Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2014 : 16.03.2014 16:39
Hyvä kisa oli kyllä. Voittaja ei ollut mikään yllätys, Rosberg tai Hamilton se olisi ollut joka tapauksessa, mutta toisesta sijasta eteenpäin ei olisi kyllä voinut mitenkään tarkkaan arvata. Aika vähän oli tosin loppujen lopuksi taistelua noista kärkisijoista, etenkin sijoilla 1-3 olleet ajelivat yli viiden sekunnin eroilla eteen ja taakse lähes koko ajan. Muista sijoituksista olikin sitten ihan kiitettävästi taistelua, ja suureksi iloksi todella paljon nähtiin ohituksia muillakin kuin DRS alueilla.

Kimin vauhdista vähän paha mennä sanomaan mitään, tosiasia toki on että Alonson vauhtiin ei missään vaiheessa ylletty. Täytyy kuitenkin muistaa, että Kimi on nyt koko testisession ollut se kärsivämpi osapuoli ja ajanut lähes 1000km vähemmän testeissä kuin Alonso, ja tänä kisaviikonloppunakin suurimmat ongelmat osuivat juuri Kimille. Ferrarilla muutenkin taisi olla koko kisan ajan jotain pikku sähköongelmaa joka sitten verotti nopeudesta. Eiköhän Malesiassa asiat näytä asteen valoisimmilta, näin se tosin on varmaan joka tallilla.

Bottaksen vauhti oli taas erittäin lupaavaa, mutta pieni kokemattomuuden piikkiin laskettava virhe rankaisi lopputuloksesta. Luulen että mahdollisuudet olisivat olleet jopa 2. sijaan ilman kolarointia, mutta se on turhaa jossittelua. Vauhti taisi kuitenkin olla koko kisan ajan toiseksi parasta heti Rosbergin jälkeen, ja ohitukset tapahtuivat suhteellisen nopeasti heti kun iholle päästiin. Harmillisesti vain tallikaverin perse laitettiin helläksi heti ekassa mutkassa, eikä päästy vertailemaan Valen vauhtia kokeneeseen tallikaveriin.

Tästä on hyvä jatkaa, eiköhän Malesiassa nähdä lisää mielenkiintoista kilpailua :)
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 03.02.2014 00:14
Mahtaakohan tuolla prolla näkyä pelinaikaiset aidot jenkkimainokset? Ovat kuitenkin merkittävässä roolissa Super Bowlin parhaudessa ;D

Varmaan kuitenkin tulee vain jotain "osta nelone pro maksa luksusasunto hinta per kk" -mainoksia joka toinen minuutti...

E: ei näemmä mainokset näy, plussaa kuitenkin jenkkiselostuksesta. Peli nyt ei näytä olevan kuitenkaan mikään trilleri ainakaan toistaiseksi.. ;D
3  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 13.01.2014 07:25
Game of Thronesin neljännen kauden ensimmäinen traileri tuli julki aamuyöllä:

https://www.youtube.com/watch?v=xZY43QSx3Fk

83 päivää jäljellä..
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 15.12.2013 18:22
;D Bunder ja Gragooni ovat kyllä sama henkilö, kävi itse asiassa ajamassa meidän PLF1-sarjaa pari vuotta sitten. Sai bannit kun rammasi kaikki ketkä onnistui yhdessä kisassa. Joten veikkaan ettei ole FP, tai jos on, niin olen hyvin otettu, tietäen että olen ajanut legendan rinnalla..
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2013 : 13.12.2013 19:41
F1 2013 on ihan pätevä peli, ajaminen itsessään on ihan mukavaa puuhaa ja AI:kin on vähintäänkin kohtalainen. Peliä kuitenkin edelleen riivaa samat ongelmat kuten aiemminkin. Esimerkiksi kysymässäsi urassa ei ole tapahtunut minkäänlaista uudistusta sitten F1 2011, itse asiassa se on jopa suppeampi kuin ennen, kun kun kaksi ensimmäistä vapaa-harjoitussessiota on karsittu pois ja paddock-valikko on korvattu normaalilla valikkotyypillä. R&D-ohjelmaan on tullut pari uutta testityyppiä, mutta ne eivät pitkälle kanna. Auton vauriot ovat myös ihan samanlaisia kuin 2011.

Online-puoli on samaa sontaa kuin aiemminkin. Peli jäätyilee, tulee disconnecteja vaikka netti ei katkeaisi, equal-autot eivät ole samanvertaisia(korjattu tosin patchissa), oikaisuista ei joissain paikoissa rangaista ollenkaan ja joissain rangaistaan aivan liian herkästi. Uusia multiplayer-pelimuotoja ei ole myöskään tullut, kuten esimerkiksi pitkään useiden eri liigojen toimesta toivottua online-harjoitussessiota tai kisan jälkeisiä uusintoja... Kunnon porukalla ajaminen onnistuu jotenkin ja on jopa ihan hauskaa, mutta edellä mainitut ongelmat riivaavat pahasti kilpailuhenkistä sarjaa ylläpitäessä.

Codemastersin laadusta pelifirmana kertoo myös jotain se, että heidän foorumit ovat nyt toista kuukautta alhaalla sopimuksen päätyttyä "foorumitarjoajan" kanssa. Mahtoiko olla foorumi taas niin täynnä valitusvirsiä, että päättivät aloittaa taas puhtaalta pöydältä.. Kyseinen tapahtunut siis aikaisemminkin.

Jos muuten online-peliseura kiinnostaa, niin kannattaa tsekata sivusto http://plf1sarja.palstani.com/ . Itse asiassa aikoinaan tällä foorumilla oli melkoinen formulabuumi käynnissä, mikä tosin loppui kun tämän "buumin" aloittaja Ephram päätti lopettaa ajamisen ja myydä ajosettinsä ;D . Sen buumin rippeet siirtyivät sitten tuolle foorumille. Teretulemast sinne käymään ja tervetuloa tänne myös :)

Ja jos vastaisin kysymykseen vielä, niin en kyllä välttämättä lähtisi täydellä hinnalla ostamaan, osta vaikka GT6 sen sijaan, mutta jos hyvästä alesta löytyy niin kannattaa kokeilla.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien ruutukuvat : 27.11.2013 08:36
Viimeaikoina tullu pelattua jonkin verran Kerbal Space Programia. Kyseessä siis avaruussimu, joka on tosin vasta alpha-vaiheessa. Peli on todellakin esim. fysiikoissa vähän kehitysvaiheessa, mutta etenkin avaruudessa graafinen puoli on kyllä mallinnettu mahtavasti. KSP on itseasiassa melko haastava peli, ja kun saa sen aluksen tälläisiin mahtaviin otoksiin, tuntuu se tosi palkitsevalta   ;)

Maan, eli "Kerbinin" kiertoradalla
Kuun, eli "Munin" kiertoradalla
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 24.11.2013 19:40
Surkea kausi sai arvoisensa lopun... Liekö tälle kaudelle tullut joku uus polttoaine, jonka päästöt sitten karkottais kaikki pilvet ympäriltään. Ainoo kerta kun ajettiin märällä kisassa oli Malesian startti, ja sillonkin taidettiin vaan aloittaa märällä radalla, eikä sen enempää satanut.

Heikki kyllä osotti, että Austinissa ei vika ollut todellakaan autossa vaan miehessä. Miten voi paremmalla autolla ajaa uusilla renkailla jopa selvästi hitaampaa kuin esimerkiksi Alonso selkeästi huonommalla kisa-autolla ja käytetyillä renkailla... En ihmettelisi, jos Heikin F1-ura olisi tässä.

Sen verta vois ehkä ottaa tästä kauden surkeudesta sanoja takaisin, että kauden ensimmäinen puolisko oli suhteellisen hyvää viihdettä. Jälkimmäinen puolisko olikin kyllä sitä itseään...

Ja oli muuten Lewisiltä aika outo liike.
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 18.11.2013 16:49
Eipä nyt syyttävää sormea voi pelkästään Heikin suuntaan osoittaa. Autoon iski kuulemma joku vika, jota yritettiin etusiiven vaihdolla korjata.
Jep. Heikki-hiiri-niminen ruoste osui autoon.

Heh  :) Kuulostaa kyllä aika mielenkiintoiselta, että Heikin autoon tosiaan iski joku mystinen vika, josta kukaan ei tiedä mitään... Noh, Heikillä on vielä yksi kisa aikaa näyttää onko herrasta enää vakituiseksi ratinkääntäjäksi.
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 17.11.2013 23:35
Eipä nyt syyttävää sormea voi pelkästään Heikin suuntaan osoittaa. Autoon iski kuulemma joku vika, jota yritettiin etusiiven vaihdolla korjata.

Saari twiittasi
Lainaus
@OskariSaari
Kovalaisen autosta hävisi downforce syystä x. Ainoa, mitä saatettiin yrittää, oli etusiiven vaihto, joka ei juuri auttanut. #mtv3f1

Toivottavasti Brasiliassa toimisi auto niinkuin pitäisi, aika-ajoissa ja harjoituksissa vauhti oli kuitenkin erittäin lupaavaa.

Valtterilta ilmiömäinen esitys läpi viikonlopun ja nosti viimeistään tänään itsensä sarjan parhaimpien kuskien joukkoon. Maldonadoa on tosin vähän vaikea käyttää enää mittapuuna, kun ei näemmä jaksa ajaa tätä kautta enää kunnolla loppuun, ja kun ei oma ajo kulje niin aletaan omaa tallia syyttää sabotoinnista. Onneksi ensi kaudella tuleekin jo huomattavasti ammattitaitoisempi kuski kaveriksi.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 20.09.2013 19:10
US Amazonissa ihan siedettävä Bioshock Bundle, eli Bioshock 1,2 ja Infinite pc:lle digitaalisena latauksena yhteensä 19.99 dollarilla. Ite en ole mitenkään erityisen innostunut tuosta uusimmasta, mutta kaipa sen melkein voisi ottaa kun halvalla saa.

E: ilmeisesti pitää osoitteeksi antaa jenkkiosoite, mutta muuten toimii
11  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Breaking Bad : 16.09.2013 18:43
Jakso 14 veti sanattomaksi. Jää Red Weddingkin kakkoseksi...
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 10.09.2013 22:29
Massa vahvisti itse, ettei jatka Ferrarilla 2014. Periaatteessahan tämä lyö jo lukon Kimin sopimukselle, samankaltaisia huhuja Kimin sopimuksesta tulee koko ajan(tämän viikon aikana tullut aika räjähdysmäisesti) yhä luotettavimmilta lähteiltä, ei savua ilman tulta. Mutta F1-maailmassa ei kyllä mikään ole varmaa siihen tallin omaan vahvistukseen asti. Vielä on ihan mahdollista, että Massan tilalle onkin palkattu Hülkenberg. Toivotaan kuitenkin parasta.

Ei oo kyllä taas vähään aikaan siirtomarkkinoilla eletty näin jänniä aikoja...
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 26.05.2013 16:21
Kuka idiootti menny muuttamaan ton säännön takasin punasen lipun alla renkaanvaihtamisesta? 2011 se pilasi jännittävän lopetuksen, ja sen jälkeenhän sitä muutettiin, mutta nyt se on näemmä muutettu takasin... Taas meni suht jännittävä kisan lopetus siihen, tässä on maalintulojärjestys.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Pelaajalaudan Tietotoimisto : 27.03.2013 15:10
Se on aika lailla joko olympiakultaa tai uusia skandaaleja  ;D
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 24.03.2013 14:30
Nicohan pyysi vain lupaa taistella Lewisin kanssa podiumista.

Moni varmasti tuosta Vettel-Webber -tilanteesta toteaisi, että miksi voitosta ei saisi taistella ja juuri tuollaisella Vettelin asenteella voitetaan mestaruuksia yms yms. Tilannehan ei kuitenkaan ollut näin simppeli. Webberille oli viimeisten stoppien jälkeen sanottu KAKSI KERTAA, että he eivät aio repiä autoista kaikkea irti taistelemalla voitosta. Tämän kuultuaan Webber laittoi moottoriasetusta pienemmälle ja alkoi varmistelemaan selvää kaksoisvoittoa, mutta Vettel päätti olla bad boy, ignoorata tiimin ohjeet ja napata voiton. Webber olisi takuuvarmasti mennyt kovempaa, jos molemmille olisi sanottu, että kilpaa saa ajaa, ja tämä tekee Vettelin tempusta todella röyhkeän. Mark tulee varmasti muistamaan tämän ensi kerralla kun pitäisi peesata Vetteliä.

Vettel oli kisan jälkeisessä haastattelussa sanonut, ettei ollut saanut minkäänlaista käskyä olla kisaamatta, mutta tämähän nyt on aivan täyttä potaskaa... Ja vaikka ei olisikaan, oli heille ennen kisaa annettu selvät ohjeet.

Webberin ja Vettelin haastattelut
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 22.03.2013 20:42
Onko yllättävää, molemmat Red Bull -kuskit itkemässä kuorossa, kuinka renkaat eivät tänä vuonna kestä yhtään. "Tämä ei ole yhtään hauskaa" -Vettel.

Auto motor und sport heitti myös sellaisen väitteen, että Lotus saisi epäreilua etua verrattuna muihin, koska Renaultin eli nyk. Lotuksen 2010 autoa käytetään Pirellin testiautona... Voin ettiä sen linkin jos jotain kiinnostaa. E2: Tässä

Kyllä saksalaiset ovat taas hämillään kun ei ole oma kultapoika edit: ylivoimaisesti kärjessä.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 17.03.2013 10:32
Loppujen lopuksi aika ylivoimainen voitto, ja kuten kimi sanoi, "one of the easiest wins." Ekojen stinttien jälkee  alkoi näyttämään pirun hyvältä, kun 20 kierrosta vanhoilla renkailla ajoi lähes samaa vauhtia kuin takana olevat uusilla.

Ei kyllä varmasti kukaan muu paitsi kimi itse loppujen lopuksi uskonut voittoon, eikä yhdessäkään ainakaan kuskien lausunnoissa mainittu kimistä tai lotuksesta mitään, ainakaan uhkana.

Mites kävikään loppukaudella kun Kimi viimeksi voitti Australiassa...
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 16.03.2013 09:26
Että semmoinen aika-ajo :D Noh, eiköhän tää tästä vielä mielenkiintoiseks muutu. Ei mua ees kauheasti haittais jos huomiselle siirtyis aika-ajon loppu. Bottas kyykytti Maldonadoa heti ekassa aika-ajossa, aika hieno juttu! Lotus vaan ei näytä vieläkään olevan kärkivauhdissa sateella.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2013 : 06.03.2013 17:27
MTV3:n TV paketti on kallis ja Katsomo stream paska joten...yksi vaihtoehto jäljellä.


Elisa viihteellä 40e koko kausi.. tai ainakin oli, en tiedä onko tarjous mennyt ohi jo. Sen jälkeen se on 4,90e/kk, joka ei sekään ole juuri mitään vrt. muihin hintoihin.

Varmaan mielenkiintoinen kausi edessä, mutta eiköhän Vetteli sieltä taas tule ja vie koko höskän. Sellaista luotettavuutta ja vauhtia sieltä nyt vain on löytynyt viimeiset kolme-neljä vuotta, etten usko sen muuttuvan ennen 2014 suuria muutoksia. Tuskin kuitenkaan mitään 2011 kaltaista ylivoimaa tulee, mutta kyllähän jo viime kauden loppu(4 voittoa putkeen) osoitti mikä Vettel on miehiään kun auto ja laturit pysyvät kunnossa.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 16.02.2013 12:50
Viime vuonnahan Katsomon hinta oli "vain" 45e, täksi vuoksi päätetty sitten nostaa 50 prosentilla hintaa. Johtuukohan kysynnän paljoudesta vai puutteesta... Laatu ei kyllä satavarmasti ole parantunut.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 09.01.2013 18:31
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/01/1687382/pojat-haluavat-pakonomaisesti-adoniksiksi

Asiantuntijoita huolettaa kun yli puolet pojistaan haluu olla lihaksikas ja käydä salilla, muokata ruokavaliotaan sen edistämiseksi ja juoda esim. proteiinipirtelöitä. Taidampa heittää salikengät narikkaan ja kävella takaisin kellariin pelaamaan, jos se näin kauheeta on  :lol:
22  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Nyrkkeily - Tosimiesten (ja naisten) laji : 08.12.2012 21:25
Se ei kauaa kestänyt!
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 25.11.2012 12:10
Bottaksen kisapaikka Williamsilla alkaa olemaan melko varma. Hieno homma. Millloin viimeksi on ollut kaksi suomalaista voittoon kykenevän tallin kisakuskeina?

2009  :lol:

Mutta on kyllä hieno homma. Vaikka Kovalaisen jatko onkin aika ohuen langan varassa tällä hetkellä, niin tuntuu se paljon lievemmältä "menetykseltä" kun nyt Bottas pääsee näyttämään taitonsa. Bottaksessa näkyy kyllä se tietty määrätietoisuus ja röyhkeys, mitä ei välttämättä Heikissä näkynyt. Toivottavasti lunastaa odotukset ensi kaudella ja pesee Pastorin, eikä pari voittoakaan haittaisi :)
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 28.10.2012 14:19
Toi rattihan on laitettu vaan parempaan suuntaan. Ennen kääntösäde pleikalla oli 180 astetta, joka oli armottomasti liian vähän jos halusi oman ratin 1:1 pelin kanssa. Nyt on koko kääntösäde käytössä, ja jokainen voi päättää itse kuinka paljon rattia haluaa kääntää säätämällä saturationia.

Boxillehan tuota ei vissiin ole tulossa, sillä eikös siinä ole joku ohjelma jolla ratin kääntösädettä pystyy muokkaamaan? Ohjattavuus kyllä muuttunee vähän(ainakin tuntui erilaiselta), mutta ei se nyt ainakaan paljoa huonompaan suuntaan ole mennyt.

Penalty-systeemiin ei ainakaan changelogin mukaan ole koskettu muuten kuin tämän verran.
Lainaus
Reduced the likelihood of the player getting a penalty when involved in a collision with an AI car.
25  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1 Kausi 6 (Kisat maanantaisin ja torstaisin) : 13.10.2012 10:54
Toimiiko teillä muilla foorumi? Mulla pukkaa erroria.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 08.10.2012 21:24
Onko kukaan saanut rattia toimimaan mitenkään PC versiolla?

 Itsellä G27 ja ohjaus on niin hidas ja tahmainen että ei tahdo edes Red Bullia kääntymään mihinkään mutkaan. Säätöjä ja V-sync korjausta olen koittanut, mutta ihan älytön aliohjaus kokoajan. Auto ei tunnu kääntyvän millään.

Mulla toimii samaisella setupilla oikein hyvin. Koita kääntää vähemmän rattia mutkaan tullessa. Tässä ei 2011 opitut opit hyödytä mitään.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 28.09.2012 15:13

Heikistä sen verran, että varmasti Heikki taistelisi maailmanmestaruudesta kilpailukykyisellä autolla. Varsinkin nyt kokeneempana ja virheistä oppineena.

Samaa mieltä ja haluaisin niin nähdä pitääkö tämä paikkaansa. Valitettavasti nykyään F1 on pelkästä rahasta kiinni ja varsinkin keskitason tiimejä ei juuri kiinnosta palkata vanhahko kuski, joka on viettänyt viimeiset vuotensa taistelemalla sijoista 19-20 ja jolle pitäisi maksaa palkkaa. Kaikki tietävät Heikin taidot ja arvostavat niitä, mutta nykyään se ei valitettavasti ole siitä kiinni.
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 28.09.2012 12:12
Williamsin kuljettajakaksikko ensi kaudeksi olis myös kiva tietää, mutta siinä menee luultavasti vielä yli kuukausi ;D Jos Vale ei kisakuskin paikkaa saa, niin ei kyllä suomaisittain menny tämä siirtorumba yhään käsikirjoituksen mukaan :/
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 28.09.2012 11:41
Eikös Perez vahvistettu McLarenille?

Höh, sitä tarkotin  :lol:
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 28.09.2012 11:38
Perez vahvistettu SauberilleMclarenille, Hamiltonin Mersu-siirto vahvistunee kohta ja Oskari Saaren mukaan Algersuari on vahvistettu rahapaketin kera Sauberille. Schumi eläkkeelle, Heikki jatkaa 99% varmuudella Caterhamilla. Eihän tässä näin pitänyt käydä?  :/
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 20
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines