Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Aihe: Sarjakuvat  (Luettu 111462 kertaa)
Re: Sarjakuvat « Vastaus #150 : 12.06.2013 21:08 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Kuulin tuosta itsekin äsken, todella kova juttu. Luen itseni aika HC-ankisteihin. Lehteä on tilattu varmaan syntymästäni asti, taskareita ja Roope-setiä on niitäkin arkullinen. Lisäksi kovakantisia albumeita on jokunen kymmenen. Yhä tulee päivittäin luettua jotain näistä, yleensä ruokapöydässä  ;D

Pitänee itsekin tuo palvelu tilata ja aloittaa lukeminen ihan ekasta numerosta. Sitten kaikki Akkarit julkaisujärjestyksessä vaan läpi. En tiedä kauanko siihen menee, mutta pakkohan moinen uroteko on suorittaa. Kovin moni ei pysty sanomaan, että on lukenut joka ikisen Suomessa julkaistun Akkarin ja nyt on harvinaisen hyvä tilaisuus.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #151 : 16.06.2013 10:19 »
bËst Jäsen Viestejä: 247 Basaaripisteet: 0 Profiili Itseäni harmittaa, kun katkaisin veljesten perinteet tässä muutama vuosi sitten. Isoveljet ovat jo aikoinaan hankkineen jokaikisen virallisen akkarin ja perinne on kantanut itselleni asti. Luku 333 kuitenkin jäi toistaiseksi viimeiseksi Akkariksi, mutta näin ollen hyllyköstä löytyy kaikki numerot väliltä 1-333. Itse lopetin tämän lystin kun huomasin, että modernit Aku Ankat vain olivat.... uskomatonta paskaa. Lehden tilauksen olin lopettanut jo aikoja sitten. Don Rosan koko kirjon hankinta oli itsestään selvyys, ja tavallaan Rosa on itselleni määritellyt sen, millaisesta sarjakuvasta oikeasti tykkään. Pitkälti myös tämän riman takia taskupokkaireden hankkiminenei tuntunut enää edes keräilyllisesti kiehtovalta
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #152 : 18.06.2013 12:08 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Vau, tuohan on todella loistava uutinen! Ehdottomasti tuohon on kyllä tartuttava. Ja kun vielä tilaajille tuon alle 5 euroa kuussa, niin eipä ole paha lisä kokonaistilaukseen, kun pääsee lukemaan alusta asti kaikki akkarit.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #153 : 19.06.2013 23:36 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse pistin keväällä jostain 1990-luvun alkupuolelta jatkuneen akkarin tilauksen poikki. Lopettamiselle oli useampiakin syitä, mutta eihän se lehti ole enää aikoihin ollut entisensä, eikä sitä tullut enäää luettua. Fiilistelen mieluummin vanhoja akkareita jos sille päälle sattuu. Kokoelmia ei todellakaan ole tarkoitus hävittää.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #154 : 13.08.2013 19:00 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Akkarin Lataamo-palveluhan lanseerattiin eilen. Lehteä tilaamattomille kustantaa 9,90€/kk, tilaajille puolet vähemmän. Tällä hetkellä tarjouksena 2kk + 1kk (ei tilaajille) tai 4kk + 1kk kaupanpäälle (tilaajille).

Pistin tuossa äsken tilauksen sisään ja parin päivän sisään pitäisi aktivoitua käyttis. Appstoresta latasin ohjelman jo eilen iPadille. Tarkoituksena olisi varmaan aloittaa lukemaan alusta asti kaikki läpi. Sekä tietysti ensiksi varmaan Barksin sarjat, joita en ole lukenut.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2013 00:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Re: Sarjakuvat « Vastaus #155 : 16.08.2013 19:00 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili
Akkarin Lataamo-palveluhan lanseerattiin eilen. Lehteä tilaamattomille kustantaa 9,90€/kk, tilaajille puolet vähemmän. Tällä hetkellä tarjouksena 2kk + 1kk (ei tilaajille) tai 5kk + 1kk kaupanpäälle (tilaajille).

Pistin tuossa äsken tilauksen sisään ja parin päivän sisään pitäisi aktivoitua käyttis. Appstoresta latasin ohjelman jo eilen iPadille. Tarkoituksena olisi varmaan aloittaa lukemaan alusta asti kaikki läpi. Sekä tietysti ensiksi varmaan Barksin sarjat, joita en ole lukenut.

Ei nyt osunut silmään, eli miten toi maksetaan? Tuleeko paperilaskuna vai miten? Ihan ok palvelulta vaikutti, kun ne muutamat ilmaiset sarjikset luin.
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #156 : 16.08.2013 23:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Akkarin Lataamo-palveluhan lanseerattiin eilen. Lehteä tilaamattomille kustantaa 9,90€/kk, tilaajille puolet vähemmän. Tällä hetkellä tarjouksena 2kk + 1kk (ei tilaajille) tai 4kk + 1kk kaupanpäälle (tilaajille).

Pistin tuossa äsken tilauksen sisään ja parin päivän sisään pitäisi aktivoitua käyttis. Appstoresta latasin ohjelman jo eilen iPadille. Tarkoituksena olisi varmaan aloittaa lukemaan alusta asti kaikki läpi. Sekä tietysti ensiksi varmaan Barksin sarjat, joita en ole lukenut.

Ei nyt osunut silmään, eli miten toi maksetaan? Tuleeko paperilaskuna vai miten? Ihan ok palvelulta vaikutti, kun ne muutamat ilmaiset sarjikset luin.

Paperilaskulla vain.


« Viimeksi muokattu: 17.08.2013 00:03 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #157 : 02.09.2013 15:51 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Köh köh moi!

Mainostan tässä uutta ja ensimmäistä sarjakuvakirjaani Linnavainio 1, jota en ole vielä nähnyt painettuna, mutta joka ilmestyy Helsingin sarjakuvafestivaaleilla 6.-8.9.2013, eli tulevana viikonloppuna!

Noin 215-sivuisen mustavalkosarjakuvan tyylilajina on synkkä mutta ei niinkään ryppyotsainen fantasiaseikkailu. Vahvoina esikuvina esimerkiksi Buffy The Vampire Slayer, japskiropet, Scott Pilgrim, Viewtiful Joe… Puuskittaisena himopelaajana/keräilijänä olen jopa viljellyt suoria viittauksia ja kunnianosoituksia, joten toivottavasti moni tämänkin foorumin käyttäjä saisi lukukokemuksestaan iloa irti.

Julkaisijana toimii Musta ritari kustannus, jonka fb-sivuilta löytyy näytesivuja. Kirjaa voi ostaa Musta ritarin omilta sivuilta, hyvin varustetuista sarjakuvaliikkeistä, festivaaleilta ja ehkä jonain päivänä myös muista kirjakaupoista (en osaa sanoa tuohon viimeiseen).

Tervetuloa festivaaleille ja Musta ritarin/Seitin pöytään josta minutkin toivottavasti löytää!Takakansiteksti:

Tervetuloa pimeään pohjoiseen ja lumen peittämään Linnavainion kaupunkiin, jossa asiat alkavat kohta mennä päin helvettiä!

Tuhka Ikonen kavereineen on todistamassa paikallista bändisuuruutta Häiy-klubilla, kunnes tavanomainen ilta saakin yllättävän käänteen. Ikiaikainen pahuus on saapunut maapallolle ja lopun alku nytkähtää liikkeelle. Lonkeroita, zombeja, mecha-asuja, sieluja ahmivia veitsiä... Linnavainio ei ole enää entisellään.

Vielä kun eräs oman päänsä sisään juuttunut pitkätukka viitsisi avata silmänsä ja aktivoitua.


Linkkejä:
www.mustaritari.fi/kustannus
www.sarjakuvafestivaalit.fi
omenarosvo.tumblr.com
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #158 : 14.01.2015 15:35 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 948 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW The Walking Dead (ekat 48 jaksoa) tuli hommattua Humble Bundlesta. Kohta puolivälissä menossa, mutta tuli puolen tunnin lukemisen jälkeen selväksi, että on 100 kertaa parempaa kamaa kuin TV-sarja. Alunperinkään en ole ollut sarjan isoin fani, mutta ei voi kuin ihmetellä miksei he seuranneet tarkemmin sarjakuvan tarinaa.

Kannattaa lueskella, jos ette ole vielä saaneet aikaseksi. Humblessa maksaa 18 dollaria kyseinen bundle, jossa tulee toki myös kaikkea muuta mukana.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #159 : 20.02.2015 05:50 »
IPlayer fagotti Jäsen Viestejä: 147 Basaaripisteet: 0 Profiili Vajaan kuukauden vanha uutinen, mutta onhan tää nyt aika pommi! Muistan kuinka pentuna tuli luettua kyseistä sarjista Nintendo-lehdestä, taisi jäädä harmillisesti keskenkin vielä. Tällä saa sitten viimein vahingon korjattua, taustat oli käsittämättömän hienosti maalattu ja yleinen ilme oli parhautta. Toukokuuhun merkintää, pakkohan moinen on hyllyyn saada. Varmaan halunnut vastaavaa nidettä viimeiset 15 vuotta jos totta puhutaan.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/01/26/viz-media-to-republish-the-legend-of-zelda-a-link-to-the-past-nintendo-power-comic.aspxLainaus
If you were a Nintendo Power subscriber back in 1993, you may recall a limited run, serialized The Legend of Zelda: A Link to the Past comic. If you happened to miss it (or simply want to read it again), you’re going to have another chance this May.

Viz Media has acquired the rights to the comic, featuring art from Shotaro Ishinomori (Kamen Rider). The graphic novel adaptation follows the story of the Super Nintendo game, but includes new characters and plot elements.

Viz also has available a Legend of Zelda manga box set that includes stories from Ocarina of Time, Oracle of Seasons, and Four Swords Adventure. The re-released and collected A Link to the Past series will be out on May 5.

Spoileri (osoita katsoaksesi)
It's the end of the world as we know it, and it's only just begun.
tallennettu
Linnavainio 2 « Vastaus #160 : 11.01.2017 13:06 »
Omenarosvo Supersankari Jäsen Viestejä: 198 Basaaripisteet: 8 Profiili Oho, unohtunut mainita eräs asia.

Nimittäin Linnavainio -sarjakuvateokseni toinen osa on julkaistu! Linnavainio 2 -kirjaa saa tilattua suoraan julkaisijalta, tai sarjakuvien erikoisliikkeistä.

Kyseessä on siis talvisessa pikkukaupungissa tapahtuva seikkailukertomus. Mustavalkoinen, noin 220 sivua. Suoraa jatkoa ensimmäiselle osalle joka ilmestyi vuonna 2013.Takakansiteksti:

"Meteoriitin mukana maahan saapunut Olio pääsi Tuhkan virheen vuoksi pesiytymään Linnavainioon. Onneksi ihmiskunnan ja koko planeetan toivo, yli-inhimillisiä voimia saanut Aapo-veli onnistui kääntämään ulkoavaruuden salaisuudet sitä itseään vastaan.

Maapallon tuho on siis käytännössä lähes täysin estetty. Sillä välin kun Aapo metsästää Olion rippeitä jossain Mustan ristin hautausmaalla, muut ystävät päättävät ottaa rennosti ainaisen tappamisen ja synkistelyn sijaan. Muut paitsi Tuhka, jolle isän poismeno on vasta nyt muuttunut tosiasiaksi.

Menneisyyden haamut, sekä yksi viikon takainen sellainen, palaavat vainoamaan sankareitamme lumeen hautautuvassa Linnavainiossa."

Ei miulla muuta!  :)

http://www.mustaritari.fi/
https://www.sarjakuvakauppa.fi/
http://omenarosvo.tumblr.com/
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #161 : 20.02.2023 18:17 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Don Rosa -faneille tiedoksi, että Disney on kieltänyt kahden Rosan sarjan julkaisun jatkossa. Molemmissa sarjoissa esiintyy Bombi Zombi eli woken piikkiin menee taas tämäkin.

Ikävä kyllä tämä myös tarkoittaa, että esim. Roope Ankan Elämä ja Teot -kirjaa ei voi enää julkaista kuin korkeintaan nämä sarjat poistamalla. Koskee myös Eurooppalaisia julkaisijoita, eli tuskin Sanoma/Egmont tältä sensuurilta välttyy.

Tilasin juuri toisen kipaleen ko. albumia omaan hyllyyn.


Lähde: Don Rosa itse FB:ssä
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #162 : 20.02.2023 19:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili Disneyn loputtomalle idioottimaisten temppujen sarjalle ei näy loppua. Ei hittolainen miten syvälle sekin on voinut vajota ja mitä pelleilyä tämä maailman meininki on tällä hetkellä. :lol: Onneksi omistan sentään jo ennestään kaksi kipaletta tuota Elämä ja Teot -kirjaa sekä sen jatko-osaa. Jos joskus saadaan uusintajulkaisua kirjasta, niin eiköhän siinä Roope esiinny jo transuna ja Aku tuliainen Afrikasta.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #163 : 20.02.2023 19:55 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili No, nouseepa arvo joskus tuolla kokoelmalla mikä on hyllyssä.

Olen jo pitkään miettinyt, että Roopen Elämä ja Teot-sarjasta saisi mahtavan elokuvan, mutta en ole ottanut huomioon tätä Disneyn nykysuuntausta tässä haaveessa.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #164 : 22.02.2023 09:10 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili Elämme absurdastanissa. Aiemmin sanottiin: missä poltetaan kirjoja poltetaan jatkossa myös ihmisiä. Nyt wokettajat tekevät itse tätä samaa mistä syyttivät pääasiassa kansallissosialisteja. Kirjat, elokuvat, musiikki jne. kirjoitetaan uudelleen, ettei pellemaailman klovnien "tunteet" loukkaannu. Todellisuudessa kyse on vallankäytöstä ja oman ideologian pakottamisesta ideologisten ristiretkien avulla. Mikäli et suostu oman teoksesi perseraiskaukseen sinut suljetaan ulos yhteiskunnasta, "canceloidaan".

Olen ollut vuosia fyysistä mediaa vastaan, mutta se taitaa olla harvoja keinoja säilyttää ja pelastaa taide sellaisena kuin sen luoja on sen tarkoittanut nautittavaksi.

You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #165 : 22.02.2023 19:58 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Ymmärtääkseni noiden sarjojen "cancelointia" ei ole kukaan ainakaan aktiivisesti ajanut. Disneyn päässä varmaan ajattelivat, että on helpompaa pyyhkäistä sarjat kokonaan kartalta kuin esim. liittää disclaimereita tai muuten nostaa esiin tarinoiden nykyvalossa ongelmallista kuvastoa. Rosalla on myös omat näkemyksensä siitä kuka todella persraiskaa taiteilijoita ja heidän tuotoksiaan, kuten muinoin tuotiin ilmi.

Mitä tulee vallankäyttöön, ideologian pakottamiseen sekä kirjakokkoihin, wokettajilla riittää vielä reilusti parantamisen varaa sillä saralla.

Lainaus
“We do see increased resort to censoriousness on both the left and the right,” says Nossel. “On the left, it targets books that some people regard as racially offensive, sometimes because they originate from a different time period, when slurs were used more widely than is acceptable now. But it is the right that has invoked the machinery of government – including legislative proposals in dozens of states – to enforce these bans and prohibitions. In the hierarchy of infringements of free speech that must be recognised as more severe and alarming.”
...
Legislation adopted in Hungary last year banned from schools all books referencing homosexuality, in the name of the “protection of children”. In 2014, Russia passed a law adding Nazi propaganda to the subjects it bans and restricts – “LGBT content, offences to traditional values, and criticisms of the state are among others,” says Nossel. “Booksellers were so fearful of running afoul of the broad law that they removed Spiegelman’s Maus from stores because of the swastika on the book’s cover, despite its potent anti-fascist message.”
buginen lastenpeli
tallennettu
Re: Sarjakuvat « Vastaus #166 : 23.02.2023 17:09 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Tässä vielä Hesarin juttu aiheesta: https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009412646.html

Kustantajalta edellinen painos oli jo valmiiksi loppu, eli kaupoissa olevat kappaleet ovat viimeisiä joita tullaan myymään. Artikkelista saa myös sen kuvan tosiaan, että Elämät ja teot -kirjaa ei tulla julkaisemaan uudestaan edes muokattuna.
tallennettu
Vs: Sarjakuvat « Vastaus #167 : 24.02.2023 09:43 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Eikös Disneyllä ja Rosalla ole ollut sukset ristissä jo vuosia? En yllättyisi jos Disney olisi etsinyt syitä kieltää Rosan sarjiksia. Ja nyt sai oivan tilaisuuden. Sitä tukee sekin että sarjakuvaa ei julkaista edes muokattuna. Vaikka ei sillä, onhan Disneyn sensurointikynä ollut aika kärkkäänä viime vuosina. Odotan koska "Mustat donkkaa tykimmin"/"White men can't jump" -leffa kielletään Disney+:sta. Pitäisi sekin osaa hyllyyn...
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines