Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Pokemon Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee: 16.11.2018
  • Pokémon Sword & Shield: 15.11.2019
  • Pokémon Mystery Dungeon - Rescue Team DX: 06.03.2020
  • Pokémon Sword & Shield: The Isle of Armor DLC 1: 17.06.2020
  • Pokémon Sword and Shield DLC 2: The Crown Tundra: 22.10.2020
  • New Pokémon Snap: 30.04.2021
  • Pokémon Shining Pearl & Brilliant Diamond: 19.11.2021
  • Pokémon Legends: Arceus: 28.01.2022
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Aihe: Pokemon  (Luettu 35579 kertaa)
Vs: Pokemon « Vastaus #90 : 26.02.2019 16:24 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Pokemon Direct huomenna klo 16.00 Suomen aikaa

Mitä veikkaatte, tuleeko Gen 8 olemaan teknisesti selkeä parannus Let's Go Pikachusta? Vaiko vai sen evoluutio? Haluaisin nähdä huomenna jotakin odottamattoman jännittävää, sarjan "BotW-hetken." Mutta pystyykö Gamefreak toimittamaan tällaisia herkkuja pöytään, se on toinen juttu.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #91 : 26.02.2019 22:19 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 502 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW No toivotaan selkeää parannusta. Voihan sieltä tietysti tulla jatkoa Let's Go -sarjalle, jonka jättäisin kyllä kauppaan. Let's Go Pikachua jaksoi pelata ainoastaan nostalgialaseilla. Olihan siinä hyviäkin juttuja, kuten koko ajan kartalla näkyvät monsut, mutta noin muuten jäin kyllä kaipaamaan syvyyttä.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #92 : 27.02.2019 17:49 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Shield ja Sword, näyttää tarpeeksi hyvältä, mutta miksi kamerakulmien pitää olla yhä ennaltamäärätyt? Tyyli toimisi hienosti hahmon takaa ja tuntuisi myös nykyaikaisemmalta. Joissain asioissa peli vaikuttaa myös menneen taaksepäin Lets Gosta, kuten Kabanossin mainitsemassa olioiden juoksentelusta näkyvästi alueilla.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #93 : 27.02.2019 18:47 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Ennaltamäärätyt kamerakulmat selittynee varmaan sillä, ettei tämäkään taida olla varsinaisesti avoimen maailman Pokémon-peli. Paikat vaikuttavat jokseenkin rajatuilta, minkä lisäksi maisemat toimittavat lähinnä taustojen virkaa. Samalla tyylillä toteutettuja kolmiulotteisia JRPG-pelejä taitaa löytyä jo ihan PS2-ajoilta lähtien.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #94 : 27.02.2019 22:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Odotellaan lopullisia tietoja ennen lyttäämistä, mutta olihan tuo niin tylsä ja seiffi kuin vain voi kuvitella. En huomannut mitään oleellisesti uutta tai hienoa verrattuna 3DS pokemoneihin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #95 : 05.06.2019 16:22 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili

Uudessa Poksussa on sittenkin vapaasti kontrolloitava kamera, ja avoin maailma! Jälleen kerran ensimmäinen traileri osoittautui lähes harhaanjohtavaksi, kun tämä toinen infopaukku räjäytti odotukset ullakolle.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #96 : 13.11.2019 12:10 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Netissä myrskyää tällä hetkellä, sillä Swordistä ja Shieldistä on paljastunut jatkuvasti uutta nipotuksen aihetta. Harva Nintendo-julkaisu onkin aiheuttanut näin paljon eripuraa ennen julkaisuaan. Uusista peleistä puuttuu hirmuinen määrä (yli puolet) Pokemoneja, ja niiden malleja on kierrätetty suoraan 3DS-peleistä, vaikka Gamefreak sanoi aiemmin muuta.

Miten tämä näkyy arvosteluissa (jotka tulevat tänään), ja myynneissä. Varmaan hyvin, hyvin vähän jälkimmäisissä, koska casuaali-yleisö ei voisi yleensä vähempää välittää, mistä netin syövereissä purnataan. En itsekään hahmota näitä puutteita kovin suuriksi, mutta se on ymmärettävää, sillä en ole todellakaan mikään kovan linjan Pokemon-fani, joka laittaisi peleihin satoja tunteja kiinni.

Haen perjantaina todennäköisesti Swordin, ja valitsen aloitus-Moniksi vesipohjaisen Sobblen.


EDIT:

Tämä on graafisesti selkeä parannus Lets Go -peleistä, vaikka ei alustan näteimpiin kuulukaan. Käyttöliittymäkin on erittäin hyvin näköinen, ultramoderni, etten sanoisi. Aika hyvät fiilarit alun perusteella. Kyllä tästä hieno seikkailu tulee!


« Viimeksi muokattu: 15.11.2019 11:37 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #97 : 19.11.2019 07:32 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuntuu, että Game Freak on lähtenyt kasualisoimaan Pokemonia, tuoden elementtejä Lets Gosta pääsarjaan. Kaikki osat pelanneelle superfanille tässä on varmasti jauhetun purkan makua, mutta itse diggaan tästä paljon. Palasin Pokemon Yellown jälkeen sarjan pariin vasta viime vuonna, joten en ole todellakaan ehtinyt leipääntyä Poksun perinteiseen gameplay loopiin. Nyt peli esimerkiksi antaa vinkkejä PokeDexissä, mikä hirviö (ja mistä) kannattaisi seuraavaksi napata. Puristit ehkä tahtoisivat itse löytää nämä, mutta minua se motivoi käyttämään otusjahtiin enemmän aikaa.

Ja on GF vähän yrittänytkin, sen näyttää Wild Area, joka on tietenkin parhaisiin avoimen maailman peleihin verrattuna hieman kotikutoisen oloista puuhastelua, mutta silti; se luo eloa ja vaihtuvuutta maailmaan, joka ei nyt vaikuta niin staattiselta kuin esimerkiksi LGP/E-peleissä. Vuorokaudenaikakin vaihtuu Switchin oman kellon mukaan, joka on tunnelmallista.

Tätä pelatessa tuntee, että on osa suurempaa ilmiötä, hengittäen populaarikulttuuria. Saman ilmiön kokee, kun ensi-illassa uusimman Star Warsin tunnusmusiikki täyttää leffasalin. Peli alkaa silloin kasvaa raamiensa ulkopuolelle. Ja kun niin tapahtuu, on erityisen jännittäävä pohtia, millainen tulevaisuus sarjalla voi olla edessään.  
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #98 : 20.11.2019 11:31 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 718 Basaaripisteet: 6 Profiili Ihan mielellään pelaillut kyllä, mutta kokonaisuus on kyllä aika säälittävää touhua Game Freaksilta. Varsin tyypillistä yksi askel eteenpäin ja kaksi taaksepäin, kuten aina ennenkin. Eikö niitä kiinnosta yrittää vai eikö ne oikeasti vaan osaa?

Ei minua haittaa jos pelistä puuttuu osa Pokemoneista, mutta että karsitaan vähän kaikkea muutakin aiemmista osista. Peli on sisällöltään todella köyhä. Näin vähän tutkittavaa ja löydettävää ei ole ollut varmaan ikinä aikaisemmin. Pelin läpäisyn jälkeen yksinpelaajille ei ole käytännössä mitään.

Ja jos luuli, että aiemmassa osassa nettipuoli oli aivan naurettavaa, niin nyt hyvänä uutisena, että pelistä on poistettu kokonaan yleinen Pokemonien vaihtopaikka, jonne pystyi laittamaan tarjolle omia Pokemoneja. Et voi myöskään vaihdella etkä taistella kaverilistalla olevia pelaajia kanssa, vaan ne pitää jostain käsittämättömästä syystä lisätä erikseen jollain koodilla. Mikä parasta, jos haluat vaihtaa jonkun kanssa Pokemoneja, niin et enää edes näe mitä Pokemonia vastapuoli haluaa. Kun molemmat ovat valinneet Pokemonit, tulee ruutuun teksti "haluatko suorittaa vaihdon". Siis miten helvetissä tämä toteutus on voinut edes mennä läpi julkaisuun? Mitään viestejä, ei edes valmiita viestejä Pokemon X/Y:n tapaan voi lähetellä.

Wild Arean idea on hyvä ja ehdottomasti suunta mihin sarjan pitää mennä jatkossa, mutta toteutus on täysin amatöörimäinen. Ihan kuin pelaisi pienen budjetin indie-peliä kännykälle, jonka on puuhatellut kasaan yksi tyyppi. Vaikea edes tajuta, että samalla alustalla pyörii Zeldat ja jo Wii U:lla nähty Xenobladen tyylisiä pelejä. Visuaalinen taso heittelelee muutenkin rajusti. Osa paikoista näyttää todella hyvältä ja tykkään tyylistä, mutta sitten osa voi olla ihan kuin 3DS-peliä pelaisi, jossa ei ole jaksettu tehdä edes erilaisia taloja, vaan hirveästi kierrätetty assetteja.

Loppupeleissä itseä kiinnostaa vain moninpeli toisia vastaan ja plussana, että pelissä on viimein 6v6 ranked mode, eikä vain 3 v 3. Kesti muutama vuosi saada tuokin mukaan.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #99 : 20.11.2019 17:48 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Jollekin toiselle firmalle vaan se Popemon IP ja äkkiä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #100 : 21.11.2019 12:27 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus

ITS SUPPA EFFECTIVE!

Nyt on Nipalla ammuksia; nähdäänköhän joulukuun myyntien vetävän vertoja jopa sille tykitykselle, mitä Wii ampui sen parhaimpina vuosina? Laite tosin kärsi pitkän aikaa siitä, ettei sitä ehditty tuottamaan riittävän nopeasti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Pokemon « Vastaus #101 : 21.11.2019 13:31 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 130 Basaaripisteet: 5 Profiili Uutisointikulmat on jänniä. Itse näin vaan otsikoita, että myynti on pettymys, sillä S&S jäivät nähtävästi useita kymmeniä prosentteja viimeisestä aidosta mainline-Pokemonista jälkeen. :b

Tuosta sarjan kehityksestä yleisesti, on itse asiassa aika hämmästyttävä ilmiö, että maailman kiistatta suurin viihdeilmiö edistää edelleen päävideopelisarjaansa näin varovaiseen tahtiin. Kaikilla varmasti on ollut haaveita Pokemon Goes Breath of the Wild -tyylisestä eeppisestä poksuseikkailusta, ja Pokemon Companylta löytyisi kyllä rahaa tehdä tämä kannattavasti vaikka 1000 monsterin rosterilla - joko Game Freakin avulla tai jotenkin muuten. Mutta, nähtävästi ainakin tähän asti pelit ovat myyneet ilmankin, joten mitäpä sitä.

Mielenkiintoista nähdä, jaksaako pääpelisarja tällä asenteella rytistellä seuraavat vuodet, vai joudutaanko pelisarjaa jossain välissä viimein tuomaan uudelle vuosituhannelle isommin askelin kuin koskaan tähän mennessä.


« Viimeksi muokattu: 21.11.2019 18:01 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Re: Pokemon « Vastaus #102 : 21.11.2019 14:26 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili
Uutisointikulmat on jänniä. Itse näin vaan otsikoita, että myynti on pettymys, sillä S&S jäivät nähtävästi useita kymmeniä prosentteja viimeisesti aidosta mainline-Pokemonista jälkeen. :b

Tod.näk siksi, että Nintendo ilmoittaa aluksi vain fyysisten kopioiden myynnit. NS:llä digiversiot tekevät kauppansa paremmin kuin 3DS:n ajalla.

Sun&Moon liikkui ensimmäisen kuukautensa aikana 7,2 miljoonan kopion voimin. Ainakin minusta vaikuttaa siltä, että nyt voi olla tulossa vielä kovempi luku.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #103 : 09.01.2020 19:57 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili

Diggaan siitä, että Game Freak keskittyy ilmeisesti tänä vuonna laajentamaan Swordia ja Shieldiä sen sijaan, että se julkaisisi kolmannen version tai uuden remaken. Toki aina voi esittää väitteitä, että tämän DLC:n olisi pitänyt olla ilmainen tai sitten end game contenttia.

Erityisen siistiä mielestäni on, että molemmat uudet alueet toimivat Wild Arean tavoin ja ovat molemmat tutkittavissa vapaalla kameralla. Estetiikkakin osuu meikälle: odotan varsinkin talvisia maisemia, sillä en saa niitä videopeleissä koskaan tarpeeksi.


Mystery Dungeonin DX -versio meni demon perusteella ainakin harkintaan. Mietityttää vielä, onko peli todella 60 euron arvoinen, ja kuinka nopeasti se alkaa toistamaan itseään? Graafisesti se on värikkyydessään ilahduttava. Hyväntahtoinen ja leppoisa fiilis on pelissä suorastaan käsinkosketeltava.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #104 : 15.06.2020 20:35 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.ign.com/articles/we-saw-30-minutes-of-pokemon-sword-and-shields-isle-of-armor-dlc

Lainaus
We already knew the Isle of Armor would at least include an additional wild area, but this demo confirmed that the entirety of the island is basically one big massive wild area, with many more diverse terrains than on the mainland. I saw coastal beaches, swampy marshes, lush forests, gloomy caves, and even deserts during my short tour. At many intervals during the story and upon entering new areas, the camera swept over each spot, creating a beautifying panoramic effect that highlighted the topography of the island. It also seems as though all of these areas can be explored as soon as you get to the island, without needing to progress the story, which leaves the pacing in the player’s hands.

Overall, each of these micro areas seemed to be a little more full with environmental touches like logs or trees than the mainland wild area was. I also saw Pokémon interact with their surroundings in ways I hadn’t before. For example, I saw a Pokémon on a tree branch in the forest. Though Nintendo couldn't confirm how we could interact with this Pokémon, I assume it could be lured down from the tree by whistling at it - like you would lure flying Pokémon down from the sky in the base Pokémon Sword and Shield.

Isle of Armor kuulostaa kyllä hyvältä. GameFreakilta loppui varmaan aika kesken, kun Wild Area jäi toteutukseltaan hyvin laihaksi aiemmin. DLC 1 syventää tämän mukaan merkittävästi juuri sitä elementtiä, tuoden kaivattua tutkimusmatkailua sarjaan. Pokemon Breath of the Wildin ja Xenobladen tasoisella tutkimisella olisi kuumaa kamaa.

Minulla on muutenkin vielä about 150 Pokemonia löytämättä, ja keskiviikkona napsahtaa sata lisää.  :) Kyllä tässä pelattavaa riittää, mutta eri juttu, miten kiinnostavaa se kontentti on. Rentouttavana pelaamisena menee silloin tällöin mainiosti.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #105 : 16.06.2020 23:02 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 718 Basaaripisteet: 6 Profiili Olisikin pelkkä wild area, josta aika loppunut.

Pelihistorian menestyneimpiä sarjoja ja ei varmasti ole rahasta ollut kiinni, mutta peli näyttää monin paikoin hi-res 3ds-peliltä, pyörii silti aivan miten sattuu, sisältöä naurettavan vähän ja kaupungeissa 1-2 erilaista taloa, joita vaan kloonattu riviin. Nettiominaisuuksista lienee turha edes mainita. Lähinnä takapakkia. Pokemon Sword ja Shield on täysin ala-arvoinen ja kunnianhimoton julkaisu, jonka eteen ei ole vuodatettu pisaraakaan vaivaa ja haiskahtaa törkeältä rahastukselta, kun otetaan huomioon sarjan menestys.

Pelisarja pitäisi saada äkkiä jonkun muun firman käsiin. Potentiaali valuu täysin hukkaan.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #106 : 17.06.2020 17:44 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili Puolen tunnin perusteella Isle of Armorin Wild Area about 10x kiinnostavampi kuin pääpelin.

Ja uusi Pokemon Snap julkistettiin! N64:llä oli kyllä hauska napsia otoksia, vaikka mikään kaikkien aikojen suosikkini se ei olekaan. Lisää uutisia tulossa ensi viikolla "suuresta projektista." Julkistetaanko uudet remaket jo nyt, vai onkohan kyseessä Detective Pikachu 2? Epäilen, että GameFreak ottaisi puheeksi ensi vuoden Pokemonit tässä vaiheessa, kun Sword/Shieldkin on vielä vaiheessa ja kontenttia tekeillä/tulossa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #107 : 26.02.2021 13:56 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili

Tänään tulossa vuotojen mukaan suuria Pokemon-uutisia: https://www.reddit.com/user/PracticalBrush12/comments/lsssby/stroke_é_man/

Odotetusti Diamond & Pearl -remaket tänä vuonna, mutta tämä on se pommi: BotW-tyylinen avoimen maailman Pokemon tulossa 2022, jos tämä ei ole pätevä huijaus:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Todellakin sitä, mitä väsähtänyt sarja tarvitsee.« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 14:05 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #108 : 26.02.2021 15:33 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Syön hattuni jos sieltä tulee mitään mullistavaa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #109 : 26.02.2021 16:39 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili
Syön hattuni jos sieltä tulee mitään mullistavaa.

Tässä asiassa ymmärrän sataprosenttisesti epäilyjäsi.  ;D Vuodon mukaan remaket on tehnyt muu studio, GameFreakin ollessa vastuussa uudesta, isosta avoimen maailman pelistä. On sanomattakin selvää, että monet tahot epäilevät millaiseen suoritukseen GF pystyy, jos pelin mittakaava on suuri.

EDIT:

Eli Pokemon Legends. Konsepti on mainio ja vie sarjaa oikeaan suuntaan, mutta hyvä hemmetti miltä pelin tekninen puoli tällä hetkellä näytti. Onneksi julkaisuun on vielä vuosi. GF tarvitsisi apua Nintendolta ja/tai Monolithilta.


« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 17:30 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #110 : 26.02.2021 18:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 503 Basaaripisteet: 2 Profiili Kappas Epin hype huhu piti kerrankin paikkansa :lol: Ihan lupaavan oloinen. Tosin tekninen puoli oli yllättävän heikolla. Mielestäni Nintendo valkkaa aika hyvin demonsa että suuria heikkouksia ei näy. Nyt näkyi ja pahasti. Alkoi melkein mietityttämään että NS+ on pakko tulla vuoden lopulla jos ollaan edes lähellä tätä tasoa. Mutta, onhan tässä vielä aikaa hiota peliä. Early 2022 on myös niin mukavan joustava määritelmä että se voi olla kaikkea Q1:n sisällä, ja Nintendo venyttää helposti early sanan Q2:lle.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #111 : 26.02.2021 19:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 028 Basaaripisteet: 14 Profiili Muuten vois syödä hatun, mutta kun peli näytti PS2 pelin prototyypilta niin odottelen vielä  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #112 : 27.02.2021 07:10 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili https://twitter.com/CentroLeaks/status/1365303538889424902

Legendin taistelusysteemi on samanlainen kuin vanhoissa FF-peleissä, eli ATB. Taisteluiden ja tutkimisen välillä ei myöskään ole mitään siirtymää. Ja jos hahmo ei kanna mukana yhtään Pokea, pitää damage ottaa itse vastaan.

Tämä kuulostaa saakelin hyvältä. Älä GF vaan mokaa tätä!

Julkaisuajankohta – aikainen 2022 - on myös suurelle Pokemon-pelille poikkeuksellinen. Ehkä peli liittyy Super Switchin tulitukeen julkaisuikkunassa. Joka tapauksessa pelin myyntipotentiaali on tavaton, sillä Switch-tuoteperheen install base on vuoden päästä melkein varmasti yli 100 miljoonan laitteen.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #113 : 18.08.2021 09:50 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.youtube.com/watch?v=kdja9m4YlT4

Tänään klo 16:00 Pokemon Presents. Luvassa puolisen tuntia Poke-uutisia.

Ilman Arceusta tämä ei olisi ihan niin kiinnostava. Nyt uuteen Open World -Pokemoniin on enää viisi kuukautta, joten odotettavissa on valmiimpaa ja parempaa matskua kuin se, mitä näimme pelistä viimeksi. Jos ei ole, niin sitten on syytä huolestua. Toivottavasti näyttävät kunnon gameplay demon pelistä, sellaisen jossa samoillaan eri maisemissa ja fiilistellään maailmaa.

Mielestäni Arceuksen tammikuinen julkaisu viittaa siihen, että Nintendon vuodesta 2022 on tulossa poikkeuksellisen laadukas; yleensä tammikuun slottiin sysätään mittakaavaltaan pienempiä pelejä tai uudelleenlämmittelyitä (2020: Tokyo Mirage Sessions, 2019: New Super Mario Bros. U).


« Viimeksi muokattu: 18.08.2021 10:05 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #114 : 22.01.2022 14:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 585 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.videogameschronicle.com/news/japans-press-have-played-pokemon-legends-its-an-experience-like-no-other/

Lainaus
"What was particularly impressive in this experience was the construction of the world. I was impressed by the way the same old Pokémon battles were blended into the new and innovative action without any sense of discomfort.

“It’s a game experience like no other in the series, and I have high hopes for it as a completely new form of Pokémon game.”

Arceus hype check!

Nyt kuulostaa hyvältä. GameFreak ehkä oikeasti ottanut kunnon askeleen eteenpäin sarjan kanssa. Arceus ei tunnu perinteiseltä Pokemonilta, ja se lienee kenelle tahansa pelisarjaa pidempään pelanneelle hyvä uutinen.

Gameplay looppi muistuttaa kuulemma Monster Hunteria melko paljon. Ja jos sisäpiiriläisiä on uskominen, on Monolith ollut auttamassa jossain määrin GameFreakia Arceuksen maailman luomisessa. Tällä kertaa yksinpeli on tärkeimmässä roolissa, ja niinpä on on tärkeää, että siinä on haastetta ja tekemistä pitkäksi aikaa. Toivottavasti GF on laittanut peliin superbosseja, jotka pyyhkivät pelaajaa mennen tullen, jos niitä erehtyy haastamaan liian aikaisin.

Pelailin äsken myös Tetris 99:n Arceus Eventtiä, joka antoi ensimaistiaiset pelin musiikista. Oli muuten hyvää kamaa. Kova setti, jos muutkin biisit ovat samaa laatua.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #115 : 23.01.2022 10:41 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 718 Basaaripisteet: 6 Profiili Näyttää kyllä aivan järkyttävän huonolta. Visuaalisesti aivan ala-arvoinen, pelillisesti karsittu kaikki minimiin, taistelut toisia vastaan poistettu kokonaan ja peli näyttää sellaiselta "tein ekaa kertaa avoimen maailman" -peliltä.

On se käsittämätöntä, etteivät voi tehdä kunnollista peliä, kun ei pitäisi olla rahasta kiinni. Ensin Sword and Shield, sitten käsittämättömän surkea demake Diamondista ja Pearlista ja nyt tämä. Mutta kun katsoo myyntilukuja, niin miksi edes yrittää, jos rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Luulisi silti, että tekijöillä itsellään on jotain ambitioita omia pelejä kohtaan, mutta vissiin kaikki ovat tekemässä vain rahan takia.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines