Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
FP MAISTAA PASKAA BOLGI: Nenänuuska
Tutustuin vuonna 2011 Saksassa ollessani nenänuuskaan. Olin siitä aikaisemmin jo kuullut, mutta koskaan en ollut kokeillut. Ostettiin isoveljeni (Henkinen Preesens) kanssa useampi purkki. Nenänuuskaa myydään pienissä, näteissä 5-10 gramman rasioissa. Merkkejä ja makuja on useampi. Nenänuuskaa saa useammasta maasta Euroopasta, mutta ei se sillä tavalla tunnu olevan suosittua, kuten ruotsalainen ns. tavallinen nuuska. Käsittääkseni nenänuuska, snuff, on sallittua koko EU:ssa. Eli sen myyminen Suomessakaan ei pitäisi olla kiellettyä, mutta eipä täällä taida oikein olla kysyntää tälle kamalle.

Nenänuuska vaikuttaa arveluttavalta. Sen terveysriskeistä en tiedä, joten en ota niihin asioihin mitään kantaa. Uskoisin kuitenkin, että se on vähemmän haitallisempaa kuin tupakka tai ruotsalainen nuuska, sillä määrät mitä vedetään, on melko mitättömiä. Miten tätä siis käytetään? TosiÄIJJÄT nuuhkaisisi suoraan purkista, mutta minä en ole ÄIJJÄ, joten tyydyn tiputtamaan tätä mustaa paskaa vähän kämmenen päälle (katso kuva), nuuhkaisen ne siitä sieraimeen. Tämäkin vaatii harjoittelua, sillä varsinkin alussa kaikki nuuskat levisi ympäri naamaa ja sehän muita ihmisiä naurattaa! HA-HA! Toisinaan leikin nistiä, otan esille viiden euron setelin, käärin sen ja nuuhkaisen pöydällä olevat nuuskat. Tätä on hauska harjoittaa jossain baarissa, kun jengi katsoo ja olettaa minun vetävän jotain ihan muuta. Jengi muutenkin tuntuu vähän epäröivän, sillä kuka nyt helvetti haluaa nenään vetää yhtään mitään? Yleensä kuitenkin kokeilunhalu vie voiton, ja olenkin saanut paljon positiivisia kommentteja nenänuuskasta, kun olen tarjonnut sitä muille. Tavoitteenani onkin jatkossa se, että aina kun menen Saksaan, ostan matkalaukun täyteen nenänuuskaa ja myyn ne Suomella voitolla. Uskon, että saan niitä ihan hyvin myydyksi.Varoituksen sanasena haluaisin sanoa sen, että kannattaa käyttää maltillisesti. Jos sirottelee liikaa kämmenelle nuuskaa, niin jaa se kasa kummallekin sieraimelle. Ei nimittäin tunnu kivalta, kun tulee liikaa ja vetää "yliannostuksen". Nenänuuska nimittäin tulee suuhun asti, ja se ei ole kiva tunne se. Toinen negatiivinen puoli on se, että toisinaan käy nokka aika hyvin vuotamaan kun snuffia vetää. Tämähän pitäisi käsittääkseni ottaa pois juuri niistämällä, mutta minä en ikävä kyllä yleensä muista, kun kännissä tulee otettua. Se onkin kiva tunne krapula-aamuisin herätä kaivamaan mustaa kuivunutta PASKAA nenästä. Jotkut varmaan näkevät tämän positiivisena, mutta minä kielteisenä asiana - nenänuuska ei kauan vaikuta. Hetken aikaa pärisee kuin ES, mutta vaikutus häviää huomaamatta melko nopeasti. Olen vahvasti sitä mieltä, että nousuhumalassa nenänuuska on parhaimmillaan. Kun huppeli alkaa pikku hiljaa nousta, niin nenänuuskasta saa vielä lisäkicksit. Toinen hyvä puoli on se, että vaikka rasia on vain 5-10 gramman kokoinen, niin yksi purkki kestää yllättävän kauan, ellei sitten intoudu vetämään oikein antaumuksella jatkuvasti. Hinnat vaihteli, mutta muistelisin näiden maksaneen n. pari euroa per purkki.

Alapuolella on pieni kuvaus jokaisesta nenänuuskamerkistä, jota tällä hetkellä omistan. Aikaisemmin minulla oli myös mentholin makuista, joka oli ihan helvetin voimakasta ja PÄRÄHTI KU ES (kuten tapana on nykyisin sanoa).

