Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 20
61  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 04.03.2012 14:08
Nyt kyllä näyttää niin lupaavalta Lotukselle. Jos pirelliin on luottaminen, saa tuosta vielä S-softeihin siirryttäessä kymmenyksiä pois, ja silloin ollaan tosi korkeella. Keke on arvioinut huipputiimien menevän alhaisia 1.21. aikoja. Kukaan tosin ei tiedä, miten kovaa tänä vuonna mennään oikeasti.

Seuraavat kaks viikkoa tulee menemään niin hitaasti. 16.3. moottorit käynnistyy kello 3.25, silloin ei yöunista välitetä! ;D
62  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 03.03.2012 13:32
Räikkösellä vaivaista kolme kierrosta, kuulemma taas ohjauksessa ongelmia.

Räikkönen radalla taas! Ei näemmä mistään muusta kuin säätämisestä ollut kyse :)
63  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 : 03.03.2012 12:57
Ei ole Juhohfinistä, tai Runnerista mitään kuulunut.

En ole tulossa. Sovitaan vaikka, että jos musta ei kuulu mitään, niin en ole tulossa.
64  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 22:47
Ei ollut tuo smith machine, ainakaan wikipedian perusteella. Käytännössä se on kuin pyörän sarvet tulisi seinästä ulos, niitä saa aseteltua eri kulmiin ja nostettua eri painoisina. Otan vaikka kuvan seuraavan kerran kun käyn. Ei kyllä vaikuttanut mitenkään käytännöllisyyden huipulta.
65  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 16:18
Kiitos vinkeistä. Tänään kävin ekaa kertaa salilla, lähinnä testailemassa laitteita ja miltä se tuntuu. Isän luona välillä jollain monitoimilaitteella treenaillu, mutta silloin puolikin tuntia tuntu kidutukselta. Tänään meni helposti reilu puoltoista tuntia, ja vaikkei mitään kauheeta rääkkiä ollutkaan, oli hauskaa. Kirjan laitoin myös tilaukseen.

Salin valinnassa kannattaa ottaa huomioon se, että miten se on varustettu noita levytangolla tehtäviä liikkeitä varten ja mikä on yleinen mentaliteetti. Eli löytyykö häkki kyykkäämistä varten ja saako maastavetoa esimerkiksi tehdä, vai pitääkö se muka liikaa meteliä. Penkki varmaan löytyy joka mestasta. Jos kyykkyhäkkiä (vai mikä sen nimi nyt onkaan) ei löydy ja yleinen ilmapiiri on voimannostoliikkeitä vastaan, niin sellaisen salin asiakkaaksi ei kannata mennä.

Kunnon häkkiä ei kyllä löytynyt, tämmöinen perus mekanismi
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Maastavedosta en tiedä, mutta sille oli kyllä jonkinlainen oma laite siellä, semmonen josta pystyy squattia, bench ja shoulder pressiä yms. tekemään, ja sitten tota maastavetoa, varmaan ymmärrät.
66  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 28.02.2012 16:03
Kiitos vinkeistä. Tänään kävin ekaa kertaa salilla, lähinnä testailemassa laitteita ja miltä se tuntuu. Isän luona välillä jollain monitoimilaitteella treenaillu, mutta silloin puolikin tuntia tuntu kidutukselta. Tänään meni helposti reilu puoltoista tuntia, ja vaikkei mitään kauheeta rääkkiä ollutkaan, oli hauskaa. Kirjan laitoin myös tilaukseen.
67  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kai me pelaamisen ohessa kuntoillaankin? : 27.02.2012 23:12
Ihan vaan tälleen ohimenne kysyisin, että minkälaista treeniä lautalaiset suosittelisi tällaiselle 15-vuotiaalle? En ole juurikaan koskaan salilla käynyt, lihakset ovat aika minimaalista tasoa johtuen osittain hurjasta pituuskasvusta. Mittani ovat 192cm ja 67kg, varmaan pituus tosta vielä 5-10cm kasvaa. Eli kannattaako ihan täyspainotteista saliharjottelua vielä alottaa vai kannattaako ainakin aluksi vetää vaan omalla painolla?
68  Yleinen / Peliseura / Vs: Pelaajalaudan Killzone 3 -peli-illat : 26.02.2012 12:15
Killzone 3 -peli-illat

- Ephram
- Runner


Mähän en mikään hyvä fps-peleissä ole, mutta silti ne on musta hauskaa, etenkin porukalla  :)

69  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 : 21.02.2012 17:27
Riippuu lähetäänkö perjantaina vai lauantaina täältä, jos lauantaina niin en kyllä kerkeä. Ilmottelen sit lähempänä.
70  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 21.02.2012 12:16
Kompassinhan saa pois päältä, mutta silloin joutuu ottamaan koko HUDin pois. Asetuksista löytyy HUDin läpinäkyvyys, muutta itse en kyllä health tai stamina -mittareista mielelläni luopuisi.
71  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 18.02.2012 15:35
MW3:n Multiplayeriä pääsee ilmaiseksi Steamissa pelailemaan tämän viikonlopun.
72  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 : 17.02.2012 22:21
Huomenna taas mukana, kunhan yhteys ei tällä kertaa katkeisi :/

Entäs Runner, eelis99, peni? Ootteko tulossa?

En pääse, oon jo Ylläksellä lomaa viettelemässä.
73  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 07.02.2012 21:11
Nyt on PC:lle julkaistu Creation Kit. Ja yllätys yllätys - Steamin serverit ihan tukossa, ja sitä ei pysty asentamaan.

Luvattu ylläri pylläri oli korkean resoluution texturepack, eli ei mitään sen dramaattisempaa, kuten lohikäärmeellä ratsastamista  :P


Ja tosta Paathurnaxesta:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
74  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 07.02.2012 07:20
Pääjuoni on nyt läpi. Viimeinen tunti tarjosi huikeine musiikkeineen ja ylimaallisine tapahtumapaikkoineen todella eeppistä settiä. Ja vaivan palkaksi napsahti myös pari todella siistiä shoutia.

Pääjuonen viimeinen lokaatio oli mielestäni todella onnistunut ja siinä todella tuli fiilis, että nyt ollaan "jossakin ihan muualla". Se taivas oli aivan uskomattoman hienon näköinen ja, kuten alussa mainitsin, varta vasten tähän paikkaan räätälöity musiikki jylhä ja komea.

Skyrim tarjosi paremman pääjuonen kuin Oblivion. Lopussa panoksia nostettiin hienosti.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Pääjuoni oli kuitenkin ihan mielenkiintoinen loppuun asti, mutta kyllä monet muut esimerkiksi Thieves Guildin juoni toivat enemmän jännitystä loppua kohden.
75  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 : 06.02.2012 20:07
Mulle käy lauantai suunnilleen joka toinen viikko, riippuen kuin monta viikonloppua oon isän luona.

Autoista mielummin vaihtoehto 1, mutta olis kiva, että ei kuitenkaan samoja autoja otettais kun kaudella 1. Eli kisassa kaikilla samat autot, mutta keksitään jotkut uudet.
76  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 06.02.2012 20:04
Mikäs ton keularatkasun takana nyt olikaan, kun kaikki niin kovasti toisiaan kopioivat? En oo jaksanu seurailla nyt uutisia.

Säännöissä on tullut muutos, jossa pakotetaan rakentamaan auton keula hieman alemmaksi, kuin ennen. Lotuksen videossa sanottiin syyksi se, että keuloista oli tehty jo niin korkeita, että T-bone törmäyksissä(keula edellä toisen auton kylkeen) olisi nokka saattanut tulla suoraan kärsivän kuskin päähän.

Kuitenkin säännöt eivät vaadi koko nokan alennusta, vaan raja on jossain tuossa eturenkaiden kohdalla. Ja ilmeisesti mitä enemmän korkeutta on edessä, sen parempi, joten sen takia on tullut tommonen vähän hassun näkönen keula kaikilla paitsi McLarenilla.
77  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 05.02.2012 16:35
Räikkösen Lotus-auto julki tässä puolentoista tunnin päästä, kello 18.00 :)


E:

78  Yleinen / Peliseura / Vs: PLGT kausi 2 (kuljettajia etsitään!!!) : 05.02.2012 16:34
- Max_out_
- eelisaleksi (ehkä mukana)      (3/16)
- Runner (NonRunner)


Mukana jos vain aikataulut täsmäävät.                     
79  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 04.02.2012 20:36
Helvetin rumia autoja kyllä. Kummallinen trendi noissa keulissa, mutta kaipa niihin tottuu.

Ja noin yleisesti, tullee tylsä kausi. Vettel vie, muut vikisee. Toki toivon, että tasaisempaa taistelua tulisi. :)
Miten Kimi Räikkösen paluukaudesta voi tulla tylsä?  :???:

Luulisi nyt ainakin suomalaisten näkövinkkelistä olevan ihan mielenkiintoinen kausi edessä ainakin viime kausiin verrattuna.
80  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 03.02.2012 20:08
Mulla on nyt reilut 170 tuntia pelikellossa, eikä loppua näy. Käytössä on toinen hahmo, jolla on joku 90h pelattu. Hän on tämmöinen 45 levunen onehanded+shield+archery jätkä, joka osaa tarpeen tullessa muuntautua joko dual-wieldaavaksi varkaaksi tai salamurhaajaksi. Pääkamppeina ovat Dragon Heavy Armorit, shieldinä Spellbreaker ja aseena Mace of Molag Bal. Varkaaksi tai salamurhaajaksi asettuessa käteen tarttuvat tulinen Elven Dagger ja Mehrunes Razor.
Daedra kamppeet löytyisivät myös, mutta omasta mielestä noi lohikäärmeasusteet ovat vain niin paljon hienompia, ja sopiihan se juoneenkin, kun lohikäärmeen dna:t eivät kulje vain veressä, vaan myös hahmon ympärillä.

Hahmoni oli aluksi aivan täydellinen kansalainen, joka kyseli kadulla kuulumisia ja auttoi aina, kun sai paikan. Sitten yhtenä päivänä olin tapaamassa Cidhna Minesta tuttua Madanachia tehtävän tuomana jollain Forswornien kaivolla lähellä Markarthia. Olin vähän hämmentynyt, kun kukaan ei hyökännyt päälleni, kunnes huomasin vanhan tutun. Kaikki meni hyvin, hain quest itemini ja noudin hevoseni selkään, ja otin nokan kohti Markarthia. Sitten hevoseni alkaa kirkua. Ihmettelen, mikä sillä on, kunnes se huudahtaa uudestaan. Hetken päästä se kaatuu maahan, kylki täynnä nuolia. Kaksi forswornia, jotka olivat mukamas ystäviä, päättivät käyttää hevostani maalitauluna jouskariharjoituksillensa. Minuun he eivät kuitenkaan hyökänneet. Laittoivat vaan jouskarit selkään, ja alkoivat kyselemään kuulumisia toisiltaan. Sitten menin jokseenkin hulluksi. Viistin heiltä molemmilta kaulan auki, ja lähdin pois.
Suuntasin nokan kohti Thieves Guildia, ja aika piakkoin myös kohti Dark Brotherhoodia. Sen jälkeen hahmoni ei ole ollut entisensä, ja jokainen joka vähänkin yrittää vittuilla, löytää yleensä itsensä maassa makaamassa, verta vuotavana.

Itse pelaan tietokoneella, joten tommosia lagiongelmia ei täällä päässä löydy. Muutenkin tää peli tuntuu jotenkin luonnollisemmalta pelata peeseellä. Tai no tunnelman puolesta sillä ei sinänsä varmaan ole väliä, mutta kun välineet löytyy niin yleensä hommat pelaavat paremmin kun pysyy konsoleista erossa.

Toivottavasti edes joku viitsi lukea :)
81  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 25.01.2012 19:41
Eikä noilla keskikovilla ja kovilla ole mitään käytännöllistä merkitystä kun aina on vain jompi kumpi mukana kisassa. Hyvät rengasväritykset tällä kertaa.
82  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2012 : 24.01.2012 07:23
Oh boy, oh boy...

Pientä videomateriaalia Räikkösen testistä



Kaikki tämmöset uutiset pistää kyllä odottamaan kauden alkua kuin ihmissusi nousevaa kuuta. Eihän siihen ole kuin vajaat kaksi kuukautta! En varmaankaan muista yhtäkään kautta vähään aikaan, kun olisi tällein odottanut.  :)
83  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 19.01.2012 18:37
Mitä hiton väliä sillä on, kuka siellä kärjessä töllöttää ja miten ne pisteet menee. Nehän on vaan tilastoja ja en kenenkään soisi niitä turhaan katsoa. Aivan älytön hulabaloo syntynyt jostain epäoikeudenmukaisuudesta jonkun sarjan pisteistä, joilla ei ole mitään merkitystä.

Itse ajan ainakin sarjaa vain pitääkseni hauskaa ja kisatakseni muiden kanssa. Ilmeisesti asia ei ole näin kaikkien kohdalla. Jokainen voi katsoa niitä tilastoja miten ikinä haluaa, mutta se on ihan turhaa alkaa miinustamaan pisteitä jostain epäoikeudenmukaisuudesta tai siitä kun ei ole ollut mukana.

Ja jos kerta kaikki tietävät, että Dew on sarjan paras kuljettaja, niin miksi se pitäisi tilastoilla todistaa? Antaa nyt sarjan mennä miten ikinä meneekään ja pidetään hauskaa.
84  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu tiistaina kello 20!!) : 18.01.2012 07:13
Saanen kysyä että mikä oli Jeskulin tarkoitus, kun hän ajoi ykkösmutkan täysillä seinään? Olin ihan rinnalla, jarrutin aika aikasessa, sitten sääkin jarrutit mutta päätitkin pistää kaasun taas pohjaan ja päräyttää seinään.
85  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2011 -online : 15.01.2012 22:45
Juu no voisin tulla, riippuu vähän olo-ja mielentilasta sillä hetkellä, eli jos alottaessa mua ei näy niin ei tarvi jäädä odottelemaan.

Kindiestoregon1
NonRunner
?
86  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu tiistaina kello 20!!) : 15.01.2012 18:01
Joo no ei se haittaa jos ei tänään mitään olekaan. Tiistaina varmaan voisin tulla sitten kisaan mukaan, kun toi Intia lukeutuu yhteen lemppareista.
87  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu tiistaina kello 20!!) : 15.01.2012 14:23
Jos viideltä tai myöhemmin alotettais niin pääsisin itekki. Haluisin ton mäkihypyn kattoa, niin en kolmeksi pääse.
88  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2011 -online : 13.01.2012 23:27
Ei tunne oloaan oikein kilpakuljettajaksi kun joutuu vaihteiks painelee semmosia R1/2 tapasia näppäimiä.. Viikset ois todella paljon paremmat mutta minkäs teet.

No onhan se ihan totta, mutta itse en ainakaan vauhtia yhtään menetä, verrattuna jos käyttäisin viiksivaihteita. Mutta toki viikset tuo ihan erilaisen fiiliksen...

Mulla nyt F1 vähän tauolla kun toi KFIN-sarja päätty viime sunnuntaina, ja pakko kyllä myöntää että kun tietää mitä sarjassa tällä hetkellä tapahtuu niin ei kyllä huvittaisikaan ajaa...
89  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2011 -online : 13.01.2012 21:37

Juu no tänään aattelin hieman treeniä vielä, eli otetaanko a-ajo ja sit 3kierroksen kisa nii saadaaan aika-ajossa testii säätöi jne?

OT: Winkkaa säätöjäs dew =) Oon kysyny monilta säätöjä, ja sitte osaa soveltaa kaikkia yhteen niin "complëte"
Kuten sanoin tuolla toisessa ketjussa, ajelen ihan quick setupeilla, kun ei tuo säätäminen ole meikäläisen ala ;D Ja voisin myös tulla ajelemaan tuossa 15 min kuluttua.

Miten quickilla ajat noin lujaa? Ajatko "DRY" vai "WET" säädöillä? Ja ajatko padil ja ohjain&polkimet setil.?
Ihan keskimmäiset säädöt yleensä ja DFGT:llä mennään.

offtopic, mut mäki ajan DFGT :)

E: DFGT:s on mulla ainaki TOSI huonot manuaalivaihteet..

Jaa että millä tapaa huonot? Mun mielestä ihan pelattavat siinä missä jotkut viiksivaihteetkin.
90  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 04.01.2012 02:42
No totta kai renkaat kuluvat nopeammin 40% kisassa kuin 100% kisassa. Renkaat skaalautuvat niin että 50% ja 100% kisoissa tulee yhtä paljon varikkokäyntejä... 40% kisassa tietääkseni on samanlainen renkaankulutus kuin 50% kisassa.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 20
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines