Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Äänestys
Kysymys: Minkä puolueen ehdokasta aiot äänestää tulevissa eduskuntavaaleissa?
SDP
Keskusta
Kokoomus
Perussuomalaiset
RKP
KD
Vihreät
Vasemmistoliitto
Piraattipuolue
Muutos 2011
Joku muu
En aio äänestää

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 27
Tulostusversio
Aihe: Politiikka - eduskuntavaalit 2011 ja eteenpäin  (Luettu 176829 kertaa)
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #120 : 27.03.2011 19:24 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oikeasti, ei se islam ole mikään kiva rakkaususkonto vaikka media ja päättäjät niin jatkuvasti toistelevatkin. Se on juuri niin takapajuinen, väkivaltainen ja barbaarinen kuin Talebanit ja muut näyttävät sen olevan. Kaikki muslimit eivät tietenkään harjoita sitä ns. täysillä, koska on olemassa järkeviäkin ihmisiä, mutta pohjimmiltaan se on sellaista tavaraa, mikä pitäisi kieltää rikoksena ihmiskuntaa vastaan.
Mielenkiintoinen näkökulma, ehkä hivenen yksioikoinen. Oletko keskustellut tästä tuntemiesi muslimien kanssa?
N
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #121 : 27.03.2011 19:32 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili
Toivottavasti puolueen johtaja ei määrää sellaista tahtia joka esim. rajoittaisi aborttioikeutta?  :???:

Soini on sanonut mun mielestä, että tämä on jokaisen ehdokkaan omantunnonkysymys. PS:n sisältä tuolle ei löydy kannatusta.

Melfice, tutustu muslimien omien kriitikoiden kirjoituksiin. Tuossa muutama henkilö joista aloittaa. Aika painavaa kritiikkiä esittävät.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ibn_Warraq

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ayaan_Hirsi_Ali

http://fi.wikipedia.org/wiki/Irshad_Manji

http://fi.wikipedia.org/wiki/Taslima_Nasrin

Ayaan Hirsi Ali haastattelu Stephen Colbertin ohjelmassa

Edit: ei sillä että puolustelisin kristinuskoa, itse en kannata mitään uskontoa.


« Viimeksi muokattu: 27.03.2011 19:54 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #122 : 28.03.2011 16:45 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Sehän on selvää että fundamentalismi ei kuulu nykypäivään, oli kyse sitten islamista, kristinuskosta tai aina niin coolista buddhalaisuudesta. Yhden maailman suurimman uskonnon luokittelu "takapajuiseksi, väkivaltaiseksi ja barbaariseksi" tai "rikokseksi ihmiskuntaa vastaan" on kuitenkin melko ahdasmielistä.
N
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #123 : 28.03.2011 17:49 »
tiinatar Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili
Mutta en siis kyllä hyväksy myöskään tuollaista "toivottavasti raiskataan" -settiä, kukaan mainituista naishenkilöistä ei ole kuitenkaan varmasti ole tarkoituksella luomassa Suomeen mitään raiskauskulttuuria. Kuten jo aikaisemmin sanoin ymmärrän että se oli provosoiva kommentti ja miksi hän niin kirjoitti, mutta ei varmasti auttanut yhtään jos tarkoitus oli vedota naisiin. Raiskaus ei ole lähtökohtaisesti naisen syy vaikka hän olisi "jättänyt lihan näkyville" tai *gasp* päästänyt maahan muslimeja.

Aika tehokkaasti on saanut päätään puskassa pitää, jollei ole mediassa törmännyt eräiden kansanryhmien yliedustukseen raiskaustilastoissa. Tuskin naiset, jotka haluavat kyseisiä ryhmiä Suomeen, haluavat tulla raiskatuiksi. Fakta kuitenkin on, että mahdollisesti muutkin joutuvat heidän päätöstensä seurauksista kärsimään. Miksi kukaan toivoisi, että henkilö, joka ei ole millään tavalla edesauttanut rikoksen mahdollistumista, joutuisi raiskauksen uhriksi? Eikä esimerkki päde pelkästään naisiin ja raiskauksiin, vaan kaikkeen rikollisuuteen ja molempiin sukupuoliin.

Lainaus
On hieman vaikea uskoa että joidenkin Persujen naisia kohtaan alentuva tai vihamielinen asenne ei olisi koskaan tullut vastaan, mutta toisaalta sellaisia asioita joita ei itse erityisesti murehdi tai etsi on vaikea huomata jos on tavallaan asian ulkopuolella. Ja kyllä minä olen aivan varma että moni maallikko ja asiantuntija uskoo että Persujen kannattajissa on niitä miehiä jotka syyttävät naisia ja mamuja omasta typeryydestään. Minäkin uskon että niitä on, en tosin väitä että heitä olisi paljon koska en tiedä.

Minulle ei ole tullut vastaan joidenkin persujen naisia kohtaan alentuva tai vihamielinen asenne. Käsittääkseni en naisena ole asian ulkopuolella, vai viittasitko tällä johonkin muuhun rajoittavaan tekijään kuin sukupuoleen? Varsinkin tuosta vihamielisestä asenteesta ottaisin mielelläni esimerkkejä luettavaksi, vaikka alentuvaakin edustavat näkemykset kelpaavat.

Lainaus
No jaa, enemmän mediassa näkyy homojen sympatisointia, kun uskisten vihakirjotuksia.

Tasaisestiko niitä pitäisi näkyä? Siis en tajua tätä vasta-argumenttia, kun sen näen.

Mieluiten ei kumpaakaan. Pointti: minkä takia homojen haukkumiskirjoitukset ovat hyväksytympiä ja saavat enemmän hyvää tai neutraalia mediahuomiota, kuin kristittyjen vastaavat?

Lainaus
Lainaus
Enkä nyt oikein ihan hiffannu miten uskisten postilaatikkoon tuotava mainospropaganda liitty kyseiseen Nuotan linjanvetoon, mut..

Viittasin homovastaisiin lappusiin, joita aina sillointällöin näkee. Siis joku tulee ja laittaa kotiisi pamfletteja, joissa tuomitaan sinut ja elämäntapasi helvettiin.

Joo, ja sanoin, että en tajunnut miten tämä liittyy kyseiseen Nuotan linjanvetoon.. Vai oliko pointtina, että "uskikset nyt on muutenkin niin ärsyttäviä"?

Lainaus
Se on selviö videon tekijöillä ja kaikille muillekin, että sisältö lähte leviämään sosiaaliseen mediaan. Ja tavoite myös. "Ei mainoksia" lappu ei uskis viestiä ole ennenkään estänyt. Ovathan he elintärkeällä asialla.

Oletko kokeillut tuota "ei uskonnollista propagandaa"? Suosittelisin foorumilla valittamisen lisäksi, jos asia sinua oikeasti ottaa niin paljon nuppiin, ottamaan yhteyttä joko sinua häiritsevään seurakuntaan, tai vaihtoehtoisesti tekemään vaikka rikosilmoituksen.

Mode-edit: Ei tuplapostailla näin lyhyen ajan sisään. Pyritään muokkailemaan edellistä viestiä tarpeen vaatiessa.


« Viimeksi muokattu: 28.03.2011 18:10 kirjoittanut Riepu »
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #124 : 28.03.2011 18:23 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pointti: minkä takia homojen haukkumiskirjoitukset ovat hyväksytympiä ja saavat enemmän hyvää tai neutraalia mediahuomiota, kuin kristittyjen vastaavat?

No, minkä takia pidetään teema-iltoja, joissa pointtina on se, että homoudesta pitäisi parantua, mutta sellaisia taas ei pidetä, että kristinuskosta pitäisi jotenkin parantua? Harvemmin sitä julistetaan, että uskovaiset ovat sairaita, mutta homot taas ovat..
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #125 : 28.03.2011 19:00 »
tiinatar Jäsen Viestejä: 3 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei oo kyllä ihan poikkeuksellisia nekään mielipiteet, että kristinusko tai muut uskonnot on sairaita.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #126 : 28.03.2011 22:06 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika paljon vihaa.
N
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #127 : 28.03.2011 22:36 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 834 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Tuosta Islam-jauhamisesta tuli tämä uutinen mieleen. Sinänsä offtopicia, mutta joo.
http://www.news.com.au/travel/news/queensland-woman-tells-of-her-jail-hell-in-united-arab-emirates/story-e6frfq80-1226028892697
Play-Asia
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #128 : 29.03.2011 13:00 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili despiren kanssa olen aikalailla samoilla linjoilla Islamia ja ähl... muslimeita kohtaan. Paskin ja älyttömin uskonto/elämäntapa koskaan. Se on aina sääli nähdä suomalainen nainen joka on kääntynyt Islamiin. Tämähän tarkoittaa melkein sitä kuin riisuisi itseltään kaikki ihmisoikeudet. Että voi olla tyhmiä ihmisiä. Samalla toiset naiset huutaa "naisille lisää tasa-arvoa" kun saman sukupuolen edustajat alistuvat vapaaehtoisesti miesten orjiksi.

Näenkin ihan hyvänä asiana että Persut pääsevät vähän enemmän valtaan ja saavat tähänkin liittyen toivottavasti muutosta Suomessa. Itse en heitä äänestä (eipä Oulun alueella olekkaan yhtään asiallista PS:n ehdokasta) mutta en näe pahana asiana jos vaikkapa neljän suuren joukkoon pääsevät.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #129 : 29.03.2011 13:39 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Tuohon herraan en ollutkaan tutustunut, mainoksia olen nähnyt jossain mutten ole jaksanut välittää pahemmin. Mitä nyt vähän nuita mietteitä selailin, näytti ihan ok jätkältä. Mutta näillä näkymin Vihreitä äänestän. Monet omat ajatukset niiden kanssa samassa. PS:n kanssa en ole kuin maahanmuuton kanssa samoilla kannoilla. Monista muista asiosta sitten olen totaalisesti eriä mieltä. Mukava aina katsoa vaalikoneissa kun uskonto-kysymysten jälkeen viimeistään PS:n kannattajat lähtee minun listoilta.

Kuten aiemmin joskus sanoin, ei yksikään puolue täysin minulle natsaa mutta näillä näkymin lähimpänä ajatuksia Vihreät. Mieli voi vielä tietenkin muuttua mutta luulen ettei.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #130 : 29.03.2011 15:08 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo no ei niin mutta heilläkin kun kampanjaa katsoin oli pääasiallinen mielipide maahanmuuttoon että töitä etsiviä/haluavia tänne otettaisiin pääasiassa eikä vaan sossulla eläviä. Minulla ei mitään ongelmaa ole niiden ulkomaalaisten kanssa jotka oikeasti tulevat duunia tekemään. Mutta jos PS todella saa ison voiton vaaleissa (oletettavasti saa) on ihme jos maahanmuuttoon liittyviä lakeja ei tiukenneta. Vasurit puolueena melkein ainuita jotka tosissaan vänkää vastaan.
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #131 : 31.03.2011 16:25 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Uudenmaan vaalitentti

Timo Soini (ps), Alexander Stubb (kok.), Mikael Jungner (sd), Paula Lehtomäki (kesk.) ja Tuija Brax (vihr.)

Tuossa eilinen vaalintentti, jos joltain jäi katsomatta. Ihan hyvää juttua, vaikka ei tuossa politiikkaan perehtyneille uusia kantoja oikeastaan tullut.Vihreä Lanka: Joka kymmenes vaihtaa vaalirahakohun takia puoluetta

"- Tässä näkyy se, mitä yhdessä haastattelussa kuvasin karkeasti juntti-Suomen vastaiskuksi. Valuminen duunaripuolueisiin kertoo herravihasta, sanoo tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen Vihreässä Langassa."


En ymmärrä miten on varaa tuollaiseen ylimielisyyteen vaalien alla.You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #132 : 31.03.2011 17:23 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili Vaikka Stubb pelle onkin, niin hyvin hän muotoili laman jälkeisen EU'hun liittymisen ja Suomen rajojen avautumisen olevan syynä parhaaseen maahan mitä löytyy.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #133 : 31.03.2011 17:43 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Itse pidän Stubbia myös (narsisti)pellenä, mutta todella hyvä puhumaan. En silti ymmärrä, miten tuo EU:hun liittyminen ja rajojen avaaminen tekivät Suomesta maailman parhaan maan, mutta suurimmasta osasta muista euroopan maista velkaisia kriisipesäkkeitä? Ei vissiin ollutkaan se EU joka pelasti.

Ei Suomen silti EU:sta pitäisi erota, mutta tervettä kritiikkiä sitä kohtaan pitää ja saa esittää.Stubbista muuten:

Ylen vaalikone

"32. Uudellemaalle on saatava toinen kansainvälinen lentokenttä kuntien vastustuksesta huolimatta.

Stubb, Alexander: "kuntien ja kansalaisten mielipidettä kuunneltava"


Miksi Stubb ei kuuntele pakkoruotsi kysymyksessä kuntien ja kansalaisten mielipidettä? Taitaa kansan mielipide sopia vain, jos se on linjassa omien mielipiteiden kanssa.edit:


Muistakaa katsoa tänään klo 21.05 NELJÄN SUUREN VAALITENTTI YLE TV1


« Viimeksi muokattu: 31.03.2011 20:22 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #134 : 01.04.2011 17:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili http://www.uusisuomi.fi/kysely/kuka-onnistui-parhaiten-neljan-suurimman-vaittelyssa

Ei sinänsä yllättänyt tulos. Eilisessä vaalitentissä vain Timo Soini ja Jyrki Katainen osasivat käyttäytyä kuin sivistyneet ihmiset. Urpilainen ja Kiviniemi huusivat toistensa päälle ja varasivat ylimääräistä puheaikaa itselleen jaarittelemalla joutavuuksia.

Oli muiden mielipiteistä mitä tahansa mieltä, niin mikä siinä on, että ei osata olla puhumatta toisten päälle? Itseä tuollaiset ihmiset vituttavat kaikista eniten. Toinen asia mikä potutti, oli Urpilaisen ja Kiviniemen jatkuvat syytökset PS:ssää kohtaan. Eikö voida keskustella asioista itsestään, eikä jatkuvasti koittaa mollata toista. Äänestäjälle riittää, että kerrotaan oma vaihtoehto, kyllä me osataan itse pättää mitä vaihtoehtoa kannatetaan.

Itse aiheista, milloin keskusta uskaltaa kertoa äänestäjille mistä leikataan? Nyt Kiviniemi vain pyöritteli vanhaa mantraa jostain kehityspaketista.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #135 : 01.04.2011 19:38 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tuli tsekattua tuo paneeli ja Soinilta kyllä ihan ok esitys. Hieman ihmetyttää Soinin EU-linjaus, kaveri ajattelee neuvottelevansa tuosta vaan helpotukset Suomelle ja muutenkin tuo, että pakoillaan vastuuta muiden maiden tilanteesta. Onhan se totta, että muissa maissa on lepsuiltu, mutta eihän tuosta talousliitosta tule hevonpersettä jos porukka rupeaa vetäytymään liitosta.

Kiviniemi ja Urpilainen eivät vakuuttaneet. Kataisella ihan fiksua settiä, joskin päälleinttäminen ja suht tekaistut säästöarviot häiritsivät.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #136 : 01.04.2011 19:50 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Toisaalta mitä talousliitosta tulee, kun kreikka on tuhlannut uuden lainan? Annetaan lisää lainaa ja toivotaan, että se saisi taloutensa kuntoon. Toivomisella ei paljon euron taloutta pelasteta.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110538-vakava-vaade-%E2%80%9Dsuomi-voisi-hakea-kreikkaa-konkurssiin%E2%80%9D

"- Kreikan kohdalla velkasaneeraus saattaisi olla kaikkien kannalta paras ratkaisu."
- Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan toimitusjohtaja Sixten Korkman
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #137 : 01.04.2011 20:02 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Tilanne ei ole kuitenkaan aivan noin naiivi, että ajetaan Kreikka alas kun Timo Suomesta on näin päättänyt. EU:ssa on kyse monen maan liitosta, joilla on erilaisia intressejä ja tavoitteita. Voihan se Soini lähteä sinne Brysseliin huutelemaan, mutta tuskinpa saa aikaiseksi mitään merkittävää siellä. Soini on kuitenkin helvetin itsepäinen kaveri ja EU:n kaltaisessa organisaatiossa pitäisi pystyä jonkinlaiseen diplomatiaan. Tässä yksi syy miksi ottaisin mielellään eri henkilön sinne neuvottelemaan asioista.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #138 : 01.04.2011 20:14 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin, jos muut maat tai Kreikka eivät suostu velkasaneeraukseen, niin voimme aivan hyvin jättäytyä pelastuspaketista pois. Ei siihen kaadu Suomen EU ura. Slovakia jättäytyi paketista pois, mitään pahaa ei Slovakialle tapahtunut.

Velkaa ei hoideta velalla.

Kreikkalaiset eivät itsekään haluaisi tuota pakettia.

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2010/05/01/kreikan-kansa-ei-apua-kaipaa/20106272/12

"Suurin osa Kreikkalaisista ei olisi apua kaivannut. 31 prosenttia vastaajista ilmoitti olevansa päätöksen jälkeen vihainen, 30,6 prosenttia pettynyt tai peloissaan ja 22,8 prosenttia häpeissään päätöksestä.

41,9 prosenttia kreikkalaisista uskoi, että EU:n ja IMF:n apu olisi vältettävissä."btw, tuota Soinin "itsepäisyydestä", sama kun sanoisin että Suomen talouskriisi johtuu Kataisen matematiikan numerosta, joka on kuusi. :lol:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #139 : 01.04.2011 20:33 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Niin, jos muut maat tai Kreikka eivät suostu velkasaneeraukseen, niin voimme aivan hyvin jättäytyä pelastuspaketista pois. Ei siihen kaadu Suomen EU ura. Slovakia jättäytyi paketista pois, mitään pahaa ei Slovakialle tapahtunut.

Jep, kyllähän tuo liitto vapaamatkustamisella pystyssä pysyy. Pitäisiköhän antaa samantien kaikille maille oikeus vapaamatkustamiseen?

btw, tuota Soinin "itsepäisyydestä", sama kun sanoisin että Suomen talouskriisi johtuu Kataisen matematiikan numerosta, joka on kuusi. :lol:

Mitenköhän diplomatia ja vuorovaikuttaminen organisaatiossa liittyy yksittäisen maan talouskriisiin?
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #140 : 01.04.2011 20:40 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Pitäisi laittaa syylliset maksamaan, ei syyttömät. Nythän ne ovat riskisijoittajat jotka vapaamatkustavat valtioiden rahoilla, kun Suomi ja muut maat lähtevät takaamaan muiden ottamia riskejä.

Lähinnä tarkoitin tuolla kaitais-heitolla sitä, että väite oli mielestäni naurettava. Kyllä Soinin vuorovaikutustaidot ovat vertaansa vailla, sanoisin että miltei parhaat mitä suomalaisilla poliitikoilla on nähty. Itsepäisyys on sitä paitsi positiivinen piirre silloin, kun ajetaan oman maan etua. Ei pidä suostua kaikkeen mitä isot maat sanovat. Soinihan on sitä paitsi EU:ssa työskennellyt jo pitkään, joten eiköhän hän osaa ne niksit ja jutut miten siellä voi vaikuttaa parhaiten.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #141 : 01.04.2011 21:07 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 035 Basaaripisteet: 14 Profiili En osaa millään kuvitella Soinia muualle kuin kotimaan hommiin.

Ja sillä, että jättäytyy EU'n yhteisistä hankkeista pois, on todellakin vaikutusta. Ei ehkä näy tänään, mutta aina se noteerataan.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #142 : 02.04.2011 00:35 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
En osaa millään kuvitella Soinia muualle kuin kotimaan hommiin.

Sama.

Haluaisin nähdä miten Soinin rasistiset one-linerit toimivat kansainvälisissä neuvotteluissa. Varmasti tulisi hieno kuva Suomesta.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #143 : 02.04.2011 00:54 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
En osaa millään kuvitella Soinia muualle kuin kotimaan hommiin.

Sama.

Haluaisin nähdä miten Soinin rasistiset one-linerit toimivat kansainvälisissä neuvotteluissa. Varmasti tulisi hieno kuva Suomesta.

Saisko jonkun esimerkin näistä "rasistisista" one-linereista, itse kun en ole kuullut yhtään?  :)

Edit:
Rasisti sanaakin viljellään nykyään hyvin kevytkenkäisesti. Jotain kunnon argumenttejakin olisi kiva välillä nähdä, ilman että sorrutaan siihen helppoon..

Noh kontekstia en muista nyt tarkkaan, mutta sivulauseena käytettiin mm. "kas kun ei ole Turkissa keksitty tätä" tai Yhdysvalloista puhuttaessa Soini tokaisi "Luojan kiitos he eivät ole olleet mukana tässä". Voin kaivaa lauseet huomenna tarkemmin mikäli haluat (vaatii sen, että katson uudestaan paneelit), mutta pääpointtina tuo halveksiva sävy muita maita kohtaan. Varmasti tulee tämä sävy esille, kun vain katsoo mitä tahansa Soinin esiintymistä.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #144 : 02.04.2011 01:07 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Eipä muiden maiden halveksuntaa silti rasismiksi voi kutsua, ainakaan perinteisen määritelmän mukaan.
Ennen kuin lähden argumentoimaan, haluaisin kuulla perinteisen määritelmäsi rasismista.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #145 : 02.04.2011 01:13 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Rasismi on rotusyrjintää.
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #146 : 02.04.2011 01:21 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Otetaan nyt vaikka wikipedia avuksi tässä: "Racism is the belief that the genetic factors which constitute race, ethnicity, or nationality are a primary determinant of human traits and capacities and that ethnic differences produce an inherent superiority of a particular race."

Pääpaino sanalla nationality. Rasismi voidaan jakaa myös sosiaaliseen ja poliittiseen rasismiin. Voidaan tietenkin olettaa "perinteisen" määritelmän mukaan, että Soinin puheissa ei ollut kyse rasismista. Kuitenkaan kansallinen halveksunta ei ole yhtään sen hyväksyttävämpää ja tuskinpa se mitenkään parempaa vastaanottoa saisi kansallisissa neuvotteluissa. Turha oikeastaan takertua tuohon määritelmään, kun kaikki kuitenkin tietävät mikä on linja.
tallennettu
Vs: Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #147 : 02.04.2011 10:09 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei minkään muunkaan uskonnon edustajat räjäyttele itseään tai alista naisiaan kuten muslimit, joten ongelman täytyy olla ihan siinä itsessään.
Olen vähän myöhässä, mutta tämä nyt on vaan sen luokan yleistys että juutalaiset ovat ahneita militaristeja, mustat iloista ja väkevää porukkaa, meksikolaiset laiskoja ja valkoiset taas kouluampujia.

Demokratia ei islamistisissa maissa oikein ole toiminut, useimmiten se on lähinnä näennäistä. Kannattaa kuitenkin huomioida historialliset tosiseikat siinä perspektiivissä että nämä maat sijaitsevat Lähi-idässä ja Afrikassa ja ottaneet aika rutkasti kakkoseen länsimailta. Turkissa sen sijaan islam ja demokratia on kohtalaisen hyvin onnistunut modernissa yhteiskunnassa, tähän kaiketi vuoden alussa mullistuksia kokeneet arabimaatkin pyrkivät.
N
tallennettu
Re: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #148 : 02.04.2011 13:09 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 139 Basaaripisteet: 5 Profiili
Otetaan nyt vaikka wikipedia avuksi tässä: "Racism is the belief that the genetic factors which constitute race, ethnicity, or nationality are a primary determinant of human traits and capacities and that ethnic differences produce an inherent superiority of a particular race."

Pääpaino sanalla nationality. Rasismi voidaan jakaa myös sosiaaliseen ja poliittiseen rasismiin. Voidaan tietenkin olettaa "perinteisen" määritelmän mukaan, että Soinin puheissa ei ollut kyse rasismista. Kuitenkaan kansallinen halveksunta ei ole yhtään sen hyväksyttävämpää ja tuskinpa se mitenkään parempaa vastaanottoa saisi kansallisissa neuvotteluissa. Turha oikeastaan takertua tuohon määritelmään, kun kaikki kuitenkin tietävät mikä on linja.

Pääpaino sanalla nationality sinun vai wikipedian mielestä? Rasisti-sanaa käytetään nykyään niin paljon ja kulttuurirelativistit tykkäävät keksiä sille koko ajan uusia määritelmiä, että mielestäni pitäisi mennä ihan sen perinteisen määritelmän mukaan, jonka Gba:kin jo mainitsi. Kansallinen halveksunta ei tietenkään avaa hirveästi ovia missään neuvotteluissa, mutta eipä Soini ole vielä sellaisiin joutunutkaan, joten ei voida tietää miten hän ne hoitaa. Kuten viime sivulla sanottiin, itsepäisyyskin on hyvä piirre oman maan etua puolustettaessa. Nyt tuntuu, että Kataisella ja Kiviniemellä on vain kauhea hinku miellyttää kaikkia isompia EU-maita, hinnasta viis.


Sehän tässä jännittääkin. Asenne tällä hetkellä ei kuitenkaan lupaa hyvää. Omista asioista huolehtimista tarvitaan, mutta kun kommentit ovat tuota luokkaa, ja lisäksi omassa maassa haluttais viimeiseen asti korostaa suomalaista kitkien kaikki kansainväliset vaikutteet ja marginaalimmat kulttuuri-ilmiöt suuresta paletista, ei siihen kelkkaan paljoa tee mieli loikata. Voi olla, että siitä sekamelskasta joka Perussuomalaiset nyt on, saadaan lopulta ihan hyviä ratkaisuja ulos, mutta voihan se mennä pieleenkin. Minulle riittää shokkiarvo, jota sieltä on saatu vaaleihin tähän mennessä, ja siitä olenkin itse asiassa kiitollinen. Pitkästä aikaa tilanne on mielenkiintoinen, ja on hyvä että kaikki puolueet joutuvat sen myötä herättelemään itseään. En kuitenkaan aio auttaa puoluetta äänelläni yhtään tämän pidemmälle.

Toki mieltä lämmittää myös se, että Eduskunnassa pelataan aina moninpeliä, eikä yksi puolue pääse loputtomiin sooloilemaan.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Eduskuntavaalit 2011 « Vastaus #149 : 02.04.2011 23:57 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 813 Basaaripisteet: 0 Profiili Jotta elämä ei menisi niin vakavaksi ja jos ei muuta keinoa keksi valita puoluetta, niin tässä puolueiden puheenjohtajien suosikkibiisit.

Arhinmäellä varsin hyvä musiikkimaku.


Tuosta Soinin "rasismista" voisi sanoa, "jos rasismia on se, että korkean työttömyyden oloissa ei kannata maahanmuuton lisäämistä, niin sitten lähes kaikki Euroopan valtiojohtajat ovat rasisteja."

Erään Eero Heinäluoman kommentti.« Viimeksi muokattu: 03.04.2011 02:38 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 27
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines