Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Pokemon Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee: 16.11.2018
  • Pokémon Sword & Shield: 15.11.2019
  • Pokémon Mystery Dungeon - Rescue Team DX: 06.03.2020
  • Pokémon Sword & Shield: The Isle of Armor DLC 1: 17.06.2020
  • Pokémon Sword and Shield DLC 2: The Crown Tundra: 22.10.2020
  • New Pokémon Snap: 30.04.2021
  • Pokémon Shining Pearl & Brilliant Diamond: 19.11.2021
  • Pokémon Legends: Arceus: 28.01.2022
  • Pokemon Violet & Scarlet: 18.11.2022
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Aihe: Pokemon  (Luettu 65674 kertaa)
Pokemon « : 13.04.2009 18:53 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Mitä vittua ei Pokemon aihetta pelaajalaudalla? No korjataan.

Tänne siis muistelot ehkä kovimmasta JRPG-sarjasta koskaan. Tai no omaksi genreksihän taskumonsterit sitten muodostuivat, mutta ei takerruta siihen. Kukapa ei olisi näitä munpäitä joskus kerännyt tai töllöstä katsonut (tiedän montakin). Pelien kantavin voima minun nähdäkseni on se, että kun vastaan tulee hienoja öllejä joka puskassa niin pelaajalla on mahdollisuus ne ottaa myös kiinni. Mikä valinnanvara ja loputtomien yhdistelmien kokeilu siitä alkaakaan! Ei pidä aliarvioida sitä tunnetta kun joku sadoista hirviöistä näyttää hyvältä ja sopii eri pelaajien mentaliteettiin. Emot ottaa toki kiinni kaikenlaisia pimeitä ja rumia örmöjä ja tytöt söpöjä perhosia tai jotain läskejä snorkkuja. Tämä oli ainakin minulle tärkeä osa pelikokemusta. Juhlijoiden tyylin piti sopia yhteen. Tätä avitti vielä ensimmäisissä peleissä se, että taide oli hienoa ja hirviöt vakuuttavia. Tänä päivänä siitä taiasta ei ole hajuakaan, mutta ei siitä kehittäjiä voida kokonaan syyttää enää monen sadan erilaisen ötön jälkeen.

Se toinen tärkeä aspekti tässä jo valmiiksi loistavassa kaavassa oli moninpeli. Eipä siitä tarvitse enempää turinoida, sillä mikä olisi mahtavampaa kuin päästä pieksämään elävä vastustaja omilla hienoilla satoja tunteja elämääsi imeneillä mussukoilla. Seksi? Vuoristokiipeily??? No ehkä, mutta lähelle päästiin.
Nostalgia huurujen jälkeen voittekin sitten tärisevin käsin vastata tähän. Kiinnostaako ketään vielä vetää yksi rundi? Vielä yksi seikkailu ennen harmautta ja hautaa. Rintamerkkien keräys, puskissa kyyristely, sen harvinaisen kusipään etsintä... eliitti-nelikon perseiden omistaminen?! Ja sitten se viimeinen shodown kun lautalaiset kohtaavat keskenään!

Pokemon Platinum näyttäisi olevan aika halpa ja uusin osa. Mitä sanotte pellet?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #1 : 13.04.2009 19:15 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Syksyllä nousi koulussa Pokémon-villitys. Tämänhän aloitti lautalainen Iva, joka alkoi pelaamaan Crystalia koulussa. Sitten alkoi jengi muistelemaan Pokémonia ja pian tuli ostettua takaisin Pokémon Blue yhdeltä kaverilta. Sitten vielä yksi kaveri osti GBC:n ja Pokémonin. Siinä sitten meitä oli kolme, jotka väli- ja oppitunneilla pelasivat Game Boy Colorilla Pokémonia. Sitten se vähän jäi.. Mutta menin kyllä Pokémon Bluen lopulta läpi (liigan siis) ja ostin vielä CIB-kuntoisen Pokémon Redin. Tuli tuolloin syksyllä mietittyä tuon Platinumin hankkimista "sitten keväällä". Nyt on rahatilanne vähän heikko, eikä viittisi rahoja tuhlata mihinkään hemmetin peleihin. Katellaan.

Nyt tekisi vähän mieli kerätä tuossa Bluessa kaikki mahdolliset pokemonit. Ja veljen pelit tuli tänne, siellä oli joku GBA:n Pokémon. Vaikka noin uudet Pokémonit eivät olekaan niin hyviä, niin voisihan tuotakin alkaa pelaamaan.

Olen edelleen sitä mieltä, että Pokémon Red/Blue on maailman paras peli. Hitto, taas alkoi mieli tehdä pelaamaan. Se Pokémon-villitys silloin joskus yhdeksän vuotta sitten oli mieletön. Kaikilla oli kortteja. Minulta löytyy vieläkin, mutta pelata en ole koskaan osannut. Ehkä pitäisi opetella, niin voisin jonakin päivänä olla kuin sankarini Tom Roos - Pokémon-maailmanmestari.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #2 : 13.04.2009 19:20 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Wizardsin Pokemon-kortit oli mahtavia. Muuten olisi varmaan vieläkin kokoelma tallessa, mutta skene kuoli kotiseudulla.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #3 : 13.04.2009 22:32 »
Soukyugurentaio-
tokuyo
~ forever with me ~ Jäsen Viestejä: 83 Basaaripisteet: 2 Profiili
Omista köpömön kokemuksista se GBC:n Crystal-versio on ehdottomasti kaikkein paras. Olihan tuo pokemon-huuma alkanut jo Bluen myötä, mutta Crystalissa oli niin paljon hienoja parannuksia ja uudistuksia, että se tuntui edelleen tuoreelta. Mukana oli reaaliaikainen kello sekä yön- ja päivänvaihtelu (ja muutos näkyi ihan oikeasti heti kello kuuden jälkeen!), pokemonien risteytys, radio, jonka ohjelmia kuuntelemalla voitti aina kaikkea kivaa (kuten Rare Candyja), Elite Fourin jälkeen pääsi seikkailemaan Kanton alueella (voi että sitä nostalgian tunnetta kun sai haastaa kaikki Bluen vanhat salipäälliköt), jo päihitettyjä kouluttajia vastaan saattoi ottaa halutessaan revanssia kännykän välityksellä ja Suicunen nappaamiseksi peliin oli ympätty uusi eeppinen sivujuonne sekä paljon, paljon muuta... Ja silloin ne sata uutta pokemonia olivat vielä kohtuu hienon näköisiä nykyisiin koiranoksennuksiin verrattuina. Ainoana miinuksena eliittinelikko oli vain melkoisen lussu tapaus - tosin tätä puutetta paikkasi salainen haastaja Mt. Silverillä...

Oi niitä aikoja.
buginen lastenpeli
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #4 : 14.04.2009 01:40 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Jouluna 1999 sain lahjaksi GBC:in ja siihen toivomani Pokemon Yellown. Peli oli pakko saada, koska ihastuin kaverin Blue -versioon jo aiemmin. Naapurissakin oli pari kaveria, jotka hankkivat myös Pokemonit, ja mitä enemmän porukkaa, sitä hauskempaa.

Noh, Yellowin jaksoi pelata sen muutaman kerran läpi, minkä jälkeen pian tulivatki Gold ja Silver versiot. Silver -versio oli oma valintani, ja muut kaverit ottivatkin sitten Goldin.

Silver oli selvä parannus Yellowista. Tämän takia pelin jaksoi pelata sen 12 kertaa kyllästymättä, joka kerta eri pokemonit ja eri koulutustaktiikka. Silverissä pääsin myös ensinmäistä kertaa kokeilemaan linkkikaapelin välityksellä käytäviä otteluja! Turpiin annettiin ja saatiin, mutta hauskaa oli joka kerta. Sitten myös vähän vaihdeltiin moneja.... Koko peli oli alusta "loppuun" huikeaa pelattavaa, minkä jälkeen paluu Kantoliigaan oli jotain niin eeppistä, ettei mikään peli ole sen jälkeen saanut liikuttumaan niin paljon... vaikka vähän tehtävää siellä loppeujenlopuksi olikin.

Muutama vuosi myöhemmin, kun Silver oli pelattu puhki, pidin pokeista pitkän tauon. En ostanut seuraavia versioita, eli Rubya ja Sapphirea, mutta myöhemmin veljeni osti Emeraldin, ja sen jaksoin hädintuskin kerran pelata läpi. Se taika, mikä oli tehnyt Silveristä niin täydellisen, oli kokonaan tiessään Emeraldissa.

Viimevuonna ostin lopulta Pearlin, mikä olikin Emeraldia paljon parempi, muttei silti vieläkään päässyt Silverin tasolle. Ja en usko että mikään pokepeli enää edes voi.

Lopuksi vielä tunnelmaa lisäämään kuva Silverin alkuruudusta. Uuu  8)

tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #5 : 14.04.2009 08:09 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Red ja Blue ovat legendoja, mutta jos otetaan muna pois perseestä, niin sarja on kyllä koko ajan parantunut reippaasti. Sarjan pääidea on taistella muita pelaajia vastaan ja mitä vanhempi Pokemon kyseessä, sen epätasapainoisempia ne ovat. Ensimmäiset osat on käytönnössä järjettömiä. Psychic-hemmot teurastavat käytännössä kaikki muut ja muutamilla tyypeillä ei tee yhtään mitään.

Kyllähän nuo vanhat pelaa läpi ja loistavia ovatkin, mutta DS:n uusimmat versiot ovat ylivertaisia muuten. Platinum paras. Naurettavan monipuolisia ja syvällisiä pelejä, vaikka suurin osa pelaajista ei sitä varmaan tiedäkään.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #6 : 14.04.2009 16:33 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili
Kyllähän nuo vanhat pelaa läpi ja loistavia ovatkin, mutta DS:n uusimmat versiot ovat ylivertaisia muuten. Platinum paras. Naurettavan monipuolisia ja syvällisiä pelejä, vaikka suurin osa pelaajista ei sitä varmaan tiedäkään.

Totta se, että Pokemonit paranevat pelattavuudeltaan ja ovat monipuolisempia joka kerta, mutta se taika, mikä teki GBC -pokeista parhautta, ei ole sama näissä uusimmissa. Esimerkiksi Pearl on mielestäni aivan helvetin hyvä ja kaikinpuolin parempi pelattava kuin Silver, mutta silti jollaintapaa sieluttomampi.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #7 : 14.04.2009 16:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin ainoa suuri paha näissä uudemmissa versioissa on taistelujen hiiiiiiiitaaaaauuuuuss.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #8 : 14.04.2009 22:47 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili Uudemmissa Jopemoneissa ei myöskään saa valita Bulbasauria aloitusotukseksi. Pitkä miinus.

Ei, kyllä minullekin se ensimmäinen Pokemon–pelien sukupolvi eli Red/Blue/Yellow edustavat sitä parhainta Pokemonia. Taisin myös jyystää niitä sen verran, ettei Gold/Silver/Crystal oikein enää maistunut miltään, vaikka niissä olikin fiitsöreitä vaikka muille jakaa. Näiden jälkeen pelasin vielä GBC:n Pokemon Trading Card Gamea, joka oli itseasiassa aika hyvä. Uudemmista peleistä en ole testannut ainuttakaan.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #9 : 14.04.2009 23:09 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili No eipä kukaan sitä Bulbasauria olisi halunnutkaan koska Charmander on ja tulee aina olemaan "da real shit". Itselleni ekan ja tokan sukupolven Poukimoneilla on suurinpiirtein sama arvo, kenties johtuen siitä että Redin nostalgia-arvo on järjettömän iso ja Crystalilla löytyy myös nostalgia-arvoa mutta koska se oli niin hemmetin monipuolinen paketti niin on se kuitenkin ehkä lempipokemonini.

En kyllä koskaan unohda niitä Pokemon Goldin ja Redin (vai oliko se Goldin ja Goldin välisiä) linkkikaapelinujakoita joissa otimme tahalteen linkkikaapelia pois kesken matsin... Vihollisen Tangela vaihtoi väriään kesken matsin ja jo kerran kuollut Ariados palasi 0 HP:tä energiapalkissaan aina vain takaisin kentälle vain kuollakseen heti uudelleen. Mitä ihmettä?
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #10 : 15.04.2009 08:46 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW
No eipä kukaan sitä Bulbasauria olisi halunnutkaan...

Minä ainakin otin sen aina aloituspokemoniksi, sipulit jyrää.

Liekö ensimmäinen "kunnon" pelini ollut juuri jokin Pokémon Yellow. Mahtava pelihän tuo on, vaikken koskaan jaksanut kerätä kaikkia hirviöitä, mutta monta kertaan tuo todellakin tuli pelattua. Sitten tietenkin tuli nämä Gold & Silver -versiot, ostin Goldin kun muilla oli aina Silver, ja tulihan se Crystalkin ostettua, mutta sen olen jo kadottanut aikapäiviä sitten. Ruby ja Sapphire olivat myös vielä ihan hyviä pelejä, mutta nämä uudet pokemonpelit, Diamond & Pearl... en jaksa enää edes perehtyä näihin, en edes muista ulkoa kuin yhden 4. sukupolven Pokémon-hirviön nimen ja sekin on joku Piplup. Liika on liikaa.

Hieno pelisarja, vaikken ymmärräkään (enkä edes jaksa ymmärtää), miten pokemoneja oikeasti koulutetaan (huippuyksilön löytäminen, otuksen arvot jne.).


« Viimeksi muokattu: 15.04.2009 08:53 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #11 : 15.04.2009 18:53 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Bluessa 151 Pokémonia, ilman mitään huijauksia. Linkkikaapelilla vaihtelin serkkujen kanssa ja Mewit haettiin Helsingistä. Jonotus kesti tunnin vai pari. Sen jälkeen oltiinkin huudien hooceimmät jätkät. Versioita löytyy Blue (Mew), Yellow, Gold, Crystal (Celebi), Sapphire ja pikkusiskolla on Diamond, joka tuntui aika tuhnulta kun sitä kokeilin. Pokémon Stadium N64:llä Bluen poké-tiimilläni oli aina hienoa.
Vielä löytyy laatikosta kansio missä on kaikki ensimmäistä 151 keräilykorttia, suuri osa vielä shinyjä. Ei siis taistelukortteja vaan ihan pelkästään keräilyyn tarkotettuja. Ja kaapissa on ainakin 50h edestä nauhotettuja jaksoja, ja muutama virallinen video.
Olihan toi fanitus aika villiä sillon ala-asteella.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #12 : 15.04.2009 18:59 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Bluessa 151 Pokémonia, ilman mitään huijauksia. Linkkikaapelilla vaihtelin serkkujen kanssa ja Mewit haettiin Helsingistä. Jonotus kesti tunnin vai pari. Sen jälkeen oltiinkin huudien hooceimmät jätkät. Versioita löytyy Blue (Mew), Yellow, Gold, Crystal (Celebi), Sapphire ja pikkusiskolla on Diamond, joka tuntui aika tuhnulta kun sitä kokeilin. Pokémon Stadium N64:llä Bluen poké-tiimilläni oli aina hienoa.
Vielä löytyy laatikosta kansio missä on kaikki ensimmäistä 151 keräilykorttia, suuri osa vielä shinyjä. Ei siis taistelukortteja vaan ihan pelkästään keräilyyn tarkotettuja. Ja kaapissa on ainakin 50h edestä nauhotettuja jaksoja, ja muutama virallinen video.
Olihan toi fanitus aika villiä sillon ala-asteella.
Miten olet voinut pelata noin paljon? Ethän sinä kerkeä, kun pitää olla bilettämässä!
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #13 : 15.04.2009 20:09 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Bluessa 151 Pokémonia, ilman mitään huijauksia. Linkkikaapelilla vaihtelin serkkujen kanssa ja Mewit haettiin Helsingistä. Jonotus kesti tunnin vai pari. Sen jälkeen oltiinkin huudien hooceimmät jätkät. Versioita löytyy Blue (Mew), Yellow, Gold, Crystal (Celebi), Sapphire ja pikkusiskolla on Diamond, joka tuntui aika tuhnulta kun sitä kokeilin. Pokémon Stadium N64:llä Bluen poké-tiimilläni oli aina hienoa.
Vielä löytyy laatikosta kansio missä on kaikki ensimmäistä 151 keräilykorttia, suuri osa vielä shinyjä. Ei siis taistelukortteja vaan ihan pelkästään keräilyyn tarkotettuja. Ja kaapissa on ainakin 50h edestä nauhotettuja jaksoja, ja muutama virallinen video.
Olihan toi fanitus aika villiä sillon ala-asteella.
Miten olet voinut pelata noin paljon? Ethän sinä kerkeä, kun pitää olla bilettämässä!
Ala-asteella riitti vesi, maito, mehu ja limu. Ei sitä paljon biletelty. Vesisotaa kyllä oltiin Super Soakkereilla. Ja pelattiin Team Buddiesia.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #14 : 16.04.2009 01:10 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili Red ja Blue on tosiaan kyllä parhautta, joskin MasterTK puhuu kyllä asiaa tuosta noiden moninpelistä. Melkein kaikissa peleissä jotka kaveriporukalla tuolloin pelattiin oli kyse siitä tekeekö vastustajan Alakazam ekalla vuorolla Substituten vai Thunder Waven. Silver ja Crystal meni sitten yksinpelipainotteisesti, joskin mitä olen noiden moninpelistä kuullut, niin ehkä parempi näin. Rubyn ostin vasta vuosi pari julkaisun jälkeen, ja siihen ei ole tullut kovin paljon aikaa kulutettua ihan konsoleilla pelatessa, netissä NetBattlen avulla sitäkin enemmän. Diamondin ostin käytännössä heti Japanin julkaisun aikaan ja Pearlin USA:n julkaisun aikaan. Niihin vierähti sitten jokunen sata tuntia. Platinumia ei vielä ole ja saa nähdä tuleekokaan, sen verta kyseenalaisia settiuudistuksia tuli nähdäkseni tuon mukana.

Yksinpelinä varmaan jaetun ykkössijan vievät Red/Blue ja Crystal. Moninpelinä sitten Diamond/Pearl, joka on parhaillaan kyllä oikein maukasta menoa. Tosin sitten paskimmillaan aivan järkyttävää paskaa kun Sandstormissa Sand Veilin avulla iskuja väistelevä Garchomp väistää 4 Ice Beamia putkeen ja iskee samalla Critical Hittejä yhtä monta kappaletta, niin hajottaahan se. Hitautta kyllä näissä uudemmissa piisaa, kuten zoukka tuossa aiemmin mainitsikin. Sandstorm/joku muu säätila + Leftoversien healaus ja siihen päälle vielä mahdollinen Poison/Burni raastavat kyllä hermoja paikoitellen.
Kokoelma
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #15 : 24.04.2009 15:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili www.shoddybattle.com

Menkää tonne, ladatkaa app ja tehkää tiimi. Pelaillaan!

EDIT: Multa saa vinkkejä jos tuntuu monimutkaiselta. En minäkään aluksi osannut tuota käyttää.


« Viimeksi muokattu: 25.04.2009 11:01 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #16 : 25.04.2009 15:28 »
ZepKi Jäsen Viestejä: 308 Basaaripisteet: 0 Profiili
www.shoddybattle.com

Menkää tonne, ladatkaa app ja tehkää tiimi. Pelaillaan!

Shoddybattle on mun mielestä aivan karsea verrattuna Netbattleen. Löytyy myös suomiservu, jossa kivoja tyyppejä ;)
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #17 : 25.04.2009 16:12 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
www.shoddybattle.com

Menkää tonne, ladatkaa app ja tehkää tiimi. Pelaillaan!

Shoddybattle on mun mielestä aivan karsea verrattuna Netbattleen. Löytyy myös suomiservu, jossa kivoja tyyppejä ;)

Pitääpä tsekata.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #18 : 25.04.2009 16:27 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Osittain tämän topicin innoittamana muutaman kuukauden tauon jälkeen päätin pelata vähän Blueta. Kerran olen siis liigan vetänyt läpi, joten nyt olen päättänyt keskittyä pokemonien keräämiseen. Spearow'n metsästin ja vaihdoin sen Farfetch'diin. Sen jälkeen pyydystin 4-levelisen Spearow'n ja kasvatin sen 10-leveliseksi. Tuosta pitää jaksaa vielä, että se jossain vaiheessa muuttuisi Fearowksi. 3-levelinen Rattata on nyt 10-levelinen Rattata ja puuttuipa minulta Weedlekin, niin sellaisen pyydystin. Nyt se on Kakuna.

Yllättävän mukavaa puuhaa tämäkin on palata tavallaan alkuun pyydystämään pokemoneja ja kasvattamaan niitä. Pakko se on vielä sanottava - Maailman paras peli.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #19 : 26.04.2009 10:13 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
www.shoddybattle.com

Menkää tonne, ladatkaa app ja tehkää tiimi. Pelaillaan!

Shoddybattle on mun mielestä aivan karsea verrattuna Netbattleen. Löytyy myös suomiservu, jossa kivoja tyyppejä ;)

Pitääpä tsekata.

Ite voin pari vuotta sitten Netbattlea hinkanneena sanoa, että siinä on ihan hyvin fiilistä. Kaikki koittamaan. :D
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #20 : 27.04.2009 14:03 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Itseltä löytyy Yellowista 150 Pokemonia. Melkoinen homma oli ne kaikki saada tuolloin. Mitään koodeja en käyttänyt vaan ihan Bluen ja Redin kanssa vaihtelin Pokemoneja linkkikaapelilla. Hyviä pelejä nuo Pokemonit todellakin, ihan uusimpia en vielä ole edes pelannut mutta tämä vääryys pitäisi joskus poistaa. DS:lle ois tuo Platinium hankinnassa, todella kiihottavaa olisi päästä pitkästä aikaan vähän "kätsäämään" pokemonei.
Pokemon pelit ovat sinäänsä itsellä ainuita JRPG-pelejä joita pelaan tai edes tykkään pelata. Jotenkin ovat vaan niin hassui ja söpöi, kawaiiii ^^
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Re: Pokemon « Vastaus #21 : 09.05.2009 18:20 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Ilmeisesti tulevaisuudessa täytyy vielä yksi Pokémon-peli ostaa, kun ehdottomasti omiin suosikkeihini lukeutuvat Silver- ja Gold-versiot saavat näillä näkymin remakeversiot DS:lle.

Naks

Itsekin siis lukeudun ainakin jonkinlaiseksi Pokémonin ystäväksi, vaikken edustakaan aivan näitä hulluimpia "treenaajia". Omistuksessa on niin Yellow, Silver, Ruby sekä Diamond, joista ehdottomasti eniten aikaa on kulutetu Timantin ja Hopean parissa, tosin hieman erilailla pelaten. Silverissä olen enemmän panostanut tutkimiseen sekä grindailuun, kun taas Diamondin kohdalla olen keskittynyt kunnolla keräilemään erilaisia Poksuja, kun kerrankin minulla on peräti mahdollisuus vaihdella ihan oikeidenkin ihmisten kanssa kasaan kerättyjä otuksia. Ja se onkin hauskaa puuhaa se :)


« Viimeksi muokattu: 09.05.2009 18:34 kirjoittanut Riepu »
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #22 : 09.05.2009 18:52 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jätän Platinumin väliin, mutta Goldin/Silverin remake on ehdottomasti hankittava! Ihan mielettömän kova uutinen. Meikäläisen edellisestä DS-pelistä onkin aikaa ja olen miettinyt, että koskakohan Goldista ja Silveristä tehdään remake, kun Red/Bluesta on jo tehty.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #23 : 24.06.2010 14:30 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Pokemon pullahtaa taas pinnalle...

Olen (tietysti) jauhanut uutta Goldin remakea jo aika paljon. Sopii hyvin matkustavalle. Nyt vaan alkaa olla pikkuhiljaa seinä vastassa kun pokedex sanoo n. 450. Miten saan "nähtyä" niitä kaiken maailman rareja joita minulla onnettomalla ei ole (esim. Mew) että voisin edes yrittää vaihtaa niitä?
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #24 : 11.07.2010 20:19 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Pokemon pullahtaa taas pinnalle...

Olen (tietysti) jauhanut uutta Goldin remakea jo aika paljon. Sopii hyvin matkustavalle. Nyt vaan alkaa olla pikkuhiljaa seinä vastassa kun pokedex sanoo n. 450. Miten saan "nähtyä" niitä kaiken maailman rareja joita minulla onnettomalla ei ole (esim. Mew) että voisin edes yrittää vaihtaa niitä?

Suurinta osaa noista rareista ei taida saada kuin joidenkin erikseen järjestettävien eventtien kautta (Suomessakin taisi olla tässä keväällä joku lataustapahtuma?). Ja muutenkin veikkaan ettei vaihtamisesta tulisi mitään, kun Magikarpistakin vaaditaan jotain 100 levelistä Dialgaa tai vastaavaa legendaarista 'monia.

Mutta Jirachi on nyt vielä muutaman päivän jaossa Wifin kautta. Eihän sitä tiedä jos noita muitakin alkaisi pikkuhiljaa netin kautta valumaan Eurooppaankin. Japanissa on kai näitä netin kautta tapahtuneita jakamisia ollut pilvin pimein.

http://origin.pokemongoldsilver.com/uk/#/news/jirachi/
Kokoelma
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #25 : 26.09.2010 17:16 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Nostetaan ylös. Viikko sitten Japanissa julkaistu taas uudet Pokémon -pelit. Nimet on niinkin yksinkertaiset kuin Pokémon Black ja Pokémon White. Näyttää kyllä todella hyvältä! Jenkkeihin ja Eurooppaan peli on tulossa ensi vuonna. Jos sitä ennen saisi hankittua HeartGoldin/SoulSilverin, ja pelaisi sitä odotellessa noita uusia.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Pokemon « Vastaus #26 : 26.09.2010 17:54 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Nyt kyllä jää nähtäväksi tulenko Mustaan ja Valkoiseen koskaan mitenkään erityisen tarkkaan tutustumaan. HeartGold on viimeisin Pokémon-aiheinen sijoitus enkä siinäkään ole jaksanut tätä kuuluisaa "lopparia" tuoda vielä maihin. Pidän pelistä toki paljon, mutta edes paluu Johtoon ei ole estänyt Poké-ähkyn syntymistä.

Mitään en kyllä uskalla vielä lupailla. Blackin ja Whiten suunta on ainakin kuvissa ja videoissa hieman poikkeavamman näköinen, mikä toistaiseksi lupaa ihan hyvää. Näin nimekäs sarja tuskin muuttuu kerralla paljoa, joten pienemmätkin erilaisuudet ovat enemmän kuin tervetulleita.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #27 : 26.09.2010 19:25 »
Shiranui (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 1 Profiili Saa nähdä kuinka pitkälle kehittäjien mielikuvitus riittää uusien Pokémonien luomisessa, kun taas on näköjään tulossa yli sata uutta. Sekosin laskuissa jo Rubyn & Sapphiren jälkeen, mutta eikö niitä ala kuitenkin pikkuhiljaa olemaan jo lähemmäs tuhat? Ala-asteella tuli porailtua Yellowia ja sittemmin Silveriä, mutta Rubyn ja Sapphiren tullessa kiinnostus lopahti. Redin remakea eli FireRediä (151 alkuperäistä ftw! :)) on tosin tullut aina silloin tällöin pelailtua ja SoulSilver kiinnostaisi jos vain löytyisi DS jolla pelata sitä.

Game Freakin sedät alkavat selvästi olemaan yhä epätoivoisempia uusien Pokémonien luomisen suhteen:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Re: Pokemon « Vastaus #28 : 26.09.2010 21:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joo nuo uudet pokemonit on todennäköisesti aika hirveitä. Eikä muutenkaan uudelle pokemon-pelille ole tarvetta, kun on vasta ahminut HeartGoldia 90 tuntia(ja vaiheessahan se vielä toki on, kaikilla mittapuilla). Useampi vuosi varmaan menee, ennen kuin jaksaa taas monstereita metsästää. Jos edes jaksaa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pokemon « Vastaus #29 : 26.03.2011 15:09 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tarviinko siis Pokemon Whiten lisäksi jonkun Nintendon oman dongelin jos haluan netissä treidailla ja pelailla? Jos, niin mistä saa halvalla?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines