Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Xenoblade Chronicles 3: 29.07.2022
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Xenoblade Chronicles 3  (Luettu 8447 kertaa)
Xenoblade Chronicles 3 « : 18.07.2022 12:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW XC 3 on ulkona jo ENSI VIIKOLLA!  :o

Pelattuani ensin sarjasta toisen osan (mainio) ja sitten ykkösosan DE:n (vielä parempi), odotan tältä vahvaa suoritusta. Trailereista ja videoista saa kuvan, että pelin maailma olisi suurempi kuin kakkososassa, vieden sitä enemmän X:n avointa aluetta kohti. Lehdistönkin suunnalta on vinkattu, että pelin mittakaava on vielä massiivisempi kuin mitä on odotettu. Sinänsä loogista, koska käsittääkseni kakkosen laittoi kokoon Monolithin B-tiimi suhteellisen nopealla aikataululla. Ei ihme, ettei peli yltänyt ykkösen laatuun (tai X:n, jos sen äärimmäinen avoimuus miellyttää).

Suuri mittakaava, paljon tutkittavaa, salaisuuksia ja maailma, jossa on runsaasti vaihtelua ympäristöjen kanssa. Siitä pidän tämän sarjan peleissä. Ja onhan näissä omaan makuuni myös vetävät juonet, molemmat Chronicles-pelit nostivat tiukimmissa käänteissään kyyneleet silmiini.

Ai niin, siitä tulikin vielä mieleeni: soundtrack. Uusi Xenoblade-soundtrack on jo itsestään juhlistamisen arvoinen juttu.  
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #1 : 19.07.2022 17:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Kakkonen oli niin heikko tekele lähes kaikin puolin, että siitä ei ole oikein mitään positiivista sanottavaa. Järkyttävä downgrade X:n jälkeen ja muutenkin yksi sekasotku niin teknisesti kuin pelillisesti. Ehkä piti kiireellä saada markkinoille Swithin alkuaikoina.

Mutta onneksi kolmonen näyttää jo sen verran paremmalta, että tuli ihan ennakkotilattua.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #2 : 26.07.2022 17:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.metacritic.com/game/switch/xenoblade-chronicles-3

Lainaus
There’s no such thing as a perfect video game, but for me, Xenoblade Chronicles 3 comes as close to perfect as you can get. It’s a thoughtful, charming, sombre experience, punctuated by expertly-crafted moments of joy and wonder that come together to leave a lasting impression that sticks with you long after you put down the controller. I don’t know what the future holds for the Xenoblade series, but I do know that, with Xenoblade Chronicles 3, it’s leaving a wonderful legacy in gaming.

Keskiarvo 89 tällä hetkellä. Tekivätkö tästä jopa sarjan parhaan osan? DF:n analyysin pitäisi myös tulla ulos vielä tämän illan aikana.

Switchin täysin käsittämätön JRPG-kirjasto vain jatkaa lihomistaan. Toivottavasti Live A Live ei jää täysin Xenon varjoon, olisin toivonut että pelien väliin olisi jätetty enemmän aikaa kuin viikko. En ehdi pelata Liveä millään läpi ennen Xenoa, mutta onneksi Live A Liven episodimaista pelityyliä on helppo jatkaa pidemmänkin tauon jälkeen.

Juonesta en halua tietää liikoja, mutta pääpiirteittäisen kuvailun jälkeen luulen, että tämä tulee tuhoamaan ihmisiä emotionaalisesti.

Viikonlopusta on tulossa – kehtaanko edes sanoa sitä – UPEA!


EDIT:

https://www.youtube.com/watch?v=SPKDX5B8X0s

Monolith on korjannut edellisten pelien resoluutio-ongelmat tod.näk itse kehittämällään uudella skaalaustekniikalla. Ero on handheld-moodissa aiempaan verrattuna vielä suurempi kuin isolla ruudulla, mikä on suuri uutinen portable-pelaajille.

Tämä peli väitetysti myöhästyi aiotusta viime vuoden julkaisustaan tälle kesälle, mutta lopputuloksena Switch vetää tässä taas Davidina Goljattia pataan, niin että raikaa.« Viimeksi muokattu: 26.07.2022 18:45 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #3 : 29.07.2022 16:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Siis miten tämä peli pyörii muka pyörii samalla raudalla kuin Xenoblade 2?! En usko, joku Nintendo-ninja on käynyt vaihtamassa tuohon konsoliin beefimpää rautaa nukkuessani. Joku tunti peliä takana, mutta pyörin vain suurinpiirtein ympyrää ihmetellen miten hyvältä Xeno 3 näyttää. Aika temppu Monolithilta ja Nintendolta.

Ja aisssssaaaaaaakeli, kun tämä vaikuttaa muutenkin niin hyvältä! Kaikin tavoin. Hahmomallit, valikot, musiikki, taistelusysteemi (jonka monipuolisuus vielä nukkuu).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #4 : 30.07.2022 19:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Xenoblade 3 vaikuttaa olevan kaikkea sitä, mitä olen koskaan toivonut sarjan peliltä. Luulen, että Souls-fanit tunsivat samanlaista tykytystä rinnassaan, kun pelasivat talvella Elden Ringin ensimmäisiä tunteja. Fiiliksen siitä, että nyt on tapahtumassa jotain suurta ja ainutlaatuista – edessä oli seikkailu, joka jäi mieleen ikuisiksi ajoiksi. Matka, jonka jälkeen oli parempi pelaaja ja kenties jopa ihminen. Tämä on minulle samankaltainen hetki, rakastamassani genressä.

En voi alleviivata sitä liikaa, miten kiinnostavasti tarina on lähtenyt käyntiin omiin mieltymyksiini. Potentiaali on järjetön, ja toivon sydämestäni, ettei sitä päästetä karkuun.

En ole nauttinut vajaan kymmenen tunnin jälkeen mistään videopelistä vuosiin näin paljon kuin Xenoblade 3:sta. Menee lähelle jopa Breath of the Wildin ensifiiliksiä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #5 : 03.08.2022 08:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Peli aukeaa oikein kunnolla kolmannessa chapterissa. Kaksi ensimmäistä ovat oikeastaan tutoriaaleja ja sen takia eteneminen on vielä aika rajattua. Mutta kaikki pelot liian lineaarisesta kokemuksesta varisivat pois hyvin äkkiä kolmannen luvun alussa; alueet ovat aivan valtavia ja vähän joka puolella tarttuu mukaan uusi sidequest. Monet sivutehtävät on vieläpä tehty ensiluokkaisesti, ääninäyttelyineen kaikkineen. Eivät juuri eroa pääjuonen laadusta. Samoilin eilen esimerkiksi aavikolla tuntikausia havahtuen siihen, että olen ollut niin pitkään samalla alueella.

Olin pelannut ennen eilistä peliä pääasiassa monitorilta, mutta eilen otin Switchin käsiin ja pelasin ensimmäistä kertaa pidemmän rykäisyn handheldinä. Peli on täyttä karkkia silmille, oikea ihmeiden ihme, varsinkin Xeno 2:n suttuisuuden jälkeen. Väitän jopa, että puhtaan teknisesti paremman näköistä Switch-peliä ei handheld-moodissa löydy tältä tellukselta. Se pitää nähdä, jotta sen voisi uskoa.

Ja soundtrack... Se on tummasävyisempi, melankolisempi, vakavampi, integroituen pelin yleisteemaan täydellisesti. Ajoittain tulee mieleen Ramin Djawadin kolkon kauniit GOT-sävellykset kuin aiemmat Xeno-musiikit: https://www.youtube.com/watch?v=Iqjid_CbdK4

Monolith on onnistunut nostamaan sarjan ihan uudelle laatutasolle. Se on onnistunut näkemään, mikä edellisissä Chronicles-peleissä on toiminut ja mikä ei, samalla kun presentaation tasoa on nostettu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #6 : 08.08.2022 17:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=esVCOCiFKHA

Xenoblade Chronicles 3 Brings Back The Same INCREDIBLE Feeling I Had in 2017...


Video pukee sanoiksi hyvin, miten tunnen tällä hetkellä. Ja statistiikatkin sen kertovat: en ole nakuttanut yli 60 tuntia pelikelloon tätä vauhtia sitten BotWin – ja ilman minkäänlaista leipääntymisen tunnetta. En edes ole ehtinyt pääjuonessa erityisen pitkälle, koska pelimaailmaan eksyminen ja sitä kautta uuden löytäminen on niin koukuttavaa ja hauskaa. Tarina on myös vahva, mutta pelissä on niin vetovoimainen maailma, että se on yhtälailla pelin tähti.

Pienet hetket – jos niistä nauttii tavallani – tekevät myös pelistä hurmaavan; tähtitaivaan alla vietetyn seikkailuntäyteisen yön jälkeen on kiva istahtaa aamiaispöytään, putsata varusteet ja puhua kuulumisia siitä, miten reissun varrella on tullut nähtyä. Sitten pilvet kerääntyvät taivaalle ja sade alkaa rapista maahan. Et ole enää olohuoneessasi, olet tässä kauniissa, monimuotoisessa, kiehtovassa, mutta myös vaarallisessa maailmassa.

Peisetti Monolith, kuten fellow kidsit sanovat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #7 : 15.08.2022 15:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW En olisi uskonut kirjoittavani näitä sanoja: 5,5 vuoden jälkeen omalla Switch-pelien TOP-listalla Breath of the Wild joutuu viimeinkin luovuttamaan ykköspaikkansa. Ykköspaikan, jota edes maaginen Mario Odyssey ei napannut itselleen.

Xenoblade Chronicles 3 on paras peli alustallaan. Ja luonnollisesti siten myös yksi parhaita videopelejä kautta aikojen.

Lähes 100 tunnin jälkeen läpäisin eilen pääjuonen. En spoilaa tarinaa sen enempää, mutta Monolith on jälleen kerran laittanut kasaan hienon kertomuksen, josta puuttuu lähes kaikki aiemman osan anime-huumori. Uskon, että tämä on omalla tavallaan viime vuosikymmenen tärkeimpiä pelitarinoita. Ja uskon myös, että monille vaikeassa elämäntilanteessa oleville ihmisille tämän pelin tarinasta voi olla henkisesti apua. Virheetöntä kerronta ei ole, mutta sen teemat ja tyyli iskivät minuun niin hyvin, että koukuttavampaa ja koskettavampaa juonta en ole peleissä nähnyt pitkiin aikoihin. Jos koskaan. Pelissä on kiehtova aura, joka saa sen tuntumaan elämää suuremmalta. Monolithin kerronta nojaa kierteellä myös toisaalta tosimaailman uskontoihin ja filosofiaan, joissa on tarttumapintaa paljon enemmän kuin keskiverrossa roolipelin juonessa.

Sadan tunnin jälkeenkin pelissä on yhä hämmästyttävän paljon koluamatonta lääniä ja herkullisia sivutehtäviä – vaikka juonelle sanoisi piut paut ja keskittyisi vain samoamiseen, pelissä on silti mielin määrin tekemistä. Samoilu tuntuu mm. aiempaa parempien animaatioiden ansiosta upealta. Lääniä on viisi kertaa enemmän kuin Xeno 2:ssa, ja pelissä on niin mykistäviä alueita, että ajoittain ei oikeasti tiedä, mihin suuntaan seuraavaksi haluaisi mennä. Kaikki kutkuttaa niin paljon.

89 pisteen metacritic-tulosta voisi sanoa aivan liian matalaksi, mutta toisaalta on myös selvää, että Xenoblade Chronicles 3 ei omaa samanlaista välitöntä viehätysvoimaa kuin BotW tai Odyssey – ainakaan kaikille. Se voi tuntua helposti liian monimutkaiselta, sekavalta ja omituiselta. Tämän ymmärrän. Muistelen itsekin alkutunteja Xeno 2:n parissa, jolloin olin aika ulapalla kaikesta. Sittemin k.o pelin, ykkösen DE:n ja kolmosen myötä minusta on tullut pelaaja, jonka sydän tulee hakkaamaan vimmatusti, kun joskus tulevaisuudessa Nintendo Direct suljetaan Monolithin seuraavalla pelillä – oli se sitten seuraava Xeno-peli tai jokin muu.

Äh, enkö muka sanonut musiikista mitään? Noh... Youtubesta biisi soimaan ja kätöset hapuilevat heti Switchin suuntaan; eikun sidequestaamaan ja katsomaan, mitä tämä fantastinen maailma vielä kätkeekään sisäänsä!


« Viimeksi muokattu: 15.08.2022 15:36 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #8 : 08.09.2022 12:22 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 155 tuntia, ja kaikki merkittävät questit ja sidequestit (sekä bossit) alkavat olla paketissa. Kyllä siellä jotakin pientä on vielä jäljellä, mutta ehkä on aika keskittyä välillä muihinkin peleihin.  :P

Timanttia, aiemmin sanomani takana on helppo seisoa. Expansion Passia en taida vielä hankkia, sillä tulossa voi olla ihan hyvin Tornan laajuinen paketti, jota saatetaan myydä taas omana julkaisunaan. Oli helkkarin siistiä saada Torna fyysisellä kasetilla. Pitkälle ensi vuoteen se menee, mikä on aivan ok.

Casting oli muuten tässä pelissä jotakin aivan ikimuistoista. Suuri parannus kakkosesta, jossa Toran piipitys alkoi kaivelemaan. Siksi onkin yllätys, että Riku möreine äänineen on niin mainio hahmo, monella tapaa vastakohta siltä, mitä odotin Nopon-hahmolta.

Mutta rakas Eunie vie minun pisteet. Tämä sähikäinen kiroilee ja manailee tuon tuostakin, mutta pinnan alta löytyvä herkkyys tasapainottaa hahmoa. Brittienglannin charmi on tolkutonta.
 


« Viimeksi muokattu: 08.09.2022 18:15 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #9 : 09.09.2022 10:01 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Minulla takana 30 tuntia peliä ja ihan hyvin maistunut.

+ Suunnaton parannus kaikin tavoin kakkosesta, joka oli aivan keskeneräinen pökäle
+ Maisemat ovat aivan upeita, vaikka Switch ei annakaan niille oikeutta. Peli on varmaan parempi emuloida PC:llä.
+ Välipätkät eivät aiheuta enää myötähäpeää, vaan ovat varsin hyvin tehtyjä ja animoituja.
+ Taistelut varsin nopeatempoisia ja viihdyttäviä, paitsi jotkut pomotaistelut, jotka ovat ylipitkitettyjä.
+ Sotateema ihan jees
+ Paljon erilaisia elämää parantavia pieniä ominaisuuksia
+ Monet sidequestit ovat oikeasti yllättävän sisältörikkaita ja merkittäviä, eikä vain "tapa 10 rottaa".

- Mutta taistelusysteemi pohjimmiltaan vähän liian yksinkertainen peitettynä kaikenlaisen krääsän alle, mikä tuntuu olevan sarjan kirous. Chain attackit syövät aikaa, alkavat rasittaa nopeasti ja niistä on poistettu ajoitukset kokonaan.
- Class-systeemi ei vakuuta ollenkaan ja hahmojen kustomointi ei ole läheskään niin monipuolista kuin äkkiseltään luulisi. Hahmojen ulkoasu, aseet yms. tulevat täysin classien perusteella.
- Hahmot, niiden dialogit ja välipätkät ovat suurimmaksi osaksi uskomatonta animetuubaa. Tekisi mieli skipata suurin osa välipätkistä, joita on todella paljon.
- Soundtrack ei pääse sarjan aiempien osien tasolle, vaikka hyvä onkin.


Kelpo peli, mutta ykkönen on edelleen paras tarinan ja hahmojen osalta, sekä X pelimaailman, vihudesignin, eeppisyyden ja taistelujen osalta.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #10 : 13.01.2023 10:54 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Monolith kertoo XC3:n teknisestä toteutuksesta (Google Translatella käännetty japanista englanniksi).

Tämä tuli ulos jo joulukuun alussa, mutta missasin tämän artikkelin silloin. Tämä on mielenkiintoinen sukellus Xeno 3:n tekniikkaan ja niihin merkittäviin tuloksiin, joihin Monolith pääsi ottaessaan periatteessa vuoden lisäaikaa pelin optimointiin. Xeno 2:n saamat haukut kuvanlaadusta otettiin studiolla ilmeisen henkiökohtaisesti.

Lainaus
And the resolution after upsampling has been changed from the maximum "960 x 544" in TV mode to "1920 x 1080" . From the place where the mobile mode was maximum "776 × 440" to "1552 × 880" .

However, in portable mode, this "1552 x 880" is down-sampled to the output resolution of "1280 x 720", and the super-sampling effect [*6] improves image quality.

Käsikonsoli-moodissa temporal upsamplingilla saavutettu 1552x880 reso itseasiassa jopa supersamplataan Switchin 1280x720-resoluution näytölle. Eli ei ihme, jos peli näyttää etenkin tässä moodissa valovuosia terävämmältä kuin Xeno 2.

Toivottavasti Nintendo on kyennyt sisällyttämään samankaltaisen tekniikan Tears of the Kingdomiin. Monolith on varmasti kuitenkin jakanut tämän Nintendolle.

Joskus kymmenen vuoden päästä varmaan oikeasti tajutaan, miten kova saavutus Xeno 3 Switchillä oli. Tämä ja Metroid Dread tulevat nousemaan hurjasti arvostuksessa sitä mukaa kun aika kuluu, veikkaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #11 : 13.01.2023 12:57 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Ei liity Xenobladeen, mutta nyt kun tässä on tullut kehitettyä peliä / pelejä Switchille jo kauemmin ja tietää mihin Switch taipuu, niin tajuaa hyvin miten uskomattoman laiskaa touhua eri tekijöillä on ollut Switchin kanssa. Pelit portataan Switchille helpon rahan toivossa äärimmäisen minimivaivalla tiputtamalla lähinnä resoluutiota ja tekstuurien tasoa alaspäin pohjalukemiin ja karsimalla tehosteita. Eivät edes yritä fiksusti tehdä asioita. Sitten frameratet pörrää silti 20-30 välillä ja jopa tasainen 30fps on aivan liian harvinaista. Joku Overcooked Switchillä ei pysy edes 25fps. Täysin naurettavaa ja pelin saisi toimimaan 60fps aivan varmasti. Tai miksi ihmeessä joku retrotyylinen Ion Fury on Switchillä 30fps eikä 60fps? Koska juosten kustu porttaus. Sitten sanotaan, että "Switch-peliksi hyvä". Joopa joo.

Toinen järkyttävä pettymys on latausajat. Ei oikein millään pysty perustella ihan naurettavan pitkiä latausaikoja, jotka riivaavat monia 3rd party -pelejä. Jokaisen saisi murto-osaan niistä, mitä monissa peleissä on.

Pointtina tässä lähinnä, ettei Switch ole läheskään niin tehoton romu kuin monet pelit antavat ymmärtää. Toisin kuin PC:lle, niin pitää nähdä hiukan enemmän vaivaa ja tasapainottaa GPU:n ja CPU:n käyttöä eri tilanteissa, eikä roiskua miten sattuu. Nintendo toki näyttää mihin Switch kykenisi, mutta eipä ole montaa tekijää, joka oikeasti jaksaa panostaa Switchiin ja jopa monet 2nd party pelit ovat täysin luokattomia tekniseltä toteutukseltaan. (Pokemon, Fire Emblem, Hyrule Warriors...) Tästä syystä oman pelifirman ensimmäinen iso peli on vain ja ainoastaan optimoitu Switchille ja julkaistaan yksinoikeudella sille. Ainakin alkuun. Lähinnä vain vittuillakseni, että kyllä sillä Switchillä saadaan fps-pelit toimimaan 1080p / 60fps jopa neljän pelaajan splitscreenillä useiden bottien kanssa, jos vähän jaksaa nähdä vaivaa. Ja pelin ei tarvitse silti näyttää miltä retrotyyliseltä Doomilta, kuten monet indie-ammuskelut.


« Viimeksi muokattu: 13.01.2023 13:09 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #12 : 13.01.2023 13:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Tai miksi ihmeessä joku retrotyylinen Ion Fury on Switchillä 30fps eikä 60fps? Koska juosten kustu porttaus. Sitten sanotaan, että "Switch-peliksi hyvä". Joopa joo.

Koodilla saa avattua kuuteenkymppiin, mutta tässä tapauksessa toki sahaa monissa kentissä 30-60:n fps:n välillä, joka saattaa olla monille liikaa. Sisätiloissa lähempänä kuuttakymppiä.

Mutta aika pommi kuulla, että TK GameStudios kokkaa siellä jotakin makeaa Switch-peliä meille. Laita ihmeessä lisätietoa kun on jotakin kerrottavaa ja jaettavaa, tämä meni nimittäin odotuslistalle että heilahti.

Jokohan Koizumi on käynyt heittämässä 4K Switchit Kajaanin studiolle.  8)


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #13 : 13.01.2023 18:02 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Meikä postituslistoille kans :lol: Jos ei muuten niin haluan nähdä mihin peli venyy Switchillä jos jatkuva 1080p/60fps on tavoite ;D En väitä vastaan etteikö kehittäjät olisi useinkin laiskoja ja onhan noita muitakin Switchillä. Mutta edes Nintendon omat Only for Switch ei tuohon taida yltää, ainakaan koko aikaa. En tiedä miten WiiU:n remaket menee. Ei kai niistäkään natiivia 1080p resoa tule.

Mutta mähän vaan mutuilen, TK saa nyt näyttää kaapin paikan ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #14 : 13.01.2023 18:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
En väitä vastaan etteikö kehittäjät olisi useinkin laiskoja ja onhan noita muitakin Switchillä. Mutta edes Nintendon omat Only for Switch ei tuohon taida yltää, ainakaan koko aikaa.

Tämä on ollut varsinkin parin viime vuoden aikana kasvavassa määrin harvinaisempaa.

ARMS (1080p60) ja Luigi's Mansion 3 (1080p30) ovat mielestäni ehkäpä suurimmat taidonnäytteet resoluution ja grafiikan laadun osalta, jos mukaan ei lasketa MK8:n ja Tropical Freezen kaltaisia uudelleenjulkaisuja.

ARMS on vieläkin aivan helvetin hienon näköinen peli, ja tuli ulos pari kuukautta Switchin julkaisusta. Mario Kart -tiimiltä tämäkin, joten ei ihme.

Vanha kuva kuvankaappaus-ketjusta:

« Viimeksi muokattu: 14.01.2023 07:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #15 : 15.01.2023 12:48 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Mutta aika pommi kuulla, että TK GameStudios kokkaa siellä jotakin makeaa Switch-peliä meille. Laita ihmeessä lisätietoa kun on jotakin kerrottavaa ja jaettavaa, tämä meni nimittäin odotuslistalle että heilahti.

Laitan sinulle kutsun beta-testaukseen, kunhan se on ajankohtaista. Hiukan voi pintaa raapaista ja kertoa, että tällä hetkellä peli on jo teknisesti lähes täysin valmis ja pelattavissa Switchillä 1-4 pelaajalla offlinessa bottien kanssa. Perfect Dark -tyyliin erilaisia säätömahdollisuuksia kaiken suhteen on jo järjetön määrä ja kaikki tehdään käsin itse alusta pitäen. Haluamme että pelin voi iskeä tulille kaveriporukalla illanistujaisiin ja pitää hauskaa eri tasoisten pelaajien kanssa vaikka säätämällä damageja, pelin tempoa, poistamalla aseista rekyylit, antamalla osalle auto-aimit tai muita tähtäysapuja, sekä tehdä pelistä sekoilua vaikka tiputtamalla painovoiman puoleen. Tai sitten valita huomattavasti kilpailullisemmat säännöt ja pelata ihan tosissaan. Boteille on tehty täysin oma tekoälysysteemi, joten niitä vastaan on oikeasti kivata pelata ja treenata toisin kuin esim. Time Splittereissä. Ne oppivat matsien aikana pelaajien kämppipaikat, eivät typerästi vain juokse kuolemaan, niille voi antaa käskyjä ja ihmisten tapaan tyriessään heille voi tulla epävarmuutta ja ampuvat välillä huonommin.

Visuaalisesti ei tietenkään pystytä tekemään samaa kuin isot firmat, mutta itse pelattavuuden ja ohjauksen puolesta uskon että mennään ohi. Todella tarkka ja lagiton ohjaus yhdistettynä supersulavaan framerateen ja korkeaan resoluution jopa jaetulla ruudulla, niin Switchille ei taida löytyä yhtään vastaavaa peliä. Ja kyllä. Löytyy myös gyrot ja kaikki mahdolliset siihen liittyvät säätöhärpäkkeet Epillekin.

Peli on käytännössä jo julkaisuvalmis monilta osin, mutta työstämme lisää sisältöä, kenttiä yms. ja edes jonkinlaiset online-moninpelimahdollisuudet jo ekaan versioon. Tavoitteena maailmanlaajuinen julkaisu muutaman kuukauden sisällä, mutta vanhaan kunnon Rare-tyyliin "valmista sitten kun valmista". Koko pelin mittakaava lähti muutenkin täysin käsistä jo ajat sitten. Pitkän ajan roadmap on monen vuoden päähän, mutta haluamme julkaista pelin hyvissä ajoin ja aktiivisesti julkaista lisää sisältöä ja toimintoja pelin ostaneille mahdollisimman usein. Eikä muuten battlepasseja, tai rahastusskinejä ole tulossa. Sen voin luvata jo nyt.

Lisäksi on muutama mahdollinen aika isompi uutinen peliä koskien, mutta paljon NDA-juttuja ja epävarmuuksia vielä miten asiat etenee. Eiköhän Pelaajalaudalle siitä ketju sitten joskus, jos ja kun kaikki varmistuu.  8)« Viimeksi muokattu: 15.01.2023 13:13 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #16 : 15.01.2023 16:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ei hemmetti, kuulostaa aivan helvetin siistiltä! Ja iso kiitos jos tosiaan on mahdollista päästä beta-testaamaan peliä.

Osuu kyllä oivaan markkinarakoon, koska Switchillä ei edelläänkään ole KUUDEN VUODEN jälkeen juurikaan jaetulla ruudulla pelattavia fps-pelejä. Quake on melkeinpä ainoa vakavasti otettava, ja siksi niin moni itkee Goldeneye 007:n perään. Upeaa silti saada klassikoiden rinnalle ihan uutta pelattavaa ja sellaiselta tiimiltä, joka varmasti suurella sydämellä ymmärtää miten homma hoidetaan kotiin.  8)

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines