Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Nintendo Switch Online aukeaa Euroopassa: 19.09.2018
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't  (Luettu 15540 kertaa)
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #60 : 28.07.2021 10:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili SNESflix päivitettiin hetki sitten: Claymates, Jelly Boy ja Bombuzal pelattavissa.

Ja aikamoinen itku heti julkistuksen jälkeen: "mitä hemmetin pelejä nämä ovat?". Ja ehkä oikeutetustikin, sillä eivät nämä minullekaan sanoneet yhtään mitään.

Mutta täytyy taas kerran myös muistaa, että tuntematon peli ei välttämättä tarkoita sitä, että peli olisi huono.

Ainakin Claymates on hauska tasohyppely, vähän kuin sekoitus "2D Spyroa" ja Sonicia. Varsinkin harmaalla hiirellä pelattaessa pelissä on yllättävän paljon vauhtia. Ovat ottaneet selvästi inspistä sinisestä siilistä, ja onhan pelilootassakin maininta "Blaze Processing", joka on selvä vastaveto Mega Driven kuuluisalle "Blast Processing" -tekniikalle. Tämä peli oli kiva löytö!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #61 : 28.07.2021 11:14 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 682 Basaaripisteet: 6 Profiili Onhan nuo ihan järkyttävää rapaa ja en tiedä edes millä logiikalla Nintendo edes valitsee noita pelejä enää. Ihan puhdasta trollailuahan tuo on.
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #62 : 31.08.2021 07:19 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Nintendon perinteinen syyskuun Direct lähestyy ja huhumylly on lähtenyt jauhamaan. Nate avasi pelin podcastillaan eilen pohtien NSO-lisäystä ja nyt Nintendolife astuu esiin: https://www.nintendolife.com/news/2021/08/rumour_nintendo_will_expand_its_switch_online_service_with_game_boy_and_game_boy_color_titles

Eli huhu on se, että GB ja GBC päivitettäisiin NSO-kirjastoon "hyvin pian". Tämä tarkoittanee shadow droppia Directissa, joka vanhojen ennusmerkkien mukaan tapahtuu tällä tai ensi viikolla:

2020: 3.9: Super Mario Anniversary Direct | 17.9: Partner Showcase
2019: 4.9: Direct
2018: 13.9: Direct
2017: 13.9: Direct


Game Boy -kirjasto sisältäisi kyllä paljon pelejä, joita en ole pelannut ikuisuuksiin. Esimerkiksi Super Mario Landit ja Wario-pelit. Niiden pelaamisesta on 20-25 vuotta, eikä niitä juuri ole uudelleenjulkaistu. Metroid Dreadin alla täytyy mainita myös Return of Samus, joka olisi kiva tahkota läpi. Peli on myös ilmeisesti vanhentunut paljon originaalia Metroidia paremmin.

Tässä täytyy muistaa, että Game Boy Advance loistaa huhuissa poissaolollaan. GBA:n sisällyttäminen samaan pakettiin saattaisi olla Nintendon mielestä liian paljon liian nopeasti. Sen kirjastosta löytyy pelejä, jotka tekisivät erinomaisesti kauppansa kokoelmissa ja erikseen eShopissa myytynä. Toivottavasti tässä ollaan väärässä ja saisimme GB/GBC/GBA-kombon, se olisi todella hienoa.


Ja kyllä, kyseessä on huhu, mutta aika uskottava sellainen. DLSS Switchin jälkeen en kuitenkaan enää usko ihan yhtä sinisilmäisesti näihin, mutta en pidä mitenkään ihmeellisenä, että Nintendo lisäisi NSO-palveluun kaksi vuotta Super NES:sin jälkeen uuden alustan, varsinkin kun Nintendo on joutunut viime aikoina julkaisemaan tuntemattomia pelejä palveluun.« Viimeksi muokattu: 31.08.2021 07:26 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #63 : 03.09.2021 13:35 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.eurogamer.net/articles/2021-09-03-game-boy-and-game-boy-color-titles-headed-to-nintendo-switch-online

Tämä alkaa olla ns. done deal. Näyttää siltä, että pelaamme Switchillä ensi viikolla GB- ja GBC-pelejä.

Toivottavasti ainakin Super Mario Land 1 & 2, Metroid II, Links Awakening ja Mole Mania kuuluvat ensimmäisen aallon peleihin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Now You’re Playing with Super Power! « Vastaus #64 : 17.09.2021 07:46 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Game Boy -spekulaatio ei ole vielä lyönyt lihoiksi, ja nyt jo pistetään uutta pökköä pesään: https://www.nintendolife.com/news/2021/09/rumour_it_looks_like_nintendo_will_soon_unveil_a_new_controller_for_switch

Eli uusi Switch-ohjain tulossa ja sen tuotantokoodit näyttävät täsmäävän NSO-tyyppiseen ohjaimeen (niin kuin Switchin viralliset NES- ja SNES-padit ovat).

Tämä saattaa hyvin liittyä Game Boyhin, sillä Nintendo patentoi vuonna 2018 jotain sen kaltaista, mistä saattaisi syntyä GB-tyylinen "kuori" Switchille: https://gonintendo.com/stories/319845-nintendo-patents-a-playable-game-boy-style-shell-for-smart-device

Mutta samalla spekuloidaan sillä, että tämä olisikin itseasiassa NSO:n N64-padi. En tiedä muista, mutta se olisi monin verroin GB-kuorta jännittävämpi juttu. Nipakuusnepan legendaarinen ohjain omaa täysin omanlaisensa tuntuman, ja on sitä kautta sekä rakastettu että vihattu, mutta juuri sen takia ainakaan minä en pääse ihan samoihin fiiliksiin pelatessani Mario 64:ää tai Ocarina of Timea jollakin muulla ohjaimella. Vähän sama kuin pelaisi Super Mario Bros 3:n All-Stars-versiota SNES-padilla; se näyttää hienolta visuaalisesti, mutta peli on suunniteltu kahdelle napille ja tuntuu parhaimmalta NES-padilla.

Miten hienoa olisi jos N64 Onlinen myötä voisi ostaa neljä alkuperäistä, langatonta N64-padia USB-C-liitännällä ja pelata laitteen legendaarisia nelinpelejä samalla sohvalla tai onlinessa?

Ja jotta emme tyytyisi vähään, heitetään viimeinen sihaus kiukaalle: aiemmin huhuna pyörinyt Nintendo+Microsoft-yhteistyö koskee Raren pelejä, jotka tulevat myös olemaan osa N64 Onlinea!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #65 : 24.09.2021 15:55 »
Ephram Fiilistelijä Jäsen Viestejä: 7 490 Basaaripisteet: 0 Profiili Pohdintaa uusista NSO-ohjaimista:

Eurooppaan shipataan kolminäppäimistä Genesis-ohjainta. Jos minulla ei olisi jo kahta kappaletta loistavaa 8Bitdon M30 padia (sitä sanotaan jopa parhaimmaksi Sega-tyyliseksi ohjaimeksi koskaan) olisin varmastikin melko kiinnostunut tästä. Nytkin olen sen verran, että saatan jossain vaiheessa hankkia yhden, mutta en heti.

N64-ohjain sen sijaan on iisimpi päätös. Yritäpä hankkia tätä nykyä uudenveroinen N64-ohjain tai laadukas replika, ei ole muuten helppoa. Osasyy lienee myös se, että ohjaimen analogitatti on surullisenkuuluisa siitä, että se kului nopeammin kuin nykytatit (tosin driftaus ei tainnut vielä silloin olla ongelma). Kuitenkin tällä analogiatatilla on niin omanlaisensa tuntuma, ohjaimella hyvä ergonomia ja c-nappien toimivuuden fiilistä ei pysty toisintamaan millään oikein nykyohjainten oikealla analogitatilla. Aikoinaan Mario 64:n ja N64:n ohjaimen suunnittelutyö eli rinta rinnan ja sen kyllä huomaa. Nipan N64 first party -pelit ja tuo kummallinen ohjain ovat luotuja toisilleen.

N64 padi taitaa olla kaikkien aikojen nostalgisin peliohjain minulle, kiitos mahtavien jaetun ruudun moninpelien.


Mietteitä uudesta hintatieristä? Luulen, että on mahdollista, että Nipa tuplaa palvelun hinnan neljäänkymppiin vuodessa. Se tarkoittaisi, että se tulisi jatkossa maksamaan n. 3,3 euroa kuukaudessa. Sellainen tuhahtaa, joka ei vanhoja pelejä pelaa, mutta itse olen hyvin innostunut siitä suunnasta, mihin Nintendo tuntuu palvelua vievän. Siitä tulee klassikoiden koti. Ensimmäiset vuodet vähän kituutettiin, mutta nyt retroparatiisin portit alkavat pikkuhiljaa aueta. NSO:n tulevaisuus saa silmäni loistamaan kuin sen lapsen, joka kääräisi Goldeneye 007:n joulupaketista aikoinaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Nintendo Switch Online | Get N or Get Out & Genesis does what Nintendon't « Vastaus #66 : 25.09.2021 07:27 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 686 Basaaripisteet: 3 Profiili Hinnan tuplaus kuulostaisi kyllä aika isolta nostolta. Ehkä porrastetusti saattavat tuplatakin, mutta tuskin kerralla?

N64-ohjain menee kyllä heti ostoon. En kyllä tiedä tulenko edes käyttämään sitä, mutta on tuo ainakin kaappiin saatava.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2021
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines