Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme  (Luettu 4008 kertaa)
Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « : 07.05.2013 19:59 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Liikaa vedonlyöntiä, lätkää ja muuta paskaa tällä foorumilla. Koetetaanpa, jos uusi ketju toisi vähän lisaa pelikeskustelua :)

Tulin tuossa juuri ajatelleeksi, mitä kaikkea odotimme saavamme tämän sukupolven konsoleille, mutta emme koskaan saaneetkaan. En nyt tarkoita mitään "hyvää jatko-osaa Halolle / Silent Hillille" tms. vaan ihan oikeasti pelejä, joiden olisi odottanut saavan jatkoa, mutta sitä ei koskaan tullut.

Black

Kauhea hype tästä pelistä juuri edellisen sukupolven lopussa. Black HD:ta tai Black 2:ta oikeasti odoteltiin, sillä Blackin erityisyys oli juuri teknologiassa. Paremmalla laitteistolla olisi saatu vaikuttava Black-peli ja muistaakseni sellainen oli ihan suunnitelmissakin.

Kingdom Hearts 3

Uskomatonta, että tämä pelisarja jätettiin täysin kotikonsoleilta pois. Kingdom Hearts 3:a odoteltiin suurin piirtein jokaisena E3:a Square Enixiltä (kuten FFVII Remakeakin), mutta lopulta sitä ei koskaan nähty.

Chronicles of Riddick 2

Tämä oli itseasiassa tulossa. En tiedä oliko se julkista, mutta ollessani Pelaajassa töissä kesällä 2007 tämä oli yksi niistä peleistä, joiden piti tulla muistaakseni vielä sen vuoden lopulla tai alkuvuonna 2008. Jos nyt muistan oikein, Starbreeze päätti lykätä peliä, julkaista ensin ensimmäisen osan ja siihen lisäosan HD-konsoleille ja sitten vasta jatko-osan. Jatko-osa ilmeisesti kuitenkin sitten jäi jonnekin matkan varrelle.

TimeSplitters 4

Tämän pelin hyllytys särki sydämeni enemmän kuin mikään muu tässä sukupolvessa. Todella paljon kiusattiin tästä pelistä. Free Radical kehitti kuitenkin ensin Hazen, jonka kehitys oli ihan täysi katastrofi, peli myöhästyi, Sony osti sen PS3-yksinoikeudeksi ja pisti kehityksen taas vauhtiin, peli ilmestyi ja oli umpipaska, Free Radical meni konkkaan ja muuttui Crytek UK:ksi. Ehkä Crytek antaa UK:n joskus kehittää TS4:n, ehkä ei. Niin tai näin, odotukset olivat kovat, mutta nyt pelisarja tuntuu jo unohtuneen.

Shenmue 3

Jostain aina herää toivo, että nyt se uusi osa ilmestyy. Kun muutama vuosi vierähtää, eikä mitään kuulu, se toivon kipinä kuolee. Kunnes uusi taas syntyy... En tiedä edes haluanko uutta osaa niin kovasti kuin sitä haluan. Se voisi jopa pilata kaiken. Shenmue on pelialan keskeneräinen sinfonia.
tallennettu
Re: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #1 : 07.05.2013 20:21 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Varmaan aika definitive odotettu peli oli The Last Guardian. Team ICO laitteli kuitenkin ihan reippaasti pari ekaa peliä PS2:lle, eikä varmaan kellään tullut ekan trailerihypen keskellä mieleen, että josko tästä tulisi ikuisuusprojekti. Noh, tulihan siitä. Edelleen peli on day 1 -ostos, jos se koskaan saadaan ulos, mutta en ole enää pitkään aikaan pitänyt sormiani ristissä minkään tapahtuman alla. Tulee jos on tullakseen. Se on kuitenkin selvää, että PS4-hommiksi menee, jos peli vielä saadaan valmiiksi asti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #2 : 07.05.2013 20:31 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Team Icon pitäisi kyllä hiljakseen päästää pelaajat tästä epätietoisuuden tuskasta ilmoittamalla että The Last Guardian tulee viimeistään PS4:lle tai ei koskaan.

Uutta F-Zeroa olen GX:n julkaisusta lähtien odotellut...
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #3 : 07.05.2013 21:21 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili On itseasiassa hyvä, että Nintendo jätti F-Zeron pois Wiiltä. Vaikea uskoa, että tuosta olisi tullut hyvä peli. Wiin tehojen takia peli olisi näyttänyt samalta tai luultavasti jopa huonommalta kuin GX. Pelattavuus olisi taatusti ollut Wiimoten kallistelua, joka olisi ollut kyllä sen luokan pyhän häväistys, ettei toista ole nähty.

Nyt sen sijaan Wii U:lle voisi tuoda F-Zeron ja taatusti toimisi loistavasti.

Last Guardian on minulle mysteeri. Peli esiteltiin 2010? Sen jälkeen ei olla kuultu yhtään mitään. PS4:n julkaisupelinä tämä voisi olla aika kova sana.
tallennettu
Re: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #4 : 07.05.2013 21:29 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
PS4:n julkaisupelinä tämä voisi olla aika kova sana.

Joo, se olisi kyllä ihan periaatteesta hypättävä "osta konsoli julkaisussa" -kelkkaan, jos näin kävisi. Vaan ei taida tarvia pelätä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #5 : 07.05.2013 22:53 »
Bugista OK desu ka? Jäsen Viestejä: 70 Basaaripisteet: 0 Profiili Beyond Good & Evil 2

Ensimmäinen teaseri traileri julkaistiin jo vuonna 2008, eikä sen jälkeen ole näkynyt mitään sen virallisempaa tietoa, paitsi että se on edelleen kehityksessä. Ubisoft taisi sitten ilmoitellakin tässä vuosi pari sitten, että ne kehittävät tämän suosiolla vasta seuraavan sukupolven laitteille. Toivottavasti Ubisoft päästäisi Ancelin keskittymään kunnolla tähän Rayman Legendsin jälkeen, onhan tässä ehditty odottaa jo hyvä tovi.  :P
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #6 : 07.05.2013 23:26 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
TimeSplitters 4

Tämän pelin hyllytys särki sydämeni enemmän kuin mikään muu tässä sukupolvessa. Todella paljon kiusattiin tästä pelistä. Free Radical kehitti kuitenkin ensin Hazen, jonka kehitys oli ihan täysi katastrofi, peli myöhästyi, Sony osti sen PS3-yksinoikeudeksi ja pisti kehityksen taas vauhtiin, peli ilmestyi ja oli umpipaska, Free Radical meni konkkaan ja muuttui Crytek UK:ksi. Ehkä Crytek antaa UK:n joskus kehittää TS4:n, ehkä ei. Niin tai näin, odotukset olivat kovat, mutta nyt pelisarja tuntuu jo unohtuneen.

Jep. Oma suosikkiräiskintä Team Fortress 2:n ohella. Future Perfectiä on tullut pelattua vaikka kuinka ja vielä nykyäänkin tulee joskus pelattua tuota kavereiden kanssa. Jotenkin vaan tuntuu että aika on ajanut pelisarjasta ohi. Jos nyt tulisi TimeSplitters 4 sen tyylisenä mistä sarja muistetaan niin se myisi varmaan 3kpl.
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #7 : 07.05.2013 23:46 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kingdom Hearts 3:a itse odotin tälle sukupolvelle. Aiemmat konsoliosat olivat paskimmillaankin nautittavaa hack'n'slashia kevyillä roolipelielementeillä, ja itse ainakin putosin heti kärryiltä sarjan siirtyessä kannettaville. Eiköhän se kolmonen sieltä joskus tule, sitten kun Nomura ja kumppanit saavat (jos saavat) Versus XIII:n pullautettua ensin ulos.

The Last Guardian on tosiaan toinen suuri kysymysmerkki. Shadow of the Colossus oli hieno lopetus PS2:n aikakaudelle ja olisi nytkin siistiä nähdä jos vaikka TLG samoin puristaisi kaikki tehot irti kolmospleikkarista ja voitaisiin hyvin mielin siirtyä siitä seuraavan sukupolveen. Mahdollisesti tämä silit siirtyy PS4:lle. Ei siinä, kunhan joskus tulisi.

tallennettu
Vs: Re: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #8 : 08.05.2013 08:56 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili The Last Guardian on ollut minullakin odotuslistan kärjessä siitä asti, kun se ensimmäisen kerran julkistettiin. Odotuksiin ei auta se, että sain vihdoin viimein ehkä kuukausi sitten pelattua ICOn läpi. Toivottavasti pitkä pelinkehitysaika kielisi jotain pelin laajuudesta.

Beyond Good and Evil 2:ta odotan minäkin, tosin en osannut sitä odottaa ennen kuin tutustuin ensimmäiseen BG&E:hen HD-version kautta. Pelistä näytetty traileri näyttää todella hyvältä. Toivotaan nyt, että Ubisoft saa oikeasti tämän jossain vaiheessa julkaistua. Wii U -versiostakin taidettiin jossain vaiheessa puhua.

Mirror's Edge 2 on ollut unelmissani jo ensimmäisen osan julkaisun jälkeen. EA on tainnut sittemmin julkistaa parikin kertaa, että jatko-osa olisi tulossa, mutta molemmilla kerroilla juttu taitaa olla lässähtänyt. Ja nyt kun DICEstäkin on tullut Star Wars -tiimi, uuden ME:n tulo näyttää pahalta.

Olen odottanut koko tämän konsolisukupolven ajan todellista Jak and Daxter 4:ää. Sarjalla olisi todella paljon annettavaa, etenkin jos se annettaisiin oikeisiin käsiin. Kyllähän sieltä muutama vuosi sitten tulikin uusi J&D-peli, mutta jostain käsittämättömästä syystä vain PS2:lle ja PSP:lle. Se ei myöskään ole todellakaan sitä, mitä odotin.
tallennettu
Vs: Pelit, joista odotimme uutta osaa tälle sukupolvemme « Vastaus #9 : 18.05.2013 14:04 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili Itsekin odotin KH3:sta, mutta en tiedä haluaisinko edes enää pelata sitä. Koko Kingdom Heartsin tarina on nykyään niin idioottimaisen monimutkainen ja "diippii" ettei mitään rajaa. Saatiin jotain Birth by Sleepiä ja 358/2 Daysia, mitä helvettiä.

TimeSplitters 4... pelkkä ajatus tuo pienen miehisen kyyneleen silmääni. Ei sitä koskaan tulla näkemään, ellei sitten jonain kämäisenä free to playna. Kaikki hahmot DLC:nä, karttapaketteja... hrrr.

Btw tuli pidettyä muutaman kuukauden tauko laudalta, moi taas.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines