Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
151  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Kysele ja kerro-thread : 28.06.2007 19:20
Komponenttikaapeli PS2:een? :-\
En ole moista kuullutkaan. Itsellä löytyy Polarpandan joku RGB-kaapeli, ja terävää kuvaa pukkaa loistavasti omasta SD-töllöstä. Hintakaan ei päätä huimaa.
152  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 28.06.2007 17:29

Hellsing Ultimate..............Hellsing: The legend of the Vampire Hunteria
Kerroppa noista lisää. Ultimate on ilmeisesti joku toinen versio TV-sarjasta joka on lähempänä mangaa vai? En nimmittäin ole kuullut kyseisistä teoksista. Pikasella Wikipedia vierailulla sain tuollaista tietoa :)
Hellsing Ultimate OVA menee todellakin mangan tarinan mukaisesti ja kyseistä sarjaa on ilmestynyt 3 noin 45min pituista osaa. Ensimmäinen osa käsittää Serasin muuttumisen vampyyriksi sekä Alucardin ja Andersonin taistelun. Toisessa osassa Valentinen veljekset hyökkäävät Hellsingin päämajaan ja kolmannessa osassa on hotellin verilöyly ja Milleniumin ensiesittely. Sarja on melkoisen verinen ja yksi parhaista animeista joita olen nähnyt. Suosittelen.
Yksi parhaista mangoista myös! Kohta Hirano on varmasti mielisairas.
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Hellsing ja Berserk, siinä ovat mangamaailman Devil May Cry ja God of War. Viisas valitsee molemmat. ;D
153  Yleinen / Vapaa sana / Re: No, oletko autoihmisiä? : 28.06.2007 11:25
Miulla on mummin vanha poolovolkkari. Pari lommoa on (ei minun aiheuttamiani!), radio puuttuu kokonaan, ja muitakaan nykyajan mukavuuksista ei olla kuultukaan. Silti se on minun. :) Isä tosin maksaa vakuutukset kun kotona asun, joten kun tulee lähte, poolo jää kotiin ainakin siksi aikaa, kunnes edes jonkinlaiset kohtuulliset tulot kilahtavat tilille.

Kesällä tällä paikkakunnalla tulee kylläkin liikuttua enemmän pyörällä ja kävellen, joten autoa tulee tankattua ehkä vain pari kertaa moneen kuukauteen.

Mitäs se nykyään on, kortti 1500 €

 1500? Millasta korttia oikein ajattelet? Meillä päin pelkkä B-kortti on aavistuksen verran päälle tonnin, ja kun minä autokouluun menin, kurssin ja kortin sai tarjoushintaan 900€ ja risat.
154  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 27.06.2007 23:13
Vihaan banaaneja, erityisesti Mario Kartissa. Typeriä tehottomia lättyjä joilla osun yleensä vain itseeni. Ja todella mielikuvituksellista: ne ovat liukkaita. Eivätkö ne voisi vaihteeksi vaikka räjähtää tai stepata?

No eihän ne nyt voi räjähtää tai stepata...se olisi täysin epäloogista.
Mikä Smasheissa sitten on loogista? Onko Gorilla, joka hakkaa putkimiestä lasermiekalla äänen nopeudella liikkuvien futurististen kilpa-autojen päällä loogista?
155  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 27.06.2007 21:23
Näyttää aika tympiintyneeltä tuo Kirby tuossa viimeisessä kuvassa.  ;D

You’re gonna slip! Trust me, you’re GONNA slip!
156  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 27.06.2007 18:27
Minusta kyllä Metroidista saisi jättää kokonaan tuon moninpelin pois, jos sillä on edes pieni mahdollisuus viedä resursseja yksinpelin kehityksestä. Metroidit nyt kuitenkin ovat aina painottaneet yksinpeliin (Huntersia lukuunottamatta, mutta se taas keskittyikin nimenomaan siihen moninpeliin).

Sinällään moninpeli on peleissä mukava lisä ja sitä rataa, mutta en minä Metroidia sen takia ostaisi. Ei Metroidin ole takoitus olla mikään Halo kuten jotkut tuntuvat olettavan tai jopa toivovan. Jos moninpeliä haluan niin pelaan vaikka sitä Haloa sitten sitä varten. Vaikka sitä vastaan minulla ei olisi mitään, että Nintendokin saisi oman Halonsa, mutta tehdään se sitten jostain muusta pelistä kuin Metroidista. Mieluiten vaikka jostain uudesta sellaisesta. Tai no eihän sitä tiedä, vaikka Batallion Wars 2 sellainen olisi, vaikka hieman eri pelityyppiä onkin.
Mitäs muuten sitten sanoisit Metroid Prime Hunters 2:sta Wiille?

On jäänyt tuo MPH kokonaan väliin DS:n puuttumisen vuoksi, joten: kuinka paljon MPH laajentaa Metroid-universumia?
157  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 27.06.2007 17:18

Hajime no Ippo! - Komediaa ja eeppisiä matseja.

Yksi parhaista animeista. Mangakin löytyy, mutta en ole sitä lukenut. Ei sekään huono voi olla.
Jokaisen matsin aikana alkaa parhauden kyyneleet valua ja kylmät väreet iskevät.
Heh, tuota Ippoa on kanssa tullut kateltua meidän porukassa. Alussa kyllä kummastelin Ippon alistuvaisuutta, vaikka jätkällä oli jo ennen nyrkkeilyuraa ihan kivat muskelit työn puolesta, mutta silti jäi kiusaajien jalkoihin. Nohh, ainakin jätkien suhtautuminen Ippoon muuttui parin virallisen matsin jälkeen.

Okei, tekstiä siis Berserkistä.

Yhdeksän volkkaa löytyy omana, ja pitemmälle olen lukenut. Japanissa mennään jo noin kolmannessakymmenessä volumessa. Laadukkaampaa sarjakuvaa saa haeskella jonkin aikaa. Miuran artti on aivan käsittämätöntä ja yksityiskohtaista. Hyvä että joku jaksaa nähdä vaivaa kuviinsa. Varsinkin sitten ensimmäinen Pimennys Gutsin muisteloiden lopussa oli aika friikki tapahtuma kuvallisesti, ja en nyt siis tarkoita Apostolien leikkihetkeä Casca-tädin kanssa.

Visuaalisesti loistava ei ole ainoa Berserkin ansio, vaan juoni loistaa myös, ainakin menneisyyden osalta. Muistelot loppuvat aivan täydellisesti Griffithin muuttuessa hajalle kidutetusta mytystä yhdeksi mahtavimmista henkiolennoista maailmassa.

Myöhemmin Berserk tosin muuttuu ehkä vähemmän synkäksi ja yksinäiseksi Gutsin ottaessa Cascan mukaansa retkilleen. Lisää porukkaa liittyy joukkoon, ja pian ydinjoukkona on tyypillinen fantasiaparty. Gutsikin muuttuu jonkinlaiseksi isähahmoksi joukon nuorimmalle jäsenelle. Hyvä näin, mutta uudessa joukossa on pari kaveria, joista en tykkää sitten yhtään. Puck-keiju ja Isidro-poika muodostavat kaksikon, joka toimii välikevennyksenä, ja joka saisi kyllä minun puolestani kuolla. :-\

Artti tosin vain paranee sarjan myötä. Erääseen metsään ilmaantunut henkimaailman osa, Qliphoth, näyttää aika liimahuuruissa piirretyltä.


Etsi kuvasta Malboro

Mitkä olisivat muuten mahdollisuudet siihen, että esim. Punainen Jättiläinen alkaisi suomentamaan Berserkkiä?
158  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Legend of Zelda: Phantom Hourglass : 27.06.2007 15:55
Alkaa jo DS:n osto kolkuttaa. Minulla ei ole ikinä ollut käsikonsolia, joten kai nyt viimeistään. Pääsee niitä Phoenix Wrightejäkin pelailemaan.
Samaan syssyyn PH ja DS, kun kaupassa PH:n julkaisun jälkeen käyn.
159  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 27.06.2007 15:51
Virtual Consolen SM64:ssa aletaan jo pikkuhiljaa lähestyä 120 tähteä.

Ymmärrän kyllä, että pioneereilla on omat ongelmansa, mutta pelin kamera on kyllä niin ruoska, että putoamiskuolemia on tullut jopa parin gameoverin edestä. >:(
Miltähän lakitusta itse tuntuisi, jos sen pääsisi nakkaamaan loputtomaan kuiluun?
Tähän vielä kun lisätään Marion kumma tapa kävellä ensin eteenpäin ennen kääntymistä paikoillaan (->johtaa pudotukseen), meinaa kontrolli pettää ja kontrolleri lentää.

Mutta joo, muuten hyvää tasoloikintaa.
160  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Onko sinulta hajonnut konsoli? : 27.06.2007 15:43
Talosta löytyy/on löytynyt SNES, PS1, PS2, GC ja Wii, ja ikinä ei mikään ole hajonnut. Toi musta Pleikkakakkonenki on jo vanha, läski pieru, ei ihan ensimmäistä painosta, ja näillä näkymin tuskin sanoo sopimustaan irti ellen sitten heitä kontrolleja päin itse yksikköä.

Noita Pleikkarin ohjaimia kyllä on tullut osteltua. ;D Syystä että? DMC3, ja nykyään GoW2:n Titan Mode. Ennen näitä eivät ohjaimet ole juurikaan lennelleet.
161  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 23:44
Tietääkseni Corruptionissa ei ole lainkaan moninpeliominaisuuksia, mutta joitakin nettiominaisuuksia löytyy. En vain muista lähdettä.
162  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Musiikki : 26.06.2007 20:12
Proge menee. Pink Floyd on parasta tällä saralla. Psykedeliaa.

Genesistä kuuntelen myös. Bändi oli parhaimmillaan alkupäässä, siis ennen kuin Collinsin myötä bändin musiikki meni liian poppimaiseksi.

Metallipuolelta tietyissä oloissa tulee kuunneltua Rhapsody(of fire):a. Tiedän, lyriikat ovat säälimättömän korneja, mutta jokseenkin pidän itse musiikista.
Myös veljen Sonata Arcticaa tulee sivukorvalla kuunneltua, mutten itse vaivaudu sitä soittimeen pistämään.

Isällä on muuten valtavat varastot kaikenlaista progea, pitäisi luultavasti joku päivä tutkia mahdollisten helmien varalta.
163  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metroid Prime 3: Corruption : 26.06.2007 20:04
Tätä odotan paljon. Eka Prime oli terästä ja Echoes rautaa. Onkohan Samuksella jopa dialogia tässä pelissä? Fusionissahan Samuksella oli yksi repliikki. Tietysti, lokeja ei lasketa.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Niin, eihän tuo kansi ole virallinen?
164  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.06.2007 19:51
Zelda-viikkoa voisi jatkaa julkistamalla huomenna Hyrule Field -taisteluareenan, tai jonkin vastaavan Zelda-teemaisen kentän.  Itseasiassa minulla on vahva aavistus, että näin tulee tapahtumaan!
:P Mitää Heraldian peltoja, kentäksi pitäisi tulla TP:n Goron Mines. Laavaa ja purkauksia! Näillä eväillä mennään.

Toisena Zeldakenttänä voisi olla vaikka linnan katot. Sopisi muuten Smash-kentäksi todella hyvin. Sää vaihtuu myräkästä poutaan, ja välillä osa kentästä warppaa jotenkin twilightiin. Kyllä minulle kelpaisi.
165  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 26.06.2007 19:44


Tartteeko muuta?
166  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 26.06.2007 19:32
Vedellä.

Jos joskus harvoin ostan limsaa, se on yleensä Zeroa. Mutta kun en sen hirveemmin juo limsaa, joten se siitä sitten. Eri juissilaatuja tulee kyllä juotua silloin tällöin.

Saunassa lonkkua tai siideriä.

Ruokajuomana menee sitten aina rasvaton maito.
167  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 22.06.2007 21:34
kait multa juttua tulis enemmänkin mutta en kirjota koska sitten kukaan ei jaksa lukea tätä vaan hyppää yli.
Hanki ny mies itseluottamusta!
168  Yleinen / Vapaa sana / Re: Hymiöt : 22.06.2007 20:07
Kolmas ääni GAFille.
169  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 12:38
Ämgeeässää. Yksin.

MGS3:n The Fear on kyllä rasittava. Nuolistahan menettää ihan sikana energiaa, ja sitä saa olla koko ajan menussa niitä haavoja sitomassa. Saisin varmaankin suht helpolla tapettua, mutta kun haluan sen esineen staminataposta, ja stealthcamokaveria ei ole kovin hauskaa tähtäillä nukutuspistoolilla. Mitään vinkkejä olisiko?

edit/ Niin The Fear siis.
170  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 21.06.2007 12:34
Eipä ole minullakaan koskaan tätä ollut, mutta nyt sitten viimeistään. Kaverilta lainattu GC-RE4 on pelattu läpi, mutta vain läpäisty.
Saapahan Wii-pelit taas lisää aluetta hyllystä.
171  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Virtual Console : 21.06.2007 12:31
Kiva palvelu. Nyt on Wiissä SMW, DKC, SM64, Super Castlevania IV, Kid Icarus (oujeeaaaaa! nostalgiaa!), Bomberman'93 ja Streets of Rage II.
En ole muuten aiemmin päässyt kunnolla pelaamaan Mario kuusnelosta, kun en ole ikinä N64:ää omistanut.

Mites se Final Fight? Aiemmin ollut ikinä kuullutkaan kunnes entisillä boardeilla siitä mainittiin.
172  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 21.06.2007 12:24


Taunttina Fox voisi vaikkapa repäistä tuon scoutterinsa ja murskata sen nyrkkiinsä.
173  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 21.06.2007 12:14
Moogle Mog, eka avatarini missään foorumilla (eka foorumi sattui olemaan wanha pelaajaboard). Laitetaan nyt pelaajalaudan syntymän kunniaksi tämä. Voisin pienentää myöhemmin.

edit/ Dodih
174  Yleinen / Vapaa sana / Re: Juhannus -07 : 21.06.2007 11:34
Vai että Juhannus. Unohdin täysin. :-\
No joo, kyllä siitä varmaankin aika lailla tavallinen viikonloppu tulee. Voisi tosin sopia kaverin kanssa mökki-illasta. Vielä ei ole liian myöhäistä ;D
175  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 11:28
Heissanmorron, taas on näemmä postattava tämmöiseen topikkiin. Noh, wanhoilla boardeilla hyppäsin kelkkaan joskus kauan sitten, ja kirjoittelin kun huvitti. Uusille boardeille tultaessa Mogban vaihtui Rigneliin ja myöskin muutuin aika lailla taustavierailijaksi, kirjoittelu lopahti ja sillee. Mutta nyt sitten, jospa aloitan uuden uran ja... tuota, kirjoittelen. Enemmän. Lisää. Niin.

Ai juu, itsestäkö piti vielä esitelmöidä. Ikää on 18 vuotta, valkolakki on, ja tällä hetkellä odottelen tuomiota yliopistobiologian yhteishausta. Aika kuluu satunnaisen pelaamisen parissa, ja välillä tuota mangaakin tulee ostettua.
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines