Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
FP MAISTAA PASKAA BOLGI: Marabou
Maraboun uutuudet

[olisin pistänyt kuvan, jos olisin löytänyt]

Pakko sanoa heti alkuun, että tavallinen Marabou on mielestäni täyttä paskaa. Marabou vai Fazerin sininen -väittelyt ovat turhia, sillä hillitty Fazerin sininen on selkeästi parempaa. Marabou on liian makeata, siksi sitä ei pystykään kuin yhden tai kaksi palaa syödä. Maraboun minttukrokantti oli yläasteella eräässä vaiheessa vakio-ostos ruokavälkällä, kun tuli herkuteltua suunnilleen joka toinen päivä. Siihenkin kyllästyi, ja suklaansyöntiä olen pyrkinyt vähentämään, koska näppylöitä minulla on jo tarpeeksi rumassa naamassani.

Marabou on tuonut Suomen markkinoille kaksi uutta makua: Polka ja Passion. Rakas siskoni osti minulle levyllisen Polkaa, Passionia sain iskältäni, joka toi sitä samalla kun oli työreissulla.

Polka

Polkassa on käytetty yhtiä suosikkikarkkejani, valko-vaaleanpunaisia minttukarkkeja, joita saa esimerkiksi Candy Kingin irtokarkkiosastolta. Paras vertailukohta tälle suklaalle on kilpailijan, eli Fazerin, Marianne -suklaalevy. Polkalta odotin paljon, ja sain jälleen kerran pettyä. Marianne on koostumukseltaan kovempi ja minttu tulee liiankin vahvasti esille. Polkassa minttu olisi saanut selkeämmin tulla esille.

Maku oli kieltämättä pettymys. Odotin parasta suklaata, mutta en sitä saanut. Ei se kuitenkaan niin pahaa ollut. Ehkä pitäisi maistaa uusiksi.. tai sitten ei.

Tuomio: PASKAA

Passion

Passionhedelmät, hyi helvetti.
Chili? Nam.
Passionhedelmä + chili + suklaa = vattafak?

Alunperin tämä suklaa epäillytti, koska ajatus suklaasta ja passionhedelmästä yökötti. Suklaat pitäisi pitää suklaana, mutta tämä erikoisuus saa minun hyväksyntäni. Suklaassa selvästi maistuu passion, eikä se ole tässä ollenkaan paha. Jälkimaku on aika erikoinen. Tämä kama käy pistämään, ja se tuntuu sylkirauhasissa jonkin aikaa ihan oikeasti.

Tätä suklaata ei kyllä pysty kerralla syömään, mutta ei se sen tarkoituskaan ole. Kyseessä on suklaalevy, joka on tarkoitettu nautittavaksi silloin tällöin. Tässä suklaassa on paljon potentiaalia, mutta jostain syystä se on Suomessa LIMITED EDITION. Limited Edition antaa automaattisesti ison miinuksen Passion-suklaalle. Mutta on tämä suklaa kokeilemisen arvoinen, joten käykää ostamassa vielä kun sitä saa.

Tuomio: ERIKOISTA

Seuraavaksi on luvassa erään toisen LIMITED EDITION -tuotteen arvostelu. Viikonloppuna ollaan vapputunnelmissa, sillä arvostelun alla on tämän perheen tekemä sima. Lisäksi kommenttiboksiin saa ehdottaa uutuustuotteita, joita voisi arvostella.
4 kommenttia
Doinkki 04.05.2010 00:34
Minttu nyt on luonnollisesti aina paskaa.

Mutta hei, uutta suoleen. Paskaa ja heppaleikkejä.
Sharkie 27.04.2010 14:50
Kyllähän se ikävä kyllä niin on, että ruotsalainen tekee paremman maitosuklaan, vaikka toki Fazerkin maistuu mainiosti. Mmmmmmmarabou!
Melfice_ 26.04.2010 21:12
Maraboun minttukrokantti on PARASTA.
Fraeon 26.04.2010 15:00
Eka bloggaus ja rikoit jo nyt PARASTA-PASKAA-arvosteluasteikkosi.

Voiko enää mihinkään luottaa?