Gawith Apricot Snuff
- tämä taitaa olla aika yleinen merkki. Veljen kanssa puhuttiin aprikoosinuuskasta. Luulin, että tuo Apricot on vain nimi, jolla ei ole mitään tekemistä aprikoosin kanssa. Tarkistin asian netistä, ja kyllä tuossa tosiaan on häivähdys aprikoosia maussa. Ja kyllä kun tarkemmin miettii, niin kyllä siinä aprikoosi tuntuukin vähän. Mutta on tämä tylsempää kamaa kuin muut, mitä olen kokeillut.

Mac Craig Royal Snuff
- Mac Craig onkin sitten ilmeisesti ihan "perusnenänuuskaa", jossa ei taida olla mitään erikoismakua mukana.

Ozona Raspberry
- Vadelmanmakuista nenänuuskaa. Vadelma tuntuu, ja tähän jää koukkuun. Tullut useamman kerran vedettyä yliannostus.

Ozona Cherry
- Saman valmistaja, eri maku. Ehkä jopa pieni pettymys, sillä odotin kirsikan pärähtävän tässä kovemmin. Silti ihan helvetin hyvää tämäkin.

En anna mitään eri arvosanoja nenänuuskalle, vaan tyydyn sanomaan sen, että nenänuuska on PARASTA. Paljon parempaa kuin se paska, mitä jääkiekkoilijat tunkevat suuhunsa. Nenänuuskan käyttö ei näytä läheskään yhtä urpolta touhulta.
4 kommenttia
Fyysinen Preesens 24.11.2011 00:57
ei ole mitään tällä hetkellä tiedossa, mutta tod. näköisesti tänä vuonna vielä pari PLOKAUSTA tulossa. Ainakin joku joulujuttu pitää tehhä.
Noppa 11.11.2011 13:16
Milloin seuraava bolgi on tulossa?
echoes 01.10.2011 11:59
Veikkaanpa, että pussin vetäminen on silti siivompaa touhua, kuin tämän sniffailu.
Vin 30.09.2011 21:30
Snuff said.
seuraavaan FP MAISTAA BOLGI -julkasuun: 1 päivää
mitäs oikein ootatte?  ;D
3 kommenttia
tetsuo 29.09.2011 20:53
Onks safety car?
Doinkki 29.09.2011 16:35
Yhteinen kokkiohjelma Reijo T. Lipposen kanssa.  8) "The world's shittiest cooking show...........literally"
Rocky_Balboa 29.09.2011 15:23
Mun mielestä voisit maistaa ihan oikeaa paskaa. Siitä saisi varmaan hyvin juttua irti. Kaikki eri variaatiot vielä ja miksei paskajäätelöäkin? Tai ripulimehujää? Pistä idea muhimaan!
FP MAISTAA PASKAA BOLGI: Menthol-savukkeet


Lainaus käyttäjältä: Wikipedia
Menthol-savuke on savuke, jonka nikotiinipitoisuus on noin 0,6 mg. Menthol-savukeet eivät aiheuta niin paljon ärsytystä kurkulle kuin tavalliset savukkeet, siksi se onkin hyvin menestyvä savuketuote. Menthol-savukkeissa on yleensä myös vähemmän tervaa kuin tavallisissa savukkeissa.

Lainaus käyttäjältä: Aikakoneen Sani Aikakoneen biisissä 'Alla vaahterapuun'
Kukista teit seppeleen
sytytit menthol-savukkeen
laskimme leikkiä nauroimme
ei ollut muita, olimme kahden

No nyt maistellaan ihan kirjaimellisesti paskaa! Koska olen muutenkin niin rebel tällä laudalla, F1-fanien vihaama, internet-kovis, niin luonnollisesti teen arvostelun vittu RÖÖKEISTÄ! vittu jee! Tupakanpolttohan erotti jo yläasteella kovikset nörteistä ja nössöistä. Ite olin silloin nössö, nyt olen cool ja kova tyyppi, kun poltan välillä vittu röökiä vittu jee! Kaikissa hyvissä leffoissakin poltetaan, joten onhan se älyttömän siistiä ja rentoa puuhaa.. tosin henkilökohtaisesti olen viime aikoina mieltynyt näihin naisten tupakoihin - menthol-savukkeisiin. Siispä tämä minun tupakkaspecial keskittyykin menthol-savukkeisiin, vihreisiin tupakoihin, ihan miten vaan haluat sanoa sen. En ole tarpeeksi ÄIJJÄ, että nykyisin jaksaisin aina jotain norttia tai camelia polttaa.

Arvosteluasteikko on tuttuakin tutumpi PARASTA-PASKAA. Lisäksi lopuksi pistän merkit järjestykseen. Ottakaa huomioon, että esimerkiksi Marlborolla ja L&M:llä on useampaa vihreää laatua. Mun on rehellisesti sanottava, että en hirveästi huomaa eroa tummanvihreän L&M:n ja vaaleamman vihreän L&M:n maussa, joten olen surutta ne niputtanut yhdeksi vihreäksi L&M:ksi.

Belmont

- Belmontin vihreään vasta tutustuin, koska paikallisessa Prismassa oli ennen kassaa kasattu iso kori, jossa oli lappu "MYYNNISTÄ POISTUVIA TUPAKOITA" ja kori oli täynnä kaikkia Belmonteja sekä mustaa Smartia. Pitäisikö tästä vetää johtopäätös, että kaikkien vanhojen mummojen suosikkimerkki Belmont (kaikki vanhat mummothan polttaa sinistä Belmontia) on poistumassa Suomesta? Päätinpä siis testata silloin Belmontia. En edes yllättänyt, että se oli täyttä paskaa. Hinta oli suolainen (5,20 e muistaakseni) ja mentholin makua ei juurikaan huomanut. Tunsin oloni ryöstetyksi. Jos ostan menthol-röökiä, niin oletan, että siinä sitten maistuu se menthol oikeasti. Vihreän Belmontin polttamista vertaisin siihen, että haluaisin Mr. Freeze -mehujäätä, mutta sitten tuleekin Iso-Arska Mr. Freezeksi pukeutuneena tunkemaan culliaan mun suuhun.

Tuomio: PASKAA

Marlboro

- Näitäkin taitaa olla paria erilaista. En tiedä tarkkaan, koska vihreätä Mallua olen ostanut aina vaan kännissä baarissa, koska siellä tuntuu aina kaikki olevan samanhintaisia. Tästä tulee mieleen episodi Helsingistä, kun olin Virgin Oilissa Edu Kehäkettusen keikalla. Ostin vihreän Marlboron - 8 euroa. Ok. Poltin kaksi, ja hukkasin sitten askin ilmeisesti tanssilattialle. Ei kun uutta askia ostamaan! Eli maksoin 16 euroa 22 tupakasta, josta tod. näköisesti avokätisenä ihmisenä muille lahjoitin osan. Halpaa touhua. Venäjällähän tuolla saisi melkein kolme kartonkia tupakkaa. Kaupassahan Marlborot maksaa yli vitosen, joten jonkinlaista laatua voisi odottaa ja onhan Marlboro maailman tunnetuin (ja poltetuin?) merkki. Ja mun mielestä tää onkin laadukasta kamaa. Punaisesta Marlborosta en tykkää, mutta vihreä on hyvää. Ei vaan tule ostettua hinnan takia.

Tuomio: PARASTA

Marlboro Blue Fresh

- Poikkeuksena muihin vertailuissa oleviin tuotteisiin, tämän aski ei olekaan vihreä. Se on kyllä ollut ennen vihreä ja kulki eri nimellä, mutta nykyisin tunnistatte sellaisesta "coolista" sinisestä askista tämän tuotteen. Hinta on muiden Mallujen tapaan yli viidessä eurossa. Raikastahan tämä muistikuvieni mukaan on, mutta ehkä jo liiankin.

Tuomio: PASKAA

Bonus

- Ah, Bonus.. Merkki halvimmasta päästä, joten vaikeina aikoina on tullut tätä tupruteltua. Kesällä tuli oikeastaan aika useinkin ostettua Bonusta. Hintaansa nähden ihan kelvollista kamaa. Menthol maistuu, mutta toisaalta tässä jotenkin puuttuu sellainen räväkkyys, mitä odotan vihreältä tupakalta. Kaiken lisäksi Bonus on jotenkin todella tylsä brändinä. Eihän tuollaista kehtaa polttaa, vaikka tupakkana on ihan ok.

Tuomio: PASKAA

Chesterfield (lausutaan Kesterfield)

- Jostain syystä tuli intissä ostettua aina sotilaskodista vihreää Chesterfieldiä (lausutaan Kesterfield). En edes tiedä miksi, koska silloin tuli useammin poltettua punaista tupakkaa, mutta tuon Chesterfieldin (lausutaan Kesterfield) myötä siirryin lähes kokonaan vihreisiin. Chesterfield (lausutaan Kesterfield) on halpa, mutta menthol ei oikein tässä maistu. Taisi olla viimeinen viikko intissä, kun tupakalla käydessä totesin ääneen: "Miksi poltan tätä paskaa?" Ei tämä ole hirveän hyvää vihreätä, mutta nostalgian takia olen tänäkin vuonna muutaman kerran ostanut. Lisäksi Chesterfield (lausutaan Kesterfield) saa sympatiapointsit siitä, että elokuvassa True Romance Christopher Walken (suosikkinäyttelijäni) tarjosi Dennis Hopperille Chesterfieldiä (lausutaan Kesterfield) kohtauksessa, joka on ehkä kaikkien aikojen paras. Tosin oon 100% varma, että se oli punaista. Mutta siitä huolimatta..

Tuomio: PASKAA

Kent

- Tätäkin on joskus tarjottu minulle. En edes tiedä mitä vihreää Kentiä oli, kun näitäkin tuntuu olevan miljoona erilaisia. Kent on kyllä niiiin ylihypetettyä. En ymmärrä sen suosiota. Jee, hieno aski, jee! Kallista shittiä, joten en tule koskaan sijoittamaan Kentiin rahaa, koska halvemmalla saa parempaa. Naisten tupakkaa.

Tuomio: PASKAA

Pall Mall

- Taas yksi halvempi merkki. Ja nyt puhutaan siitä tummemmasta Pall Mallista. Halpaa, ja sen kyllä maistaa.

Tuomio: PASKAA

Smart

- Smart on sen sijaan ihan hyvää. Hintakaan ei ole paha (4,4e), sitä saa maxi-askeissakin, menthol maistuu ja muutenkin kaikki on kohallaan. Ei kuitenkaan kuulu ihan suosikkeihini.

Tuomio: PARASTA

West

- Ilokseni olen huomannut, että Westiä löytyy nykyisin aika hyvin Suomesta. Jee jee, Mika Häkkinen never forget! 98! 99! Lähikaupasta tosin ei tällä hetkellä löydy, koska kesällä taisin ostaa kaupan tyhjäksi näistä. Prismoista kuitenkin saa, kun Belmont on saanut väistyä. Ja voin kyllä sanoa, että Westistä on tullut suosikkini. Hinta on vain neljä euroa ja menthol-asteikkuus on juuri sopiva minulle. Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen ykkönen tällä hetkellä. Tälläkin hetkellä minulla on vihreä West -aski.

Tuomio: PARASTA

L&M

- Kuten aikaisemmin sanoin jo, en huomaa hirveätä eroa tummemmassa ja vaaleammassa vihreässä L&M:ssä. Hinta-laatusuhteeltaan L&M:kin on ok. Se on merkkinä niin perus, maut on niin perus ja brändikin on niin perusjunttia suomalaisille. Vähän kyllä häiritsee ja maistaa sen, että L&M on vain kakkosluokan Mallu. Mutta ei vihreitä L&M:iä nyt voi hirveästi haukkuakaan. Parasta vihreätä L&M:ää on muuten Venäjältä saatava L&M Triple Mint. Vähän siinä rajoilla onko tämä PASKAA vai vähän parempaa PASKAA.

Tuomio: PASKAA

L&M Extra Menthol

- Uutuus. Superseksikkäässä mustavihreässä askissa oleva L&M Extra Menthol sisältää nimensä mukaisesti enemmän mentholia kuin nämä L&M:n perusmentholit. Miten tämä ilmenee? Filtterin keskellä näkyy vihreä piste, ja filtteriä pyörittäessä maun pitäisi muuttua. Pari kertaa olen tässä viime aikoina tätä ostanut, en edes pahemmin muistaakseni pyöritellyt, mutta kyllä tuntui menthol. Yritin oikein kunnolla vetää sauhut keuhkoihin, mutta tuloksena oli se, että yskin kuin ensimmäistä kertaa olisin maistanut tupakkaa. Tässä on vähän liian paljon jo potkua. Kuvitelkaa, että olette pureskellut Vicks-kurkkupastillin palasiksi suuhun ja sitten alatte polttamaan tupakkaa. Ei kuulosta hyvältä.

Tuomio: PASKAA

L&M Forward

Toinen L&M-uutuus. Askin väristä (sinistä ja vihreää) voi jo päätellä, että tämä sisältää light-tupakkaa sekä mentholia. No miten tässä tämä toteutuu? No, filtterissä on nappi/kuula, ja sitä kun puristaa, niin maku muuttuukin light-tupakasta mentholiksi. Onhan se mukavaa, että tännekin päin maailmaa saadaan vähän erikoisempia tupakoita, hintakaan ei ollut yhtään enempää kuin muilla L&M:illä, mutta kyseenalaistan tämän järkevyyden. En miä halua mun filtteriin mitään nappeja, en mitään filttereitä, joita voi käännellä jotta maku vaihtuu. Lightin maku oli ihan siedettävä, mutta tämän menthol.. Ei herranjumala. Menthol maistui ihan Jenkki Spearmintiltä. Tuli suorastaan paha olo, kun tätä tuli poltettua.

Tuomio: PASKAA

---

Kuten huomaatte, PASKAA-PARASTA-arvosteluasteikko on vähän liian suppea tällaisessa, jossa arvostellaan monia. Kaikki voi olla PASKAA, mutta ei PARHAITA voi olla kuin yksi. Joten tässä on yllä mainitut tupakat PARHAUSjärjestyksessä ja perässä pisteet asteikolla 1-5.

1. West 5/5
2. Smart 4/5
3. Marlboro 4/5

4. L&M 3.5/5
5. Bonus 3/5
6. Chesterfield 2.5/5
7. L&M Extra Menthol 2.5/5
8. Marlboro Blue Fresh 2/5

9. Pall Mall 2/5
10. Kent 1.5/5
11. L&M Forward 1/5
12. Belmont 1/5

8 kommenttia
kep 27.09.2011 14:48
Tää blogi oli ihan parhautta  ;D ;D ;D ;D ;D

Tuux FP polttaa röökii? Jätäx jämät?!?!!  :???: :???: :???:
ei sul oo ikää
Vitu kyttä  >:(
Fyysinen Preesens 27.09.2011 14:13
Tää blogi oli ihan parhautta  ;D ;D ;D ;D ;D

Tuux FP polttaa röökii? Jätäx jämät?!?!!  :???: :???: :???:
ei sul oo ikää
kep 27.09.2011 13:08
Tää blogi oli ihan parhautta  ;D ;D ;D ;D ;D

Tuux FP polttaa röökii? Jätäx jämät?!?!!  :???: :???: :???:
saska 27.09.2011 09:26
lausutaan Kesterfield
Fyysinen Preesens 26.09.2011 22:17
Seuraavaksi sitten mustaa mälliä ylähuuleen eiks jeh? Pääset kunnolla paskan makuun.
Tosta tulikin mieleen yks juttu, mitä tulen käsittelemään seuraavassa jaksossa. Ja se saattaa tulla jo lähiaikoina!
Doinkki 26.09.2011 20:20
Seuraavaksi sitten mustaa mälliä ylähuuleen eiks jeh? Pääset kunnolla paskan makuun.
Aivis 26.09.2011 20:04
Alkoi tekemään mieli röökiä...

ei vaan, kerrankin (vai toistekkin?) FP todella maistoi PASKAA.
Noppa 26.09.2011 16:27
Tämä blogi oli kyllä sitä PARHAUTTA.
Naughty Dog
Spoileri (osoita katsoaksesi)
4 kommenttia
Noppa 25.09.2011 17:17
Aika nihkeitä nuo jenkit antamaan niitä viisumeita.
Rocky_Balboa 23.09.2011 21:04
Voitko antaa tarkan päivämäärän? Tästähän pitää tehdä ihan oma ketju, johon sitten joka päivä hypetellään ja postataan jotain 9 päivää jäljellä kuvia.
Fyysinen Preesens 23.09.2011 15:22
Tämän blogipäivityksen tarkoitus oli vaan herättää kiinnostusta, sillä Fraeonin suosikkiblogi FP MAISTAA PASKAA BOLGI tekee pian paluun.
Vin 23.09.2011 15:18
Hulvatonta.
FP MAISTAA PASKAA BOLGI: A&W Root Beer


Yritin tänään olla kuin läski amerikkalainen, kun kävin paikallisessa Citymarketissa. Ostin juustopopcorneja, jotka on ihan helvetin hyviä. Sen lisäksi mukaan tarttui kuvan mukainen A&W Root Beer. Käsittääkseni nämä "juurioluet" ovat litkuja, joita jenkit tykkää juoda.

Vaikka kyseessä on "olut", se ei sisällä alkoholia, vaan on lähinnä hienompi nimi limskalle. Tarrassa höpötettiin jotain colanmakuisesta juomasta, jossa olisi anista ja lakritsia.. Tölkissä itsessään lukee vielä jotain vaniljasta. Colan väristä tämä ainakin oli, mutta en sitten tarkemmin jaksa nyt katsoa mitä tämä sonta muuta sisältää.

Colanmakuinen juoma on hieman väärin sanottu, sillä kolaa tämää ei muistuttanut. Mausta tuli mieleen lähinnä hammastahna. Kyllähän tuon jotenkin sai alas juotua, mutta en pysty käsittäämään jenkkejä, jotka oikeasti pitävät tuosta paskasta. Näin jälkeenpäin ajateltuna tulee vain paha olo, kun ajattelee, että tuli juotua hammastahnalta maistuvaa litkua. Taidan edelleen pysyä suosiolla Vanilla Cokessa.

Tuomio: PASKAA
9 kommenttia
zoukka 02.12.2010 21:38
Kaveri roudas venäjältä aina kontillisen vaniljakokista, kun oltiin lapsia. Miehekkäisä 2 litran pulloissa toki. Samalta tyypiltä saatiin seudun ekat Pringlesit, vuosia ennen kuin ne tuli suomeen.
Fyysinen Preesens 30.11.2010 18:27
Vaniljakokis on oikein hyvää, mutta Suomessa sitä on valitettavan harvoin saatavilla. Root beer on sitten sellasta sota-ajan pulalimpparia, maistuu lähinnä lääkkeelle.
Paikalliseen Citymarketiin tuli joku aika sitten kauan kaipaamani "Amerikka-hylly", josta saa jotain erikois- Mountain Dew'tä, root beeriä ja vaniljakokista. Harmi vaan, että viikonloppuna oli vain root beeriä tarjolla, kun vaniljakokikset oli loppu.
Melfice_ 30.11.2010 14:01
Vaniljakokis on oikein hyvää, mutta Suomessa sitä on valitettavan harvoin saatavilla. Root beer on sitten sellasta sota-ajan pulalimpparia, maistuu lähinnä lääkkeelle.
Tzibo 29.11.2010 17:09
Otan osaa makuaistisi turtumisen puolesta, tuo on oikeasti aika jees :( (vrt. Vanilla Coke joka sen sijaan ei todellakaan ole)
En pidä ihmisten, joilla on Avatar -avatar, mielipiteitä juuri minään.
En minäkään. :)
Fraeon 29.11.2010 02:41
Yksi peukku lisää ginger alelle (ainakin Schweppesin tarjoamalle).
Sharkie 28.11.2010 23:23
Toi Root Beeri ei kyllä itellekään maistu, mutta ah, Ginger Ale on asia erikseen.

Ginger Alelle riemukas peukku. Nämä makukolat ja rootbeerit sen sijaan voi vetää viemäriin.
Fyysinen Preesens 28.11.2010 20:14
Otan osaa makuaistisi turtumisen puolesta, tuo on oikeasti aika jees :( (vrt. Vanilla Coke joka sen sijaan ei todellakaan ole)
En pidä ihmisten, joilla on Avatar -avatar, mielipiteitä juuri minään.
ZepKi 28.11.2010 19:27
Toi Root Beeri ei kyllä itellekään maistu, mutta ah, Ginger Ale on asia erikseen.
Tzibo 28.11.2010 18:53
Otan osaa makuaistisi turtumisen puolesta, tuo on oikeasti aika jees :( (vrt. Vanilla Coke joka sen sijaan ei todellakaan ole)