Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Splatoon 3: 09.09.2022
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Splatoon 3 -hypeketju  (Luettu 1218 kertaa)
Splatoon 3 -hypeketju « : 18.02.2021 09:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili En pysty hilitsemään itseäni aloittamasta tätä ketjua, vaikka pelin julkaisuun on tod.näk reilusti yli vuosi. Odotan sitä kesälle 2022. Laudalta löytyy lisäkseni varmasti muutama muu fani, joiden sydän jätti lyönnin väliin Directin viimeisten minuuttien aikana.

Katsokaa nyt sitä:Battle Royale -pelien tyyliin areenalle ilmeisesti hypätään matsien alussa, joka tuo tietenkin kokonaan uuden strategisen ulottuvuuden pelien alkuihin. Mielenkiintoista nähdä HC-pelaajien läpileikkaukset trailerilla näkyvistä asioista, niitä alkaa varmasti putkahtamaan Youtubeen tämän torstain aikana. Tähän ketjuun saa todellakin linkittää niitä.

Sain kyllä tästä myös inspistä palailla Splatoon 2:n pariin tänä vuonna. Olen pitänyt siitä taukoa pelivalikoiman ollessa yltäkylläinen, mutta tämä nosti todellakin fiiliksiä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #1 : 18.02.2021 11:09 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Vähän kaksijakoiset fiilikset tästä. Yksi Splatoon konsolille riittäisi, Kakkonen on edelleen aktiivinen ja hyvä peli. Toisaalta sekin on jo 5 vuotta vanha kun kolmonen pusketaan ulos. Toivottavasti kolmonen tarjoaa tarpeeksi erilaisen kokemuksen kakkoseen nähden.

Splatoon edustaa nintendon pelisuunnittelua freeseimmillään, eli ei tätä voi välistäkään jättää millään ilveellä.
moi :)
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #2 : 18.02.2021 12:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Yksi ensimmäisistä analyyseistä korkean levelin pelaajalta:.96 Galissa näyttäisi tosiaan olevan scope. Aika siistiä, jos aseen satunnaisuutta pystyy vähentämään kiikarilla, oman liikenopeuden ehkä hidastuessa. Sehän toimisi samalla tavalla kuin ADSin läpi tähdättäessä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #3 : 22.04.2022 17:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=Rkz-PjCQjWk

Xenoblade 3 ja Splatoon 3 tod.näk vaihtoivat keskenään paikkoja julkaisukalenterissa; peli ilmestyy 9.9.

Tod.näk ainoa moninpeli, jota tulen pelaamaan paljon Apex Legendsin rinnalla. Saapa nähdä, onko pelissä yhtään uutta pelimuotoa Rankediin? Kakkoseen päivitettiin Clam Blitz vasta julkaisun jälkeen, mutta se ei oikein koskaan noussut samanlaiseen suosioon kuin OG-pelimuodot. Rainmaker, Tower Control ja Splat Zones vain ovat niin hemmetin hyviä ja hauskoja pelata, yksinkertaisia mutta koukuttavia.

Uusia Ultimateja näyttäisi myös olevan paljon, joka on hyvä asia. Meta on tuoretta ja varmasti päivittyy kakkosen tavoin pelin elinkaaren aikana, kun uusia aseita ja kenttiä tod.näk julkaistaan.

Mietin myös, onkohan Nintendo monipuolistanut ns. samassa partyssä pelaavien mahdollisuuksia osallistua esim. Ranked-matseihin. Aiemmin tarjolla Rankedissa on ollut vain SoloQ, joka on toisaalta hyvä ja toisaalta ikävä homma. Hyvää siinä on se, että yksin Rankedia pelatessa ei tarvitse koskaan pelätä joutuvansa keskenään kommunikoivan premade-tiimin kieputukseen. League Battlessa voi sitten pelata kavereiden kanssa. En ihmettele, jos ovat pitäneet tämän ennallaan, kehittäjätiimi on muistaakseni aikoinaan puolustanut tätä ratkaisua juuri tasavertaisuuden takia.

EDIT: Splatoon 2:n laajennus Octo Expansion myös lisätty NSO:n Expansion Packiin. Yksi parhaimmista DLC-paketeista ikinä, kantsii ehdottomasti testata, jos ei ole vielä tullut hankittua.


« Viimeksi muokattu: 22.04.2022 17:47 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Splatoon 3 -hypeketju « Vastaus #4 : 08.08.2022 16:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Aukeavathan ne Splatoon 3 -tulvaportit vihdoinkin:

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1556626244644503553?cxt=HHwWgoCwgc_Un5orAAAA

Lainaus
Tune in on August 10 at 6 a.m. PT for a livestreamed #Splatoon3 Direct presentation. Join us in the Splatlands for roughly 30 minutes of updates!

Kunnon puolituntinen infopaukku, ja sen peli ansaitseekin, sillä julkaisuun on enää kuukausi, eikä Nintendo ole juuri kertonut pelistä yksityiskohtia.

Parasta on, että hyvin todennäköisesti kuka tahansa pääsee pian kokeilemaan peliä, sillä Nintendo julkistanee keskiviikkona joko Test Firen tai World Premiere Splatfestin. En tiedä muista, mutta aika ennen tätä on ollut sen verran hypekuivaa, että vasta nyt todella alkaa valjeta, että ihan kohta julkaistaan uusi Splatoon. Ihan oikeasti kohta. Tavallaan tietenkin hienoa, ettei tarvitse hirveissä hypepöhinöissä odotella mitään puolta vuotta.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines