Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat  (Luettu 19884 kertaa)
Vs: Re: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #30 : 01.06.2012 11:58 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili
Vieläkään ei oo oikein hiffannu että Rocky asustaa nykyään täälläpäin. Parhaus voi siis tulla huomaamatta vastaan vaikka pyörälenkillä tai kadulla, ihan tuosta noin vaan. On tämä jännä maailma.

Pitääkin käydä testaamassa tuo mesta kun tuonnepäin eksyy kesällä.
Välillä olen katsonut, kun joku terveysintoilija juoksee vastaan, että olisiko ollut Epi. Vielä ei ole tiet kohdanneet. Se on varma, että kun/jos törmätään, ensimmäiset sanani ovat: Lost on aivan paska. ;)
Älä unohda mainita 24:jää ja Everwoodia!
tallennettu
Vs: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #31 : 05.06.2012 22:48 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Keskustan kebab paikkoihin ei ole oikein tullut vielä tutustuttua. Valkoisessa ruusussa olen käynyt kerran tai pari aamuyön tunneilla hakemassa ruuat mutta siinäpä se. Jonttu varmaan osaa suositella paikkoja paremmin?
Paljon tekstiä

En itsekään mikään kebabin suurkuluttaja ole, mutta Lantun mainitsema Jyväskylän Kebab on aina ollut kelpo valinta kun siellä on tullut vierailtua. Samaan kastiin uppoaa myös Kebab House, joka taitaa sijaita melkein Jyväskylän Kebabin kohdilla, mutta vain kadun toisella puolen. Suuret suosittelut myös täältä Kortepohjan Sebastianille. Isot ja hyvänmakuiset pitsat on omien kokemusten perusteella. Lisäksi opiskelijakortilla saa hieman alennusta (en kyllä itse asiassa tiedä miten on muiden vastaavien mestojen laita opiskelija-alennusten suhteen, en ole ainakaan muualla huomannut asiaa mainostettavan). Parasta Sebastianissa toki on sijainti, alle viiden minuutin kävelymatkan päässä kämpiltä. :)
Kokoelma
tallennettu
Re: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #32 : 01.07.2012 13:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Chili's Äijäburger. Oli hyvää. Parhautta.
Play-Asia
tallennettu
Re: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #33 : 03.04.2014 19:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Olihan meillä ketju tästäkin aiheesta, ei vanhan muisti pettänyt  ;D

Sushi on omasta mielestäni pirun hyvää, mutta yksi ongelma ravintoloissa on se että hinnat ovat suht korkeita ja annosten koko ei yleensä kyllä vie mieheltä nälkää. Selvittelin tuossa joku aika sitten, että olisiko Helsingin alueella jotain buffet-tyylistä sushiravintolaa, jossa voisi syödä niin paljon kuin haluaa. Ensimmäiseksi löysin Fuku-nimisen pikkuravintolan Fredrikinkadulta. Käytiin siellä jokunen viikko sitten tyttöystävän kanssa viikonloppuna ja olihan pirun hyvä kokemus. Ravintola on selvästikin hyvin suosittu, koska jonoa riitti koko ajan kun oltiin siellä. Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli paljon. Montaa eri sorttia ja lisää tuli koko ajan, eli mikään ruokalaji ei loppunut missään vaiheessa. Laajan sushivalikoiman lisäksi tarjolla on myös jotain lämpimiä ruokia. Henkilökunta oli ystävällistä ja tehokasta, turhat lautaset vietiin nopeasti pois ja lasit pysyivät täynnä. Hinnat ovat ainakin omasta mielestäni varsin edulliset, esim. viikonloppuna "lounasaikaan" 17,5€. Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus mennä uudestaan  :)

5/5

http://www.ravintolafuku.com/


« Viimeksi muokattu: 03.04.2014 20:06 kirjoittanut despire »
tallennettu
Re: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #34 : 13.10.2014 19:12 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Vähän edelliseen viestiin liittyen, Fuku on avannut uuden ravintolan Selloon. Kaikki espoolaiset nyt kipin kapin sinne, jos haluaa hyvää sushia ja mahan täyteen. Hinnat näköjään vähän korkeammat, kuin Helsingin toimipisteessä mutta siellä oli jotain avajaisalennuksia kuun loppuun asti.

Tuon aiemman viestin jälkeen on tullut käytyä useasti Fukussa ja ei ole vielä kertaakaan pettänyt. Sushi on hyvää, valikoimaa piisaa ja henkilökunta todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde todellakin kohdillaan. Laskin joskus, että yhden reissun aikana tulee syötyä niin paljon, että vastaava määrä jossain Hanko Sushissa tms. maksaisi tyyliin melkein satasen. Viimeksi käytiin perjantaina iltabuffetin aikaan ja ennen avaamista oli muodostunut jo pieni jono ovelle, eli en ole ihan yksin näiden mietteiden kanssa ainakaan  :)

http://www.fukusupreme.com/
tallennettu
Vs: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #35 : 20.10.2014 19:30 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Viimeviikolla tuli panostettua lounaaseen ja suunnattua ekaa kertaa tuohon Sellon Fukuun. Perkeleen hyvää oli, joten viikonloppuna leffareissun yhteydessä tuli testattua myös fredan Fuku. Tuntuu että valikoimaa oli niin paljon että kahta samanlaista palaa tuli harvoin syötyä - ja tyypit kanto tiskiin koko ajan niitä lisää. Suosittelut siis täältäkin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Ne parhaat ja paskimmat sapuskapaikat « Vastaus #36 : 21.10.2014 13:45 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kävin myös Sellon Fukussa lauantaina. Oli ihan hyvä paikka. Itse en niin paljoa sushista perusta, mutta toisen pöydän ruoat maistui hyvin. Hyvä hinta/laatu suhde kuitenkin. Varsinkin avaistarjouksella.
Play-Asia
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines