Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme : 18.05.2013 14:04
Itsekin odotin KH3:sta, mutta en tiedä haluaisinko edes enää pelata sitä. Koko Kingdom Heartsin tarina on nykyään niin idioottimaisen monimutkainen ja "diippii" ettei mitään rajaa. Saatiin jotain Birth by Sleepiä ja 358/2 Daysia, mitä helvettiä.

TimeSplitters 4... pelkkä ajatus tuo pienen miehisen kyyneleen silmääni. Ei sitä koskaan tulla näkemään, ellei sitten jonain kämäisenä free to playna. Kaikki hahmot DLC:nä, karttapaketteja... hrrr.

Btw tuli pidettyä muutaman kuukauden tauko laudalta, moi taas.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.01.2013 21:48
Itse olen aina kelannut miksei OoT ole koskaan iskenyt meikäläiseen vaikka kaikki sitä klassikoksi hehkuttaa. Ocarinaa tuli jonkun aikaa pelattua mutta ei vain jaksanut. DS:llä olen viime aikoina pelannut Spirit Tracksia ja se on kyllä maistunut. Kai mie oon niin pullamössöpelaaja.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Peliostokset : 29.12.2012 20:26
Ostin itselle joululahjaksi 450 sivua Street Fighter-pornoa. Parhautta? Kyllä.
Mistäs ostit ja paljon maksoi?
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.12.2012 15:44
Vanquish tuli hommattua psn storesta, kiitos ilmaisen plus jäsenyyden.
Itsekin tuli aikaisemmin ladattua Vanquish plussasta, pari actia kerennyt vasta pelaamaan. Kyllä Platinum vain osaa tehdä hemmetin tiukkoja toimintapelejä, rikollisen vähän vain lafkan pelit myyvät. Toivottavasti Metal Gear Rising korjaa potin.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NOSTALGIAA!!! : 21.12.2012 15:34
Heh, joka aamu tuli katsottua :) Tuonkin sarjan olin kokonaan unohtanut. Summeri oli kyllä kova ohjelma junnuna.

Ysäristä tulikin mieleen, kuka muistaa Jyrkin? Oliko sen juontajan nimi ollimolli tai jotain vastaavaa?
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Linkkiketju : 20.12.2012 19:26
Aikamoista, logon jälkeen ilmestyy vihreä ruutu eikä mitään tapahdu. Kai sekin on jotain.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.12.2012 23:20
Capcom julkaisi fanin tekemän Street Fighter x Mega Manin tänään, joka on ilmaiseksi ladattavissa tuolta http://www.capcom-unity.com/brelston/blog/2012/12/17/street-fighter-x-mega-man-now-available-for-free

Eli joku jannu oli tehnyt Mega Man fanipeliä, sai sen esiteltyä sitä jollekin Capcomin työntekijälle ja lopputuloksena Capcom kustansi pelin kehityksen. Hirveästi en kerennyt testailemaan, mutta ihan hauskalta vaikutti. Ei ihan niin v-mäistä settiä kuin joku MM9, mutta se on meitsille ihan hyvä ;D
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Joululoman pelailut : 17.12.2012 23:09
Tämä viikko vielä niin vihdoin joululoma, mutta on aika lomafiiliksissä jo pelailtu. Ostin 3kk PS+, joka oli kympin tarjouksessa PSN:ssä. Kovalevyltä löytyy nyt Arkham City, Vanquish, inFamous 2, Motorstorm Apo ja muutamat muu pelit. Viime viikolla tuli postissa Saints Row The Third Full Package ja Street Fighter x Tekken, kummatkin plegelle. Tällä viikolla pitäisi saapua Aliens: Infestation DS:lle, saa sekin laite vielä käyttöä. Pitäisi kyllä hommata muutama oleellinen DS peli, Ace Attorneysta olen mm jäänyt kokonaan paitsi.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Sekalaiset pienet uutiset ja hype koskien elokuvia ja TV-sarjoja : 09.12.2012 13:59
Jaa-a, saas nähdä minkälainen pätkä, kun Teräsmies on hahmona tajuttoman tylsä. Tyyppiin ei tehoa mikään paitsi kryptoniitti, ja tadaa, mikäs kivenmurikka viholliselta aina löytyykään. No trailerin perusteella saattaa tullakin ihan katsottavaa kamaa ja tuo juliste kyllä herättää mielenkiintoa. Nolan on tietysti plussaa.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 04.12.2012 05:17
Helsingin metro. Venaa kylmässä 40min metroa joka on täynnä ja kulkee etanan vauhdilla. Koulusta himaan 3 tuntia, uusi ennätys.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 01.12.2012 21:40
Nintendolandista olen katsellut tubesta pelivideoita ja ei perhana se näyttää hauskalta. Tekisi niin mieli pelata noita minipelejä kavereiden kanssa. Köyhänä opiskelijana ei vain ole varaa. Ei kyllä kaveritkaan koskaan käy kylässä. :(
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 26.11.2012 23:25
FC2 oli aikoinaan aika kämäinen, auton korjaus, malaria ja vihollisten spawnaus joka nurkkaan tulevat ekana mieleen. Tuo kolmas kyllä näyttää pätevältä ja värimaailmaltaan paljon miellyttävämmän näköinen kuin kakkosen kuiva Afrikka.

Map editor näyttää kivalta leikkikalulta http://www.youtube.com/watch?v=kCxQM3WhNRg&feature=g-high-u
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PS1-nostalgiaketju! : 20.11.2012 22:53
Paras intro ikinä
Tämä sekä
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 20.11.2012 22:34
Action Man: Mission Extreme

 :lol:
Nostalgia iski kuin miljoonvolttia jälleen kerran.
Se suomidubbi oli kyllä mahtava. "Äksön mään!" Muksuna tämä oli kiva peli. Autokentät oli sentään pelattavia ja ne kolmannen persoonan kentät olivat muistaakseni aika hirveitä. Tämäkin mennyt muuton aikana roskiin :(

Viikko takaperin tuli postissa Driver San Francisco. Päheetä kaasuttelua. Harvinaisesti nettipeli on ehkä jopa iskenyt enemmän kuin yksinpeli. Kisat ovat melko lyhyitä, mutta hemmetin rajua menoa. Kun kaikilla on samat autot ja seassa on myös normiliikenne on aika randomia kuka voittaa, kun yksi siviiliauto voi pilata kaiken. Todella hauskaa romurallia. Muita moninpelimuotoja en ole hirveästi jaksanut katsella, eikä kaikista muista edes peliseuraa löydy.

Yksinpeli on ihan kivaa, vaikka San Francisco alueena on vähän meh. Varsinkin Burnout Paradiseen verrattuna, jossa on hemmetisti keräiltävää ja tutkittavaa, kun taas Driver SF on vähän tyhjä. Toisaalta tehtäviä ja haasteita löytyy paljon ja ajaminen tuntuu hyvältä. Joka käännöksellä pakko saada vielä vähän pidempi drifti. Vapaasti autoista toiseen hyppely tuo oman hauskan lisänsä ajamiseen. Rikollisia jahtaessa poliisiautosta toiseen vaihtelu on siistiä ja voihan kriminaalin tien tukkia vaikka bussilla.

15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Dark Souls : 18.11.2012 17:51
että Soulsit on ehkä sukupolven karuimpia pelejä graafisesti mutta gameplay iskee edelleen täysillä.
Hmm, demons itsellä pelityksessä ja mielestäni se on hyvännäköinen peli. No joo, mielipidekysymys. Kai se tietynlainen "raakuus" vetoaa minuun.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Demon's Souls : 16.11.2012 15:21
Jotain 13h takana enkä ole edennyt juuri paskaakaan. Aika pienissä annoksissa on tullut muutenkin pelattua tätä. Ykkösmaailmassa en pääse eteenpäin ennen kuin surmaan arkkidemonin ja kakkosmaailmassa olen tokan bossin kohdalla. Bossien tappamiseen olen katsonut jotain vinkkejä, ei muuten.

Raidaus on vähän rasittavaa ja vie semisti peli-intoa. Pelissä on muuten kyllä aika kiva tunnelma ja pelko mihin törmää seuraavassa huoneessa on kutkuttavaa. DS vaikuttaa peliltä, jonka pariin palaa aina silloin tällöin etenemään vähän matkaa. Saas nähdä jaksanko koskaan vetää läpi asti.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 14.11.2012 22:56
TimeSplitters 2 HD:na ja nettipelillä varustettuna olisi jotain käsittämättömän hienoa.


Olisi helvetin jees jos tämä pääsisi läpi, ehkä nähtäisiin TS4 jossain hamassa tulevaisuudessa...
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Halo 4 : 07.11.2012 18:23
Sanokaas nyt joku mielipiteitä siitä kampanjasta, jos joku teistä on pelannut sitä. Miten pärjää aikaisemmille?
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Liikeideana: Pelihalli : 07.11.2012 18:14
Ekana tuli mieleen Insert Coins pelibaari Las Vegasissa.

20  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Digitaaliset elokuvavuokraamot ja -kaupat : 18.10.2012 22:14
Aika kivalta tuo Netflix vaikuttaa. Clerks ja Iron Sky tuli katsottua, hyvin pyörivät. Tekstityksissä ei valittamista, en mitään järisyttäviä virheitä spotannut. Toivottavasti tuo katalogi laajenee pian, vaikka löytyy tuolta jo nyt mukavasti kamaa.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Demon's Souls : 17.10.2012 15:00
Eilen tuli aloitettua demonin sielut, knightilla. Pääsin Tower Knightiin asti, pyörin muutaman sekunnin siinä ympärillä ja död. Tuli silta mentyä halki niin monta kertaa että oli pakko lopettaa siihen. Saa nähdä jaksaako itse keksiä miten se tapetaan vai sorrunko walkthroughiin, jota kyllä yritän välttää.

Kuolemat ovat kyllä välillä todella ärsyttäviä, toisaalta se johtuu yleensä omasta spedeilystä. Huomaa kyllä miten suoritus paranee, kun hinkkaa samaa kohtaa monta kertaa.

22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.10.2012 18:13
Ei se vika sinussa ole (ainakaan kokonaan). MGS-peleissä on aina ollut paskat ja epäloogiset kontrollit.
Pakko kysyä, millä tapaan ne muka ovat epäloogiset? Eikös ne ole hemmetin helppo omaksua.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 03.10.2012 15:34
Taisteluun siirtyminen vitosessa näyttää paljon suoraviivaisemmalta, todella jepa. Harukan taistelut koostuu pelkistä dance offeista joka on vähän meh. Saas nähdä milloin tulee länkkäreihin, kunhan nyt ei menisi 2014 puolelle.

Yakuza 4:n pääjuoni vedetty läpi ja nyt menossa premium adventure. Pitää vetää vielä sivutehtävät ja muuta pikkupuuhaa. Olen jossain parinkymmenen prossan kieppeillä. Tähtäimessä olisi nyt voittaa tuo riivattu golfturnaus. Puttaukset menevät aina pieleen. Mahjongia ja shogia olisi jees pelata jos jaksaisi tutustua sääntöihin.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 27.09.2012 19:15
Mieluiten sitten vaikka grafiikan kustannuksella.
Grafiikat eivät olleet muutenkaan päätähuimaavia, ihme ettei kunnon vahingonmallinnusta saatu aikaiseksi niin pitkässä ajassa.

Offtopicista Wii U:n. Aluksi ei laite juuri kiinnostanut juurikaan Rayman Legendsin ja sen Platinumin ihmepeliä pidemmälle. Bayonetta 2:n julkistus oli kyllä aikamoinen pommi, hemmetin positiivinen yllätys. Varmaan jossain hamassa tulevaisuudessa tulee laite hommattua, kun on edes varaa ja PS3 kulutettu puhki.

Tuntuu aika ankealta tuo Basicin 8gb. Tuleekohan mitkään pelit vaatimaan asennusta kovalevylle, premium vaikuttaa must buylta kovalevyn + lisäkamojen takia.

Tuo "pelaa wiimotella ja käytä U:n gamepadia karttana" vaikuttaa vähän hankalalta.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WiiU | Nintendon uusin voimannäyte : 27.09.2012 13:02
Otetaan nyt esimerkiksi vaikka GT5. Näyttää hienolta, mitään muuta hyvää siinä ei sitten olekaan. Ei mitään oikeaa vahingonmallinnusta. Pelissä ei ole vauhdintunnetta. Täysin hukattu potentiaali pelkästään kauniin ulkokuoren tavoitteluun.
Oh no you didn't! Ajaminenhan GT5:ssa on aivan loistavaa, ajomallinnus on todella hyvin toteutettu. Se jo korvaa kämäsen vahingonmallinnuksen.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 19.09.2012 23:29
Part 3:ssa tällä hetkellä, eli Tanimuralla mennään. Vaikka muut hahmot ovatkin mielenkiintoisia tuli Akiyamaa vähän ikävä. Mukavan leppoisa kaveri. Tarina alkaa paisumaan aika jänniin mittasuhteisiin. Välillä menee nimet ja klaanit sekaisin vaikka kuinka yrittää muistaa, ainakin on jonkinlainen käsitys mitä on meneillään.

Minipelit ovat kyllä hemmetin kivoja. Pingispelissä varsinkin oli... mielenkiintoinen mekaniikka ;D Pallonlyönnissä pitäisi käydä tekemässä uusi ennätys, se on ehkä suosikkini.
Taistelusysteemi alkaa välillä puuduttamaan, lähinnä suurissä mätöissä joissa hakataan puoli Tokiota. Lopetusliikkeisiin en kyllä ole vielä kyllästynyt, suosin niissä tietysti pesismailaa.
Lokerikkojen avaimien kerääminen oli yhdessä vaiheessa jo ongelma, kun niitä löytyi joka paikasta. Joka kulmassa joutui pysähtymään, kun paljastin alkoi piippaamaan ja osa avaimista on paikoissa, jonne ei edes näe kunnolla.

Kamurocho on mukava paikka viettää aikaa.



27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Ryu ga Gotoku eli Yakuza-sarja yleisesti : 07.09.2012 14:42
Eilen tuli postissa Yakuza 4 ja todella hyvin on maistunut.

Ei millään viitsisi laittaa ohjainta alas kun peli on niin täynnä kaikkea tekemistä ja tarina on todella mielenkiintoinen. Akiyama on hemmetin kiva hahmo. Ohjattavuus ja kamera olivat aluksi vähän hassun tuntuisia, mutta kyllähän tuohon tottui. Taisteluissa possen hakkaaminen tuntuu tyydyttävältä, varsinkin tehdessä erikoisliikkeitä esineillä. Saa nipponin poika kyytiä kun saa fillarin naamansa.





28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 02.09.2012 12:13
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 31.08.2012 14:28
Ilmiömäisen loistava leffavuosi Suomessa!
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 27.08.2012 18:05
Playstation Storessa Deus Ex Human Revolution sekä DLC kympin ja onhan siellä jotain muitakin semihalpoja pelejä.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines