Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Aihe: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt?  (Luettu 89978 kertaa)
Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? « Vastaus #180 : 23.07.2015 21:17 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Joo ei kyllä itseäkään houkuttele paastoaminen. Niin tottunut säännölliseen ruokailurytmiin ja mullakin on pitkä pyörämatka töihin. Enkä näe mitään syytä tätä tapaa vaihtaa. Kiloja on kyllä tullut kymmenkunta parissa vuodessa takaisin. Parisuhde alkoi juuri tuolloin kaksi vuotta sitten ja siihen päälle työt + iltalukio niin jäi liikunta ihan täysin ja sen lisäksi ruokavaliokin ihan persiilleen. Ihan omaa typeryyttä kuitenkin. Mitä sitä selittelemään. Kolmisen viikkoa sitten tuli hommattua salikortti ja pitkään treenanneen pikkuveljen avustuksella pääsin vauhtiin. Herkutkin jätin kokonaan eikä niitä edes tee mieli enää. Avopuolison isällä on iso marjatila, jossa kasvatetaan mansikkaa ja vadelmaa, joten marjoja saa ympäri vuoden niin paljon kuin jaksaa vetää. On vähän saatanan hyvää heittää aamupuuron tai välipalarahkan joukkoon kourallinen marjoja. Ja ihan reilusti voikin heittää, kun ei niihin mene yhtään rahaa. Näin kesällä varsinkin on herkkua, kun saa tuoretta tavaraa. Äiti juuri ilmoitti, että heillä on metsä aivan pullollaan mustikkaa, joten viikonloppuna ois tarkotus käydä poimimassa pakastin täyteen namia talven varalle.

Kyllä nää kilot tästä karisee ja nyt saa perkele pysyäkin. Pitää vaan aikaisemmin ottaa itseään niskasta kiinni, jos tuntuu siltä, että homma lähtee lipsumaan. Eniten tuossa lihoamisessa on vituttanut vaatteet. Ihan muutaman vaatekappaleen käytön olen joutunut lopettamaan, mutta ei huvita ostaa uusiakaan, kun tarkoitus olisi päästä vähän parempiin mittoihin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? « Vastaus #181 : 24.07.2015 11:45 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Paastoa voisi kokeilla ihan vain mielenkiinnosta.


Mulla on aamuisin yleensä kovin nälkä pari tuntia heräämisen jälkeen. Eikä auta, vaikka söisi heti heräämisen jälkeen. Eli normaali työaamuina kello soi joskus viiden pintaan, niin viimeistään yhdeksältä söisin mielellään jo toisen aamupalan. Ja kunnon ruuan sitten lounasaikaan. Nyt taas oloneuvoksena heräilen kahdeksan-yhdeksän aikoihin ja syön aamupalan samantien, niin nälkä siirtyy sinne lounasaikaan.

Aamupalaksi menee yleensä kreikkalaista/turkkilaista jogurttia, siihen sekaan ananaspaloja, ja sitten lisäksi hedelmiä ja jotain juomista. Uudessa-seelannissa asuessani en syönyt leipää ollenkaan kun se sikäläinen jauhopulla tuli jo korvista pihalle, mutta nykyään menee taas muutama pala ruisleipääkin. Kahvia ei tee mieli heti aamusta. Vähän myöhemmin sitten.

Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Ravintokeskustelu - oletko sitä mitä syöt? « Vastaus #182 : 01.08.2015 11:50 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Jauhoin juuri ensimmäisen kuppini kahvia pavuista. Maku on hyvä ja vedin mustana vaikka yleensä tulee pilattua kahvi maidolla. Sit vaan testailemaan eri papuja!

Hario Skerton laitoin kun oli aika halpa ja saanut todella hyviä arvosteluja. Pieni ja manuaalinen vehje, helppo pestä kaikki osat erikseen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines