Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 141
Tulostusversio
Aihe: Mitä peliä pelasit viimeksi?  (Luettu 1077230 kertaa)
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2070 : 20.11.2012 16:36 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
...pelasinkin sitten Jak & Daxteria (HD:na), kun sitä ei tullut silloin aikoinaan ollenkaan pelattua. Pääsee viimeinkin kokemaan tämänkin.

Miltäs on sarjan eka osa tuntunut sellaisen pelaajan silmin, jolla se on aikoinaan jäänyt kokematta?

Itsekin siis ihan vastikään heräteostin tuon HD-trilogian, kun kyseessä on kuitenkin ollut yksi lemppareitani PS2:lla. Yritän periaatteesta aika paljon välttää noita remakeja, mutta kyllä joitain tapauksia, kuten tämä ja MGS, pystyy ihan hyvin tukemaan toisenkin kerran. Jo oman peli-ilonsa/kätevyyden vuoksi.

Precursor Legacya olen pelannut kolmikosta kaikkein eniten, joten sen aloittaminen oli kuin vanhan ystävän halaus ja pyöräytinkin pelin vuorokaudessa 100% läpi. Edelleen ehdottomasti yksi parhaita 3D-tasoloikkia, ellei paras. Kontrollit toimivat kuin ajatuksen jatke ja pelimaailmassa liikkuminen on huiman luonnollista ja tyydyttävää. Maailma itse on ilahduttavan kompakti kaikkien nykyisten mammuttimaailmojen rinnalla, ja silti vaihtelevuutta riittää. Lisäksi avoimen maailman illuusio oli pelin julkaisun aikaan toteutettu hienosti. Korkeilta paikoilta oikeasti näkee eteenpäin mestoihin, joissa myöhemmin seikkaillaan, eikä lataustaukoja tosiaan ole, vaikka ne ajelukohdat jakavatkin toki maailman selkeisiin segmentteihin. Kenttäsuunnittelu on näppärää ja edelleen joutuu joitan paikkoja tutkimaan oikeasti tarkkaan, kun ei ihan kaikkea ulkoa muista. Vielä kun Precursor-universumi viehättää, niin eihän tuosta jää käteen kuin hyvä mieli. Harmittaa aina, kun ihmiset karttavat jostain viileysperiaatteesta koko sarjaa, kun ensimmäinen osa kätkee sisäänsä niin helmen ja puhtaan tasoloikkakokemuksen.

Jak II:sta aloitin myös jonkin matkaa. Tätä ja kolmosta en ole pelannut vuosiin, ja niiden läpipeluut ovat muutenkin jäänet 1-2 kertaan. Vähän niinkuin olisi uuden pelin äärellä siis, vaikka tietyt onelinerit nostaa toki nostalgiakyyneltä silmäkulmaan. Muistan aikanaankin tykänneeni kolmosesta kakkosta enemmän, ja kyllä tämä nytkin tuntuu vähän ankealta. Kaupunkimiljöö sen ehkä pääasiassa tekee ykkösen raikkaiden kenttien jälkeen. Lisäksi muistelisin pelissä olleen pari kolme hermoja raastavaa kohtaa, jotka kummittelevat alituiseen takaraivossa. Itse pelaaminen onneksi toimii edelleen aivan yhtä hyvin, joten eiköhän tästä iloa irtoa, varsinkin kun stoori pääsee kunnolla vauhtiin. Kolmosta odotan kuitenkin eniten, sillä muistot siitä ovat, hassua kyllä, sekä vähäiset että positiiviset. Se tulee siis olemaan kaikkein tuorein kokemus kolmikosta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tasoloikkia onkin tullut rokattua ihan kunnolla, sillä J&D-trilogian lisäksi ostin Rayman Originsin. Lukuisat kehut ja testattu demo olivat tehneet aika selväksi sen, että laatua on luvassa, mutta pakko mainita se vielä itsekin: helvetin kova peli. Ensinnäkin, ulkonäkö: juma miten upea peli. Animointi on sulavampaa kuin enkelin lento ja taide sekä elävää että värikästä. Kenttäsuunnittelu kiinnostaa, kontrollit toimivat mahtavasti, vaikeustaso tuntuisi nousevan tasaisesti ja erilaista saavutettavaa on juuri sopivasti. Ei tule ähky ja paniikki, mutta silti tekemistä oikeasti riittää. Eniten yllätyin siitä, miten kivaa speed runien vetäminen on. Yleensä en noista välitä, mutta jotenkin kontrollien flow sopii tuohon loistavasti. Olisiko genin kovin tasoloikka? Eipä noita liikaa tule ikinä ja äkkiseltään en keksi parempaa. (Niinno, Mariot toki, mutta niidenkään rinnalla ei kyllä tarvitse hävetä.) Suosittelen.

(Tokassa maailmassa vasta menossa. Herkkua on vielä jäljellä.)


« Viimeksi muokattu: 20.11.2012 16:43 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2071 : 20.11.2012 16:59 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
...pelasinkin sitten Jak & Daxteria (HD:na), kun sitä ei tullut silloin aikoinaan ollenkaan pelattua. Pääsee viimeinkin kokemaan tämänkin.

Miltäs on sarjan eka osa tuntunut sellaisen pelaajan silmin, jolla se on aikoinaan jäänyt kokematta?

Ihan hauskaltahan tuo. Mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa tälläistä konstailematonta ja perinteisempää peliä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2072 : 20.11.2012 19:14 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Crash Bandicoot 3: Warped

Testailin vähän pitkästä aikaa. Dingodileen (toka boss) asti jaksoin pelailla, turhauduin ja sammutin koneen. Loistava peli. En osaa vieläkään sanoa, pidänkö Crash 2:sta vai Warpedista enemmän. Warped on kunnianhimoisempi uudistuksineen, mutta tavallaan Crash Bandicoot 2:n yksinkertaisuus viehättää.

Vaikeustasoltaan Warped on sopiva. Alussa saa hetkessä hämmästyttävän paljon lisäelämiä, mutta mitä pidemmälle etenin, sitä enemmän huomasin tekeväni tahattomia virheitä. Ei vaikea, ei liian helppo - juuri sellainen peli, että on kiva pelailla.

Vaikka en kerennyt kuin kymmenen kenttää tällä kertaa pelailla, niin mielestäni ns. peruskentissä on suunnittelu mun mielestä ollut vähän laiskahkoa. Miksi ensimmäinen ja kuudes kenttä ovat lähes samanlaisia, tylsiä? Vesiskootteri on ihan siisti uudistus, mutta en miä tollasista kentistä pidä. Ja moottoripyöräkentät ovat aina vaikuttaneet vaikeilta. Se pelattavuus vaan on niin perseestä. Ajettavuus on hirveetä, eikä yhtään virheeseen ole varaa.

Pikkuvioistaan huolimatta mahtava peli.

Action Man: Mission Extreme

 :lol:

Ekaa kertaa kokeilin mun PAL-versiota. Omistan myös Venäjältä tuodun piraattiversion, missä on mukana suomen kieli. Siksi harmitti, että tässä laillisessa versiossani ei olekaan sellaista mahdollisuutta.

Neljänteen kenttään jaksoin pelata. Ensimmäinen ja kolmas kenttä oli kuin ylhäältäpäin kuvattu GTA, toisessa ja kolmannessa kentässä vaikutteita oli ilmiselvästi haettu pelistä Metal Gear Solid. Ampuminen oli roskaa. Toinen ja neljäs (mikä jäi kesken..) tuntuivat ihan helvetin pitkiltä leveleiltä. Jollain sairaalla tavalla haluaisin pelata tämän pelin läpi. Ehkä vielä joku päivä...

Siinä vielä pelin mahtava intro:

My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2073 : 20.11.2012 22:34 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Action Man: Mission Extreme

 :lol:
Nostalgia iski kuin miljoonvolttia jälleen kerran.
Se suomidubbi oli kyllä mahtava. "Äksön mään!" Muksuna tämä oli kiva peli. Autokentät oli sentään pelattavia ja ne kolmannen persoonan kentät olivat muistaakseni aika hirveitä. Tämäkin mennyt muuton aikana roskiin :(

Viikko takaperin tuli postissa Driver San Francisco. Päheetä kaasuttelua. Harvinaisesti nettipeli on ehkä jopa iskenyt enemmän kuin yksinpeli. Kisat ovat melko lyhyitä, mutta hemmetin rajua menoa. Kun kaikilla on samat autot ja seassa on myös normiliikenne on aika randomia kuka voittaa, kun yksi siviiliauto voi pilata kaiken. Todella hauskaa romurallia. Muita moninpelimuotoja en ole hirveästi jaksanut katsella, eikä kaikista muista edes peliseuraa löydy.

Yksinpeli on ihan kivaa, vaikka San Francisco alueena on vähän meh. Varsinkin Burnout Paradiseen verrattuna, jossa on hemmetisti keräiltävää ja tutkittavaa, kun taas Driver SF on vähän tyhjä. Toisaalta tehtäviä ja haasteita löytyy paljon ja ajaminen tuntuu hyvältä. Joka käännöksellä pakko saada vielä vähän pidempi drifti. Vapaasti autoista toiseen hyppely tuo oman hauskan lisänsä ajamiseen. Rikollisia jahtaessa poliisiautosta toiseen vaihtelu on siistiä ja voihan kriminaalin tien tukkia vaikka bussilla.

tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2074 : 21.11.2012 13:13 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuossa Action Man -pelissä oli ainakin minulla ihan virallisessa (PAL) versiossakin suomen kieli vaihtoehtona.

Peli on kyllä loppujenlopuksi niin itseääntoistavaa kakkaa, ettei läpipeluun kannata tuhlata aikaa, ellei sitten ole kiinnostunut pelin "juonesta".
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2075 : 25.11.2012 23:47 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Witcher 2:sta olen tykitellyt taas ihan urakalla eteenpäin. En tajua miten jotkut sanovat tätä lyhyeksi peliksi. Alan oikeasti uskoa että suurin osa pelaajista pelaa pelinsä läpi jonkun guiden kanssa. Tuntuu että olisin pelannut peliä jo ikuisuuksia, vaikka en ole jumittanut melkein missään. Sidequesteja ja kaikkea lisäpuuhaa olen kyllä tehnyt myös.

Mutta jos jostakin olen varma, niin se on se että pelissä on parasta dialogia mitä konsolipeleissä on koskaan nähty, piste.  Ei mitään skyrim tyylistä diipa-daapaa tai perus roolipelien äärimmäisen väkisin väännettyä huttua. Tarinan juonenkäänteet ja valinnat ovat oikeasti valintoja, jotka muuttavat koko loppupelin kulkua. Peli on jaettu kolmelle dvd:lle, mutta oikeasti 50% pelistä menee ohi jos pelin pelaa vain kerran läpi. Muutenkin koko pelin lore ja hahmot ovat suhteellisen viimeisen päälle mietittyjä. Taustatarinoita lueskelee mielellään muun pelaamisen ohessa, mikä auttaa ymmärtämään paremmin pelimaailmaa. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni pelaan peliä läpi tarinan ja hahmojen takia.

Pelin suurimmat viat ovat hiukan kömpelössä inventaario-systeemissa ja quest-markkereiden kusemisessa. Välillä joku questin päämäärä saattaa olla kartassa aivan väärässä paikassa, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia varsinkin kun jotkut kaupungit ovat melkoisen laajoja ja sekavia. Ovat kuitenkin pieniä kauneusvirheitä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2076 : 27.11.2012 12:51 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili En tiedä mikä versio sinulla on pelistä, mutta ainakin tuo X360 versio on 2:lla DVD:llä, se yksi cd on soundtrack. Peli saattaa vaikuttaa lyhyemmältä kuin se onkaan tuon lopun takia, kun tuo viimoinen chapter on aika lyhyt noihin muihin verrattuna. Lore on kyllä ihan järetön tässä pelissä, siis positiivisessa mielessä. Tunnelma ja karttasuunnittelu otti kyllä takapakkia ykkösosasta, kaikessa muussa mielestäni mentiin eteenpäin, tosin tässä alkemia tuntui aika turhalta. Tykkäsin todella tuosta tarinan toteutuksesta, sillä pelaaja käytännössä pakotetaan pelaamaan peli ainakin kahdesti läpi. Toisin kuin ensimmäisessä missä tarina ei kovinkaan olellisesti muuttunut pelin sisällä valinnoista riippumatta. Tässäkin mielessä peli ei kovinkaan lyhyt ole, sillä sitä uudelleenpeluuarvoa oikeasti on.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2077 : 28.11.2012 19:56 »
sundance_kid Jäsen Viestejä: 21 Basaaripisteet: 0 Profiili Aladdin

Huuto.netistä etsiskelin eräs päivä sopivaa pelattavaa/kerättävää megadrivelle, ja silmiin osui tämä. Pentuna tuli tätä pelattua hurjat määrät kaverilla joten ajattelin, että miksipä ei, hyvä pelihän se silloinkin oli. Ja hyvä pelihän se on vieläkin. Pelattavuus kelpoa, musiikit parhautta, graafisesti mainio ja nostalgia huipussaan. Harmittavasti peli oli kuitenkin itselleni ehkä turhan helppo ja parin yrittämisen jälkeen peli taittui läpi leikiten. Tulipahan kuitenkin näytettyä itselleni, että sen saakelin pentuna mahdottomalta tuntuneen "laava-pako-kentän" voi ihan ihminenkin halutessaan päästä läpi.



« Viimeksi muokattu: 28.11.2012 21:02 kirjoittanut sundance_kid »
"Pelikonsuli mega driwer saga"  -Tori.fi
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2078 : 29.11.2012 08:47 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Voi vitsit, muistan kanssa kuinka tuota peliä tuli hakattua oikein kunnolla. Tunteja kului Aladdinin parissa. Se oli kyllä tosiaan hyvä silloin. Itse en koskaan tuosta laava-kentästä selviytynyt, mutta tuossa se näyttää helpolta kun sen osaa.  :) Toinen mitä niihin aikoihin tuli pelattua, oli Lion King -peli. Se sai vähintään yhtä kovat pelimäärät kuin Aladdin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2079 : 29.11.2012 09:29 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tullut vietettyä nyt suunnilleen kymmenen tuntia Sleeping Dogsin parissa.

Vaikka peli sisältää kaikille avoimen maailman peleille tyypillisiä pikkuvikoja, on aivan käsittämättömän viimeistelty peli genressään. Näyttää myös aivan upealta, varsinkin kun pelimaailmassa sataa, ja ääninäyttely on mahtavaa. Taistelusysteemi on "Batman-lite", eli ns. freeform nappien hakkausta counter- ja heitto-mekaniikoilla höystettynä. Sisältää alkeellisen kombosysteemin, missä pystyy sekoittamaan kevyitä ja raskaita lyöntejä, ja heitoilla pystyy esimerkiksi murtamaan vastustajien raajoja, joka säikäyttää muut tappeluun osallistuvat. Harmi, että nämä raajojen murtamiset eivät vaikuta "uhrin" toimintaan millään lailla. Tappeluissa on mukana myös ympäristö-sidonnaisia heittoja, jotka tuovat mieleen muutaman vuoden takaisen Punisher-pelin vastaavat. Sleeping Dogsissa nämä vaihtelevat aina roskasäiliöön tai auton takakonttiin tunkemisesta lihakoukkuihin ripustamiseen ja piraia-altaaseen heittämiseen.

Itse löysin tämän käytettynä ~20€ hintaan, joten siihen nähden kyseessä on aivan mahtava löytö.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2080 : 29.11.2012 09:45 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Minullekin on tuttu tuo Aladdin, PC-versiona. En päässyt ikinä sitä mikälietaikamaailma-kenttää läpi. Varmaan menisi helposti tänä päivänä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2081 : 29.11.2012 23:24 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Enpä tainnut minäkään päästä Aladdinissa kovin pitkälle, kun tuo laavakenttä-video ei näyttänyt ollenkaan tutulta.


Mutta jatketaanpa retro-linjalla. Onnistuin löytämään vihdoinkin sopivaan hintaan Dragon Warrior I & II:n ja Dragon Warrior 3:n Game Boy Colorille! Olen jo pitkään halunnut nähdä Dragon Questin alku-kolmikon ja noin puolenväliin päästyäni ensimmäisessä Dragon Questissä, olen sanaton.



Uskomatonta miten käsittämättömän hauska peli Dragon Quest on! Mielestäni sarjan yksi ihanimmista ominaisuuksista on sen "vähemmän on enemmän"-mentaliteetti, joka suurimmaksi osaksi karsii kaiken turhan pois ja ensimmäisessä Dragon Questissä tämä näkyy, sekä toimii!, kirkkaasti.

Hyvin simppelillä tarinalla ("mätki lohikäärme, pelasta prinsessa") varustettuna pelaaja lähtee yksinään matkaan massiiviselta tuntuvaan maailmaan. Oikeastaan pelin maailma ei ole kovinkaan iso, kyliä on kourallinen ja luolia toinen samanlainen. Varusteita ja aseitakaan ei ole kovinkaan paljon ja erilaisia vihollisia pelistä ei löydy kuin ehkä. . . kymmenisen? Onneksi Dragon Quest osaa käyttää nämä vähät tarjottavansa niin hyvin. Jokainen saatu leveli tuntuu merkittävältä, samoin kuin jokainen uusi ase tai varuste; tuntuu, että taas pystyy saavuttamaan jotain uutta ja pärjäämään uudella alueella. Pelin maailma on oikeastaan varsin pikkuinen, mutta ilman karttaa sen tutkiminen tuntuu jännältä ja jopa pelottavalta, koskaan ei voi olla täysin varma tuleeko haahuiltua paikkaan, josta löytyy aivan liian voimakkaita vihollisia jotka tappavat pelaajan helposti. En muista koskaan kuolleeni näin monta kertaa missään aiemmassa RPG:ssä. Onneksi kuoleminen tuntuu (ilmeisesti?) samalta kuin ehkä Dark Souls'ssa: opettavaiselta.
Pelin suuruutta korostaa myös hyvin tyypilliset 8-bittiset NPC:t, jotka antavat ainoastaan kryptisiä vihjeitä mitä tehdä ja minne mennä seuraavaksi. Dragon Questissa ei sentään mennä Castlevania 2-tasolle, vaan vihjeet ovat tarpeeksi selviä ja yllättävän hyvin kirjoitettu ja lokalisoitu.

Olen ihanan yllättynyt miten pelattava peli ensimmäinen Dragon Quest yhä on, 26 vuoden jälkeen! Suosittelen.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2082 : 08.12.2012 17:12 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Pelasin pitkästä aikaa Xboxia ja latailin Dust Elysian Tailin trialin. Taitaa mennä ostoon, oli sen verrna hienoa ja sujuvaa toimintaa. Miksi ihmeessä tästä pelistä ei ole ollut enempää juttua? Täällä pelaajalaudalla nyt tuskin onkaan, kun tuo on väärälle koneelle, mutta en ole muuallakaan hirveästi nähnyt keskustelua.

Pelihän on ilmeisesti lähinnä yhden tyypin suunnitelema ja koodaama. Äijällä ei tainnut olla edes sen kummempaa koodaustaustaa ennen tätä peliä.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2083 : 15.12.2012 02:36 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Dead Nation

Katselin eilen Walking Deadin kakkoskauden loppuun, ja halusin sen jälkeen pelata jotain zombie-mättöä. Jostain listasta luin, että Telltalen Walking Dead episodit ovat tulossa joulualennukseen kuun lopulla, joten en laittanut rahojani niihin. Muistin Dead Nationin! Latasin demon, pelasin sen läpi ja ihastuin välittömästi. Tämä on tosin yksi niistä peleistä, joista tiesin ennakkoon pitäväni. Onhan se kotimaisen Housemarquen käsialaa. Rakastan Super Stardust HD:ta ja kaikki ennakkotieto Dead Nationista lupasi hyvää. Pidän vielä mielettömästi twin stick shootereista. Heti demon jälkeen pulitin mielläni tuosta pyydetyn 12,95€.

Pelihän on jotain pari vuotta vanha, mutta silti uskomattoman näyttävät grafiikat onnistuivat hämmästyttämään. Valojen ja varjojen leikki on upeaa katseltavaa. Eikä siinä vielä mitään. Leuka kolahtaa lattialle viimeistään, kun ruudulla on jäätävän iso lauma zombeja, ympärillä räjähtelee ja ruudunpäivitys on 99% ajasta sulavaa. Vasta ihan lopun megamätöissä huomasi pientä nykimistä ehkä sekunnin ajan.

Pistin päivällä kaverille viestiä, että jos et töiden jälkeen keksi tekemistä niin tule kylään ja ota pleikkarin ohjain mukaan. Pelaillaan vähän Dead Nationia. Peli siis tukee co-opia netissä tai samalla ruudulla ja poikkeuksellisesti ajattelin, että voisi olla kiva pelailla jotain samalta sohvalta. "Vähän" venyikin kuuden tunnin sessioksi ja siinä ajassa peli meni läpi normalilla. Se oli oikein sopiva vaikeusaste. En uskalla kuvitellakaan millaista meno on vaikeammilla tasoilla. Niitähän on tuon normalin jälkeen vielä kolme. Kuka vaan tykittää tuon läpi normalilla, mutta jo sitä seuraavalla vaikeusasteella saa varmaan aika hyvin tuntea eri zombien heikkoudet ja käyttää niihin oikeaa asetta.

Dead Nation on uskomattoman hiottu paketti. Kaikki ulkoasusta kontrolleihin ja pelattavuuteen on kunnossa. Ympäristöä tutkii mielellään ja aseita on kiva kehitellä. Lopussa on fyrkkaa kehittää kaikki tappiin, mutta alussa saa vähän miettiä mihin sitä rahaa pumppaa. Ympäristöstä löytyy piilotettuja armoreita, jotka vaikuttavat ukon voimaan, kestävyyteen ja nopeuteen. Pidin itse nopeasta ja suht kestävästä kaverista. Voiman jätin aika minimiin, joten lähitaisteluihin ei kannattanut ryhtyä. Ympäristöäkin hyödynnetään paljon, joten aika monipuolisesta paketista puhutaan. Ja onhan tuossa ties mitä tilastoja ja hyvä leaderboardsit. Hauskana yksityiskohtana tapetut zombiet nostavat kotimaasi sijoitusta maiden välisessä rankingissa. Suomi taisi olla sijalla 19. Ruotsi oli muutaman sijan edellä, joten hop hop lautalaiset zombeja lahtaamaan!
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2084 : 15.12.2012 19:41 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Dead Nation tuli silloin Sonyn hyvityspaketin kanssa ladattua ilmaiseksi. Mainio peli kyllä, varsinkin co-opina.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2085 : 16.12.2012 07:33 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Don't Starven Beta Access (+peli kun se julkaistaan 3/2012) tuli ostettua Steamista, kun sai kaksi yhden hinnalla.

Kyseessä on selviytymisseikkailu Shankin ja Mark of the Ninjan luojilta. Terraria/Roguelike tyyppistä seikkailua. Sinänsä ympäristöä ei hirveästi muokkailla, mutta kaikenlaista craftailyä löytyy. Alla Giant Bombin Quick look pelistä:
http://www.giantbomb.com/quick-look-dont-starve/17-6864/

Muutaman tunnin pelauksen perusteella vaikuttaa parhaudelta.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2086 : 17.12.2012 10:24 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Dead Nation

"Vähän" venyikin kuuden tunnin sessioksi ja siinä ajassa peli meni läpi normalilla. Se oli oikein sopiva vaikeusaste. En uskalla kuvitellakaan millaista meno on vaikeammilla tasoilla. Niitähän on tuon normalin jälkeen vielä kolme. Kuka vaan tykittää tuon läpi normalilla, mutta jo sitä seuraavalla vaikeusasteella saa varmaan aika hyvin tuntea eri zombien heikkoudet ja käyttää niihin oikeaa asetta.

 Undeadilla, joka on siis vaikein vaikeusaste, saa tehdä jo ihan töitä etenemisen eteen co-opina. Peli on vaikeampi co-opina kuin yksin ja se on tasapainotettu hienosti niin, että yhteistyöllä oikeasti saa parhaan tuloksen eikä molempien ramboilulla.

Lainaus
Dead Nation on uskomattoman hiottu paketti.

Niin on. Harmittaa, että monen silmissä tämä on jäänyt vähän keskinkertaiseksi teokseksi ja pahasti SSDHD:n jalkoihin. Mielestäni DN on mestariteos. Todella lähellä täydellisesti suunniteltua ja toteutettua peliä ja se menee omissa kirjoissa top20 pelien joukkoon kautta aikain. Se toimii hyvin ihan perusseikkailunakin läpipelattuna, mutta highscore-pelinä se nousee sinne megatekeleiden joukkoon.

Jos muuten pelailet vielä lisää, niin vaikeimmilla vaikeusasteilla kannattaa tosiaan panostaa varusteissa nopeuteen ihan maksimissa, pelastaa monessa kohdassa.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2087 : 17.12.2012 12:51 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Jos muuten pelailet vielä lisää, niin vaikeimmilla vaikeusasteilla kannattaa tosiaan panostaa varusteissa nopeuteen ihan maksimissa, pelastaa monessa kohdassa.

Joo pelaan. Ainakin sen verran, että Platina-trophy kilahtaa tilille.  :P Aloittelin tuossa jo uutta kampanjaa yksin, tällä kertaa astetta vaikeammalla. Menin juuri sairaalakentän läpi. So far peli on tuntunut jopa helpommalta kuin co-opissa normalilla. Armorit ovat tietty voineet vaikuttaa asiaan. Nehän jäävät käyttöön muillekin pelikerroille. Aseiden kehitys pitää vain aloittaa alusta. Sekin vaikuttaa tietysti, että tuntee pelialueen jotenkin ja muistaa suunnilleen mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja aika hyvin on tullut opittua, mikä ase sopii mihinkin tilanteeseen. Monissa tilanteissa saa luovasti yhdistellä heiteltäviä esineitä, aseita ja räjähtäviä tavaroita ympäristöstä. Se on kivaa! Huomaan ottavani tilanteet nyt paljon rauhallisemmin. Ekalla pelikerralla tuli usein paniikki kun satapäinen zombilaima vyöryy päälle. Helposti tuli ladattua niiden niskaan vaikka paukku kranaatinheittimestä, ja oikeastaan ihan turhaan. Nyt kun pelitaidot ja ukon nopeus on kehittynyt, niin tulee juostua parempiin asemiin ja heitettyä molotovi minun ja lauman välin. Hidastaa mukavasti lauman menoa ja saan rauhassa ampua kiväärillä ne, jotka eivät kuole liekkeihin.

Upea peli! On tainnut ihan hyvin myydäkin. Alkuvalikossa pyörii niitä tiedotteita. Yhdessä luki, että selviytyjiä on nyt yli 970 000. Eli lähes miljoonan on myynyt! Tietty osa tuosta porukasta on saanut pelin ilmaiseksi silloin aikoinaan.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2088 : 17.12.2012 14:22 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Jos muuten pelailet vielä lisää, niin vaikeimmilla vaikeusasteilla kannattaa tosiaan panostaa varusteissa nopeuteen ihan maksimissa, pelastaa monessa kohdassa.
So far peli on tuntunut jopa helpommalta kuin co-opissa normalilla.

Luultavasti peli onkin helpompi, vaikka toki yksi läpipeluukerta on jo opettanut monia asioita. Kunhan saat Undeadin auki, niin testaa ensin yksin ja sitten co-opissa, niin näet, kuinka radikaali ero vaikeustasossa on jo pelkästään ekassa tehtävässä, saati, kun peli menee eteenpäin. Yksinpeli on pala kakkua co-opin jälkeen. Sinänsä Undead co-op on hyvä harjoittelukeino yksinpeliä varten, nimittäin siinä tulee niin hulluja paniikkitilanteita, että yksinpelissä osaa ottaa kaiken vastaan todella rennosti, kun kaikki vihut kuolevat niin paljon helpommin jne.


Lainaus
Ja aika hyvin on tullut opittua, mikä ase sopii mihinkin tilanteeseen. Monissa tilanteissa saa luovasti yhdistellä heiteltäviä esineitä, aseita ja räjähtäviä tavaroita ympäristöstä. Se on kivaa! Huomaan ottavani tilanteet nyt paljon rauhallisemmin.

Yksi pelin vahvuuksista. Todella paljon erilaisia pelityylejä mahdollista kehittää. Itse en esim. juuri osaa molotovia käyttää, se menee aina itsensä liekittämiseksi ja sähläykseksi, mutta toiset taas ovat sen käytössä ihan hakoja.

Olisi hauska nähdä, miten maailman parhaat pelaajat pelaavat. Ei vaan tunnu oikein ainakaan youtubesta pahemmin löytyvän huippupelaajia.

En muuten sano sen enempää mitä aseita kannattaisi ostaa ja mitä ei, koska juurikin itse en esim. suosittele molotovia oman kädettömyyteni vuoksi, mutta pari ehdotonta on. Shocker kannattaa kehittää maksimiin. Se vaikuttaa aluksi täysin turhalle, mutta täysille kehitettynä se on pelin paras ase. Armeijazombit ja palomiehet sun muut menee puuroksi tuosta vain. Houkuttelee niitä ihan lähelle ja sitten todella lyhyt bursti, käytännössä single shot ja porukkaa kaatuu. Toinen todella tärkeä combo on Blade Cannon + Flare, sillä kaatuu vihuja järjettömiä määriä. Kannattaa muistaa silti, että yksi tavara houkuttelee vain tietyn maksimimäärän vihollisia, jonka jälkeen loput lähtevät ryntäämään kohti sinua.

Ja voin luvata, että peli tulee vielä tarjoilemaan paljon paniikkitilanteita, kunhan pääsee sinne Undead co-opiin. ;) Välillä rupeaa jo oikeasti naurattamaan, kun puolikuolematonta väkeä lappaa joka ovesta niin järjettömät määrät ja jotenkin niistä tilanteista vaan loppujen lopuksi selviää. Ensin aivan järjetön mättö ja lopuksi tilanne raukeaa siihen, kun viimeiset lihankimpaleet vielä tippuvat maahan ja sitten ympärillä on hiljaista.

Itse tuli muuten muutaman läpipeluun jälkeen laitettua musikit pois. Pelin musiikki on loistavaa (kuten aina Pulkkisella) ja luo tunnelmaa, mutta loppujen lopuksi siinä vaiheessa, kun pisteitä haluaa metsästää enemmän, alkaa musiikki tulla tärkeämpien äänien tielle. Ympäristön kuulee selkeämmin, kun musiikki on pois päältä.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2089 : 17.12.2012 14:45 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
En muuten sano sen enempää mitä aseita kannattaisi ostaa ja mitä ei, koska juurikin itse en esim. suosittele molotovia oman kädettömyyteni vuoksi, mutta pari ehdotonta on. Shocker kannattaa kehittää maksimiin.

Joo tuo shocker-vinkki tuli luettua KonsoliFIN:n ketjusta. Tekee todellakin kaikista vähän kestävimmistä zombeista hetkessä mössöä. Oli todella hyödyllinen siinä lopun megamätössä. Miten tuota valuuttaa tulee vaikeammilla tasoilla? Normalilla co-opissa meillä oli viimeistään vikassa kentässä kaikki aseet ja varusteet kehitetty tappiin asti. Nyt vaikeammalla ja yksin olen jo kehittänyt riflen, haulikon, launcherin, shockerin ja kaikki heitettävät aseet tappiin. Ja peliä on vielä jäljellä. SMG:tä en jaksa edes ostaa. Blade cannoniin ja liekinheitimeen voisi vielä panostaa, niillä pärjännee hyvin loppuun tilanteessa kuin tilanteessa.


Lainaus
Toinen todella tärkeä combo on Blade Cannon + Flare, sillä kaatuu vihuja järjettömiä määriä. Kannattaa muistaa silti, että yksi tavara houkuttelee vain tietyn maksimimäärän vihollisia, jonka jälkeen loput lähtevät ryntäämään kohti sinua.

Juu tuota blade cannonia tuli käytettyä paljon tuolla tavalla. Flare ei tosiaan houkuttele kaikkia samaan läjään, mutta pyrin sijoittumaan niin, että blade leikkaa ensin ison osan päin juoksevista vihuista ja osuu lopulta siihen flaren ympärillä olevaan kasaan. Nopealla ukolla oli mahdollista kikkailla näin. Hitaalla mutta kestävllä ei pysty niin nopeasti hakeutumaan hyviin asemiin. Toimii ainakin vielä, mutta zombienkin nopeus taitaa kasvaa kun vaikeusastetta vääntää kovemmalle? Tappiin kehitetty miina tuli monesti todettua hyödylliseksi. Olikos siinä nyt neljä vai viisi räjähdettä? Todella hyödyllinen isoja joukkoja vastaan.


Lainaus
Itse tuli muuten muutaman läpipeluun jälkeen laitettua musikit pois. Pelin musiikki on loistavaa (kuten aina Pulkkisella) ja luo tunnelmaa, mutta loppujen lopuksi siinä vaiheessa, kun pisteitä haluaa metsästää enemmän, alkaa musiikki tulla tärkeämpien äänien tielle. Ympäristön kuulee selkeämmin, kun musiikki on pois päältä.

Mä en niin välitä tuosta scorehuorauksesta. Menisi hermot vaan. Tässä kun niin moni asia voi mennä pieleen.  :P Se tosin saattaa viehättää pelaajia. Super Stardustissa ja Geometry Warsissa tuohon vielä jaksoi keskittyä kun ne ovat niin paljon yksinkertaisempia. Mutta ehkä nuo musat pitää kytkeä pois sitten kun pelaa Undeadilla. Voi helpottaa ihan peruspelaamistakin.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2090 : 17.12.2012 14:53 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Undeadilla joutuu tietämään ja miettimään aika tarkkaan, mitä kehittää ja milloin ja mitä ostaa ja milloin, sen verran rahaa tulee niukemmin. Paitsi tietysti, jos satut olemaan helvetin hyvä ja saat aina maksimirahat vihollisista, tässä tapauksessa varmaankin rahat riittävät enemmän törsäilyyn.

Ja kyllä toi musiikin poistaminen auttaa varmasti peruspelaamistakin ilman scoretavoittelua.

Kaikkia eroja en muista eri vaikeustasojen välillä, kun alemmilla vaikeusasteilla ei ole tullut pelattua kuin silloin pelin julkaisussa. Voi olla, että zombiet tulevat nopeammiksikin vaikeammilla asteilla. Suurimmalta osalta pystyy silti aika hyvin juoksemaan karkuun maksimiin kehitetyllä nopeudella Undeadillakin. Olisikohan yksi tai kaksi zombietyyppiä, joita ei pysty pakoilemaan ja kiertelemään.

Ja kyllähän tuossa scorehuorauksessa menee tosiaan hermot ja moni asia menee pieleen. Siksi tulee usein luovutusfiilis ja peli on kauemmin pois mielestä, kunnes taas jossain vaiheessa muistaa, kuinka mahtava peli onkaan ja alkaa uusi kierros.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2091 : 17.12.2012 15:04 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Undeadilla joutuu tietämään ja miettimään aika tarkkaan, mitä kehittää ja milloin ja mitä ostaa ja milloin

No voi olla, että tuo Undeadin pelaaminen jää vain siihen ekaan kenttään. Platinaa varten tarvitsee läpäistä vain yksi kenttä. Ei viitsi jumittua liian pitkäksi aikaa yhteen peliin. Tämä on on kyllä varmaan sellainen SSHD:n ja GW:n kaltainen peli, johon palattua aina silloin tällöin fiilistelyä varten. Latauspelien paras puoli on se, ettei tarvitse nostaa persettään sohvalta saadakseen pelin päälle. Varmaan sen takia SSHD, Trials jne. ovat saaneet niin paljon peliaikaa.  :P

Pitää muuten nostaa peukkuja kontrollien muokattavuudesta. Minkä vaan toiminnon taitaa saada mille tahansa napille. Vakioasetuksilla piti asetta tai tavaraa vaihtaakseen nostaa vasen peukku pois vasemmalta tatilta, jolla ohjataan ukkoa. Piti vaihtaa nuo napit d-padista kuvionäppäimiin, niin pystyy kävelemään samalla kun vaihtaa jotain. Sulle ja Pibelle tuo vakioasetus kyllä toimii hyvin kun teillä on se ihme tapa pelata ohjaus ja tähtäys väärillä tateilla.  ;)


« Viimeksi muokattu: 17.12.2012 18:06 kirjoittanut Kabanossi »
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2092 : 17.12.2012 20:03 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Far Cry 3 tuli tänään postissa ja muutaman tehtävän verran olen ehtinyt peliä pelailla. Mukava pelailla pitkästä aikaa hyvää pc-peliä konsolipelien sijaan, vaihtelu virkistää. Peli pyörii sulavasti, bugeja ei ole ainakaan vielä ilmaantunut eteen, ja grafiikka on varsin näyttävää. Ei juuri moitittavaa toistaiseksi, mutta alussahan tässä vasta ollaan.

Tästä varmaan saisi sivun pari keskustelua kun useampikin lautalainen näyttää pelin ostaneen, mutten itse ainakaan jaksa rueta nyt näpertelemään sen kummempaa aloitusviestiä. Tehkööt joku jos siltä tuntuu.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2093 : 20.12.2012 12:56 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili San Andreas tuli nyt ladattua ja sen parissa vietetty aikaa. Kyllähän tuo ihan kohtuulliselta näyttää, paremmalta kuin uskoinkaan. Pelattavuuden kanssa vielä vähän opeteltavaa, mutta alussahan tässä vasta ollaan. Peli jäi silloin julkaisussa minulta aika vähälle pelaamiselle, joten kokolailla kaikki pelissä on uutta. Eiköhän tämän kanssa nyt pärjää GTA V:n ilmestymiseen.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2094 : 21.12.2012 00:24 »
sundance_kid Jäsen Viestejä: 21 Basaaripisteet: 0 Profiili Vanquish tuli hommattua psn storesta, kiitos ilmaisen plus jäsenyyden. Pelistä tähän asti kuullut niin paljon hyvää, että olihan se itsekkin viimein pakko kokeilla. Ja enpähän mieti enää yhtään miksi tätäkin peliä on niin moni kehunut. Pelattavuus oli parhautta, grafiikka kunnossa ja juoni sopivan pöljä ettei tarvinnut tätä vakavalla naamalla pelata. Myös päähenkilön ja col.burnsin väliset läpät nostivat suupielet pystyyn väkisinkin vaikkei jutuissa aina tuntunut järkeä olevankaan. Pituutta pelillä ei sen sijaan ole ja tarinan vetää läpi parissa illassa, mutta tämä ei ainakaan itseäni haitannut. Pitkiä keskeneräisiä pelejä on jo muutenkin tarpeeksi tällä hetkellä rästissä. Jatko-osan ottaisin mielellälläni vastaan jos platinumgames sellaisen vielä  joskus tekisi. Haaveksi taitaa silti jäädä, peli kun ei tietääkseni kuitenkaan mikään jättimenestys ollut.
"Pelikonsuli mega driwer saga"  -Tori.fi
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2095 : 21.12.2012 15:44 »
Noppa yarr Jäsen Viestejä: 270 Basaaripisteet: 0 Profiili
Vanquish tuli hommattua psn storesta, kiitos ilmaisen plus jäsenyyden.
Itsekin tuli aikaisemmin ladattua Vanquish plussasta, pari actia kerennyt vasta pelaamaan. Kyllä Platinum vain osaa tehdä hemmetin tiukkoja toimintapelejä, rikollisen vähän vain lafkan pelit myyvät. Toivottavasti Metal Gear Rising korjaa potin.
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2096 : 24.12.2012 22:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ni No Kuni demo pelattiin emännän kanssa ja olihan tässä sitä vanhaa hienoa Japsirope meininkiä mikä on tästä sukupolvesta puuttunut. Ei ehkä veteraaneille tarjoa mitään uutta, mutta loistavat graffat ja musiikit paikkaavat puutteita. Tyttöystävälle vaikeustaso oli täydellinen ja Ghiblin designit upposivat molempiin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2097 : 25.12.2012 16:20 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Pelasin Metal Gear Risingin demon tuossa äsken. Olin kyllä katsonut sen jo YouTubesta monta kertaa, mutta olihan se myös aivan pakko kokea itse kun hinku oli niin suuri. Ostin Z.O.E. HD Collectioninkin melkein pelkästään tämän takia!

Siis ei hitto sieltä on tulossa UPEA peli! Olen tosissani, Vanquish ja Bayonetta saattavat jäädä kepeästi kakkossijalle. Pelasin normalilla ja sisäistin kontrollit parissa minuutissa pelin tutoriaaliosuudessa, mistä yllätyin aika paljon itsekin. Pari kuolemaakin ehti tulla gekkoissa, kunnes tajusin että tavalliset riviviholliset kantsii ensin pistää halki, poikki ja pinoon. Ja se eka pomo... tämä + koko taistelu teki siitä niin törkeän eeppisen että sain kylmiä väreitä ympäri kehoa koko mätön ajan.

Kiitos Platinum Games että pelastitte Risingin kehityshelvetistä!
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2098 : 30.12.2012 21:18 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 702 Basaaripisteet: 2 Profiili Selailin tuossa Steamin aleja ja huomasin houkuttelevan tarjouksen Witcher 2:sta. Mutta oli tuo ykkös Witcher totaalisesti testaamatta steamin kirjastossa (kuten moni muukin peli) niin otin ykkösen ihan sen vuoksi tulille että jos ensimmäinen on hyvä, niin saan ostaan kakkos osa. Nyt tulikin niin että Witcher ei lopulta iske. Tarinan alku tuntuu olevan jees, hahmojakin kelpaa katsella (vaikka dialogi on joskus vähän mitä on) ja panemaan pääsi ensimmäisen 30min sisään (eikös sekin ole plussa?).

Mutta se taistelu. Se on jotenkin kankeaa ja hassua huitomista. Totta kai alussa pitääkin olla helpompaa, mutta kun joka jannu kaatuu oikealla ajoituksella, homma alkaa maistua hiukan puulta. Ja joo onhan siinä vielä ne taisteluasennot, korkea, matala ja ryhmä. Mutta alun perusteella vain korkea ja matala ovat tärkeitä (eli ilman kolmatta pärjää). Lisäksi paikoitellen se kumpaa pitää käyttää on vähän arvoitus. Usein tämän kyllä arvaa, mutta joskus tulee ihme yllätyksiä ja yleisesti tämä on niin kankeaa että asennon vaihtaminen on enemmän haitta kuin hyöty(ei rikastuta taistelua).

Myönnän kyllä että hiirinaksuttelumätöt eivät oikein ikinä ole olleet mun juttu. Joten vika voi olla tässäkin. Saa nyt nähdä josko sitä kerran vielä testaisi. Maailma kuitenkin tuntuu pirun hienolta (GoW kopio tällä maailmalla olisi varmasti cool).

Onkos monella kokemusta Witcher 2:sta? Onko se samanlaista naksuttelua kuin tämä ensimmäinenkin?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? « Vastaus #2099 : 30.12.2012 21:42 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Selailin tuossa Steamin aleja ja huomasin houkuttelevan tarjouksen Witcher 2:sta. Mutta oli tuo ykkös Witcher totaalisesti testaamatta steamin kirjastossa (kuten moni muukin peli) niin otin ykkösen ihan sen vuoksi tulille että jos ensimmäinen on hyvä, niin saan ostaan kakkos osa. Nyt tulikin niin että Witcher ei lopulta iske. Tarinan alku tuntuu olevan jees, hahmojakin kelpaa katsella (vaikka dialogi on joskus vähän mitä on) ja panemaan pääsi ensimmäisen 30min sisään (eikös sekin ole plussa?).

Mutta se taistelu. Se on jotenkin kankeaa ja hassua huitomista. Totta kai alussa pitääkin olla helpompaa, mutta kun joka jannu kaatuu oikealla ajoituksella, homma alkaa maistua hiukan puulta. Ja joo onhan siinä vielä ne taisteluasennot, korkea, matala ja ryhmä. Mutta alun perusteella vain korkea ja matala ovat tärkeitä (eli ilman kolmatta pärjää). Lisäksi paikoitellen se kumpaa pitää käyttää on vähän arvoitus. Usein tämän kyllä arvaa, mutta joskus tulee ihme yllätyksiä ja yleisesti tämä on niin kankeaa että asennon vaihtaminen on enemmän haitta kuin hyöty(ei rikastuta taistelua).

Myönnän kyllä että hiirinaksuttelumätöt eivät oikein ikinä ole olleet mun juttu. Joten vika voi olla tässäkin. Saa nyt nähdä josko sitä kerran vielä testaisi. Maailma kuitenkin tuntuu pirun hienolta (GoW kopio tällä maailmalla olisi varmasti cool).

Onkos monella kokemusta Witcher 2:sta? Onko se samanlaista naksuttelua kuin tämä ensimmäinenkin?

Ykköstä en ole liiemmin pelannut, mutta käsittääkseni pelit ovat pelimekaniikaltaan suht erilaisia. Ainakin eroa on enemmän, kuin kahdella saman sarjan pelillä yleensä. Joku muu osaa varmaan kertoa enemmän..

Suosittelen kyllä testaamaan kakkosta, loistopeli  :)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 ... 141
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines