Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Xenoblade Chronicles 3: 29.07.2022
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Xenoblade Chronicles 3  (Luettu 518 kertaa)
Xenoblade Chronicles 3 « : 18.07.2022 12:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili XC 3 on ulkona jo ENSI VIIKOLLA!  :o

Pelattuani ensin sarjasta toisen osan (mainio) ja sitten ykkösosan DE:n (vielä parempi), odotan tältä vahvaa suoritusta. Trailereista ja videoista saa kuvan, että pelin maailma olisi suurempi kuin kakkososassa, vieden sitä enemmän X:n avointa aluetta kohti. Lehdistönkin suunnalta on vinkattu, että pelin mittakaava on vielä massiivisempi kuin mitä on odotettu. Sinänsä loogista, koska käsittääkseni kakkosen laittoi kokoon Monolithin B-tiimi suhteellisen nopealla aikataululla. Ei ihme, ettei peli yltänyt ykkösen laatuun (tai X:n, jos sen äärimmäinen avoimuus miellyttää).

Suuri mittakaava, paljon tutkittavaa, salaisuuksia ja maailma, jossa on runsaasti vaihtelua ympäristöjen kanssa. Siitä pidän tämän sarjan peleissä. Ja onhan näissä omaan makuuni myös vetävät juonet, molemmat Chronicles-pelit nostivat tiukimmissa käänteissään kyyneleet silmiini.

Ai niin, siitä tulikin vielä mieleeni: soundtrack. Uusi Xenoblade-soundtrack on jo itsestään juhlistamisen arvoinen juttu.  
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #1 : 19.07.2022 17:54 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 732 Basaaripisteet: 6 Profiili Kakkonen oli niin heikko tekele lähes kaikin puolin, että siitä ei ole oikein mitään positiivista sanottavaa. Järkyttävä downgrade X:n jälkeen ja muutenkin yksi sekasotku niin teknisesti kuin pelillisesti. Ehkä piti kiireellä saada markkinoille Swithin alkuaikoina.

Mutta onneksi kolmonen näyttää jo sen verran paremmalta, että tuli ihan ennakkotilattua.
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #2 : 26.07.2022 17:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.metacritic.com/game/switch/xenoblade-chronicles-3

Lainaus
There’s no such thing as a perfect video game, but for me, Xenoblade Chronicles 3 comes as close to perfect as you can get. It’s a thoughtful, charming, sombre experience, punctuated by expertly-crafted moments of joy and wonder that come together to leave a lasting impression that sticks with you long after you put down the controller. I don’t know what the future holds for the Xenoblade series, but I do know that, with Xenoblade Chronicles 3, it’s leaving a wonderful legacy in gaming.

Keskiarvo 89 tällä hetkellä. Tekivätkö tästä jopa sarjan parhaan osan? DF:n analyysin pitäisi myös tulla ulos vielä tämän illan aikana.

Switchin täysin käsittämätön JRPG-kirjasto vain jatkaa lihomistaan. Toivottavasti Live A Live ei jää täysin Xenon varjoon, olisin toivonut että pelien väliin olisi jätetty enemmän aikaa kuin viikko. En ehdi pelata Liveä millään läpi ennen Xenoa, mutta onneksi Live A Liven episodimaista pelityyliä on helppo jatkaa pidemmänkin tauon jälkeen.

Juonesta en halua tietää liikoja, mutta pääpiirteittäisen kuvailun jälkeen luulen, että tämä tulee tuhoamaan ihmisiä emotionaalisesti.

Viikonlopusta on tulossa – kehtaanko edes sanoa sitä – UPEA!


EDIT:

https://www.youtube.com/watch?v=SPKDX5B8X0s

Monolith on korjannut edellisten pelien resoluutio-ongelmat tod.näk itse kehittämällään uudella skaalaustekniikalla. Ero on handheld-moodissa aiempaan verrattuna vielä suurempi kuin isolla ruudulla, mikä on suuri uutinen portable-pelaajille.

Tämä peli väitetysti myöhästyi aiotusta viime vuoden julkaisustaan tälle kesälle, mutta lopputuloksena Switch vetää tässä taas Davidina Goljattia pataan, niin että raikaa.« Viimeksi muokattu: 26.07.2022 18:45 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #3 : 29.07.2022 16:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Siis miten tämä peli pyörii muka pyörii samalla raudalla kuin Xenoblade 2?! En usko, joku Nintendo-ninja on käynyt vaihtamassa tuohon konsoliin beefimpää rautaa nukkuessani. Joku tunti peliä takana, mutta pyörin vain suurinpiirtein ympyrää ihmetellen miten hyvältä Xeno 3 näyttää. Aika temppu Monolithilta ja Nintendolta.

Ja aisssssaaaaaaakeli, kun tämä vaikuttaa muutenkin niin hyvältä! Kaikin tavoin. Hahmomallit, valikot, musiikki, taistelusysteemi (jonka monipuolisuus vielä nukkuu).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #4 : 30.07.2022 19:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Xenoblade 3 vaikuttaa olevan kaikkea sitä, mitä olen koskaan toivonut sarjan peliltä. Luulen, että Souls-fanit tunsivat samanlaista tykytystä rinnassaan, kun pelasivat talvella Elden Ringin ensimmäisiä tunteja. Fiiliksen siitä, että nyt on tapahtumassa jotain suurta ja ainutlaatuista – edessä oli seikkailu, joka jäi mieleen ikuisiksi ajoiksi. Matka, jonka jälkeen oli parempi pelaaja ja kenties jopa ihminen. Tämä on minulle samankaltainen hetki, rakastamassani genressä.

En voi alleviivata sitä liikaa, miten kiinnostavasti tarina on lähtenyt käyntiin omiin mieltymyksiini. Potentiaali on järjetön, ja toivon sydämestäni, ettei sitä päästetä karkuun.

En ole nauttinut vajaan kymmenen tunnin jälkeen mistään videopelistä vuosiin näin paljon kuin Xenoblade 3:sta. Menee lähelle jopa Breath of the Wildin ensifiiliksiä.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #5 : 03.08.2022 08:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili Peli aukeaa oikein kunnolla kolmannessa chapterissa. Kaksi ensimmäistä ovat oikeastaan tutoriaaleja ja sen takia eteneminen on vielä aika rajattua. Mutta kaikki pelot liian lineaarisesta kokemuksesta varisivat pois hyvin äkkiä kolmannen luvun alussa; alueet ovat aivan valtavia ja vähän joka puolella tarttuu mukaan uusi sidequest. Monet sivutehtävät on vieläpä tehty ensiluokkaisesti, ääninäyttelyineen kaikkineen. Eivät juuri eroa pääjuonen laadusta. Samoilin eilen esimerkiksi aavikolla tuntikausia havahtuen siihen, että olen ollut niin pitkään samalla alueella.

Olin pelannut ennen eilistä peliä pääasiassa monitorilta, mutta eilen otin Switchin käsiin ja pelasin ensimmäistä kertaa pidemmän rykäisyn handheldinä. Peli on täyttä karkkia silmille, oikea ihmeiden ihme, varsinkin Xeno 2:n suttuisuuden jälkeen. Väitän jopa, että puhtaan teknisesti paremman näköistä Switch-peliä ei handheld-moodissa löydy tältä tellukselta. Se pitää nähdä, jotta sen voisi uskoa.

Ja soundtrack... Se on tummasävyisempi, melankolisempi, vakavampi, integroituen pelin yleisteemaan täydellisesti. Ajoittain tulee mieleen Ramin Djawadin kolkon kauniit GOT-sävellykset kuin aiemmat Xeno-musiikit: https://www.youtube.com/watch?v=Iqjid_CbdK4

Monolith on onnistunut nostamaan sarjan ihan uudelle laatutasolle. Se on onnistunut näkemään, mikä edellisissä Chronicles-peleissä on toiminut ja mikä ei, samalla kun presentaation tasoa on nostettu.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Xenoblade Chronicles 3 « Vastaus #6 : 08.08.2022 17:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 682 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=esVCOCiFKHA

Xenoblade Chronicles 3 Brings Back The Same INCREDIBLE Feeling I Had in 2017...


Video pukee sanoiksi hyvin, miten tunnen tällä hetkellä. Ja statistiikatkin sen kertovat: en ole nakuttanut yli 60 tuntia pelikelloon tätä vauhtia sitten BotWin – ja ilman minkäänlaista leipääntymisen tunnetta. En edes ole ehtinyt pääjuonessa erityisen pitkälle, koska pelimaailmaan eksyminen ja sitä kautta uuden löytäminen on niin koukuttavaa ja hauskaa. Tarina on myös vahva, mutta pelissä on niin vetovoimainen maailma, että se on yhtälailla pelin tähti.

Pienet hetket – jos niistä nauttii tavallani – tekevät myös pelistä hurmaavan; tähtitaivaan alla vietetyn seikkailuntäyteisen yön jälkeen on kiva istahtaa aamiaispöytään, putsata varusteet ja puhua kuulumisia siitä, miten reissun varrella on tullut nähtyä. Sitten pilvet kerääntyvät taivaalle ja sade alkaa rapista maahan. Et ole enää olohuoneessasi, olet tässä kauniissa, monimuotoisessa, kiehtovassa, mutta myös vaarallisessa maailmassa.

Peisetti Monolith, kuten fellow kidsit sanovat.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines