Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 04.10.2008 14:46
Tuota noin, ajattelin, että päivittäisin näyttiksen ajurit, mutta olen vähän tahvo näiden kanssa. Alla on NVIDIA GeForce 8600M GS. Löytyisikö apuja? Muutenkin kiinnostaisi tietää mikä merkitys noilla kirjainyhdistelmillä on mallinumeron jälkeen.
2  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 02.10.2008 14:48
Aamuja herrasmiehet, TJ0
Itsellä taitaa olla TJ about 89. Sataset sentään paukku jo.
Miten sulla voi olla 89? Oletko joskus ollut pari päivää intissä ja keksinyt itsellesi lykkäystä? Seuraavilla kotiutuvillahan TJ:n pitäisi olla 92. Tiedän tämän hyvin, koska täytyy tietää sääjaoksen alikkien TJ-luku vittuilua varten.
3  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 02.10.2008 13:50
Aamuja herrasmiehet, TJ0
4  Yleinen / Vapaa sana / Kauhajoen kouluammuskelu : 23.09.2008 13:16
Ampu jo itsensä.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.09.2008 16:53
Pelasin Wiin Smashia. Eipä ole ihmisille tarkoittu sitäkään peliä. Varsinkaan ilman cuben ohjainta. Paskaahan se luonnollisesti oli, kuten oli odotettavissa.

PS3:lla tuli jauhettua lisää Soul Caliburia. Paremman puutteessa se menee, mutta aika kauaksi ollaan menty SC:n ja SC2:n tasosta. Eniten siinä vituttaa ne pellehahmot, Darth Vaderit ja muut. Miksi ihmeessä Vaderin pitää olla vielä kansikuvassakin? Tuosta kansikuvasta tulee mieleen ennemmin joku Star Wars vs Soul Calibur kuin SC4. Sitten siinä on vielä ne Critical Finisherit. Onneksi niitä ei tarvitse kovin useasti nähdä, muuten lentäisi peli roskiin. Mitähän Mortal Kombattia ne on yrittäneet tehdä?

DS:llä olen pelaillut Lock's Questia ja N Plussaa. N+ on kyllä mahtava peli, vaikka välillä hermoja raastaakin. Lock's Quest on ihan ok. Pienillä muutoksilla voisi olla paljon parempi. Artwork on paskaa animekopiointia. Tarina on perseestä ja niitä turhia keskusteluja ei voi skipata. Lockin ohjaaminen voisi olla tarkempaa. Turhat minipelit pois. Maailmankartasta ja muusta tutkimisesta ei ole mitään iloa, jos se on vain pelkkä illuusio, jonka tarkoitus on peittää pelin täysin lineaarinen rakenne. Itse pelin idea on kuitenkin hyvä ja on sitä loppujen lopuksi mukava pelailla.

Olen myös pelaillut DS:n Blue Dragonia. Suht paskaltahan tuo vaikuttaa, mutta olen melko alussa. Ehkä se vielä siitä paranee, mutta pahalta vaikuttaa. Strategiapeliksiköhän tuo luokitellaan, kun ei tuossa ole vielä juuri mitään JRPG:n ominaisuuksia näkynyt. Tehtävää toisen perään ja tehtävien välissä paskanjauhanta cut-scenet. Taistelumekaniikka on suht keskinkertaista touhua. Pitäisi varmaan kokeilla pelailla Dragon Quest V mielummin.

Kesän aikana tuli pelailtua myös Space Invaders Extremeä, Ninja Gaiden DS ja Arkanoidia. Ninja Gaiden oli suht paska, mutta jaksoi sen läpi pelata. Space Invaders on mahtava ja Arkanoid melko hyvä. N+ vie kuitenkin voiton tämän vuoden DS-pelailuista. Kannattaa hommata.
Eikö olekin rasittavaa, kun kaikki on nykyään paskaa?
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 09.08.2008 18:44
http://icanhascheezburger.com/2008/08/05/funny-pictures-star-kitteh-falls-off-the-wagon/

En ole söpö-kissa/eläin + muka-hauska teksti kuvien suurin ystävä, mutta tuo nauratti. Kuva & tekstin idea sopivat niin hyvin yhteen.  :lol:

Lainaus käyttäjältä: lolcats-kommentit
"Wud u bleeve!?!?!?!?! A nine-way ty!! wif commintz in deh nawt-sekkkund minit, 2!! Uz guise r two fast 4 mii!!!
Off 2 deh Ty-booteek AWL uv U!!!!"

"Ai haz teh biggest,happeeyust smile awn mai faec…
Adn its frum awl teh lurve shown 2 meh bai awl
ob U, teh nicest cheezpeeps inna wurld!!!!!!!
*****BIG HUGS***** BAK 2 U 2!"

^__________________________________^;;

 :(

Luulin että tuommoiset ovat vain satua.


"Every time you *********, God kills a catgirl."
Menkööt!
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.07.2008 09:51
Maailma voinee loppua kanssasi. mutta sentään tyylillä. Eli kuten arvata saattaa, DS:n The World Ends with You tarttui mukaan VPD:ssä käynnin yhteydessä. Kyseessä oli käytetty versio, joten hintaa oli mukavat 26.90, minkä johdosta seuraavan pelin hommaaminen ei edellytä huimaa säästökuuria. Vielä kun kannet, ohjeet ja itse pelikortti ovat priimakunnossa, niin ei käytetyn osto kaduta. Se kun ei yleensä ole tapaistani.
Toi löytyy minunkin ostoslistaltani, nyt kun vielä näkis jonkun halvan hyväkuntoisen niin ei tarviis miettiä sijoitustaan. Play.comista sais vähän päälle kolmellakympillä, mutta en ole päättänyt onko se vielä vähän liikaa... :)
Läpi menty, postgamea suorittelen satunnaisesti, ja täytyy sanoa, että tästä pelistä voi maksaa helposti jopa täyden hinnan. On se sen verran laatua. Ainoa suurempi miinus löytyy pinssien puolelta, sillä jos aikoo kaikki pinssit masteroida, tarvitsee hommaan aika varmasti oppaan, ellei halua tehdä kymmeniä tunteja turhaa työtä. Sen verran epäselvästi on itse pelin sisällä pinssien evolvaus selitetty. Lisäksi pinssien organisointipuolella olisi ollut parantamisen varaa, ja jonkinmoinen databasekin olisi ollut kiva.

Musat sopii kivasti ympäristöön. Battlebiisejäkin löytyy aika kasa, siitä iso plus.

Tämän pelin secret report-systeemi on paras ikinä missään pelissä! Ja tekstiäkin löytyy useampi sivu jokaisessa raportissa, toisin kuin useimpien pelien vastaavissa raporttihässäköissä.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 20.07.2008 21:30
Megaman ZXA:n tilasin tuossa justiinsa Play-Asiasta, hintaa oli yhteensä vajaat 18€etä. Dollareina $28, näkee taas konkreettisesti tämänhetkisen kurssin.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 18.07.2008 22:56
Sainpas nettipaskat kuntoon taas, eli fkoodi on 4897-7694-4456.

Onkos näistä kirjatunna mitään listaa?
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 17.07.2008 14:26
Mikä tää Mikä tää juttu on?
11  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 17.07.2008 13:54
Hei, olisiko mahdollista, että joku guru tekisi oikein kunnon NAT-tutoriaalin selkokielellä? Kaivelee hiukan, kun torrentit matelee, eikä joidenkin nettipelien hostaamisesta tule mitään. Arvostaisin suuresti, kiitos.

editt: Tosiaan, tietääkö kukaan, miten saan selville, mitä portteja joku peli, esim. Warcraft3, käyttää? Torrenttiohjelmien osaltahan sen saa helposti selville.


e2: kiitti, nyt homma toimii
12  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 10.07.2008 18:44
Vittu, jo on perseilyä. Intissä sääaseman pyörät on pöllitty. Miten nyt pääsen mukeen syömään, kävellenkö?!  :rollaus:
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 15.06.2008 14:44
Ilmeisesti tuo julkaistaan pelkästään Arcadessa ja PSN:ssä, joka tuntuu ihan hyvältä idealta. Hinnan ainakin pitäisi pysyä siedettävällä linjalla. Ja ennenkaikkea Capcomin ei tarvitse turhaan lähteä liikaa uudistamaan sarjaa; jos peli julkastaisiin ihan täysihintaisena versiona kaupanhyllyllä, tuloksena saattaisi olla seläntakaa kuvattu rastapäinen asenne-Mega Man ampumassa sotilaita.

Verkkojulkaisuna MM9:llä on jopa pienenpieni mahdollisuus käyttää 2D-grafiikkaa!
Kyllähän tuolla on yhtäläiset mahdollisuudet tulla julkaistuksi myös Wii Waressa. Olisiko jopa ensimmäinen multiplattari -julkistus verkossa?

Jaa, eikö Mega Man & Bass olekaan ysi?
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 10.06.2008 14:34
Kysytääs täällä kun ei pelialueella ole kysyvastaatopiccia.

Ajattelin hankkia Civ nelosen nyt kun mulla kerran on uus kone, ja kysyisin noista lisäosista, kaksi näyttäisi olevan. Täytyykö molemmat hankkia, vai onko uudemmassa myös vanhemman sisältö? Ja onko mitään Civ4 lisäreineen-bundlea olemassa?
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.05.2008 10:46
Haastedunkku

Tuon läpäisyn jälkeen luvassa on vielä toinen 100 huoneen luolasto! Pidä hauskaa ja hajoa niihin ninjoihin.
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 11.05.2008 08:54
Castle Vidcons. Keskivertoa hauskempi ja tyylikkäämpi nettisarjis peleistä ja konsoleista.
Meinasin tuon itsekin laittaa, hitto ehdit ensin. Tosiaan, kerrankin hyvä nettisarjis peleistä.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 09.05.2008 12:20
Juontajalla vähän värikkäämpi päivä.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.05.2008 09:07
DQVIII
Kannattaa muuten käyttää sankarilla bumerangia pelin alkupuolella. Helpottaa kummasti peliä, mutta kyllä sekin sitten tehonsa menettää, ja kannattaa siirtyä miekkoihin tai keihäisiin.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 01.05.2008 11:00
Jooppajoo

Tuli muistutettua itteä miksi tuota Super Paper Mariota ei ole pelannut kuukausiin. Vittu tuotakin kenttää mihin jäin, joku vitun puunsisus jossa pitäisi ylittää joku saatanan piikkiestepaska. Pyörin kymmenet gameoverit ympäriinsä. Takaisin hyllyyn.
Nyt on jotain pahasti vialla, jos Super Paper Mariossa vastaan tulee ylitsepääsemätön este.

Sen ylitsepääsemätön paskuus oli mulle ainakin este.
Elaborate.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.04.2008 19:08
Jooppajoo

Tuli muistutettua itteä miksi tuota Super Paper Mariota ei ole pelannut kuukausiin. Vittu tuotakin kenttää mihin jäin, joku vitun puunsisus jossa pitäisi ylittää joku saatanan piikkiestepaska. Pyörin kymmenet gameoverit ympäriinsä. Takaisin hyllyyn.
Nyt on jotain pahasti vialla, jos Super Paper Mariossa vastaan tulee ylitsepääsemätön este.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko tämä peli ostamisen arvoinen? (kysy täällä jos olet epävarma) : 29.03.2008 10:18
Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates DS:lle olisi silmäilyn alla. Videoiden perusteella näyttäisi olevan suht kelpoa hakkaa monsut-mättöä, mutta miten on todellisuudessa?
22  Yleinen / Vapaa sana / Re: AVATAR WARS! -ketju. : 24.03.2008 12:58
Pöllin neogaffista. :x
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 17.03.2008 18:04
Noniin, nyt kaivataan vinkkejä... Elikkäs miten tämän sodanleikkimisen saa ohi 180 päivässä? Mitä tuota varusmies 2008 kirjasta selailin, niin melkein kaikki koulutukset ovat 270 tai 362 päiväisiä...

Josset halua aukkiin joutua...Ole mahdollisimman passiivinen äläkä tee mitään mikä kiinnittäisi kouluttajien huomion posiitiivisessa mielessä. Ei kuitenkaan kannata alkaa perseilemään tai ne pistää sut sinne ihan vaan vittuilun vuoksi. Niin ja jossain vaiheessa tulee sellainen testi missä mitataan johtamistaidot. Tässä testissä kannattaa olla vaan mahdollisimman hiljaa.

Näillä eväillä suunnittelemaan tulevaisuutta! Kiitos ;D

Muista tosin se seikka, että lyhin palvelusaika ei aina ole se helpoin.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 16.03.2008 16:53
Vaikka olenkin aseintoilija ja jotkut ihme luolamiesgeenit painaa taustalla ja armeijan on ihan pakko päästä...

...

...Suomen armeija ei kiinnosta sitten tippaakaan.

Havaitsenko ristitriitaisuuksia? OBJECTION!

Hän puhui kaksoiskansalaisuudesta. Eli suorittaa asepalveluksen jossain muussa maassa.
Ai. Sisälukutaito taantuu täällä missä olen juuri tällä hetkellä.

Mutta tosiaan siitä loskassa rämpimisestä? Ei päde minuun, sillä olen säämies. Säämiehenä olo tarkoittaa sitä, että leireillä päästetään pari palloa ilmaan ja katsellaan niitä puolisen tuntia riippuen pilvisyydestä. Ei muuta. Kasarmilla taas säämiehenä olo tarkoittaa sitä, että katsotaan säätilanne pari kertaa päivässä ja pelataan pleikkaria loppupäivä. 

Talven saapumiserää kun olen, niin säämiesaika levittyy siinä kesän päälle. Meillä on sääasemalla pallogrilli, että silleen. :P
25  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 16.03.2008 16:45
Vaikka olenkin aseintoilija ja jotkut ihme luolamiesgeenit painaa taustalla ja armeijan on ihan pakko päästä...

...

...Suomen armeija ei kiinnosta sitten tippaakaan.

Havaitsenko ristitriitaisuuksia? OBJECTION!
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 08.03.2008 08:56
Wohoo! Nyt on 6kk:n nakki varma. Aukiin yrittivät maanitella, muka liian hyvät paperit miehistöön ja vertaisten/kouluttajien arvioiden mukaan selvää johtaja-ainesta. Meinasivat miltei pakottaa, mutta tiukan linjan pidin ja uhkailin sivarilla. Toimi.

Arvatkaa kuka puhaltelee nollia 4.7?  ;D


Aika sluiba miäs. Olen kyllä nähnyt, kuinka monella on mieli muuttunut alokasaikana noista jutuista. Olin itsekin NIIN 180 aamun mies, mutta aamuja kilahtikin 270 että hups vain.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 01.03.2008 18:01
Tykkimiehenä ollaan nyt oltu viikko, ja säämieskurssille valittu. Pari päivää ollaan rötvätty aivan täysin, kun mitään tekemistä ei ole ollut. Vasta tänään oli ensimmäinen oppitunti ja siinäkin vai esiteltiin jotain häröjuttuja sääjaoksien vahvuuksista tms. Luvassa on 4 viikon tiivis kurssi, joten ei ole kovin paljoa aikaa olla cujalla asioista.

Ei helvetti, morttikaudella olin Tulenjohto- ja Tiedustelupatterissa parin hullun vänskän runnutettavana. Kyllä tuntuu säämiehen elämä parin ekan päivän osalta aika löysältä. Samassa talossa asuu myös spollekurssilaiset, ja siinä missä he lähtevät ekstraruntuaamulenkille, me vasta pyyhitään hiekkoja silmistä. :rollaus:
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ace Attorney (Phoenix Wright ja Apollo Justice) : 01.03.2008 17:49
Ei hitossa! AJ:AA olisi tällä viikolla minullekin tullut ja lomilla tänä viikonloppunba päässyt käsiksi, mutta meikäläinen valittiinkin säämiehistökurssille. Tästä seuraa ginestä. (Tietämättömille gines=viikonloppu jona ei lähdetäkään lomille) Prkl, pitää vissiin pyytää porukoita tuomaan peli huomenna sotkuun.  :rollaus:
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 09.02.2008 09:46
Morttileiri oli tällä viikolla. Silloin vitutti, mutta näin jälkeenpäin se olikin ihan hiton siistiä. Kummaa. Nyt on paikat aika paskana.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 03.02.2008 20:28
Täähän on todettu jo monta kertaa, mutta ai pentele kun on kova soundtrack. http://www.youtube.com/user/Mariocenter

Nämä varsinkis:
http://www.youtube.com/watch?v=gJWeDoFzp_8
http://www.youtube.com/watch?v=Ruy-EAz9LxY :) ;D :P :o
http://www.youtube.com/watch?v=2dviHA1PTvQ
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines