Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Nintendo Switch Online aukeaa Euroopassa: 19.09.2018
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't  (Luettu 56177 kertaa)
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #60 : 28.07.2021 10:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW SNESflix päivitettiin hetki sitten: Claymates, Jelly Boy ja Bombuzal pelattavissa.

Ja aikamoinen itku heti julkistuksen jälkeen: "mitä hemmetin pelejä nämä ovat?". Ja ehkä oikeutetustikin, sillä eivät nämä minullekaan sanoneet yhtään mitään.

Mutta täytyy taas kerran myös muistaa, että tuntematon peli ei välttämättä tarkoita sitä, että peli olisi huono.

Ainakin Claymates on hauska tasohyppely, vähän kuin sekoitus "2D Spyroa" ja Sonicia. Varsinkin harmaalla hiirellä pelattaessa pelissä on yllättävän paljon vauhtia. Ovat ottaneet selvästi inspistä sinisestä siilistä, ja onhan pelilootassakin maininta "Blaze Processing", joka on selvä vastaveto Mega Driven kuuluisalle "Blast Processing" -tekniikalle. Tämä peli oli kiva löytö!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #61 : 28.07.2021 11:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Onhan nuo ihan järkyttävää rapaa ja en tiedä edes millä logiikalla Nintendo edes valitsee noita pelejä enää. Ihan puhdasta trollailuahan tuo on.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #62 : 31.08.2021 07:19 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nintendon perinteinen syyskuun Direct lähestyy ja huhumylly on lähtenyt jauhamaan. Nate avasi pelin podcastillaan eilen pohtien NSO-lisäystä ja nyt Nintendolife astuu esiin: https://www.nintendolife.com/news/2021/08/rumour_nintendo_will_expand_its_switch_online_service_with_game_boy_and_game_boy_color_titles

Eli huhu on se, että GB ja GBC päivitettäisiin NSO-kirjastoon "hyvin pian". Tämä tarkoittanee shadow droppia Directissa, joka vanhojen ennusmerkkien mukaan tapahtuu tällä tai ensi viikolla:

2020: 3.9: Super Mario Anniversary Direct | 17.9: Partner Showcase
2019: 4.9: Direct
2018: 13.9: Direct
2017: 13.9: Direct


Game Boy -kirjasto sisältäisi kyllä paljon pelejä, joita en ole pelannut ikuisuuksiin. Esimerkiksi Super Mario Landit ja Wario-pelit. Niiden pelaamisesta on 20-25 vuotta, eikä niitä juuri ole uudelleenjulkaistu. Metroid Dreadin alla täytyy mainita myös Return of Samus, joka olisi kiva tahkota läpi. Peli on myös ilmeisesti vanhentunut paljon originaalia Metroidia paremmin.

Tässä täytyy muistaa, että Game Boy Advance loistaa huhuissa poissaolollaan. GBA:n sisällyttäminen samaan pakettiin saattaisi olla Nintendon mielestä liian paljon liian nopeasti. Sen kirjastosta löytyy pelejä, jotka tekisivät erinomaisesti kauppansa kokoelmissa ja erikseen eShopissa myytynä. Toivottavasti tässä ollaan väärässä ja saisimme GB/GBC/GBA-kombon, se olisi todella hienoa.


Ja kyllä, kyseessä on huhu, mutta aika uskottava sellainen. DLSS Switchin jälkeen en kuitenkaan enää usko ihan yhtä sinisilmäisesti näihin, mutta en pidä mitenkään ihmeellisenä, että Nintendo lisäisi NSO-palveluun kaksi vuotta Super NES:sin jälkeen uuden alustan, varsinkin kun Nintendo on joutunut viime aikoina julkaisemaan tuntemattomia pelejä palveluun.« Viimeksi muokattu: 31.08.2021 07:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #63 : 03.09.2021 13:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.eurogamer.net/articles/2021-09-03-game-boy-and-game-boy-color-titles-headed-to-nintendo-switch-online

Tämä alkaa olla ns. done deal. Näyttää siltä, että pelaamme Switchillä ensi viikolla GB- ja GBC-pelejä.

Toivottavasti ainakin Super Mario Land 1 & 2, Metroid II, Links Awakening ja Mole Mania kuuluvat ensimmäisen aallon peleihin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #64 : 17.09.2021 07:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Game Boy -spekulaatio ei ole vielä lyönyt lihoiksi, ja nyt jo pistetään uutta pökköä pesään: https://www.nintendolife.com/news/2021/09/rumour_it_looks_like_nintendo_will_soon_unveil_a_new_controller_for_switch

Eli uusi Switch-ohjain tulossa ja sen tuotantokoodit näyttävät täsmäävän NSO-tyyppiseen ohjaimeen (niin kuin Switchin viralliset NES- ja SNES-padit ovat).

Tämä saattaa hyvin liittyä Game Boyhin, sillä Nintendo patentoi vuonna 2018 jotain sen kaltaista, mistä saattaisi syntyä GB-tyylinen "kuori" Switchille: https://gonintendo.com/stories/319845-nintendo-patents-a-playable-game-boy-style-shell-for-smart-device

Mutta samalla spekuloidaan sillä, että tämä olisikin itseasiassa NSO:n N64-padi. En tiedä muista, mutta se olisi monin verroin GB-kuorta jännittävämpi juttu. Nipakuusnepan legendaarinen ohjain omaa täysin omanlaisensa tuntuman, ja on sitä kautta sekä rakastettu että vihattu, mutta juuri sen takia ainakaan minä en pääse ihan samoihin fiiliksiin pelatessani Mario 64:ää tai Ocarina of Timea jollakin muulla ohjaimella. Vähän sama kuin pelaisi Super Mario Bros 3:n All-Stars-versiota SNES-padilla; se näyttää hienolta visuaalisesti, mutta peli on suunniteltu kahdelle napille ja tuntuu parhaimmalta NES-padilla.

Miten hienoa olisi jos N64 Onlinen myötä voisi ostaa neljä alkuperäistä, langatonta N64-padia USB-C-liitännällä ja pelata laitteen legendaarisia nelinpelejä samalla sohvalla tai onlinessa?

Ja jotta emme tyytyisi vähään, heitetään viimeinen sihaus kiukaalle: aiemmin huhuna pyörinyt Nintendo+Microsoft-yhteistyö koskee Raren pelejä, jotka tulevat myös olemaan osa N64 Onlinea!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #65 : 24.09.2021 15:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pohdintaa uusista NSO-ohjaimista:

Eurooppaan shipataan kolminäppäimistä Genesis-ohjainta. Jos minulla ei olisi jo kahta kappaletta loistavaa 8Bitdon M30 padia (sitä sanotaan jopa parhaimmaksi Sega-tyyliseksi ohjaimeksi koskaan) olisin varmastikin melko kiinnostunut tästä. Nytkin olen sen verran, että saatan jossain vaiheessa hankkia yhden, mutta en heti.

N64-ohjain sen sijaan on iisimpi päätös. Yritäpä hankkia tätä nykyä uudenveroinen N64-ohjain tai laadukas replika, ei ole muuten helppoa. Osasyy lienee myös se, että ohjaimen analogitatti on surullisenkuuluisa siitä, että se kului nopeammin kuin nykytatit (tosin driftaus ei tainnut vielä silloin olla ongelma). Kuitenkin tällä analogiatatilla on niin omanlaisensa tuntuma, ohjaimella hyvä ergonomia ja c-nappien toimivuuden fiilistä ei pysty toisintamaan millään oikein nykyohjainten oikealla analogitatilla. Aikoinaan Mario 64:n ja N64:n ohjaimen suunnittelutyö eli rinta rinnan ja sen kyllä huomaa. Nipan N64 first party -pelit ja tuo kummallinen ohjain ovat luotuja toisilleen.

N64 padi taitaa olla kaikkien aikojen nostalgisin peliohjain minulle, kiitos mahtavien jaetun ruudun moninpelien.


Mietteitä uudesta hintatieristä? Luulen, että on mahdollista, että Nipa tuplaa palvelun hinnan neljäänkymppiin vuodessa. Se tarkoittaisi, että se tulisi jatkossa maksamaan n. 3,3 euroa kuukaudessa. Sellainen tuhahtaa, joka ei vanhoja pelejä pelaa, mutta itse olen hyvin innostunut siitä suunnasta, mihin Nintendo tuntuu palvelua vievän. Siitä tulee klassikoiden koti. Ensimmäiset vuodet vähän kituutettiin, mutta nyt retroparatiisin portit alkavat pikkuhiljaa aueta. NSO:n tulevaisuus saa silmäni loistamaan kuin sen lapsen, joka kääräisi Goldeneye 007:n joulupaketista aikoinaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #66 : 25.09.2021 07:27 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Hinnan tuplaus kuulostaisi kyllä aika isolta nostolta. Ehkä porrastetusti saattavat tuplatakin, mutta tuskin kerralla?

N64-ohjain menee kyllä heti ostoon. En kyllä tiedä tulenko edes käyttämään sitä, mutta on tuo ainakin kaappiin saatava.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #67 : 12.10.2021 07:35 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://twitter.com/NintendoUK/status/1447552433580875789

Lainaus
All Nintendo 64 games included with Nintendo Switch Online + Expansion Pack can be played in 60Hz English language versions. Select games will also have the option to play the original European PAL version with language options.

NERD handlasi tämänkin näköjään fiksusti. Wii U:lla N64-pelit taisivat Euroopassa olla 50hz:n versioita, joten ei ihme, että jengillä oli epäilyksensä. NERD ei kuitenkaan ollut tuolloin vielä vastuussa Nintendon emuloinneista.


Mutta koskas saammekaan lisää tietoa tästä herkullisesta laajennuksesta, aka Expansion Pakista? Spekuloidaanpa:

Nintendolla on tapana antaa valokiilaa enemmän tietyille asioille, kuten uusille pelijulkaisuille ja Directeille. Poikkeuksiakin toki on. Sen valossa voi sanoa, että tämän viikon Animal Crossing Direct ja reilun kahden viikon päästä tapahtuva Mario Party Superstars -julkaisu voivat vaikuttaa Expansion Pakin lanseeraukseen.

Saisimmeko siis infoa niiden välissä, ensi viikolla? Uskon niin. Silloin tod.näk avautuvat myös ohjainten tilaukset. Saisipa jo luikauttaa kaikkien aikojen parhaan ohjaimen – N64-padin – tilaukseen!

Meillä on palvelun avautumiselle aikaikkuna "Late October". Ensi viikon loppupuoli ja lokakuun viimeinen viikko ovat siten vapaata riistaa.

Hetkinen... Mario Party Superstars hengittää uusiksi tehtyine N64-ajan lautoineen ja minipeleineen itsessään tuon legendaarisen laitteen henkeä, joten voisiko Nintendo antaa meille N64-superviikonlopun ja avata palvelun yhdessä MPS:n kanssa, lokakuun viimeisenä viikonloppuna? Is such a thing even possible?

YES IT IS!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #68 : 15.10.2021 17:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Expansion Packin hinta selvisi AC Directin lopussa: yksilötilaus maksaa 49,99 dollaria / euroa 12 kk.

Odotin neljääkymppiä, eli tuplausta,  tämä meni siitä yli. Tulee aiheuttamaan jonkin verran soraääniä, sillä hinnat alkavat lähentyä Sonyn ja Microsoftin taksoja.

AC DLC:n saa palvelun hinnalla myös käyttöönsä, ja se maksaisi yksinään 25 euroa, joka tekee Animal Crossing -pelaajille tästä heti houkuttelevamman diilin. Ja jos Nintendo jatkossakin laittaisi 1st party -peliensä DLC:t Expansion Packiin, hinnasta alkaisi tulla jo oikeutetumpi.

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=LmdgxvX3iTE

Onneksi euromuunnos tehtiin fiksusti, hinta onkin eurooppalaisille 39,90€.

Palvelu aukeaa 26.10.

Jos vaihtaa nykyisestä tilauksesta, saa alennusta uuteen vaihdettaessa sen perusteella paljonko nykyisessä NSO-tilauksessa on päiviä jäljellä. Minulla on n. 11 kuukautta, joten päättelen, että minun pitää pulittaa reilun viikon päästä vähän reilu 20€ ensimmäisestä vuodesta.

EDIT 2:

https://mynintendostore.nintendo.de/nintendo-64-controller.html

N64-ohjain tilattavissa Saksan Nintendolta. Lähti tilaukseen, hinta toimituksen kanssa 56,90€


« Viimeksi muokattu: 15.10.2021 17:56 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #69 : 15.10.2021 21:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
AC DLC:n saa palvelun hinnalla myös käyttöönsä, ja se maksaisi yksinään 25 euroa, joka tekee Animal Crossing -pelaajille tästä heti houkuttelevamman diilin.

Oikeastihan tuo on ihan paska diili.
Vaihtoehto 1. Ostat sen lisärin 25e hintaan ja se on sun.
Vaihtoehto 2. Vuokraat sen vuodeksi 40e hintaan jos et omista vielä online palvelua tai jos omistat niin sitten vuoden vuokraus maksaa 20e.

Ei tartte kahta kertaa miettiä kumpi on se parempi vaihtoehto jos tuo lisäri kiinnostaa ja jos se ei kiinnosta niin silloinkin tuo 20e extraa n64 ja mega drive peleistä on silkkaa ryöstöä.
Ihan sama miten päin katsoo niin ei tuo paska sen paremmaksi muutu vaikka kuinka heittäisi glitteriä päälle.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #70 : 16.10.2021 05:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itselleni AC DLC tulee periaatteessa ilmaiseksi ja bonuksena, koska olisin ottanut palvelun retropelitarjonnan takia muutenkin heti käyttöön. Se on tehty onneksi myös niin, että vaikka palvelun lopettaisi, kaikki DLC:n kautta saadut esineet ja asiat säilyvät edelleen pelissä, sinne saaristoon ei vain enää pääse uudelleen.

Palvelu on kallis siihen nähden, mitä se tällä hetkellä tarjoaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja vielä kalliimpi silloin, jos NSO:n retropelit eivät kiinnosta tai niitä emuloi jollain muulla tavalla. Mikroaaltouunitkin pyörittävät nykyään näitä pelejä.

Mutta sellaiselle, joka arvostaa käytön helppoutta, mahdollisuutta pelata virallisilla ohjaimilla ja joka tykkää viedä laitetta mukanaan moninpeli-iltoihin tämä onkin jo vähän parempi diili. Online-pelaaminenkin on mahdollista, myös retropelien kanssa. NES, SNES, N64 ja MD -pelit missä vain hintaan 3,3 € / kk ei ole oikeasti niin paljon (ja laitteiden pelikirjastot tulevat vielä kasvamaan vuosien vieriessä nykyisestä). Huhujen mukaan Perfect Dark lisättäisiin NSO:n N64-pelien joukkoon ennen kuin vuosi 2021 on ohi, eikä se pitkän linjan Nipa-fanille olisi ihan pikkujuttu.

Mutta tosiaan, kaikki käyttöskenaariot eivät ole samanlaisia. Ideaalisti Nintendon olisi pitänyt tehdä vähän maltillisempi korotus, tyyliin 5-10 €. Emily Rogersin mukaan maksoivat ruhtinaallisesti Segalle, jotta lähtivät palveluun mukaan, ja se olisi ollut yksi syy luultua suurempaan korotukseen. Mene ja tiedä.


« Viimeksi muokattu: 16.10.2021 06:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #71 : 16.10.2021 21:27 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili En ole koskenutkaan NES- ja SNES-peleihin Switchillä ties kuinka pitkään aikaan.  Palveluihin lisätään uusia pelejä h i t a a s t i ja lisätyt pelit ovat usein paskaa.

Joten ei ihan nyt saanut Nintendo minua vakuutetuksi, että pitäisi vielä tuplasti enemmän maksaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #72 : 17.10.2021 12:51 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ilmeisesti pieni präntti sanoo, että vanhasta jäsenyydestä ei hyvitetä mitään, jos jäsenyyden on hankkinut latauskoodin kautta. Siis niiden latauskoodien, joita voi ostaa korteilla kaupoista? Minunkin nykyinen jäsenyys on sellaisesta peräisin... Voi jumankauta, jos Nintendo on oikeasti näin pihi! Tai onhan se, mutta tämä olisi piste iin päälle tässä Expansion-hinnoittelussa.

Jaksan vielä toivoa, että tämä on jotenkin esitetty väärin. Reilun viikon päästähän se selviää.

EDIT: Tässä taidetaan tarkoittaa niitä ilmaiskoodeja, joilla NSO:n on saanut käyttöönsä ilman maksua. Pakko olla niin. En keksi mitään syytä, mikseivät viralliset arvo/NSO-kortit toimisi.


« Viimeksi muokattu: 18.10.2021 07:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #73 : 18.10.2021 09:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites, saako noita N64-ohjaimia jostain Suomesta? Olisi magee jo ihan kuriositeettina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #74 : 18.10.2021 11:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mites, saako noita N64-ohjaimia jostain Suomesta? Olisi magee jo ihan kuriositeettina.

Varmaan vain trokareilta Huuto.netistä tai Tori.fistä. Suomessa ei ole MyNintendoStorea, joten virallisesti sitä ei voi tilata Suomesta.

Saksan Nintendo Storesta olen ostanut NES- ja SNES-ohjaimet ja kaikki on toiminut mainiosti. Kunhan vain pääsee tilaamaan oikeaan aikaan, sillä ohjaimia tuntuu riittävän vain tunneiksi silloin, kun ne myyntiin ilmestyvät (poisluettuna NES-ohjaimet, joita on ollut saatavilla hyvin alusta asti).

Aika metkaa ajatella, että pian pääsee aloittamaan Ocarina of Timen tuliterällä N64-ohjaimella, vuonna 2021! Kiinnostavaa myös nähdä, onko Nintendo tehnyt mitään parannuksia analogitikun kestävyyteen. Tässä asiassa en laittaisi pahitteeksi, jos tämä langaton replika eroaisi hieman originaalista.  :)

Snake, eiköhän vedetä joku päivä läpi SMB3 tai Mario World kaksinpelinä, niin NSO pääsee taas tulille  8)

Ja jos otatte NSO Expansionin, on haaste heitetty Mario Kart 64:ssä!


« Viimeksi muokattu: 18.10.2021 11:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #75 : 21.10.2021 00:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Aika järkyttävää rahastusta, mutta Nintendo tekee mitä haluaa tällä hetkellä asemansa takia. Mieluummin maksaisin vaikka 10e peliltä, että saisin ostettua ne pysyvästi itselleni. Mutta toki F-Zero X kannettavassa formaatissa ja kavereiden kanssa netissä kiinnostaa... Olettaen että näissä on samanlaiset online-ominaisuudet mitä Nes ja Snes-peleissä.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #76 : 26.10.2021 06:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW N64 käy ja kukkuu! Alennus meni läpi ongelmitta, maksettavaa jäi vajaa 24 euroa ensimmäisestä vuodesta.

Testailin hieman Mario Kart 64:ää ja Ocarina of Timea, josta olen pelannut ensimmäisen luolaston. Tämän perusteella en löydä emulaatiosta suurempaa valittamista. Monet tosin tuntuvat olevan pettyneitä siihen, varsinkin speedrunnerit, joiden mielestä näiden N64-versioiden input lag on sietämättömän korkea. En edelleenkään ole paras ihminen puhumaan siitä, koska näköjään pystyn sietämään ja mukautumaan suureenkin input lagiin melko nopeasti.  

N64-pelien pelaaminen Switchin näppäinasettelulla tuntuu vähän omituiselta, mitä odotinkin. C-näppäimiä on hankala käyttää oikealla tatilla, mutta tässä on onneksi annettu mahdollisuus painaa ZR alas, jolloin tavalliset face buttonit toimivat keltaisina C-näppäiminä. Sen omaksumiseen menee oma aikansa, eikä se siltikään vedä vertoja oikealla N64-ohjaimella pelaamiselle. Sen tikkukin on todella, todella tarkka. Toivottavasti ohjain saapuu tällä viikolla.

Se on hölmöä, ettei Nintendo anna vieläkään ottaa pois päältä sivureunusten kuvioita ja käyttäjäikoneita. OLED-näytöillä pelatessa ne ovat tarpeeton riski pitkällä aikavälillä, jos näitä pelejä palaa satoja tunteja.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #77 : 26.10.2021 08:18 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Repeilen totaalisesti, miten juosten kustu tämä(kin) on. En paljoa ehtinyt vielä testailemaan, mutta input lagin lisäksi lisäksi pahin ongelma, että osassa peleissä se analogisen senssi on ryssitty täysin, eikä ohjausasetuksia voi säätää. Kattelin myös tuota Ocariinan striimiä ja emulaatio on vissiin paskempaa kuin Wii U -versiossa hänen kommenttiensa mukaan.  Lisäksi juuri maksettu Family Planin määrä katosi kuin pieru saharaan, eikä osannut ottaa huomioon sitä. Luulin myös nähneeni, että tämä paskakikare sisältää F-Zero X:n, mutta eipä ollut. Vissiin oli tärkeämpää saada joku Winback 64 mukaan ja Mario 64:kin on vähän aikaan sitten julkaistu parempana versiona. Täysin kaivoon rahat. :lol:

Mitä. Hittoa. Nintendolle. On. Tapahtunut.

EDIT:


Emulaatiosta puuttuu lisäksi kaikenlaisia tehosteita ja jo Wii U -versio oli jo ryssitty versio alkuperäisestä.

Ei ole elämä niin pennin päälle, mutta jos olisi mahdollista saada rahat takaisin, ottaisin heti. Ottaa niin pahasti päähän.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2021 08:43 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #78 : 26.10.2021 08:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kokeilin MK 64:ssä ajaa yhden cupin onlinessa kaksinpelinä, ja nettipeli toimi yllättävän hyvin eikä lagi ollut ainakaan minua häiritsevää. Tiedä sitten, millainen se on Wifi-yhteydellä. OLED-mallin ethernet-liitäntä on parantanut Switchin verkkopelikokemusta paljon ja ihan kaikissa peleissä.

F-Zero X listattiin tulevien pelien listaan jo Directissä. Eli se on kyllä tulossa, eikä sen pitänyt kuulua julkaisupelien joukkoon alkuperäisen suunnitelman mukaan.

En tiedä olenko vain vähään tyytyväinen peasant, mutta minusta tämä on ollut tähän asti hyvää ja pelattavaa settiä.  :)www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #79 : 26.10.2021 08:55 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli testailtua vähän lisää ja huomasin, että pelien input lagit vaihtelevat selvästi. Mario 64:ssä en huomaa mitään suurempaa, mutta Ocarina of Timessa viive on ihan jäätävä. Ehtii helposti paina tatista vasempaan reunaan, oikeaan reunaan ja takas vasempaan, ennen kuin Link kääntyy oikeaan. Ei ihme, että jotkut speed runnaajat valittivat, kun mikään ei onnistu. Tämä siis suoraan Switchillä kannettavassa modessa. Voi vaan kuvitella mitä se tuntuma on, jos jotkut pelaa jollain telkkarilla, joka ei satu olemaan ihan parhaasta päästä.

F-Zero X listattiin tulevien pelien listaan jo Directissä. Eli se on kyllä tulossa, eikä sen pitänyt kuulua julkaisupelien joukkoon alkuperäisen suunnitelman mukaan.

No, onneksi. Olinkin varma, että näin jossain kuvan pelistä. En vain muistanut, että missä.

EDIT:

Emulaatiot eivät näköjään myöskään tue muistikortti-ominaisuutta. Esimerksiksi Mario Kartissa ei voi tallentaa edes omia haamuja ja uusintoja... Koitin juuri muka vetää pari time trialia ja herjaa, ettei voi tallentaa. :lol: :lol:

EDIT 2:

Myöskään rumble pack -toiminto ei vissiin toimi. En ainakaan saanut missään pelissä toimimaan.


« Viimeksi muokattu: 26.10.2021 09:12 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #80 : 26.10.2021 09:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili En tiedä, miten kukaan pystyy tätä vakavalla naamalla puolustamaan. Huomasin eron heti eka kaupungissa, mutta ongelma on paljon pahempi kuin uskalsin kuvitellakaan. Silent Hill Collection meininkiä.

tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #81 : 26.10.2021 09:46 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ocarinassa vaikuttaa tosiaan olevan eniten grafiikkaongelmia, jotka eivät kuitenkaan sinällään haittaa pelaamista teknisesti. Ei se kuitenkaan optimaalista ole. Uskon, että päivittävät emulaattoria paremmaksi ajan kanssa. Ei tällaisia saisi olla day one, ottaen huomioon palvelun hinnan.

EDIT: Dark Linkin huone taitaa olla ongelmallisin OoT:ssä, ainakin sen perusteella mitä grafiikkaglitchhejä on toistaiseksi löydetty?


« Viimeksi muokattu: 26.10.2021 10:19 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #82 : 26.10.2021 10:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili 29.10-1.11 on metroid dread teemainen maximus cup tetris 99:ssa.
Todella pitkästä aikaa sellainen teema jonka haluaa vaikka noiden avaaminen onkin mulle aikamoista tervan juontia kun olen niin paska ja yleensä saan vain muutaman pisteen joka matsissa.

https://www.youtube.com/watch?v=5RVKc-isjd4
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #83 : 26.10.2021 18:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW 60hz-versiot N64-peleistä tuntuvat liikkeen ja vauhdin puolesta mainioilta. Totuin pelaamaan PAL-versioita vuosikausia, ensin N64:llä ja sitten Wiillä. Wii U korjasi ongelman ja toi jenkkiversiot eurooppalaisillekin, mutta tuon konsolin jätin ensimmäisen vuoden jälkeen väliin. Vihdoin voin virallisesti pelata MK64:n moninpeliä 60hz:n versiona!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #84 : 29.10.2021 07:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=D2WeiUc2IOI

N64-ohjain on tehty melkein täysin alkuperäiselle uskollisesti, lukuunottamatta hyvin pieniä muutoksia tikkumekanismissa (ehkä tässä on pyritty kestävyyteen, toivottavasti). Tärinämoottorikin on juuri siinä kohdassa missä pitää ja tuntuu kommenttien perusteella ihan samalta kuin originaali Rumble Pak.

Ohjaimeni on matkalla Saksasta, saapunee maanantaina minulle.EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=aeg5ff6x04c

Tässä yksi parhaista analyyseistä NSO:n N64-emulaatiosta.

NWR heittää Ocarinan vastapainoksi Star Foxin / Lylat Warsin, jonka emulaatio korjaa kaikki Wii:llä ja WiiU:lla nähdyt ongelmat. Yksinkertaisesti moitteetonta.

Uskon, että OoT:n kanssa on yksinkertaisesti tapahtunut lipsahdus tai emulaattorin viimeistely on jäänyt vaille viimeistä silausta. Tämä toivottavasti korjataan viimeistään silloin, kun seuraava erä pelejä saapuu palveluun.

Tiistain aikana nähty "Nintendo teki sen taas!!! LOOOLLL!!" itku on täyttä hyperbolea. Jengi keskittyy yhteen huonompaan esimerkkiin ja unohtaa kaiken hyvän. Pistää vituttamaan jopa miestä, jota ei koskaan vituta.  ;D

Ja lisätäkseni vielä: en siis ole vastaan sitä, että epäkohdat tuodaan esille, se auttaa korjaamaan asiat ja nostamaan kissan pöydälle. Internetissä tämä ei vain usein toteudu tasapainoisesti, ja vaaka kellahtaa negatiivisuuden puolelle, vaikka tarjolla olisi kehuttavaakin.« Viimeksi muokattu: 29.10.2021 11:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #85 : 30.10.2021 08:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Anteeksi erillinen postaus, mutta olen liian innoissani tästä!

https://www.reddit.com/r/nintendo/comments/qik9e5/goldeneye_007_for_n64_no_longer_banned_in_germany/

Nintendon toimesta Goldeneye 007:n status Saksassa on päivitetty. Peli oli siellä aiemmin bannattu, nyt luokassa K18.

Voisiko vihdoin tapahtua se ihme, että tämä klassikko luovii kaiken lisenssihelvetin läpi ja tulee vihdoin uudelleenjulkaistuksi? Parhaassa tapauksessa NSO Onlineen ja Xboxille siinä remake-muodossa, missä se lipsahtii ensin videona ja sitten viittä vaille valmiina pelinä verkkoon.

Peli on saanut ikää, mutta on yhä helvetin hauska kun ohjaimen ottaa käteensä ja alkaa räiskimään pistooleilla nelinpelissä Facilityssä, legendaarisessa "vessassa". Ohjauksen rajoitteet koskevat kaikkia. En voi sanoin kuvata, miten iso juttu se olisi minulle, jos tämä peli saapuisi N64 Onlineen, ja se olisi varmasti sitä todella monelle muullekin.

Minä uskon; Goldeneye 007 ja Perfect Dark ovat vielä jonain kauniina päivänä molemmat takaisin Nintendon modernilla alustalla.  8)« Viimeksi muokattu: 30.10.2021 10:33 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #86 : 03.11.2021 19:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Sain tänään Switchin virallisen N64-ohjaimen.

On kulunut varmaan reilusti yli 20 vuotta siitä, kun viimeksi sain kääriä uudenkarhean nipakuusnepan padin muoveista, joten en osaa sanoa satavarmasti onko fiilis täysin autenttinen uudeksi ohjaimeksi, mutta helvetin hyvältä tämä kyllä tuntuu. N64-peleissä nautinto tyyliin moninkertaistui. En vain pysty täysillä nauttimaan N64-peleistä nykyaikaisella ohjaimella, jos peleihin itsessään ei ole tehty uudistuksia – nämä pelit on mielestäni tehty pelattavaksi tällä padilla.

Tikku tuntuu hyvältä ja Rumble suorastaan täydelliseltä. N64:ssä on aina ollut omintakeinen tärinä sen sijoituksen takia, ja tässä se on toisinnettu hyvin. Pienet asiat on osattu huomioida. Ylimääräiset napitkin on sijoitettu huomaamattomasti L- ja R-nappien tuntumaan, jottei autenttisuus kärsi.

Lisäksi ohjan on ergonominen kuin mikä, vaikkei siltä näytäkään. Se nostalgian määrä mikä tähän kietoutuu omalla kohdallani... sitä on vaikeaa pukea sanoiksi.

Switch tukee nyt virallisesti NES:in, SNES:in, N64:n ja CameCuben ohjaimia. Rohkenin vain haaveilla vuosia sitten, että uudella Nintendon konsolilla klassikot olisivat pelattavissa täysin autenttisella tavalla. Tämä on hienoa, ja vielä hienompaa tästä tulee, kun Nintendo hioo N64-emulaattorinsa särmät.

Iästäni tippui tänään aika monta vuotta pois!  :)

EDIT: Nintendo on nyt päivittänyt myös 3D All-Starsin Super Mario 64:ään tuen N64-ohjaimelle! Tätä ei moni odottanut, koska peliä ei voi edes ostaa virallisesti enää. Hieno juttu, onhan juhlakokoelman versio visuaalisesti vähän parempi kuin originaali, se käy selväksi, kun Onlinen versiota pelaa. Pelejä rikkovia glitchejä käyttävät haluavat toki pelata Onlinen versiota, koska kokoelman SM64 perustuu japanilaiseen shindou-versioon, jossa speedrunnaajien suosimat temput on mahdottomia suorittaa.

Varmaan ihan hyvä, ettei ohjainta saa tällä hetkellä tilattua Saksan Nintendon MyStoresta, niitä voisi vahingossa lipsahtaa muutama ostoskoriin lisää tämän jälkeen  ;D Mutta miksei sitä  saa eri väreillä? Tuotannosta tulisi toki kallimpaa, mutta kamoon, N64 on tunnettu värikkäistä konsoleistaan ja ohjaimistaan, vähän niin kuin Applen G3-ajan Macit.« Viimeksi muokattu: 04.11.2021 11:34 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #87 : 15.11.2021 10:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pelaan ensimmäistä kertaa ikinä kunnolla läpi N64:n Sin & Punishmentia. Peli näyttää NSO:ssa terävältä ja hyvältä ja kontrollit ovat virallisella N64-ohjaimella erinomaiset. Tunnen olevani etuoikeutettu päästessäni nauttimaan tästä helmestä tällä kuvanlaadulla ja tuliterällä N64:n padilla ensimmäistä kertaa.  8)

Olen aika hypessä tulevista N64-peleistä. Toivottavasti esimerkiksi Donkey Kong 64 ja Jet Force Gemini löytävät tiensä palveluun, ne ovat molemmat pelaamatta. Ehkä seuraava erä pelejä tulee joulukuun aikana? Zelda OoT meni läpi, joten Zelda MM olisi aika kova saada joulukuussa.

Plus tietenkin, talviolympialaiset ovat tulossa, ja jos Nintendo haluaa saada NSO Expansion -tilaukset räjähtämään, se lisää tietenkin talvella palveluun kaikkien aikojen legendaarisimman Nintendo 64 -pelin...

NAGANO FUCKING 98:n!! Miettikää nyt saakeli, K120-mäessä online-pelit!!! Ei hemmetti, se olisi jotain se.« Viimeksi muokattu: 15.11.2021 10:12 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #88 : 03.12.2021 06:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=mZU9sbtU0mc

Paper Mario ensi viikon perjantaina N64 Onlineen.

Sanoisinko, että tämä on aika täydellinen peli joulukuulle. Voi nauttia joulurauhasta, ehkä lumestakin ja rauhoittua joulufiilistelyn ohella myös pelaamaan Paper Mariota, peliä, jonka pelasin aikoinaan vasta Wiin Virtual Consolessa. Tämä on mainio kevyt-RPG, eikä vielä yritä keksiä pyörää uudelleen, mihin sarjan uusimmissa osissa vähän ajauduttiin. Origami King oli jo hyvä osa, mutta mielestäni kärsi yhä vähän taistelusysteemin osalta siitä, että Nintendo ei halua palata täysin perinteiseen taisteluun Paper Marioissa.

Toinen huomio: N64 Onlinen pelit julkaistaan näköjään perjantaisin, eikä keskiviikkoisin niin kuin muut NSO-pelit. Vai koskeeko tämä palvelua yleensäkin? Jos koskee, herää kysymys, koska Nintendo julkaisee seuraavan erän NES- ja SNES-pelejä? Vastahan uusista saatiin syyskuussa heinäkuussa (!) nauttia, mutta kysyn nyt kuitenkin  :P

Entä onko Nintendo/NERD tehnyt mitään N64:n emulaatiolle? Se on mielenkiintoista nähdä. Siellä ei yleensä kerrota tämän tyyppisistä korjauksista etukäteen, ne saattavat tulla täysin yllättäen. Veikkaan korjauksien tapahtuvan vasta ensi vuoden alkupuolella.


« Viimeksi muokattu: 03.12.2021 12:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #89 : 10.12.2021 13:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Paper Mario on nyt NSO:ssa. Hienoa palata Origami Kingin jälkeen sarjassa puhtaaseen yksinkertaisuuteen ja kokemuspistepohjaiseen systeemiin. N64-pelit näyttävät myös mClassicin kanssa entistä paremmilta, esimerkiksi Ocarinassa Linkin sydämien ympärillä ei ole enää melkein yhtään sahalaitaa donglen ansiosta.

Samalla vahvistettiin, että Banjo Kazooie on tulossa palveluun tammikuussa. Jos pelejä tippuu kerran kuukaudessa tahtiin, olisin siihen melko tyytyväinen. Ehdinkö edes pelata Paper Mariota Banjoon mennessä läpi?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines