion ostamisesta, jolloin palveluun tulisi kertaheitolla lisää sisältöä.

Palvelu tulee saamaan ainakin seuraavat pari vuotta osakseen naurua valikoimansa osalta, mutta Applea tuskin kiinnostaa. Rahaa tuolla ei taota varmaan vuosiin, vaan palvelua parannetaan ja valikoimaa lisätään kaikessa rauhassa ja kas vain, kasassa on varteenotettava kilpailija markkinoille.

Oma valinta ensimmäiseksi sarjaksi palvelusta oli See, jota tähdittää mm. Jason Momoa. Sarjassa suurin osa ihmiskunnasta on kuollut virukseen ja henkiinjääneet sokeutuivat. Yhteiskunta on aika alkukantainen heimoineen ja sen sellaisineen. Ikävimmät huhut kielivät, että Applen ylin johto haluaisi sensuroida palvelussa julkaistavia sarjoja, mutta Seen perusteella näin ei ole. Ajoittain sarja muistuttaa Game of Thronesia, joten huhut sensurointihalusta näyttävät osoittautuneen vääriksi. Onneksi näin.

Ennakkoon vähän huoletti, miten sarja pelkästään sokeilla hahmoilla voisi toimia, mutta yllättävän hyvin. Näin kolmen ekan jakson perusteella on aika vaikea sanoa, mihin sarja on menossa. Taustalla ei varsinaisesti ole mitään suurta juonta eikä hahmoilla ole mitään varsinaista päämäärää, jota kohti pyrkiä. Osa hahmoista on kyllä aika yksiulotteisia, tylsiä suorastaan. Sarjan tahti on noin muuten aika rauhallinen, joten jo nyt kolmen jakson jälkeen on päässyt ärsyttämään rasittava klisee, miten joku hahmo selittää ääneen toiselle jo asiasta tietävälle jotain oleellista tietoa vain siksi, että katsoja sen saisi tietää. Tuo tuntuu vaivaavan tällaisia "eeppisiä" sarjoja, missä nyt poikkeuksetta joku kantaa kaunaa jostain asiasta, mikä pitää tietysti ääneen sanoa. Herätti tuo sen verran mielenkiintoa, että katson ihan mielelläni loppukauden.

Seuraavaksi katsontaan For All Mankind, joka kertoo maailmasta, jossa Yhdysvallat ei ollutkaan ensimmäisenä Kuussa, eikä Kuulaskeutuminen päättänyt avaruuskilpaa. Alkuasetelma on ainakin kiinnostava.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #638 : 08.11.2019 22:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Hitto oon kyllä hieman kateellinen, kun en fanita mitään niin paljon kuin Kabanossi Applea tai Epi Nintendoa/Applea. Noh, toisaalta vihaan niitä varmaan samalla intensiteetillä, joten ying&yang toteutunee hyvin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #639 : 15.12.2019 21:22 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Exit - Norjalainen tosipohjainen kohudraama


Norjalainen musta komedia liike-elämän porsaista. Ukot vetää koksua, huoria ja viinaa. Elävät ikuista vappua, koska keskinkertainen sosiaalidemokraattinen elämä saa oksennuksen nousemaan kurkkuun, kuten yksi heistä vapaasti mukaillen toteaa. Hauska sarja ja enempi komedia, kuin draama. Sen verran överiksi vedetään, vaikka myyntivalttina on koitettu väittää sarjan kuvaavan todenmukaisesti nousukkaiden elämää Norjassa. Suosittelen. Moni tuttu katsoi suoraan 8 jaksoa päivässä. Itselläkin viimeiset menossa.

Gold Rush Suomi

Katsoin aikoinaan kaikki Gold Rushit, kun jenkkipunaniskat kävivät Klondiken ja Afrikan maat koluamassa kaivinkoneillaan. Sama setti, mutta Suomessa. Eka jakso oli ihan mukavaa erämääelämää ja kullankaivajan arkea Lapissa. Ostin Dplayn tämän sarjan takia, 4,99e/kk. Pakko päästä joskus itsekin kaivamaan kultaa, siinä on sellaista vanhan ajan meininkiä.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #640 : 22.12.2019 13:03 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Tulin vain kertomaan, että odotuslistan kärjessä on tällä hetkellä tiukasti 1917. Kun näin tästä trailerin, olin että ui juma. Kun nyt luin parit ensimmäiset kriitikoiden kommentit, olin että UI JUMA. Tammikuuta odotellessa.

Scarfilla varmaan kans jo liput ja vaipat varattuina? Kuulemma eritoten Deakins ylittää itsensä jälleen, minkä ei kai pitäisi enää olla mahdollista. Sen lisäksi, että tarinankuljetuksen, hahmokehityksen ja äänisuunnittelun kerrotaan kaikkien olevan alan parhaimmistoa pitkään aikaan.

(Tämän ohella odotan todella paljon Parasitelta.)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #641 : 22.12.2019 17:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tulin vain kertomaan, että odotuslistan kärjessä on tällä hetkellä tiukasti 1917. Kun näin tästä trailerin, olin että ui juma. Kun nyt luin parit ensimmäiset kriitikoiden kommentit, olin että UI JUMA. Tammikuuta odotellessa.

Scarfilla varmaan kans jo liput ja vaipat varattuina? Kuulemma eritoten Deakins ylittää itsensä jälleen, minkä ei kai pitäisi enää olla mahdollista. Sen lisäksi, että tarinankuljetuksen, hahmokehityksen ja äänisuunnittelun kerrotaan kaikkien olevan alan parhaimmistoa pitkään aikaan.

(Tämän ohella odotan todella paljon Parasitelta.)Jonkin julisteen näin 1917:stä Redditissä hiljattain, enkä ajatellut leffasta sen enempää. Mutta nyt kun mainitsit Deakinsin nimen, niin kiinnostus heräsi samantien, vaikkei maailmansotaleffat aiheeltaan hirveästi housuunpaskomisefektiä aiheuttakaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #642 : 22.12.2019 20:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo, nimenomaan Deakins edellä ajattelin, että tämä voisi teikäläistä kiinnostaa. Tähän mennessä näkemäni arviot antavat ymmärtää, että komeaa kamaa luvassa. Tosin mielenkiintoiselta tapaukselta kuulostaa muutenkin, kunhan nyt ei sotaelokuvia ihan ajatuksen tasolla vihaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #643 : 25.12.2019 22:28 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili A Christmas Carol (HBO 2019)

Olipas positiivinen yllätys HBO:lta. Uusintaversio Charles Dickensin klassikosta Saiturin joulu. Ihan alkuun pakko sanoa, että mikäli päädyt katsomaan tämän version, niin unohda ne aiemmat kokonaan äläkä odota mitään vastaavaa tältä. Minisarja (3 jaksoa) on jakanut mielipiteet täysin kahtia, IMBD puolet antaa sarjalle 1/10 ja toinen puoli 10/10. Nyt keskiarvo on 7.0/10. Osalle sarja siis uppoaa täysin ja toinen puoli vihaa.

Itselle tämä upposi. Katsoin aaton aattona putkeen kaikki kolme jaksoa. Itselle tämä on paras versio Saiturin joulusta. Synkkä ja tunteisiin vetoava. Mikään iloinen lasten tarina ei ole kyseessä, siitä muistuttaa k15 merkintä kyljessä. Ebenezer Scroogen elämää taustoitetaan ihan eri tavalla, kuin alkuperäisessä tarinassa ja tämä tekee tarinasta inhimillisemmän. Ainoa mikä häiritsi, niin lievä poliittinen korrektius kun piti kiintiöt täyttää, ei oikein sopinut 1800-luvun englantiin uskottavuudensa puolesta, mutta tämä tosiaan oli aivan minimalistinen miinus.

9/10 oma arvosana - joulutunnelmaa parhaimmillaan.  :)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #644 : 14.01.2020 09:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili No niin, joka vuosi täysin väärin menevät Oscarit ovat pian taas täällä! Mitäs ajatuksia ehdokkaista?

Itsellä noin niinkuin päällimmäisenä projektina on katsoa vielä muutama Best Picture -ehdokas. Aiemmin mainitut 1917 ja Parasite ovatkin jo olleet vahvasti listoilla tämän kuun ensi-iltoja odotellessa. Lisäksi Jojo Rabbit on ehdoton tärppi, ja Marriage Storysta kuuluu kanssa hyvää - plus sitä ei tartte edes raahautua teatteriin katsomaan, mikä isämoodissa palkitsee.

Parasta elokuvaa povaisin Tarantinolle ihan vaan siistä syystä, että akatemia tykkää, kun leffat kertoo näyttelijöistä. Näin mutulla sanoisin, että oma toive menee lopulta tuonne 1917-Parasite-akselille, mutta kuten sanottua, katsotaan nyt leffat ensin. :D

Cinematography-kategoriassa Deakins on varmasti vahvoilla, mutta soisin kyllä oikein mielelläni tämän myös The Lighthouselle, jonka sain viimein katseltua viime viikolla. Täysin eri maailmasta kuin Deakinsin työnäytteet, mutta upeaa, kouriintuntuvaa kuvausta siitä huolimatta. Ja kova leffa muutenkin.

Mitäs muuta? Ohjaaja? Voiko Scorsesen statusta voittaa tässä? Jossain teknisissä kategorioissa soisin mielelläni palkinnon Ford v Ferrarille, sillä sen kisasekvenssien kuvaus, leikkaus ja äänimaailma ovat kaikki ensiluokkaisia ja vievät katsojan saumattomasti mukaan autohurmokseen.

Ai niin, ja skabojen ääniharavahan oli Joker yhteensä yhdellätoista (11) ehdokkuudella. Moraalinen voitto Heath Ledgerille, joka aurasi omalla roolisuorituksellaan aika isosti aikanaan tietä sille, että "sarjakuvaleffatkin" mahtuisivat jossain vaiheessa mukaan mittelöihin. Montako pystiä napsuu himaan?


PS. Olen myös ihan messissä Laudan pienessä Oscar-pääkategorialotossa, mikäli foorumin neljää muuta aktiivikäyttäjää kiinnostaa. :b
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #645 : 14.01.2020 13:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Hyvät ehdokkaat. Oikeastaan Frozen 2:n puuttuminen animaatiokategoriasta ihmetyttää. Kyseessä on kuitenkin parempi leffa kuin esim Rise of Skywalker. Kehno Netflixin Klaus on sitten taas jostain syystä ehdokkaana.

Once upon a time in Hollywood tuli viimeksi katottua, ja yllätti kyllä laadukkuudellaan. Edes jalkafetissikohdat eivät pilanneet kokonaisuutta. Irishman ei ole imo ihan ehdokkuuden arvoinen. Legendanäyttelijät vetävät keskitason suoritukset ja tarina venytetty väkisin maratonmittaiseksi. Ikäänkuin se olisi laadukkaan elokuvan merkki. Kovasti Irishman yrittää olla laadukas elokuva.

Paras elokuva: Joker (1917 voi olla kans, en ole vielä nähny)
Miespääosa: Joaquin Phoenix (Joker)
Naispääosa: Scarlett Johanson (Marriage Story) (tosin en oo muita nähny)
Miessivuosa: Prad Pitt (Once upon a time in Hollywood)
Ohjaus: Todd Phillios (Joker)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #646 : 14.01.2020 22:54 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
No niin, joka vuosi täysin väärin menevät Oscarit ovat pian taas täällä! Mitäs ajatuksia ehdokkaista?

Itsellä noin niinkuin päällimmäisenä projektina on katsoa vielä muutama Best Picture -ehdokas. Aiemmin mainitut 1917 ja Parasite ovatkin jo olleet vahvasti listoilla tämän kuun ensi-iltoja odotellessa. Lisäksi Jojo Rabbit on ehdoton tärppi, ja Marriage Storysta kuuluu kanssa hyvää - plus sitä ei tartte edes raahautua teatteriin katsomaan, mikä isämoodissa palkitsee.

Parasta elokuvaa povaisin Tarantinolle ihan vaan siistä syystä, että akatemia tykkää, kun leffat kertoo näyttelijöistä. Näin mutulla sanoisin, että oma toive menee lopulta tuonne 1917-Parasite-akselille, mutta kuten sanottua, katsotaan nyt leffat ensin. :D

Cinematography-kategoriassa Deakins on varmasti vahvoilla, mutta soisin kyllä oikein mielelläni tämän myös The Lighthouselle, jonka sain viimein katseltua viime viikolla. Täysin eri maailmasta kuin Deakinsin työnäytteet, mutta upeaa, kouriintuntuvaa kuvausta siitä huolimatta. Ja kova leffa muutenkin.

Mitäs muuta? Ohjaaja? Voiko Scorsesen statusta voittaa tässä? Jossain teknisissä kategorioissa soisin mielelläni palkinnon Ford v Ferrarille, sillä sen kisasekvenssien kuvaus, leikkaus ja äänimaailma ovat kaikki ensiluokkaisia ja vievät katsojan saumattomasti mukaan autohurmokseen.

Ai niin, ja skabojen ääniharavahan oli Joker yhteensä yhdellätoista (11) ehdokkuudella. Moraalinen voitto Heath Ledgerille, joka aurasi omalla roolisuorituksellaan aika isosti aikanaan tietä sille, että "sarjakuvaleffatkin" mahtuisivat jossain vaiheessa mukaan mittelöihin. Montako pystiä napsuu himaan?


PS. Olen myös ihan messissä Laudan pienessä Oscar-pääkategorialotossa, mikäli foorumin neljää muuta aktiivikäyttäjää kiinnostaa. :b

Hah jep, melkein samat läpät mahtuisi muutaman hengen whatssap ryhmään. Suvantovaihe menossa lauadan elämässä.  :)

Betsit:

Paras elokuva:
The Joker

Todennäköisin voittaja Once Upon A Time in Hollywood

miggeä kompaten, pakko ihmetellä The Irishmanin valintaa ehdokkaaksi. Tässä taas nähdään se tosiasia, että sillä kuka sanoo on suurempi merkityis kuin mitä sanotaan ja elokuvissa kuka näyttelee. Samat muijat ja jätktä kategorioissa vuodesta toiseen. Jokeria en ole nähnyt, kun en halua pilata hyvää elokuvaa elokuvateatterikokemuksella, vaan katson sen sitten kotona täydessä hiljaisuudessa ja pimeydessä kuulokkeet korvilla, kunhan tulee katsottavaksi.

Paras naispääosa:
Margot Robbie

Olisiko METOO:lla vielä vetoa? Laitetaan rahat siihen ja haetaan ylläriä.

Varma voittaja Laura Dern (Marriage Story)

Paras miespääosa:
Joaquin Phoenix (Joker) (kerroin 1,05)

River Phoenixin Stand By Me:n jälkeen olen seurannut pikkuveljenkin edesottamuksia tarkemmin ja tuosta porukasta ehdoton suosikki kankaalle. Jokeri edelleen katsomatta, mutta muiden reaktioista päätellen herätti tunteita.

Ohjaus:
Sam Mendes (1917)

Ei kahta sanaa ja kivitalo tähän.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #647 : 14.01.2020 23:56 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Ihan mutulla heitän kun en ole (tänäkään vuonna) nähnyt näistä yhtäkään.


Paras elokuva
Marriage Story
Kuullu aika paljon kehuja tästä. Omaleimainen tarina ymmärtääkseni, joten silläkin vahvoilla.

Naispääosa
Scarlett Johansson

Miespääosa
Phoenix tai Pryce
Phoenix on kuulemma huima ja Pryce on uransa ehtoo puolella, joten sanoisin 50/50 kummalle.

Ohjaus on paha, voi olla mikä vaan. Tai no tuskin Scorsese.

Sovitettu käsikirjoitus
Joker varsinkin jos Phoenix ei saa Jokerista.

Alkuperäinen käsikirjoitus
Tarantino

Miessivuosa
Lista on kuin suoraan 90-luvulta Pittiä lukuunottamatta. Kai se Pescille menee kun mies uhkasi että enää ei kameran eteen tule. Tämäkin kai oli poikkeus.

Naissivuosa
Laura Dern
Olisi mieletöntä jos Scarlett Johansson saisi pääosa ja sivuosa Oscarit :lol: What can I say, tämä nainen on aina vedonnut meikäläiseen ja kun näin Iron Man2:n punapää Johanssonin vaivuin parin päivän transsiin.

Leikkaus
Le mans 66

Äänioscarit
Le mans 66
Uskaltaisin sanoa että aika no brainer.

Kuvaus
Sama tässä, The Lighthouse.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #648 : 06.02.2020 17:37 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Logged in

Yle Areenasta loistava dokumenttisarja nuorista suomalaisista syrjäytyneistä miehistä. Viisi tarinaa siitä miten elämä on heitellyt ja miten pelaaminen toimii pakopaikkana heille. Pelaamista ei onneksi esitetä syynä syrjäytymiselle vaan dokkarissa oikeasti dokumentoidaan elämää, eikä tuputeta mitään valmista ideologiaa.

Katsoin putkeen koko sarjan yhtenä päivänä,
suosittelen vahvasti!
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #649 : 10.02.2020 12:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili No niin, ironisesti arki vei taas sen verran mennessään, että en ehtinyt Oscareita virallisesti veikkailemaan. :D Aika monta filkkaa sain sentään katsottua ns. pakollisista!

Nopeana summauksena:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #650 : 25.08.2020 21:32 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili No just :lol: Mä en kyllä ikinä tule tottumaan näihin CGI:llä tehtyihin "anime" sarjoihin. Mikäköhän vika Castlevanian tyylissä oli  :rollaus: Peliä en ole pelannut, mutta vähän odotin tätä kun peliä on kehuttu. En oikein voi sanoa että odottaisin enää.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #651 : 26.08.2020 00:56 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuo vaikuttaa jopa aika uskolliselta lähdemateriaalille  :lol: Juustoineen kaikkineen.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #652 : 11.12.2020 05:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://ew.com/tv/obi-wan-kenobi-series-update/

Hayden näyttelee Disneyn Kenobi-sarjassa Vaderia!

Ottaen huomioon Mandalorianin laadun, odotukset ovat tätä sarjaa kohtaan melko järjettömät. Nyt siinä esiintyy vielä voimiensa huipulla oleva Vader, joka ehkä nähdään jakamassa vihaansa Rogue Onen loppukohtauksen tyyliin. Disneyllä on tässä jälleen suuri mahdollisuus tehdä jotakin ikimuistoista.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #653 : 11.12.2020 09:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Kenobi sarja on kyllä se mitä odotetaan. En tiedä osaako Christensen hoitaa hommaa kotiin, mutta mitä Disneys sarjoja on katsonut, niin muuten sarjoihin ainakin panostetaan pirusti. Käytännössä 12h elokuvia.

Tuli The Falcon and the Winter Soldier sekä Loki ensitrailerit myös viime yönä. Ja päälle vielä Wandavisionista uusi traileri. Joka on kyllä hyvin hämärä teos...

Samoin uusi Star Wars sarja julkistettiin trailerin kera: Star Wars Andor.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #654 : 19.01.2021 22:21 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Raised by the Wolves ollu ihan hyvää sci-fiä muutaman jakson perusteella, mut jälleen kerran alusta eli HBO itse aiheuttaa raivokohtauksia kun kuvanlaatu on jotain uskomatonta pikselimössöä ja appi lagailee välillä. Meneeköhän vielä useakin vuosi kunnes saavat tuon paskan kuntoon.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #655 : 20.01.2021 07:40 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW HBO Max taitaa tulla Eurooppaankin syksyllä. En oo HBO Nordicia vähään aikaan tilannut. Jaksan odottaa tuota Maxia.

https://www.broadbandtvnews.com/2020/12/03/hbo-max-to-expand-into-europe-by-the-second-half-of-2021/
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #656 : 22.01.2021 12:35 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Onhan tuon HBO:n kuvanlaatu parantunut ihan merkittävästi sitten GoT:in. Tai ainakin chromecastilla pelaa varsin hyvin.

Sarjojen osalta HBO on kyllä ylivertainen ja sisällön vuoksi näitä kannattaa kuitenkin tilailla. Zoukan mainitseman Raised by the Wolvesin lisäksi suosittelisin Alex Garlandin Devs -sarjaa, joka on hyvin Ex Machinamainen ja sopivalla tavalla erikoinen. Nick Offerman loistaa tässä. Breaking Bad -nälkään menee Your Honor, jossa Bryan Cranston näyttelee jälleen kunniallisesta asemasta moraalisesti luisuvaa henkilöä. Vaikka tässä loppu vähän töksähtää, on ihan kiva että tehdään hyviä minisarjoja sen sijaan että venytetään ideaa useammalle tuotantokaudelle. Minisarjoista puheenollen, onhan jokainen jo varmasti nähnyt Chernobylin?

Heivatkaa siis ne Disney plussat ja Netflixit ainakin hetkeksi sivuun ja tilatkaa HBO.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #657 : 22.01.2021 19:51 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Kyllä tää HBO menee taas jäihin kk jälkeen, kuvanlaatu sattuu fyysisesti silmiin. DVD laatua maksimissaan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #658 : 30.01.2021 10:41 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Zack Snyderin ohjaajanversio Justice Leaguesta tulossa myös HBO Nordicille 18.3. Kai tuo pitää ihan mielenkiinnosta katsastaa.
tallennettu
Re: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja « Vastaus #659 : 30.01.2021 13:43 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Alkuperäinen jäi puoliväliin, kun tuli parempaa tekemistä, eikä näemmä ollut tarvetta palata filkan pariin. Eli vaikka kulttuurianekdoottina uusioversio kiinnostaa, saattaa tämäkin jäädä vahingossa väliin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines