Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Nintendo Switch Online aukeaa Euroopassa: 19.09.2018
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't  (Luettu 16597 kertaa)
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #60 : 28.07.2021 10:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili SNESflix päivitettiin hetki sitten: Claymates, Jelly Boy ja Bombuzal pelattavissa.

Ja aikamoinen itku heti julkistuksen jälkeen: "mitä hemmetin pelejä nämä ovat?". Ja ehkä oikeutetustikin, sillä eivät nämä minullekaan sanoneet yhtään mitään.

Mutta täytyy taas kerran myös muistaa, että tuntematon peli ei välttämättä tarkoita sitä, että peli olisi huono.

Ainakin Claymates on hauska tasohyppely, vähän kuin sekoitus "2D Spyroa" ja Sonicia. Varsinkin harmaalla hiirellä pelattaessa pelissä on yllättävän paljon vauhtia. Ovat ottaneet selvästi inspistä sinisestä siilistä, ja onhan pelilootassakin maininta "Blaze Processing", joka on selvä vastaveto Mega Driven kuuluisalle "Blast Processing" -tekniikalle. Tämä peli oli kiva löytö!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #61 : 28.07.2021 11:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 689 Basaaripisteet: 6 Profiili Onhan nuo ihan järkyttävää rapaa ja en tiedä edes millä logiikalla Nintendo edes valitsee noita pelejä enää. Ihan puhdasta trollailuahan tuo on.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #62 : 31.08.2021 07:19 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendon perinteinen syyskuun Direct lähestyy ja huhumylly on lähtenyt jauhamaan. Nate avasi pelin podcastillaan eilen pohtien NSO-lisäystä ja nyt Nintendolife astuu esiin: https://www.nintendolife.com/news/2021/08/rumour_nintendo_will_expand_its_switch_online_service_with_game_boy_and_game_boy_color_titles

Eli huhu on se, että GB ja GBC päivitettäisiin NSO-kirjastoon "hyvin pian". Tämä tarkoittanee shadow droppia Directissa, joka vanhojen ennusmerkkien mukaan tapahtuu tällä tai ensi viikolla:

2020: 3.9: Super Mario Anniversary Direct | 17.9: Partner Showcase
2019: 4.9: Direct
2018: 13.9: Direct
2017: 13.9: Direct


Game Boy -kirjasto sisältäisi kyllä paljon pelejä, joita en ole pelannut ikuisuuksiin. Esimerkiksi Super Mario Landit ja Wario-pelit. Niiden pelaamisesta on 20-25 vuotta, eikä niitä juuri ole uudelleenjulkaistu. Metroid Dreadin alla täytyy mainita myös Return of Samus, joka olisi kiva tahkota läpi. Peli on myös ilmeisesti vanhentunut paljon originaalia Metroidia paremmin.

Tässä täytyy muistaa, että Game Boy Advance loistaa huhuissa poissaolollaan. GBA:n sisällyttäminen samaan pakettiin saattaisi olla Nintendon mielestä liian paljon liian nopeasti. Sen kirjastosta löytyy pelejä, jotka tekisivät erinomaisesti kauppansa kokoelmissa ja erikseen eShopissa myytynä. Toivottavasti tässä ollaan väärässä ja saisimme GB/GBC/GBA-kombon, se olisi todella hienoa.


Ja kyllä, kyseessä on huhu, mutta aika uskottava sellainen. DLSS Switchin jälkeen en kuitenkaan enää usko ihan yhtä sinisilmäisesti näihin, mutta en pidä mitenkään ihmeellisenä, että Nintendo lisäisi NSO-palveluun kaksi vuotta Super NES:sin jälkeen uuden alustan, varsinkin kun Nintendo on joutunut viime aikoina julkaisemaan tuntemattomia pelejä palveluun.« Viimeksi muokattu: 31.08.2021 07:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #63 : 03.09.2021 13:35 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.eurogamer.net/articles/2021-09-03-game-boy-and-game-boy-color-titles-headed-to-nintendo-switch-online

Tämä alkaa olla ns. done deal. Näyttää siltä, että pelaamme Switchillä ensi viikolla GB- ja GBC-pelejä.

Toivottavasti ainakin Super Mario Land 1 & 2, Metroid II, Links Awakening ja Mole Mania kuuluvat ensimmäisen aallon peleihin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #64 : 17.09.2021 07:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Game Boy -spekulaatio ei ole vielä lyönyt lihoiksi, ja nyt jo pistetään uutta pökköä pesään: https://www.nintendolife.com/news/2021/09/rumour_it_looks_like_nintendo_will_soon_unveil_a_new_controller_for_switch

Eli uusi Switch-ohjain tulossa ja sen tuotantokoodit näyttävät täsmäävän NSO-tyyppiseen ohjaimeen (niin kuin Switchin viralliset NES- ja SNES-padit ovat).

Tämä saattaa hyvin liittyä Game Boyhin, sillä Nintendo patentoi vuonna 2018 jotain sen kaltaista, mistä saattaisi syntyä GB-tyylinen "kuori" Switchille: https://gonintendo.com/stories/319845-nintendo-patents-a-playable-game-boy-style-shell-for-smart-device

Mutta samalla spekuloidaan sillä, että tämä olisikin itseasiassa NSO:n N64-padi. En tiedä muista, mutta se olisi monin verroin GB-kuorta jännittävämpi juttu. Nipakuusnepan legendaarinen ohjain omaa täysin omanlaisensa tuntuman, ja on sitä kautta sekä rakastettu että vihattu, mutta juuri sen takia ainakaan minä en pääse ihan samoihin fiiliksiin pelatessani Mario 64:ää tai Ocarina of Timea jollakin muulla ohjaimella. Vähän sama kuin pelaisi Super Mario Bros 3:n All-Stars-versiota SNES-padilla; se näyttää hienolta visuaalisesti, mutta peli on suunniteltu kahdelle napille ja tuntuu parhaimmalta NES-padilla.

Miten hienoa olisi jos N64 Onlinen myötä voisi ostaa neljä alkuperäistä, langatonta N64-padia USB-C-liitännällä ja pelata laitteen legendaarisia nelinpelejä samalla sohvalla tai onlinessa?

Ja jotta emme tyytyisi vähään, heitetään viimeinen sihaus kiukaalle: aiemmin huhuna pyörinyt Nintendo+Microsoft-yhteistyö koskee Raren pelejä, jotka tulevat myös olemaan osa N64 Onlinea!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #65 : 24.09.2021 15:55 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Pohdintaa uusista NSO-ohjaimista:

Eurooppaan shipataan kolminäppäimistä Genesis-ohjainta. Jos minulla ei olisi jo kahta kappaletta loistavaa 8Bitdon M30 padia (sitä sanotaan jopa parhaimmaksi Sega-tyyliseksi ohjaimeksi koskaan) olisin varmastikin melko kiinnostunut tästä. Nytkin olen sen verran, että saatan jossain vaiheessa hankkia yhden, mutta en heti.

N64-ohjain sen sijaan on iisimpi päätös. Yritäpä hankkia tätä nykyä uudenveroinen N64-ohjain tai laadukas replika, ei ole muuten helppoa. Osasyy lienee myös se, että ohjaimen analogitatti on surullisenkuuluisa siitä, että se kului nopeammin kuin nykytatit (tosin driftaus ei tainnut vielä silloin olla ongelma). Kuitenkin tällä analogiatatilla on niin omanlaisensa tuntuma, ohjaimella hyvä ergonomia ja c-nappien toimivuuden fiilistä ei pysty toisintamaan millään oikein nykyohjainten oikealla analogitatilla. Aikoinaan Mario 64:n ja N64:n ohjaimen suunnittelutyö eli rinta rinnan ja sen kyllä huomaa. Nipan N64 first party -pelit ja tuo kummallinen ohjain ovat luotuja toisilleen.

N64 padi taitaa olla kaikkien aikojen nostalgisin peliohjain minulle, kiitos mahtavien jaetun ruudun moninpelien.


Mietteitä uudesta hintatieristä? Luulen, että on mahdollista, että Nipa tuplaa palvelun hinnan neljäänkymppiin vuodessa. Se tarkoittaisi, että se tulisi jatkossa maksamaan n. 3,3 euroa kuukaudessa. Sellainen tuhahtaa, joka ei vanhoja pelejä pelaa, mutta itse olen hyvin innostunut siitä suunnasta, mihin Nintendo tuntuu palvelua vievän. Siitä tulee klassikoiden koti. Ensimmäiset vuodet vähän kituutettiin, mutta nyt retroparatiisin portit alkavat pikkuhiljaa aueta. NSO:n tulevaisuus saa silmäni loistamaan kuin sen lapsen, joka kääräisi Goldeneye 007:n joulupaketista aikoinaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #66 : 25.09.2021 07:27 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 688 Basaaripisteet: 3 Profiili Hinnan tuplaus kuulostaisi kyllä aika isolta nostolta. Ehkä porrastetusti saattavat tuplatakin, mutta tuskin kerralla?

N64-ohjain menee kyllä heti ostoon. En kyllä tiedä tulenko edes käyttämään sitä, mutta on tuo ainakin kaappiin saatava.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #67 : 12.10.2021 07:35 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili https://twitter.com/NintendoUK/status/1447552433580875789

Lainaus
All Nintendo 64 games included with Nintendo Switch Online + Expansion Pack can be played in 60Hz English language versions. Select games will also have the option to play the original European PAL version with language options.

NERD handlasi tämänkin näköjään fiksusti. Wii U:lla N64-pelit taisivat Euroopassa olla 50hz:n versioita, joten ei ihme, että jengillä oli epäilyksensä. NERD ei kuitenkaan ollut tuolloin vielä vastuussa Nintendon emuloinneista.


Mutta koskas saammekaan lisää tietoa tästä herkullisesta laajennuksesta, aka Expansion Pakista? Spekuloidaanpa:

Nintendolla on tapana antaa valokiilaa enemmän tietyille asioille, kuten uusille pelijulkaisuille ja Directeille. Poikkeuksiakin toki on. Sen valossa voi sanoa, että tämän viikon Animal Crossing Direct ja reilun kahden viikon päästä tapahtuva Mario Party Superstars -julkaisu voivat vaikuttaa Expansion Pakin lanseeraukseen.

Saisimmeko siis infoa niiden välissä, ensi viikolla? Uskon niin. Silloin tod.näk avautuvat myös ohjainten tilaukset. Saisipa jo luikauttaa kaikkien aikojen parhaan ohjaimen – N64-padin – tilaukseen!

Meillä on palvelun avautumiselle aikaikkuna "Late October". Ensi viikon loppupuoli ja lokakuun viimeinen viikko ovat siten vapaata riistaa.

Hetkinen... Mario Party Superstars hengittää uusiksi tehtyine N64-ajan lautoineen ja minipeleineen itsessään tuon legendaarisen laitteen henkeä, joten voisiko Nintendo antaa meille N64-superviikonlopun ja avata palvelun yhdessä MPS:n kanssa, lokakuun viimeisenä viikonloppuna? Is such a thing even possible?

YES IT IS!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #68 : 15.10.2021 17:26 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Expansion Packin hinta selvisi AC Directin lopussa: yksilötilaus maksaa 49,99 dollaria / euroa 12 kk.

Odotin neljääkymppiä, eli tuplausta,  tämä meni siitä yli. Tulee aiheuttamaan jonkin verran soraääniä, sillä hinnat alkavat lähentyä Sonyn ja Microsoftin taksoja.

AC DLC:n saa palvelun hinnalla myös käyttöönsä, ja se maksaisi yksinään 25 euroa, joka tekee Animal Crossing -pelaajille tästä heti houkuttelevamman diilin. Ja jos Nintendo jatkossakin laittaisi 1st party -peliensä DLC:t Expansion Packiin, hinnasta alkaisi tulla jo oikeutetumpi.

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=LmdgxvX3iTE

Onneksi euromuunnos tehtiin fiksusti, hinta onkin eurooppalaisille 39,90€.

Palvelu aukeaa 26.10.

Jos vaihtaa nykyisestä tilauksesta, saa alennusta uuteen vaihdettaessa sen perusteella paljonko nykyisessä NSO-tilauksessa on päiviä jäljellä. Minulla on n. 11 kuukautta, joten päättelen, että minun pitää pulittaa reilun viikon päästä vähän reilu 20€ ensimmäisestä vuodesta.

EDIT 2:

https://mynintendostore.nintendo.de/nintendo-64-controller.html

N64-ohjain tilattavissa Saksan Nintendolta. Lähti tilaukseen, hinta toimituksen kanssa 56,90€


« Viimeksi muokattu: 15.10.2021 17:56 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #69 : 15.10.2021 21:02 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 065 Basaaripisteet: 0 Profiili
AC DLC:n saa palvelun hinnalla myös käyttöönsä, ja se maksaisi yksinään 25 euroa, joka tekee Animal Crossing -pelaajille tästä heti houkuttelevamman diilin.

Oikeastihan tuo on ihan paska diili.
Vaihtoehto 1. Ostat sen lisärin 25e hintaan ja se on sun.
Vaihtoehto 2. Vuokraat sen vuodeksi 40e hintaan jos et omista vielä online palvelua tai jos omistat niin sitten vuoden vuokraus maksaa 20e.

Ei tartte kahta kertaa miettiä kumpi on se parempi vaihtoehto jos tuo lisäri kiinnostaa ja jos se ei kiinnosta niin silloinkin tuo 20e extraa n64 ja mega drive peleistä on silkkaa ryöstöä.
Ihan sama miten päin katsoo niin ei tuo paska sen paremmaksi muutu vaikka kuinka heittäisi glitteriä päälle.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #70 : 16.10.2021 05:59 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Itselleni AC DLC tulee periaatteessa ilmaiseksi ja bonuksena, koska olisin ottanut palvelun retropelitarjonnan takia muutenkin heti käyttöön. Se on tehty onneksi myös niin, että vaikka palvelun lopettaisi, kaikki DLC:n kautta saadut esineet ja asiat säilyvät edelleen pelissä, sinne saaristoon ei vain enää pääse uudelleen.

Palvelu on kallis siihen nähden, mitä se tällä hetkellä tarjoaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja vielä kalliimpi silloin, jos NSO:n retropelit eivät kiinnosta tai niitä emuloi jollain muulla tavalla. Mikroaaltouunitkin pyörittävät nykyään näitä pelejä.

Mutta sellaiselle, joka arvostaa käytön helppoutta, mahdollisuutta pelata virallisilla ohjaimilla ja joka tykkää viedä laitetta mukanaan moninpeli-iltoihin tämä onkin jo vähän parempi diili. Online-pelaaminenkin on mahdollista, myös retropelien kanssa. NES, SNES, N64 ja MD -pelit missä vain hintaan 3,3 € / kk ei ole oikeasti niin paljon (ja laitteiden pelikirjastot tulevat vielä kasvamaan vuosien vieriessä nykyisestä). Huhujen mukaan Perfect Dark lisättäisiin NSO:n N64-pelien joukkoon ennen kuin vuosi 2021 on ohi, eikä se pitkän linjan Nipa-fanille olisi ihan pikkujuttu.

Mutta tosiaan, kaikki käyttöskenaariot eivät ole samanlaisia. Ideaalisti Nintendon olisi pitänyt tehdä vähän maltillisempi korotus, tyyliin 5-10 €. Emily Rogersin mukaan maksoivat ruhtinaallisesti Segalle, jotta lähtivät palveluun mukaan, ja se olisi ollut yksi syy luultua suurempaan korotukseen. Mene ja tiedä.


« Viimeksi muokattu: 16.10.2021 06:31 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #71 : 16.10.2021 21:27 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 688 Basaaripisteet: 3 Profiili En ole koskenutkaan NES- ja SNES-peleihin Switchillä ties kuinka pitkään aikaan.  Palveluihin lisätään uusia pelejä h i t a a s t i ja lisätyt pelit ovat usein paskaa.

Joten ei ihan nyt saanut Nintendo minua vakuutetuksi, että pitäisi vielä tuplasti enemmän maksaa.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #72 : 17.10.2021 12:51 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmeisesti pieni präntti sanoo, että vanhasta jäsenyydestä ei hyvitetä mitään, jos jäsenyyden on hankkinut latauskoodin kautta. Siis niiden latauskoodien, joita voi ostaa korteilla kaupoista? Minunkin nykyinen jäsenyys on sellaisesta peräisin... Voi jumankauta, jos Nintendo on oikeasti näin pihi! Tai onhan se, mutta tämä olisi piste iin päälle tässä Expansion-hinnoittelussa.

Jaksan vielä toivoa, että tämä on jotenkin esitetty väärin. Reilun viikon päästähän se selviää.

EDIT: Tässä taidetaan tarkoittaa niitä ilmaiskoodeja, joilla NSO:n on saanut käyttöönsä ilman maksua. Pakko olla niin. En keksi mitään syytä, mikseivät viralliset arvo/NSO-kortit toimisi.


« Viimeksi muokattu: 18.10.2021 07:14 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #73 : 18.10.2021 09:59 »
migge Jäsen Viestejä: 3 134 Basaaripisteet: 0 Profiili Mites, saako noita N64-ohjaimia jostain Suomesta? Olisi magee jo ihan kuriositeettina.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #74 : 18.10.2021 11:49 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 531 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mites, saako noita N64-ohjaimia jostain Suomesta? Olisi magee jo ihan kuriositeettina.

Varmaan vain trokareilta Huuto.netistä tai Tori.fistä. Suomessa ei ole MyNintendoStorea, joten virallisesti sitä ei voi tilata Suomesta.

Saksan Nintendo Storesta olen ostanut NES- ja SNES-ohjaimet ja kaikki on toiminut mainiosti. Kunhan vain pääsee tilaamaan oikeaan aikaan, sillä ohjaimia tuntuu riittävän vain tunneiksi silloin, kun ne myyntiin ilmestyvät (poisluettuna NES-ohjaimet, joita on ollut saatavilla hyvin alusta asti).

Aika metkaa ajatella, että pian pääsee aloittamaan Ocarina of Timen tuliterällä N64-ohjaimella, vuonna 2021! Kiinnostavaa myös nähdä, onko Nintendo tehnyt mitään parannuksia analogitikun kestävyyteen. Tässä asiassa en laittaisi pahitteeksi, jos tämä langaton replika eroaisi hieman originaalista.  :)

Snake, eiköhän vedetä joku päivä läpi SMB3 tai Mario World kaksinpelinä, niin NSO pääsee taas tulille  8)

Ja jos otatte NSO Expansionin, on haaste heitetty Mario Kart 64:ssä!


« Viimeksi muokattu: 18.10.2021 11:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #75 : 21.10.2021 00:52 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 689 Basaaripisteet: 6 Profiili Aika järkyttävää rahastusta, mutta Nintendo tekee mitä haluaa tällä hetkellä asemansa takia. Mieluummin maksaisin vaikka 10e peliltä, että saisin ostettua ne pysyvästi itselleni. Mutta toki F-Zero X kannettavassa formaatissa ja kavereiden kanssa netissä kiinnostaa... Olettaen että näissä on samanlaiset online-ominaisuudet mitä Nes ja Snes-peleissä.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines